PROFETIA 90

Vad HETER den HELIGA ANDEN?

Vad HETER RUACH HA KODESH?
”JAG ÄR MAMMA SHKHINYAH, och kallas även för MAMMA VISHET, och JAG ÄR YAHUVEHS HÄRLIGHET!”

Skriven/Talad under MAMMA SHKHINYAHS[1] Smörjelse genom Apostel & Profeten Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu).

27 februari, 2007

“Shekinah” kommer från det hebreiska ordet HaSh’khinah, som betyder “Närvaron”. Detta definieras som den GUDOMLIGA NÄRVARON och uppfattas ofta som YAHUVEHS MANIFESTERADE HÄRLIGHET som närvarar hos människor. Shkhinah är ett feminint hebreiskt ord. I Johannes 17 läser vi följande om YAHUVEHS HÄRLIGHET:

Och den HÄRLIGHET som DU har gett MIG har JAG gett dem, för att de skall vara ett, liksom VI är ETT: JAG i dem och DU i MIG, för att de skall vara fullkomligt förenade till ett. Då skall världen förstå att DU har sänt MIG och har älskat dem så som DU har älskat MIG. FADER, JAG vill att där JAG ÄR, där skall också de som DU har gett MIG vara med MIG, så att de får se MIN HÄRLIGHET som DU har gett MIG, eftersom DU har älskat MIG innan världens grund var lagd. (Joh 17:22-24)

Vi vet att YAHUVEH gav RUACH HA KODESH/HELIGA ANDEN till YAHUSHUAS Lärjungar efter att YAHUSHUA hade återvänt till Himmelen (Apostl 2:2-4) MAMMA SHKHINYAH, RUACH HA KODESH/HELIGA ANDEN, är YAHUVEHS HÄRLIGHET!

* * * * * * *

Denna Profetia innehåller GUDS HEBREISKA NAMN:

YAH/YAHU är GUDS HELIGA NAMN
som i “Halleluja” eller “Hallelu YAH”
vilket bokstavligt betyder ”Prisa YAH”.
YAHUVEH/YAHWEH FADERN GUD;
YAHUSHUA/YAHSHUA GUDS ENFÖDDE SON -
HA MASHIACH betyder “MESSIASEN”. ELOHIM betyder ”GUD”:

Uppenbarelsen av “SH’KHINYAH HÄRLIGHET”
- som det PERSONLIGA NAMNET av RUACH HA KODESH
som på svenska kallas för ”den HELIGA ANDEN” – finns också på denna webbplats.
(HA SH'KHINAH {SHEKINAH} betyder, på hebreiska,
GUDS DVÄLJANDE; GUDOMLIGA NÄRVARO.)
Utöver detta, så betyder ABBA YAH “FADER YAH”
och IMMA YAH betyder ”MODER YAH”.

Skriftcitaten är tagna från SFB (Svenska Folkbibeln)
eller översatta från de engelska versionerna KJV eller NKJV,
om inte annat anges.

* * * * * * *

YAHUVEHS Ord till Elisheva som ska läggas till innan Profetiorna:

JAG varnade dig för länge sen Elisabeth [Elisheva],
att inte nämna detta Ministerium efter en man eller en kvinna.
Till och med innan det fanns ett Ministerium, så lade JAG det i din ande.

För inget av detta har skett genom dina händer.
Inget av detta har kommit fram från din mun.

Det är från YAHUVEHS Mun som har gett upphov.
Det är från YAHUSHUAS, din MASHIACHS Mun som har gett upphov.
Det är från RUACH HA KODESHS,
din IMMMAYAHS, Mun som har gett upphov.

Om det bara hade varit genom din hand, så skulle det ha misslyckats för länge sen.
Det är genom SHKHINYAH HÄRLIGHETS VIND
Som blåser tvärs över denna jord, den HELIGA VÄCKELSEVINDEN.
Det är inte genom din anda, för annars skulle det ha misslyckats.

“JAG ÄR HERREN YAHUVEH, det är MITT NAMN.
JAG ger inte MIN ÄRA åt någon annan
Eller MITT LOV åt avgudabilder. Jesaja 42:8

(Profetia 105)

Juli 2010 sa YAHUVEH GUD att även följande ska läggas till som en varning till dem som hånar:

Men de gjorde narr av GUDS Sändebud, de föraktade HANS Ord
och hånade HANS Profeter, till dess att YAHUVEHS Vrede
över HANS Folk växte så att det inte mer fanns någon bot.
– 2 Krönikeboken 36:16

* * * * * * *

Jag lärde mig från Himmelen hur man ska stava den HELIGA ANDENS Namn. HON har NAMNET YAH i SITT NAMN, precis som YAHUSHUA gör, för HON är HÄRLIGHETENS MOLN som omger ABBA YAH, och HON är även MEDSKAPARE med ABBA YAH & YAHUSHUA. Det är därför vi stavar HENNES NAMN som SHKHINYAH. HON ger alltid härlighet till ABBA YAH & YAHUSHUA!

Det finns INGEN annan FÖREBEDJARE inför Tronen utom YAHUSHUA. Bara genom HANS NAMN och bara genom HANS BLODSOFFER, som kallas för det NYA BLODSFÖRBUNDET, finns det FRÄLSNING (- den HELIGA ANDEN, Profetia 90)

Dyrka inte den falska “drottningen av Himmelen”!

Det finns demongudinnor, såsom Astarte, vars följare påstår är “Himmelens Drottning”. Vi dyrkar inga demongudinnor, till skillnad från vad en del av våra fiender har anklagat oss för! Den falska ”drottningen av Himmelen” är INTEfrån YAHUVEH GUD, utan från djävulen! Detta är INTE den HELIGA ANDEN, den TREDJE DELEN I DEN HELIGA TREENIGHETEN, utan ett hån av djävulen, för djävulen härmar allt som YAHUVEH GUD gör!

Blanda inte ihop referenserna i Profetiorna 90 & 93 när den HELIGA ANDEN (på Hebreiska RUACH HA KODESH) kallar SIG för ”HIMMELENS ENDA DROTTNING” med dyrkan av dessa falska gudinnor! Vi dyrkar VARKENden falska gudinnan Astarte eller NÅGON annan falsk drottning av Himmelen! Vi dyrkar YAHUVEH GUD, FRÄLSARE YAHUSHUA (”JESUS”) & RUACH HA KODESH (HELIGA ANDEN), som även är känd som HIMMELENSRIKTIGA DROTTNING. GUD – FADERN, SONEN & HELIGA ANDEN – är de HÖGSTA HÄRSKARNA i över både GUDS Rike & Himmelen. Den HELIGA ANDEN, som feminin, skulle därför betraktas som ”DROTTNING” istället för KUNG ÖVER HIMMELEN. Om HON är feminin, så är HON ”HIMMELENS RIKTIGA DROTTNING”.

Skriven augusti 2007

Jag ber att hatmejlet inte ska komma från de som har en Fariseisk ande, de som har en religion och inte en relation med YAHUVEH & YAHUSHUA och inte har en aning om vad Smörjelsen innebär.

Jag vet att jag har blivit smord som en Helig Profet. Och det är ingen popularitetstävling, för annars skulle jag ha förlorat. YAHUSHUA sa det till mig för länge sen. De falska profeterna är de som bara ger goda budskap så att de inte väcker anstöt. Snälla, be för detta Ministerium och mig och alla som är medhjälpare och partners i det, och detta inkluderar YAHUSHUAS Brud.

Snälla, YAHUSHUAS Brud, skriv och presentera dig. Vi kommer så småningom att besöka ditt land och om du vill umgås med oss, låt oss då lära känna varandra. En av mina största belöningar på denna jord är att lära känna YAHUSHUAS Heliga Brud, de som verkligen älskar och lyder och säter YAHUVEH och YAHUSHUA först i sina liv och kärlek.

Detta Ord kom fram därför att jag började be och söka Namnet av RUACH HA KODESH (HELIGA ANDEN). RUACH HA KODESH är en titel, en beskrivning av ett jobb. Men det är inte RUACH HA KODESHS (HELIGA ANDENS) Namn.

På webbplatsen publicerade jag drömmen som jag kallar för “Bankettbordsdrömmen”. Jag kommer aldrig glömma hur mycket kärlek den vackra äldre kvinnan vid bordet hade för mig. Hon var hur vacker som helst, utan en enda rynka på sitt ansikte, men jag urskilde att hon var en äldre kvinna. Hon hade ett vackert, långt, vitt, vågigt hår nerför ryggen. Hon älskade och älskar mig med en hängiven moders kärlek. Det syns i hennes ögon och ansikte. Jag kan se hur mycket hon uppskattar mig. I drömmen lade jag kärleksfullt mitt huvud på hennes axel.

Elisheva Sherrie Eliyahu

Augusti 2007

Bankettbordsdrömmen

Mottagen den 16 april, 1999.

Uppenbarelsen om denna dröm kom på exakt samma månad och dag,

den 16 april, 2002, tre år senare!

Jag drömde att jag satt i ett mycket stort rum. Det kändes som om det var i Israel. Jag vet att det inte var i Amerika. Jag satt vid ett vackert bord med en bordsduk av linne och vackra dekorerade infattningar på bordet med de vackraste tallrikarna och besticken som jag någonsin har sett. Men ingen mat fanns på bordet. Jag satt vid bordet bredvid en vacker äldre kvinna och lade mitt huvud på hennes axel och kände hennes moderliga kärlek.

Det fanns även en äldre man i rummet och han sa precis till mig att allt på bordet redan har välsignats – till och med tyget och besticken! Allt var redo. Vi väntade bara på gästerna, och särskilt personen eller personerna, jag var inte säker vilket, från där de speciella druvorna växte som användes till att göra vinet. Kiersk eller Kierska stod skrivet på flaskan. Den äldre mannen hade vitt hår och han var som en kärleksfull Far för mig, och han visade flaskan för mig.

På andra sidan av vinet fanns en insvept servett där jag hade broderat en fruktkorg, full av stora lila druvor på en vinranka. Druvorna var väldigt stora och mycket färggranna. Det var som om denna servett, som jag hade broderat, var i en hedersplats, och jag visade den för min nära vän som satt vid bordet med mig. Jag hade aldrig broderat förut.

Kvinnan som jag lutade mig mot kände jag mig mycket nära till, som en Modersfigur. Mannen var som en Fadersfigur. Jag kände mig säker och trygg i det stället och väldigt mycket älskad. Jag var imponerad och kommenterade för min vän att allt som användes för den måltiden redan var välsignat!

Köket hade en stor öppning där vi kunde se in, men det var ändå stängt runtomkring. Tallrikar kunde skickas in och ut och vi kunde se in, men jag såg ingen i köket. Ingångsdörren till köket var på den högra sidan. Öppningen som tittade in i köket var direkt framför vårt bord. Vi väntade bara på gästerna, särskilt de som kom från där det Nya Oöppnade Vinet gjordes. Vi väntade på att denna person eller dessa personer skulle komma först.

Drömmens Slut.

Mejlbekräftelse:

Kära [Elisheva] Sherrie,

Det känns som att din dröm som du berättade för mig handlar om LAMMETS Bröllopsmåltid!!!! Nyckeln till det är att bordet välsignades innan maten fanns på det samt ”bordsservettem” som du broderade.

Alla kommer att ha gärningar som de visar för HERREN, men de är som smutsiga trasor. Men dig, Elisabeth [Elisheva] Sherrie, har YAHUSHUA välsignat, och HAN har välsignat din trasa och gjort den till en servett.

Brodering är en typ av vävnad, och vävnad är en typ av nät, och bilden på den föreställer tiden, ansträngningen och omsorgen för någonting. Jag tror att servetten står för dina webbplatser. Jag tror även att köket kan symbolisera Himmelen och att matrummet föreställer ett annat ställe. För det verkar som att det kommer finnas arbete att utföra innan vi går till Himmelen. Det är därför du är i detta rum.

YAHUSHUA sa även att HAN inte skulle dricka vin förrän HANS återkomst. Kan det vara härifrån som vinet kommer? Detta är typ allt jag vet just nu (Matteus 22:1-14).

Namn undanhållet (avsändarens begäran)

Uppenbarelsen om Bankettbordsdrömmen

16 april, 2002

Den 16 april, 2002, kl. 20, under en Bibelstudie, så gav ABBA YAHUVEH denna nästa uppenbarelse till mig om BankettBordsDrömmen som jag hade fått detta exakt samma datum, år 1999.

Kierska är Khersa (Kursi), en by nära Galileiska Sjöns östkust. Jag har väntat på denna uppenbarelse om var denna plats är, för dessa är de två gästerna som jag hade väntat på, som kommer med det Nya Vinet. Dessa två gäster kommer precis före LAMMETS Bröllopsmåltid.

YAHUSHUA delar nu denna uppenbarelse för att framkalla dessa två män som är profeter, och som jag i min dröm väntar på. De har det nya vinet, och de kommer från landet där det nya vinet produceras (KHERSA).

Vi är väldigt taggade för detta visar hur nära vi är till LAMMETS BröllpsMåltid och YAHUSHUAS kommande för SIN Brud!

Kom ihåg, vi väntar på en person eller personer som kommer från Kiersk eller Kierska där vinet läggs på flaska och står på en hylla. Detta är var druvorna kom ifrån och vinet kommer ifrån. Personen eller personerna som kommer från samma ställe som vinet är mycket speciella. Jag såg namnet på vinflaskan. Om du vet eller känner till detta: snälla kontakta Ministeriet.

Tillagt 27 augusti, 2007 – med publicering av Profetia 90

Jag har alltid undrat vilken kvinna det är som skulle kunna älska mig så i denna dröm. I denna värld har jag aldrig haft en kvinnlig, moderlig mentor. Jag har aldrig upplevt den jordiska kärleken från en mor. Inte ens från en moster, faster, farmor eller mormor. I samma dröm hade jag en fadersfigur som också hade vitt hår, och han älskade mig så mycket. Han visade stolt vävnadskonstverket, som jag hade gjort, på en vägg framför bankettbordet så att den blev synlig för alla. I denna värld har jag aldrig haft en manlig figur som en far, eller någon kärleksfull relation med en manlig person, förutom mina bröder i YAHUSHUA som jag vet genom prövningar har prövats och visat sig trogna.

Så vem är denna kvinna i Himmelen? Hennes kärlek var så överväldigande och så verklig att jag kände den omge mig på ett ännu större sätt sedan jag fick den där drömmen. Jag sörjer inte längre av att jag aldrig har vetat hur det är att ha en kärleksfull mor eller far. Jag vet att jag i Himmelen har den största kärleken från en mor och far som man någonsin skulle kunna önska sig. Men vem är denna kvinna? Min jordiska biologiska mor är i helvetet, utan minsta tvivel. Det enda hon gav mig var hat och kränkning. Så vem är denna kärleksfulla mor i Himmelen?

* * * * * * *

Nu har jag svaret. Nu behöver jag era böner så att jag får modet att tala ut den (Profetia 90), för de organiserade kyrkorna kommer att bli mycket arga. Och till och med de som hade trott på de mänskligt påhittade lärorna och de felöversatta Skrifterna i det Nya Testamentet kommer kalla mig för en falsk profet, och ändå vet jag utan den allra minsta tvekan, att jag har fått en hemlighet från Himmelens Tron.

Bibeln säger, ”YAHUVEH gör ingenting utan att ha uppenbarat SIN hemlighet för SINA tjänare Profeterna” (Am 3:7). Nu har jag äran att dela denna hemlighet med dem som kommer att känna igen RUACH HA KADOSHS röst. Detta är kanske den mest kontroversiella Profetian som någonsin publicerats så här långt. Ändå gör jag det i lydnad så att andra som sörjer av att de saknar en kärleksfull mamma-barn-relation ska inse att de har haft det hela tiden om de har accepterat YAHUSHUA. Ingen har lärt mig detta. Det är verkligen en uppenbarelse rakt från Himmelen.

