PROFETIA 120

Ge Inte Upp! Släpp Inte Taget! SukkotÅterställningsProfetia till Hebreisk Översättare, Messianska Judar & Alla Troende

Skriven/Talad under den HELIGA ANDENS (RUACH HA KDOESHS) Smörjelse
Genom Apostel & Profet Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu)
19 oktober, 2011

6:e dagen av Sukkot enligt iakttagelse av Nymåne;
eller den 7:e dagen, Hoshana Rabbah via förinställd Israelisk kalender.

Denna Profetia har en Smörjelse av återställning, styrka & mod. Så om du är stridstrött och utmattad, låt YAHUSHUA uppfriska dig med denna SukkotProfetia av Återställelse för alla som dyrkar YAHUSHUA och lever Heligt. Den har en Smörjelse för återställande – sinne, kropp, själ & ande, hälsa, ekonomi & på alla möjliga sätt!

Vi Prisar DIG, ABBA YAHUVEH, för Smörjelsen över denna Profetia som kommer att bryta oken och träldomarna för DITT Lovord, Ära & Härlighet

Alla Pånyttfödda Troende som är fyllda med HELIGA ANDEN och dyrkar, tjänar och lyder YAHUSHUA ALLSMÄKTIG HERRE GUD & FRÄLSARE, alla som blir ansätts, kränks, ratas, hatas – ni som är trötta på att ondska kallas för acceptabelt och att gott kallas för ont: Ge inte upp, ni Heliga förebedjare, YAHUSHUAS Brud. Släpp inte taget, även när stressen och problemen från denna värld får er att känna er överväldigade, när satan attackerar, när fienderna överträffar er i antal! Ge inte upp! Släpp inte taget! Denna värld är inte vårt Hem! Ge inte upp er tro i YAHUSHUAS NAMN! Ni kommer att segra!

Detta kommer att återställa så många av trupperna som har blivit så slagna. Truppernas moral behöver byggas upp. Det finns ingen tolerans i Israel för dem som tror på och följer YAHUSHUA.

Elisheva säger ”Det tog en ansatt Jude för att kunna väcka Smörjelsen i denna ansatta Jude.” Om du är trött och slagen, läs då och lyssna. Det finns en återställande Smörjelse i detta. Det finns en större Smörjelse i det Talade Ordet. Lyssna på ljudinspelningen i videon, eller läs det högt om du kan.

Kolla på slutet: det fanns ett mirakel med bandspelaren. Batteriet hade bara tillräckligt med energi för att spela in längden på själva Ordet. Om telefonsamtalet hade spelats in från början, så skulle inte hela Ordet ha spelats in till slutet. Men Prisa YAHUSHUA: inspelningen började i YAHUVEHS perfekta tidpunkt, och hela Ordet spelades in!

* * * * * * *

Denna Profetia innehåller GUDS HEBREISKA NAMN:

YAH/YAHU är GUDS HELIGA NAMN
som i “Halleluja” eller “Hallelu YAH”
vilket bokstavligt betyder ”Prisa YAH”.
YAHUVEH/YAHWEH FADERN GUD;
YAHUSHUA/YAHSHUA GUDS ENFÖDDE SON -
HA MASHIACH betyder “MESSIASEN”. ELOHIM betyder ”GUD”:

Uppenbarelsen av “SH’KHINYAH HÄRLIGHET”
- som det PERSONLIGA NAMNET av RUACH HA KODESH
som på svenska kallas för ”den HELIGA ANDEN” – finns också på denna webbplats.
(HA SH'KHINAH {SHEKINAH} betyder, på hebreiska,
GUDS DVÄLJANDE; GUDOMLIGA NÄRVARO.)
Utöver detta, så betyder ABBA YAH “FADER YAH”
och IMMA YAH betyder ”MODER YAH”.

Skriftcitaten är tagna från SFB (Svenska Folkbibeln)
eller översatta från de engelska versionerna KJV eller NKJV, om inte annat anges.

