Profetia 67

Meteorförstörelse Kommer, Be För Fördröjning av Dom!”


Given till Apostel Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu)

19 december, 2002


Detta är från Profetia 105, YAHUVEH sade att detta ska läggas upp på alla Profetior från och med nu: JAG varande dig för länge sen Elisabeth (Elisheva) att inte nämna detta Ministerium efter en man eller en kvinna, till och med innan det fanns ett Ministerium. JAG lade det i din ande, för inget av detta skedde genom din hand, inget av detta har kommit fram från din mun. Det är från YAHUVEHS Mun som har gett upphov. Det är från YAHUSHUAS din MASHIACHS Mun som har gett upphov. Det är från RUACH ha KODESHS, din IMMAYAHS, Mun som har gett upphov. Om det bara hade varit genom din hand, så skulle det ha misslyckats för länge sen. Det är genom SHKHINYAH HÄRLIGEHTS Vind som blåser tvärs över denna jord, den Heliga Väckelsevinden. Det är inte genom din anda, för annars skulle det ha misslyckats. (Jesaja 42:8)

Juli 2010 sa YAHUVEH GUD att även följande ska läggas till, från 2 Krönikeboken, före varje Profetia:

2 Krönikeboken 36:16, ”Men de gjorde narr av GUDS Sändebud, de föraktade HANS Ord och hånade HANS Profeter, till dess att HERRENS Vrede över HANS folk växte så att det inte mer fanns någon bot.”

* * * * * * *

Profetisk varningsdröm gavs till mig den 19 december, 2002. Jag vaknade kl. 19:00 efter en 2 timmars tupplur. Om det är någon som håller koll, så har denna månad fört fram 3 Profetior och 2 Varningsdrömmar. Aldrig under de 27 åren har YAHUSHUA använt mig med sådan brådska. Det började på den första decemberdagen och Chanukah.

Tidigare denna eftermiddag, så sa en ungdom till mig att han hade en dröm av meteorer som träffade vissa stater. Han befalldes att skriva ner drömmen så att vi kunde varna folket och de kunde be att Domen skulle fördröjas i YAHUSHUAS NAMN och ropa för NÅD och för mer tid att nå de vilsna själarna i Amerika och denna värld. Denna ungdom har sett ansättningen och de hatfulla orden som har kommit fram från andra mot mig på andra webbsidor och han vill inte behandlas på samma sätt. Vem skulle vilja det?

Så han skrev inte ner den, och jag sa: ”Okej då YAHUVEH, DU gav varningsdrömmen till honom, inte till mig. Så jag kan inte tvinga honom.” Då lade jag mig ner för en tupplur eftersom jag var utmattad och jag hade drömmen nedan. Det som är ännu mer intressant är att jag VAKNADE från SAMMA dröm, och jag somnade igen då jag började dela det, och jag gick rakt tillbaka till SAMMA dröm, exakt där det slutade!

Så när YAHUVEH talar en gång i en dröm, så ska vi pröva den. Men när HAN talar två gånger efter att ha väckt från drömmen för att gå tillbaka in i samma dröm, då är det bäst att vi verkligen vaknar och är uppmärksamma! Jag vet att jag igen kommer att kallas för en falsk profet av mina fiender och att mitt namn kommer att förtalas av de som kallar sig för Heliga och har folkmassorna lurade. Men de är fariséer och inte ens en Profet. Jag vet att jag borde betrakta förföljelsen som bara fröjd, men jag erkänner att jag inte kunde se förtal, skällsord och hot som en FRÖJD än. Det gör ont och när man skär mig, så blöder jag fortfarande som alla andra. Jag har aldrig haft en månad som december 2002. Det började den 1 december, den första dagen av Chanukah med Profetia 65: ”Fly Från Babylons Kyrkor”, och den 8 december en Profetisk Varningsdröm som kallas för ”Exploderande Stjärnor och Missiler”. Och under registreringen av drömmen kom en ny Profetia fram: Profetia 66, “YAHUSHUA återvänder inte för kyrkan, utan för SIN Brud”

Jag fick fler mejl från dessa två Profetior än någon annan Profetia så här långt. Alla dessa mejl uppmuntrade mig och bad välsignelser över mig för att jag talade ut Sanningen. Folk har även skickat postbrev som säger ”Tack!” YAHUSHUA visste att de verbala attackerna skulle komma från bakom ryggen, och det gjorde de. Först skickade YAHUSHUA SINA trupper till at uppmuntra och profetera till mig att jag ska fortsätta tala ut HANS Sanningar och inte kompromissa, och inte heller låta djävulen göra mig modfälld. Tack till alla de som stödjer detta verk av YAHUVEH & YAHUSHUA och som har tagit tiden att uppmuntra denna tjänarinna till YAHUVEH & YAHUSHUA. Jag fick till och med ett Profetiskt Ord från en Profet, Samuel i Mexiko, och första gången vi talade på telefonen sa han under YAHUVEHS Smörjelse: ”Du kommer veta att detta är värt ansättningen, för vänta tills du ser alla överraskningar och belöningar som väntar på dig i Himmelen”.

