PROFETIA 126

GUDS Vrede till denna Värld Kommer Snart att Skickas ”Gör Inte Illa MINA Bebisar, Brud, Utvalda & Utsedda!”

Skriven/Talad under den HELIGA ANDENS (RUACH HA KODESHS) Smörjelse Genom Apostel & Profet Elisheva Eliyahu

Mottagen 12 april – Publicerad 12 juli, 2016

Detta är den första Profetian live och i realtid då det kom fram – med både Profet Ezra från Israel & Elisheva Eliyahu närvarande. YAHUVEH GUD smörjer honom på ett mäktigt sätt för att skydda och täcka henne, och väcka Smörjelsen för att Profetera.

Det följande inkluderar deras välsignade, smorda samtal, på 12 april, 2006, som ledde fram till flammande Heliga tungor mot YAHS fiender, och Profetia 126 kom fram. Samtalet visar att Profeter verkligen är vanliga människor och även med ett sinne för humor!

* * * * * * *Nedan är Profetian som den kom fram

– med Profeterna Ezra & Elishevas “Heliga Tungor”, då GUDS ANDE ger talförmågan (Apos 2:3-4) för himmelska eller jordiska språk (1 Kor 13:1). Elisheva talar ut i tungor för att framkalla Profetior (1 Kor 14:6). Ezra börjar bönen med förebedjande tungor (Rom 8:26-27; 1 Kor 14:15).

Den innehåller GUDS HEBREISKA NAMN:

YAH/YAHU är GUDS HELIGA NAMN som i “Halleluja” eller “Hallelu YAH” vilket bokstavligt betyder ”Prisa YAH”. YAHUVEH/YAHWEH FADERN GUD; YAHUSHUA/YAHSHUA GUDS ENFÖDDE SON - HA MASHIACH betyder “MESSIASEN”. ELOHIM betyder ”GUD”:

Uppenbarelsen av “SH’KHINYAH HÄRLIGHET” - som det PERSONLIGA NAMNET av RUACH HA KODESH som på svenska kallas för ”den HELIGA ANDEN” – finns också på denna webbplats. (HA SH'KHINAH {SHEKINAH} betyder, på hebreiska, GUDS DVÄLJANDE; GUDOMLIGA NÄRVARO.) Utöver detta, så betyder ABBA YAH “FADER YAH” och IMMA YAH betyder ”MODER YAH”.

Skriftcitaten är tagna från SFB (Svenska Folkbibeln) eller översatta från de engelska versionerna KJV eller NKJV, om inte annat anges. Högerklicka fotnoternas nummer för att öppna en till tab.

* * * * * * *

YAHUVEHS Ord till Elisheva som ska läggas till innan Profetiorna:

JAG varnade dig för länge sen Elisabeth [Elisheva], att inte nämna detta Ministerium efter en man eller en kvinna. Till och med innan det fanns ett Ministerium, så lade JAG det i din ande.

För inget av detta har skett genom dina händer. Inget av detta har kommit fram från din mun.

Det är från YAHUVEHS Mun som har gett upphov. Det är från YAHUSHUAS, din MASHIACHS Mun som har gett upphov. Det är från RUACH HA KODESHS, din IMMMAYAHS, Mun som har gett upphov.

Om det bara hade varit genom din hand, så skulle det ha misslyckats för länge sen. Det är genom SHKHINYAH HÄRLIGHETS VIND Som blåser tvärs över denna jord, den HELIGA VÄCKELSEVINDEN. Det är inte genom din anda, för annars skulle det ha misslyckats.

“JAG ÄR HERREN YAHUVEH, det är MITT NAMN. JAG ger inte MIN ÄRA åt någon annan Eller MITT LOV åt avgudabilder. Jesaja 42:8

(Profetia 105)

Juli 2010 sa YAHUVEH GUD att även följande ska läggas till som en varning till de som hånar:

Men de gjorde narr av GUDS Sändebud, de föraktade HANS Ord och hånade HANS Profeter, till dess att YAHUVEHS Vrede över HANS Folk växte så att det inte mer fanns någon bot.        – 2 Krönikeboken 36:16

Sen, i Juli 2016:

Ve alla som skulle våga göra illa – dessa två smorda. Ni kommer att ångra den dag ni någonsin föddes. Rör inte MINA smorda, och gör dessa två Profeter något ont (se Ps 105:15; 1 Kr 16:22). Det hade varit bättre för er om JAG, ABBA YAHUVEH, hade slitit ut er tunga!

