Profetia 121

Är YAHUSHUA bara Frälsare eller Är HAN HERRE GUD ALLMÄKTIG Av Ert Liv?
 
Bud även för Själsfränder

Givet till Elisabeth (Elisheva) Elijah
Givet 10 Maj 2011
Utsläppt 29 December, 2012


YAHUSHUA on the cross


YAHUVEH sade att lägga upp detta på alla Profetior från och med nu: JAG varnade dig för länge sedan Elisabeth att inte nämna detta Ministerium efter en man eller en kvinna till och med innan det fanns ett Ministerium. Jag lade detta i din ande för inget av detta har blivit utfört genom din hand, inget av detta har kommit fram från din mun. Det är från YAHUVEHS mun som har gett upphov. Det är från YAHUSHUAS din MASCHIACHS mun som hat gett upphov. Det är från RUACH ha KODESHS din IMMAYAHS mun som har gett upphov. Om det bara hade varit av din hand så skulle det ha misslyckats för länge sen. Det är genom SHKHINYAH GLORYS Vind som blåser tvärs över denna jord, den Heliga Vinden av väckelse, det är inte genom din andedräkt för annars skulle det ha misslyckats. (Jesaja 42:8)

* * * * * * *

YAHUSHUA talade detta Bud för en älskad dotter i YAHUSHUA som djävulen försökte skilja från hennes själsfrände. På grund av förflutna sår fanns det i Anden taggtråd runt hennes hjärta som hindrade henne från att ge och ta emot kärlek. Hursomhelst, hon var tvungen att vara den som bad YAHUSHUA att ta bort denna andliga taggtråd. Ingen annan kunde göra det åt henne.

Genom följande vackra, mäktiga och smorda Bud från YAHUSHUA blev hon befriad från ok och träldomar om hon bara skulle ta emot det och lyda YAHUSHUA och prisa YAH det gjorde hon!

Det fanns ett långt telefonsamtal med vår älskade dotter i YAHUSHUA föregående detta Bud. Följande var talat precis innan Budet från YAHUSHUA påbörjades.

Kathrynyah: Dyrbare HERRE vi ber bara för helande för DIN Älskade Dotters hjärta just nu i Namnet av YAHUSHUA ha MASCHIACH och för hennes själsfrändes hjärta.
Elisabeth: Jag hör något. Jag hör något medan hon ber just nu, bara du kan göra detta älskade dotter. Du är en ende som kan göra detta just nu. Du måste ta det där tveeggade svärdet och det finns taggtråd som har placerats runt ditt hjärta så att folk inte ska kunna komma för nära och då kan du inte komma för nära dem heller för taggtråd kommer hålla dem båda borta. Förstår du? Det är som du sa, du ”höll dig själv i karantän” men det finns taggtråd där och du, säger YAHUSHUA, måste ta detta just nu och se dig själv – Om du verkligen, verkligen kan göra detta - se dig själv klippande den där taggtråden bort från ditt hjärta. Kan du göra det?
Älskade dotter i YAHUSHUA: Jag kan.
Kathrynyah: Kan du tala det nu?
Älskade dotter i YAHUSHUA: Ok jag tar min Heliga smorda taggtrådsklipparsax och jag klipper bort alla taggtrådarna i mitt hjärta och taggar och allt som hindrar mig från att komma nära andra människor och hindrar folk från att komma nära mig. Ge mig ett hjärta av kött YAHUSHUA.
Elisabeth och Kathrynyah: Amen! 
Kathrynyah: ABBA YAHUVEH jag tackar DIG för att DU svarar på den där bönen. Jag ber att se mirakel hända på grund av det i Namnet av YAHUSHUA HA MASCHIACH.
Elisabeth: och vi ber om samma sak för själsfrände för han har gjort samma sak och det är därför de är själsfränder. Han har gjort samma sak. Han har taggtråd runt sitt hjärta och jag tänker berätta för honom samma sak.
Kathrynyah: Så, där har du det.
Elisabeth: Så jag skulle inte ha haft den där uppenbarelsen om vi inte skulle ha bett det där nyss. Och älskade dotter vi vet att det finns befrielse på väg. Men detta är början av det just nu. Okej? Så jag tänker ringa din älskade själsfrände just nu och jag vill inte ens lägga på luren med henne jag älskar henne så mycket. Det är inte bara min kärlek...
Elisabeth: *börjar tala i Heliga Tungor...*

