Profetia 125

PROFETIA – SATANS ELITTRUPPER & DEN BLODRÖDA MÅNEN I SEPTEMBER 2015


YAHUVEH sa att lägga upp detta på alla Profetior från och med nu: JAG varnade dig för länge sedan Elisabeth att inte nämna detta Ministerium efter en man eller en kvinna till och med innan det fanns ett Ministerium. JAG lade det i din ande för inget av detta har gjorts genom din hand, inget av detta har kommit fram från din mun. Det är från YAHUVEHS mun som har gett upphov. Det är från YAHUSHUA din MASHIACHS mun som har gett upphov. Det är från RUACH ha KODESHS, din IMMAYAHS, mun som har gett upphov. Om det enbart hade varit genom din hand så skulle det ha misslyckats för länge sedan. Det är genom Shkhinyah Härlighets vind som blåser tvärs över denna jord, den Heliga väckelsevinden. Det är inte genom din anda för annars skulle det ha misslyckats. (Jesaja 42:8)

* * * * * * *


Varning om Zombiesjukdom:

Elisabeth: Wow. När detta äger rum, när den där nya blodmånen äger rum – jag hör ”Stora andliga attacker”. Men ABBA YAH, i YAHUSHUAS Namn är vi täckta i YAHUSHUAS utgjutna Blod. Vi står på Psalm 91. Vi är gömda i dina vingars tillflykt.

Jag önskar att du hade spelat in mig just nu.

Kathrynyah: Jag gör det.

E: Jaha! [Skrattar glatt] Prisa YAHUSHAU! Du är så smart, syrran! Bra, för då kan vår webbadministratör lägga upp det. Och han kan värna folk. Fick jag – fick du med fönsterdelen?

K: Jag skriver ner det. Jag tror att jag för det mesta –

E: [Jag vill] säga det. Vi blev precis klara med att göra nattvarden. Jag blev klar med att göra nattvard med Älskade Kathrynyah och Adam på telefonen då vi var ledda att tala med varandra. Jag hade en dröm, och min dröm var att min make skulle täcka fönstren. Och när vi bad efter nattvarden, så hörde jag att – hon [Kathrynyah] såg skelett. Jag hörde ”död”.

Och när jag fortsatte be i tungor, så hörde jag ”Se till att fönstren är täckta med något täckande – med era gardiner [osv.] Se till att de är stängda.” Och jag säger det bara till de Heliga. För de som är oheliga – de se inte följer efter YAHUSHUA – detta kommer inte hjälpa er. Men för dem som verkligen följer YAHUSHUA HA MASHIACH, som en del kallar för JESUS KRISTUS, och ni lyder HONOM – se till att ni smörjer de där fönstren, för jag hörde ”Stora andliga attacker” när det händer med månförmörkelsen och det ser ut som om det vore rött. Det innebär stora andliga attacker.

Det ockulta kommer att använda detta till att skicka mycket dåliga saker. Det är vad jag har hört så här långt. Och vi måste lägga upp denna varning på vår webbplats, och de som har öron till att höra med kommer att lyssna, och alla andra kommer att förbli döva.

K: Amen.

Finns det något mer ABBA YAH? Snälla, snälla, tala om det för oss, FADER. Finns det något mer? Nu hör jag ”människans omänsklighet mot människan kommer att stiga”. Finns det något mer ABBA YAH?

Denna varning ges den 27:e september 2015, och det är kl. 11:08.

Så ABBA YAH, vad mer vill DU berätta för oss om denna månförmörkelse?

K: Jag hörde ”död och sjukdom”, så vi ber även för skydd mot sjukdom, alla sjukdomar som de skulle försöka göra. [Ber:] YAHUSHUAS Utgjutna Blod täcker oss precis som det gjorde på [den Judiska] Påsken.

E: Jag fick en varning. Och det har att göra med alla zombie-drömmar som har pågått just nu. Vår älskade son Brad, vår webbadministratör, hade det. Och jag vet inte vem mer – men kom ihåg när – zombierna som jag talar om som var gjorda av människan. Ok?

Kommer ni ihåg när det fanns en kannibal – fanns kannibaler? Och de såg ut som zombies, för det tog så många kulor att skjuta dem. Och vi hade det 2:25 i Florida. Kommer ni ihåg det?

