PROFETIA 131

GUD Har Upphöjt Donald Trump för Denna Tid och Stund!

Skriven/Talad under den HELIGA ANDENS (RUACH HA KDOESHS) Smörjelse
Genom Apostel & Profet Elisheva Eliyahu
29 juni, 2016

* * * * * * *

Denna Profetia innehåller GUDS HEBREISKA NAMN:

YAH/YAHU är GUDS HELIGA NAMN
som i “Halleluja” eller “Hallelu YAH”
vilket bokstavligt betyder ”Prisa YAH”.
YAHUVEH/YAHWEH FADERN GUD;
YAHUSHUA/YAHSHUA GUDS ENFÖDDE SON -
HA MASHIACH betyder “MESSIASEN”. ELOHIM betyder ”GUD”:

Uppenbarelsen av “SH’KHINYAH HÄRLIGHET”
- som det PERSONLIGA NAMNET av RUACH HA KODESH
som på svenska kallas för ”den HELIGA ANDEN” – finns också på denna webbplats.
(HA SH'KHINAH {SHEKINAH} betyder, på hebreiska,
GUDS DVÄLJANDE; GUDOMLIGA NÄRVARO.)
Utöver detta, så betyder ABBA YAH “FADER YAH”
och IMMA YAH betyder ”MODER YAH”.

Skriftcitaten är tagna från SFB (Svenska Folkbibeln)
eller översatta från de engelska versionerna KJV eller NKJV, om inte annat anges.

* * * * * * *

YAHUVEHS Ord till Elisheva som ska läggas till innan Profetiorna:

JAG varnade dig för länge sen Elisabeth [Elisheva],
att inte nämna detta Ministerium efter en man eller en kvinna.
Till och med innan det fanns ett Ministerium, så lade JAG det i din ande.

För inget av detta har skett genom dina händer.
Inget av detta har kommit fram från din mun.

Det är från YAHUVEHS Mun som har gett upphov.
Det är från YAHUSHUAS, din MASHIACHS Mun som har gett upphov.
Det är från RUACH HA KODESHS,
din IMMMAYAHS, Mun som har gett upphov.

Om det bara hade varit genom din hand, så skulle det ha misslyckats för länge sen.
Det är genom SHKHINYAH HÄRLIGHETS VIND
Som blåser tvärs över denna jord, den HELIGA VÄCKELSEVINDEN.
Det är inte genom din anda, för annars skulle det ha misslyckats.

“JAG ÄR HERREN YAHUVEH, det är MITT NAMN.
JAG ger inte MIN ÄRA åt någon annan
Eller MITT LOV åt avgudabilder. Jesaja 42:8

(Profetia 105)

Juli 2010 sa YAHUVEH GUD att även följande ska läggas till som en varning till de som hånar:

Men de gjorde narr av GUDS Sändebud, de föraktade HANS Ord
och hånade HANS Profeter, till dess att YAHUVEHS Vrede
över HANS Folk växte så att det inte mer fanns någon bot.
– 2 Krönikeboken 36:16

* * * * * * *

Denna Profetia spelades in på ljudinspelning. Här är transkriptionen.

[Ezra ber i Heliga tungor.]

Ezra: HIMMELSKA FADER, jag ber DIG att vi blir osynliga – att vi blir täckta, ABBA YAHUVEH – i den fysiska världen och i den andliga världen, att vi blir täckta med YAHUSHUAS UTGJUTNA BLOD, som det starkaste vapnet av de alla (2 Kor 10:3-5, Upp 12:11). Vi ber DIG, ABBA YAHUVEH, att DU gör det för oss i DIN HELIGA SON YAHUSHUAS NAMN.

Och satan, jag talar med dig just nu, och alla dina furstar och alla demoner som åtföljer dig: jag binder dig från detta konferenssamtal. Jag binder dig från denna internetuppkoppling. Det som jag binder på jorden är bundet i Himmelen (Mt 18:18), så du är bunden på denna jord, på denna plats, i YAHUSHUAS NAMN.

Jag ber DIG, ABBA YAHUVEH, att DU skickar honom dit han tillhör, till hela stället som DU har förberett för honom och hans demoner (2 Pt 2:4) tills domedagen, i YAHUSHUAS NAMN (Mt 8:29).