Profetiskt Bud Börjar


MIN älskade dotter denna natt har du behagat MIG då du lägger ner ditt kött och du säger “Jag tänker inte ha det på mitt sätt utan jag tänker ha det på DITT sätt, YAHUSHUA. Jag tänker inte gå min väg utan jag är fast besluten att gå DIN väg YAHUSHUA”. Du behagar MIG, MIN älskade. För det är sant att ingen kan älska dig som JAG gör, men tvivla inte på faktumet att JAG har satt MIN kärlek i andra för dig. Och hur mycket mer kommer JAG göra genom din egen själsfrände om ni båda bara låter MIG manifestera den där kärleken genom er båda. Allt som satan har kämpat mot så hårt–MINA älskade, förstår ni inte hur stort det är att det är MIN vilja att det blir gjort? För han kämpar bara mot MINA planer. Han försöker skilja på vad JAG har sagt att JAG vill ha ihopsatt, men JAG tänker inte korsa någondera av era viljor. Inte heller tänker JAG längre låta detta dela på helgedomen, lyssna på din andliga mamma. För förenade består ni och delade faller ni – så håll er förenade, ni behöver varandra. Ni vet inte vad som kommer hända denna år ...

Men MIN älskade dotter det är JAG som sätter de orden i din mun, “Jag stannar här i arken för det är här jag är säker.” Det betyder inte att stormarna inte hamrar mot dörrarna och försöker dränka dig, men vad det betyder är att JAG ÄR i arken med dig. Och JAG kommer inte tillåta stormarna att dränka dig.

Satan fruktar när en av er ber, hur mycket mer när alla som JAG har samlat där ber tillsammans – för alla är smorda. Men ändå måste JAG säga detta: ingen med upprorets ande kan vara kvar. För uppror är som en form av trolldom och om någon säger, “Jag kräver att ha det på mitt sätt” så kommer JAG vara tvungen att skicka bort dem för det är som en spetälska. Så, min älskade dotter du har kämpat mot upprorets ande. Alla ni kämpar mot upprorets ande och vet att ni bara genom MITT NAMN, MITT BLOD vinna den där striden mot upprorets ande. För satan är den förste som har gjort uppror, lucifer sade att han skulle ha det på hans sätt. Nu försöker han fördärva de som är MINA Barn med den vidriga lukten från anden av uppror varmed den anden, en här kan komma av demoner för att pina, för att besitta, för att förtrycka.

Tillåt inte upprorets ande att komma in. När ni ser det, fördriv det! Skratta djävulen i ansiktet. Ni kommer se! Ni kommer se! Ni kommer se! Och detta gäller för alla YDS, JAG talar fram detta Bud: skratta djävulen i ansiktet!   

Testa anden som talar betyder håll varje tanke fången! Är det JAG YAHUSHUA som skulle tala fram dessa ord? Är det JAG YAHUSHUA som skulle ge er dessa tankar? Ni kommer få se MINA pärlor hur många gånger ni kommer bli tvungna att erkänna att det antingen är ert kött eller så var det satan. Men hursomhelst om JAG inte skulle tala detta, ta inte emot det. Åh hur JAG älskar er, JAG har gett er så mycket och JAG har så mycket mer att ge er om ni bara litar på MIG.

Son, lägg ner din högfärd. Var villig att klippa bort de där taggtrådarna från ditt hjärta. För det är MIN önskan att sammanföra er för att officiera sida vid sida. Det är MIN önskan att använda alla dessa par till att officiera till andra par. Alla ni fördes fram genom MIN egen hand. Alla ni har lidit för MITT Namns skull. Alla ni har krigat tillsammans, skrattat tillsammans, gråtit tillsammans. JAG har investerat så mycket. Det har inte funnits en enda tillfällighet som har kommit till den där helgedomen.

Från och med denna natt om alla bara lyder: JAG, YAHUSHUA kommer attrahera dit själar.

MIN älskade dotter, ingen kärlek kan tillfredsställa som MIN, men tillåt MIG att älska dig genom andra. Tro aldrig att när två själsfränder kommer samman så är det fulländning på jorden. För det finns ingen fulländning på jorden i en relation, såvida det inte är JAG som talar fram – JAG tillåten att manifestera fram, såvida det inte är MIN kärlek som kommer fram, kombinerat med er kärlek... På er egen hand kommer ni tala hatord. På er egen hand kommer ni tala skadeord. På er egen hand är ni själviska. 