* * * * * * *

Visste ni att Vishet kallas för “Hon” i Ordspråksboken och Psaltaren[2]? Låt mig utan vidare tvekan förklara hur jag lärde mig NAMNET av den DYRBARA RUACH HA KODESH, som även kallas för den HELIGA ANDEN. Nu ska jag dela den intimaste hemligheten som hittills överlämnats till mig, och ändå den mest välsignade så här långt…

Så långt Profetia 90 beträffar, så började det hela när jag badade innan vi lämnade Sydafrika. Vi bodde i Port Alfred vid kusten nära havet när denna andliga upplevelse ägde rum. Jag bad ensam och frågade ABBA YAHUVEH, i YAHUSHUAS Namn: ”Vad heter RUACH HA KODESH, förutom ’Namnet’ ’HELIGA ANDEN’?” Jag bad och sa: ”ABBA YAHUVEH, DU uppenbarade DITT Namn. YAHUSHUA, DU uppenbarade DITT Namn. Men har den HELIGA ANDEN ett NAMN, eller är det bara en titel eller en arbetsbeskrivning?”

Jag badade i en Jacuzzi. Jag har alltid känt att det bubblande vattnet från en jacuzzi symboliserar det Levande Vattnet, och jag ber alltid de Heliga Änglarna att få vattnet att komma i rörelse, som i de gamla tiderna (Joh 5:4). Många gånger får jag en större Smörjelse när jag badar och dyrkar och sjunger lovsånger. Profetiska Budskap och uppenbarelser har kommit fram och sällan kan jag bada utan att be, sjunga och prisa YAHUVEH, YAHUSHUA och RUACH HA KODESH. Jag känner en Intimitet, med vår PAPPA YAHUVEH, så intensivt när jag sjunger sånger av lov och dyrkan från mitt hjärta till alla tre av DEM.

(Och senare då jag sökte efter det bekräftande svaret på frågan: “Vad heter den DYRBARA RUACH ha KODESH?”, så hittade jag en skatt i de Hebreiska och Arameiska översättningarna, och jag läste Vishetens Bok, som har utelämnats för att Kung James inte godkände att det skulle inkluderas i Bibeln. Utgå inte bara från det som romarna skrev. ”Gör allt du kan för att bestå provet inför GUD.” 2 Tim 2:15).

* * * * * * *

Jag vill säga här, att följande Profetia är bara en av många som jag fick, och som inte än har publicerats på våra webbplatser när denna skrevs. Så mycket pågår bakom kulisserna. Vi hölls väldigt upptagna i Sydafrika och är fortfarande det då vi reser världen runt. På inget sätt känner jag mig tillräckligt värdig att ha fått denna ära att presentera NAMNET av den HELIGA ANDEN för er. Det är en ära att kallas för Profet, men det är även en skrämmande sak. Jag hålls ansvarig för vad jag säger och vad jag inte säger.

Nu frigör jag detta Ord enligt RUACH HA KODESHS anvisningar. Det enda jag ber dig att göra är att ta din tid och läs det mer än en gång, och ni som hör rösten av RUACH ha KODESH, SOM jag nu antingen kallar för MAMMA VISHET, eller MAMMA SHKHINYAH HÄRLIGHET, om ni hör HENNES Röst, snälla skriv då till mig. Lär de andra, även om de skulle rata er för det. Studera allt bevis som jag har samlat så här långt. Studera det och se att jag inte talar ut något som inte finns i Skrifterna. Det är bara översättarna som ändrade ”HON” till ”HAN” i det Nya Testamentet.

Denna Uppenbarelse gavs till mig först i Sydafrika, men jag har väntat på att mer bekräftelse skulle komma från Himmelen med avseende på när jag skulle publicera den. Jag bad om när jag skulle publicera detta Budskap mer än något annat så här långt på grund av hatet som folk kommer spy ur sig mot mig, från de som påstår sig vara Kristna eller YAHUSHUAS följare, men på deras frukter ser man att de bara har ett sken av gudsfruktan och ingen GUDSFRUKTAN inombords (2 Tim 3:5).

De organiserade Kyrkorna kommer att skära sina tänder av raseri eftersom de inte är intresserade av Sanningen & Uppenbarelserna som gavs till en Helig kvinnlig Profet. Det kommer även finnas de som är ärliga och som bara vill citera Nya Testamentets felöversättningar som kallar den HELIGA ANDEN för “HAN”.

Behöver jag påminna er om hur mannens högmod kommer in mer än en gång när det gäller det kvinnliga könet i de Heliga Skrifterna och att de som översatte de Heliga Skrifterna hade fördomar mot alla kvinnliga andliga ledare?

* * * * * * *

Även om denna Profetia gavs till mig den 27 februari, 2007, så fick jag inga anvisningar om att publicera det förrän den 27 augusti, 2007. Jag vill att du ska veta att det bara är ett fåtal personer har vetat om denna Profetia.

Jag väntade avsiktligt och var tacksam varje dag för att jag inte behövde publicera detta nyaste Profetiska Budskap, för ärligt talat: ingen tycker om att bli ratad eller smädad, särskilt av Kristna som påstår sig dyrka samma MESSIAS som vi gör, men de kallar HONOM för ”JESUS KRISTUS” och vi kallar HONOM vid HANS Hebreiska och Arameiska Namn: YAHUSHUA eller YAHSHUA, beroende på vem man frågar.

Till mina fiender och de som kommer att stegra av avundsjuka och säga “Varför skulle RUACH HA KODESH utse dig till att ge detta Budskap?” – det är en bra fråga. Jag är säker på att vilken Profet som helst skulle kunna ha gjort samma sak. Jag vet bara att jag blev utvald. Och lika väl som mitt kött inte ser fram emot de hatfulla orden som kommer att riktas mot mig, så vet jag även att jag inte kan svika den DYRBARA RUACH ha KODESH & YAHUVEH.

Några personer frågade mig: ”Hur länge kommer det dröja tills du publicerar Profetian?”

Jag sa ”Jag vet datumet, men först måste jag ha fler Skrifter att underbygga det med.” Den 27 augusti, 2007 är nu datumet som Himmelen utsåg för publiceringen av denna Profetia och födelsen av den nya webbdesignen på Ministeriesidan. Tänk er min överraskning när jag skriver detta nu: jag är fortfarande i Europa och ser datumet då jag fick denna Profetia: 27 februari, 2007; och Profetia 89 på den 27 januari, 2007. Alla tre datum infaller på den 27:e i månaden.

* * * * * * *

Det hebreiska ordet ruach (på arameiska rucha), är grammatiskt feminint, och det är även fraserna RUACH HA KODESH och RUACH HA KADOSH. I Profetia 90 använde den HELIGA ANDEN SJÄLV ”RUACH HA KODESH” som ett av SINA ”Namn”. Ruach betyder ”ande”, ”vind”, ”anda” eller ”luft”. Den grekiska motsvarigheten är pneuma och den latinska är spiritus.

I Johannes 14:16 (KJV) beskrivs RUACH HA KODESHS roll, av YAHUSHUA, som “TRÖSTARE”. Och med associationen mellan ”TRÖSTAREN” och YAH som beter SIG som en “moder”, så ser vi i Jesaja 66:13: ”Som en mor tröstar sin son, skall JAG trösta er. Ja, i Jerusalem skall ni bli tröstade.” Dessutom finns det många avsnitt där Bibelversionen Peshitta[3] på egen hand parar ihop RUACH HA KODESH med feminina verb och/eller feminina bestämningar. Faktumet är att den Arameiska Peshittan, i Romarbrevet 8:16, börjar med ”Och HON, RUACH, vittnar med vår ande.”

* * * * * * *

YAHUSHUA antyder även att ANDEN är feminin. Som svar på en fråga from Nikodemus som frågade ”Hur kan en människa födas när hon är gammal? Inte kan hon väl komma in i moderlivet och födas en gång till?” (Joh 3:4), så svarar YAHUSHUA: ”Den som inte blir född av vatten och ANDE kan inte komma in i GUDS Rike. Det som är fött av köttet är kött, och det som är fött av ANDEN är ande.” (Joh 3:5-6).

När YAHUSHUA svarar, så erkänner HAN att HAN också blev född av ANDEN. HAN säger att HAN inte alltid har varit kött, utan HAN var ANDE innan HAN kom till Jorden, var HAN inte det? Så därför kom uppenbarelsen plötsligt till mig när jag läste detta på nytt, innan jag publicerade det. YAHUSHUA erkänner att HAN också behövde födas av ANDEN och naturligtvis skulle detta nödvändigtvis innebära DEN som kallas för den ”HELIGA ANDEN”. Det finns bara TRE i GUD, eller hur? HELIGA FADERN ”YAHUVEH”, HELIGA SONEN ”YAHUSHUA”, & HELIGA ANDEN, som på hebreiska kallas för ”RUACH ha KODESH”.

Vad var vi innan vi blev till kött? När vi skapades i Himmelen, så behövde vi vara andeväsen, i brist på bättre ord. Skrifterna säger: ”Kött och blod inte kan ärva GUDS Rike” (1 Kor 15:50). Hur skapades vi då i Himmelen?

* * * * * * *

Jag är övertygad om att detta är en Profetia där RUACH HA KODESH talar ut och ger några svar, på ett sätt som jag aldrig har hört tidigare. Jag är övertygad om att denna kunskap ska skaka denna värld andligt och fysiskt. Jag är övertygad om att YAHUSHUA HA MASHIACHS riktiga Brud kommer att ha andliga ögon till att se med och andliga öron till att höra med.

Detta Ord från Himmelen har gett mig en sådan frid och fröjd. Nu har jag äran att dela den med mina Heliga Bröder och Systrar.

Jag har profeterat och varit på Internet sedan 1995 och frukterna hos detta Ministerium har visat sig vara goda. När man läser alla frälsningsredogörelser, så ser man hur långt detta Ministerium når. Jag är inte någon oansvarig Profet som skriver av nyheterna och säger att det är Profetia. När man inte hör någon ny Profetia komma fram efter en viss tid, så är det för att jag väntar på den rätta tidpunkten då YAHUVEH ska säga ”Publicera Ordet”. Det enda jag gör är att lyda.

Jag erkänner att jag blev förbluffad när detta Ord gavs till mig. Jag har aldrig hört något sådant. Då fördjupade jag mig i de Heliga Manuskripten och jag hittade bevis till och med i King James-Bibeln[4].

Jag inkluderar Skrifter för dig att tugga på. Jag erkänner att detta är starkt andligt kött och inte är till för de som har svag tro.

Adam föddes inte, utan han formades av stoft. Eva var föddes inte, utan hon formades av Adams revben. Men Adam och Evas barn föddes genom en vanlig förlossning. YAHUSHUA avlades, men i Himmelen och inte på jorden. Hur? Fråga inte mig. Allt detta nytt för mig också. Vi vet att Maria fortfarande var en jungfru när hon blev gravid. Förstår du nu vad jag säger? Detta är starkt andligt kött. Ska du smälta det och tugga på det, eller kommer du spotta ut det tillbaka mot mig? Det är ditt val!

Jag är inte tillräckligt smart för att klura ut detta. Jag har bara en amerikansk motsvarighet till gymnasieutbildning, så du kan inte kalla mig för en av de där utbildade dårarna. Detta är verkligen en uppenbarelse från Himmelen, och jag ber att du blir välsignad med den så som jag är, och så som alla andra är, som jag har delat detta med. Du kommer aldrig känna dig ensamma igen, även om du skulle vara föräldralös som jag är. ”Blev gravid” kallas på grekiska ”apokueo”. Det kommer från ordet “kuo” eller “kueo”, vilket betyder att man blir gravid. ”apokueo” betyder därför ”att frambringa som från livmodern” eller “föda”, dvs. att påbörja ett liv.

* * * * * * *

Kanske det första argumentet som kan anföras som stöd för den HELIGA ANDENS feminina kön är HENNES association med “VISHETENS ANDE” i 2 Mose 28:3 & Efesierbrevet 1:17. VISHETEN personifieras ofta i det kvinnliga könet både i det Gamla och Nya Testamentet: “VISHETEN har byggt SIG ett hus. HON har huggit ut SINA sju pelare.” (Ords 9:1)

Ordspråksboken kapitel 8 och 9 är i själva verket en utvidgad allegori av VISHETEN som beskrivs som en kvinna. I Matteus 11:19 & Lukas 7:35 läser vi: ”VISHETEN har fått rätt av SINA barn”. I Lukas 11:49 läser vi: ”Därför har också GUDS VISHET sagt: JAG skall sända till dem Profeter & Apostlar…” I denna text likställer vår HERRE “GUDS VISHET” med den HELIGA ANDEN, SOM gav GUDOMLIG INSPIRATION till de som skrev Skrifterna. (2 Pet 1:21), vilket innebär att den HELIGA ANDEN och VISHETENS ANDE är EN.

Det Gamla Testamentets ord för vishet är hokmah, som har den feminina ändelsen. Ordet vishet på grekiska är Sofia, ett kvinnligt namn. Så särskilt när man läser Svenska Folkbibeln där Nya Testamentet är översatt till svenska från grekiska, så borde Vishet ha översatts som ”Sofia”. Vad var avsikten med att översättarna inte lade till det? I dessa Sluttider uppenbaras Sanningen som har varit dold. Och nu från Salomos Vishet:

Till en ränksmidares själ kommer inte VISHETEN [...] Nej, FOSTRANS HELIGA ANDE skyr svek (1:4-5)

I VISHETEN bor en ANDE som är FÖRNUFTIG och HELIG (7:21-22)

VISHETEN [...] I SIN renhet tränger HON in i allt, i alla dess delar. HON är ett UTFLÖDE från GUDS MAKT, HON STRÖMMAR KRISTALLKLAR fram ur ALLHÄRSKARENS HÄRLIGHET. (7:24-25)

HON är EN men förmår allt, HON förblir vad HON är men gör allting nytt. I släkte efter släkte finner HON rum i Heliga själar och frambringar Profeter & Vänner till GUD (7:27)

Vem har förstått DIN Vilja utan att DU skänkt honom VISHET och sänt DIN HELIGA ANDE från höjden? (9:17)

YAHUSHUA HA MASHIACH associerar “SANNINGENS ANDE” med den HELIGA ANDEN (Joh 16:13). VISHET (SOFIA) och den HELIGA ANDEN delar identiska roller (1 Kor 2:7-11, Rom 5:5, 1 Joh 5:6-7). Om det inte vore för den maskulina fördomen mot kvinnor hos de senare teologerna, så skulle Kyrkan troligtvis ha erkänt referenserna till VISHET i det Gamla Testamentet som bokstavliga beskrivningar av RUACH ha KODESH (HELIGA ANDEN).

* * * * * * *

Det andra argumentet som kan anföras till stöd för den HELIGA ANDENS feminina kön finns i de själva orden som tillskrivs YAHUVEH och den HELIGA ANDEN.

Ordet för GUD på det hebreiska språket är ”ELOHIM”. De flesta lärda erkänner att detta ord har en pluraländelse, som en del använder för att föreslå en förekomst av TREENIGHETEN i det Gamla Testamentet. Det de flesta forskare antingen inte vet eller inte bryr sig om att meddela sina uppdragsgivare om är att ”ELOHIM” inte är pluralformen av ”EL”, den maskulina formen av namnet. Det är pluralformen av det feminina ”ELOAH”. Ordet ELOHIM har både maskulint kön och feminint kön associerat med det. Våra SKAPARE är av båda könen, och självklart vet vi att RUACH HA KODESH liksom YAHUSHUA arbetade med YAHUVEH för att skapa Jorden:

Och ELOHIM skapade människan[5] till SIN Avbild, till ELOHIMS Avbild skapade HAN henne, till man och kvinna skapade HAN dem (1 Mose 1:27).

Detta tyder på att båda könen finns i GUD. Att den HELIGA ANDEN är den designerade företrädaren av den feminina beståndsdelen är vidare underbyggt av det Hebreiska ordet för Ande: ”Ruach”, ett feminint ord.

