PROFETIA 119

2011 Ett Kall Till Att Omvända Sig Eller Förgås, YAH Har Ert Nummer!!!

Skrivet/Talat under RUACH ha KODESHS Smörjelse
genom Elisabeth Sherrie Elijah (Elisheva Eliyahu)
24 december, 2010
Publicerat 1 januari, 2011

* * * * * * *


Detta är från Profetia 105, YAHUVEH sa att detta ska läggas upp på alla Profetior från och med nu: JAG varnade dig för länge sen Elisabeth (Elisheva) att inte nämna detta Ministerium efter en man eller en kvinna till och med innan det fanns ett Ministerium. JAG lade det i din ande, för inget av detta har gjorts genom din hand. Inget av detta har kommit fram från din mun. Det är från YAHUVEHS Mun som har gett upphov. Det är från YAHUSHUA din MASHIACHS Mun som har gett upphov. Det är från RUACH ha KODESHS, din IMMAYAHS, Mun som har gett upphov. Om det bara hade varit genom din hand, så skulle det ha misslyckats för länge sen. Det är genom SHKHINYAH HÄRLIGHETS Vind som blåser tvärs över denna jord, den HELIGA VÄCKELSEVINDEN. Det är inte genom din anda, för annars skulle det ha misslyckats (Jesaja 42:8)

juli 2010 sa YAHUVEH GUD att även följande ska läggas till från 2 Krönikeboken före varje Profetia:

2 Krönikeboken 36:16, “Men de gjorde narr av GUDS Sändebud, de föraktade HANS Ord och hånade HANS Profeter, till dess att HERRENS Vrede över HANS folk växte så att det inte mer fanns någon bot.”

* * * * * * *


Elisabeth [Elisheva] talar på ljudband:

Jag vaknade och jag hörde telefonen ringa: ”ring, ring”, och jag hörde telefonen. Den första gången det hände var igår vilket skulle ha varit det som kallas för vintersolståndet, den 22:a. Så jag hörde telefonen ringa den 22:a december och de andra sade att det inte fanns någon telefon som ringer.

Hur som helst, här var jag var idag (23:e december) när jag vaknade en andra gång till ett ”ring, ring, ring”, och denna gång, åh jösses, telefonen ville inte sluta ringa. Jag sa till en annan person i rummet: ”din telefon ringer”. Han sa ”nej, den gör inte alls”. Jag sa ”jag hör det fortfarande även medan jag pratar” och det ringde, åh jösses, så många gånger. Till och med när jag pratade, så ringde det fastän telefonen var avstängd.

Det var så verkligt och jag kunde inte förstå det, och då inser jag ”åh jösses detta är i den andliga [världen], GUD försöker få min uppmärksamhet”. Så jag somnade igen. Och när jag vaknade kl. 10 på morgonen, så sa jag och bad angående telefonen och mina högljudda böner: ”du vet, detta kommer att vara övernaturligt. Jag hör telefonen ringa. Vad är det, vad försöker DU säga till mig, HIMMELSKA FADER?” Och då hörde jag så här mycket:

Det är ett kall som ingen svarar på, och det är vad som hände, och så jag började omvända mig och jag började … ”vänta” sa jag, ett kall som ingen har svarat på, och jag sa ”Ja, vilket, vilken typ av kall?” Jag sa, ”har jag svikit DIG på något sätt?”, och jag hörde att det var ett kall för att omvända sig ”Åh ABBA YAH, Jag gör det, jag omvänder mig. Jag är hemskt ledsen, jag vet, jag är inte perfekt. Jag vet, jag trasslar till det.” Jag försökte komma på vad jag har gjort för fel som GUD kunde ha sagt att jag inte omvände mig från.

Jag oroar mig verkligen över den här grejen med Youtube, jag oroar mig var mitt hjärta har varit, en sådan kyla i mitt hjärta ibland. Dessa människor är brutala och det har pågått utan avbrott i ett år och jag oroar mig att förbittring har inträffat eftersom GUD har tillåtit det och fienderna hånar och skrattar, och de säger, “ni ser, hon är ingen Profet, jag står här fortfarande och jag lever fortfarande och inget har hänt. Den där Molly, framför allt. Och jag läste att samma kvinna hånade på sitt strumpkonto. Jag vet inte ens vad hon heter. Jag känner inte dessa folk. Så medan jag omvände mig – och jag var orolig för det som jag bad om, den andra gången innan jag somnade igen. Hur många Välsignelser har kommit fram och når folk med FrälsningsBudskapet och Profetiorna – men det känns som att jag har sårat mig själv på vissa sätt.