(Profetia 128)

Jag varnar er – alla de som kommer mot detta Ministerium OCH PROFETIORNA och Elisheva och jag, alla Präster i AmightyWindMinisteriut – jag varnar er nu: Rör inte YAHS Smorda och gör inte HANS Profeter något ont (Ps 105:15; 1 Kr 16:22) så att inte YAHS Vredes Spira ska komma över er. Men för dem som är välsignade och är en välsignelse till detta Ministerium, och trogna, och som tar emot Profetiorna: mycket välsignelser ska komma över er – allt för att skydda det som tillhör YAH i YAHUSHUAS NAMN

* * * * * * *

Bakgrund: Elisheva hade varit under sådan andlig attack, ansättning och kränkning att hon inte visste om hon någonsin skulle profetera igen. Det tog denna smorda Profet från Israel, som YAHUVEH GUD upphöjde, till att laga & läka de brutna vingarna hos denna fjäril Elisheva, och släppa ut henne i den andliga världen – allt i YAHUSHUA HA MASHIACHS NAMN. Se hur YAHUVEH redan hade förenat 2 Smörjelser som en. Se hur Smörjelsen flödar mellan dem. Se kärleken som YAHUSHUA har gett dem för varandra. Vi ber om ursäkt för eventuella svårigheter med att höra Elishevas röst på ljudinspelningen/videon. Profetian börjar efter 7 minuter.

Elisheva: Denna video är den första live-Profetian i realtid som jag fick med Apostel, Profet Ezra från Israel, som närvarar den 12 april 2016. Lite visste vi att inom två månader till Shavu’ot/Pingst, 12 juni 2016, så skulle vår kärlek fortsätta att blomstra och växa till sådana nya höjder; och min älskade Ezra skulle tillkännages som medledare för AmightyWindMinisterierna på den dag då vi tillkännagav, inför världen, vår kärlek för varandra. Han är nu det manliga täcket för Ministeriet och mig, och min riktiga själsfrände, mitt livs kärlek. Han ersatte en förtappad som nu är ingenting, bortsett från ett avlägset minne. Ezra går i manteln av en Apostel & Profet och drar sig aldrig undan från goda gammaldags arbete för Himmelriket eller från Smörjelsen! Vi är nu jämnt okade i ledarskap och kärlek, där det bara fanns en illusion av en manlig medledare innan. Både Ezra och jag sätter den HELIGA TREENIGHETEN först, över allt annat. Vi tackar alla som stödjer den nya ledarskapskungörelsen! Idag, 3 månader efter att den togs emot den 12 april 2016, så finns nu Profetia 126 publicerad, den 12 juli, 2016. Den 7:e mars, 2016, på det som jag trodde skulle vara den mörkaste dagen i mitt liv, så blev det istället den dag då jag först talade med Ezra. GUD ALLSMÄKIG säger att vår relation har växt i dessa 4 månader så som det skulle ha tagit mer än 4 år för andra, och detta är bara begynnelsen! Vi måste undra: vad kommer YAH göra härnäst?

Denna Profetia spelades in via ljudinspelning. Här är transkriptionen.

[ Ezra ber i Heliga tungor... ]

Kathrynyah: OK...

Ezra: Hej, Hej.

Kathrynyah: Jag skulle säga till henne [Elisheva] vad du har på dig.[1]

Ezra: Åjdå...

Kathrynyah: [Skrattar] Åjdå...

Ezra: Låt mig sätta på mig kläderna då.

Kathynyah: Han säger ”Låt mig sätta på mig kläderna då” – han är fett rolig.

[ Skratt ]

Kathrynyah: Han har på sig en blå T-shirt.

Elisheva: Åh, jag ville veta hur han såg ut i blått igår!

Kathrynyah: Mörkblå som säger U.S.A.

Elisheva: Du måste ha hört mig i anden, för jag undrade precis... kommer du ihåg igår? Jag sa ”Jag undrar hur han ser ut i blått?”

Kathrynyah: Och nu börjas det igen. Nu har han på sig blå. Så där har du det.

Elisheva: Jag vet, så du behöver tala om för honom att jag sa det när han kommer tillbaka.

Kathrynyah: Han är här. Han hörde dig.

Elisheva: Men jag kan inte höra honom. Prata med mig.

Kathrynyah: Åh! Jag tappade precis telefonen! [Skrattar]

Ezra: Jag, jag – jag försöker att inte avbryta – varje gång jag hör dig.

[ Kathrynyah skrattar ]

Elisheva: Och jag är här borta och försöker säga till henne: ”Nej. Skicka SMS till Ezra. Jag behöver böner.”

Kathrynyah: Jag gjorde det!

Elisheva: Det var typ “Jag kan inte prata med honom. Jag har ingen röst!”

Ezra: Aa...

Elisheva: Och när jag läste ditt mejl, så återvände min röst mitt framför Kathrynyah!

Kathrynyah: När hon läste ditt mejl, så återvände hennes röst.

Ezra: Det som jag skrev till dig – jag nämnde det i mejlet – jag har aldrig delat det med någon, förrän YAHUVEH visade för dig att din ande är blandad med min ande. Och om det är samma ande, så är det samma ande.

Elisheva: Du är dyrbar. Det är allt jag kan säga. Du är inte bara dyrbar för YAH. Du är dyrbar även för mig, OK?

Ezra: Tack, tack. Det är du också.

Kathrynyah: [Upprepar] Det är du också.

Elisheva: Den enda grejen är, när du befriade din fjäril där borta[2] – hon har verkligen trasiga vingar just nu – öh, med tro tror jag att jag kommer flyga... hur låter det?

