Profetia 57
AKTA ER FÖR DEN 
TROJANSKA HÄSTEN!


Talad under RUACH HA KODESHS Smörjelse
genom Profet Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu)
30 juni, 2002

Detta är från Profetia 105, YAHUVEH sa att detta ska läggas upp på alla Profetior från och med nu: JAG varnade dig för länge sen Elisabeth (Elisheva) att inte nämna detta Ministerium efter en man eller en kvinna, till och med innan det fanns ett Ministerium. JAG lade det i din ande, för inget av detta skedde genom din hand, inget av detta har kommit fram från din mun. Det är från YAHUVEHS Mun som har gett upphov. Det är från YAHUSHUAS din MASHIACHS Mun som har gett upphov. Det är från RUACH ha KODESHS, din IMMAYAHS, Mun som har gett upphov. Om det bara hade varit genom din hand, så skulle det ha misslyckats för länge sen. Det är genom SHKHINYAH HÄRLIGHETS Vind som blåser tvärs över denna jord, den Heliga Väckelsevinden. Det är inte genom din anda, för annars skulle det ha misslyckats. (Jesaja 42:8) 

Juli 2010 sa YAHUVEH GUD att även följande ska läggas till, från 2 Krönikeboken, före varje Profetia:

2 Krönikeboken 36:16, ”Men de gjorde narr av GUDS Sändebud, de föraktade HANS Ord och hånade HANS Profeter, till dess att HERRENS Vrede över HANS folk växte så att det inte mer fanns någon bot.”

* * * * * * *

Given till Apostel Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu) som ropade ut med en röst som Jona till ett land som Nineve. Nineve omvände sig för en tid – kommer Amerika göra det? Eller kommer vårt vackra land välsignat med skönhet och som en gång stod för Helighet och frihet fortsätta nerför återvägsgränden och sluta som Nineve och Sodom och Gomorra? Jag är inte den enda Aposteln och Profeten som skickas ut med denna varning till Amerika, men frågan är ”vem är det som lyssnar?” Vad kommer ni göra med denna Profetiska varning? YAHUVEH skickar alltid ut Apostlarna och Profeterna till att slå larm att omvända sig, vända tillbaka till Helighet, till er SKAPELSES och FRÄLSNINGS GUD. Tack vare YAHUVEHS Kärlek och Nåd, så varnar HAN innan HAN skickar SIN Dom.

* * * * * * *

MINA barn, ni ber att JAG ska förbarma MIG över Amerika. Men JAG, YAHUVEH frågar: ”När kommer MINA barn förbarma sig över MIG”? JAG HAR sagt tidigare: ”Akta er för den Trojanska Hästen”. Om och om igen har JAG sagt till denna dotter som nu profeterar ”Akta er för den Trojanska hästen”. Amerika, du är den där Trojanska Hästen. Du kommer som en välsignelse till Israel. Du kommer som en hjälpande hand till Israel, men bakom din rygg håller du en bloddränkt dolk för att stoppa in det i ryggen på Israels ledare.

Amerika, du är som en Trojansk Häst, men du ska betala ett pris för detta om du inte omvänder dig. Alla som förråder Israel förråder JAG, YAHUVEH, och förråder MIN SON YAHUSHUA. Alla som är en fiende till Israel har satt sig upp som en fiende till JAG, YAHUVEH, Israels SKAPARE, och även Amerikas SKAPARE, och JAG, YAHUVEH, Universums SKAPARE. Alla ledare som blir uppblåsta och gör sig själva som en gud och säger ”jag ska förgöra Israel” skakar sin näve i Ansiktet på JAG, YAHUVEH, SKAPAREN. Amerika, du ska minsann betala. Amerika, du har redan börjat brinna. Du brinner med MITT RASERI. Du brinner med MIN Ilska. Du ropar på nåd för Amerika, men du vill till och med utplåna GUDS NAMN bort från barnens minne.

MINA barn, var säkra på detta: de som är MINA är i MIN Ark. De som hör MIN Röst, och de som gråter och ropar på nåd, för ni är rädda att JAG ska tukta er när JAG tuktar resten som vägrar att lyda – ni behöver inte frukta. JAG har fickor runt denna värld och ni är säkra i MINA Fickor. För MIN Vrede är inte förordnad för MINA barn. När JAG slår, så vet JAG, YAHUVEH, vem JAG ska slå. MIN Hand beskyddar dem som JAG beskyddar. Ingen kan plocka ut er ur MIN Hand. Inte ett enda hårstrå på ert huvud kan röras såvida JAG inte tillåter det. Och om JAG, YAHUVEH, tillåter det, så kommer MINA barn bara bli som fler Stefanusar som upphöjer fler Paulusar och stora ska era belöningar vara i Himmelen. (Apostl. 6-7)

