PROFETIA 93

2008 & Framöver Kommer att Vara ett Krig Som Inget Annat Mot Ba’als Falska Profeter!

Skriven/talad under RUACH HA KODESHS Smörjelse
till Profet Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu)
26 december, 2007

Detta Profetiska Ord kom fram när Elisheva läste ett så-kallat “Ord från Gud” till Linda Newkirk och hennes anspråk på att vara “Himmelens Drottning”, “Mamman till ’JESUS’” och därefter “YAHUSHUAS Brud” i Himmelen! MAMMA SHKHINYAH, MAMMA RUACH HA KODESH (den HELIGA ANDEN) var mycket arg över Lindas påståenden...

* * * * * * *

Denna Profetia innehåller GUDS HEBREISKA NAMN:

YAH/YAHU är GUDS HELIGA NAMN
som i “Halleluja” eller “Hallelu YAH”
vilket bokstavligt betyder ”Prisa YAH”.
YAHUVEH/YAHWEH FADERN GUD;
YAHUSHUA/YAHSHUA GUDS ENFÖDDE SON -
HA MASHIACH betyder “MESSIASEN”. ELOHIM betyder ”GUD”:

Uppenbarelsen av “SH’KHINYAH HÄRLIGHET”
- som det PERSONLIGA NAMNET av RUACH HA KODESH
som på svenska kallas för ”den HELIGA ANDEN” – finns också på denna webbplats.
(HA SH'KHINAH {SHEKINAH} betyder, på hebreiska,
GUDS DVÄLJANDE; GUDOMLIGA NÄRVARO.)
Utöver detta, så betyder ABBA YAH “FADER YAH”
och IMMA YAH betyder ”MODER YAH”.

Skriftcitaten är tagna från SFB (Svenska Folkbibeln)
eller översatta från de engelska versionerna KJV eller NKJV, om inte annat anges.

* * * * * * *

YAHUVEHS Ord till Elisheva som ska läggas till innan Profetiorna:

JAG varnade dig för länge sen Elisabeth [Elisheva],
att inte nämna detta Ministerium efter en man eller en kvinna.
Till och med innan det fanns ett Ministerium, så lade JAG det i din ande.

För inget av detta har skett genom dina händer.
Inget av detta har kommit fram från din mun.

Det är från YAHUVEHS Mun som har gett upphov.
Det är från YAHUSHUAS, din MASHIACHS Mun som har gett upphov.
Det är från RUACH HA KODESHS,
din IMMMAYAHS, Mun som har gett upphov.

Om det bara hade varit genom din hand, så skulle det ha misslyckats för länge sen.
Det är genom SHKHINYAH HÄRLIGHETS VIND
Som blåser tvärs över denna jord, den HELIGA VÄCKELSEVINDEN.
Det är inte genom din anda, för annars skulle det ha misslyckats.

“JAG ÄR HERREN YAHUVEH, det är MITT NAMN.
JAG ger inte MIN ÄRA åt någon annan
Eller MITT LOV åt avgudabilder. Jesaja 42:8

(Profetia 105)

Juli 2010 sa YAHUVEH GUD att även följande ska läggas till som en varning till de som hånar:

Men de gjorde narr av GUDS Sändebud, de föraktade HANS Ord
och hånade HANS Profeter, till dess att YAHUVEHS Vrede
över HANS Folk växte så att det inte mer fanns någon bot.
– 2 Krönikeboken 36:16

* * * * * * *

Elishevas Kommentarer: Jag vill dela med er ännu en Uppenbarelse som jag fick. Stavningen av MAMMA SHKHINYAHS NAMN är ”SHKHINYAH” (inte bara SHKHINAH, eller SHEKINAH). NAMNET YAH finns i HENNES NAMN. Men jag hade inte stavat det så. För om jag hade gjort det, så skulle färre människor skriva in den stavningen i sökmotorerna på Internet. HON sa dock till mig att detta är det rätta sättet att stava SHKHINYAH. HON har NAMNET av SIN ÄLSKADE BRUDGUM, YAHUVEH.

Redaktörens Kommentarer: I detta Profetiska Ord talar MAMMA SHKHINYAH ut mot många falska profeter. Många är välkända för allmänheten, och andra är mindre kända. En av de mindre kända är Linda Newkirk, en falsk profet som Elisheva träffade när hon mejlade Ministeriet.