Ezra: Ja, jag... jag föreställde... jag föreställde mig faktiskt dig – jag lade dig... jag lade den där fjärilen i mina händer. Jag – du kommer att se det på videon [som jag gjorde för dig]. Jag lade fjärilen i mina händer, och jag lagade – satte ihop [de trasiga] vingarna, och sen blåste jag – [Ezra gör ett blåsande ljud] – en liten vind, så att du ska ta upp vinden och flyga – och jag befriade dig.

Kathrynyah: Det är så vackert.

Elisheva: Så dyrbart. Bad du över min bild också?

Kathrynyah: Bad du över hennes bild också?

Ezra: Ja, jag ser din bild hela tiden.

Elisheva: Vilken bild valde du?

Kathrynyah: Vilken?

Ezra: Den som hon skickade senast till mig, den senaste.

Elisheva: Nu har jag en man som talar liv över mig och släpper ut mig till att flyga [skrattar med glädje].

Ezra: Alldeles riktigt.

[ Elisheva skrattar glatt ]

Ezra: Sa inte YAHUVEH i Profetiorna till oss: “Ezra, lär henne att flyga”?[3]

Elisheva: Ja, ja.

Kathrynyah: Tack för dina böner, älskade bror. Tack för att du fanns där, bara så där.

Ezra: Jag ska säga er: det var tänkt att jag skulle vara ute idag, och allt fördröjdes och jag kunde inte gå.

Kathrynyah: Åh wow, GUD fördröjde honom. Han kunde inte gå, så han fanns tillgänglig här för att be.

Elisheva: Jag prisar DIG, ABBA YAHUVEH, för det. För jag behövde dig Ez[ra]. Jag behövde dig [för att be]! Ja, HIMMELSKA FADER, vem är den som skickade den där förbannelsen, FADER? [Till Ezra:] Kan du, skulle du vilja be i ANDEN, snälla?

Ezra: Ja.

[ Kathrynyah binder djävulen i YAHUSHUAS NAMN & Ezra ber i Heliga tungor... ]

Elisheva: Vi bara väntar på DIG, ABBA YAH, till att tala ut Ordet just nu på engelska, genom älskade, DIN älskade Ezra. Du är dyrbar Ezra. Vad är det DU vill säga, ABBA YAHUVEH? Vad är det DU vill säga, YAHUSHUA? Vad är det DU vill säga, IMMAYAH? ABBA YAHUVEH, då DU talade ut ett Ord, [säg det igen] genom dessa, mina, läppar av lera – och DU smorde dem – och de var DINA Ord, ABBA YAHUVEH, SKAPAREN av allt. FADER, vad är det DU vill att vi ska veta? Vad är det, ABBA YAH?

[ Elisheva ber i Heliga tungor som blir eldigare och eldigare, fulla av YAHS Raseri tills YAH talar genom henne ]

Elisheva: Helig, Helig, Helig, Helig ... Kära nån! HAN är så rosenrasande!

Profetia 126 Börjar:

12 april, 2016

Rör inte MINA Profeter! Rör inte MINA Smorda, och gör inte MINA Profeter något ont (1 Kr 16:22; Ps 105:15)! Han [Paul Hellem] har tänt MITT Raseri!

SKADA INTE MIN BRUD! – JAG KRÄNKER INTE MIN BRUD![4]

VE alla dem som rör håret på huvudet av MIN BRUD! Vet ni inte? Det är MIN Ilska, MIN Vrede, MITT Raseri som håller helvetet brinnande! Denna dag har lågorna bara blivit hetare! Skada inte MINA Bebisar, Brud, MINA Utvalda & Utsedda!

VE denna värld! Att kalla för ont det som JAG kallar för Heligt! VE DENNA VÄRLD! Ve! Ve! Ve! Det kommer inte dröja länge nu. Denna värld kommer att känna MITT Raseri! Och det kommer inte bara vara Foten som trampar, av ABBA YAHUVEH – utan det kommer att vara JAG, YAHUSHUA & IMMAYAH!

Sluta pröva! Sluta pröva MITT Tålamod – hur långt ni kan luta er över helvetet utan att ramla in – SLUTA PRÖVA MIG!

JAG säger inte denna varning till MINA dyrbara Bebisar, Brud, Utvalda & Utsedda – de som är renade i det UTGJUTNA BLODET, som tar emot MIN GÅVA på Golgata. Er! Er! Er! Omfamnar JAG! Ni har inget att frukta.

JAG talar till fienderna – de förtappade (2 Tm 3:8; Tit 1:16)[5], satans avföda. JAG talar till de ”ljumma” (Upp 3:16) som kallar sig för ”Kristna”, men till och med BESUDLAR NAMNET KRISTUS

2 Timotheos 3:8 Dessa män står emot sanningen. Det är människor med ett fördärvat sinne. De är förtappade i sin tro.

Titus 1:16 De försäkrar att de känner GUD, men med sina gärningar förnekar de HONOM. De är avskyvärda och olydiga, odugliga till varje god gärning.

Uppenbarelse 3:16 Men eftersom du är ljum och varken varm eller kall, skall JAG spy ut dig ur MIN Mun.