[Ezra fortsätter att be i Heliga tungor, och Elisheva ansluter sig.]

Elisheva: Vad är det DU vill säga, ABBA YAHUVEH? Vad är det DU vill säga, YAHUSHUA? Hallelu YAH!

ABBA YAHUVEH, i YAHUSHUAS NAMN tackar jag DIG, och jag prisar DIG just nu! Vi väntar på DIG, vi väntar på DIG. Vad är det DU vill säga? Vad är det DU vill säga?

Profetia 131 Börjar:

29 juni, 2016

JAG, YAHUVEH, har upphöjt Donald Trump för denna tid och denna stund!

Elisheva: Kära nån!

Profetia Fortsätter:

Den satanistiska eliten som fyller det Vita Huset har så mycket blod på sina händer (Ps 94:20-21) – blodet av en mördare, blodet från de ofödda – men JAG har upphöjt Donald Trump, som sätter värde på livets okränkbarhet. Och det är hans vilja, och JAG har gett honom denna vilja: Att tvätta bort det där blodet från händerna! Att förändra abortlagarna! Att ge tillbaka rättigheterna till staterna!

Psalm 94: 20 Kan DU ha gemenskap med orättfärdighetens domstol, där de brukar våld i lagens namn, 21 där de angriper den rättfärdige och fördömer oskyldigt blod? 22 Men HERREN YAHUVEH är för mig en borg, min GUD är min tillflykts klippa. 23 HAN låter deras brott drabba dem själva, HAN förgör dem för deras ondskas skull, ja, HERREN YAHUVEH, vår GUD, skall förgöra dem.

Elisheva, JAG förändrade ditt hjärta!

Du såg honom bara där hans svordomar fyllde munnen. Du såg honom där han är en man som dyrkar det materiella i denna värld. Men då, som JAG visade dig i en dröm, till Profetiorna kom han och han läste – och JAG attraherar honom till och med nu medan du talar!

TILL ATT BÖJA SITT KNÄ TILL MIG! JAG, YAHUSHUA!

För fastän andra ser på honom [negativt], och innan du sa till förebedjarna att be för honom, så såg även du – bara smörjan som kommer ut från hans mun – men JAG upphöjer honom.

Och JAG använder en man som inte vet rättfärdighet än. Och ändå har JAG lagt längtan i honom för rättfärdighet (Mt 5:6)! Han vill göra det som är rätt.

Matteus 5:6 Saliga är de som hungrar och törstar efter rättfärdighet, de skall bli mättade.

Han vill stoppa slakten av de ofödda! Han vill att rätten till yttrandefrihet – ska återvända! Han vill inte ha transvestitagendan! Det är en styggelse! Han har tagit mycket ansättning då han försöker balansera på slak lina så att han ska vinna detta val. Så han håller så många av sina tankar för sig själv. Men när JAG säger åt honom, och det kommer – att inte längre bry sig om vad folk tycker, och sluta försöka balansera på den där slaka linan, fortsätt att säga det du har på hjärtat – då kommer du att se en förändrad man!

För denna man har inget blod, på sina händer, av en mördare! I själva verket vill han sätta dem, som är i Vita Huset, bakom galler!

Elisheva: Jag ser en syn av popcorn. Han kommer att vara – han är så. Man lägger kornen i en kastrull, och YAHUSHUA säger att HAN kommer att skaka dem. HAN skakar den där kastrullen. Och där bara några få sanningskorn tilläts, kommer det att fylla hela den kastrullen så att det överflödar – med popcorn, för så är det – och han gör massor av ”oväsen”! ABBA YAH säger...

Profetia fortsätter:

Han har blivit smord till att göra oväsen! Man kan inte tysta honom – de har försökt.

De har försökt att avskräcka honom! De har försökt att skämma ut honom! De har hånat honom! De besudlade hans rykte! De försöker få honom att se ut som om han ligger lägre i opinionsmätningarna. I själva verket ligger han högre.

Elisheva: I själva verket är det ABBA YAHUVEH som har välsignat honom! För igen säger YAHUSHUA...