* * * * * * *

YAHUVEHS Ord till Elisheva som ska läggas till innan Profetiorna:

JAG varnade dig för länge sen Elisabeth [Elisheva],
att inte nämna detta Ministerium efter en man eller en kvinna.
Till och med innan det fanns ett Ministerium, så lade JAG det i din ande.

För inget av detta har skett genom dina händer.
Inget av detta har kommit fram från din mun.

Det är från YAHUVEHS Mun som har gett upphov.
Det är från YAHUSHUAS, din MASHIACHS Mun som har gett upphov.
Det är från RUACH HA KODESHS,
din IMMMAYAHS, Mun som har gett upphov.

Om det bara hade varit genom din hand, så skulle det ha misslyckats för länge sen.
Det är genom SHKHINYAH HÄRLIGHETS VIND
Som blåser tvärs över denna jord, den HELIGA VÄCKELSEVINDEN.
Det är inte genom din anda, för annars skulle det ha misslyckats.

“JAG ÄR HERREN YAHUVEH, det är MITT NAMN.
JAG ger inte MIN ÄRA åt någon annan
Eller MITT LOV åt avgudabilder. Jesaja 42:8

(Profetia 105)

Juli 2010 sa YAHUVEH GUD att även följande ska läggas till som en varning till de som hånar:

Men de gjorde narr av GUDS Sändebud, de föraktade HANS Ord
och hånade HANS Profeter, till dess att YAHUVEHS Vrede
över HANS Folk växte så att det inte mer fanns någon bot.
– 2 Krönikeboken 36:16

* * * * * * *

[Elisheva:] ... dina fötter. Jag vill upprepa det. Jag ser dina fötter [i en syn]. Och YAHUSHUA säger...

Var du än trampar – på dina skosulor, på dina fotsulor – finns YAHUSHUAS BLOD, för du följer HANS Fotspår. HAN går i dina skor, och RUACH HA KODESHS Smörjelse finns över dig. Det finns på ditt själva ansikte. Det finns i dina ögon.

[Profetia 120 BÖRJAR:]

19 oktober, 2011

Du behagar MIG, MITT barn. Tveka inte att kalla MIG för HERRE GUD ALLSMÄKTIG, för MIN ANDE finns i dig!

Du är MIN! Du är tvättad med BLOD!

Du är köpt med BLOD! Och du är MIN
– sinne, kropp, ande och själ tillhör
YAHUSHUA HA MASHIACH! JAG ÄR din MESSIAS!

Elisheva: Åh, vad varm jag är! [Den Heliga Eldsmörjelsen från RUACH HA KODESH uppenbaras ofta så.]

Och nu fyller JAG dig med Färsk Ny Olja från Himmelen till att gå i en starkare Smörjelse, och tala med större mod, så som Johannes Döparen.

Från toppen av ditt huvud till själva sulorna på dina fötter!

Färsk Manna från Himmelen ger JAG dig till att äta!

Du är MIN älskade! MIN älskade är MIN!

Åh MIN dyrbare! Hjälp MIG, hjälp MIG, hjälp MIG!

Mata MINA får och lamm! Arbeta vid denna Profets sida.

För tiden är så kort!

MITT BLOD dränker jorden i Israel. En enda droppe är allt som krävs för att tvätta bort synderna. Tack för att du inte skäms för MIG. Tack för att du är villig att ansättas för MIG! Tack för att du accepterar MIG – även om det innebär att din egen familj vänder sig bort, de som är från din blodsfamilj men inte MIN Blodsfamilj!

MIN Blodsfamilj omfamnar dig då JAG fick din Profetiska syster att ringa dig denna dag! MIN Blodfamilj, de som uträttar den HIMMELSKA FADERNS Vilja, omfamnar dig och älskar dig – erkänner dig för den som du är i MIG! Kom alltid ihåg detta. JAG älskar dig! Och JAG tackar dig! Ja, din HERRE GUD, din FRÄLSARE, din MESSIAS, älskar dig! Låt aldrig, aldrig, aldrig, aldrig någon ta det ifrån dig!