Ni tar MINA Tio Budord, och ni knölar ihop dem till en boll, och sen säger ni “Detta är bara skräp. Allt det där blev färdigt på Golgatas Kors. Ni ser, min själ kommer inte att förloras. Han betalade priset! Nu kan jag synda hur mycket jag vill. Det finns inga regler. YAHUSHUA, som vi kallar för ’Jesus Kristus’ är bara kärlek. Han är bara kärlek! Han kommer inte kasta oss i helvetet!”

Åh! Åh, åh, åh, ni dumma, dumma människor!

Det finns ett pris att betala – för alla dem som trampar på YAHUSHUAS BLOD under era fötter. Det finns ett pris att betala – för förbannelserna, för hatet, för lögnerna och förtalet som ni har skickat åt denna Profet i AmightyWinds håll. Det finns ett pris att betala!

Det är bäst att ni omvänder er!

För en del av er är det för sent. Ni kommer att höra detta Budskap, och ni kommer bara återvända mer hat till henne!

MEN JAG HAR EN PROFET! Och hon kommer att modigt säga ut det! Så, ni kan inte säga att ni inte har blivit varnade! MINA riktiga Profeter talar ut. Ni kommer inte tysta dem.

Och Ezra, JAG har kallat fram dig. Du ska också ta MINA Ord. Och där du en gång bara vände dig bort ödmjukt med tårar i ögonen – JAG SKA SÄTTA ELD DÄR! – där det inte fanns tidigare.

För JAG förenade dessa två Smörjelser. Och ingen kommer att slita isär det! Och det spelar ingen roll om någon förstår. JAG vet vad JAG lade i denna kvinna och denna man.

Tala ni bara ut MINA Ord. Det är allt som ni ansvarar för att göra. Ni är inte ansvariga [för] vad de gör med dem! Ni bara talar ut MINA Ord – som finns i Profetiorna, som är låsta i Boken [HELIGA ANDENS (RUACH HA KODESHS) HEMLIGHETER]

De som har riktiga ögon till att se med kommer att låsa upp Sanningarna i den Boken – genom IMMAYAH. HON kommer att ge Visheten. HON kommer att ge Uppenbarelsen för alla dem som söker och vill höra från MIG.

JAG ÄR VEM JAG ÄR!

Och JAG ber inte om ursäkt till någon kvinna eller man!

Det kommer att ske på MITT sätt!

 Och JAG varnar denna jord!

För ert uppror, ska ni betala.

De som tar emot Sanningens Ord i detta Ministerium – är avskilda[6] - kommer att beskyddas och välsignas. För ni ser, det är inte en kvinnas eller en mans ord. Utan de är sända från Himmelen!

Låt er varnas: för varje förbannelse, för varje förtrollning, för varje ritual, varje demon som ni försökte skicka – låt er varnas, ni som bedriver det ockulta – en miljonfald tillbaka till ER ska det skickas! JAG sa: en miljonfald tillbaka till er ska det skickas. Men det ska inte bara vara på denna jord. Det kommer att vara i helvetet – helvetet kombinerat med Eldsjön!

Det är bättre om ni täcker er mun – det är bättre om ni springer åt andra hållet om ni inte tycker om de Ord som JAG säger!

ÅH, ÅH, ÅH! ÅH, ÅH! För MINA Bebisar, Brud, Utvalda & Utsedda! ÅH, ÅH, ÅH! För MIN Brud, MIN dyrbara, dyrbara, vackra Brud – det kommer inte dröja länge tills JAG, YAHUSHUA, drar er till MIN Sida. Håll i er hårt till MIN Mantels Hörntofs

HÅLL I ER HÅRT OCH VÅGA INTE NI ATT SLÄPPA TAGET!

Ibland kommer ni tro att ni kommer behöva kämpa med MIG för välsignelser, men detta hjälper bara er tro att växa! JAG tänker inte lämna er. JAG tänker inte överge er! Ropa bara ut i MITT NAMN! För JAG älskar er med en kärlek som ni inte ens kan börja begripa! Och era belöningar väntar på er här i Himmelen!

Kathrynyah: Prisa YAHUSHUA!

Profetia Fortsätter:

ÅH, JAG ÄLSKAR ER! JAG ÄLSKAR ER! JAG ÄLSKAR ER! JAG ÄLSAKR ER! Ni är anledningen till att JAG gick till Golgata, så att ni kan återvända tillbaka till MIG! Alla de – JAG talar till nu – i LAMMETS Livsbok: ni var anledningen till att JAG gick till Golgata!

Och inget gott ska JAG undanhålla från er – om ni bara håller i er hårt och inte vänder tillbaka – JAG vill välsigna er!

Och ni som arbetar i skördefältet, ni som arbetar på AmightyWind – HÅLL I ER HÅRT! Våga inte ni att släppa taget! För ni gör ett kärleksarbete för ABBA YAHUVEH, JAG, YAHUSHUA & IMMAYAH.

Och JAG ÄR så så så behagad med böneförebedjarna, ”YAHUSHUAS demonstampare”. Och det finns fler än de vars namn är kända. För de är utspridda över hela världen – 500 000 krigare på den där muren – precis som JAG profeterade för länge sen! Och dessa är de starka krigarna! I alla folk och språk!