Nu citerar jag Jerome, författaren till den Latinska Vulgatan: (Jag erkänner att jag inte har läst den Latinska Vulgatan, men jag hittade detta genom att studera efter att Profetian gavs till mig). Jeromes Kommentarer om Jesaja 11:

I Hebreerevangeliet som Nasaréenarna läste, så står det ”Precis nu tog MIN MODER, den HELIGA ANDEN, MIG”. Ingens anstöt borde väckas av detta, för “ande” på hebreiska är feminin, medan det på vårt språk (latinska) är maskulint, och på grekiska är det neutralt. I gudom, så finns det dock inget kön.

Denna förklaring innehåller ett förvånande erkännande från Jerome – en mer ortodox gestalt kan inte föreställas – att det hebreiska ordet för Ande, ”Ruach”, är feminin. Detta betyder att RUACH HA KODESH (HELIGA ANDEN) var en Feminin Gestalt för det 1:a Århundradets Kristna – som i stor utsträckning arbetade i den arameiska världen (Paulus’ kyrkor var mycket små jämförelsevis). Det förlorades i översättningen från hebreiska till grekiska, och sen ändrades det till ett maskulint kön när det översattes från grekiska till latinska.

* * * * * * *

Slutligen: teologiska fördomar får Kristna att tro att det inte är viktigt att skilja mellan kön, och anta att det inte finns något kön i GUD, och att det därför inte spelar någon roll. Och ändå föredras alltid det maskulina könet. Efter många århundraden av sådant beteende hos Kristna ledare och mänskligt påhittade läror och idéer, så vill jag ha Sanningen och jag ber för inget annat än YAHUVEHS Sanning. Jag anser att det faktiskt spelar roll. Vi får inte ändra en enda ”bokstav eller prick” i Lagen (Mat 5:18). Och om GUD framställs som ett ”VÄSEN” som omfattar både de maskulina och feminina könen, så skulle det vara dumt av oss att gömma detta faktum i våra översättningar av den Heliga Texten

* * * * * * *

Tänk dig en familj och vad den består av. Jag menar inte de samkönade dumheterna från Sodoms & Gomorras epok som denna värld nu upplever. Tro mig, YAHUVEH tänker inte låta SIG hånas länge. Precis som Sodom & Gomorra skördade det som såddes då, så kommer det även att bli igen med de som tolererar och gör dessa saker.

En familj ska bestå av en far, mor och barn. Detta är vad jag hör från YAHUVEH och talar ut: ”JAG, YAHUVEH, skapade en lejoninna för att föda enbart ett lejon, och en kvinna kan enbart föda en människa.” Skulle det inte låta rimligt att det bara är GUD som kan föda en GUD?[6]. YAHUSHUA är ”YAHUVEHS ENFÖDDE SON”[7] (Joh 3:16)! Så VEM är den HIMMELSKA MODERN som avlade YAHUSHUA? Är detta Hemligheten av vad som menas med att vara ”född” av RUACH HA KODESH?

RUACH HA KODESH är ANDE, så den som föds på nytt från HENNE blir till ande, och RUACH HA KODESH bor i våra kroppar tills vi dör eller upprycks till Himmelen, beroende på vad som kommer först. Det är RUACH HA KODESH med SIN Eviga Natur som Skrifterna hänvisar till: ”Att vara borta från kroppen är att vara hemma hos HERREN YAHUSHUA.” (2 Kor 5:8).

Jag fick denna uppenbarelse när jag försökte sätta bevis bakom det nyaste Ordet: Profetia 90. Skrifterna säger: ”Bokstaven dödar, men ANDEN ger liv.” (2 Kor 3:6). Denna nya relation mellan människor och RUACH ha KODESH är en av sakerna som kännetecknar en person som blivit född på nytt.

Till dem som kommer försöka och stämpla mig som en falsk profet: ger er egen forskning. Studera så att ni består provet inför GUD. Varje hebré vet att ”Ruach” på hebreiska inte är ett manligt namn! Säg till mig, varför kallas ”VISHET” för ”HON” i de Heliga Skrifterna, till och med i KJV (och SFB, m.m.)? Är inte RUACH ha KODESH ”ALL VISHET”?

Jag Satt i PAPPA YAHUVEHS Knä:
En Himmelsk Faders Kärlek

Tillagt 20 juni 2010

Den 20 juni, 2010, så talade jag med PAPPA YAHUVEH och satt på HANS Knä – och så som jag vilade mitt huvud på Axeln av en MODERLIG FIGUR som Ordspråksbokens ”MODER VISHET” i Bankettbordsdrömmen – så lade jag även mitt huvud på ABBA YAHUVEHS, min HIMMELSKA FADERS, Axel. Jag vill dela detta här därför att det hände under en tid då jag ansattes hårt och mycket av det var för att jag kallades för falsk för att jag frigjorde Profetiorna 89 & 90.

Möte

Fastän jag sov, så vet jag att detta inte var en “dröm” i ordets vanliga bemärkelse. För jag vet att det var på riktigt. Det hela började med att jag bad till YAHUVEH och grät högt av de nyaste, kränkande lögnerna som fienderna säger för att jaga bort fåren & lammen från detta Ministerium. Mina känslor kunde inte ta mer. Jag sa högt:

ABBA YAHUVEH, i YAHUSHUA HA MASHIACHS NAMN: SNÄLLA, TA MIG HEM TILL HIMMELEN! JAG VILL INTE LÄNGRE VARA HÄR PÅ JORDEN! DET JAG BER INTE OM ATT DÖ, UTAN JAG VILL BARA KOMMA HEM TILL HIMMELEN SÅ SOM DU TOG Den Gamla Elia! DENNA VÄRLD ÄR SÅ VIDRIG & JAG BER INTE OM ATT DÖ [UTAN] JAG VILL ALDRIG ATT MIN KROPP, SOM HAR LEVT HELIGT FÖR DIG, SKA BEGRAVAS PÅ DENNA VIDRIGA JORD.

Då tittade jag på en gestalt av det som verkade vara en mycket stor man, men jag såg aldrig HANS ANSIKTE. Och ändå vet jag att det var ABBA YAHUVEH! HAN satt på den uppstoppade stolen tvärsemot mig i vårt sovrum! Jag kan inte förklara det, för jag vet att YAHUVEH använder jorden som en fotpall, så HAN kunde säkert inte kunnat rymmas på den där stolen eller i detta hus, och ändå kom HAN till mig på detta sätt.

HAN sa ”Kom hit”, med en sträng röst. Jag var rädd att jag hade sagt någonting fel och jag gick inte till HONOM. Istället kom jag ihåg hur Job fick problem för att ha ifrågasatt YAH.

Då sträckte HAN ut SINA Armar och sa med en mildare Röst, ”JAG sa kom hit”. Och som ett litet barn gick jag till min PAPPA och jag satt på HANS Knä. Och jag utgöt bara mitt hjärta med alla anledningar till att jag inte längre ville vara på denna jord. Jag talade om för HONOM att jag fick nog och vädrade bara mina frustreringar. Det verkade som om jag gjorde det utan att ta ett andetag. Jag pratade så snabbt.

Jag kommer bara ihåg LJUSET runt gestalten av min PAPPA YAH och Hårets vithet, men jag kunde inte se HANS ANSIKTE.

Då tog HAN SIN Hand utan att säga ett ord, och HAN lade mitt huvud på SIN Axel... När jag vaknade, så hade jag en sådan FRÖJD, för jag visste att det var mer än bara en dröm. Jag vet att jag har suttit på PAPPA YAHS Knä.

Mötets Slut

Jag somnade så deprimerad då dessa fiender så brutalt hade misshandlat mig med sina ord, och jag vaknade med FRÖJD och hela hushållet kan vittna om detta. Så mäktiga är våra ord. När vi talar till och med av ren frustration, så lyssnar YAHUVEH på varje ord.

Jag vet inte om det har någonting med saken att göra, men målningen En Minut till Midnatt (målningen som föreställer en syn av Himmelen där YAHUSHUA gör förböner och gråter för SITT folk) hänger på väggen bakom den där stolen som YAHUVEH satt på. Nu älskar jag den där gamla, fula stolen! Jag tittar på den flera gånger om dagen, och jag kommer alltid ihåg hur mycket vår HIMMELSKA FADER älskar SINA barn.

Nu vet jag att jag inte bara i Himmelen lade mitt huvud på Axeln av MAMMA VISHET, MAMMA RUACH HA KODESH, utan nu även på ABBA YAHUVEHS Axel, precis här i mitt sovrum. Låt fienderna håna. Jag svär vid min själ att detta är sant och det är bara goda frukter som har kommit fram! Det har bara uppmuntrat mig att fortsätta och gå i min kallelse och leda själar till YAHUSHUA! När du läser följande Profetior, tänk på de goda frukterna som de bär och att de alltid pekar till YAHUSHUA för frälsning.

Apostel & Profet
Elisheva Eliyahu

* * * * * * *

Det finns INGEN annan som gör FÖRBÖNER inför Tronen, utom YAHUSHUA. Bara genom HANS NAMN och bara genom HANS BLODSOFFER, som kallas för det NYA BLODSFÖRBUNDET, finns det FRÄLSNING.

– Den HELIGA ANDEN, Profetia 90

Profetia 90 BöRJAR:

JAG ÄR MAMMA SHKHINYAH;

JAG kallas för “VISHET”;[8]

Och på hebreiska “RUACH HA KODESH”;

Och kallas även för ”Den HELIGA ANDEN”.

Elisabeth [Elisheva], JAG ÄR den äldre kvinnan vars axel du vilade ditt huvud på i Himmelen, i det som du kallar för en dröm. Och ändå var det inte bara en dröm – det var så mycket mer. Elisabeth [Elisheva], kommer du ihåg när du delade drömmen med världen och sa att du ”inte vet vem den där kvinnan var vid Bankettbordet i Himmelen, som älskar mig med en så överväldigande kärlek?”

JAG ger dig svaret nu: Det var JAG, din MAMMA SHKHINYAH, din MAMMA VISHET. Det är därför du aldrig har sörjt igen eller känt tomheten av att aldrig ha upplevt en moders kärlek.

Varje bebis föds med ett begär och ett behov av en moders och en faders kärlek, för alla människor föds som bebisar med ett behov av jordisk kärlek och beskydd från en mor och en far. Det är MIN KÄRLEK du värmde dig i när du satt vid bankettbordet i Himmelen med MIG och din HIMMELSKA ABBA YAHUVEH och väntade på att de andra skulle göra dig sällskap.

MIN KÄRLEK & NÄRVARO höljde in dig, då JAG ÄR din HELIGA MODER. JAG ÄR den enda DROTTNINGEN AV HIMMELEN[9]. Det finns ingen annan. (satan har sin förfalskning – hon kom som Isebel och den anden har invaderat större delen av de Kyrkor där JAG en gång kallade dem för Heliga. En gång välkomnades MIN HELIGA ANDE, MIN HELIGA NÄRVARO & HELIGA SMÖRJANDE KRAFT, och likaså eftertraktades MINA Heliga Profeter & Apostlar, men nu förolämpas de flesta och jagas bort.)

Det finns bara EN GENUIN HELIG MODER, och JAG kallas även för den HELIGA ANDEN. Tro inte på lögnerna som den Katolska Kyrkan lär ut när de tar Miriam (Maria), YAHUSHUAS jordiska mor, och sammanfogar henne som en del av den HELIGA TREENIGHETEN. Hon var HANS jordiska mor. Men JAG ÄR HANS HIMMELSKA MOR.

Det finns ingen annan FÖREBEDJARE inför Tronen utom YAHUSHUA. Bara genom HANS NAMN och bara genom HANS BLODSOFFER, som kallas för det NYA BLODSFÖRBUNDET[10], finns det FRÄLSNING.

YAHUSHUAS jordiska mor behövde också en FRÄLSARE. Hon var inte perfekt, och hon påstod inte heller att hon var det. Hon kallade HONOM till och med för ”HERRE”. Och om hon hade varit perfekt, så skulle det ha varit hennes blod som hade offrats i Golgata och utgjort ett syndoffer. Hon bad aldrig någon att dyrka henne, och hon vill inte heller att någon ska göra det. Hon vill bara att folk ska pekas till hennes SON, YAHUSHUA HA MASHIACH. Varna Katolikerna att de anropa hennes namn i sin sista stund på jorden. Anropa istället det enda NAMNET som kan frälsa – YAHUSHUA HA MASHIACH!

JAG talar ut dessa Uppenbarelser genom dig Elisabeth [Elisheva], så att du ska berätta dem för det Heliga Folket.

Om de tar emot det som är sagt i denna Profetia, så kommer de återigen att se tecken, underverk och mirakel som på de Gamla Tiderna när YAHUSHUA vandrade på jorden. Om de omfamnar Sanningarna av den Riktiga Shabbaten, och JAG menar inte söndag!

Lär er vikten av att hedra YAHUSHUA genom de Heliga Högtiderna! Sky de hedniska högtiderna som försöker ersätta de riktiga Himmelska Heliga Dagarna! Använd de Hebreiska HELIGA NAMNEN! Lev Heligt och varken kompromissa eller skäms över att säga det som ni vet är sant! Ni kommer att se en STARKARE SMÖRJELSE än vad ni någonsin har upplevt i dessa Sluttider!

De Heliga har blivit Heligare och de onda har blivit ondare. Nu är det dags för en Starkare Smörjelse & Uppenbarelser genom Profetior & Ord av Kunskap.

Ta inte Nattvarden för givet! Det är ett dagligt vapen som ska användas mot satan då ni påminner honom att han inte har något anspråk på er! Tillrättavisa synd och syndare och var inte rädda för vad andra tycker när ni talar ut och varnar. Skulle ni hellre vilja väcka anstöt hos människor eller hos YAHUVEH?

Det är så tråkigt, hur friheten att tala mot ondskorna på denna jord tystas för att så många av MINA Heliga barn tiger. Den ena friheten efter den andra skalas bort från er över hela världen!

Var fanns de Heliga barnen i Amerika och runt i världen, när hedningarna och den amerikanska regeringen överträffade Domare Roy Moore i antalet? Han kämpade för att behålla ett stenmonument som han hade designat och rest till YAHUVEHS ära och som visade de Tio Budorden. En Domare ska stå för Rättfärdighet & Sanning.

Domare Roy Moore, Himmelen befordrade dig med den titeln och ingen kan ta den ifrån dig! Du hedras i Himmelen för vad du gjorde den 27 augusti, 2003 i Alabama. Varje tår du fällde finns registrerad i Himmelen och kom som en söt väldoft till YAHUVEHS Näsborrar tack vare din kärlek och trohet mot HONOM & YAHUSHUA.

De som satte sig som domare och jury över dig, och den korrupte domaren – som tog ifrån dig din befordring, som Himmelen har gett dig, av Alabamas Högsta Överdomare – kommer att få reda på hur det känns att simma i Eldsjön. Alla som deltog kommer att stå inför YAHUVEH, DOMAREN AV HELA SKAPELSEN!

För alla människor som bad och gjorde förböner och uppmuntrade denna man, och grät med honom, och sörjde med honom: era tårar finns också registrerade i Himmelen. Han offrade allt därför att han vägrade kompromissa Sanningen.

Varför gav inte varje kyrka runt världen, särskilt i Alabama och det så-kallade ”Bibelbältet”, stöd till denna man, och protesterade med honom? Jag ska säga varför! Ni var rädda för att ni också skulle attackeras. Ni lät hedningarna överträffa, er Broder i YAHUSHUA, i antalet. Ni kom med undanflykter och sa ”Han bröt ju mot lagen och han tog inte bort monumentet när han blev tillsagd att göra det”. Hur vågar ni! Ni prövades och ni blev underkända på prövningen.

Hur många stormar, torkan, värmeböljor och översvämningar
Kommer det krävas för att väcka er och få er att kämpa
för det som ni vet är Heligt och rätt?

Vänta bara tills YAHUVEH stampar SIN Fot
och er jord bävar av fruktan.

Vänta bara tills svält, pest och sjukdom
täcker era stater
och ni ska be och fråga: ”Varför?”

Ni som är Heliga: uppmuntra honom! Glöm inte priset som han har betalat. Han gjorde det som så få av er skulle göra och det är att sätta sig emot majoriteten och tala ut mot det som ni vet är ont.