Kathrynyah & Adam: Ja

E: Och de [median, osv.] kallade dem för ”zombies som var så svåra att döda”? Jag har fått en varning – man hör aldrig längre talas om det [så-kallade badsaltszombies, via etablerade medier]. Jag fick en varning från ABBA YAHUVEH – och de [median] försökte säga att det handlade om någon slags drog, eller nåt, som folk försökte ta – och ändå vet man vem det är som egentligen ligger bakom det, om man verkligen har andliga öron för Himmelen.

Och jag har sett hur farligt det är när det läggs i vatten och mat – till en stor befolkning. Jag vet inte när det kommer hända.

Och det kommer att vara kannibalism. Och det kommer att vara så som det varit. För man har redan experimenterat med befolkningen. Jag kan inte säga vem som ligger bakom det. Jag tänker inte säga vem som ligger bakom det. Men de som har öron för Himmelen kommer redan att veta.

Men akta er bara.

K: Så vårt skydd är att be för vår mat? Och vårt vatten.

E: Och det är en av anledningarna till varför FADER sa att vi ska be över vår mat, och be över det man dricker. Och be för HANS Välsignelse och be för HANS Beskydd.

Och de Heliga kommer att skyddas. Jag tror verkligen på det, för vi har YAHUSHUAS Utgjutna Blod och vi går i lydnad mot HONOM.

K: Häromdan såg jag att YAHUSHUAS utgjutna Blod var som ett filter som filtrerade bort gifter.

E: Det tror jag på. Så HAN måste sätta liv i vår mat, för så mycket av det vi äter är livlöst. Jag menar, HAN sa att till och med frukterna som vi äter inte är som frukter normalt skulle ha smakat – så mycket sötare och så mycket bättre.

Men i alla fall – dessa är de varningar som vi har just nu, HIMMELSKE FADER, som DU har gett, och jag visste inte ens att jag skulle dela det.

K: Amen.

E: Finns det något mer, HIMMELSKE FADER? För DIN HÄRLIGHET ABBA YAHUVEH. För DIN HÄRLIGHET YAHUSHUA. För DIN HÄRLIGHET, DYRBARA, DYRBARA RUACH HA KODESH, vår IMMAYAH – LJUVA, LJUVA HELIGA ANDE.

Det är DU – DIN Smörjelse som bryter våra ok och träldomar. Det är DIN Smörjelse som befriar de fångna i YAHUSHUAS Namn och YAHUSHUAS Blod.

Har du något att visa, Kathrynyah?

[fortsätter med del 2, ljudinspelning]

Profetian kommer efter dessa anvisningar från Himmelen. Snälla, dela det med andra – särskilt med de som ni vet lever Heligt för YAHUSHUA (Hebreiska för JESUS)

  • Titta inte på månen.
  • Håll er inomhus. Be istället för skydd mot satans agenda.
  • Stäng, täck och smörj era fönster osv.
  • Stäng era gardiner och persienner. Täck bokstavligen era fönster med något. Om ni har fönster utan persienner eller gardiner, så kan man täcka dem med tyg, eller klippa och tejpa fast plastpåsar e.d. Håll fönstren stängda enligt bästa förmåga (inte öppna) och täckta.
  • Försegla era fönster i böner med smörjelseolja. (Man kan använda olivolja. Vilken olja ni än har, eller till och med vatten om ni inte har något annat. Se bara till att ni ber över den så att det representerar blodet av LAMMET YAHUSHUA – likt 2 Moseboken 12. Därefter ska ni smörja era fönster med det. )
  • Vi måste ta det på allvar i natt och smörja – i förväg – våra hem, dörrar och fönster och ta bönerna av Psalm 91 på allvar!
  • Om ni har jobb på schemat under denna tid, ring då och sjukanmäl er om det behövs, och håll er hemma eller åtminstone någonstans inomhus där ni kan be. Om ni bor i ett ojämnt okat hushåll, smörj då er själva och det närmaste området runt omkring er.
  • Solförmörkelsen börjar på natten mellan den 27:e och den 28:e september. Den börjar kl. 02:11 och slutar kl. 07:22. Dess intensivaste tidpunkt är kl. 04:47.
  • Även om solförmörkelsen inte hade varit synligt där ni bor, så betyder det inte att ondskan inte har brutit fram, HÅLL ER UNDER BÖNER (SE TILL ATT NI BER)!


Det kommer att vara delvis synligt från Europa, Sydvästasien, Afrika, Nordamerika, Sydamerika, Stillahavsområdet, Atlanten, Arktis och Antarktis. Snälla, var i böner (utan att titta på det).