För munnens ord har tagit detta Ministerium över hela världen. Och det kommer att vara till och med fler då ni under de kommande dagarna når[7] folk som ni inte hade kunnat nå tidigare!

För ISRAELS BRUD ropar ut! Det finns en BRUD I LIBANON! Det finns en Brud! Det finns en Brud! Det finns en Brud – som ropar på MIG, som går Heligt inför MIG på fler ställen runt denna värld – och en del har ni inte ens nått, som väntar på er.

Dessa är de Ord som JAG har att säga då Ezra, du väckte den nya Profetian idag. Detta är anledningen till att djävulen försökte döda denna profet denna dag – han vill inte att denna Profetia skulle komma fram från MIN dotters läppar – MIN Ringmö.

Så Ezra, fortsätt du att göra det som du är kallad till att göra. För nu finns det inte bara en, utan det finns två.

Och fler är på väg!

Det finns de Hebreiska översättarna! Låt du dina ögon fortsätta att leta efter dem. För det är avsett att denna Bok ska finnas på det Hebreiska språket, så som JAG profeterade att det skulle finnas på det Asiatiska språket.

Fortsätt du att hålla dina ögon öppna för alla de som tar emot denna Bok som Sanning i Israel – alla de som kan tala ut det Hebreiska språket och vet det engelska [språket] väl. De kommer att stå vid din sida. De kommer bli hedrade att hjälpa dig. JAG kallar fram [dem] denna dag.

JAG vet redan era namn. JAG talar in det i den andliga världen, och JAG anropar er.

Bra gjort, bra gjort, bra gjort, MIN trogna dotter! Bra gjort, bra gjort, MIN trogna son!

Håll er bara på den där vägen. Håll er kvar på det där loppet. För ett nytt äventyr har precis påbörjats. Fortsätt ni att anropa MIG. Fortsätt ni att be om den där Visheten! Då ska JAG troget vägleda, smörja och ge mer Vishet till er, rikligt.

Men ve, ve, ve, ve, VE era fiender! JAG har uppmärksammat er, fiender. Ve, ve, ve, ve alla som står mot MINA Bebisar, Brud, Utvalda & Utsedda!

Och till alla andra som hör detta och säger “Åh! Jag vill inte vara YAHS fiende”,

då är det bäst att ni omvänder er fort!

För MIN VREDE över denna värld kommer snart att skickas!

Det är bäst att ni faller på era knän och anropar YAHUSHUA innan det är för sent! Omvänd er! Omvänd er! Omvänd er! Acceptera HANS GÅVA på Golgata så att YAHUSHUAS UTGJUTNA BLOD – [HAN] kan bli er MASHIACH – och kommer att beskydda och förlåta och befria er.

Dessa är de Ord som JAG har att säga, då djävulen rasar av ilska och återigen försöker att tysta denna Profet. Istället får JAG henne att bara ropa högre! Man kan inte tysta MINA Profeter.

Åh, MINA fiender, kom ihåg detta!

En Profet är MIN vän! Vad ni än gör med dem, så är det som om ni hade gjort det med MIG.

Och JAG ÄR YAHUVEH!

Denna dag har ni hört inte bara från JAG, ABBA YAHUVEH. Utan ni har hört från MIN SON, YAHUSHUA! Vad ska ni nu göra med de Ord som JAG har sagt till er? Alla dessa talades ut tack vare IMMAYAH. Vad ska ni göra?

För nu hålls ni ansvariga för de Ord som har talats ut.

Ordets Slut.

Elisheva: [Tar ett djupt andetag] Det var allt.

Kathrynyah: Prisa YAHUVEH! Prisa YAHUSHUA! Prisa IMMAYAH!

Ezra: Tack! Amen.

[ Elisheva skrattar ]

Kathrynyah: Tack FADER!

Elisheva: Jag hoppas att du fick – hörde det – Ezra, gjorde du det?

Ezra: Vad sa du?

Kathrynyah: Hörde du det?

Ezra: Ja. [Skrattar]

Kathrynyah: Ja.

Ezra: [Skrattar] Prisa GUD.

Elisheva: [Skrattar] FADER, jag bara tackar DIG, och jag prisar DIG. Något mycket underbart hände idag. Wow, detta är en ny Profetia. 12 april, 2016. Detta är en ny Profetia.

Kathrynyah: Prise YAHUVEH! Prisa YAHUSHUA! Prisa IMMAYAH!

Elisheva: Och allt detta är för att en man kom – som nu är i Israel.

Kathrynyah: [Upprepar] Allt för att en man kom – som nu är i Israel.

Ezra: Wow, otroligt. Otroligt!