Homosexualitet sprids otyglat. Barn hjärntvättas i förskoleåldern till att tro att homosexualitet och samkönade äktenskap är normala. Vilken stank i YAHUVEHS Näsborrar de juridiska och politiska systemen har blivit. Babylons kyrkor omfamnar och uppmuntrar sina församlingar att varken tala ut mot synd eller syndare. De organiserade kyrkorna har det som YAHUVEH kallar för en ”styggelse”[11].stående bakom predikstolarna och kallar sig för predikanter.

De få Heliga kvarlevorna i dessa Kyrkor jagas bort,
eller ratas och förolämpas.

Prästerna ljuger för sina församlingar och säger

“Vilken dag som helst kan vara en Sabbat”,
och fortsätter med den mänskligt påhittade söndagen.

Alldeles snart kommer de att gråta
över det som de ska skörda…
för att ha undervisat och gjort detta.

Kommer du ihåg Elisabeth [Elisheva], hur det kändes som på riktigt i Bankettbordsdrömmen?

Det är för att JAG ÄR DEN som tog dig till Himmelen påminde dig hur det känns när du kärleksfullt lade ditt huvud på MIN Axel, i det som du nu hänvisar till som ”BankettBordsDrömmen”.

MITT Namn är MAMMA SHKHINYAH,

JAG ÄR DEN HIMMELSKA MODERNS KÄRLEK
som du alltid har längtat efter.

Jag gjorde detta för att visa dig…
att du inte är ett moderlöst barn,
precis som du inte är ett faderlöst barn.

YAHUVEH & JAG ÄR dina HIMMELSKA FÖRÄLDRAR,
precis som vi är FÖRÄLDRARNA för alla
som har sina namn i LAMMETS Livsbok.

Jag berättar det för dig för att du under en livstid har sörjt och känt ett tomt tomrum, precis som andra, alltid letande efter kärlek från en jordisk mor och far, och ändå har du fått HIMMELSKA FÖRÄLDRAR som aldrig kommer lämna eller överge dig, eller skada dig på något sätt.

Jag säger detta till dig så att andra – som känner att de har samma tomrum, med ofrälsta föräldrar som vägrar att acceptera YAHUSHUA som MASHIACH, den ende MESSIASEN – ska inse att de inte saknar någonting i YAHUSHUA. De har både en HIMMELSK FAR och en HIMMELSK MOR, och VI är ANDE (Joh 4:24). Det var även alla människor innan de föddes på Jorden. Som det står skrivet, kom ihåg: ”Det säger jag er, bröder, att kött och blod inte kan ärva GUDS Rike”(1 Kor 15:50).

JAG delar denna Hemlighet från Himmelen så att de som älskar MIN ÄLSKADE SON YAHUSHUA, och accepterar HONOM som MESSIAS inte ska låta sig luras av de mänskligt påhittade religionerna och anropa YAHUSHUAS jordiska mor, Maria, i sin sista stund på Jorden. Anropa istället YAHUSHUA HA MASHIACHS NAMN, och omvänd er, och be om Nåd. Påminn dem om de Heliga Skrifterna med YAHUSHUAS egna ord som HAN sa i Johannes (Yohanan) 10:1-30.[12]

Ingen jordisk förälders kärlek kan jämföras med VÅR Himmelska Kärlek. JAG säger detta till dig så att du ska dela det med alla VÅRA barn, särskilt de som har ett tomrum i sina liv av att aldrig ha känt kärleken från en jordisk mor eller far. JAG talar till alla de som har kränkts känslomässigt, fysiskt och sexuellt och har längtat efter kärleken från en Helig far och en mor.

Acceptera YAHUSHUA som er MASHIACH (MESSIAS) och låt MIG fylla er med MIN HELIGA KÄRLEK, NÄRVARO & SMORDA KRAFT. Låt MIG vara er MAMMA SHKHINYAH.

JAG ÄR DEN som ni kallar för HELIGA ANDEN.

JAG ÄR DEN som lär er att skilja rätt från fel, precis som
det är en Helig jordisk mors jobb är att vara mentor åt er på samma sätt.

MIN kära dotter Elisabeth [Elisheva], berätta till dem för MIN skull, om de bara tar emot denna Uppenbarelse, så kommer de aldrig känna det där tomrummet i sig igen.

I de Gamla Manuskripten,
läs och se:

”VISHET” hänvisas till som “HON”

Och i de Gamla Skrifterna
hänvisas JAG[13] till som “HON”.

Studera så att ni består provet.

Alla som betvivlar detta Ord och attackerar dig för att du talar ut denna Hemlighet, är antingen inte av MIN HELIGA ANDE och deras namn finns inte i LAMMETS Livsbok – för YAHUSHUAS får hör HANS Röst – eller så har de ett mått av tro, men föredrar att inte vara kontroversiella och fortsätter att följa felöversättningarna i det Nya Testamentet när ordet ”HAN” används istället för ”HON”.

De föredrar att följa människans läror istället för MIN ANDE & SANNING som JAG har reserverat för dessa Sluttider. Alla som läser detta: det är ert val om ni vill gå i en Djupare Intimitet med DEN som ni kallar för den HELIGA ANDEN eller inte. Jag tvingar ingen att göra detta. YAHUSHUAS Brud kommer att fröjdas över denna Nya Uppenbarelse, för de strävar alltid efter att lära sig Himmelens Hemligheter.

Det finns Tre Härskande Troner: YAHUVEH sitter i mitten, YAHUSHUA HA MASHIACH sitter på YAHUVEHS högra sida och JAG, er MAMMA SHKHINYAH, sitter på den vänstra sidan. ALLA TRE AV OSS härskar jämlikt i Himmelen och är MEDSKAPARE. Men det finns bara en MASHIACH, och HAN heter YAHUSHUA. Bara genom YAHUSHUAS NAMN & BLOD finns det FRÄLSNING för människorna på Jorden.

YAHUSHUA är den enda FRÄLSNINGSDÖRREN som leder till Himmelen. Alla som försöker komma in genom ett annat namn eller genom någon annan väg kommer bara hitta dörren till helvetet. Låt er inte bedras. Det finns många religioner, men bara en dörr till Himmelen via NAMNET & HELIGA SYNDFRIA BLODET som offrades av YAHUSHUA.[14]

Envärldsreligionen som strävar efter att kombinera alla religioner och olika mänskligt påhittade läror till en är en lögn och kommer bara att leda själar till helvetet.

Hemligheten av MITT Namn var förseglat i Daniels Bok[15]. Och nu frigör JAG det i denna tid för att uppmuntra alla MINA Heliga barn som hungrar efter att äta starkt Andligt Kött, för de har redan smält Ordets Mjölk lätt. Dessa dagar är farliga, och värre dagar kommer framöver. YAHUSHUA lovade att Johannes (Yohanan) döpte med vatten, men YAHUSHUA döper med DEN HELIGA ANDENS ELD. Det är MIN HELIGA ELD som HAN talar om.

JAG ÄR RUACH HA KODESH

Och JAG ÄR YAHUSHUAS HIMMELSKA MODER.

YAHUVEH är HANS HIMMELSKA FADER.

JAG ÄR MAMMA SHKHINYAH HÄRLIGHET!

Och det är MITT HELIGA LJUS som utstrålar från MINA Heliga barns ansikten – de som verkligen älskar, dyrkar och lyder ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA & MIG, RUACH HA KODESH. Det är genom MIN Smörjelse som allt är möjligt genom YAHUSHUAS NAMN.[16]

Sa inte er MESSIAS, YAHUSHUA, till er, att HAN var tvungen att lämna denna jord, men HAN inte skulle lämna er ensamma, utan HAN skulle sända HJÄLPAREN[17]? Och JAG ÄR DEN som stillar era rädslor, uppmuntrar, är mentor, och tröstar som en MOR, är JAG inte det?

JAG ÄR MAMMA SHKHINYAH HÄRLIGHET!

JAG ÄR DEN HELIGA ANDEN som kom till Rummet på den Övre Våningen med MIN HELIGA VIND & HELIGA ELD som det står i Apostlagärningarna (Apos 2:1-4). JAG fyllde lärjungarna med MIN HELIGA SMORDA ELD då de väntade på MIG i Rummet på den Övre Våningen.

JAG ÄR DEN som kom, som EN MÄKTIG VIND, och blåste in i Rummet på den Övre Våningen. Och det är därför JAG genom dig Elisabeth [Elisheva], födde detta Ministerium – till att predika både för judar och icke-judar – och JAG gav Namnet till detta Ministerium: ALEF OCH TAV[18] ALMIGHTYWIND[19] RUACH HA KODESH ELD Ministeriet!

MIN Älskade Dotter Elisabeth [Elisheva]: i begynnelsen, innan du visste om dina hebreiska rötter, så ingick du fortfarande i de organiserade Pingstkyrkorna. Ändå är det JAG, MAMMA SHKHINYAH, som gav detta Ministerium namnet ALFA & OMEGA ALMIGHTYWIND HELIGA ANDENS ELD Ministeriet, och även samma namn med AMIGHTYWIND. En dag, visste JAG, att du skulle användas till att dela en del av Himmelens Hemligheter med MITT Heliga Säd.

Det är JAG, MAMMA SHKHINYAH, som varnade dig Elisabeth [Elisheva], till och med innan du hört talas om Internet, att inte nämna detta Ministerium efter dig själv. Och JAG smorde dina öron till att fysiskt höra YAHUVEHS Röst väcka dig och varna dig den dag då Jimmy Swaggart föll och bekände [sin synd] inför hela världen.

Den morgonen väckte YAHUVEH dig och sa,

”Akta dig: Varje ministerium som nämns efter en människa kommer att falla. För när fåraherden faller, så splittras fåren” (21 februari, 1988).

Högmod kommer in när en man eller kvinna gör detta.

Så akta er – Joyce Meyers, Marilyn Hickey, Juanita Bynum, Paula White, Jan Crouch, Paul Crouch, Creflo Dollar, T.D. Jakes, Jessie Duplantis, Joel Osteen, bland ett otal andra, både kvinnor och män – en gång var ni så ödmjuka, fyllda med MIN ANDE, och nu är ni redo för ett stort fall.

På grund av ert övermod ska ni slås bort från era piedestaler. Och om ni inte omvänder er från era onda vägar, så kommer det som har skett i hemlighet att basuneras ut och ni kommer att begravas under era egna piedestaler.

Detta gäller alla Ministerier som är nämna efter sig själva. Ingen människa har betalat med det ULTIMATA OFFRET för att göra detta, och ni har blivit varnade genom denna Profet, genom Profetiska Budskap gång på gång. När ni står inför YAHUVEH, så kommer ni inte ha någon ursäkt till varför ni stal VÅR HÄRLIGHET och öste härligheten över er själva så att era jordiska namn lyfts upp och inte YAHUVEH, YAHUSHUA eller JAG, RUACH HA KODESH!

Vi delar INTE VÅR HÄRLIGHET med NÅGON man eller kvinna![20] Ni som gör detta kommer att lära er, på det svåra sättet, vad som händer med dem som har gjort detta

En varning till de som kallar sig för ”Heliga” och tror sig vara värdiga att ha på sig en krona, hålla en spira och sitta på en tron – och ha på sig lång prästskrud – och avlösa andras synder.

Det är bara YAHUSHUA HA MASHIACH som betalade det ULTIMATA PRISET – att vara den enda HELIGA SYNDFRIA MÄNNISKLIGA BLODSFÖRSONINGEN för ett syndoffer.

YAHUSHUA är perfekt och syndfri på alla sätt. HAN tänkte inte ens en syndig tanke! Hur vågar ni lära folk att dyrka er och stjäla VÅRT Lov, Ära och Härlighet! Hur vågar ni låta andra böja sig ner och kyssa er hand! Och knäböja vid era fötter! Helvetets eldar och Eldsjön kommer att vara er nästa boning när detta liv är över.

Ni har blivit varnade. Vilket pris har ni betalat för att göra detta? Är ni syndfria? Har ni gett ert liv som ett offer? Och dog ni och återuppstod på den tredje dagen? Och steg ni upp till Himmelen 40 dagar senare? Sitter ni nu vid YAHUVEHS Högra Sida?

Ingen av er som tolererar detta och förleder folk till att tro att det inte är en synd, är en riktig Helig Profet! För ni vet inte Hemligheterna som förbehålls bara för YAHUVEHS Profeter som HAN kallar för SINA Vänner. En Riktig Profet är en sådan som YAHUVEH har anförtrott SINA Hemligheter.[21]

Låt er varnas! Alla som följer dessa falska jordiska gudar och stödjer dem ska skörda samma öde. Omvänd er idag innan det är för sent om ni visar stöd åt något ministerium som varken varnar vilken fara envärldsreligionen utgör, [eller något ministerium som inte] talar ut mot synd, oavsett priset de blir tvungna att betala i denna värld.

Majoriteten av de som påstår sig vara Kristna är i själva verket ljumma och har kompromissat. Pastorerna är en stank i MINA näsborrar och de jagar ut alla smorda, som varnar dem om detta, rakt ut ur kyrkans dörr.

JAG ÄR MAMMA SHKHINYAH, DEN som talar i Heliga tungor, som Apostlagärningarna beskriver.

JAG ÄR MAMMA SHKHINYAH, MAMMA VISHET.

Andra kallar MIG för den HELIGA ANDEN eller RUACH ha KODESH

– detta är MIN Titel, och det är MIN Beskrivning av VEM JAG ÄR:

YAHUVEHS ANDE. ALLA VI är EN.

För dem som väljer att använda dessa NAMN som förbehålls dem som verkligen vill ha närmare Intimitet med RUACH HA KODESH: ni kan kalla MIG för:

MAMMA SHKHINYAH, eller MAMMA SHKHINYAH HÄRLIGHET,

eller MAMMA VISHET, eller MAMMA RUACH HA KODESH.

Att bara höra er erkänna MIG
– som ”MAMMA” – kommer att behaga MIG.

Pröva MIG och se om det inte väcker er kärlek för er MAMMA SHKHINYAH ännu mer!

Många har jämrat sig och undrat:

Var finns miraklen från de Gamla Tiderna?

Omfamna denna Nya Kunskap som JAG talar ut;

Och ge MIG äran för DEN JAG ÄR.

Titta och se Smörjelsen växa!

Och tecken, underverk och mirakel ska ni se återigen,

i YAHUSHUA HA MASHIACHS NAMN.

Men det är ert val. Om ni insisterar på att kalla MIG för en ”HAN” istället för en ”HON, så är det ert val och er förlust – av en Närmare Intimitet med MIG, vilket ger en Starkare Smörjelse, och JAG ska rikligt dela fler Uppenbarelser från Himmelen med er.

Missförstå inte MIG. Detta handlar inte om er frälsning. Det här handlar om en Starkare Smörjelse & Närmare Intimitet med DEN som bor i ert tempel[22], om ert namn står skrivet i Livsboken. Detta kan ske bara om ni har accepterat YAHUSHUA som MESSIAS och bett HONOM att tvätta bort alla era synder i HANS UTGJUTNA BLOD i Golgata och om ni har ångrat er och omvänt er från synderna. JAG tänker inte stanna kvar i ett orent kärl länge. Pröva inte MIG när det gäller detta. De Heliga har blivit Heligare, och de oheliga har blivit oheligare i dessa Sluttider.

Ni vet YAHUVEHS Namn.

Ni vet YAHUSHUA HA MASHIACHS NAMN.

Nu, genom detta Ministerium och denna Ringmö,

Så delar JAG MITT NAMN som

MAMMA SHKHINYAH, er MAMMA VISHET.

MITT Namn är förbehållet dem som vill växa, värma sig och lära sig mer i MIN HIMMELSKA MODERS KÄRLEK & EN STARKARE SMÖRJELSE AV HELIGA ANDEN.

MAMMA SHKHINYAH är MITT NAMN.
JAG ÄR den MILDA RÖSTEN…

som talar i den Heliga Vinden,

och tänder er med den Smorda Heliga Elden.
Det är därför er kropp blir varmare

under MIN SMORDA BERÖRING[23].

JAG ÄR YAHUSHUAS HUGSVALARE
& HANS HIMMELSKA MODER.