Jesaja 26:10
Kom, MITT folk, och gå in i dina kamrar. Stäng igen dörrarna efter dig. Göm dig ett litet ögonblick, till dess vreden har gått förbi.


PROFETIA

Elisabeth: Finns det något mer, HIMMELSKE FADER?

Kathrynyah: Tack för att DU varnade i förväg.

E: Ok, ok. Jag hör någonting… Spelas jag in?

K: Ja

[Heliga Tungor & Profetia börjar:]

MINA barn, MINA barn, MINA barn!

När ni ser mörkret, eller när ni hör talas om mörkret som ska täcka månen, håll er inomhus! För när månen blir röd, så är det dags för MINA Heliga att stå upp och göra förböner och be mot mörkret!

Be mot det andliga mörkret, förbannelserna, människans omänsklighet mot människan – för de regeringar som ni trodde att ni kunde lita på över hela världen, som skulle beskydda människorna – nu ger JAG er en ny befallning – be för skydd [från allt detta]. För satan har sin huvudplan.

Låt er inte bedras. Detta är INTE JAG, YAHUVEHS vrede.

Detta är eliternas vrede över dem som de kallar för “bönder”. Ordet ”avfolkning” talas bara vårdslöst av dessa eliter. Akta er för eliterna. För satan kommer att frigöra demoner till att fylla eliterna på ett nytt sätt. Och deras tankar kommer inte vara att bevara mänskligheten, och all barmhärtighet kommer att tvättas bort.

Akta er för eliterna i denna värld. Och ni kommer att säga ”Men vem är eliterna?” Det är de rikaste av de rikaste. De tjänar redan satan. De säger att de är ”bättre än alla andra”.

Dumma män och dumma kvinnor – ni vill ha det som de har! Ändå inser ni inte: allt som väntar på dem är helvetet och Eldsjön! En del kallar ni för ”filmstjärnor”. En del är i höga regeringsställningar. En del en miljardärer. Och många gånger om, miljonärer.

Jag tanker inte nämna namnen. Jag tänker inte utsätta denna talande Profet för fara. Jag har bara gett er en skymt av eliten: rättvisans fördärvare. En del stiftar till och med landets själva lagar! I höga politiska ställningar!

Akta er för eliten!

Så denna måne är bara en föregångare. För MIN vrede för denna värld har ännu inte kommit, men det ska (Upp 6:16) och JAG, och JAG själv, SKAPAREN av den där månen, JAG, YAHUVEH kommer att sätta ännu en röd måne när ni minst anar det. Det kommer INTE vara så som vetenskapsmännen tror.

JAG ÄR YAHUVEH!

Stoppade JAG inte tiden (Jos 10:13; Jes 38:8)?

De Heliga Skrifterna ljuger inte!

“Hur kan man stoppa roterandet av världen, utan att alla flyger av?”

Ändå stoppade JAG, YAHUVEH, tiden! Tror ni verkligen att det är omöjligt för MIG att sätta ännu en solförmörkelse över månen – och månen ska bli till blod (Joel 2:31)!

JAG ÄR YAHUVEH! SKAPAREN AV ALLT!

MIN vrede byggs fortfarande upp. MIN NÅD ropar fortfarande (Ords 1:20; 8:1): ”Kom till YAHUSHUA HA MASHIACH medan ni ännu kan, för HAN ENSAM är den ENDA FÖREBEDJAREN!”

Det är INTE en människa klädd i en dräkt! Han klär sig i mantel, men det är inte JAG, YAHUSHUAS rättfärdighet! Han har all evighet att betala för att han accepterar dyrkan från män och kvinnor. Aldrig säger han någonsin ”Lyft upp era huvuden till YAHUSHUA! Lyft upp era huvuden där er RIKTIGA FÖRLOSSNING närmar sig” (Lukas 21:28)! Ni vet att han njuter av tillbedjan och dyrkan från människor (Joh 5:41; 12:43).

Akta er för eliten! Akta er för den som kallar sig för en “Påve”! Akta er för Vatikanen!

Akta er för eliten. För de ÄR INGA eliter I MINA ögon. De är satans elit. De tillhör satan – sinne, kropp, ande och själ – och det är därför JAG sa att de kommer hamna I helvetet och Eldsjön!