Linda sa att hon var en Präst och att det var tänkt att hon skulle ha en väckelse i hennes hemstat Arkansas, och hon bjöd in Elisheva så att hon skulle komma. Elisheva gick till Arkansas och träffade Linda Newkirk. När hon väl var där, så hade hon många upplevelser som avslöjade att Lindas riktiga natur inte var från YAHUVEH. Till exempel blev Linda upprörd när hon översatte Elishevas predikande till spanska för en kvinna (som Elisheva ledde till YAHUSHUA). Om Linda verkligen hade varit intresserad av andlig väckelse och den kvinnans frälsning, så skulle hon ha fröjdats över detta!

YAHUVEH använder detta Ministerium & Profet Elisheva för välsignelser eller dom: välsignelser för dem som verkligen älskar YAHUVEH och sätter HONOM först i sitt liv och sin kärlek och dom för dem som bara har ett sken av gudsfruktan och ingen GUDSFRUKTAN inombords!

Denna Profetia spelades in på ljudband. Här är transkriptionen.

Profetia 93 börjar:

26 december, 2007

Ni ska ropa det från hustaken. Ni ska ropa det från Internet. Först visar JAG er och JAG avslöjar den som kallas för Sherry Shriner som en falsk profet, som en utomjording. Och nu visar JAG er Linda Newkirk som har korsat gränsen och kan inte längre ens använda vansinne som ursäkt.

Hon VÅGAR kalla sig för ”HIMMELENS DROTTNING”!!! Till och med vansinnets ande har ingen ursäkt inför MIG!

Linda Newkirk, du har begått HÄDELSE! Ingen ursäkt för din mentala sjukdom! För du blev varnad om att inte skriva ut det! Storhetsvansinnen har nu förstört dig. Inte bara ditt sinne, inte bara din kropp, utan nu har du fördömt din själ.

Och alla de som har köpt hennes böcker, och har köpt Sherry Shriners böcker, JAG håller er ansvariga nu. BRÄNN DE DÄR BÖCKERNA!

Elisabeth [Elisheva], JAG vilar upp dig inför ett stort krig som kommer. För de nya Uppenbarelserna JAG talar ut – Det lilla Budskapet som JAG redan har sagt, [Profetia 94: Underskatta inte MIN Ilska… följer denna Profetia] du ska publicera det inför världen för att låta dem veta att det finns något mer som kommer.

”YAHUSHUAS demonstampare”: bra gjort, MINA trogna tjänare! Bra gjort, MINA trogna älsklingar! Ni står i frontlinjerna. Ni offrar en timme av er tid. För detta Ministerium är inget vanligt ministerium. JAG använder det som en David till att slakta goliatarna.

Den som kallar sig för Sherry Shriner påstår sig höra från MIG och uppenbarar så-kallade ”Bibelkoder” som hon förvränger efter sin nyck. Men hon säger: ”Kasta bort alla lärjungar som följde Paulus”. JAG säger er sanningen: denna lyssnar inte på Himmelen överhuvudtaget! Men Linda Newkirk, du korsade en gräns som inte ens Sherry Shriner har korsat.

Akta er, MINA Älsklingar, för djävulen är arg. För han vet att hans tid är kort.

Linda Newkirk! Du har inte bara väckt ABBA YAHUVEHS Vrede. Du har inte bara väckt YAHUSHUA HA MASHIACHS Vrede. Utan du har förargat och bedrövat till det yttersta DEN SOM kallas för RUACH HA KODESH! JAG ÄR den enda ”DROTTNINGEN AV HIMMELEN”[1]! Och JAG tänker inte dela MIN HÄRLIGHET med någon (Jes 42:8)!

Vem är du att du ska säga att du födde YAHUSHUA?! För det första: JAG gjorde det i Himmelen! DEN som kallas för den HELIGA ANDEN är YAHUSHUAS MOR! Det är JAG och bara JAG som gav privilegiet för Miryam, som kallas för Maria i andras tungor, att bära MITT BARN i sin livmoder. Men till och med hon var tvungen att vara en jungfru. Vem är du Linda Newkirk?!