YAHUSHUA är MIN AVLADE SON
lika mycket som YAHUVEHS AVLADE SON.

JAG ÄR DEN ENDA DROTTNINGEN AV HIMMELEN.[24]

Ge inte den titeln till någon annan.

JAG ÄR MODER NATUR.[25]
Det är YAHUVEH SOM skapar och talar ut:
Till exempel [säger YAHUVEH] “Zebra kom fram!”
Och det är JAG som sätter de unika ränderna på varje zebra.

YAHUVEH skapar och JAG, MAMMA SHKHINYAH, dekorerar.

ABBA YAHUVEH skapar.

Och JAG, er MAMMA SHKHINYAH HÄRLIGHET, dekorerar
hela skapelsen.

Förstår ni än?

YAHUVEH skapar en blomma, men det är JAG, er MAMMA SHKHINYAH, som dekorerar blomman med en regnbåge av färger. JAG gör varje kronblad unikt. JAG bestämmer antalet kronblad på varje blomma – och JAG ger dem skönheten i mönster och dofter.

I allt som skapats…

Så är JAG MAMMA SHKHINYAH.

Och JAG sätter MIN HÄRLIGHET även i allt
som er ABBA YAHUVEH skapar.

JAG ÄR MAMMA SHKHINYAH.

Och JAG fullbordar hela skapelsen.

JAG ÄR DEN som ger skönhet till alla skapade ting. YAHUVEH, YAHUSHUA & JAG ÄR MEDSKAPARE.

JAG ÄR DEN som ger bebishuden dess söta vällukt.

JAG ÄR DEN som gör varje människa unik.
Till och med identiska tvillingar har sin egen unikhet

JAG ÄR DEN som avgör hela ert DNA. JAG ÄR DEN som ger er unika,
identifierande handavtryck och fingeravtryck.

JAG ÄR er MAMMA RUACH HA KODESH

– för dem som föredrar att använda det formellare NAMNET –

och JAG säger er att

JAG ÄR DEN som satte blinkandet i varje stjärna.

Och kvinnor skapades till MIN AVBILD – lika säkert som män skapades till YAHUVEHS AVBILD.

Vilken avbild tror ni att Eva formades efter? Var tror ni att skriften som säger “Det är inte bra för mannen att vara ensam. JAG skall göra en medhjälpare åt honom” (1 Mos 2:18) kommer från? Det är för att…

Såsom YAHUVEH är TIDERNAS FADER, DEN EVIGE,
så är även JAG TIDERNAS MODER, DEN EVIGE,
och likaså är YAHUSHUA DEN EVIGE.

VI är DEFINITIONEN AV EVIGHET.

YAHUVEH skapade maten, men JAG skapade
de olika recepten så att ni ska njuta av maten.

YAHUVEH skapade tungan, men JAG skapade
era smaklökar.

JAG, er MAMMA SHKHINYAH HÄRLIGHET, er MAMMA VISHET, bestämde hur varje maträtt skulle smaka. Skulle det vara salt, sött, bittert, surt eller kryddigt?

YAHUVEH skapade regnet,
och JAG, er MAMMA VISHET, skapade

doften efter regnet och lade daggen på gräset.

YAHUVEH skapade snö
och JAG, er MAMMA SHKHINYAH, skapade

varje snöflinga så att de ska se olika ut.

YAHUVEH skapade regnbågen
och JAG, er MAMMA SHKHINYAH valde:

färgspektrumet för den där regnbågen.

YAHUVEH skapar
och JAG, er MAMMA RUACH HA KODESH,
fullbordar allt.

Se för er själva

– när ni tittar runt med denna nyfunna VISHET –
så ska ni se skapelsen med nya ögon och vördnad.

YAHUVEH skapade lejonet.
JAG, er MAMMA SHKHINYAH, gav lejonet dess rytande.

YAHUVEH skapade hunden.
JAG, er MAMMA SHKHINYAH, gav hunden dess skall.

YAHUVEH skapade katten.
JAG, er MAMMA SHKHINYAH, gav katten dess jamande och

dess mystiska spinnande.

JAG, er MAMMA SHKHINYAH, gav de vackra sångerna
till fåglarna som de hedrar OSS med.

Förstår ni nu?

JAG, er MAMMA SHKHINYAH, älskar er så mycket att JAG lovade att aldrig lämna eller överge MINA Heliga barn (5 Mos 31:6; Mat 28:19-20; Joh 14:16; Ef 1:13-14) som har accepterat YAHUSHUAS PRIS som HAN betalade i Golgata – de som har ångrat sig från sina synder och vänt sig bort från sina synder, och nu älskar, tjänar och försöker lyda YAHUSHUA. Tro utan gärningar är död (Jakob 2:14-26).

När man är pånyttfödd, så är det genom YAHUSHUAS NAMN & BLOD. Det är MIN HELIGA ANDE som lever och bor i varje pånyttfödd troende. Det är JAG som leder själar till YAHUSHUA och ger er samvetskval när ni har syndat. Förhärda inte era hjärtan när JAG, er MAMMA SHKHINYAH, ger er samvetskval. Omvänd er snabbt istället så att YAHUSHUA kan förlåta er.

JAG tänker inte stanna kvar i ett orent kärl länge. Kom ihåg vad ni hör med era fysiska öron, ser med era fysiska ögon, och gör med era fysiska kroppar. Om det är oheligt, så prövar ni MITT Tålamod. JAG tänker inte kämpa med man eller kvinna för alltid (1 Mos 6:3). Ändå är JAG tålmodig och långmodig för YAHUSHUAS skull och för PRISET HAN betalade i Golgata. ”Ni ska vara Heliga, ty JAG ÄR Helig”[26] och öppna inte dörren för satan att komma in och besitta era kroppar.

JAG varnar er nu, stena inte MIN Dotter Elisabeth [Elisheva] och kalla inte henne för en falsk profet för att hon frambringar MINA Budskap, för annars skulle ni häda mot MITT Smorda Budskap och för detta skulle ni fördöma er egen själ[27]. Det finns ingen förlåtelse för detta.

Fråga er: vad har hon att tjäna på att lära ut ett sådant Budskap? Bara ansättning från de organiserade kyrkorna, och hån från fienderna av JAG & YAHUVEH & YAHUSHUA.

Det var redan bestämt innan denna jord formades vilka av er var utvalda och kommer att lyda och skriva till henne och tacka henne för hennes mod när hon lydde och delade denna hemliga Uppenbarelse med världen. Innan denna jord formades blev ni utvalda till att delta i detta Ministerium som en medhjälpare. Ni har läst Profetiorna och hört Sanningarna och befallningarna om att vara Helig.

Nu vill JAG att ni frågar er själva: Om ni hade fått denna Hemlighet för att dela den, skulle ni ha varit tillräckligt modiga för att publicera den och ta ansättningen som kommer tillsammans med denna Sanning? De som påstår att ni älskar den HELIGA ANDEN: varför skulle inte ni fröjdas av att veta denna Hemlighet som JAG uppenbarar för MINA Barn av MIN HELIGA ANDE? JAG varnar er: bedröva inte MIG, för JAG ska inte kämpa med människor för alltid.

JAG kan höra sucken av lättnad från de som känner igen Sanningen men som också erkänner att ni är glada över att det var hon som fick den för att tala ut den, och inte ni. Men: de som är tacksamma kommer att ha en större vilja av att vara Medhjälpare till detta Ministerium. För ni kommer att inse hur mycket mer ni behövs på alla sätt. Vid det här laget borde ni inse att detta inte är ett vanligt Ministerium och ingen vanlig Profet.

Elisabeth [Elisheva] är ingen ”må bra”-profet. Hon profeterar inte bara Ord som ni vill höra, och inte heller profeterar hon ur köttet – dagliga ord som en alla kan skriva.

Riktiga Heliga Profeter får Hemligheter förbehållna Vännerna till YAHUVEH, YAHUSHUA och DEN som ni kallar för RUACH HA KODESH. Hur vet VI att VI kan lita på de Heliga Profeterna? Därför att, som det står skrivet: de blev prövade redan i Himmelen. Jeremia var känd redan innan han fanns i livmodern[28], och likaså var MIN Profet Elisabeth Elijah [Elisheva Eliyahu], som nu talar ut i MITT NAMN.

Hon har fått det Heliga Uppdraget att oavsett konsekvenserna tala ut i YAHUSHUA HA MASHIACHS & YAHUVEHS NAMN för enbart VÅRT Lov, Ära och Härlighet! Vi sänder alltid Profeterna till att varna innan vi skickar domarna. Förakta inte Profetians gåva (1 Th 5:16-22), för YAHUSHUAS VITTNESBÖRD är PROFETIANS ANDE (Upp. 19:10).

Står det inte i de Heliga Manuskripten, och har inte Profeterna från de Gamla Tiderna bevisat, att YAHUVEH uppenbarar SINA Hemligheter för de Heliga Profeterna (Amos 3:7)? Detta är en Hemlighet som JAG nu har frigjort genom henne, till att vara en välsignelse för de som ville veta vad den HELIGA ANDEN heter och ha en Närmare Intimitet & Kärlek med MIG.

Det kommer att finnas de som läser detta och är fyllda med MIN HELIGA ANDE, och de kommer inse att de ännu inte har gjort något för att hjälpa detta Ministerium eller för att uppmuntra denna Profet. Men av tacksamhet kommer de från och med nu att göra allt de kan för att vara en välsignelse till denna Heliga Profet och detta Ministerium. Stora kommer deras välsignelser att vara då de arbetar tillsammans i detta Skördefält.

Till alla andra som läser detta och hånar: akta er. Kom ihåg: ni hädar inte bara mot en kvinna, for hon är bara ett kärl som JAG använder till att frigöra dessa Hemligheter från Himmelen. Ni vet att Skrifterna varnar vad som händer med de som hädar mot den HELIGA ANDEN. Inte ens YAHUSHUAS Blod kan täcka den synden (Mat12:31)! Akta er. Om ni inte förstår, täck er mun då och håll er tysta. Be och pröva anden som talar (1 Joh 4:1).

Studera det Gamla Testamentet och andra översättningar och inse att de Heliga Skrifterna säger att ALLA VI TRE är förenade som EN.[29] När ni förnekar EN av oss, så förkastar ni HELA GUD.

VI är enskilda, och ändå EN. Vilken del av ett kokt ägg utgör ägget? Är det skalet, äggulan eller äggvitan? Är inte alla tre en? Tillsammans bildar de ett ägg, och alla ett. Men enskilt är de alla individuella. Kan ni inte förstå än? Så är det med alla TRE AV OSS som kallas för DEN HELIGA TREENIGHETEN.

Hur länge kommer ni insistera på att enbart suga på Ordets Mjölk? Kan ni fortfarande inte äta starkt Andligt Kött?

Ni som lever Heligt och verkligen sätter den HELIGA TREENIGHETEN först i era liv och kärlek: Ni har tagit tiden för att lära känna ABBA YAHUVEH. Ni har tagit tiden för att lära känna YAHUSHUA. Ni ber och använder DERAS HELIGA HEBREISKA NAMN. Vill ni inte ha en Större Kärlek & Närmare Intimitet med DEN som ni kallar för den HELIGA ANDEN eller RUACH HA KODESH?

Det är ert val. Det kommer inte påverka er frälsning – så länge ni inte förbannar detta Ord av Kunskap som JAG nu frigör genom denna Profetiska Ringmö Elisabeth Elijah [Elisheva Eliyahu]. Tack vare hennes lydnad kommer detta Ord av Kunskap ringa som en klocka runt denna värld.

En del kommer att täcka sina öron och springa. Andra kommer att förälska sig mer och ha en djupare intimitet som en mor och ett barn, så att JAG ännu mer ska kunna öka Smörjelsen i dem. Kom ihåg: det är Smörjelsen som bryter oken och träldomarna (Jes 10:27).

Det är till MIG, er MAMMA SHKHINYAH HÄRLIGHET, som YAHUVEH och YAHUSHUA vänder SIG till när DE behöver tröstas. VI ser på ondskorna som görs i denna värld och ratandet av DEN HELIGA TREENIGHETEN, särskilt VÅR ÄLSKADE SON YAHUSHUA. VI hör hur onda människor svär över och förbannar YAHUSHUAS NAMN med sina tungor då de kastar tillbaka HANS HELIGA BLODSOVVER i HANS ANSIKTE och hånar och ratar HONOM.

De onda människorna i denna värld hatar Namnet ”Helig” och [hatar] alla som lever Heligt och är förutbestämda till att återvända tillbaka till Himmelen eftersom deras namn finns i LAMMETS Livsbok som skrevs innan Jordens Begynnelse (Upp 13:8; 21:27).

Ett Ord till de som försvarar den riktiga Shabbaten och avslöjar den mänskligt påhittade Sabbaten som kallas för söndag: när de organiserade kyrkorna rasar mot er och citerar Skrifterna, som i Jesaja 1:13-14, och vantolkar denna Skrift ur dess sammanhang och säger ”Man behöver inte fira Sabbaten från fredags solnedgång till lördags solnedgång” – Denna Skrift är en varning för dem som syndar och kombinerar det med Shabbaten, de Heliga Högtiderna & Nymånesfirandet.

Kan ni inte se hur detta förargar YAHUVEH? Jag säger detta till er. YAHUVEH varnar att HAN inte kan stå ut med orättfärdighet och sammankomst eller ritualer av att fira Shabbaten, Heliga Högtider, Nymånar & Firanden när det inte sker i äkta Helighet med Heliga händer upplyfta. Utan YAHUSHUA HA MASHIACHS UTGJUTNA BLOD sker allt detta förgäves.

Hur många av er som läser detta går till kyrkan på söndag och kallar er för Kristna, Protestanter eller Katoliker? Ni går till kyrkan eller mässan, ber, sjunger, bekänner era synder för prästen eller pastorn, låtsas vara fromma, ger tionden framför allas ögon och omedelbart efteråt går till krogen och blir berusade eller återvänder till era syndiga livsstilar – oavsett vilken veckodag.

Till er som har Judisk tro: YAH av Abraham, Isak & Jakob säger samma sak till många av er – skillnaden är bara att ni går till era tempel, bekänner era synder för en människa som ni kallar för rabbi, och ni samlas på den riktiga Shabbaten. Allt arbete upphör och ni undviker att äta allt som inte är kosher.[30]

Men, det är inte vad ni lägger i er mun som gör er oheliga (Mat 15:1-20). Ohelighet kommer ut från er mun och de syndiga gärningarna som görs i er kropp mot andra i både ord och gärning. Allt som görs i olydnad mot YAHUVEHS Toralagar är synd (1 Joh 3:4), som de Kristna även kallar för ”de Tio Budorden” (2 Mos 20:1-17; 5 Mos 5:4-21).

Precis som det står skrivet i Jesaja 1 (Yeshayahu 1): i Israel springer ni inte till krogen på Shabbaten för att dränka in era sorger och synder, men ändå har ni kompromissat innebörden av Helig. Ni har inte stått emot regeringens Sionistiska[31] agenda eller försvarat de oskyldiga. Det finns en kvarleva i Israel som är Helig och fylld med MIN HELIGA ANDE, och de profeterar och protesterar mot abort, homosexualitet, omoral, och de har tagit emot YAHUSHUA som MASHIACH.

Var är de som har Anden av en Kung David, som var en man efter YAHUVEHS Eget Hjärta (Apos 13:22)? David visste hur man omvänder sig, prisar och ber för vägledning och få seger genom lydnad till YAHUVEH. Kung David visste även att YAHUSHUA skulle komma som MASHIACH, för han såg HANS HÄRLIGHET i Profetiska Uppenbarelser (Ps 2:7, 12; 16: 8-11; 110).

Hur YAHUVEH, YAHUSHUA & JAG, er MAMMA SHKHINYAH, täcker VÅRA Öron & Ögon i sorg när VI hör de som kallar sig för Heliga, och samlas ihop, använder avskyvärda svordomar, bedriver otukt via ögonen, ert sinne och er kropp – ni fyller dem med otukt. Ni åtrår till och med samma kön – och gör alla möjliga synder mot allt som kallas för Heligt.