JAG talar till dig i nattens tystnad. JAG ger dig Uppenbarelser. Och större Uppenbarelser kommer du få!

Kom ihåg, MIN raring, ”Judasar” ska komma och ”Judasar” ska gå. JAG hade MINA ”Judasar”. Du har dina. Elisabeth [Elisheva] har sina. Alla, alla, alla som följer efter MIG, om de inte ansätts i MITT NAMN, behöver fråga sig: ”Varför inte?” För tjänaren är inte förmer än MÄSTAREN (Jh 13:16). Det är alla ... alla älskar inte MIG [Inte alla älskar MIG]. Förvänta inte dig att alla ska älska dig – för JAG ansätts fortfarande – i denna värld hatas JAG mer än vad JAG ÄR älskad! JAG ÄR hånad mer än vad JAG ÄR accepterad! Men JAG betalade PRISET i Golgata. Och Israel – åh Israel – hur länge, hur länge, hur länge, hur länge måste JAG vänta på att ni ska acceptera MIG – ska älska MIG?

Åh, JAG vet hur länge det kommer dröja! Och JAG vet priset som Israel ska betala! Och det kommer att vara ett pris som är så tungt – för de hålls mer ansvariga. För JAG gick på Jerusalems gator. MITT BLOD, MITT BLOD, MITT BLOD genomsyrar landet. Åh, hur JAG bedrövas! Hur JAG sörjer!

Men det finns en kvarleva! Jag har en kvarleva! JAG har ALLTID en kvarleva! De är få, men de är MINA! Och så som JAG har dig, så finns det även andra i Israel. Och de är utspridda över hela världen, och de kommer att ställa sig upp, och de kommer att försvara! Och de försvarar det som är Heligt! Och de avslöjar och tillrättavisar allt som är oheligt, och de varnar att den falska messiasen är på väg – men det kommer inte hända förrän JAG tar iväg MIN riktiga Brud.

Så JAG bara tar denna stund för att säga, ”Tack!” JAG skickar denna MIN Profet för att säga ”Tack”. Inte en enda tår som ni har fällt, när det har skett för MITT NAMNS skull, är inte samlad i Himmelen i en dyrbar flaska, prydd med ädelstenar och juveler av alla slag (Ps 56:8). Och ju större ansättningen – JAG säger er detta, MINA älskade, MIN älskade Brud – desto starkare vällukten. Doften finns i den flaskan av era tårar. Det har blivit ett offer för MIG, er YAHUSHUA, er HIMMELSKA FADER & DEN DYRBARA RUACH HA KODESH.

Åh, hur länge, hur länge, hur länge, hur länge, hur länge, hur länge JAG har väntat på att kunna omfamna MIN Brud! Men det kommer inte dröja mycket längre! Det kommer inte dröja mycket längre! Ni kommer att vara i MINA Armar! Ni kommer att höra MIN Röst!

Ge bara inte upp! Släpp inte taget! För ni har kommit så här långt! Ge inte upp! Släpp inte taget! Kompromissa inte med världens lögner!

Ju mer världen säger till er att ni är oheliga – vet då att ni är Heliga! Ju mer de hånar er och skrattar – för att ni följer Toralagarna – vet då att ni är MINA!

Ju mer ni försvarar Sabbaten, Shabbaten, och säger, ”Det är inte en söndag” – vet bara att ni är MINA! Ge inte upp. Släpp inte taget. Fastän ansättningen är så svår, och fastän den kommer bli svårare, kom ihåg VEMS NAMN ni ansätts för! Kom ihåg VEM ni hatas för!