Om du undrar varför arbetet fördröjdes på Ministeriets webbplats och märkte tystnaden, så är det för att jag gick som en sköldpadda och gömde huvudet p.g.a. den hatfulla ansättningen från en annan webbplats som vågar kallar sig för värdiga och det finns inget värdigt i deras webbplatsnamn, och detsamma gäller dem som attackerar detta Ministerium och alla dem som står upp mot lögner. Istället för worthynews borde det kallas för unworthynews.com.[1] Domen kommer att drabba fariséerna som kommer med ett sken av gudsfruktan men ingen Gudsfruktan inombords. Istället för att lyssna på de Profetiska drömmarna och Profetiorna, så är de mer bekymrade över att attackera kvinnan som skickas med Budskapen från Himmelen. Nåja. Så denna målade sköldpadda kommer ut ur sitt skal igen och är redo igen för attackerna som ska komma. Nedan finns drömmen. Jag ska återberätta den precis som jag hade den, fast jag måste förklara några saker eftersom det är personligt för mig.

DRÖM — 

MeteorFörgörelse Kommer Till Dessa Stater,

Be För Fördröjning av Dom!

This is from Prophecy 105, YAHUVEH said to put this up on all Prophecies from now on: I warned you a long time ago Elisabeth (Elisheva) not to name this Ministry after a man or a

Apostel Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu)

Jag hittade en lista av telefonnummer med någons namn i det som jag en gång kallade för en vän. Hon heter Shoshanah. Jag hittade hennes telefonnummer på en hylla. Jag hade inte ringt henne på flera år, för jag visste att hon en gång var en Kristen som blev till en Messiansk Jude då hon lärde andra inte bara vem ”JESUS” är, utan nu använde hon HANS Hebreiska NAMN: YAHUSHUA. Jag visste till och med i drömmen att Shoshanah inte längre var en vän och en syster, för hon blev en ortodox jude och började lära folk på sin enorma webbplats att judar inte behövde acceptera YAHUSHUA (”Jesus Kristus”) som MESSIAS – ”lyd bara Tora-Lagarna, så skulle de bli frälsta”! Från en kvinna som jag en gång respekterade som en Profet och en andlig ledare, som ledde själar till YAHUSHUA, och hur långt har hon fallit. Det är en sak att tro så som ortodoxa judar gör i okunnighet, men att göra detta och fortfarande ha sin webbplats listad som Messianskjudiskt och undervisa dessa lögner är hädelse! Jag har inte ens tänkt på denna kvinna på flera år, och här var hon i min dröm. (Anmärkning: vi har precis förlorat vår telefonlista som hade hennes namn i det.)

Jag hittade hennes telefonnummer och tänkte att jag måste ringa henne omedelbart och varna henne om den kommande meteorskuren. Jag ringde hennes telefonnummer och en annan kvinna svarade och sa att Shoshanah inte var där, hon skulle ha varit tillbaka men var inte det, och de visste inte var hon var. Jag sa ”Detta är Apostel Elisabeth Sherrie Elijah (Elisheva Eliyahu), men hon känner mig som Sherrie (Elisheva Sherrie). Kan du vara snäll och skriva ner mitt telefonnummer?” Kvinnan skrev ner mitt telefonnummer (det är precis samma telefonnummer som jag har nu) och hon hade en röst med högt tonläge när hon talade. Jag hade avbrutit hennes ätande, sa hon, men hon ville be med mig.

Jag började be med henne i de Himmelska Tungorna som gavs till mig, och ett Budskap kom fram och hon bad också i tungor. Jag skulle varna att Meteorförgörelse var på väg, och jag fick uppdraget att sammandra trupperna på muren. Att be och göra förböner för mer tid att nå de vilsna själarna och att be Böneförebedjarna att be till YAHUVEH att HANS Dom skulle fördröjas!

Jag varnade henne om den stat hon bodde i, Georgien, och de andra staterna var Lousiana, Dallas, Texas, St. Louis, Missouri, Indiana, Kalifornien och New York. Jag vet att denna meteorförgörelse inte bara ska komma till dessa stater, men dessa är de som jag fick i drömmen. Detta kommer att ske över hela världen, för YAHUVEH är mycket arg. Men HANS barn som dyrkar och lyder, och sätter YAHUVEH & YAHUSHUA först i sina liv – deras hem kommer att skonas.

Det kommer att finnas meteorskurar som denna värld aldrig har sett och massförgörelse och mängder kommer att dödas. Kvinnan började be högre. Då sa YAHUVEH ”JAG ger dig samma profetiska varning som jag gav till en annan person, som inte tog det på allvar. Nu bekräftar JAG på nytt genom dig, för JAG vet att du kommer varna MITT Folk och skriva ner hans dröm. Domen har redan fördröjts. Det kommer inte stoppas, men det kan fördröjas om MITT folk gör förböner och ber på ett mäktigt sätt!”

Jag såg en syn i min dröm, och enorma block och stenar såg ut som om de föll från himlen! Eldar bröt loss samtidigt. Jag sa till henne att vi måste varna folket. Jag talade om för henne att jag fick Profetiska varningar om enorma jordbävningar, stormar, missiler, biologisk krigföring, kärnvapenskrigföring, sjukdomar och nu meteorskurar som aldrig setts tidigare.

Jag kom ihåg i drömmen att hon sa att hon skulle hjälpa mig, resa med mig och varna folket! Jag viftade väldigt snabbt på mitt korsade ben i drömmen då jag satt på en soffa medan vi pratade. Det spelade ingen roll om jag visste kvinnans namn eller inte – jag kände igen den HELIGA ANDEN i henne! I drömmen avslutade jag telefonsamtalet, för jag insåg att jag inte hade ätit på hela dagen och måste ha fastat, och jag hade en stark smärta i benet.

DRÖMMENS SLUT —

Jag vaknade och jag var hungrig, och jag hade en stark smärta i mitt högra ben, och bad för den starka smärtan i mitt ben, och smärtan gick bort.