Profetia Fortsätter:

Titta inte på honom med det förflutnas ögon. Inse under denna tid, att JAG förändrar hans hjärta – till och med, med den nya födelsen av hans barnbarn.

Elisheva: Jag ser hans vilja att skriva om – YAHUSHUA talar om för mig...

Profetia Fortsätter:

Hans vilja är att skriva om så många lagar och ge tillbaka makten – till staterna som aldrig skulle ha tagits bort. Så Elisheva, JAG ger dig denna befallning idag. Du & Ezra! Åh vem det än skulle stöta, så ska du säga till dem. Det finns ingen annan!

Så som JAG talade ut från en åsnas mun, och MIN vilja skedde – även om det verkar som att han sitter på en så hög häst – så vet JAG, YAHUVEH, hur man ödmjukar honom!

Så se till att de, som betraktar AmightyWindMinisteriet som en välsignelse, börjar be för honom. För precis som du, Ezra, attraherades via bönerna – på grund av de som fanns runt denna värld. När JAG gav befallningen till Elisheva att be att Kaleb skulle komma, så frågade hon: ”Vad heter han?” Och JAG sa: ”Du kan kalla honom för Caleb, helt enkelt”. Men nu vet hon att du heter Ezra, och nu förstår hon.

Samma befallning ger JAG till detta Ministerium, denna dag. Be att Donald Trump ska göra allt han kan! För att tvätta bort blodet från det Vita Huset!

Elisheva: Det finns så mycket blod! HAN ger mig en syn.

Profetia Fortsätter:

De tjänar moloks gud. (3 Mos 18:22; 5 Mos 12:31). De offrar de ofödda. Och det som har skett i Amerika har varit som en kedjereaktion runt denna värld.

3 Mos 18:21 Du skall inte offra någon av dina avkomlingar åt Molok. Du skall inte ohelga DIN GUDS NAMN. JAG ÄR HERREN YAHUVEH.

5 Mos 12:31 Så skall inte du göra när du tillber HERREN YAHUVEH, DIN GUD, ty allt som är avskyvärt för HERREN YAHUVEH och som HAN hatar, det har de gjort till sina gudars ära. Ja, till och med sina söner och döttrar bränner de upp i eld åt sina gudar.

Elisheva: Jag bara har dessa underliga syner, Ezra. Återigen se jag honom med en slang. Detta är viljan som YAH har lagt i hans hjärta: att rensa det där Vita Huset! Och jag ser honom med en slang! Och – så mycket blod! Han har en slang och han tvättar golvet i Vita Huset, och blodet kommer bara ut ur dörrarna! GUD upphöjer honom!

GUD, ABBA YAHUVEH, säger...

Profetia Fortsätter:

JAG har förändrat – JAG förändrar[1] hans hjärta! JAG har redan börjat!

Och Elisheva: om JAG hade talat ut ännu fler Ord – och JAG ska göra det när det är dags. Men om JAG talar mer om det som JAG visar dig – så skulle det ha använts mot honom. För allt som ”obamanation”[2] har varit för, det är han emot! De hånar honom om födelsecertifikatet. De hånar honom för hans ställning mot transvestism.

Men JAG, YAHUVEH säger: JAG har förändrat hans hjärta under hela denna tid – då han gick inför folket, då han uppriktigt bryr sig om folket – JAG, YAHUSHUA säger: JAG tvättar hans hjärta. JAG rengör hans hjärta! Han har inte helt gett sig till MIG. Men kom ihåg befallningen som JAG ger till detta Ministerium:

BÖRJA BE!

Kom ihåg Ezra: du var inte ens frälst när JAG gav Elisheva den där drömmen. När JAG gav henne den där kärleken för dig! Titta vad JAG har gjort för dig! Titta hur JAG har befordrat dig!

Titta hur JAG förändrade ditt hjärta!

Och JAG säger detta: då bönerna av folket – ödmjukar sig och faller på sina knän och omvänder sig – det är de rättfärdigas böner som är mycket verksamma (Jkb 5:16). Det är bara genom MIN Hand som han hålls levande. För JAG har skickat Heliga änglar för att se till att han överlever! För det har redan funnits försök som aldrig lyckades – aldrig uppnådde det som djävulen ville få gjort!

