Profetia 134

JAG, YAHUSHUA, Tar Dig
till en Ny Nivå av Din Tro!

Förlorad Profetia Funnen! Talad under RUACH HA KODESHS Smörjelse
genom Apostel Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu)
på Hanukkah, 11 december, 2008

* * * * * * *

Nu, MINA barn, tar JAG er tro till en ny nivå. Se er själva på en hiss. Se er själva där ni först började. Och ju närmare ni kommer till Himmelen – JAG tar er till en ny våning, en ny nivå av er tro. JAG lär var och en av er. JAG ÄR er INDIVIDUELLA LÄRARE. Var och en av er har MITT Öra, har MITT Öga. Allt ni behöver göra är att överlämna era liv till MIG och säga ”jag vill inte göra det här på mitt sätt”.

JAG vet var och en av era rädslor. Ni kan inte gömma dem från MIG, så ni kan lika gärna bekänna dem så att JAG kan lindra de där rädslorna. Det finns ingen skam i rädsla såvida det inte stoppar er från att göra vad JAG har sagt att ni ska göra. Det finns ingen skam i sorg, såvida det inte stoppar er från att göra vad JAG har sagt att ni ska göra.

JAG har gett er alla era jobb. Ni kallar det för ett ”jobb”. JAG kallar det för en ”kallelse”. Men JAG har lagt ut planerna som en blåkopia för ert liv. En del av er kan inte se blåkopian tydligt än. Det krävs en expert för att läsa en blåkopia. Men genom er tro kommer ni att läsa den där blåkopian. Genom er tro kommer ni att höra MIN Röst. Genom er tro kommer ni att se genom MINA Ögon. För det finns inte ett enda offer som ni gör för MIN Härlighet då det är behagligt för MIG som en söt vällukt för MINA Näsborrar. Ni kommer att belönas. Denna belöning kommer att följa er till Himmelen.

Det finns de som bara kommer klara sig till Himmelen med sitt sista döende andetag. Men MIN Brud, du räknas inte bland dem. Du har belöningar som följer dig, för du tjänar MIG så troget.

Denna Hanukkah fröjdas ni så som ni har fått lära er, att det är MIN befruktning. Är JAG inte er YAHUSHUA, er MASHIACH, ert LEDANDE LJUS?

De ortodoxa judarna firar Ljusets Högtid och förstår inte ens att de firar vem JAG ÄR. Du ska tala om det för dem, Elisabeth. Låt detta Ministerium ropa det högt och tydligt! Det var mer än en oljelampa som inte slocknade. JAG ÄR den där levande oljelampan! JAG ÄR den levande oljan! Och ingen människa kan ta MITT Liv! JAG lade ner det av egen vilja, och JAG plockade upp det igen och levde igen.

JAG har gett er uppenbarelsen. Detta Ministerium har talat ut den och ska fortsätta att tala ut den. JAG ÄR hedrad att ni vill fira MIN födelse på denna jord, och JAG talade om för er att det var på Sukkotens tid. Undervisa dem.

JAG upphöjde YDS-medlemmarna, de som bär MITT NAMN, YAHUSHUAS demonStampare. Eftersom det är internet, så kan ni inte säga anledningen varför, men du ska kalla dem till en sammankomst av böner, där man särskilt täcker dig, Profeten, med beskyddande böner.

Åh MINA älsklingar! Förtrösta er på MIG! Låt MIG sträcka er på sätt som ni inte har sträckts än.

Åh hur mycket JAG älskar er! Åh hur mycket JAG längtar efter MIN Brud! JAG skulle kunna erbjuda dig en miljard-dollarspalats på denna jord. Och om du fick välja, så skulle du säga ”DU kan behålla det, YAHUSHUA! Jag vill bara att mitt Himmelska palats ska skåda DITT Ansikte, att gå på de gyllene gatorna, att omges av Helighet”.

Håll i er, MINA barn! Håll i er, MINA barn, bara en liten stund! Håll i er, MINA bebisar! Håll i er, MIN Brud! Det är inte långt kvar nu, ni kommer att vara vid MIN sida! Gör bara det som JAG har kallat er till att göra, för tiden är kortare än kort! Fortsätt att mata MINA får och lamm så att de inte vandrar bort.

Alla ni, JAG säger er detta: fall inte i antagandets synd och anta att ni vet vad JAG gör.

Det finns en sak som ni kommer veta: planerna som JAG har för er är bara för ert bästa, och JAG tänker inte låta ondska röra er.

JAG har redan sagt åt er: smörj huset. Inte bara på insidan, utan på utsidan och smörj uppfarten. Ta detta på allvar; ta inte husets Smörjelse för givet. Detta får aldrig sluta! Detta är ett vapen som JAG har gett till er. Detta blockerar ut fienden. Häll lite olja på uppfarten. Detta är en ny lära som JAG ger till er, och be att MINA legioner av Heliga änglar ska omge och vakta huset.

Adam, fortsätt att mata MINA får och lamm, för Polen är en löpeld som aldrig har slocknat. Bara när du kommer till Himmelen, Adam, kommer du se hur mycket ditt hårda arbete har lönat sig – då den ena polska personen efter den andra personligt ska komma och tala om för dig. Adam, åh Adam: du är så behaglig för MIG. Och JAG vaktar din kärlek, Adam, åh så nitiskt. Kathrynyah, åh, Kathrynyah: du är så behaglig för MIG, och JAG vaktar vår tid tillsammans så nitiskt.

Så är den talad och skriven genom YAHUSHUAS barn, krigare, Brud
Hanukkah 2005
Elisabeth Elijah {Elisheva Eliyahu}

Ordets Slut

Elisabeth: Tack! Det är allt jag hör! Prisa YAHUSHUA, ABBA YAHUVEH! HalleluYAH, dyrbara RUACH HA KODESH! Tack. Tack. Tack.

* * * * * * *