Så detta har verkligen varit ett tveeggat svärd, denna Youtube. Det har varit lika mycket en Välsignelse som det har varit hemskt. Men medan jag funderade och bad om allt detta, och tänkte att det är därför GUD har varit arg, och sa att ingen har svarat på kallelsen, kallelsen att omvända sig.

Då hörde jag HONOM säga,

Profetiska Budskapet börjar här:

“Det är inte dig Elisabeth [Elisheva]; det är inte dig JAG pratar om”. HAN sade, ”det är de som inte svarar. Det är (de som bor i) världen som vägrar att svara på kallelsen att omvända sig, medvetna om att JAG har varnat. Det är bara de som betraktas som värdiga som kommer att undfly den Stora Vedermödan. Det är de som vet vad de gör och sårar MIG och fortsätter att hålla på med sina synder. De som säger ”jag har den HELIGA ANDEN inombords” men fortsätter att hålla på med sina synder. De som kommer med undanflykter, med vetskap om att JAG övervakar allt de gör, vare sig det är porr, vare sig det är homosexualitet, vare sig det är sup, vare sig det är äktenskapsbrott, otukt, fylleri, droger, svordomar – de vet att JAG övervakar. De vet att de måste vara en förebild. De gör anspråk på Namnet Jesus Kristus, till och med YAHUSHUA, och ändå är JAG långt från dem. Den HELIGA ANDEN kan inte bo i ett Tabernakel av synder. Ändå prövar de MIG om och om igen.

JAG utfärdade en kallelse till att omvända sig – hur få har lyssnat. Det är som en telefon som ringer och ringer och ingen svarar. JAG sätter dig på en media när och fjärran. Jag sätter dig där för att visa att JAG är en GUD av straff lika väl som nåd. JAG ljuger inte. Ändå smädar de Profeten. De kallar MITT Ministerium för ont. De utmanar MIG och de hånar och de säger, “Inget kommer att hända oss. Elisabeth [Elisheva], gå härifrån.” De säger att det hela är av nåd, det blev färdigt på korset. ”Nu kan jag synda hur mycket jag vill. Titta, min själ är inte förlorad. Det är du, du lever efter lagen. Du tror att man måste lyda den här Guden, säger du. Men ändå säger vi att det inte finns något sådant som synd – det har avskaffats.”

De hatar dig (Elisabeth [Elisheva]) med en passion; de hatar alla som förkunnar mot synder. De hatar alla som varnar. Du utfärdade en kallelse. JAG skickade dit dig, AmightyWind, till att varna de som kallar sig för Kristna att omvända sig från sina synder. JAG sade det om och om och om igen. Hur få tänker lyssna.

JAG skickade AmightyWindMinisteriet till YouTube och det som de har gjort mot dig gör de mot MIG. Och ändå gör de anspråk på MITT Heliga Namn, och ändå är JAG långt från dem. De citerar MINA Ord. De använder dem som ett vapen mot dig och alla andra som varnar om att omvända sig och söka YAHUSHUAS Ansikte innan HAN utplånar dem från världen i SITT Raseri.

De glömmer att JAG var det där LAMMET bara en gång. De glömmer att JAG kommer med Eld i MINA Ögon. De glömmer att det är LAMMETS Vrede. De glömmer att JAG avskyr synder. De kommer med undanflykter för att synda. Och de som hålls mest ansvariga är de som har smädat, hånat, hatat och förtalat ett Ministerium som JAG nämnde AmightyWind.

Så Elisabeth [Elisheva], JAG låter dig höra telefonen ringa. JAG vill att du ska varna dem en gång till. Hur få har svarat på kallelsen att ångra sig och vända sig bort från synder. Hur få kommer frälsas när den Stora Vedermödan påbörjar.

Det räcker inte med att säga ”ångra” – det måste finnas handlingar bakom dessa ord. Det måste finnas en sönderrivning av era kläder, men inte på ett fysiskt sätt. JAG har sagt: omvänd er. JAG har lagt detta Heliga Ministerium där för hela världen att se om de väljer att göra så, och ändå har majoriteten stängt sina öron och gjort sina ögon blinda. De säger ”Vi ser inte. Vi hör inte er. Och AmightyWindMinisteriet och Profet Elisabeth Elijah [Elisheva Eliyahu] – det är er vi avskyr. Vi är den Kristna gemenskapen och vad ni än säger – ta bort ert AmightyWindMinisterium och era Profetior, för vi tänker fortsätta i våra synder och ni ser, vi lever fortfarande. Och det spelar ingen roll om vi avskyr AmightyWindMinisteriet, för er Gud har inte dödat oss än. Er Gud har inte ens rört oss, så er Gud måste inte vara vår Gud. För vår Gud säger att vi kan synda. Vår Gud säger att vi kan hata er. Vår Gud säger att vi kan förgöra AmightyWind. