PROFETIA 130

YAHUSHUA visar SIG för Elisheva Eliyahu som Sarons Ros!!!

Miraklet spelades in på ljudband av YAHUSHUA som kom till själva sängen av Apostel & Profet Elisheva Eliyahu (Elisabeth Elijah) den 5 juli, 2016

* * * * * * *

YAHUVEHS Ord till Elisheva som ska läggas till innan Profetiorna:

JAG varnade dig för länge sen Elisabeth [Elisheva],
att inte nämna detta Ministerium efter en man eller en kvinna.
Till och med innan det fanns ett Ministerium, så lade JAG det i din ande.

För inget av detta har skett genom dina händer.
Inget av detta har kommit fram från din mun.

Det är från YAHUVEHS Mun som har gett upphov.
Det är från YAHUSHUAS, din MASHIACHS Mun som har gett upphov.
Det är från RUACH HA KODESHS,
din IMMMAYAHS, Mun som har gett upphov.

Om det bara hade varit genom din hand, så skulle det ha misslyckats för länge sen.
Det är genom SHKHINYAH HÄRLIGHETS VIND
Som blåser tvärs över denna jord, den HELIGA VÄCKELSEVINDEN.
Det är inte genom din anda, för annars skulle det ha misslyckats.

“JAG ÄR HERREN YAHUVEH, det är MITT NAMN.
JAG ger inte MIN ÄRA åt någon annan
Eller MITT LOV åt avgudabilder. Jesaja 42:8

(Profetia 105)

Juli 2010 sa YAHUVEH GUD att även följande ska läggas till som en varning till de som hånar:

Men de gjorde narr av GUDS Sändebud, de föraktade HANS Ord
och hånade HANS Profeter, till dess att YAHUVEHS Vrede
över HANS Folk växte så att det inte mer fanns någon bot.
– 2 Krönikeboken 36:16

* * * * * * *

Kathrynyah: Vi älskar DIG!

YAHUSHUA: Älskade dotter Elisheva. JAG ser dig. Du försöker.

Elisheva: oj det luktar så gott, jag kommer att gråta!

YAHUSHUA: du försöker göra så mycket på en gång, och du behagar MIG så mycket. JAG ÄR här! JAG har gått i detta rum. JAG sitter på din säng medan du pratar med Tatiana, och då Kim och Tatiana gör det som du bad dem att göra, och du ringde Justin, och du har gett MINA förebrående Ord för att skydda MIN älskade dotter och upphäva den ondska som har skett.

Så Elisheva, JAG vill ge dig MIN Frid, och JAG vill tala om för dig att JAG är här. Och detta är första gången du någonsin kände MIN Doft, och det är Sarons Ros som är här. JAG sitter på din säng. Orden idag – du har hört de ord som JAG sa. Så många kommer att hata dig på grund av de orden, och de kommer att resa sig. Men var inte rädd. För Elisheva, JAG har bevisat idag att JAG ÄR här.

JAG ÄR här. JAG är aldrig långt borta. För första gången under alla dessa år har du känt MIN Doft, och Smörjelsen täcker dig, och MIN Kärlek och MIN Närvaro. Så många uppoffringar du har gjort, och ändå säger JAG detta: JAG multiplicerade bara välsignelserna över alla. Inte bara ledarskapet, utan alla som välsignar detta Ministerium.

Så JAG ger dig ett nytt tecken, underverk och mirakel. Och det spelas in till och med nu när Tatiana och Kim är här. När du minst anar det, förvänta dig då det oförväntade. För du går i MINA tecken, underverk och mirakel. Och YAHUSHUAS demonstampare är nästan redo att gå upp en ny nivå. Då JAG sänder Esra, som har Elisheva med sig var han än går.

Så gör er redo. Gör er redo. Förvänta er det oförväntade från Himmelen, och gör er redo. Och till och med rosornas doft ökar smörjelsen i dig nu, och JAG har kommit för att säga till dig att lugna ner dig. JAG ger dig MIN Shalom. JAG ger dig Frid som övergår allt förstånd, och JAG ger dig ett nytt Ord. JAG talade om för dig att du kommer behöva springa för att hänga med.

JAG sätter ett bankettbord framför dig. Du är mitt i, och du känner doften av MIN Närvaro på ett nytt sätt, och det finns ingen parfym på denna jord som kan jämföras med MIN Doft. Och Tatiana, JAG har förlåtit dig. JAG tillät detta för att låta dig veta att inget har förändrats. Du ber och du väntar för ett tecken: har den där biologiska modern förändrats?