Lägg ner era egna viljor och titta på den andre genom MINA ögon. JAG tänker inte tolerera någon disrespekt mot Bruden! Disrespektera inte varandra för ni betalar ett sådant pris för att tillhöra MIG. Alla av er har samma önskan att bli MIN Brud, att ha ett vittnesbörd likt Enoks så att JAG kan dra er vid MIN sida!

Förlåt på samma sätt som JAG förlåter er. Ta ett sudd. Låt inte de andras synder vara skrivna med bläck. Låt det ha varit det med blyertspenna. Sudda bort det nu. Se er själva bortsuddande det som om det aldrig fanns. Är det inte på det sättet JAG suddar bort era synder med MITT utgjutna blod, så långt som öst är från väst? Säger JAG till er, ”Kommer ni ihåg när ni, på en sådan och sådan dag, vid denna tid och denna timme syndade mot MIG?”  

JAG har inget register när ni väl säger “förlåt mig” och ni menar det och ni ångrar er och ni vänder er bort från den ondskan. Sluta vara barn och säga ”jag vill ha det på mitt sätt”. Gjorde JAG på det sättet? Föregick inte JAG med ett gott exempel redan när JAG gick till korset? Sa inte JAG ”Åh ABBA ha det på DITT sätt, inte desto mindre om det överhuvudtaget är möjligt och denna kopp inte kan gå ifrån MIG. JAG vill att DIN vilja ska bli utförd inte MIN”. Detta är en hemlighet för att bli kallad för Bruden!

Ingen är MIN Brud om de inte kan få denna del rätt. Om de inte kan lägga ner sitt kött, hur kan de då gå i Anden? Hur kan de höra den Dyrbara HELIGA ANDEN som bor inom er? Om ni täcker era öron och ni täcker era ögon och ni säger “Jag vill inte höra det DU har att säga och jag vill inte se det DU vill visa mig. Jag vill inte tala det DU vill att jag ska tala, jag vill inte gå vart DU vill att jag ska gå. Jag vill inte göra det DU säger åt mig att göra”... AVGÅ DÅ FRÅN MIG ni är INTE MIN Brud! Så där! JAG har sagt det! På hur många sätt måste JAG säga, “Ge dig av från MIG du så-kallade olydiga brud!”? Världen vill inte höra det! De organiserade kyrkorna vill inte höra det! 

JAG är inte bara det där OFFERLAMMET. JAG är inte bara ditt livs kärlek. JAG SKA fruktas också! Ni vill aldrig någonsin smaka på LAMMETS Vrede (Upp. 6:16). JAG älskar er tillräckligt mycket för att varna! Ankomsten av domedagarna är nära. Ni vill inte bli kvarlämnade. Ingen kan jämföras med kärleken JAG har för er och MIN kärlek är FADERNS kärlek, och MIN kärlek är RUACH HA KODESHS kärlek. VI är ALLA kombinerade. Ingen kan jämföras med VÅR kärlek för er. Men låt er inte luras. För ingen kan jämföras med VÅR vrede heller. De vill inte förkunna det så JAG upphöjde detta ministerium för att tala det. JAG placerade i varenda en av MIN Brud en fruktan att inte stöta MIG. När de ångrar sig, så gör de det med tårar. De säger,”YAHUSHUA jag vill inte såra DIG.”

Fienderna, de säger, “Man kan inte synda bort nåd”. Fienderna ljuger. De testar MIG om och om igen, gång på gång. De säger, ”Därför att vi kan göra vad vi vill nu! Det hela handlar om korset. Du har inte rätt att döma mig. Du ska inte säga att min själ är förlorad.” och de vet inte ens av MIG. Det är ordet som dödar och anden som ger liv. De har inte ens Anden. Den HELIGA ANDEN är inte inom. De har läst Ordet. De har memorerat dem. De försöker att göra anspråk på MIG som en FRÄLSARE men de säger, “Gå härifrån som en HERRE”! De säger, ”Jag vill inte ha någon mästare över mig, det här är mitt liv och jag tänker leva det så som jag vill! Åh men jag älskar dig Jesus. Åh men jag prisar dig! Johannes 3:16! Kolla, det säger precis här att allt jag behöver göra är att tro. Jag måste inte lyda! AMightyWind ministerium gå härifrån! Jag kan synda hur mycket jag vill vem är du som ska säga? Det handlar inte om vad jag gör – det handlar om vad Jesus gjorde. Ingen kan vara rättfärdig kolla det står så just här ‘Alla har syndat och underskridit GUDS rättfärdighet.’ (Rom. 3:23)”