Elisheva: Ni ser, jag hör – jag kan inte förklara hur denna gåva funkar. Jag kan inte förklara det. Det är bara så att... HAN ibland... Det är bara så mycket som kommer till mig på samma gång. Man kan inte förklara det. Men Ezra väckte Smörjelsen – och vi väntade och vi väntade och vi väntade på att ett Ord skulle komma fram. Han talade i Heliga tungor. [Vi] gick inför Tronen, och jag sa: ”Vad är det som DU [YAHUVEH] vill säga?” Och vi väntade, och vi väntade, och han [Ezra] ber i tungor igen. Och sen väntade vi... och jag sa [i mina tankar]: ”Ajdå! Kommer det inte finnas något Ord som DU har att säga? Och DU är DEN som sa att jag skulle be, och sa att jag skulle få honom [Ezra, i tungor] att be – och självklart vet vi hur det hände – Jag hade bara ingen aning, som vanligt. Och sen, när HAN talade, så var HAN så rosenrasande...

Ezra: Japp.

Elisheva ... på den [Paul Hellem], idag, som sårade mig så illa. Och ömm...

Ezra: Wow.

Elisheva: Jag vill bara påminna om detta. Japp. Ve våra fiender.

Kathrynyah: Amen.

Elisheva: Det var allt.

Ezra: Amen.

Elisheva: Ve dem...

Ezra: Wow.

Elisheva: Ni kommer att svara för varenda en av de ord som ni har sagt. Ni kommer att svara inför SKAPELSENS GUD. Ni känner inte mig. Ni vet inte någonting om mig. Och ändå har ni sagt de allra mest... Ni har lagt mitt ansikte... och ni lade det i en porr[video]... ni vågar göra något sådant? Att ta en porrstjärna och säga att det är jag? Ni kan inte ens för –

Profetiskt Ord[8]

Ni kan inte ens föreställa er – ABBA YAHUVEH säger nu – TORTYREN! ... som ni har väntande på er. Ni som vågar säga, och gör videor, att jag är ”en apostel av en satanistisk kyrka”, ni kan inte ens börja föreställa er – YAHUVEH talar om för mig – tortyren som ni har väntande på er. För med varje ord som ni sa, så kom det inför Himmelens Tron.

Elisheva: Och min PAPPA YAH, YAHUSHUA & IMMAYAH...

Ezra: Wow.

Elisheva: DE vet: i mer än 30 år har jag tillhört DEM. DE vet det.

Ezra: Amen.

Elisheva: Och ve er. Ve, ve, ve! Jag hoppas, min bön är – och jag säger detta inför hela världen – jag vill veta ögonblicket när den där tortyren börjar. Jag vill veta det. Jag vill inte se på det länge, men det var precis som Lazarus och den rika mannen. Han säg den rika mannen tigga om vatten – bara en droppe på tungan. Jag vill veta vad PAPPA YAH gör med er. För ni... Ni tror att ni har segern. Ni tror att ni har förödmjukat mig. Men gissa vad? Ni kan inte göra någonting som min PAPPA YAH inte tillåter er att göra. Och det var för er egen dom. Ni har grävt er egen nivå, ner till helvetets avgrund som ni kommer att stiga ner till.

Kathrynyah: Amen.

Elisheva: Så ni som vill fortsätta att göra dessa videor, fortsätta att förtala mitt namn, fortsätta att säga all denna ondska mot detta Ministerium... ni är dumma.

Kathrynyah: Amen. [Skrattar]

Elisheva: Ni borde bara ha sprungit bort.

Ezra: Japp.

Elisheva: Och för er som hör detta, och ni kommer att bli arga: jag föreslår att ni håller käften.

Kathrynyah: Amen!

Elisheva: Det är bäst att ni springer bort.

Ezra: Amen.

Elisheva: För min PAPPA YAH leker inte. HAN vet vem som tillhör, och vems namn står skrivet i det där LAMMETS Livsbok, till Himmelen.

Kathrynyah: Amen.

Elisheva: Det är vad jag har att säga.

Ezra: Amen.

Elisheva: Den 12 april, 2016.

Kathrynyah: Amen.

Elisheva: YAHUSHUA är på väg.

Ezra: Wow.

Elisheva: HAN är på väg.

Ezra: Wow.

Elisheva: [Ber i Heliga tungor] Hallelu YAH – ABBA YAH! Tack för att DU gav mig styrkan denna dag. [Skrattar] Oja... Tack för att DU gav mig styrkan denna dag. Tack, tack för denna man av YAH som DU har fört till oss för att hjälpa oss på ett sätt som ingen någonsin har hjälpt oss tidigare – då mitt hjärtas begär är att nå Israel.

Ezra: Amen.

Elisheva: Och det Hebreiska folket, det Judiska folket, som finns utspridda över hela denna värld. Men vi stannar inte där. Vi stannar inte där.

Ezra: Ja, wow...

Elisheva: Detta är ett internationellt Ministerium, och vi älskar alla folk, stammar och språk –

Ezra: Prisa GUD.

Elisheva: – vars namn är skrivna i LAMMETS Livsbok, och YAHUSHUA kommer inte förlora en enda.

Ezra: Amen

Elisheva: [Skrattar glatt] Det är vår första Profetia tillsammans.

Kathrynyah: Hon säger: “Det är vår första Profetia tillsammans”.

Ezra: Jaha... [Skrattar]

Elisheva: Det är efter att du släppte fjärilen fri!

Kathrynyah: [Upprepar] Det är efter att du släppte fjärilen fri!

Ezra skrattar: Hon var verkligen fri!