Nej, MIN dotter. Hon försöker rycka bort dig. Hon kan inte förändra dina ränder, för hon väljer inte att göra det. Du vet vem din mor och din far är. Du vet vilka som är dina mentorer och vilka älskar. Du vet vilka leder dig till Himmelen. Det är inte bara MIN Elisheva. Det är inte bara Kathrynyah. Utan nu är det Ezra också, för ville alltid ha kärleken från en far. Och nu, Tatiana, mycket snart, kommer han att omfamna dig. Och kom ihåg: du får inte bara en. Du får kärleken från en mor och en far när du skådar honom med dina ögon, och han kramar dig. Och skäms inte för att gråta.

Detta är en tillagd not beträffande detta mirakel: YAHUSHUA talade till Elisheva efter att detta mirakel ägde rum, och sa till henne att titta på bilden på framsidan av vår webbsida (på denna tid: den 6 juli, 2016, se bilden nedan också). YAHUSHUA visade Elisheva hur både hon och Ezra är omgivna av Rosorna, och båda har med sig HANS Doft. YAHUSHUA sa ”när JAG kom till dig Elisheva, så täckte JAG samtidigt Ezra med MIN Doft och närvaro, och gav honom till och med mer Shalom. Så när du behöver det, så har han mer Smörjelse för att lugna ner dig.”

Utan att ens veta vad som fysiskt hände under tiden av detta mirakel, så sa Apostel Ezra: “Jag kände fysiskt att något lades på min hand, och jag tittade på min arm och på min underarm, och jag sa ”Det där är en mycket underlig känsla som jag känner just nu. Och jag visste att någonting lades på mig och på min axel. Jag kände att någonting lades på min axel. Du vet när någon lägger kläder på dig – man känner verkligen det. Och så var det. Jag kände verkligen det som YAHUSHUA hade lagt på mig.

Elisheva: Wow, och jag känner fortfarande doften från rosorna. YAHUSHUA, kom till mig! Här, jag ska frigöra mer plats för DIG. Jag måste få bort min makeup ur vägen. Detta är typ som wow! Jag ligger typ i en rosengård. Wow, jag vill att världen ska höra detta! Det är härligt! Det är... Åh nej, har jag den (bandspelaren) påslagen? Ja, okej, den är på.

Kathrynyah: Prisa YAHUSHUA! Tack! Vi älskar DIG! Vi älskar DIG! Vi älskar DIG!

Elisheva: Det känns som om mitt, mitt allt – detta, detta är – jag hade inte ens tid för att parfymera mig idag. Ni vet, jag svettades till och med under smörjelsen, jag medger det! Ok, världen! Jag är så varm!

Kathrynyah: HAN älskar dig så mycket.

Elisheva: Jag vet inte ens vad jag ska säga. Jag kommer typ börja gråta. Jag vet inte om jag ska gråta. Jag vet inte om jag ska skratta. Vi går i typ, hur många, fem olika riktningar idag. Och HAN säger bara ”lugna ner dig”. Jag vet inte vad jag ska göra.

Tatiana: Jag gråter på din räkning!

Kim: Amen!

Kathrynayh: Prisa YAHUSHUA!

Elisheva: Prisa YAHUSHUA. Oja, jag glömde, älskade YAHUSHUA: tack! Jag känner mig så hedrad. Jag har aldrig känt DIN Doft, och oj, jag har varit DIN sedan jag varit en ung tonåring. Och jag har aldrig någonsin, någonsin. Det är som att ligga i den mest välluktande rosengården – DINA Kläder – det måste vara DINA Kläder, älskade YAHUSHUA. Tack. Det är DIN Närvaro. Det är DIN Smörjelse.

Jag vet inte ens vad jag ska säga. Jag är so chockad. Jag vet verkligen inte vad jag ska säga. Jag känner mig bara så hedrad. Jag pratade precis med Tatiana om att shoppa. Jag försökte det. Och jag menar, vi gör Profetiorna efter varandra. Ömmm... vi har massbefrielse som kommer snart. Och vi måste räta upp lite förvirring.

Jag pratade med webbadministratören – vi försöker att översätta saker. Ömm... nya Profetior. Vi... vad vi gör – vi har så många saker som händer på samma gång. Och mitt i allt detta kommer DU och sätter DIG bredvid mig och du säger bara ”lugna ner dig”:

Alla: skrattar

Kathrynyah: HAN sa att du skulle hatas för detta nya Ord. Men HAN sa ”oroa inte dig. JAG kommer att vara med dig”, och han sa ”förvänta er det oförväntade”!

Elisheva: ”förvänta er det oförväntade”! Jag förväntade definitivt inte detta, ok, men jag är helt säkert hedrad. Och när Ezra hör det – wow! Varenda gång! Varenda gång, varenda gång jag talar med honom – och Kathrynyah har vittnat till detta – det är som att er nivå av tro har förmågan att få miraklen som vi ser med våra egna ögon. Det finns aldrig, aldrig, någonsin en tid då YAHUSHUA inte gör ett tecken, underverk och mirakel.