Men JAG säger er detta, de rättfärdigas böner gagnar mycket (Jakob 5:16) för ni är rättfärdiga genom MIG för ni är som en David och när ni syndar mot MIG utan att veta om det, [och när ni väl inser det] är ni snabba på att ångra er. Ni fruktar att inte ångra er. Ni vet att JAG säger åt er att visa MIG hur mycket ni älskar MIG, är att lyda MIG. (Joh. 14:15) JAG berättar för er om detta och ingen annan tänker förkunna det så JAG tänker tala fram det ut ur detta lerkärl. JAG kan inte bara vara en FRÄLSARE, JAG måste vara er HERRE GUD ALLMÄKTIGE. Allt det går ihop som ett. Detta är varför detta ministerium är avskild. Det är inte bara sänt till sista chansarna. Det är inte bara använt som en Smeds ugn. Det är sänt till de som är kallade att vara MIN Brud. Till och med denna natt ser ni ett Bud som har kommit fram. Elisabeth kunde inte kalla i hennes tid till er för budet var inte där än. JAG var tvungen att ge henne en dröm. JAG var tvungen att tala fram orden JAG gjorde denna natt.

MIN älskade dotter du var tvungen att ta emot. Du var tvungen att lägga ner ditt kött och säga “Jag ska göra det på YAHUSHUAS sätt” och det gjorde du och du talade orden och på grund av dig MIN älskade dotter så kom detta Bud fram. Men JAG visste att det skulle det. Det var inte dags denna [gångna] helg. Det var inte dags för detta Bud att få upphov så jag tillät telefonerna att gå ner. Annars Elisabeth, du var i en sådan desperation. Du ville bara få det överstökat förväntande det värsta. När höll du en tanke fången för dig att tro att det värsta skulle komma fram? För det värsta kom inte fram, det bästa kom fram! Och du band samman med din dotter på ett sätt genom tårar och taggtråd var klippt och hon har begäret för sin själsfrände för att JAG satte det där, för att JAG gav henne hennes själsfrände. Det finns ingen annan.

Nu ska JAG smörja dina läppar att tala fram till den andra halvan. Kom ihåg MIN skatt, MIN juvel som inga andra för ni alla gnistrar i olika hög grad. Alla ni, alla ni gnistrar. Några av er behöver slipas och sättet JAG slipar på är med tårar, tårar, tårar och smärta och möda. För titta på en klump av stenkol, hur hårt det måste pressas innan det förvandlas till en diamant. Alla ni, alla ni, alla ni har blivit så hårt pressade men det har inte gjorts förgäves. Allt detta kom fram denna natt för att JAG hade 3 som lydde. Elisabeth du hörde MIN röst medan du sov. Kathrynyah du var där för Elisabeth för att hjälpa till med att öka smörjelsen, och älskade dotter, JAG tänker inte säga ditt namn men du vet vem du är, du var tvungen att ta emot. Du var tvungen att öppna ditt hjärta. Du var tvungen att önska att höra orden JAG hade att säga. Du var tvungen att vara förberedd. JAG älskar dig.

JAG älskar var och en av er. De som utgör YAHUSHUAS Demonstampare, ni betyder så mycket för MIG! Ni var nämnda efter MIG! JAG har gett er er egen signatursmelodi! [“Jag Går Till Fiendens Läger”]För ni går till fiendernas läger och ni tar tillbaka allt som djävulen har stulit och denna natt dotter tar du tillbaka allt som djävulen har stulit för att satan är UNDER DINA FÖTTER! Och fienderna är besegrade! Gå inte efter vad dina ögon ser! Du har ingen aning vad JAG har gjort med fiendernas läger!

Ni är så speciella, de som är kvar i YAHUSHUAS Demonstampare och de som ska komma. Ni är så väldigt speciella att JAG sände Heliga Änglar för att påbjuda födelsen av den där speciella branschen av ministeriet och fienderna hånskrattar och hånar och de säger ”Ingen kan vara Helig”. De dömer er på grund av vem de är för att det inte finns någon Helighet i dem. De har inget begär av Helighet. De har inget begär att höra MIN Röst. De täcker sina öron när de hör det och de kallar denna Profet och alla andra som upprepar orden JAG säger alla möjliga onda namn.