Kom ihåg detta! JAG ÄR inte färdig med Donald Trump.

Då han hånades för att han inte visste Bibeln: Han gick för att leta i Bibeln. Han gick för att leta efter Skrifter. Och en del av dem gömde han i sitt hjärta (Psalm 119:11), och det är då rengöringen började.

Psalm 119:11 Jag gömmer DITT Ord i mitt hjärta för att jag inte skall synda mot DIG.

Då intervjuaren sa “Ge oss några Skrifter! Du säger att du är Kristen!”, så var han tvungen att gå och leta. Och JAG ledde honom till det ställe som JAG ville att han skulle läsa. Och Elisheva, drömmen JAG gav dig: han kommer att läsa de där Profetiorna. Han kommer vilja veta betydelsen. Han kommer att fråga.

JAG förändrade ditt hjärta, Elisheva. Där du en gång bara såg på honom och du sa ”Han är en styggelse! Titta på honom! Så full av högmod! Svordomar kommer ut från hans mun efter vart annat ord.”

Men JAG påminner dig Elisheva, att JAG, YAHUSHUA, betalade det där PRISET på Golgata för Donald Trump!

Det är JAG, YAHUSHUA, som rengör hjärtat. Och era böner – när ni gav dem till ”YAHUSHUAS demonstampare”, så var JAG tvungen att förändra ditt hjärta till ett hjärta av kärlek för Donald Trump innan du gjorde förböner och bad för honom.

Du ser, det handlar inte bara om att förändra Amerika. Amerika har fördärvat världen! Det handlar inte om att göra Amerika stort igen! För Amerika kommer aldrig bli stort igen. De är besudlade med synder.

Men det handlar om de rättfärdigas böner som anropar MIG, och som ber “ABBA YAHUVEH, gör något! Hjälp oss politiskt. Ge oss en röst till att förändra dessa lagar!”

Där det en gång bara var minoriteten som tyckte – och nu tvingar de till att få det att se ut som om det är majoriteten. Och detta gäller allt från abort, till homosexualitet, till transvestism, [lagar mot] moral, yttrandefrihet – lögnerna, som Donald Trump vill omvandla till sanning! Han vill att sanningen ska sägas!

Och! – och så finns det darrande knän! För han har verkligen faktumen! Till att sätta så många av politikerna bakom galler – och detta är verkligen ett av hans hjärtas begär.

Så JAG avslutar det en gång till.

Då Elisheva, du varnade om Obama. Du varnade och du varnade innan mannen ens blev utvald – och en förändring kom, men det var en förändring till det sämre. Och Amerika förbannades på ett sätt som det aldrig har förbannats tidigare.

Nu ger JAG dig denna befallning – med Ezra vid din sida, båda ni, sammandra folket som betraktar AmightyWindMinisteriet som en välsignelse – till att börja be att Donald Trump håller sig kvar i framkanten.

För han är i en hästrace, och inte ens nyheterna uppenbarar sanningen om honom. (Hur många människor det är som visar stöd för honom!) Varför? För att det är Vita Huset som äger median! Men till och med detta kommer att förändras.

Elisheva ser en syn: Jag ser verkligen ett hästrace, och det ser verkligen ut som att han är på första platsen. Han gör verkligen det. ABBA YAHUVEH, jag trodde aldrig någonsin, någonsin att jag någonsin skulle säga en sådan bön!

Men vi ber verkligen med hela våra hjärtan för Donald Trumps frälsning: att han verkligen kommer vara i det där Vita Huset. Och fastän han en gång var så överträffad i antal – men DU berättar för mig– till och med den negativa pressen hjälpte honom att komma in på den där första platsen.

Så jag är överens. Han kommer till detta Ministerium. Han kommer att höra dessa Profetior – särskilt de som ställer sig upp för livets okränkbarhet. Han är så mot abort. Han älskar verkligen de där små bebisarna i livmödrarna.

Tack ÄLSKADE YAHUSHUA! Vi tror i tro att DU kommer placera honom inne i det där Vita Huset! DU kommer att ge honom den där slangen! Och han kommer att spola bort det där blodet!