[ Elisheva skrattar ]

Kathrynyah: [Upprepar] Hon är verkligen fri!

Elisheva: Det var min första Profetia sedan jag inte visste om jag skulle profetera mer.

Kathrynyah: Du säger så varje gång. Ursäkta, men [skrattar] du säger alltid det.

Elisheva: [Skrattar]Hon har rätt. Jag gör det varje... ok, inte varje gång. Men det var efter att du lagade mina vingar och släppte mig fri [som jag profeterade igen]. Tack ABBA YAH. Tack för att DU visade mig.

Syner

Kathrynyah: ...och sen började du be, och jag såg [i en syn] att ni båda hade baseball-klubbor, och de var korsade. Som om ni gjorde er redo för att använda dem. Ni vet, som när man korsar sina svärd och sen börjar man slåss – något sånt.

Elisheva: Men en baseball-klubba? [skrattar]

Kathrynyah: Slå dem [fienderna] på huvudet, antar jag.

Elisheva: [Skrattar] OK!

Kathrynyah: Och sen när GUD talade fram eld i Ezra, så såg jag eld i hans hand. Asså du lyfte din hand, och det fanns typ eld på spetsen. Du vet, typ som en låga. Det är vad jag såg.

Elisheva: Wow, prisa YAH! Ser du vad du får när du har på dig blått!?

Kathrynyah: [Upprepar] Ser du var du får när du har på dig blått?

Ezra: Japp. [Skrattar]

[ Elisheva skrattar ]

Kathrynyah: Det handlar bara om färgerna. Jag driver bara, ABBA YAHUVEH. Det vet DU.

Elisheva: Okej.

Ezra: Japp [Skrattar]

Elisheva: Detta är bara begynnelsen av när du och jag kommer samman i Smörjelsen.

Ezra: Ja, verkligen.

Kathrynyah: Härligt!

Elisheva: När djävulen tror att han kommer bryta mig. [hon lär sig detta från Himmelen] Då sa ABBA YAH: ”Det enda jag gjorde var att böja mig.” Det är allt. Anledningen till att jag bara böjde mig idag och inte bröts är för att det fanns en man [Ezra] som hade en Spira, och han är min andra halva av Smörjelsen.

Kathrynyah: Amen!

Ezra: [Auktoritativt] Amen.

Elisheva: Och det är vad jag har att säga. Och hela helvetet darrar just nu.

Kathrynyah: Bra!

Ezra: Precis.

Elisheva: djävulen blev besegrad.

Kathrynyah: i YAHUSHUA HA MASHIACHS NAMN, bra!

Ezra: Tala om för henne att jag ger henne fem [high five] “Give me five”[9]

Kathrynyah: Han ger dig “fem”, ge honom “fem” [Skrattar]

Elisheva: Vad sägs om en kyss på kinden?

Kathrynyah: [Upprepar] Vad sägs om en kyss på kinden? [Skrattar]

Ezra: Okej.

Kathrynyah: Okej, han sätter sin kind mot skärmen.

Elisheva: [Skrattar] Jag vill inte vrida din arm!

Kathrynyah: Nej, han vill ge dig en high five!

Ezra: Du har vridit den, låt mig säga det till dig. [skämtsamt]

Kathrynyah: Nej, han vill ge dig en high five!

Elisheva: Vad är en “high five”? Jaha! Ge mig ”high five”! [Skrattar]

Kathrynyah: Okej, nu förstår hon!

Elisheva: Jag räckte upp handen. Våra smorda händer är förenade.

Kathrynyah: Hon räcker upp handen för en “high five”. Hon säger – Okej, nu förstår hon. Nu fattar hon...

Elisheva: Nu är våra smorda händer förenade.

Kathrynyah: Amen!

Ezra: Kom bara ihåg, med all denna turbulens/vedermöda där du genomled – något gott kom ut från det. Segrande dag.

Elisheva: Amen.

Kathrynyah: Hon brukade alltid säga “Jag är fem och jag är levande!”[10]

Elisheva: Vi har faktiskt mer än så nu! Vi har Ezra! Du vet! Och han är långt däruppe [andligt]! [Skrattar]

Kathrynyah: Okej

Ezra: Nu förstår jag varför min hela dag fördröjdes och att jag inte kunde komma fram dit och... det var av den anledningen, absolut.

Elisheva: Tack för att du finns där för mig.

Ezra: Åh, du är välkommen.

Elisheva: Och FADER, tack för att DU får honom att vara där för mig. För om du hade varit ute – så hade du inte varit där för mig idag. Och detta Ord skulle inte ha kommit fram.

Ezra: Som jag sa: allt vi gör är förutbestämt sedan “tidigare”[11]

Elisheva: Amen. Amen, amen, amen. Så nu har du... du har bevittnat den första Profetian med dig. [Skrattar]

Kathrynyah: Hon sa [innan] att vi väntade så länge för nästa Profetia, och hon har Profetior som inte har publicerats –

Elisheva: – tack vare honom [Paul Hellem].

Ezra: Nu är vi där. Ja, visst.

Kathrynyah: Tack vare “rumphuvud”.