Vilken hädelse du har begått! Vem är du Linda Newkirk, att tro att du kan gå förbi Korset, att säga att alla hedningar kan komma till Himmelen för att vara vid LAMMETS Bröllopsmåltid?! JAG tänker inte förlåta dig för vansinnets ande – för du hade dina ljusa stunder. Du vet vad du har gjort.

Och JAG varnar nu: låt detta Ord gå ut!

Alla som skriver av detta skräp som skickats från helvetet och förkunnar det som sanning är inte skrivna i LAMMETS Livsbok. Ni ska betala samma pris som hon betalar. Ni ska simma i samma Eldsjö. JAG skickar ut denna Profet till att varna innan JAG skickar MIN Dom. Låt er inte bedras, för YAHUVEH hånas inte lätt och JAG bedrövas inte lätt (Gal 6:7-9; Heb 10:29).

Shelby Corbitt, JAG tänker inte ursäkta dig! JAG sa åt dig att falla på ditt ansikte och omvända dig för bedrägeriet som har gjorts. Ditt högmod har hindrat dig från att göra detta – MINA barn har sårats – alla ni som har sagt: “Detta datum är det datum då YAHUSHUA ska komma”, och datumet passerar förbi.

Och ve er som är de Heliga och inte stod upp och sa “Du ljög!” JAG gör inga ursäkter för er. För ni har uppmuntrat lögnaren!

Detta Ministerium, denna Präst, denna Profet, denna Ringmö som tillhör MIG, har inte ljugit! Hon varnade er i förväg: Lyssna inte på Kenneth Copelands lögner! Lyssna inte på Choo Thomas’ lögner! Lyssna inte på Shelby Corbitts lögner! Lyssna inte på Sherry Shriners lögner! Och nu lägger hon till: lyssna inte på Linda Newkirks lögner!

De falska profeterna ställer sig på rad, och de kämpar mot MINA riktiga Heliga Profeter! Och det ska bli som ett Krig som INTE liknar NÅGOT annat!

Kim Clement, du är en lögnare! Rick Joyner, du är satans avföda! Detta är bara begynnelsen! 2008 ska vara ett krig som inget annat! Då JAG kallar fram denna Ringmö, så som JAG kallade fram den Gamla Elia [Eliyahu] – Eld! Eld! Eld skall falla över Baals profeter!

Ni falska profeter profeterar ur satans mun! För YAHUVEH är inte en YAHUVEH som kommer ljuga. Bort från MIG, ni som sätter datum! Är det konstigt när YAHUSHUA kommer, hur få kommer att ha tro kvar?

Virginia Arnke, du talar inte ut MINA Ord! Bort från MIG! För du har bedrövat MIG!

Akta er! Akta er! Akta er! Åh, ni Heliga små! Pröva! Pröva! Pröva anden som talar. För satan är ute efter era själar.

Orgon kan inte beskydda er. JAG har talat ut ur denna Ringmös mun. JAG har avslöjat denna lögn. Den drar till sig ondskan! Det driver inte bort ondskan.

Nu börjar de bli sluga, för de vill förvirra de oskyldiga. Så de tar detta Ministerium Amightywind och de förvränger Orden däri.

JAG profeterade. JAG varnade i förväg. Sätt inte i ert hjärta på de ord som Shelby Corbitt säger. Det som började som oskyldigt bedrägeri blev till en ren lögn som nu motiveras av ordet ”högmod”.

Julen kom och gick. YAHUSHUA skickades inte.

Var är de Heliga som ska hålla dessa profeter som profeterat ansvariga? Var är de Heliga? Och kallar det för vad det är, och det är en lögn? Inte ens den JAG talar ut från vet datumet när YAHUSHUA kommer. För JAG sa att JAG skulle skicka de Heliga änglarna till att tala om för henne precis innan HAN kommer.

Lev varje dag som om det vore er sista. Se till att ingen synd finns i er. Ta den till Korset i Golgata, för det är bara YAHUSHUAS BLOD som kan tvätta bort den. Det är bara genom det UTGJUTNA BLODET AV YAHUSHUA & YAHUSHUAS NAMN som man kan påbörja en ny dag. Titta och vänta. Men bort med de som fastställer datum. Stäng era öron. Är ni inte trötta på smärtan än?