Det handlar inte bara om de oföddas blod! Det är alla dessa krig som har påbörjats! Det är alla dessa –

Profetian Fortsätter:

Åh, så mycket blod! Så mycket blod (Ps 106:37; Ords 1:16)! Kära nån, kära nån, hur onda, hur onda politikerna är! Det är därför, Elisheva, JAG talar om för dig: Donald Trump leker inte en politikers lekar. Han säger de ord som folket vill få sagda – de som har någon moral kvar. Och de som älskar sitt land. Han talar inte som en politiker.

Psalm 106: 37 De offrade sina söner och döttrar åt onda andar. 38 De utgöt oskyldigt blod, sina söners och döttrars blod, som de offrade åt Kanaans avgudar, och landet blev vanhelgat genom blodet.

Ordspråksboken 1:16 Deras fötter skyndar till det som är ont, de hastar att utgjuta blod.

Elisheva: Det finns så mycket mer som jag skulle vilja säga just nu. Men om jag gör det, så förlorar han! [Elisheva skrattar] Det är allt jag tänker säga! Det finns vissa saker som en Profet inte får säga. Jag tänker inte göra det!

Men ABBA YAH visade mig saker om honom. Och Donald Trump attraheras verkligen, verkligen, verkligen till YAHUSHUA. Ömm – judendomen som hans dotter gifte sig in i – han har en kärlek för det Judiska folket. Och det är vad ABBA YAH tillåter mig att säga. Han älskar verkligen Israel. Han verkligen –

[Elisheva ber i Heliga Tungor.]

Profetia Fortsätter:

Han skulle verkligen, verkligen vara en vän till Israel –

Elisheva: – ABBA YAH säger –

Profetia Fortsätter:

– och det är hans dotter som ledde honom till att ha den där kärleken för Israel –

Elisheva: ABBA YAH säger. och jag hör bara ständigt denna Skrift: ”Och ett litet barn skall leda dem.” (Jes 11:6).

Ok, men ABBA YAH: finns det något mer DU vill säga? Idag, vilket datum det nu än är, så står vi överens. Vi ska lägga något – säg DU till oss, säg till Ezra vad han ska skriva. Och då ska jag stå överens, för han är en man av få ord.

[Elisheva talar ut det som hon hör från Himmelen till att säga:] Och vi kommer att stå överens. Och vi ska be folket, och vi ska lägga in det i en video att – AmightyWindMinisteriet visar stöd för Donald Trump med våra böner: först och främst för hans frälsning, och sen att ABBA YAH, att DU ska kunna använda honom till att skölja bort blodet från det Vita Huset!

Ordets Slut.

Elisheva: Det är vad jag hör.

Ezra: Tack! Vi prisar DIG, ABBA YAHUVEH! Tack YAHUSHUA! Tack IMMAYAH för bekräftelsen om att han är den president som DU har upphöjt. Och jag pratade med Elisheva och talade om för henne, och detta kom fram. Och det är sanningen!

Elisheva: Ja!

Ezra: Så vi visar stöd för honom 100 % ABBA YAHUVEH, för det är DIN vilja att han ska bli som en President – för att rensa bort röran som har skett i det där Vita Huset. Så vi tackar DIG, ABBA YAHUVEH, för denna Uppenbarelse, i YAHUSHUAS NAMN! Amen.

Elisheva: Och vi bara ber, FADER, att folk ska förstå: Detta är DIN plan. Det är, det är, det är DIN plan. Vi går ut på denna gren här, FADER. Jag visste, jag visste, jag visste, jag visste om obamanation [styggelse] i förväg och talade om det för folket.

Men nu, FADER, ber vi för frälsningen av Donald Trumps själ. Folk måste ta det mycket, mycket allvarligt, och verkligen be för denna man! För han redan – han har viljorna som DU har lagt i hans hjärta. Och han inser inte ens hur mycket han redan har förändrats, i YAHUSHUAS NAMN.