Jag har aldrig sett något likt detta, och ni kommer att se det med era egna ögon. Men först kommer YAHUSHUAS demonstampare vara tvungna att komma upp till en ny nivå av tro. För i dessa sluttider måste folk tro. De jagar inte efter tecken, underverk och mirakel, för djävulen kommer med en förfalskning. Och vi vet det, som kallas för antikrist. Men YAHUSHUA – ni ska jaga efter YAHUSHUA. Och ju mer ni jagar efter HONOM, och ju mer ni omfamnar HONOM, och ju mer ni lyder HONOM.

Helt plötsligt är de tecknen, underverken och miraklen en del av ditt liv. Och idag är bara ett bevis för det. Jag försökte bara göra något normalt som att shoppa, men det finns inget normalt med mitt liv! Och jag hade älskade YAHUSHUA som var precis här. Jag dock tror att doften lämnar. YAHUSHUA, lämna inte mig! Jag vill inte att HAN ska lämna, åhhh... YAHUSHUA! HAN kan inte stanna här föralltid. Jag förstår, DU har andra saker att göra.

Kathrynyah: HAN sa att YDS kommer att stiga up.

Elisheva: Va?

Kathrynyah: YDS kommer att stiga upp.

Tatiana: Prisa YAHUSHUA!
Elisheva: Åhhh... Jag vill inte att HAN ska lämna! Jag vet att DU fortfarande är här YAHUSHUA. Men HAN kom till mig på ett annorlunda sätt. Åhhh... men nu lämnar Doften. Men tack YAHUSHUA! Tack! Ni båda – men jag menar – ni båda kommer att finnas på ljudinspelningen, det vet ni va. Jag vet inte om era röster kommer att dyka upp.

Tatiana: Jag bara... Jag är så hedrad att ens ha hört den. Och ni vet när YAHUSHUA tog upp hela situationen med min pappa. Asso wow, asso jag kan inte tro att HAN älskar oss så mycket, och HAN vet var det gör ont. Och vi behöver inte ens prata om det.

Elisheva: Nepp, det behöver du inte. Och inte bara det – jag har en make, och att världen ska förstå det! Jag väntar bara på firandet i Himmelen. Men jag har en make som är det högsta bönetäcket som man kan ha, ok?

Och jag vet varför den där rosengården, jag vet inte vad HAN gjorde idag. Men att HAN definitivt bad på ett annorlunda sätt är allt jag har att säga. För jag kunde it tro det, Kathrynyah! Jag trodde att du sprejade parfym eller nåt här borta, och så inser jag: ”nej, det kommer från min säng!”

Kathrynyah: Jag såg ett ljus på ditt huvud!

Elisheva: Se, hon såg ljuset på mitt huvud när jag precis såg detta. Se, hon har också gåvor – så okej, jag antar att vi borde återvända till praktiska saker igen. Jag har fröjd – jag har aldrig – jag menar, kolla hur länge jag har varit frälst. Och jag har aldrig känt HANS Doft på detta sätt. Och det varade tills jag började – tills, ni vet... Tyvärr kan HAN inte stanna kvar hela tiden och göra det, men tack!

Kim: Amen!

Elisheva: Jag är bara, liksom chockad! Jag är liksom chockad! Det är så vackert. Det finns inget starkare – det finns ingen ros som kan jämföras med den Doften.

Kathrynyah: Det var en gåva till dig, för jag kände inte Doften.

Tatiana: Wow!

Elisheva: Det var i min säng, det var i min säng!

Kathrynyah: Det är underbart!

Elisheva: Sängen, som jag hela tiden säger är så ödslig, är inte ödslig längre.

Kathrynyah: Amen!

Tatiana: Det är vad jag vill ha. Det är den smörjelseoljan jag vill ha när jag får en.

Elisheva: Vad sa hon? Vad sa hon? Vad sa hon?

Kim: Detta är smörjelseoljan som hon ville skaffa – Sarons Ros – och YAH gav också det.

Elisheva: Åh, wow! Det är därför jag fick det! Tack, Tatiana! Jag tror inte att jag någonsin ens har känt den lukten – Sarons ros, har vi det?

Kathrynyah: Jag har det, ja.

Kim: Wow, det är underbart.

Elisheva: Men Pappa kommer att bli taggad! Allt detta är för att vi shoppade för pappa, och nu måste vi återgå till praktiska saker, så jag stänger av detta.

Kathrynyah: Vi älskar dig!

Ett tecken som gavs till Apostel & Profet Elisheva Eliyahu,

5 juli, 2016