Jag måste förklara några personliga saker som jag helst inte skulle vilja säga. Shoshanah är inte längre min vän i verkligheten i flera år nu. Jag kan inte ens kalla henne för syster, för hon säger att hon är ett MessianskJudiskt ministerium, och ändå säger hon till judarna att det räcker med att bara hålla Toran för att frälsa deras själar! Jag vet anledningen till att hon inte fanns där i drömmen och att de hade förväntat sig att hon skulle vara tillbaka och att hon inte har återvänt. Jag förväntade också mig att hon skulle komma tillbaka och tjäna YAHUSHUA och lära judarna och hedningarna att det inte finns någon väg till Himmelen förutom genom den GÅVA som YAHUVEH gav till oss på Golgata, och det är YAHUVEHS ENFÖDDE SON, YAHUSHUA, SOM är vårt SYNDAOFFER. Hon har inte gjort så i verkligheten så långt jag vet. Den enda anledningen till att jag sa hennes namn till er är för att det finns i drömmen.

Jag vet inte vad kvinnan heter – hon med det höga tonläget– och inte heller någonting om henne. Men i drömmen kände jag igen YAHUVEHS Smörjelse. Hon åt när jag ringde eftersom hon åt YAHUVEH GUDS Ord och livnärdes på kött. Hon var i Shoshanahs hus och jag vet att hon bor i Georgien. Jag skickades till att varna staterna Georgien och Louisiana först!

Jag har ingen urskiljning om varför jag snabbt viftade på mitt korsade ben i drömmen, och inte heller varför jag fick en smärta i det benet. Jag vet inte varför jag fastade den dagen, och jag känner brådskan av farliga tider framöver, och JAG söker YAHUVEH nu [för att veta] hur jag ska förbereda mig inför det kommande året. Då jag skrev detta, så kom Smörjelsen över mig, och Profetia 67 har kommit fram! Återigen: drömmen och Profetian har kommit samtidigt.

Jag vill tacka alla er som tar dessa Profetior och varningar på allvar och skickar dem till andra Ministerier liksom era mejllistor. Ni kommer att delta i samma belöningar som vi gör när dessa folk varnas och skonas. Vi är som en gyllene kedja: varje länk behöver de andra. Jag vill offentligt tacka Vör. Carolu för att hon varnade sin mejllistor. Jag har skrivit tillbaka till henne, och hon verkar inte få mejlen. Carolu och alla de som arbetar med mig för att upphöja förebedjare för bönekrigare och varna som Hesek. 3:17-21 säger. Du kommer att delta i samma belöningar i Himmelen för att ha lytt YAHUVEH och hört HANS Röst genom dessa Profetiska varningar.

Jag vill tacka alla de som skrev till Jim Bramlett och bad honom att publicera Profetia 66 (YAHUSHUA Kommer Inte för Kyrkan, Utan För SIN BRUD!) Så många av er bombarderade hans mejl, och jag fick reda på varför YAHUVEH inkluderade hans namn i den Profetian. Detta chockade mig, då en ny bebis i Kristus skrev till mig det nedanstående, och jag vet inte om Profetian någonsin publicerades på Five Doves’ webbplats. Jag sörjer eftersom Jim letar efter bortryckningen, och ändå tror han inte på att den snart kommande BRUDGUMMEN är YAHUSHUA. Han tror inte på YAHUVEHS SON. Jag undrar vad läsarna på Five Doves kommer att säga när de får reda på detta? Vem bad YAHUSHUA till, om HAN också var FADERN? Jag under om Jim tror att YAHUSHUA bara pratade med SIG själv, särskilt med SINA sista ord: ”FADER, varför har DU övergett MIG?”

Elisabeth (Elisheva)

* * * * * * *

Detta är vad Jim skrev till mig efter att jag mejlade honom. Verkar som att han går emot treenigheten.

bror ivan,

Tack, men alla kan publicera på Five Doves’ webbplats. Jag tycker att det borde publiceras av personen som den gavs till.

Förresten, YAHUVEH är inte Fadern och YAHUSHUA Sonen. YAHUVEH är namnet av Guden i det Gamla Testamentet, som egentligen var den i förväg förkroppsligade Sonen. YAHUVEH VAR YAHUSHUA, som sa ”Innan Abraham fanns, så finns jag”. De är en och samma. Jag har studerat detta ingående.

Jim

* * * * * * *

Ungdomens dröm var kort. Den kom också den 19 dec. 2002.

Han talar om för mig nu att han hade drömmen för flera år sen fast utan namnet på staterna. Jag hade samma dröm två gånger i rad, vilket sällan händer, där jag vaknar och talar och sen faller tillbaka till sömns bara för att återvända tillbaka till samma dröm! Snälla, varna era älskade att acceptera YAHUSHUA som MESSIAS idag! Varna dem att de ska leva Heligt så som YAHUVEH befaller oss att leva. Varna dem att ångra sig och omvända sig från sina synder innan det är för sent! Varna dem att ÄLSKA och Frukta YAHUVEH och sätta YAHUVEH och YAHUSHUA först i sina liv!

Ungdomens korta dröm...

Jag såg min gamla simbassäng vid ett hus som jag en gång bodde i. Bassängen läckte, så vi tog ner den för mellan 3 och 4 år sen. Sen såg jag stora meteorer träffa överallt! Jag såg meteorerna förstöra New York, St. Louis, Missouri, Dallas, Texas och Kalifornien.

