Älkää yrittäkö itsemurhaa!
Se ei ole ratkaisu!

Suicide will send you to HELL!

Kuinka Elisabeth (Elisheva) Elijah esirukoili auttamaan pelastamaan elämän… ja SIELUN!

YAHUVEH kertoi minulle kauan sitten kun kysyin häneltä, lähettäisikö Hän minut todella helvettiin, jos yrittäisin itsemurhaa. Lukekaa todistukseni. . Sanoin hänelle, että rakastan YAHUSHUA:a. Mitä minulle tapahtuisi? Herra puhui ja sanoi: «JOUDUT VIHAISEN JAHUVEH:in ETEEN!» Tämän kerroin entiselle helvetin enkelien johtajalle, jonka olin tavannut ystävän kautta hänen ollessaan sairaalassa keskushermoston pesäkekovettumataudin (ms-tauti) vuoksi. Jos edes harkitsette tappavanne itsenne, muistakaa, että elämä, jonka ottaisitte, ei enää kuulu teille! Jos olette hyväksyneet YAHUSHUA:n HERRANA ja PELASTAJANA, ELÄMÄ ON NYT HÄNEN! HÄNEN PYHÄ HENKENSÄ ELÄÄ SISÄLLÄNNE! Alla on tosi tarina siitä, kuinka YAHUVEH käytti minua estämään miestä tappamasta itseään. Se on varoitus heille, jotka harkitsevat sitä ja heille, jotka tuntevat jonkun, joka harkitsee sitä. Lähettäkää se heille.

* * * * * * *

Mies, jonka olin aiemmin johtanut Herralle, soitti minulle puhelimella kertoakseen minulle, että hän aikoi tappaa itsensä ja sitten hän löi luurin korvaani. Hänen nimensä on Ted. Hän oli ottamassa koko pullon pillereitä yhdellä kertaa. Hän oli ex-Helvetin Enkelien johtaja ja oli jopa murhannut ihmisiä! Hän oli niin ylpeä siitä tosiasiasta, että ihmiset pelkäsivät häntä. Hän on erittäin kookas mies. Kaikki paitsi pastori nimeltä Sherrie Elijah. Minulla oli etuoikeus johtaa tämä mies, joka vihasi YAHUVEH:ia, Herralle YAHUSHUA:lle! Ja puhuttuamme 3 tuntia PITKÄN ETÄISYYDEN PUHELUN MINUN KUSTANNUKSELLANI! En voinut lopettaa puhelua tai hän olisi pamauttanut aivonsa pellolle, joten en voinut edes soittaa hätänumeroon!

Hänen äänensä sammalsi ja hän pyörtyi muutaman kerran minuutin ajaksi. En tehnyt muuta kuin kuuntelin hänen tuskaansa, tajuten, että paholainen puhui hänelle, koska olin hän, joka johti Tedin YAHUSHUA:lle ja hän oli satanisti ennen sitä! Tämä saarnaaja oli oleva VIIMEINEN ääni, jonka hän kuulisi! Tietäen, että jos epäonnistuisin puhumasta tämän miehen olemasta tappamasta itseään, minun täytyisi elää sen tosiasian kanssa, että epäonnistuin, loppuelämäni. Sidoin paholaisen! Tein kaiken kirjoitusten mukaan ja sen mukaan, mitä minulle oli opetettu. Tuskin kykenevänä puhumaan 3 tunnin jälkeen ja ollen häpeämättä tätä tosiasiaa, kirjaimellisesti ANELIN hänen elämäänsä. Nyyhkin, lainasin kirjoituksia, rukoilin kielillä, kiljuin YAHUSHUA:a auttamaan minua! Juuri kun olin valmis antamaan periksi, Pyhä Henki käski minun rukoilla, etteivät pillerit, joita hän otti, kuinka monta tahansa hän ottikaan, tuottaisi harmia hänelle ja ETTEI niillä olisi voimaa! YAHUSHUA:n Messiaan nimessä tein tämän.

Hämmästyksekseni kun käskin Tediä jatkamaan ja ottamaan lisää, ei se auta! Hän koetteli minun YAHUVEH:iani ja minua! Hän popsi pillereitä ja joi viskiä ja vodkaa samaan aikaan! Kiitos YAHUVEH:in tämä on VALTAVA mies ja unohdin mainita, hänellä oli ms-tauti ja hän oli pyörätuolissa. Kuitenkin, mitä enemmän hän yritti juoda ja ottaa pillereitä, sitä enemmän hänen äänensä LAKKASI SAMMALTAMASTA! JA OLI EPÄTOIVOINEN, SILLÄ HÄN TAJUSI, ETTÄ MINUN RUKOUKSIINI VASTATTIIN! PILLEREILLÄ EI ENÄÄ OLLUT MITÄÄN VAIKUTUSTA HÄNEEN! YAHUSHUA Messias JA VOITELU, JOKA OLI MINUSSA, OLI SUUREMPI KUIN PILLEREIDEN JA ALKOHOLIN VOIMA! KUN PUHUIN USKOSSA, ETTÄ YAHUVEH:IN VOIMA OLI SUUREMPI KUIN PILLEREIDEN JA ALKOHOLIN VOIMA! JOTEN EPÄTOIVOSSA HÄN SANOI: «KUOLEN JA KUULET MINUN KUOLEVAN! AMMUN ITSENI!» KUULIN LAATIKON TAI KOMERON LÄJÄYTYKSEN AUKI!