Åh, men JAG har MIN elit. De är tvättade i Blodet av MIN SON YAHUSHUA, er MASHIACH. De är följare och troende och försvarare av det som ni kallar för de Tio Budorden. JAG tittar inte på deras finansiella inkomst. De är MIN elit. De är MINA elittrupper som står emot mörkret.

För det är de rättfärdiges böner som gagnar mycket (Jakobs 5:16)! Inte de orättfärdigas böner!

5 Moseboken 28 är MINA Ord! Det är upp till er vare sig ni bär på er välsignelserna av JAG YAHUVEH för lydnad, eller förbannelserna från JAG YAHUVEH för ert uppror och er olydnad och er vägran att leva Heligt!

Och i YAHUSHUA HA MASHIACHS Namn kommer JAG att höra era böner. JAG kommer att förlåta er. JAG ska ha nåd. Så kom till MIG, ödmjukt – medan det ännu finns tid.

Denna värld har legaliserat det som JAG har kallat för “styggelse” (3 Mos 18:22). Men denna värld är inte LAGGIVAREN

JAG, YAHUVEH, ÄR LAGGIVAREN!

E: FÖR DIN HÄRLIGHET ABBA YAHUVEH! FÖR DIN HÄRLIGHET YAHUSHUA! FÖR DIN HÄRLIGHET! Vi förebrår [de onda] eliterna just nu i YAHUSHUA HA MASHIACHS Namn! satans elit – VI FÖREBRÅR ER!

Vi ber DIG ABBA YAHUVEH, att frigöra förbannelserna I 5 Moseboken 28! Låt dem bära på sig det som en andra hud (Psalm 109:17-19)! Vi ber DIG ABBA YAHUVEH: hämnas. För DU sa ”MIN är hämnden, Säger YAHUVEH” (5 Mos 32:35; Rom 12:19), DU kommer att återgälda!

För DIN Härlighet ABBA YAHUVEH. Vi tackar DIG och vi prisar DIG för DITT beskydd i natt när supermånen kommer – solförmörkelsen och den blir blodröd ABBA YAH – vi tackar DIG för DITT skydd mot demonerna som kommer att frigöras. Och de som har den främmande elden och som utövar det ockulta, kommer att utnyttja det till att skicka fram sina förbannelser och göra sina ritualer.

Vi förebrår det! Vi tar INTE emot det! I YAHUSHUA HA MASHIACHS Namn! Vi står på Skrifterna i Psalm 91 om att ingen sjukdom ska komma nära våra hem! DU har gett Heliga Änglar till att beskydda oss! Vi tackar DIG och vi prisar DIG ABBA YAHUVEH för att DU förbryllar fienden!

Och istället för att de så-kallade bönderna dör, så ska det vara den själva eliten som DU dömer. Det som de vill sätta på de oskyldiga i denna värld kommer istället att återvända över eliten i denna värld- satans elit, satans brud, satans brud och lärjungar.

Tack ABBA YAHUVEH! Tack för att DU skyddar oss! Tack! Tack för YAHUSHUAS Utgjutna Blod! Tack för det osynliga kraftfältet – kupolen som finns runt våra hem! Tack ABBA YAHUVEH!

För DU sa “Göm er, MINA barn, ett litet ögonblick.” (Profetia 60, Jesaja 26:20) tills DIN vrede passerar förbi. Tack för att DU skyddar oss från människan omänsklighet mot människor.

Tack för att DU frigör legionerna av Heliga Änglar. Då mörkret täcker månen och den verkar vara blodröd, tack ABBA YAHUVEH för att DU frigör legionerna av Heliga Änglar över denna jord till att täcka och beskydda alla verkligen är DINA, YAHUSHUA!

JAG ber inte om någon täckning för de ljumma – de som låtsas tillhöra dig!

[Talar under en stark smörjelse:]

Hycklarnas kyrka – BORT FRÅN MIG, BORT FRÅN MIG! VI har ingenting gemensamt med er!

Vi är köpta med YAHUSHUA HA MASHIACHS blod. Och vårt enda syfte i livet är att leva Heligt inför HONOM! Vi är inte perfekta! Bara HAN är perfekt! Men vi vet detta: vi prövar inte YAH avsiktligt genom att synda.

Så tack ABBA YAHUVEH! Tack ÄLSKADE YAHUSHUA! Tack, DYRBARA, DYRBARA IMMMAYAH, vår DYRBARA, DYRBARA SÖTA HELIGA ANDE! Tack!

