PROFETIA 125

satans Elit Kommer Använda den Blodröda Månen den 27 September

Skriven/Talad under RUACH HA KODESHS Smörjelse genom Apostel Profet Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu)

27 september, 2015

Detta är från Profetia 105, YAHUVEH sade att detta ska läggas upp på alla Profetior från och med nu: JAG varnade dig för länge sen Elisabeth (Elisheva) att inte nämna detta Ministerium efter en man eller en kvinna, till och med innan det fanns ett Ministerium. JAG lade det i din ande, för inget av detta skedde genom din hand, inget av detta har kommit fram från din mun. Det är från YAHUVEHS Mun som har gett upphov. Det är från YAHUSHUAS din MASHIACHS Mun som har gett upphov. Det är från RUACH ha KODESHS, din IMMAYAHS, Mun som har gett upphov. Om det bara hade varit genom din hand, så skulle det ha misslyckats för länge sen. Det är genom SHKHINYAH HÄRLIGHETS Vind som blåser tvärs över denna jord, den Heliga Väckelsevinden. Det är inte genom din anda, för annars skulle det ha misslyckats. (Jesaja 42:8)

Juli 2010 sa YAHUVEH GUD även att följande ska läggas till, från 2 Krönikeboken, före varje Profetia:

2 Krönikeboken 36:16, ”Men de gjorde narr av GUDS Sändebud, de föraktade HANS Ord och hånade HANS Profeter, till dess att HERRENS Vrede över HANS folk växte så att det inte mer fanns någon bot.”

* * * * * * *

Under böner efter nattvard med med-Profeten Kathrynyah den här morgonen på telefonen, så fick jag ännu en Profetia, som ska vara nästa, 125. Profetia 124 är förseglad för framtida frigörelse. Vi har ett uppdrag att få detta inför folket så fort som möjligt, så vi publicerar det på vår blogg. Och vi tackar ABBA YAH för HANS Nåd mot oss!

Jag hade en dröm att vi täckte fönstren. Då tog jag det till böner med Kathrynyah. Profetian följer dessa instruktioner från Himmelen. Snälla dela med andra, särskilt de som du vet lever Heligt för YAHUSHUA (Hebreiska för JESUS):

 • Titta inte på månen

 • Håll dig inomhus (ta med dina husdjur inomhus också), och var i böneförebedjande för skydd mot satans agenda

 • Stäng, täck och smörj dina fönster, dvs.

 • Stäng dina persienner och gardiner. Täck bokstavligen dina fönster med något. Om du har fönster utan gardiner, så kan du täcka dem med tyg, eller klipp och tejpa över soppåsar. Håll fönster stängda och täckta.

 • Försegla dina fönster i böner med smörjelseolja. (Du kan använda olivolja {vilken olja du än har eller till och med vatten om du inte har något annat}. Be bara över det så att det representerar BLODET av LAMMET, YAHUSHUA – likt 2 Moseboken 12 – lägg sedan litegrann på dina fönster.)

 • Vi måste ta det på allvar denna natt att smörja – i förväg – våra hem, dörrar, fönster och ta Psalm 91-böner på allvar!

 • Om du är schemalagd att arbeta på ditt jobb under förmörkelsen, ring in för en sjuk dag om så behövs, och håll dig hemma eller åtminstone någonstans inomhus där du kan be. Om du bor i ojämnt okat hushåll, smörj dig och det omedelbara området kring dig.

 • Förmörkelsen är 27 eller 28 september, beroende på din tidszon. Kolla denna webbsida för tiden där du bor.
  Den börjar den 28 sep UTC/GMT 00:11 (runt midnatt, kl. 12:11 på morgonen UTC) och slutar kl. 5:22 (kl. 5:22 på morgonen UTC). Den maximala förmörkelsen är UTC 2:47 på morgonen.

 • Även om förmörkelsen inte är synlig i ditt land, så betyder det inte att ondskan inte har gått ut, SÅ VAR I BÖNER!

Det kommer vara delvis synligt från Europa, Södra och Västra Asien, Afrika, Nordamerika, Sydamerika, Stilla havet, Atlantiska, Indiska Oceanen, Arktis, Antarktis. Snälla var i böner (utan att titta på den).