Åh, de kommer att använda era namn, och era namn kommer de vanhelga och säga alla möjliga ondskor mot det. Men egentligen är det inte era namn de hatar. Det är DEN som ni representerar. Det är den som ni är i MIG. Det är Budskapen som ni ger, som kommer rakt från Himmelen.

Så ge inte upp! Släpp inte taget!

För JAG kommer att hämnas mot dessa fiender! Och de ska be att själva bergen ska gömma dem – från HAN SOM SITTER PÅ TRONEN (Upp 6:16-17)! Och det HELIGA LAMMET slaktades, korsfästes och uppstod igen! YAHUSHUA HA MASHIACH ÄR MITT NAMN!

Och JAG säger till er: GE INTE UPP! OCH SLÄPP INTE TAGET! För JAG ÄR med er!

Nå MITT folk. Nå MITT folk. JAG talar inte bara till folket i Israel, utan JAG talar till folk från hela världen. Nå MITT folk. Fortsätt att mata MINA får och lamm. Fortsätt att inte skämmas för ert vittnesmål, för ert Vittnesmål handlar inte om vem ni är – ert VITTNESMÅL handlar om VEM JAG ÄR, i er! Det är det som djävulen hatar! Det är det som era fiender hatar!

Men det själva VITTNESMÅLET bevisar VEM JAG ÄR – för JAG förändrar liv! Och stora, stora, stora, stora, stora, stora, stora är belöningarna som väntar på dem – i Himmelen – som har varit villiga, villiga att lägga ner sina anseenden, sina namn, har varit villiga att ansättas för MITT NAMNS skull! Stora, stora, stora, stora, stora är era belöningar som väntar på er i Himmelen.

Du ska se, MIN älskade. Du skall se MIN HÄRLIGHET, MIN HÄRLIGHET, MIN HÄRLIGHET. Med dina egna ögon! Du ska se! Det är inte långt kvar! Låt dig inte modfällas när du ser datumens fastställare komma och gå. Lyssna bara, så ska du se. Nya Uppenbarelser ska komma till dig.

Stå upp för varandra! Nu är det inte tid att stå ensam. JAG samlar MIN Brud från den ena änden av denna värld till den andra, genom denna Internet – annars skulle ni två som talar inte ha träffats. Och ändå är det som om ni är i samma rum, för ni är en Ande.

Ni kommer att veta vilka som är MINA. De kommer att kämpa vid er sida. De kommer att försvara allt som är Heligt. De kommer att avslöja vargarna i fårakläderna. Låt er inte bedras. Det är inte alla som påstår sig tala ”i ’JESUS KRISTUS’ Namn” som egentligen talar om MIG. Alla som står emot detta Heliga Ministerium, det själva Ministeriet som YAH ordinerat ... Ve dessa fiender som står emot allt som är Heligt! För ni står emot ALLSMÄKTIGE GUD.

Så Min älskade, vet att JAG har utvalt dig. Vet att du är den hebreiska översättaren, och det ska komma fler, men de har dröjt. Så detta är din belöning idag. Du ville ha ett Ord. Du fick ett Ord.

Elisabeth [Elisheva], du sa: “Jag vet inte vad jag ska säga!” Det är alldeles riktigt, MIN dotter. För dessa är inte ord från ditt kött! Dessa är Ord som kommer från Himmelen – för att välsigna den Hebreiska Översättaren som ska ta MINA Ord till det Hebreiska folket [och] kommer att arbeta flitigt. Och JAG kommer att välsigna i rikligt!

JAG älskar er! JAG älskade er! Glöm aldrig, aldrig, aldrig, aldrig, någonsin, att JAG älskar er. Jag vet VARENDA EN av ALLA tårar som ni ALLA har fällt! JAG vet VARENDA EN av ALLA gånger som era namn förbannas på denna jord, men det är inte från MIG.

För JAG skickar Välsignelser till er!