JAG ÄR arg, MINA Barn, för ni ropar på nåd för Amerika, men Amerikas ledare uppblåser sig som en gud. Han är inte en gud. JAG hör gråten av MITT Folk i Israel. Ja till och med de som inte erkänner MIN SON YAHUSHUA, men de anropar MIG, MINA barn, de hedrar MINA Sabbatsdagar, de håller MINA Judiska högtider och lyder MIN Tora. Israel bär YAHUSHUAS BLOD, och Jerusalem bär YAHUSHUAS BLOD, fastän de inte tar emot det. Akta dig Amerika, du är en Trojansk Häst. JAG, YAHUVEH, påminner dig om vad som händer med en Trojansk Häst. JAG, YAHUVEH, och YAHUSHUA profeterar nu genom MIN tjänarinna: JAG, YAHUVEH kommer att slå ner den där Trojanska Hästen, och när JAG slår ner den så ska den aldrig resa sig igen. JAG, YAHUVEH, och YAHUSHUA kommer att skära av hästens huvud. JAG, YAHUVEH, och YAHUSHUA, kommer att skära av hästens hovar. Du, Amerika, kommer inte kunna röra dig mer. Och köpmännen kommer gråta långtifrån, då de kommer se Amerika brinna långtifrån. (Upp. 18)

Åh Amerika, JAG gråter för dig då du gör dig redo för att fira ännu en födelsedag. Du glömmer att det var JAG, YAHUVEH, som avskilde dig för MIN och YAHUSHUAS Härlighet. Bara ett litet spädbarn, och ändå skakar du näven i MITT Ansikte. Du förnekar DEN som skapade dig. Denna varning är inte för MINA barn som dyrkar MIG i Sanning och älskar och försöker lyda. Denna varning är till för dem som sätter sig upp som MINA fiender. Akta dig Amerika! Du är som en Trojansk Häst. Israel har varit din vän. Nu behandlar du henne som en föraktad fiende. Era ledare går för att skaka en hand och sätta en bloddränkt dolk i Israels rygg med den andra handen. Du förtalar Israel. Du rapporterar inte sanningen. Du får MITT Hebreiska folk i Israel att se ut som terroristerna. Du trampar på deras ryggar och på deras ekonomi.

Du skickar rädsla bland världen och säger “Håll er borta från Israel. Det är för farligt för att besöka.” Men de palestinska fienderna som föraktar MITT NAMN, inför världen lyfter du upp dem som hjältar och detta kungör du högljutt. Åh, du gör detta löfte till palestinierna. Du säger falskt: ”Jag, Amerika ska ge tillbaka Israel, särskilt Jerusalem, till fienderna till JAG, YAHUVEH”. Palestinierna har satt upp sig som YAHUVEHS och YAHUSHUAS fiender. Palestinierna har dödat MINA Hebreiska barn. Palestinierna försöker stjäla MITT Ögas Äpple. Så Amerika, för att ha hjälpt dem, så har du väckt MIN Vrede. Och Amerika, till och med ditt namn – det föraktar JAG, YAHUVEH och YAHUSHUA nu. JAG har haft nåd så här långt för gråten av MINA riktiga barn som anropar. Men MINA riktiga barn måste veta detta: ju längre JAG har återhållit MIN Vrede, desto argare JAG, YAHUVEH och YAHUSHUA blev – och Amerika, du ska betala för det.

Så detta är ett Budskap till MINA älskade barn: smörj era hus igen. Ropa på nåd över ert eget hus så kommer JAG, YAHUVEH, att höra er MINA barn igen. Omvänd er MINA barn för ert eget hus, för ni kan inte omvända er för Amerikas synder. För stanken från synderna når Himmelen och hela Himmelen håller näsan, för inget land har gjort vad Amerika har gjort, och ändå var inget land välsignat som Amerika var välsignat. Du vill utplåna ”Ett land under GUD”, då kommer du ha ett land under MINA Fötter. JAG, YAHUVEH, kommer att stampa på dig, för du utplånade precis din nåd. Du utplånade MIN Gunst. Du vill utplåna ”På Gud Litar Vi” från din valuta. Då kommer du bara ha kvar ”På (Amerika) Litar Vi”.

JAG kommer visa dig vad som händer med ett land som inte är under GUD YAHUVEH och YAHUSHUAS Beskydd. Det kommer inte vara någon vacker syn. Du kommer få reda Amerika, just hur ynkligt liten du är i din styrka och makt. Du vill utplåna ”På GUD Litar Vi” – då, Amerika, är allt du har kvar ”På Litar Vi”. För precis där har du angett att JAG, YAHUVEH, GUDEN som avskilde dig, har precis utplånat MIN Nåd. Du har precis utplånat MITT Beskydd, för du litar bara på dig själv. Och så Amerika, låt världen se vad som händer när det bara är på dig själv du litar.