Rukoilin nopeasti kielillä ja sanoin: «YAHUSHUA, mitä teen nyt?« Hän käski minua kertomaan tämä hänelle: «Ted, voit vetää liipaisimesta, jos haluat, en voi pysäyttää sinua! Mutta haluan sinun tietävän, että YAHUVEH ei anna sinun kuolla, TULET KÄRSIMÄÄN ARMOTTOMASTI ja toivomaan, että olisit kuollut! Mutta sama YAHUVEH, joka EI anna sinun KUOLEVAN! Hän on luvannut minulle, että minun EI tarvitse elää sen tosiasian kanssa, että SINÄ KUOLIT PUHUESSASI MINULLE! Sillä YAHUVEH tietää, että jos teet tämän, EN KOSKAAN ENÄÄ OPETA KETÄÄN! SYYTÖS, JONKA SAATANA VYÖRYTTÄISI NISKOILLENI, OLISI OLLUT SUUREMPI KUIN KESTÄN! Koska YAHUSHUA rakastaa minua ja tietää, että ole tehnyt KAIKEN, mitä minua käskettiin tekemään, Hän PAKOTTAA sinut elämään, vaikka ampuisit aivosi pellolle! Koska HÄN RAKASTAA SINUA, Hän PAKOTTAA SINUT ELÄMÄÄN! Mutta SUURESSA TUSKASSA KÄRSIT!»

Sitten sanoin oudoimman asian Pyhän Hengen johdattamana! Sanoi hänelle: «Kuitenkin, EN aio olla todistajasi! Olen joutunut velkoihin 3 tunnin puhelinlaskusta, mutta sielusi vuoksi sen on SEN ARVOISTA! Sillä mikä on sielun hinta? Lopetan puhelun nyt, sillä minulla ei enää ole ääntä, ääneni kurnuttaa kuin sammakko! Ja kurkkuni on kuiva, mutta tiedä tämä, olen todistanut, kuinka paljon rakastan sinua ja kuinka paljon YAHUSHUA rakastaa sinua! Hyvästi Ted! Nähdään sairaalassa teho-osastolla jos valitset AMPUA ITSEÄSI PÄÄHÄN! MUTTA MUISTA, ET TULE KUOLEMAAN!« SEURAAVAT SANAT, JOTKA KUULIN, OLIVAT: «EI, ÄLÄ LOPETA PUHELUA! EN AIO AMPUA ITSEÄNI! TIEDÄN, ETTÄ YAHUSHUA TEKEE, MITÄ SANOIT! ENKÄ HALUA KÄRSIÄ ENÄÄ!» ALOIN YLISTÄÄ YAHUSHUA:A ÄÄNEEN! ÄÄNENI ALKOI PALATA NORMAALIKSI. MINUN EI TARVITSE KUIN MUISTAMAA TÄMÄ JA VOIN TUNTEA HERRAN YAHUSHUA:N MESSIAAN ILON! PYHÄN HENGEN VOITELU OLI PELASTANUT TÄMÄN MIEHEN ELÄMÄN ANTAEN MINULLE HERRAN VIISAUDEN!

Ted on vieläkin kristitty ja pitää yhteyttä minuun. Hän kutsuu minua pastori Sherrieksi eikä ole koskaan kääntänyt selkäänsä uudelleen YAHUSHUA:lle! Olkaa hyvät, kun luette tämän, pyytäkää siunauksia Tedille. YAHUSHUA tietää hänen sukunimensä.ALPHA & OMEGA ALMIGHTYWIND RUACH HA KODESH WILDFIRE LAST CHANCE MINISTRYwww.amightywind.com  |   www.almightywind.com
These are mirror sites, please go to the other if one is off line.

We are Sabbath-Keepers, Not Seventh-Day Adventists
Click Here For More Info


Mailing and Email Addresses
By Faith Enoch was translated that he should not see death: and was not found, because YAHUVEH had translated him: for before his translation he had this testimony, that he pleased YAHUVEH. Hebrews 11:5