JAG dukar ett bord för er I ERA fienders ÅSYN (Ps 23). OCH JAG VÄLSIGNAR ER!!!! Och HELA helvetet RASAR eftersom de INTE kan TYSTA RÖSTEN av er ALLSMÄKTIGE LEVANDE YAHUVEH!

Så [fiender], skär tänder av raseri!!!!

JAG ÄR inte längre OFFERLAMMET
som torterades! Det var en gång!

Nu ÄR JAG LEJONET från JUDA Stam

Och JAG KOMMER FÖR ATT SLUKA MINA fiender!!!!!

För JAG & FADERN ÄR EN!

VI båda välsignar, och VI båda förbannar!

5 Moseboken 28, Välsignelserna & Förbannelserna:
Välsignelserna för dem som LYDER!
Förbannelserna för dem som INTE LYDER!

Ni går i MINA Välsignelser. De som uträttar den HIMMELSKA FADERNS Vilja går i MINA Välsignelser.

JAG prövar. JAG vet redan vem som är värdig att undkomma den Stora Vedermödan. Alla ni är i en prövning! Du har en splitterny Profetia, Elisabeth Elijah [Elisheva Eliyahu]. Du har väntat, och du har väntat, och fienderna har fruktat, men JAG väntade och JAG väntade tills du hörde denna röst – från den Hebreiska Översättaren – för att väcka Smörjelsen i dig.

För Israel, JAG älskar dig.

Hör du MIG, Åh Israel?

JAG älskar dig. JAG vill frälsa dig.

Det är ditt val.

Det kommer att ta ansättning
– så som denna som du talar till nu,
har varit ansatt, och så många fler.

Men JAG har MIN Brud i Israel.

De är MIN Gömda Brud.

Det finns inte bara den fysiska Israel och
– det finns även Andliga Israel.
Och JAG har MIN Brud.
För MIN Andliga Israel finns i Israel också.

Åh, MINA skatter!

Läs Höga Visan.

Se MIN Kärlek för er. Se MIN Kärlek för MIN Brud.

Ni vet inte hur mycket JAG vill dra er till MIN Sida!

Och det kommer inte dröja länge! Det kommer verkligen inte dröja länge!

JAG ser era tårar. JAG hör er sorg. JAG ser när ni gråter och jämrar er,
“Jag vill inte längre leva på denna jord.”
Ni är omringade av ondska på alla sidor.

Men hur tror ni att JAG känner MIG?
När MITT SJÄLVA NAMN avskys?

Det kommer inte dröja länge.

Ge bara inte upp! Släpp inte taget!

Det goda arbetet som JAG har påbörjat – det ska JAG fullborda.

Profetians Slut.

[Elisheva:] HalleluYAH! Prisa YAHUSHUA! Ja! [glatt SKRATT] Åh ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA, DYRBARA RUACH HA KODESH, Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Tack! Alla väntade och alla sa, “Elisabeth [Elisheva], det var så länge sedan det fanns en ny Profetia. Var finns Profetian? Du har haft lagrade Profetior.”

Men ABBA YAHUVEH, i YAHUSHUAS NAMN tackar vi DIG och vi prisar DIG just nu! Detta är nästa Profetia och det behövdes en hebré från Israel för att frigöra den, i YAHUSHUA HA MASHIACHS NAMN! HalleluYAH! HalleluYAH! Oj, vad varm jag är! Prisa DIG YAHUSHUA! Woo hoo! Jag vet inte vad det står, vad står det?

[Samtalet fortsätter, med dämpat svar, i några fler ögonblick tills batteriet är helt slut.]

[Elisheva:] Åh okej, batteriet blinkar att det är dött, men se till att Budskapet finns där ... Åh Snälla GUD ALLSMÄKTIG...

Inspelningen slutar här.

Framtalad av ett lerkärl, men en mäktig krigare för YAHUSHUA

Så är den talad, så är den skriven, denna dag, den 19 oktober, 2011, på midnattstimmen