Drömmens slut

(Anledningen till att YAHUVEH visade polen som togs ner för mellan 3 och 4 år sen är för att meteorernas DOM har fördröjts så länge eftersom de rättfärdigas böner gagnade mycket.)

* * * * * * *

Profetia 67

Meteorförgörelse Kommer, Be För En Fördröjning Av Dom!

Given till Apostel Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu)

19 dec. 2002, kl. 20:00

JAG, YAHUVEH, kommer att förklara Krig från Himmelen med gigantiska meteorer av massförstörelse. JAG, YAHUVEH, kommer att släppa dessa meteorer i skurar så som ni aldrig har sett. Som det står i Uppenbarelseboken. Inget krigsvapen kommer kunna stoppa det! JAG, YAHUVEH, förklarar krig mot jorden för dess syndighet. Omfattande meteorförgörelse ska komma – bara Heliga böner kommer fördröja den. Domen kan inte stoppas, men den kan fördröjas. Som ni avfyrar era missiler från jorden ska JAG avfyra MINA missiler från Himmelen. Vem kan slåss mot YAHUVEH och vinna?

Till och med hedningarna som ni rasar mot i andra länder underordnar sig lagarna och stadgarna av den gud som de tjänar. Amerika, vem är din Gud som du tjänar och litar på? Amerika, vad kommer det krävas för att du ska omvända dig för förräderiet och äktenskapsbrottet som du har begått mot YAHUVEH, SOM avskilde ditt land och välsignade det för att du var en vän till Israel och försvarade henne. Amerika, dagen du lyfter en hand mot Israel är dagen då JAG lyfter MIN hand av välsignelser och beskydd från Amerika.

Du kallar andra länder för krigshetsare, men vad är du, Amerika? Tror du att JAG inte hör skriken av de oskyldiga som har stympats och dödats i krig som inte var av folkets framställning? JAG förmanar och förebrår inte bara Amerika, utan alla länder som har deltagit i krig som inte är i MIN Vilja. JAG frågar denna värld: tror du inte att JAG hör skriken av bebisarna som torteras i mammans livmoder för att den mamman i sin själviskhet tänker bara på sitt eget liv och inte på det ofödda? Tror du att JAG sätter högre värde på det ena livet än det andra? Era lagar skyddar inte längre de oskyldiga, utan skyddar de skyldiga.

Era mänskligt påhittade lagar försöker nu att ta bort era Gudsgivna friheter som JAG gav till Amerika för det som ni kallar för Homeland Security[2]. Det finns ingen säkerhet när folk kommer behandlas som brottslingar, arresterade utan bevis, dömda som skyldiga och avrättade utan ens en rättegång eller jury bland sina kamrater. Vissa delar av världen gör redan detta, och Amerika, du skakar på huvudet och fingrarna, och nu skriver du lagar för att göra samma sak? Vad är priset på privatliv? Vad är priset på friheten att dyrka? Fråga Israel den frågan, för hon betalar ett stort pris och det har även de Kristna runt denna värld.

När kommer denna värld börja bry sig om det som görs i hemlighet av andra i politiken? Nu är det YAHUVEHS fiender som talar ut för att försvara Amerikanernas friheter (ACLU), och eftersom de även är Evangeliets fiender så ignorerar ni dem när de försöker få er att bry er om att era friheter och privatliv tas ifrån er. Kom ihåg när JAG varnade: när uttrycksfriheten tas från en, så tas den från alla. JAG sa detta i en annan Profetia som gavs till denna tjänarinna.

JAG, YAHUVEH, säger er att ni inte längre ska veta varandra efter namn, utan genom Smörjelsen av RUACH HA KODESH, MIN HELIGA ANDE! JAG befaller er att förenas med de som ni kallade för främlingar, och nu för JAG ihop er för att stödja varandra, för ni kommer känna igen varandra inte genom jordiska namn, utan genom MIN Smörjelse. Ni ska resa med MINA Heliga, och den enas behov ska vara allas behov, och ni ska dela vad ni har med varandra då JAG, YAHUVEH, välsignar er.

Meteorförgörelsen kommer fram precis som JAG, YAHUVEH, sa till killen. Han ville inte ge varningen, så JAG talar ut den från MIN Dotter igen. Varna folket att bara mäktiga böneförebedjanden kommer att fördröja Domen till Amerika och denna värld. Krig från Himmelen, gigantiska meteorer, kommer att frigöras och inget krigsvapen kommer kunna stoppa det! Bara bönekrigare kommer hindra MIN Dom då de ropar på nåd över detta land som inte förtjänar någon nåd. JAG profeterade att stormar och jordbävningar skulle komma, och det gjorde de. Vad måste JAG göra innan folk inser att JAG varnar Apostlarna & Profeterna att säga till folket att omvända sig innan JAG skickar Domen?

MINA trupper smorda av Himmelen kommer inte bekymra sig om varandras namn, för de kommer känna igen RUACH HA KODESH i MINA barn. De kommer inte känna igen namnet, och inte heller veta deras förflutna, utan de kommer känna igen varandra genom Smörjelsen av MIN RUACH HA KODESH. Ni kommer att samlas ihop i MITT NAMN och gå i Helighet och Sanning till MINA Föreskrifter och gå sida vid sida, resa tillsammans för ett syfte och det är att varna folket att MIN Dom snart kommer falla. År 2003 kommer MINA Smorda gömda att komma ut ur gömställena och förenas ihop med MIN Dotter som säger detta, och tillsammans ska de be för fördröjning av MIN Dom och om tillräckligt många omvänder sig, så ska JAG hindra MIN Hand av Dom en gång till.