Tänker ni på allvar försöka och luta er över helvetet, bara för att se hur långt ni kan luta innan ni faller in i det huvudstupa? Står det inte skrivet, ”Ni ska vara Heliga, ty JAG ÄR Helig”? Sluta komma med undanflykter för era synder. Vänd er istället bort från satans fällor.

”Kom, låt oss gå till rätta med varandra” (Jes 1:18). Tror ni verkligen att ni nu har tillstånd att synda bara för att ni spenderade tid på att samlas i en kyrka eller tempel? Och dessa är de själva synderna som ni har bett förlåtelse om och omvänt er från och upprepat dem avsiktligt igen! När ni gör detta, så visar ni att ni aldrig hade för avsikt att omvända er från synd. Ni lurar ingen! Och de som ni kallar för hedningar hånar er bakom er rygg! För det finns ingen skillnad mellan er och dem!

Så som en jordisk mor tröstar sina barn, så gör JAG – SHKHINYAH, er RUACH HA KODESH, er MAMMA VISHET – så mycket mer. JAG bor i ER och arbetar genom er och det är genom MIN Heliga Smörjelse JAG gör manifestationer av tecken, underverk och mirakel.

Det är genom MIN SON YAHUSHUAS NAMN, tack vare HANS BLODSOFFER som MIN HELIGA SMÖRJELSE bryter alla ok och slaveri. JAG ÄR RUACH HA KODESH och JAG är inte en ”HAN”. När mannen översatte det Nya Testamentet, så ersattes ”O” i ordet ”HON”, med ett ”A”. JAG ÄR en ”HON”.

Elisabeth [Elisheva], låt dig varnas. De som har en ande av religion och ett sken av gudsfruktan men ingen GUDSFRUKTAN inombords (2 Tim 3:5) kommer att attackera dig. De har ingen kärleksfull, lydig relation med YAHUVEH & YAHUSHUA, och kommer att få samvetskval och kommer att attackera dig och kalla dig vid alla möjliga onda namn.

Kom ihåg: det är inte ditt Budskap de attackerar. Det är Himmelens Budskap. Var säker på detta: det finns de som har sitt namn i LAMMETS Livsbok, som kommer att fröjdas och säga att de alltid har letat efter svaren för att veta mer om VEM den HELIGA ANDEN är. De kommer att fröjdas och de kommer att veta utan den minsta tvekan att detta är Sanningen som har sagts. Många har redan undrat över detta, men vågade inte fråga någon eftersom de var rädda att de skulle hånas.

MITT NAMN är MAMMA VISHET och JAG kommer att ge er mer Vishet då ni ber MIG: “MAMMA VISHET, hjälp mig i YAHUSHUA HA MASHIACHS NAMN. Jag ber om att få mer av DIN Vishet!”. Pröva det och se om JAG inte kommer göra det för er. Se om er Smörjelse inte kommer att öka. Men kom ihåg: det är bara genom YAHUSHUAS NAMN som JAG kan blåsa en slängkyss [av böner] till YAHUVEH så att era böner ska besvaras.[32]

Elisabeth [Elisheva], JAG ÄR din MAMMA SHKHINYAH och JAG kommer att visa dig Hemligheterna som uppenbarades i de Heliga Skrifterna för att hjälpa med att lära MITT Heliga folk att veta VEM DEN HELIGA ANDEN verkligen är.

Du har lärt dig att RUACH HA KODESH är maskulin och inte feminin. JAG har kallats för en ”HAN” istället för ”HON” därför att de lärda har felöversatt de Gamla Manuskripten – främst för att männens egenkärlek inte ville att detta skulle uppenbaras, och satan ville inte heller det.

Det är JAG, er MAMMA SHKHINYAH, som leder er till YAHUHSUA HA MASHIACH, [SOM] döper er med MIN HELIGA ELD som ni kallar för den HELIGA ANDEN. Det är JAG, MAMMA SHKHINYAH, som är er MENTOR. JAG kan även kallas för MAMMA RUACH HA KODESH, eller MAMMA RUACH – det är upp till er. JAG är en MENTOR och JAG undervisar och talar ut genom denna nya Smörjelse som JAG har gett dig Elisabeth [Elisheva]. Och de som har andliga öron till att höra och tro med kommer att höra MIN Röst tydligare på ett sätt som de inte har hört från MIG tidigare.

Älskade dotter Elisabeth [Elisheva], JAG har gett dig Smörjelsen att tala ut och tolka det som de himmelska Heliga Tungorna säger. Du talar på himmelska Heliga änglars språk och olika mänskliga språk.

Du kan förstå språken bara när JAG ger dig gåvan av tolkning i ditt eget språk. Ibland skyddar JAG dig, så att du inte vet vad du ber, för det skulle överväldiga ditt kött då du talar i himmelska Heliga tungor.

I andra fall väljer JAG att tala ut ur dig i Heliga tungor av människospråk som du inte har lärt dig (Apos 2:4), men oftast är det de himmelska Heliga änglarnas språk, så som Skrifterna säger i 1 Korintierbrevet 13:1.

När JAG väljer att tala ut ur dig i en Helig ängels tungor och ingen tolkning ges till dig, så är det för att satan och hans demoner inte kan förstå vad som bes eller talas. Det är inte till för deras öron att höra.

Det är inte alltid nödvändigt för dig att få tolkningen av tungorna, men YAHUVEH hör och HAN besvarar dina böner, fastän du många gånger inte vet vad du ber om.

Ibland ber du för folk som du inte ens känner – du gör förböner för Heliga människor runt i världen. Många gånger ber du för dina egna personliga behov, eller helande för dig eller andra. Många gånger ber du om välsignelser över den Heliga Bruden & Gästerna eller Nåd & Frälsning för de svarta fåren, att de ska återvända till den ENDA GODA FÅRAHERDEN YAHUSHUA HA MASHIACH.

Andra gånger ber du om YAHUVEHS Straff & Hämnd över satans tjänare och dem som lämpar sig för YAHUVEHS Vinpress av Vrede. Det finns INGET avstånd i böner. Studera och bestå provet.[33]

Sa inte MIN SON, YAHUSHUA HA MASHIACH, ”Johannes döpte er med vatten, men JAG döper er med RUACH HA KODESHS ELD” (Apos 1:5)? JAG kallas även för den HELIGA ANDEN och HELIGA SPÖKET. YAHUSHUA använder MIG till att fylla, till överflöd, dem som är Heliga, med MIN Smörjelse, vilket är Heliga tecken, underverk och mirakel för de som verkligen ÄLSKAR och sätter YAHUVEH & YAHUSHUA först i sina liv och kärlek.

Detta inkluderar YAHUSHUAS Brud, som offrar allt för att följa och lyda de Heliga Föreskrifterna utlagda i de Heliga Manuskripten, och gör det av kärlek för YAHUVEH & YAHUSHUA och gör sitt bästa för att lyda och leva Heligt. MIN HELIGA ANDE bor i deras jordiska tempel som kallas för en kropp.

YAHUSHUAS Brud strävar efter att lära känna den HELIGA TREENIGHETEN mer varje dag och lyda varje Ord som VI säger. Och YAHUSHUAS HÄRLIGHET strålar fram ur deras ansikten och liv. De håller ingenting tillbaka och ger allt till YAHUSHUA HA MASHIACH för HANS Lov, Ära & Härlighet. Som det står skrivet i Apostlagärningarna 2:37-47: YAHUSHUA HA MASHAICHS Brud kommer vilja göra som i de Gamla Tiderna och vara en med dig, och vara en hjälp till detta Ministerium och inte ett hinder.

De kommer att göra det i ett syfte: att förhärliga YAHUSHUA HA MASHIACH!

Elisabeth [Elisheva], MIN dotter: står det inte i de Heliga Skrifterna, i skapelsens begynnelse på denna jord, “Kom, låt OSS göra människor till VÅR AVBILD” (1 Mos 1:26)? VEM tror du att ”VÅR AVBILD” avser?

Adam gjordes till YAHUVEHS AVBILD & Eva gjordes till MIN KVINNLIGA AVBILD. Så som Eva skapades till att vara en medhjälpare till Adam, så kallas även din MAMMA SHKHINYAH i Skrifterna för en ”HJÄLPARE”.[34]JAG ÄR MEDSKAPARE med YAHUVEH & YAHUSHUA. YAHUSHUA är VÅR SON. ALLA TRE AV OSS genomgick lidande och betalade ett PRIS, så att de som har sina namn skrivna i LAMMETS Livsbok ska kunna återvända till Himmelen.

JAG ÄR din MAMMA SHKHINYAH.

JAG ÄR DEN som bor i din kropp, ande och själ.

JAG ÄR din HIMMELSKA MENTOR, din LÄRARE.

JAG ÄR ANDE & SANNING.

JAG ÄR DEN som ger dig viljan
att acceptera och lyda YAHUVEH och YAHUSHUA som GUD.

JAG ÄR DEN som ger dig viljan
att sjunga, prisa, be och dyrka YAHUVEH & YAHUSHUA.

Nu ger JAG dig dessutom en ny vilja
och det är att lära känna DEN SOM Smörjer dig,
din RUACH HA KODESH, din MAMMA SHKHINYAH.

Heliga barn, JAG älskar det när ni sjunger och säger kärleksfulla ord även till MIG. JAG har väntat med tålamod på denna stund. JAG har väntat på att denna Uppenbarelse ska frigöras och det var förutbestämt i Himmelen att du, vår välsignade Ringmö, Elisabeth Sherrie Elijah [Elisheva Eliyahu], skulle vara rösten som ringer detta Heliga Budskap världen runt. Detta är ännu en anledning till varför du kallas för YAHUSHUAS Ringmö.

JAG, din MAMMA SHKHINYAH, som även kallas för RUACH HA KODESH, har utsett dig Elisabeth [Elisheva], till att ha äran att presentera MIG som MAMMA SHKHINYAH för MINA barn. Så många Heliga barn kommer att helas från sina sår som tillfogats dem för att de på denna jord aldrig har känt kärleken, hugsvalelsen och mentorskapet från en kärleksfull mor. Och ändå har JAG varit där hela tiden. Nu har JAG smort dig till att höra MIN Röst och säga detta till dem..

JAG vet att du kommer lyda!

Oavsett priset du kommer vara tvungen att betala!

JAG kallas för “VISHET”. MINA frukter är de Sju Andarna.
Studera de Sju Pelarna som nämns i

Uppenbarelseboken.[35]

JAG kallas för TÅLAMOD och LÅNGMOD.

JAG ÄR NÅD, och så mycket mer.
Lär dig och studera nu VEM DEN SOM SMÖRJER dig är.

JAG ÄR så mycket mer
än en HELIG VIND eller HELIG SMORD ELD,
eller en LJUVLIG DOFT I LUFTEN.

JAG ÄR – mer
än TAL I HIMMELSKA HELIGA TUNGOR,
och PROFETIOR & TECKEN, UNDERVERK eller MIRAKEL.

JAG ÄR din MAMMA SHKHINYAH,
och kallas även för RUACH HA KODESH
som leder själar till YAHUSHUA HA MASHIACH.

JAG ÄR DEN SOM SMÖRJER
MED HIMMELSKA KRAFTER & UTGJUTER
MITT NYA VIN & NYA MANNA från Himmelen.

JAG ÄR din MAMMA SHKHINYAH
och JAG delar INTE MIN HÄRLIGHET med NÅGON kvinna eller man.

YAHUVEH, YAHUSHUA & JAG är EN.

När du dyrkar YAHUSHUA, så dyrkar du ALLA TRE AV OSS samtidigt. Om du föredrar det, så kan du kalla MIG för ”MAMMA RUACH HA KODESH”. Andra kan ändå kalla MIG för ”DEN HELIGA ANDEN”, men JAG vill uppenbara mer för dem som vill ha närmare Intimitet med MIG.

JAG varnar nu: alla som förnekar eller förolämpar det som Shaul (Apostel Paulus) undervisade om verkligheten av RUACH HA KODESHS Heliga gåvor, OMVÄND ER NU. För ni har förolämpat och bedrövat så illa att er själ står på spel!

Nu talar JAG ut i det NAMN som ni känner igen som YAHUSHUA.

Om ni inte omvänder er, så är ni evigt fördömda!

För dem som insisterar på att förneka och håna den HELIGA ANDEN (RUACH HA KODESH) och den HELIGA ANDENS gåvor: era namn har antingen aldrig funnits i LAMMETS Livsbok, eller så är det utplånat. För innan ni föddes på Jorden, så var det förutbestämt i Himmelen. Om ert namn finns i de Fördömdas Bok eller de Utplånades Bok, så kommer helvetet att vara ert nästa hem.

Här är en Hemlighet som JAG återupprepar[36] genom Elisabeth [Elisheva]:

Varje själ född på denna jord prövades i Himmelen innan de kom till denna jord, och det är därför varje själ arbetar på sin egen frälsning ”med fruktan och bävan” (Fil. 2:12). Er själ vet redan om ni var på lucifers sida eller YAHUVEHS sida under det Stora Förräderikriget i Himmelen, före Begynnelsen av denna Jord.

Det är inte en synd att inte förstå Profetians gåvor, eller talandet i Heliga tungor av människor och Heliga änglar, men tala inte emot det som är Heligt – bara för att ni inte har upplevt det, eller [bara för att ni] har haft en dålig upplevelse med förfalskningen. En del som läser detta har upplevt att de varit fyllda med demoniska tungor. Så förneka inte den riktiga bara för att ni öppnat er för förfalskningen genom synd – eller genom att er blodslinje är fylld av det ockulta.

JAG, YAHUVEH, varnar er att satan är ond på alla sätt, och lär folk att till och med be till gudinnor därför att han vet att RUACH HA KODESH, er MAMMA SHKHINYAH, är den enda DROTTNINGEN AV HIMMELEN.

Studera vad ordet ”SHKHINYAH HÄRLIGHET” betyder.

Studera Skrifterna, Elisabeth [Elisheva],
så kommer du ha frid – i publicerandet
av denna Hemlighet som har lagrats
för en tid som denna.

Det kommer att hela så många sår. Precis som när du har haft ett tomrum i dig för en MODERS KÄRLEK, så kommer du inse nu att du är botad, och andra kommer också att botas, för det där tomrummet har fyllts.

Efter att man accepterar YAHUSHUA som MESSIAS, så fylls man omedelbart med MIN HELIGA ANDE, MIN RUACH HA KODESH. Er MAMMA SHKHINYAH är bokstavligen MIN ANDE, och den ANDEN bor i er. Detta innebär även att JAG ser genom era fysiska ögon, och hör genom era fysiska öron, och rör MIG genom er fysiska kropp.

Så bedröva inte MIG.

Fortsätt inte att pröva MIG.

Detta gäller alla som har accepterat YAHUSHUA HA MASHIACH som GUD, HERRE, FRÄLSARE, YAHUVEHS ENFÖDDE SON, född i köttet av en jungfru, och gav upp SIG själv som ett HELIGT SYNDAOFFER, SOM dog och återuppstod på den tredje dagen, och nu sitter på JAG, YAHUVEHS, Högra Sida.

Alla som strävar efter att lyda har fyllts med MIN RUACH HA KODESH, MIN HELIGA ANDE i viss mängd. En del är fyllda med mer och andra med mindre mängd då de växer i kunskapen om VEM YAHUSHUA är.

Var tror du att uppfattningen kom från, att en Helig make och fru skulle vara en? Det skedde först i Himmelen. När du accepterade YAHUSHUA som MESSIAS, så insåg du aldrig att du samtidigt fylldes med en HIMMELSK MODERS KÄRLEK. Ordet ”tröstare”, – är det som en mor gör bäst.

JAG ÄR din MAMMA RUACH HA KODESH
och JAG ÄR din TRÖSTARE.

JAG lugnar dig när du behöver lugnande.

När dina känslor är ömma,
och du är sårad, rädd, ensam
eller känner dig ratad eller förvirrad,

så är JAG FRIDEN som ÖVERGÅR ALLT FÖRSTÅND (Fil 4:7).