Jesaja 26:20

Kom MITT folk och gå in i dina kamrar, stäng igen dörrarna efter dig. Göm dig ett litet ögonblick, till dess vreden har gått förbi. (SFB: Svenska Folkbibeln)

Gå hem, MITT folk, gå in i era hus och lås dörrarna om er! Göm er en stund ... (SLB: Nya Levande Bibeln)

MITT folk, gå in i era kamrar och stäng dörren om er. Göm er en kort stund ... (Bibeln: Bibelkommissionens översättning)

* * * * * * *

Elisabeth (Elisheva): Finns det något mer, HIMMELSKA FADER?

Kathrynyah: Tack för att DU varnar i förväg.

E: Ok, ok. Jag hör något... spelas jag in?

K: Ja.

[Heliga Tungor & Profetia börjar:] MINA barn, MINA barn, MINA barn!

När ni ser mörkret, eller när ni hör talas [om] mörkret som ska täcka månen, håll er inomhus! För när månen blir röd, så är det dags för MINA Heliga att resa sig och göra förböner och be mot mörkret!

Be mot det andliga mörkret, förbannelserna, människans omänsklighet mot människan – för de regeringar som ni trodde att ni kunde lita på över hela denna värld, som var tänkt att beskydda folket – nu ger JAG er en ny befallning – be för skydd [från allt detta]. För satan har en huvudplan.

Låt er inte bedras. Detta är INTE JAG, YAHUVEHS Vrede.

Detta är eliternas vrede över dem som de kallar för “bönder”. Ordet ”avfolkning” sägs alldeles likgiltigt av dessa eliter. Akta er för eliterna. För satan kommer frigöra demoner till att fylla eliterna på ett nytt sätt. Och deras tankar kommer inte vara att bevara mänskligheten, och allt medlidande kommer att tvättas bort.

Akta er för eliterna av denna värld. Och ni kommer säga ”Men vem är eliterna?” Dessa är de rikaste av de rika. De tjänar redan satan. De säger att de är ”bättre än alla andra”.

Dumma män och dumma kvinnor – ni vill ha det som de har! Ändå inser ni inte: det enda de har i beredskap är helvetet och Eldsjön! En del kallar ni för ”filmstjärnor”. En del är i höga regeringsställningar. En del en miljardärer. Och många gånger om, miljonärer.

JAG tanker inte nämna namnen. Jag tänker inte utsätta denna talande Profet för fara. Jag har bara gett er en skymt av eliten: rättvisans fördärvare. En del förordnar till och med landets självaste lagar! I höga politiska ställningar!

Akta er för eliten!

Så denna måne är bara en föregångare. För MIN Vrede till denna värld har ännu inte kommit, men det ska (Upp 6:16), och JAG, och bara JAG, SKAPAREN av den där månen, JAG, YAHUVEH, kommer att placera ännu en röd måne när ni minst anar det. Det kommer INTE vara så som vetenskapsmännen tror.

JAG ÄR YAHUVEH!

Stoppade JAG INTE tiden (Jos 10:13; Jes 38:8)?

De Heliga Skrifterna ljuger inte!

Hur kan man stoppa världens rotation, utan att alla flyger av?”

Ändå stoppade JAG, YAHUVEH, tiden! Tror ni verkligen att det är omöjligt för MIG att frambringa ännu en solförmörkelse över månen – och månen ska förvandlas till blod (Joel 2:31)!

JAG ÄR YAHUVEH! SKAPAREN AV ALLT!

MITT Raseri byggs fortfarande. MIN NÅD ropar fortfarande (Ords 1:20; 8:1): ”Kom till YAHUSHUA HA MASHIACH medan ni kan, för BARA HAN är den ENDA FÖREBEDJAREN!”

Det är INTE en människa klädd i en dräkt! Han klär sig i dräkt, men det är inte JAG, YAHUSHUAS Rättfärdighet! Han har all evighet att betala för att han accepterar dyrkan från män och kvinnor. Aldrig säger han någonsin ”Se upp till YAHUSHUA! Titta upp där er RIKTIGA FÖRLOSSNING närmar sig” (Lukas 21:28)! Ni vet att han njuter av människans tillbedjande och dyrkande (Joh 5:41; 12:43).

Akta er för eliten! Akta er för den som kallar sig för en “Påve”! Akta er för Vatikanen!

Akta er för eliten. För de ÄR INTE elit I MINA Ögon. De är satans elit. De tillhör satan: – sinne, kropp, ande och själ – och det är därför JAG sa att de kommer gå till helvetet och Eldsjön!

Åh, men JAG har MIN Elit. De är tvättade i det UTGJUTNA BLODET av MIN SON YAHUSHUA, er MASHIACH. De är följare och troende och försvarare av det som ni kallar för de Tio Budorden. JAG tittar inte på deras ekonomiska inkomst. De är MIN Elit. De är MINA elittrupper som står mot mörkret.