Men inte ni MINA älskade, inte den sanna Bruden; ni vet MINA ord. Ni känner igen dem och JAG älskar er och stora, stora, stora, stora, stora är era belöningar i Himmelen. Allt ni behöver göra är att övervinna. Var övervinnare och håll varje tanke fången. Och när ni hör en tanke som ni vet inte är från MIG med en röst som inte är från MIG, ta det som om ni grep det med era händer och förebrå det i YAHUSHUAS Namn. Den där ljugande bedragande anden! Och förebrå satan och se er själva med den tanken som nu har förvandlats till demonen som skickade den och kapa av händerna på den! Med MITT tveeggade svärd kapa av det! Och släng iväg det och kasta bort det och säg, ”Jag tänker inte ha någondera av dina lögner satan!” För planerna JAG har för er är för gott och inte för ont: alla de som kan höra MIN röst; detta gäller även för gästerna.

Kalla på MIG. Lita på MIG! Luta er inte mot er egen förståelse utan erkänn MIG på alla era sätt så kommer JAG visa er vägen. Lita på MIG! Sluta göra det på ert sätt och gör det på MITT sätt, er HERRE, er FRÄLSARE, er MÄSTARE, er HÄRSKARE. JAG tänker inte förlora en enda! JAG vet varenda en vars namn är skrivna i LAMMETS Livsbok före jordens begynnelse och JAG tänker inte förlora ett enda namn.

Så när fiender kommer och fiender går. Judasar kommer och Judasar går. När ni gör allt ni kan, ni dunkar huvudet mot väggen men ni kan inte få den personen att falla på sina knän och erkänna att det inte var tänkt att JAG bara ska vara deras FRÄLSARE, JAG SKA vara deras MÄSTARE – JAG ÄR ALLMÄKTIGE GUD, YAHUVEHS Enfödde SON och ni ska följa MINA fotsteg, inte era egna. Om ni följer era egna fotsteg så kommer de leda er direkt till helvetet, det är därför JAG kom till denna värld för att ge er fotsteg att följa efter.

Så dessa är orden JAG har att säga till er, en oförväntad gåva till MINA dyrbara YDS. För ni behagar MIG. Ni behagar MIG. Ni behagar MIG. Ni arbetar så hårt i detta skördefält. Arbetarna är så få men ni klagar inte. Elisabeth kommer säga, “Detta behöver göras och detta behöver göras”, och ingen av er klagar. Ni sätter er hand på plogen och oavsett vad som kommer mot er, så är ni övervinnare! Endast övervinnare är YAHUSHUAS Demonstampare! Kom ihåg det. De som misslyckas kunde inte hålla måttet.

Så JAG lämnar er med dessa ord för att bli en välsignelse till er. JAG älskar er. Det kommer inte dröja länge tills JAG får se er. Håll er bara hårt i fållen av MITT plagg. Släpp inte taget! Oavsett vad ni ser i denna värld, släpp inte taget. Håll bara i er hårt. Låt inte religionens ande stjäla vad JAG har gett er. Låt inte anden av tvivel eller oro eller fruktan eller panik stjäla vad JAG har gett er.

Ingen religion kommer frälsa er! Ingen! Ingen! Ingen! Endast en kärleksfull och lydig relation till JAG, YAHUSHUA ha MASHIACH kan rädda er själ!

Tack dotter. Tack för att du rörde upp smörjelsen i denna Ringtärna tillhörande MIG – JAG vet Elisabeth du tvekade till och med att säga de orden för de orden har förorenats av satans lögner men du är MIN Ringtärna och Buden och Profetiorna ringer runt denna värld. Och satan du vet detta. Du kan inte stoppa detta för JAG har dekreterat detta. Och fler språk skall komma fram. MIN dotter denna natt har JAG smort dig på ett nytt sätt. JAG smörjer dig nu med ett nytt hjärta och taggtrådarna har klippts bort. Låt det aldrig någonsin växa igen. Titta aldrig någonsin bakåt titta bara framåt och medan du fortsätter att lägga ner din egen vilja, medan du fortsätter att hålla fången varje tanke, fången varje begär! Se om det är av MIG, du kommer växa mer i smörjelsen av RUACH HA KODESH och det gäller ALLA – alla som lyssnar på detta Bud nu.

Budets slut

Elisabeth: Suck, det var allt! Det är som om jag inte andades under hela den tiden. Det är Himmelens luft...

Talat under Smörjelsen av RUACH ha KODESH
till Apostel Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah


Stötande de flesta, och en välsignelse till andra, ett Barn och en Krigarbrud av YAHUSHUA ha MASCHIACH/JESUS KRISTUS

Contact Us">Contact Us

Klicka Här För Utskrivbar Text
Hem