JAG ÄR RUACH HA KODESH, din MAMMA SHKHINYAH,
som ger dig Helig Himmelsk Moderlig Kärlek.

Detta var en Hemlighet som uppenbarades för Profeten Daniel, i Daniels Bok, och förseglades för en tid som denna (Dan 12:4).

Återigen upprepar JAG: nu är det dags.

YAHUVEH har bestämt –

att MITT Vishetsord ska publiceras!

Det är en tid då religionens ande ska stegra och visa bara hur ond den är. Fariséerna hade en ande av religion och kommer du ihåg hur de förföljde inte bara YAHUSHUA, utan alla som [var och nu] är Heliga? De Heliga måste stå tillsammans nu, hjälpa och försvara varandra, för ”en familj som är splittrad kommer inte att bestå” (Mat 12:25).

VÅR Älskade Ringmö Elisabeth [Elisheva]: detta är en Hemlighet som gavs till dig – när de Sju Åskornas Röster väckte dig och talade till dig för många år sen.

Till den som läser detta Ord: studera så att du består provet och be om större vishet om Uppenbarelseboken 10, för en del av Hemligheterna, som uppenbarats i de Profetiska Budskapen så här långt, har talats i de Sju Åskorna som Elisabeth [Elisheva] hörde.

Elisabeth [Elisheva]: om du hade skrivit ner datumet, så kommer du se att det skulle ha motsvarat den exakta tiden då de Sju Åskorna uppenbarade dagen och månaden (27 augusti) – och bara på denna fastställda tid och år skulle det uppenbaras inför världen på Internet – då den fastställda tiden och stunden är nu.

Elisabeth [Elisheva]: innan det fanns ett Ministerium, så kommer du bara ihåg att du vaknade av högljudda blixtar, sju gånger i rad, som var så högljudda att de skakade dig vaken. Och ändå hörde ingen det utom dig. Solen lyste på himlen.

Blixten var JAG, YAHUVEH, som talade till dig. Medan du sov ensam den morgonen, så väckte JAG dig, först med en blixt som skakade dig vaken. Du sprang till fönstret och såg solljus, och då somnade du genast om – bara för att väckas på samma sätt sju gånger i rad, och varje gång somnade du om och bad och frågade MIG vad det var som hände.

Detta ägde rum kl. 07:00 på morgonen

Det som står skrivet nu, och i Profetiorna, överlämnades till dig i hemlighet på den tiden, men återigen visste du inte om det förrän nu. Det var inte tänkt att det skulle uppenbaras förrän MIN tidpunkt var inne. På den fastställda dagen, månaden och året kommer du veta att du har tillstånd att publicera denna nya Uppenbarelse och från vilket land detta Ord av Kunskap ska publiceras, med denna unika Smörjelse.

Var på din vakt: satans brud, satans tjänare och satans barn kommer att attackera dig – satan ville hålla detta Ord av Kunskap hemligt. De som kallar sig för Kristna men bara har ett sken av gudsfruktan men ingenGUDSFRUKTAN inombords (2 Tim 3:5), kommer att attackera dig muntligt, och ändå går JAG, YAHUVEH, före dig och kommer att utkämpa dina strider för dig.

För flera år sen, innan du födde detta Ministerium, så bad du och frågade YAHUSHUA vad det var som hände när du hörde den dundrande blixten sju gånger. Varför vaknade du och sprang och tittade ut genom fönstret och somnade på nytt sju gånger? JAG delar en Hemlighet med dig: sjuan står även för år 2007. 7 är Perfektionens tal, och det är vid MIN Perfekta Tidpunkt detta Ord av Kunskap publiceras.

Kommer du ihåg när du plötsligt kände dig ledd att studera de Sju Blixtarna i Uppenbarelseboken (Upp 10:3-4)? Under de många åren har du aldrig fått svaret förrän nu. Det var under den tiden JAG, YAHUVEH, frigjorde Hemligheter som talades genom de Sju Blixtarna – och uppenbarats då JAG nu talar ut ur dig som en Profet för Folken.

JAG använder dig för att du blev utvald, före Begynnelsen av denna Jord, till att komma till Jorden för att ge allt Lov, Ära & Härlighet till JAG, YAHUVEH, YAHUSHUA och RUACH HA KODESH, DEN som du nu kallar för MAMMA SHKHINYAH eller MAMMA VISHET. Du har blivit smord för en tid som denna.

Du blev utvald före Begynnelsen av denna Värld till att vara fylld med MIN RUACH HA KODESH – till och med när du var i din hedniska moders sköte, där du hatades, oönskades och ratades. Nu har det gått många år, och nu inser du att det är MAMMA SHKHINYAH som tröstade dig. Det skulle dröja flera år innan du insåg vem du är genom YAHUSHUAS NAMN och att HANS BLODSOFFER var för dig på Golgata.

Du blev utvald, före Begynnelsen av denna Värld, till att föda detta Heliga Ministerium med ett Namn som inte innefattar namnet av en man eller kvinna, utan ger äran bara till den HELIGA TREENIGHETEN.

Elisabeth [Elisheva], du har blivit smord – så som den Gamla Jeremia var, när du var i din moders sköte(Jer. 1:4-10) – till att vara VÅRT Språkrör, och fick rösten av en Helig Profet som ropar ut i denna världs vildmarker. Bara de som har sina namn i LAMMETS Livsbok kommer att tro på och ta emot Sanningarna i detta Ministerium, lika säkert som de tar emot YAHUSHUA som MESSIAS.

Tjänaren är inte förmer än herren, och om de alla hade tagit emot YAHUSHUA HA MASHIACH när HAN gick på jorden, undervisade och gjorde underverk för JAG, YAHUVEHS Härlighet, så skulle de även ha tagit emot dig och Sanningarna som JAG talar ut genom detta Ministerium.

Du talar ut de Ord som JAG, YAHUVEH har talat, som YAHUSHUA HA MASHIACH har talat, och nu har du fått den unika Gåvan att höra din MAMMA SHKHINYAH tala ut till dig. Denna unika Smörjelse ska gå ut över andra Heliga Profeter som kommer att tro på och ta emot dessa Sanningar och täcka dig i böner, och hjälpa dig med sin kärlek och göra allt de kan för att vara en välsignelse till detta Ministerium.

Elisabeth [Elisheva], JAG ÄR din MAMMA SHKHINYAH HÄRLIGHET. JAG ÄR DEN som smörjer dig för tecken, underverk och mirakel som inkluderar profeterande och att be i Heliga tungor av människor och Heliga änglar.

JAG ÄR din MAMMA SHKHINYAH HÄRLIGHET. JAG ÄR DEN som gör förböner för alla de Heliga barnen då JAG bär era böner till YAHUVEHS Tron så som en slängkyss[37] blåses i luften, när det sker i YAHUSHUA HA MASHIACHS NAMN.

Detta inkluderar även Namnet ”JESUS KRISTUS” tills vidare. Men akta er, för satans son, i den Stora Vedermödan, kommer att förfalska namnet ”Jesus Kristus”. JAG kommer inte kunna skicka bönerna i namnet ”Jesus” då, för djävulens avföda kommer också att använda namnet ”Jesus Kristus”.

Undervisa nu de HELIGA HEBREISKA NAMNET YAHUSHUA & YAHUVEH till alla som har andliga öron till att höra, lyssna och lyda med. Lär er och låt er bli vana med att använda det riktiga HEBREISKA NAMNET – av DEN som de flesta kallar för ”JESUS KRISTUS” – nu, innan det är för sent. Säg till människorna: ”Vänta inte på den Stora Vedermödan för att ni ska lära er det på det svåra sättet”. [Se ”Varför Vi Använder de Heliga Namnen.”]

Ropa det tills de hör och Budskapet ringer runt denna värld. I den Stora Vedermödan kommer det finnas ett stort bedrägeri. Och på den tiden kommer YAHUVEH inte längre kunna besvara böner i namnet ”Jesus Kristus”.

Det är bara det HEBREISKA NAMNET YAHUSHUA HA MASHIACH, som kommer att hålla Helande och Räddande UppståndelseKraft! För den som kallas för satans son kommer att utnyttja och bedra miljoner och åter miljoner – genom att göra falska tecken, underverk och mirakel – medan han förfalskar namnet ”Jesus Kristus” inför världen. Till och med de utvalda kommer att bedras – om det vore möjligt (Matt 24:24, Mark 13:22).

Akta er: just nu finns det onda människor som har anden av antikrist och de använder namnet ”Jesus Kristus”, men de hatar det HEBREISKA NAMNET YAHUSHUA, för det är en ständig påminnelse om att YAH RÄDDAR! YAHUSHUA är den enda MASHIACH (MESSIAS).

Elisabeth [Elisheva], du har hört Rösten av din ABBA YAHUVEH, och du har hört Rösten och fått Budskap genom MIN Smörjelse från YAHUSHUA, din MASHIACH.

JAG har väntat med tålamod på tidpunkten för att du ska känna MIG som den HIMMELSKA MODERNS KÄRLEK som du alltid har längtat efter. JAG ÄR din enda MOR & JAG ÄR DEN som smörjer dig och hugsvalar dig och är din mentor. Det är tack vare din MAMMA SHKHINYAH som du kan höra MIN Svaga Röst och höra de Heliga Budskapen från YAHUVEH & YAHUSHUA. JAG ÄR den SVAGA RÖSTEN som talar till dig. För de som tvivlar på detta, säg till MIG: när har en manlig röst någonsin beskrivits som “en svag röst” (1 Kung 19:12)?

JAG ÄR DEN som de Gamla Kung David bad till, att JAG aldrig skulle lämna honom. Han bad: ”Ta inte DIN RUACH HA KODESH ifrån mig” (Ps 51:13).

JAG ÄR DEN som, när JAG hädas eller bedrövas eller förolämpas till bristningsgränsen, säger: ”Nu får det vara nog”. Och JAG går iväg, och aldrig finns det hopp om Frälsning för den själen [de förtappade]. YAHUVEHS Vrede är det enda som den personen kommer att känna. Helvetet och Eldsjön är den personens eviga hem.

JAG ÄR RUACH HA KODESH, och JAG kallas på arameiska även för “ AVSKILDA ANDEN”. JAG ÄR ALL SANNING, och bara genom MIG kan någon ledas till YAHUSHUA och acceptera HONOM som den ENDA VÄGEN TILL HIMMELEN. JAG kallas för RUACH HA KODESH, och vid titlarna HELIGA SPÖKET & HELIGA ANDEN. JAG ÄR ALL HELIGHET, tillsammans med YAHUVEH & YAHUSHUA. Alla VI är EN och ändå enskilda. VI är den HELIGA TREENIGHETEN och det finns ingen annan. I den Stora Vedermödan kommer det finnas en ohelig treenighet! satan är bara en imitatör – inte en skapare.

Man kan INTE komma in till Himmelen utan att gå genom ALLA TRE AV OSS: ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA & JAG, din MAMMA RUACH HA KODESH.

Frälsning kommer bara genom YAHUSHUAS NAMN & UTGJUTNA BLOD. Och det ingår i MITT jobb att JAG måste attrahera själar till YAHUSHUA. Och JAG missar inte en enda själ som är skriven i LAMMETS Livsbok [från] innan begynnelsen av denna värld.

Nu överlämnar JAG denna Hemlighet till dig – tillsammans med MIN gåva av mod att tala ut och profetera som ingen Profet någonsin tidigare gjort offentligt. Det finns andra som har undervisat att JAG ÄR feminin, men aldrig profeterat så som JAG talar ut från dig idag.

JAG frigör denna Hemlighet så att du kan uppmuntra dem – som verkligen älskar och sätter YAHUVEH & YAHUSHUA först i sina liv och kärlek – att även komma ihåg MIG, MAMMA SHKHINYAH. För JAG ÄR YAHUVEHS & YAHUSHUAS HÄRLIGHET lika säkert som en Helig fru skapades till att vara en Helig makes härlighet.

När du attackeras för att ha uppenbarat den HELIGA ANDENS NAMN – vilket är MITT NAMN:: SHKHINYAH – och uppenbarat att den HELIGA ANDEN inte är gjord till en mans avbild, utan snarare till en kvinnas, säg då till dem att studera så att de består provet (2 Tim 2:15).

För kallas inte ”VISHET” – i de Gamla Böckerna: i psaltaren[38] och ordspråksboken – för en “HON”? Säger inte de Heliga Skrifterna att, ”ATT FRUKTA YAHUVEH är början till VISHET” (Ords 1:7)? Påminn dem att NAMNET YAHUSHUA, som även stavas YAHSHUA, inte heller finns i KJV Bibeln [och SFB, m.m.]. Det är bara namnet ”Jesus” som finns där.

Vet detta: Namnet ”JESUS KRISTUS” hedras och är Smort och frälser själar, befriar och helar fortfarande. Men, som JAG har varnat dig: i den kommande Stora Vedermödan kommer den som nu kallas för antikrist att också kalla sig för ”Jesus”.

Till och med nu har en förfalskning rest sig och bedrar miljontals med namnet ”Jesus Kristus”. Han går till och med så långt att han säger till dem att tatuera sig med talet 666 för att visa sin trohet mot denna onda människa – han kallar sig för ”Guds son” och säger till församlingen: ”Det finns ingen synd, och helvetet är en lögn”.[39]

JAG har upprepat MIG gång på gång eftersom detta Frö av Sanning är så starkt att satan kommer vilja riva ut Sanningarnas Trädgård – i detta Profetiska Ord av Kunskap – innan det kan slå rot.

JAG har använt detta Ministerium till att varna varför det är angeläget att lära sig det HELIGA HEBREISKA NAMNET YAHUSHUA [som på svenska betyder “YAH räddar”] SOM nu även kallas för ”JESUS KRISTUS”. För bara det HEBREISKA NAMNET YAHUSHUA kommer att ha den Smörjande, Helande, Befriande & Räddande Kraften i den Stora Vedermödan. Återigen upprepar JAG och varnar.

Om de organiserade kyrkorna hade gjort sitt jobb, så skulle folk inte blivit bedragna.

Låt er varnas! Det kommer att vara de berömda TV-evangelisterna som kommer leda folkmassorna till satans son, som ska komma och använda det namn som folk litar på: ”Jesus Kristus”. Det kommer att vara de berömda TV-evangelisterna som har sålt sina själar till satan för berömmelse och rikedom, som undervisar falska, mänskligt påhittade läror och leder de andra till denna falska ”Jesus”.

I den Stora Vedermödan kommer namnet ”Jesus” att förfalskas av satans son, som nu kallas för antikrist. Denna antikrist kommer att besudla Namnet ”JESUS” och göra tecken, underverk och oheliga mirakel under satans kraft i ett namn som den Kristna Kyrkan känner igen – ett namn som nu älskas och litas på: namnet ”JESUS KRISTUS”.

satans son, som kallas för antikrist, kommer kungöra att han är ”Jesus Kristus”. Han kommer kräva att alla dyrkar honom och hedrar honom och närvarar och att alla samlas i kyrkor på söndag och tar hans ”märke” (Upp 13:16-18) – för att visa sin trohet. Antikrist, som verkligen är den avlade sonen till satan – ska återigen komma med en ande av Judas & Hitler – som Skrifterna kallar för ”fördärvets son” eller ”helvetets son”. satans son kommer att göra tecken, underverk och falska mirakel i satans makt för satans härlighet.

JAG har använt detta Ministerium till att varna. När ni ser den obligatoriska lagen om söndagsdyrkan stiftas: gå INTE in i söndagskyrkorna då, för annars kommer ni att FÖRLORA ER SJÄL! JAG har varnat att ni ska lära er nu vad den Riktiga Sabbatsvilodagen är – [fredags solnedgång till lördags solnedgång].

Detta har varit ett svårt Budskap för Elisabeth [Elisheva] att frambära därför att de Kristna kyrkorna inte vill höra det. Men till er som har varit trogna och talat ut dessa Sanningar: ni vet att ni har fått det uppdrag som beskrivs i Hesekiel 3:17-21.

Detta Ministerium har fått uppdraget att lära ut SKAPARNAS HELIGA HEBREISKA NAMN och [det inkluderar] YAHUSHUA HA MASHIACH. Kunde JAG ha valt någon bättre till att lära dem som vill veta vad den HELIGA ANDEN heter?