Ni länder som utvecklar vapen, finjusterar dem, så att ni kan skjuta ner varandras missiler, fråga er detta: Hur kan ni försvara er mot ett krig från Himmelen då JAG kastar på jorden – inklusive Amerika – meteorer som kommer krossa era hem, företag, huvudstäder och säger till er ”det räcker med er dumhet”? JAG, YAHUVEH, kommer visa er ett krig av ofantliga dimensioner om ni inte ångrar er, vänder er bort från era syndiga vägar, lev Heligt och var Heliga och anropa MITT NAMN i MIN SONS NAMN: YAHUSHUA. Ni kan stifta hur många ogudaktiga lagar ni vill, men JAG, YAHUVEH, är den ENDA LAGGIVAREN och det finns hårda konsekvenser för dem som kallar sig för lagstiftare och egentligen är lagbrytare. JAG, YAHUVEH, ÄR inte road – och det ska ni inte heller bli när JAG, YAHUVEH, och MIN SON YAHUSHUA, är färdiga med er.

För dem som vågar håna Budskapen som JAG, YAHUVEH, skickar ut såsom denna, lyft er händer och försvara er mot den EVIGE SKAPAREN, DEN som kallas för DAGARNAS GAMLE, för JAG har ingen början och inget slut. JAG är ALEF & TAV. Ni som kallar er för Kristna och ändå inte följer MIN SON YAHUSHUAS Vägar i firandet av till och med de Heliga Tiderna.

Ni som kallar er för Kristna, som skryter och säger “jag är ingen Jude” och ändå sa JAG “Ni är inympade när ni följer YAHUSHUA och accepterar HONOM som MESSIAS. Älskar och sätter YAHUVEH & YAHUSHUA först i era liv. Strävar efter att lyda MINA Lagar, vet att ni har en MEDLARE, en FRÄLSARE, i MIN SON YAHUSHUA när ni väl syndar, men inte avsiktligen bedrövar RUACH HA KODESH och synder och utsätter er självaste själ för fara.” Hur få av er kommer ihåg att alla ni måste arbeta på er frälsning med fruktan och bävan.

Majoriteten av er som kallar er för Kristna är till större del antisemitiska. Ni skyr de Hebreiska sätten, Toran, Tanakh och vill bara göra anspråk på det Nya Testamentet. Ni vill bara samlas ihop på en mänskligt påhittad Sabbatsdag [söndag], inte på de riktiga Shabbatsarna. Hur många Kristna vill bara fira de mänskligt påhittade hedniska högtiderna och skyr de sanna Hebreiska Heliga Dagarna? Hur många av er använder vad ni kallar för kyrka bara för att lugna MIG eller som en modevisning eller ett skvallermöte. Ni Kristna inser inte att Pingsten inte finns i de flesta av era kyrkor för att ni har bedrövat MIN HELIGA ANDE och jagat ut RUACH HA KODESH.

Ni läser om de 12 lärjungarna och citerar de Judiska Skrifterna och gör anspråk på Bibeln som era löften. Ändå isolerar ni er från allt som är Hebreiskt och skryter om att ni inte är en Jude. Ni vågar skryta hur JAG, YAHUVEH, kapade bort den naturliga vinrankan för att inympa er hedningar, så att den naturliga vinrankan skulle bli avundsjuk och ändå så avvisar ni den naturliga vinrankan och avvisar det som JAG, YAHUVEH, lärde dem. Ni som kallar er för Kristna lät Rom förment förändra den enda dagen som JAG avskilde, välsignade och helgade, och ni säger att vilken dag som helst duger, att kalla det för Sabbat. JAG valde inte vilken dag som helst. JAG vilade på den Sjunde Dagen. [Fredags solnedgång till lördags solnedgång]

Varför studerar ni inte och består provet? Ni vet sanningen och har ändå inte hållit era pastorer ansvariga för att ha förändrat församlingsdagen tillbaka till den riktiga Sabbatsdagen. Om ni hade sagt till Pastorerna: ”Du säger till oss att Bibeln är sanning, och ändå följer du inte sanningen och jag tänker inte delta i en gemenskap som inte går i sanningen.” Istället viskar ni sanningen och fullföljer inte. Ingen pastor har så här långt kontaktat denna dotter som JAG talar detta Budskap från och tackat henne eller uppmuntrat henne för att ha tillrättavisat dem i YAHUSHUAS NAMN. MINA barn som har tagit de Profetiska förebrående Budskapen till pastorerna avvisas eller klappas på huvudet och blir tillsagda ”Tack, men vi ska fortsätta på samma väg”, och MINA barn olyder och sitter fortfarande i dessa kyrkor som vägrar att tala ut sanningen och göra saker på YAHUVEHS Sätt och inte på mannens eller kvinnans sätt.

Varför talar inte Kyrkorna ut Helighet och Omvändning? Varför varnar de inte att trång är vägen till Himmelen och bred är vägen till helvetet? Fråga er själva: Leder ett förmögenhetsbuskap själar till Himmelen? Fråga er själva varför denna världs toppministerier vägrar tala ut något budskap som skulle kunna väcka anstöt hos andra. JAG, YAHUVEH, ÄR Sanning och när MIN SON YAHUSHUA talade ut Sanning till fariséerna, så väckte den anstöt. När MINA Lärjungar talar ut Sanning, så väcker den anstöt hos fariséerna, de som har ett sken av gudsfruktan och ingen Gudsfruktan inombords. Fråga er själva varför pastorerna inte uppmuntrar folket att be mot de ogudaktiga lagarna som blir till en verklighet. Fråga er själva varför så många pastorer leder fåren till vargarnas nästen.