För det är ”de rättfärdiges böner som gagnar mycket” (Jakobs 5:16)! Inte de orättfärdigas böner!

5 Moseboken 28 är MINA Ord! Det är ert val vare sig ni har på er välsignelserna av JAG, YAHUVEH, för lydnad, eller förbannelserna från JAG, YAHUVEH, för ert uppror och er olydnad och er vägran att leva Heligt!

Och i YAHUSHUA HA MASHIACHS NAMN kommer JAG höra era böner. JAG ska förlåta er. JAG kommer ha nåd. Så kom till MIG, ödmjukt – medan det ännu finns tid.

Denna värld har legaliserat det som JAG har kallat för “styggelse” (3 Mos 18:22). Men denna värld är inte LAGGIVAREN.

JAG, YAHUVEH, ÄR DEN DÄR LAGGIVAREN!

E: För DIN HÄRLIGHET, ABBA YAHUVEH! FÖR DIN HÄRLIGHET, YAHUSHUA! För DIN HÄRLIGHET! Vi förebrår [de onda] eliterna just nu i YAHUSHUA HA MASHIACHS NAMN! satans elit – VI FÖREBRÅR ER!

Vi ber DIG, ABBA YAHUVEH, att släppa lös förbannelserna i 5 Moseboken 28! Låt dem ha på sig det som en andra hud (Psalm 109:17-19)! Vi ber DIG ABBA YAHUVEH: hämnas. För DU sa ”Hämnden är MIN, Säger YAHUVEH” (5 Mos 32:35; Rom 12:19), DU kommer att vedergälla!

För DIN Härlighet, ABBA YAHUVEH. Vi tackar DIG och vi prisar DIG för DITT beskydd denna natt när supermånen kommer – solförmörkelsen, och den blir blodröd, ABBA YAH – vi tackar DIG för DITT beskydd mot demonerna som kommer släppas loss. Och de som har den främmande elden, och som utövar det ockulta, kommer utnyttja det till att skicka ut sina förbannelser och göra sina ritualer.

Vi förebrår det! Vi tar INTE emot det! I YAHUSHUA HA MASHIACHS NAMN! Vi står på Skrifterna i Psalm 91, att ingen sjukdom ska komma nära vår bostad! DU har gett Heliga Änglar till att skydda oss! Vi tackar DIG och vi prisar DIG, ABBA YAHUVEH, för att DU förbryllar fienden!

Och istället för att de så-kallade bönderna dör, så ska det vara den självaste eliten som DU dömer. Det som de vill lägga på de oskyldiga i denna värld kommer istället återvända över eliten i denna värld – satans elit, satans brud, satans tjänare och lärjungar.

Tack, ABBA YAHUVEH! Tack för att DU skyddar oss! Tack! Tack för YAHUSHUAS UTGJUTNA BLOD! Tack för det osynliga kraftfältet – kupolen som finns runt våra hem! Tack, ABBA YAHUVEH!

För DU sa “Göm er, MINA barn, ett litet ögonblick.” (Profetia 60, Jesaja 26:20) tills DIN Vrede passerar förbi. Tack för att DU skyddar oss från människans omänsklighet mot människan.

Tack för att DU släpper lös legionerna av Heliga änglar. Då mörkret täcker månen, och den verkar vara blodrött, tack ABBA YAHUVEH för att DU släpper lös legionerna av Heliga änglar över denna jord till att täcka och beskydda alla som verkligen är DINA, YAHUSHUA!

JAG ber inte för täckningen av de ljumma – de som låtsas tillhöra DIG!

[Talar under en stark smörjelse:] Hycklarnas kyrka – BORT FRÅN MIG, BORT FRÅN MIG! VI har ingenting gemensamt med er!

Vi är blodsköpta med YAHUSHUA HA MASHIACHS BLOD. Och vårt enda ändamål i livet är att leva Heligt inför HONOM! Vi är inte perfekta! Bara HAN är perfekt! Men vi vet detta: vi prövar inte YAH avsiktligt och syndar.

Så tack, ABBA YAHUVEH! Tack, ÄLSKADE YAHUSHUA! Tack, DYRBARA, DYRBARA IMMMAYAH, vår DYRBARA, DYRBARA, LJUVA HELIGA ANDE! Tack!