Så detta är en... så en del av mig säger “Åh, FADER, jag är redan på en skakig gren med det nya ledarskapet”, och DU säger bara, DU säger bara: “gå lite längre ut på den där grenen Elisheva & Ezra!” Men prisa YAHUSHUA, DU ÄR DEN SOM hindrar den där grenen från att brytas! Så vi ger DIG Härligheten, FADER! Vi tackar DIG och vi prisar DIG!

Dyrbara – alla, alla som betraktar AmightyWindMinisteriet som en välsignelse – oavsett vilket språk ni talar, tack för att ni börjar – be att ABBA YAHS vilja, vilja ska ske i Donald Trump och att mannen ska böja sitt knä och acceptera YAHUSHUA som MESSIAS!

För när han gör det, så kommer han att vara en President som ingen annan! Och det kommer att vara – det kommer att påverka... det kommer att påverka länderna runt denna värld.

Och vi tackar DIG ABBA YAHUVEH, i YAHUSHUAS NAMN. Vi prisar DIG, vi prisar DIG, vi prisar DIG! Vi prisar DIG ABBA YAHUVEH, för att DU upphöjer en man som ingen skulle ana! Och DU gör det! Och jag ser ständigt denna racehäst, FADER, och han är definitivt i framkanten, i YAHUSHUAS NAMN! Och det är vad jag ville säga!

Ezra: Amen

Elisheva: Vad skulle du...? Ajuste! Kathrynyah hade syner!

Kathrynyah: Jag frågade henne [Elisheva] om jag skulle dela det som jag såg... bara några saker. Jag såg henne [Elisheva] böja sig för YAHUSHUA, och HAN hade SIN Hand på hennes huvud.

Elisheva: Åh! Tack! Jag behövde det!

Kathrynyah: Och sen ...

Elisheva: Och Ezra finns där... var jag än är...

Kathrynyah: Så jag lyssnar, och jag ser en limpa av vitt bröd med toppen, och den har [svart]peppar på sig. Toppen är bortskrapad... Jag tror att det föreställer Donald Trump – typ toppen, typ en tum (ca 2.5cm) bit bortskrapad, och det är vitt under. Låter det begripligt?

Elisheva: Ja! Den tog med sig ett lager peppar på sig.

Kathrynyah: Men det finns peppar på toppen, vilket är mörka prickar, du vet? Men det är vitt under. Så vi, vi lyfter upp honom till DIG FADER.

Elisheva: Jag bara ber, FADER, i YAHUSHUAS NAMN – du vet den hemliga drömmen som jag inte tänker uppenbara inför världen. Vi kan förmodligen ta reda på datumet [då drömmen gavs], men när jag sa till YDS att börja be.

Jag ska inte. Jag ska inte... Donald Trump har en hemlighet som DU anförtrott mig. Jag ber FADER, att den drömmen går i uppfyllelse helt och hållet, i YAHUSHUAS NAMN. Och Donald Trump kommer att vara en vän till detta Ministerium. Och han kommer att lära sig via Profetiorna det som han inte hade kunskap om tidigare, i YAHUSHUAS NAMN. Och jag tar emot varje del av den drömmen i YAHUSHUAS NAMN.

Ezra: Amen! Amen!

Elisheva: Härligt! Härligt, härligt, härligt! Vem hade anat att det skulle hända!

Inspelningens Slut.

Jag vill lägga till detta. Det klipptes bort från ljudinspelningen: Be och rösta – och visa stöd för honom.

Så är den talad, så är den skriven i YAHUSHUAS NAMN,
29 juni, 2016
Apostel, Profet Elisheva Eliyahu

* * * * * * *

[1] JAG har förändrat – JAG förändrar, båda, ”JAG har förändrat [tidigare], och JAG förändrar [nu]”, för det har redan påbörjats.

[2] En vits är en ordlek som tyder på två eller fler betydelser. Obama-Nation är en ordlek på ”abomination” (det engelska ordet för ”styggelse”). Här refererar YAHUVEH till styggelsen av lagar som stiftas i Amerika (där Obama har varit president) som accepterar homosexualitet och samkönade äktenskap som något att tolerera, när det i själva verket är avskyvärt. YAHUVEH har börjat se nationen som en styggelse på grund av dess ogudaktighet under Obama.