Kristna, ni kommer återigen att överlämnas till det Romerska Imperiet. Ni som kallar er för Kristna: JAG ska döma er, för ni har följt Konstantins lagar och inte YAHUVEH och YAHUSHUA! Kristna, ni har firat hedniska högtider, inte YAHUVEHS Heliga Dagar. Kristna, JAG ska döma er för att ni säger att ni tjänar KUNGARNAS KUNG & HERRARNAS HERRE och sjunger lovsånger till YAHUSHUA och ändå, med kunskap och förutseende, insisterar att kalla HONOM vid ett grekiskt namn: ”Jesus”. Ni gör det inte längre i okunnighet. YAHUSHUA sa ”i MITT NAMN ska ni driva ut demoner”. Det NAMNET är YAHUSHUA, för MITT NAMN är YAHUVEH. YAH innefattas i det NAMNET! Finns YAHUVEHS NAMN i stavningen av ”Jesus”? Vad heter JAG? JAG ÄR känd vid många namn, men vad säger era Skrifter? Sluta studera bara den grekiska – börja studera de Hebreiska och Arameiska översättningarna.

NAMNET

Vår hjälp är i YAHUVEHS NAMN, HANS SOM har gjort himmel och jord.”.

Psalm 124:8

Ni som kallar er för Kristna: JAG, YAHUVEH anklagar er med detta. Ni som predikar att YAHUVEH & YAHUSHUA är Kärlek, och ändå inte visar det, och inte heller lever det. Ni tjänar Judarnas Kung och ändå skyr ni MITT Judiska folk. Ni hånar och förtalar och låter andra göra detta. Ni följer i hemlighet Sanningarna i detta Ministerium och gör ändå ingenting för att stödja det. Ni gör ingenting för att försvara detta Ministerium och ni känner igen Rösten av er HIMMELSKA FADER tala ut och ändå håller er tysta då denna Apostoliska tjänarinna hånas och förtalas allt för att JAG använder detta Ministerium till att lära ut Judiskheten av YAHUSHUA, SOM ni kallar för ”Jesus Kristus”. Ni är den enda religionen som stympar, slår, och försöker döda eller faktiskt dödar dem som tillhör er egen religion. Ni kommer inte hitta det i någon annan religion.

Detta är Domen som JAG förordnar och JAG talar ut från MIN Apostel Elisabeth Elijah [Elisheva Eliyahu]. Bli inte arga på henne, för hon är bara Budbäraren. Mängder kallar sig för Kristna och har ett sken av gudsfruktan och är ändå hedniska fariséer. Ni som vet Sanningen och avvisar Sanningen. Ni kallar er för Kristna, och eftersom ni har avvisat MITT Judiska folk och Lagarna och de Heliga Dagarna och högtiderna, så har ni varit som en Judas igen till YAHUSHUA.

Eftersom ni vågar tro att ni är bättre än det Judiska folket och skryter om hur ni blev inympade och de blev avkapade för en tid, så skryter ni hur Judarna är så dumma att de inte ser YAHUSHUA – som ni kallar för ”Jesus” – som MESSIAS. Istället för att be för dem, älska dem, inse att det är JAG, YAHUVEH, som gjorde deras ögon blinda för en tid, så är ni under förbannelsen av att våga skryta hur JAG kapade bort den naturliga vinrankan och inympade er i den genom YAHUSHUAS BLOD. Vad säger MITT Ord: När ni skryter och hånar den naturliga vinrankan, det otroende Judiska folket som ännu inte har fått Uppenbarelsen att YAHUSHUA är MESSIASEN, som på grekiska kallas för ”Jesus”? Säger inte MITT Ord att om JAG inte skonade den naturliga vinrankan, varför tror ni att JAG skulle skona er som skryter om att ni är bättre än den naturliga vinrankan? Ni som insisterar på att följa Konstantin, lyssna på MIG.

Det första försöket, dödligt framgångsrikt, gjordes av hasatan i form av en orm i Edens Trädgång (1 Mos 3:1-22). satan lurade Eva, och Eva fick Adam att synda genom att tro att det inte finns någonting att vinna genom följa YAHUVEHS Lagar – som även kallas för Tora – vilket inkluderar de Tio Budorden. Ett annat exempel är fallet av Kain som blev tillsagd att lydnad till YAHUVEHS anvisningar ger frälsning och välsignelser, men bestämde sig för att han visste bättre och blev till följd förbannad då han mördade sin bror Abel.

Och sen har vi Kora som försökte underminera Moses’ auktoritet och möttes med ett fruktansvärt slut, då jorden öppnades och svalde Kora och hans följare levande in i helvetes avgrund, och då stängdes jorden över dem (4 Mos 16:1-35). Moses varnar oss om en falsk profet som skulle försöka lära folk budord som inte är av YAHUVEH och till och med uppmana andra att vara respektlösa mot Moses och hans Smörjelse (5 Mos 18:20-22).

Ve er för alla dem som inte har andliga öron till att höra och andliga ögon till att se att de Kristna kyrkorna lika väl som Templen är fulla av Koran nu och kommer att drabbas av samma öde (4 Mos 16:1-35). Precis som i Moses’ tid, så profeterar JAG igen genom MIN Dotter Elisabeth [Elisheva] en varning till er som kallar er för Kristna men inte har någon Kristus i er. Håna, förtala och ignorera nu, och då ska ni skörda vad ni har sått.