DU åtskiljer vetet från agnarna (Matt 13:24-30). Och vi tackar DIG, ABBA YAHUVEH, att vi är DITT vete! Och inte något GMO-[genetiskt modifierat] vete! Vi representerar det Himmelska vetet.

Tack för LJUSET som fyller våra ansikten, så att den LJUVA, LJUVA, HELIGA ANDEN kan synas! Och inte det FALSKA ljuset [av de onda] – för det är som ett fluorescerande ljus! Vi har det RIKTIGA LJUSET.

Vi tjänar det VÄGLEDANDE LJUSET, vår FÅRAHERDE, vår MESSIAS, vår HERRE, GUD & FRÄLSARE, YAHUVEHS ENFÖDDE SON – DEN KORSFÄSTE & DEN ÅTERUPPSTÅNDNA – vår ÄLSKADE YAHUSHUA HA MASHIACH, vår SNART KOMMANDE BRUDGUM!

Och vi tackar DIG! Vi prisar DIG, ÄLSKADE YAHUSHUA, för att DU smörjer oss, beskyddar oss, välsignar oss, vägleder oss – ger oss urskiljning [av] vem som är god och vem som är ond, längtan att leva rättfärdigt inför DIG – för att ge DIG Härlighet. De Tio Budordens Försvarare, vi tackar DIG för att vi räknas som en av Eliten av ÄLSKADE YAHUSHUA vår MASHIACH – böneförebedjare som står mot ondskan i denna värld... Det var allt.

K: Amen! [Elisabeth (Elisheva) skrattar glatt.]

E: Tack, ABBA YAHUVEH!

K: Man vet bara aldrig…

E: Detta är Profetia – wow. Detta är en Profetia! [Skrattar, taggad och glad.] Och det skulle inte ha kommit fram om vi inte hade gjort nattvarden. Om vi inte hade vetat, om du inte hade ringt mig… så skulle inget av detta ha hänt.

K: Jag vet.

E: Det är så härligt, FADER! På den självaste natten som alla fruktar, så har en ny Profetia frigjorts under dagen!

K: När du sa det, och när HAN talade om tid, så såg jag ett golvur1.

E: Jag hoppas att du spelar in det här.

K: Ja.

E: Ok. Fortsätt …

K: Och då såg jag – det kändes som om jag var mitt ibland hela Himmelen, och alla de böjde sig när HAN talade. Egentligen, så såg jag det. Jag såg alla böja sig.

Och då [var det] som om vi vore på hypocentrat, och när det här talades in i den andliga världen…

K: [...] Jag såg, ni vet ett epicentrum från en jordbävning, och vågorna går ut därifrån? Sprickorna... inte sprickorna – vibrationerna. Det är det jag såg. Och sen när YAH sa – du bad att de onda skulle falla. Jag såg det också. Jag såg två mörka figurer ramla omkull, falla ner som en pyramid.

E: John Hagee är en av dem. John Hagee är en av eliterna. Och Joel Osteen är en av eliterna.

K: Amen.

Adam: Wow.

E: Ja, ja. Golvuret1. Det var intressant. Så ni vet vad STORFADERN är – det är ABBA YAH!

K: Ja!

E: STORFADER, STORE HIMMELSKE FADER! Det är häftigt. Det är riktigt häftigt. Jag förväntade mig inte detta. Jag vet inte om “Asiatiska Bruden Kom Fram!” är 124 nu som inte har frigjorts eller om – och om det är därför det har fördröjts.

K: Ska jag fortsätta spela in eller sluta?

E: Nej, fortsätt spela in tills vidare, så att folk ska kunna förstå. Jag förväntade mig inte det här. Hahaha!

E: Men du – det gör vi aldrig!

E: Jag vet, jag gör aldrig det! [Skrattar medan hon säger det!] Jag verkligen, det här verkligen – inte så konstigt att jag var under attack. 28:01 FADER: jag tackar DIG bara och prisar DIG just nu för att ha välsignat min mun. Jag ger DIG Härligheten, HIMMELSKA FADER! Till alla dem [som] försökte tysta mig: min mun – som DU sa, HIMMELSKA FADER – skriker bara högre när DU vill att jag ska göra det, i YAHUSHUAS NAMN!

Väcker anstöt hos de flesta, och en välsignelse för andra, ett Barn, Krigare, Brud till YAHUSHUA ha MASHIACH/JESUS KRISTUS

Kontakta Oss

1 ”golvur” är översatt från ”grandfather clock”, vilket även kan översättas som ”morfarsur”, ”farfarsur” eller ”storpappasur”, osv.


* * * * * * *