Profetia 133
Profetisk Dröm Om Svältande Barn!

Skriven/Talad under den HELIGA ANDENS (RUACH HA KODESHS) Smörjelse
Genom Apostel & Profet Elisheva Eliyahu

* * * * * * *

En profet ser saker i förväg. YAH varnar alltid genom sina riktiga Profeter. Och jag hade denna dröm, en mycket levande dröm, som YAH säger att jag ska varna [med], och anledningen till att jag delar detta är inte att orsaka rädsla, utan snarare att be om era böner att denna dröm INTE ska äga rum! När jag fick denna dröm [2001]... så var det ANGELÄGET och det såg ut som om det skulle hända i Amerika. Vi som tror på YAHUSHUA, vi har ett mäktigt ”militärt försvar” som kommer direkt från Himmelen, och det är änglahärskaran, de krigande änglarna. Och det är bara ABBA YAHUVEH som kommer kunna ge oss mer nåd, för när detta händer, det som denna dröm kommer att beskriva, är ett kärnvapenanfall! Och i den sista Profetian jag fick, som snart kommer att publiceras, så varnar den [om detta]. Och även i Donald Trumps Profetia så varnar den [om detta]. (Donald Trump är som Popcorn som Knallar! [dvs. Profetia 131, Donald Trump, Knallar som Popcorn]).

Det finns en tävling för att se vem som kommer trycka på den där knappen, den där röda knappen. För vem det än är som gör det ... Wow! ... det är ett kärnvapenanfall och det kommer finnas vedergällning! Så jag kallar denna dröm för den “Svältande-Barn-Drömmen”. Jag stod utanför och tittade på en vacker blå himmel. Allt var fridsamt. När jag tittade upp, så såg jag 4 cirklar i himlen som ritades som om GUD YAHUVEHS Finger ritade dem mycket sakta. När den 4:e cirkeln hade ritats, så hörde jag ett högt rytande ljud. Jag gick in i huset, och en ENORM vind kom och förstörde och dödade. Det var en kärnvapenexplosion, som från effekten av en atombomb! Jag såg, i förfäran, döden och förgörelsen.

Inne i mitt hus såg jag en kvinna med ett litet barn i sina armar. Jag tittade på bebisen. Och bebisen verkade vara död och så undernärd. Och jag sa till kvinnan, modern: ”Varför matade du inte bebisen?” Och hon tittade på mig kallt och sa: ”Därför att bebisen fastar”. Sen innan jag kunde ta bebisen ifrån henne, så öppnade hon fönstret och kastade ut den från 2:a våningens fönster. Jag sprang ut i strålningen och den förstörande vinden och fångade bebisen i mina armar, och bebisen började andas igen! Då jag stod där, så kom en man till mig – och han bara gick förbi mig – hans ansikte var så bränt från strålningen av kärnsprängningen, och det var rött med 3:e gradens brännskador eller värre. Han sa aldrig ett ord. Han bara fortsatte gå förbi mig.

Jag gick tillbaka in i mitt hus, fullt skyddad från strålningen, för jag visste att inget kunde skada mig tillsammans med bebisen. Och jag matade bebisen med mjölk från en flaska. Efter en stund upphörde de förstörande vindarna. Och allt verkade fridsamt. Då tittade jag på himlen igen, och jag såg den första cirkeln påbörjas. Jag började ropa ”OMVÄND ER och vänd era hjärtan till YAHUSHUA! För återigen har domen kommit!” Så få lyssnade. Jag såg de andra 3 cirklarna, alla i en rad, 4 totalt.

Därefter ljudet av ett rytande som jag inte kan beskriva. Då kom de förgörande vindarna igen. Och det var ännu en kärnvapensprängning som exploderade! Det är där vi är. Och vi bara ber att vi har mer tid att nå fler själar. Och i denna dröm, så hade jag en förhärligad kropp av ett visst slag, för strålningen fruktade jag inte – sprängningarna, vinden. Jag var i en förhärligad kropp. Det fanns även... När YAH ger en syn, drömmar, Profetior, så kan det finns mer än en innebörd. Och så, jag urskiljer också att detta kan ha en dubbel innebörd.

För vi vet att kärnvapenanfallet kommer hända. Det är bara en tidsfråga! Kvinnan är religion. Och bebisen är församlingen. Den organiserade religionen och de organiserade kyrkorna svälter församlingen – och tvingar dem att fasta för mer andlig kunskap och Profetiska Sanningar och Uppenbarelser. De flesta kyrkorna tänker inte ens låta en Profet profetera.