Ve dem som har vägrat eller slutat stödja detta Ministerium, för ni säger att ni inte är Judiska, och inte heller vill visa stöd för ett MessianskJudiskt Ministerium. Åh, men JAG kommer upphöja andra till att ta er plats. Det kommer att vara de som får välsignelserna och belöningarna som skulle ha haft era namn på dem (5 Mos 28:1-14). Nu är det istället förbannelser från YAHUVEH som det står skrivet i (5 Mos 28:15-68), som kommer vara er andel.

Varsågoda och håna, ni kyrkor, falska profeter och de som har den onda anden som Kora och de där följarna till Kora (4 Mos 16:1-35). Ni kommer inte håna när detta äger rum. Alla ni andliga ledare som leder MINA barn till att inte följa MINA Lagar som JAG gav till Moses kommer att se imperierna – som de kallar för guds hus – störta till marken, och helvetet kommer återigen att svälja er tillsammans med de som har anden likt en Kora. Alla de som kallar sig för Kristna men gör samma sak som de andliga ledarna, ni har också anden likt en Kora och kommer att drabbas av samma öde om ni vägrar att beakta samma varning som JAG ger till er genom denna tjänarinna, dotter till MIG. Håna inte Nådens och Barmhärtighetens Ord, för de orden kommer för ett högt pris, på bekostnad av MIN SON YAHUSHUAS Liv & BLOD som JAG, YAHUVEH, fick HONOM att offra på Golgata så att ni skulle ha en FÖRMEDLARE inför JAG, YAHUVEH, HELA SKAPELSENS GUD.

Daniel talade om ett “odjur” som skulle utslita YAHUVEHS Helgon och skulle förändra YAHUVEHS tider och lagar (Dan 7:25)! Paulus avskaffade inte Sabbatsdagen, hur kunde han göra det? Är han den som skapade Sabbatsdagen? Nej. ”JAG ÄR” skapade Shabbaten för er vila, då ni vilar i MIG så att JAG kan återställa er. Paulus’ ord felöversattes, för aldrig skulle han lära er att olyda Toran. Hans ord har förvrängts till att anpassas efter människans föreställning, inte JAG, YAHUVEHS. Paulus talade till det Judiska folket och sa ”Låt ingen döma er för att ni håller vissa dagar Heliga, eller firar de Heliga Dagarna”. Aldrig sa han att han inte firade Sabbaten och uppmuntrade andra att göra detsamma. Paulus höll MINA Judiska Lagar. Paulus lärde ut att det finns Barmhärtighet och Nåd genom YAHUSHUA, men han lärde också ut lydnad till YAHUVEH.

Ser ni inte att Daniels Bok avkodas inför era ögon? Det som en gång var ett mysterium och stängt för er är nu öppnat, om ni bara vill söka MIG för Vishet, och nu kommer nya Uppenbarelser ut från MINA Smorda såsom kärlet som JAG profeterar ut från. Lyssna och förenas ihop och varna tillsammans, för ni behöver varandra på ett nytt sätt i det kommande året 2003. Detta är anledningen till att JAG har gett denna dröm till MIN tjänarinna till att varna er att församlas ihop.

Fienderna attackerar inte ensamma. En varg färdas i flock och det måste även YAHUVEHS får och lamm göra. Kristna, ni måste sluta sky från Judarna, de Heliga Dagarna, Högtiderna och det som ni kallar för det Gamla Testamentet. JAG ÄR både den Gamla & Nya Boken. Sluta försöka skilja det som aldrig var tänkt att vara åtskilt, för ett delat hus kan inte bestå. Kristna, nå ut till det Judiska folket och omfamna Israel i kärlek, för de är förblindade nu för en tid, men Israel kommer att frälsas då MIN SON YAHUSHUA återigen öppnar de blindas ögon i Israel. JAG, YAHUVEH, kungör att de blinda ögonen och döva öronen i Israel återigen ska skåda MIN SON YAHUSHUA HA MASHIACH. Läs och bestå provet, alla de som känner igen Orden av er HIMMELSKA FADER YAHUVEH: Studera de nedanstående Orden i Toran som JAG har anvisat MIN dotter att påminna er om.


* * * * * * *

5 Mos 30:17 Men om ditt hjärta vänder sig bort och du inte vill höra, och om du blir förledd och tillber andra gudar och tjänar dem,

5 Mos 30:18 så kungör JAG för er i dag att ni förvisso skall förgås. Ni kommer inte att leva länge i det land dit du drar över Jordan för att komma och ta det i besittning.

(5 Mos. 30:19 KJV+) JAG tar i dag himmel och jord till vittne mot er att JAG har förelagt dig liv och död, välsignelse och förbannelse. Välj då livet, för att du och dina efterkommande må leva,

Den som därför upphäver ett av dessa minsta bud och kommer lära människorna så, han skall kallas den minste i Himmelriket.” Matt 5:17-19

Varsågod och läs det nedanstående om du kallar dig för en Kristen och säger att du tror på ”Jesus Kristus”. Du kommer att överraskas av dina svar: det finns en skillnad mellan att tro och följa och lyda.