JAG frigör Uppenbarelser (då JAG avsätter Elisabeth [Elisheva]), och Hemligheterna som har varit inlåsta – som börjar med Hesekiel 9. För JAG säger er detta: det kommer att vara Hemligheter & Uppenbarelser. För hon är den där skribenten. Och domen börjar vid det hus som påstår sig vara av YAHUVEH – synd är att veta vad som är rätt och ändå fortsätta göra fel. JAG kommer för en Brud som är utan fläck eller skrynkla (se Ef 5: 25-27) – YAHUSHUA talar ut det om och om igen.

Linda Newkirk, hur vågar du tro att du kan släppa in bara vemsomhelst?! Vem gav dig nycklarna till Himmelen? Var fick du nycklarna ifrån, Linda Newkirk? Du har profeterat falskt.

Låt nu de Heliga resa sig – alla som hör detta Ord – och förebrå henne! Förebrå Sherry Shriner! Kom ihåg varningen som JAG har gett, för Kriget har bara påbörjats. Och det är inte ens 2008.

Är det någon som kommer ihåg hur många profetior det var som gavs? Varför håller ni inte profeterna ansvariga när de sa att ni skulle vinna kriget i Irak, Amerika? Varför håller ni inte Kim Clement ansvarig, på Juldagen då han sa att ”JESUS KRISTUS” skulle komma?

Profeter ska hållas ansvariga. Pröva frukterna av detta Ministerium, så kommer ni se att de är goda, för det är bara Smörjelsen som hörs i AmightyWind. År 2008 kommer de Profetiska Budskapen, som ska komma ut, bara växa sig starkare, med starkare kött för de Heliga att ta.

År 2008 kommer det finnas ett Krig som inget annat. För det kommer vara de riktiga Heliga Profeterna som står – precis som Elia gjorde, den Gamla Elia [Eliyahu] gjorde – och profeterar och avslöjar och förgör Baals profeter.

Det är därför JAG kallade dig för Elisabeth [Elisheva]. Fastän ditt efternamn är Elijah [Eliyahu] – så kallar JAG dig för MIN ”Nya Elia [Eliyahu]”, för JAG profeterar genom dig. Och precis som [på] den Gamla Elias [tid], så ska Baals profeter förgöras.

Bara för att det inte händer så som ditt kött tror att det borde – tänk inte [på det sättet]. För JAG säger er sanningen! Inte en enda av dem har undkommit YAHUVEHS Dom. Om de hade kunnat tala med dig, så skulle de berätta för dig om sakerna som händer dem. Alla som har talat mot de Ord som JAG har sagt genom dessa Profetior, de skulle säga en olycklig berättelse för dig. Åh, de skulle kalla det för ”otur”. Men tragedierna som har drabbat dem…

Åh, men de som matar sig på dessa Profetiska Budskap som JAG har gett dig, du har skådat med dina egna +ögon hur de blomstrar och växer! Hur de själva blir till Profeter, för JAG väcker denna gåva i dem! Hur deras liv har blivit ett liv av engagemang för YAHUVEH & YAHUSHUA – och hur de varje dag ber för mer av MIN DYRBARA ANDE! Hur deras liv bara vill ledas i ett liv av Helighet, för att vara behagliga för YAHUVEH! YAHUSHUA HA MASHIACHS Brud ser fram emot varje Ord.

Kathrynyah, det nyaste Ordet som gavs, bara en kort skymt av det, publicera det. Låt församlingen se. Detta är en Profet som även kommer från Israel. Uppmuntra Bruden som gömmer sig där och på andra ställen runt i världen.

Åh, MINA älskade skatter – fastän YAHUSHUA inte kom på det datumet som ni fastställde, bli inte modfällda, för ert jobb är inte färdigt än. Men JAG befaller er att bli arga och kalla profeterna som är falska, för falska! Uppmuntra dem inte längre att ljuga.

Ni vet när en dröm bara är en dröm av köttet – ni vet när en dröm bara är en dröm av bedrägeri – för datumet ska komma, och datumet ska gå. Ni vet när en profetia bara är en profetia av köttet, en profetia av bedrägeri. För datumet ska komma och datumet ska gå. En del har gjort detta oskyldigt – och allt VI befaller dem att göra är att omvända sig. Ödmjuka sig, erkänna att de missade det. Kom inte med undanflykter.