Elisheva: Ja.

Ezra: Visst.

Elisheva: För att han…

Kathrynyah: Jag kan inte tänka mig ett tillräckligt dåligt namn för honom [Paul Hellem].

Elisheva: [Skrattar] Det kan jag inte heller.

Ezra: Jag tyckte att “osthuvud” låter bra.

[Inspelningen avbruten, men kvinnnorna svarar och säger att båda dessa namn inte är tillräckligt dåliga för den förtappade Paul Hellem!]

Elisheva: Jag behöver se ditt ansikte. Jag behöver se min man i blått därborta! Den smorda färgen! Väckte upp Smörjelsen!

Ezra: Åh, OK.

Kathrynyah: Det väckte Smörjelsen.

Elisheva: Väckte Smörjelsen...

Ezra: Visste ni, jag ska avsluta med detta: om man tar namnet “Jerusalem” – om man tar namnet “Jerusalem”, så finns USA i mitten av “Jerusalem”.

Kathrynyah: Ja.

Elisheva: Ja, jag vet.

Ezra: U.S.A. var välsignad bara tack vare Jerusalem. Tack vare Israel.

Kathrynyah: Ja…

Elisheva: Det tror jag på...

Ezra: Och nu överger de Israel.

Elisheva: De är fiender, och ändå vill de inte erkänna att de är fiender. Akta er för den Trojanska Hästen [Profetia 57]. Du har [YAH har sagt] Profetior till Israel. Jag kunde inte nå dem med dessa Profetior. Du kan det – varna dem.

Ezra: Ja.

Elisheva: Och när du kommer fram till Förenta Staterna, så varnar du dem där också.

Ezra: Ja, verkligen.

Elisheva: Det finns så många Profetior för Amerika. Okej?

Ezra: Ja, ja!

Elisheva: Okej, men jag ska låta dig gå

Elisheva: Allt jag kan göra är att säga tack. Det finns inget annat jag kan säga.

Ezra: OK.

Kathrynyah: YAHUVEH välsigne dig!

Elisheva: YAHUSHUA välsigne dig.

Ezra: Hejdå!

Kathrynyah: Hejdå!

Ezra: Tack.

Inspelningens Slut.

Så är den talad, så är den skriven i YAHUSHUAS NAMN, 12 april, 2016 Apostel, Profet Elisheva Eliyahu

* * * * * * *

[1] Elisheva gick med i just detta videosamtal indirekt via Kathrynyahs telefon – och när hon inte kunde se samtalet, så var hon nyfiken på vad Ezra hade på sig den dagen. Detta är också anledningen till att Kathrynyah ständigt upprepar det som de andra två säger – för de kunde inte höra varandra tydligt alla gånger.

[2] Elisheva är fjärilen: “JAG ger dig en kvinna så ömtålig, känslig, skör, känslosam som en fjäril med brutna, rivna, trasiga vingar, till att förenas med en man som har MIN HELIGA ANDES SMÖRJELSE till att tala Helande, Kärlek, Medlidande, Frid & Skratt, och i MIN Smörjelse laga hennes trasiga vingar – så att hon kan flyga, högt, i himlen – med de smorda sånger som JAG ska ge honom till att sjunga.” (”Ben av MITT Ben, Kött av MITT Kött ger JAG” Profetisk Dikt)

[3] se föregående fotnot; även en referens till privata Profetiska Ord.

[4] Den förtappade Paul Hellem hade kränkt Elisheva i flera år – tills YAH hade fått nog! ”YAHUSHUAS Brud” är en grupp av utkallade och helgade troende som lyder befallningen att sätta YAH först i sin kärlek och sitt liv, över allt annat (Jes 54:5).

[5] Förtappad kan definieras som en person som ratats av GUD utan hopp om frälsning (Jer 6:26-30; Heb 6:4-8), som har hädat den HELIGA ANDEN (Mt 12:31; Heb 10:26-31), vilket är den enda oförlåtliga synden (Lk 12:10) och som därför måste ha ”förutbestämts” till fördömelse (Rom 9:22). ”Förtappad” kan även användas som ett adjektiv för att beskriva relationen till detta tillstånd.

[6] Dubbel innebörd – både Sanningarna i detta Ministerium och folk som tar emot det är avskilda, speciella, Heliga för YAH.

[7] “ni [...] når” i presens – YAHUVEH talar in till existens, och når de som ännu inte har nåtts.

[8] Elisheva talar här som en Profet, och är så smord att de Profetiska Orden från YAH blandas med hennes egna ord. Inga av hennes ord ”faller till marken” (1 Sam 3:19).

[9] att klappa sin hand med en annan persons hand – en gest av fröjd, firande eller hälsning.

[10] Det engelska ordet för fem (five) rimmar med det engelska ordet för levande (alive).

[11] jämför med Profetia 71, Det som har Förseglats är Nu Uppenbarat! – ”Bara de själar som innan jordens begynnelse var lojala mot JAG, YAHUVEH & YAHUSHUA då kommer att acceptera, älska, lyda [MIG]och kämpa mot ohelighet och kämpa mot satan och alla dessa styggelser nu.”