Tror de Kristna på YAHUSHUA – som på grekiska kallas för “Jesus” – när HAN säger: “vill du gå in i livet, så håll Buden” (Matt 19:17)? Följer de Kristna Budorden? Det kan inte finnas några tvivel om att YAHUSHUA hänvisade till Moses’ Lag, eftersom det inte fanns några andra Budord. YAHUSHUA sa inte att man kan komma in i Himmelriket bara genom att tro på HONOM! Bibeln säger att till och med satan tror på att HAN är GUD YAHUVEHS SON. Det krävs att man älskar och sätter YAHUVEH & YAHUSHUA först i sitt liv, kärlek, äktenskap och Ministerium om man har ett sådant. YAHUSHUA sa också ”Varför kallar du MIG för HERRE och inte lyder MIG?” Man måste hålla de Tio Budorden. Detta inkluderar den Riktiga Sabbaten. Detta innefattar att man slutar umgås i kyrkor där de andliga ledarna har fått sanningen tillsagda åt dem och ändå vägrar att lyda YAHUVEHS 4:e Budord.

En kvinnlig vän som brukade ge tionden till detta Ministerium och trodde på att Profetiorna var från YAHUVEH & YAHUSHUA sa att hennes make och familj gör det svårt att lyda på grund av ansättningen av att hålla den riktiga Sabbatsdagen. Eftersom det inte finns något Messianskjudiskt Tempel i närheten, så har hon återvänt till att närvara kyrkan på söndag, och kallar en annan person för pastor där jag brukade ha äran av att kallas för hennes pastor. Hon känner igen Sanningen om Shabbat och gav Profetiorna till pastorn, men höll honom aldrig ansvarig när Sanningen i Profetiorna visades för honom. Hon bedrövar den HELIGA ANDEN då hon fortfarande går till denna kyrka där pastorn sa till henne att det i Nya Testamentet inte längre är nödvändigt att lyda det 4:e Budordet – bara 9 av 10 är relevanta idag.

Andra som förr varit partners och vänner av detta Ministerium gör samma sak. Det är lättare för vissa att anpassa sig till människors sätt att göra saker eftersom det är rutinmässigt. Jag har haft hjärtesorgen av att förlora många som jag kallade för betrodda vänner och partners som hjälpte oss i det förflutna och när dessa folk välsignades så ordentligt för att de var en välsignelse för oss – varje deras bön har besvarats – och när jag frågade dem vad de behöver nu från YAHUVEH, så sa de ”Inget, alla våra skulder är betalda från en oväntad skänk av pengar från ovan”. Denna person sa att de visste att alla dessa välsignelser kom för att de välsignade detta Ministerium och skyddade oss från fienderna. Sorgligt nog, så lät dessa samma personer kungöra snart därefter att de nu skickade sin tionde till att hjälpa och stödja andra Judar i Ryssland.

Jag bad, och FADER YAHUVEH sa till mig att djävulen hade bedragit denna familj, för YAHUVEH har skickat dem till att vara en välsignelse för oss, en MessianskJudisk familj och Ministerium i Amerika, och de skulle även skydda oss från fienderna. Sanningen är att denna familj har svårigheter med Shabbatsfrågan eftersom de var baptister. Vi såg på dessa människor som vänner och familj, så det gör ont som om salt hälldes in i ett öppet blodigt sår, men vi uppskattar dem ändå för allt som de gjorde för oss på den tiden. En dag väldigt snart, så kommer allt jag har skrivit under Smörjelsen att äga rum, och folk ska komma ihåg hur de reagerade till Orden som de hörde, och även om de gjorde något för att uppmuntra och välsigna denna budbärare eller vare sig de hånade, skydde eller föraktade mig och detta Ministerium.

En del vägrar att söka och lyda YAHUVEH och kommer att missa belöningarna. För de som lyder YAHUVEH och alla de Tio Budorden, de kommer att få sina rättvisa belöningar. Ja, när vi syndar så har vi SYNDAFÖRSONING, och HAN heter YAHUSHUA. Men vi får inte synda avsiktligt, för vi har inte längre ursäkten att vi inte vet bättre när vi väl har accepterat YAHUSHUA som FRÄLSARE. Det finns kristna som förvränger Skrifterna som säger ”Alla har syndat och understigit YAHUVEHS Härlighet” till att betyda att vi alla syndar och ”oroa er inte, det finns inget straff för synd, för YAHUSHUAS BLOD tvättar bort det”. Paulus sa ”akta er för sådant tänkande”. Om vi tror att det är omöjligt att inte bryta de Tio Budordet så tvingas vi dra slutsatsen att Moses ljög när han sa ”Ty det Bud som jag i dag ger dig är inte för svårt för dig och det är inte långt borta. [...] Nej, Ordet är dig mycket nära, i din mun och i ditt hjärta, så att du kan följa det.” [5 Mos 30:11-14]

YAHUVEH säger “Om jag säger till den ogudaktige: Du måste dö! och han sedan vänder om från sin synd (omvänder sig) och gör vad som är rätt och rättfärdigt (lydnad), [...] då skall han förvisso få leva och inte dö. 16 Man skall inte komma ihåg några av de synder han har begått. Eftersom han har gjort vad som är rätt och rättfärdigt, skall han förvisso få leva.” Hesek 33:14-16 (Hesekiel var en av YAHUVEHS Profeter. Han var inte en kristen hednisk predikare, utan han var en Jude).

Väcker anstöt hos vissa, upplyser andra i YAHUSHUA HA MASHIACHS Kärlek

Apostel Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu)

9 dec. 2002
[1] worthy news” betyder ”trovärdiga nyheter” och ”unworthy news” betyder ”icke-trovärdiga nyheter”

[2] Hemlandssäkerhet” på engelska.


* * * * * * *