Shelby Corbitt, du säger att Bortryckningen skulle kunna fördröjas på grund av [Bibelversen] ”om MITT folk faller på sina ansikten och ödmjukar sig och omvänder sig, så kommer deras land att få läkedom”? Sedan när är ett bortryckande av Bruden straff? Varför skulle YAHUVEH skjuta upp det? Det enda som det skulle göra är att förlänga Nådetiden, detta är sant. Men det skulle inte stoppa YAHUVEH från att säga till YAHUSHUA ”Gå och hämta DIN Brud!”.

Erkänn bara, Shelby Corbitt, du missade det. Högmod går före ett enormt fall. Slutet av året ska komma. 2008 ska visa sig. Fall på dina knän och omvänd dig inför världen, för du missade det. Du lät anden av en Kenneth & Gloria Copeland – den ljugande ormens tunga – att tränga in i ditt sinne, för att besudla det.

Ni ser, JAG talar inte bara ut genom Elisabeth [Elisheva], men detta är en ny Smörjelse. Där ABBA YAHUVEH har talat, där YAHUSHUA HA MASHIACH har talat – nu är det även JAG, RUACH HA KODESH, DEN SOM ni kallar för den HELIGA ANDEN, som talar ut för MIG själv. För Se, detta är ”Något Nytt” (Jes 43:19).

Detta är en Joel 2 (v28-29) Utgjutelse, och MIN Tjänarinna [”Ringmö”] skall profetera – och de som JAG har kallat för elitstyrkorna – ”YAHUSHUAS demonstampare” – vet detta: satan hatar er. Bönerna känns över hela världen.

Förbli Heliga. För det är bara de som är på frontlinjen som kommer att tillåtas. För er som inte har kvalificerats, vet att det finns andra ranger. VI behöver er i eftertruppen.

Fortsätt att täcka detta Ministerium i era böner. Fortsätt att täcka varandra i era böner. Fortsätt att lyfta upp folkets behov. Fortsätt att täcka denna Ringmö som JAG talar ut från, för satan vet att det bara finns en Ringmö och han försöker ta hennes liv. Åh, men de rättfärdigas böner är mycket verksamma (Jkb 5:16).

Era fastor tillsammans med ert stöd och er kärlek, era Jerikomarscher, offret av en timme av er tid. Alla ni, alla ni, alla ni som har gjort detta! Stora, stora, stora välsignelser väntar er! Ni är som en sköld – en Helig Gyllene Sköld – och JAG använder er, och Skölden dryper av YAHUSHUA HA MASHIACHS UTGJUTNA BLOD. Och NAMNET är inristat i YAHUSHUAS Sköld, och JAG har ordinerat er till att vara ”demonstampare” för ABBA YAHUVEH & YAHUSHUA & JAG, den DYRBARA RUACH HA KODESH, er DYRBARA RUACH HA KODESH, er MAMMA SHKHINYAH, er MAMMA VISHET – DEN som ni kallar för den HELIGA ANDEN. VI älskar er så mycket.

Stora, stora, stora är era välsignelser – inte bara i Himmelen, utan även här på Jorden. Ni ska ha ett beskydd. Ett klot har bokstavligt placerats runt er, och ni är beskyddade, så länge ni inte låter synd komma in. För står det inte skrivet, “Ni ska vara Heliga, ty JAG ÄR Helig” (1 Pet 1:16)? Mäktigare är JAG som finns i er än någon frestelse som finns i världen (1 Joh 4:4)! Det är ert val.

Och ni som kommer läsa denna Profetia och är övertygade om att ni ska vara en del av ”YAHUSHUAS demonstampare”, ni har redan satt YAHUSHUA först i er kärlek och ert liv. Ni offrar allt till HONOM. Ni blir inte frestade med synder. Skriv, presentera er.

Men ve alla fiender som försöker smyga sig in. Låt er varnas: denna grupp har urskiljningsförmåga, och vargen ska dö, för JAG tänker inte låta denna grupp bli besudlad.

Det finns oskyldiga små får och lamm som försöker smyga sig in, och som ett litet barn säger de: “Jag vill strida. Jag vill strida”.