DU delar vetet från bossen (Matt 13:24-30). Och vi tackar DIG ABBA YAHUVEH för att vi är DITT vete! Och inte någon GMO-[genetiskt menipulerad] vete! Vi representerar det Himmelska vetet.

Tack för LJUSET som fyller våra ansikten, så att den LJUVA, LJUVA HELIGA ANDEN ska kunna ses! Och inte det falska ljuset [från de onda] – för det är som ett fluorescerande ljus! Vi har det RIKTIGA LJUSET.

Vi tjänar det VÄGLEDANDE LJUSET, vår FÅRAHERDE, vår MESSIAS, vår HERRE & GUD & FRÄLSARE. YAHUVEHS ENFÖDDE SON YAHUSHUA HA MASHIACH – DEN KORSFÖSTE & DEN SOM ÅTERUPPSTOD – och ÄLSKADE YAHUSHUA HA MASHIACH, vår SNART KOMMANDE BRUDGUM!

Och vi tackar DIG! Vi prisar DIG, ÄLSKADE YAHUSHUA för att DU smörjer oss, beskyddar oss, välsignar oss, vägleder oss – ger oss urskiljning om vet som är god och vem som är ond, viljan att leva rättfärdigt inför DIG – för att ge DIG härlighet. De som försvarar de 1+ Budorden. Vi tackar DIG för att DU räknar oss bland vår ÄLSKADE YAHUSHUA vår MASHIACHS elit – bönekrigare som står mot ondskan i denna värld. Det var allt.

K: Amen! [Elisabeth skrattar glatt.]

E: Tack, ABBA YAHUVEH!

K: Man vet aldrig…

E: Detta är en Profetia – wow. Detta är en Profetia! [Skrattar, upprymd och glad.] Och det skulle inte ha kommit fram om vi inte hade gjort nattvarden. Om vi inte hade vetat, om du inte hade ringt mig… så skulle inget av detta ha hänt.

K: Jag vet.

E: Om självaste natten som alla fruktar, överlämnades en ny Profetia på dagen! När du talade om det, och när HAN talade om tid, så såg jag ett golvur.

E: Jag hoppas att du spelar in detta.

K: Ja.

E: Ok. Fortsätt med det…

K: Och då såg jag – det kändes som om jag var mitt ibland alla i Himmelen, och alla de böjde sig när HAN talade. Faktiskt, så såg jag det. Jag såg hur alla böjde sig.

Och då var det som om vi vore på ground zero och det talades in i den andliga världen…

E: En ny Profetia kom fram! (Min make kom precis och sa ”Varför är du på telefonen?” Och jag sa precis ”En ny Profetia kom fram!” Jag ber om ursäkt, Kathrynyah. Fortsätt.)

K: Amen, så jag såg, ni vet ett epicentrum från en jordbävning och vågorna går ut därifrån? Sprickorna, inte sprickorna – vibrationerna. Det är det jag såg. Och när YAH sa – du bad att de onda skulle störta. Jag såg det med. Jag såg två mörka figurer störta, de föll ihop som en pyramid.

E: John Hagee är en av dem. John Hagee är en av eliterna. Och Joel Osteen är en av eliterna.

K: Amen.

Adam: Wow.

E: Ja, ja. Golvuret (Farfarsklockan/Morfarsklockan). Det var intressant. Så ni vet vad FARFARN är – det är ABBA YAH!

K: Ja!

E: FARFAR, STORE HIMMELSKE FADER! Det är häftigt. Det är riktigt häftigt. Jag förväntade inte mig detta. Jag vet inte om “Asiatiska Bruden Kom Fram!” är 124 nu som inte har publicerats eller om – och om det är därför det har fördröjts.

K: Ska jag fortsätta spela in eller sluta?

E: Nej, fortsätt att spela in tills vidare, så att folk ska kunna förstå. Jag förväntade mig inte detta. Hahaha!

E: Men du – det gör vi aldrig!

E: Eller hur, jag gör aldrig det! [Skrattar medan hon säger det!] Jag, detta – inte undra på att jag var under attack. 28:01 FADER jag tackar DIG bara och prisar DIG just nu för att DU välsignat min mun. Jag ger DIG härligheten, HIMMELSKE FADER! Till alla dem som försökte tysta mig: min mun – som DU sa, HIMMELSKE FADER – ropar bara högre när DU vill det i YAHUSHUAS Name!