Pastorn kommer fråga personen i förväg – innan du kan profetera [så kommer han säga] – ”jag vill se” – de kommer säger det till dem – ”jag vill se vad du kommer säga”. Det är omöjligt för en riktig Profet! En riktig Profet bara öppnar sin mun, och då talar ABBA YAH, YAHUSHUA ut! Bara de falska kan göra det [veta vad de kommer säga i förväg]. Och jag har använts till att mata folket som svälter – och ändå går till sina kyrkor – för vi är 22 år på Internet om 4 april 2017.

Och pastorerna offrar folket för att mata sig själva med rikedomar och kontroll, för de tror att de ÄGER FÅREN (folket, församlingen)! Och de bor i herrgårdar, och kör Mercedes [Benz], Rolls Royces – har jetplanen! Sina egna privata jetplan! Och äger aldrig bara en herrgård – utan vanligtvis många. Och de glömmer att det bara finns en GOD FÅRAHERDE. Och det är YAHUSHUA HA MASHIACH (SOM en del nu kallar för JESUS KRISTUS)! Snälla varna alla! YAHUVEH talade till mig i den drömmen och varnade mig varför HAN skulle lyfta skyddsmuren igen, och det är för att till och med hedningarna dyrkar en hednisk gud, men vem dyrkar Amerika egentligen? Vilken gud dyrkas av vilken land som helst i denna värld? Judarna dyrkar ABBA YAH, YAHUVEH. De har många ”NAMN” [för HONOM]: HASHEM, ADONAI, men jag kallar HONOM vid HANS NAMN YAHUVEH!

November (igen år 2001), så hade jag en liknande dröm. Jag gick nerför en väg och en ko fylld med mjölk följde mig var jag än gick. Och det var inte ens min ko. Bonden anklagade mig för att ha stulit hans ko! Jag sa att jag inte kunde stoppa kon från att följa mig – det var kons beslut! Jag såg 3 fyrkanter i en rad ritade av YAHUVEHS Finger i himlen. Jag hörde ett ljud, som ett rytande buller som jag inte kan beskriva. Det, det var ... det är så högt!

Då såg jag – jag var på bergen och enorma stenblock kom åt mitt håll. Jag sprang till havet där mitt hem var i drömmen. Jag gick in i huset och då såg jag 3 fyrkanter igen som ritades i himlen. Jag såg i förskräckelse, och försökte tänka på vilket var det minst smärtsamma sättet att dö.

För jag trodde att havet skulle täcka huset och allt därinne skulle dränkas om jag var kvar [inklusive mig]. Så jag bestämde mig för att gå till bergen igen. Och jag hörde det rytande ljudet. Och precis efter att den 3:e fyrkanten ritades, så såg jag – innan jag ens kunde röra mig – FYRVERKERIER i himlen. Och de första, ljusfärgade, var den tråkiga typen när fyrverkerierna först börjar. Sen fanns det färgglada fyrverkerier! Och det var vackra fyrverkerier. Jag sprang inte. Jag bara tittade på fyrverkerierna. [drömmens slut]

Jag är intresserad av urskiljningen av dessa drömmar. Jag vet att korna är folket som är fyllda med mjölk. De har Ordets Mjölk. Men de behöver mer. De behöver andligt kött! Bara de rättfärdigas uppriktiga böner som gagnar mycket (Jakob 5:16). ”Om MITT folk” faller på sina ansikten och ”ödmjukar sig [...] så kommer JAG höra [deras böner] ... och bota deras land” (2 Kröniker 7:14)! Snälla ta dessa drömmar på allvar.

Det goda är att om du tillhör ABBA YAHUVEH & YAHUSHUA, så kan du stå på Skriften Psalm 91, att HAN kommer gömma dig under SINA Vingar, den HÖGSTE GUDENS Hemliga Ställe – som det står i Psalm 91!

Är det något som är för svårt för YAH? De 3 Hebreiska barnen (Dan 3) slängdes in i en brinnande ugn som uppvärmdes 7 gånger hetare, och inget brändes förutom repen som användes till att binda deras händer och fötter. YAHUVEH kan hålla oss borta från skada under denna tid också! Inte ens deras kroppar luktade rök! Så det jag har att säga är att vi vet att det kommer hända. Och för de som är YAHUSHUAS Brud, de kommer antingen vara i förhärligade kroppar, eller så kommer de vara i Himmelen.

Jag ber i YAHUSHUAS NAMN att du tar dessa drömmar på allvar. Donald Trump kungjordes nyss som den nästa Presidenten. Han är ingen krigshetsare. Putin vill göra fred med Amerika. Jag fick en Profetia om Donald Trump (Profetia 131 ”Donald Trump, Knallar som Popcorn!”) Och detta [AmightyWind] Ministerium – detta MessianskJudiska Ministerium – vi befalldes att be att Donald Trump skulle bli President. och PRISA YAHUSHUA, det är han!


* * * * * * *