JAG bara klappar dem på huvudet och säger bara: ”Vänta tills ni växer upp lite till. För ni behöver hjälpas mer än vad ni klarar av att vara en Hjälpare [Präst]. Man behöver be för er mer än vad ni är en bönekrigare. Fortsätt att växa, MINA små. Ta inte det som en förolämpning, för ni kan helt enkelt inte ta elden från frontlinjerna.” Det är därför detta är en elitstyrka som sammandragits av Himmelen.

De Heliga änglarna kom själva och berättade för Elisabeth [Elisheva] om födelsen av detta nya Ministerium, ”YAHUSHUAS demonstampare”. För Härligheten går bara till HONOM – bara genom HANS NAMN, bara genom HANS BLOD besvaras någon bön.

Dessa är de Ord som JAG har att säga denna dag. Då den falska profetian av en Linda Newkirk lästes upp – och Elisabeth [Elisheva] kände MIN Ilska väckas. Hon gick för att prata engelska. Istället kom MINA Heliga Tungor av Ilska fram. Det är så detta Ord kom fram.

På detta datum, den 26 december 2007 – så är den talad och så ska den skrivas. Varje Ord som har talats under SMÖRJELSEN och genom YAHUSHUA HA MASHIACHS NAMN och genom YAHUSHUA HA MASHIACHS BLOD.

Och en sak till, ”YAHUSHUAS demonstampare”, JAG kommer att frigöra Hemligheter som gavs till Elisabeth [Elisheva] denna dag till er. Detta ska bara hållas mellan er. Detta får inte delas med någon annan, vare sig det är en syster eller en bror, eller en mor eller en far, eller era egna barn. Det som JAG ger till er stannar hos er. Ve alla Judasar som trotsar dessa Befallningar från Himmelen, för det är tänkt att vara en välsignelse till er, MINA bönekrigare som går den extra milen.

För länge sen, Elisabeth [Elisheva], sa JAG åt dig att sammandra trupperna på muren. JAG gav dig drömmar efter varandra och det fanns publicerat i många, många år. Dessa nu, ”YAHUSHUAS demonstampare”, är trupperna på muren. De är vakterna. De är utkikarna. De är YAHUSHUA HA MASHIACHS soldater. De som stannar kvar – för så som en Gideon, så gallrar vi ut dem –som står kvar på frontlinjerna kommer veta att de är YAHUSHUA HA MASHIACHS Brud.

Profetians Slut. Upplyser en del, stöter de flesta,

Apostel Elisheva Eliyahu

[Slutkommentarer från ljudinspelning:]

[Elisabeth (Elisheva):] Prisa DIG, ABBA YAHUVEH. Prisa DIG, ÄLSKADE YAHUSHUA. Prisa DIG, DYRBARA MAMMA RUACH HA KODESH. Vår MAMMA SHKHINYAH. Vår MAMMA VISHET. Tack. Tack. Tack för att DU hedrar mig med detta Ord. Tack för att NI hedrar oss alla med detta Ord. Vi tackar ER. Vi prisar ER. Vi dyrkar ER. Vi älskar ER. Vi tillber ER. Tack. Tack för vapenrustningen i Efesier 6. Vi står i vapenrustningen av Efesier 6[2]. Tack ABBA YAHUVEH. Tack ABBA YAHUVEH. Och Amen.

]Adam (& Kathrynyah, nerifrån hallen):] Amen. Amen. Amen!
[Elisabeth (Elisheva):] Tack Bror Adam. Prisa YAHUSHUA!


[1]Se “Dyrka Inte Den Falska “Drottningen av Himmelen”

[2] Ef 6:13-17 Tag därför på er hela GUDS Vapenrustning, så att ni kan stå emot på den onda dagen och behålla fältet, sedan ni fullgjort allt. Stå alltså fasta, spänn på er Sanningens Bälte kring era höfter och kläd er i Rättfärdighetens Pansar och sätt som skor på era fötter den Beredskap som Fridens Evangelium ger. Tag dessutom Trons Sköld. Med den kan ni släcka den ondes alla brinnande pilar. Tag emot Frälsningens Hjälm och ANDENS Svärd som är GUDS Ord.