Kanada, JAG, YAHUVEH och YAHUSHUA ger dig denna varning: Följ inte i din systers fotspår. Du kallar dig för Nordamerika. Nu bär du namnet som JAG föraktar. Om du inte omvänder dig och vänder dig bort från Amerikas synder, så kommer Amerikas öde vara ditt. Du kommer att dela i sorgen. Du ska dela i MIN Vrede, om du inte följer i YAHUVEHS och YAHUSHUAS Fotspår. Kom och avskilj dig nu Kanada och Kanadensiska Kristna: börja be för Kanada, för era politiska ledare har sålt era provinser till de högstbjudande. I USA finns det stater som har försökt avskilja sig i Amerika för skammen som de har känt, och det finns en provins som försökte avskilja sig från Kanada (Quebec) för skammen som de har känt. JAG, YAHUVEH, kommer att erkänna dem som försöker avskilja sig och JAG, YAHUVEH, kommer att avskilja dem på den dagen och den fullständiga Vreden kommer inte drabba dem på den dagen.

Åh Amerika, JAG vet dina konspirationer och komplotter: dina politiska ledare försöker ersätta Arafat. Arafat är den mindre av de två ondskorna. Den palestinska ledaren som ska komma ska få Arafat att se ut som en skolpojke. Han kommer att vara en förrädare. Han kommer att vara en Judas. Han kommer att vara som en Judas. Han kommer att förråda sitt eget folk. Det är bara en tidsfråga när Arafat kommer tas bort. men ve dem som applåderar borttagningen av Arafat, för en större ondska ska komma. Till dem som fröjdas, de kommer att sörja. De som skrattar nu kommer att utsättas för hånskratt. Vilket stort pris Amerikas politiska ledare kommer betala de då försöker sälja Israel till den högstbjudande, allt för sina egna motiv, allt för sin egen girighet.

En större ondska kommer, mer än vad ni någonsin kan drömma om eller ens föreställa er. Ve Amerika, för du spelade rakt in i satans händer. Du spelade rakt in i antimessiasens komplotter. Du spelar rakt in i blåkopian som har lagts ut av antimessias som ska komma. Det är du, Amerika, som JAG anklagar nu: du är den Trojanska Hästen, och för detta ska du betala. Amerika, njut av ditt välstånd. Njut av dina lyx. Njut av din girighet. Njut av ditt beröm och njut av din förmögenhet, för det kommer vara kortvarigt. MINA riktiga älskade barn som bor i Amerika: ni måste omvända er för att ni kallar er för amerikaner. Låt inte Amerikas blod finnas på era händer.

* * * * * * *

Så är den talad, så är den skriven i RUACH HA KODESHS (HELIGA ANDENS) Smörjelse, given till denna Apostoliska Profetiska tjänarinna av YAHUVEH & YAHUSHUA den 30 juni, 2002, kl. 11:00 på morgonen.

Detta Profetiska Ord gavs under ett telefonsamtal med en trogen bror och stödjare till detta Ministerium vid namn Brian. Vi var i böner när RUACH HA KDOESH stoppade mig från att be på engelska och mycket till min överraskning kom detta Ord fram. Snälla, Kristna Amerikaner, omvänd er och be för detta land – en gång de frias land – innan det är för sent. Snälla be för Jerusalems fred och älska våra Judiska bröder och systrar, för vi alla tjänar JUDARNAS KUNG, vår MESSIAS och GUD, VARS NAMN är YAHUSHUA.

Snälla be och petitionera våra ledare att inte vända sig mot Israel. Vi vet att vår Kristna tro i YAHUVEH och YAHUSHUA och Bibelskrifterna är Sanning, för Israel kommer aldrig att förgöras. Israel kommer alltid att stå. Akta er, Amerika och alla andra länder, för ni har inte fått det löftet i de Heliga Skrifterna. Om Israel slutade existera, så skulle det vi tror på vara en lögn. Bibeln är Orden som gjordes till kött genom YAHUSHUA, och YAHUSHUA kommer en gång placera SINA två Fötter på Olivberget och regera från Jerusalem. Vi ser fram emot den där kommande dagen och säger ”Kom YAHUSHUA, kom snabbt” är vår bön! (Upp 22:6-7, 12-13, 17, 20)

Snälla läs den. Vår YAHUSHUA HA MASHIACH kommer igen. Kommer du vara redo?

* * * * * * *