Elisabeth [Elisheva], du frågade YAHUVEH vad RUACH HA KODESH heter, och JAG har talat om det för dig. Nu ger JAG dig detta uppdrag att dela det som sagts till dig i hemlighet. JAG lovar dig att de som har andliga öron till att höra med kommer att lyssna och ge stöd till detta Ministerium. Och försvara denna Sanning och lära andra.

De som väljer att förbli andligt döva kommer att förbli döva. Det är INTE ditt jobb att övertyga människor. Ditt jobb är BARA att lyda och frigöra de Profetiska Budskapen & Kunskapsorden då de anförtros åt dig av Himmelen. Alla som läser detta eller har fått lära sig detta kommer att hållas ansvariga för det som de nu vet.

Profetians Slut.

Väcker anstöt hos de flesta & välsignar andra som har andliga öron till att höra med, de som har sina namn i LAMMETS Livsbok.

Ett Barn, Krigare & Brud till YAHUSHUA HA MASHIACH
Apostel Elisheva Sherrie Eliyahu

Publicerad den 27 aug, 2007

* * * * * * *

Kära Älsklingar

Som avslutning: jag har skrivit det som jag har hört och beordrats att skriva. Jag har frågat YAHUVEH, YAHUSHUA & MAMMA SKHINYAH HÄRLIGHET om DE är säkra på att det inte finns någon annan som skulle kunna publicera detta Ord bättre än mig. Jag vet inte varför jag blev utvald.

Hursomhelst, så innebär mitt jobb bara att lyda den HELIGA TREENIGHETEN. Jag fruktar vad YAH kan göra med mig mer än vad jag fruktar vad människan ska tycka om mig. Jag tackar alla som har skrivit till oss om bekräftelser i sina andar beträffande Orden i denna och andra Profetior. Er kärlek och ert stöd betyder så mycket!

Jag ser fram emot att träffa er i Himmelen om inte på Jorden!

Elisabeth Sherrie Elijah
(Elisheva Sherrie Eliyahu)

* * * * * * *

[1] När denna Profetia gavs, så hade Profet Elisheva inte fått Uppenbarelsen från YAHUVEH att stava det på detta sätt, med NAMNET YAH inkluderat.

[2] Se fotnot 68

[3] Peshittan är den Syriska, Arameiska Bibeln

[4] En engelsk översättning av Bibeln som många betraktar som ”standard”.

[5] Det hebreiska ordet som användes här var ”Adam”, vilket betyder ”mänsklighet”, snarare än en namnet på en individ.

[6] Detta förespråkar inte polyteism och ska inte tolkas bokstavligt – för vi tror på EN GUD – men detta är bara för att visa att GUD är Evig och inte härstammar från Skapelsen.

[7] Joh 3:16 Ty så älskade GUD världen att HAN utgav SIN enfödde SON, för att den som tror på HONOM inte skall gå förlorad utan ha evigt liv.

[8] Det grekiska ordet för Vishet är “Sofia”, ett feminint namn; och på hebreiska “Hokmah”. Se hebreiskt bevis i ”Vår MODER, den HELIGA ANDEN”; läs Bibelavsnitt i ”VEM är MODER VISHET?” & i bilagan ”Bevistexter (SFB), Feminin HELIG ANDE”.

[9] Se ”Dyrka Inte den FALSKA ’Drottningen av Himmelen’ ”

[10] YAHUSHUA är BLODSOFFRET, därmed de stora bokstäverna

[11] YAHUVEH har refererat till många saker som en “styggelse” i Profetiorna som HAN har gett till Profet Eliyahu, inklusive pastorer som nämner ministerier efter sig själva, abort, homosexualitet och samkönade äktenskap. I detta fall refererar HAN till homosexuella som aktivt inblandar sig i denna synd och vågar predika i kyrkorna.

[12] Johannes 10 (Verser 1-30)

1 Amen, amen säger JAG er: Den som inte går in i fårfållan genom dörren utan tar sig in på något annat ställe, han är en tjuv och en rövare.

2 Men den som går in genom dörren är fårens herde.

3 För honom öppnar dörrvaktaren, och fåren lyssnar till hans röst, och han kallar på sina får och nämner dem med deras namn och för ut dem.

4 När han har fört ut alla sina får, går han före dem, och fåren följer honom, därför att de känner igen hans röst.

5 Men en främling följer de inte, utan flyr bort från honom, därför att de inte känner igen främlingars röst." 6 Denna liknelse framställde YAHUSHUA för dem, men de förstod inte vad det var HAN talade om.

7 Då sade YAHUSHUA än en gång: "Amen, amen säger JAG er: JAG ÄR DÖRREN TILL FÅREN.

8 Alla som har kommit före MIG är tjuvar och rövare, men fåren har inte lyssnat till dem.

9 JAG ÄR DÖRREN. Den som går in genom MIG skall bli frälst, och han skall gå in och gå ut och finna bete. 10 Tjuven kommer bara för att stjäla, slakta och döda. JAG har kommit för att de skall ha LIV, ja, LIV i överflöd.

11 JAG ÄR den GODE HERDEN. DEN GODE HERDEN ger SITT LIV för fåren.

12 Den som är lejd och inte är en herde med egna får, han överger fåren och flyr, när han ser vargen komma. Och vargen river dem och skingrar hjorden.

13 Den som är lejd bryr sig inte om fåren.

14 JAG ÄR den GODE HERDEN, och JAG känner MINA får, och MINA får känner MIG,

15 liksom FADERN känner MIG och JAG känner FADERN, och JAG ger MITT LIV för fåren.

16 JAG har också andra får, som inte hör till den här fållan. Dem måste JAG också leda, och de kommer att lyssna till MIN Röst. Så skall det bli en hjord och EN HERDE.

17 FADERN älskar MIG därför att JAG ger MITT LIV för att sedan ta det tillbaka.

18 Ingen tar det ifrån MIG, utan JAG ger det av fri vilja. JAG har Makt att ge det, och JAG har Makt att ta det tillbaka. Det Budet har JAG fått av MIN FADER."

19 För de ordens skull uppstod det på nytt delade meningar bland judarna.

20 Många av dem sade: "HAN har en ond ande och är från SINA sinnen. Varför hör ni på HONOM?"

21 Andra sade: "Sådana ord kommer inte från en som är besatt. Inte kan en ond ande öppna ögonen på blinda."

22 Nu inföll Tempelinvigningens Högtid i Jerusalem. Det var Vinter,

23 och YAHUSHUA gick omkring i Salomos pelarhall i templet.

24 Då samlades judarna omkring HONOM och frågade: "Hur länge vill DU hålla oss i ovisshet? Om DU är MESSIAS, så säg det öppet till oss!"

25 YAHUSHUA svarade: "JAG har sagt er det, och ni tror det inte. Gärningarna som JAG gör i MIN FADERS NAMN vittnar om MIG.

26 Men ni tror inte, därför att ni inte hör till MINA får.

27 Mina får lyssnar till MIN Röst, och JAG känner dem, och de följer MIG.

28 JAG ger dem EVIGT LIV, och de skall aldrig någonsin gå förlorade, och ingen skall rycka dem ur MIN Hand.

29 Vad MIN FADER har gett MIG är STÖRRE ÄN ALLT, och ingen kan rycka dem ur MIN FADERS Hand. 30 JAG & FADERN är ETT.

[13] Se “GUDS Moderliga Sida”

[14] Joh 14:6 YAHUSHUA sade till honom: "JAG ÄR VÄGEN & SANNINGEN & LIVET. Ingen kommer till FADERN utom genom MIG.

[15] Dan 12:9 Då sade han: "Gå, Daniel, för dessa Ord skall förbli gömda och förseglade till Ändens Tid.”

[16] Fil 4:13 Allt förmår jag i YAHUSHUA HA MASHIACH SOM ger mig Kraft. Jer 32:27 JAG ÄR HERREN YAHUVEH, HELA MÄNSKLIGHETENS GUD. Skulle något vara omöjligt för MIG? Luk 1:37;18:27 Ty för GUD är ingenting omöjligt. Mat 19:26; Mk 10:27 YAHUSHUA såg på dem och sade: "För människor är det omöjligt, men för GUD är allting möjligt."

[17] Joh 14:18-19 JAG skall inte lämna er faderlösa {JAG ska inte lämna er utan tröst, KJV}, JAG skall komma till er. Ännu en kort tid, och världen ser MIG inte längre, men ni skall se MIG, ty JAG lever, och ni kommer att leva. 16:7 Men JAG säger er Sanningen: Det är bäst för er att JAG går bort. Ty om JAG inte går bort, kommer inte HJÄLPAREN {TRÖSTAREN, KJV} till er. Men när JAG går bort, skall JAG sända {HENNE} till er.

[18] (Alef & Tav är den hebreiska motsvarigheten till den grekiska Alfa & Omega, som båda betyder A & Ö, dvs. begynnelsen och slutet.)

[19] ”Almighty Wind” betyder ”Allsmäktig Vind” på engelska

[20] Jes 42:8 JAG ÄR YAHUVEH, det är MITT NAMN. JAG ger INTE MIN ÄRA åt någon annan... ; se Nahum 1

[21] Am 3:7 Ty HERREN YAHUVEH gör ingenting utan att ha uppenbarat SIN hemlighet för SINA tjänare profeterna; se Joh 15:15: “Vänner kallar JAG er...”

[22] 1 Kor 3:16 Vet ni inte att ni är ett GUDS Tempel och att GUDS ANDE bor i er?

[23] En aspekt av Smörjelsen, eller manifestationen av RUACH HA KODESHS NÄRVARO, är värme som värmer kroppen.

[24] Se “Dyrka Inte den Falska ‘Drottningen av Himmelen’ ”.

[25] Detta är inte den “Moder Natur” som refereras till i Profetia 4 på AmightyWinds & AlmightyWinds webbsidor. När Profetia 4 gavs, så var det ännu inte dags för Ordet om RUACH HA KODESH, som vår HELIGA MODER i Himmelen, att frigöras. I Profetia 4 hänvisade YAHUVEH till den ”Moder Natur” som meteorologer hänvisar till, och den som Profeten Eliyahus (Elijahs) ex-make hänvisade till när han gick ut på jakt och sa ”Jag behöver inte GUD. Jag har ’Moder Natur’ ”.

[26] 1 Pet 1:16 Ty det står skrivet: Ni skall vara Heliga, ty JAG ÄR Helig.

[27] Mat 12:31 Därför säger JAG er: All synd och hädelse skall människorna få förlåtelse för, men hädelse mot ANDEN skall inte förlåtas.

[28] Jer 1: 4-5 HERREN YAHUVEHS ORD kom till mig. HAN sade: "Innan JAG formade dig i moderlivet utvalde JAG dig, och innan du kom fram ur modersskötet helgade JAG dig. JAG satte dig till en Profet för Folken"

[29] 5 Mos 6:4 Hör, Israel! HERREN, vår GUD, HERREN är en.” {eller ”YAH vår GUD, YAH är EN”}; se 1 Jh 5:7

[30] I det Nya Förbundet har det skett en förändring av prästerskap (från Arons orden till Melkisedeks) och därmed en förändring i tillämpningen av lagen (Heb 7:12). Så nu, genom YAHUSHUA, tillämpas lagen på ett Nytt & Levande Sätt (Heb 10:20). Till exempel: lagar om mögel, spetälska och hudtillstånd (3 Mos 13-14) gäller inte längre som sådana för den fysiska kroppen – utan andligt för den person som förorenats med avsiktlig synd tills han/hon omvänder sig (1 Kor 5:9-11). Istället för fysiskt kosher mat, så är betoningen först och främst på hjärtats diet (lydnad till de 10 Budorden, Mt 15:19).

Rituella/ceremoniella iakttaganden har ingen betydelse om de sker med ett orent hjärta. De rituella lagarna gavs för att lära oss om separering och Helighet. Att äta kashrut (kosher) kan vara bra, men nu är det en fråga om personlig övertygelse(Mt 15:11) och inte obligatoriskt – för hedningarnas skull – och ibland måste det överses med (Lk 10:7-8; 1 Kor 10:27). Se även ”Elia på en Diet”.

Mt 15:10-11;16-20; 10 Sedan kallade HAN till SIG folket och sade till dem: "Lyssna och förstå! 11 Det som kommer in i munnen gör inte människan oren. Men det som går ut ur munnen, det orenar henne." 16 YAHUSHUA sade: "Är ni också fortfarande lika oförståndiga? 17 Förstår ni inte att allt som kommer in i munnen går ner i magen och töms ut på avträdet? 18 Men det som går ut ur munnen kommer från hjärtat, och det gör människan oren. 19 Ty från hjärtat kommer onda tankar, mord, äktenskapsbrott, otukt, stöld, falskt vittnesbörd och hädelser. 20 Sådant orenar människan. Men att äta utan att tvätta händerna gör inte människan oren."

[31] Vi tror på Bibeln och att det land som lovades till Abraham för Israel ska vara Israels land, och detta land ska inte ges bort. Så vi tror på Biblisk Sionism i det avseendet av YAHS Heliga Berg, som kallas för Sionberget. Men mycket ondska sker i Sionismens namn. Detta talar om det som mer liknar kommunismen, som har stulit den Bibliska benämningen ”Sion” – Sioniströrelsen är baserad på girighet, blodsutgjutande, förgörelse, mord och terrorism – en sekulär rörelse av korrupta politiker som hånar allt som YAHUVEH har förordnat som Heligt! Sionistjudarna har stiftat lagar som tillåter aborter och homosexualitet där regeringen inte bryr sig om något Heligt, och i själva verket hånar Toran genom att synda mot den på ett påfallande sätt!

[32] se fotnot 1

[33] “vinpress”, Upp 14:19-20; 19:15; “Inget avstånd i böner” 2 Kor 1:8-11, Joh 4:46-54; “bestå provet” 2 Tim 2:15

[34] Joh 14:16, 26; Rom 8:26

[35] GUDS 7 ANDAR (Upp 1:4, 3:1, 5:6), VISHETENS 7 PELARE (Ords 9:1), De 7 BRINNANDE FACKLORNA FRAMFÖR GUDS TRON (Upp 4:5) och den SJUGRENADE MENORAN (Upp 1:12, 2:1, kallas för ”ljusstakar” i SFB) är ALLA samma SJUFALDIGA HELIGA ANDE, fastän dessa också kan stå för kyrkan/kyrkorna.

Detta är en uppenbarelse som gavs till Profet Elisheva Eliyahu genom den HELIGA ANDEN. VISHET är ett ”LIVSTRÄD” i Ordspråksboken och representeras av den judiska sjugrenade Menoran. Både Bordet med Skådebrödet och Menoran hölls i den Heliga Helgedomen (Heb 9:2). Brödet symboliserar YAHUSHUA, Livets Bröd, men Menoran YAHUVEHS SJUFALDIGA ANDE.

VISHETENS 7 PELARE (Or 9) listas i Or 8:12-14 och GUDS 7 ANDAR som listas i en annan ordning i Jesaja 11 har exakt samma HEBREISKA NAMN/TITLAR:

[1] RUACH YAHUVEH, (YAHUVEHS ANDE),

[2] HOKMAH (VISHET),

[3] BINAH (FÖRSTÅELSE),

[4] ’ETSAH (RÅD),

[5] G’VURAH (MAKT/KRAFT/STYRKA),

[6] DA’AT (KUNSKAP), och

[7] YIR’AH YAHUVEH (FRUKTAN FÖR YAHUVEH).

[36] se Profetia 71, Det som har Förseglats är Nu Uppenbarat! online

[37] se fotnot 1

[38] Psalmer är sånger, och ordspråk är djupa, ofta korta yttranden. Så ”psalmer och ordspråk” hänvisar inte bara till Bibelns Böcker som kallas för Psaltaren & Ordspråksboken, utan även forntida Vishetslitteratur. Till exempel är Vishetsboken Kapitel 7-8 psalmer till VISHET.

[39] Jesus Miranda från Florida i USA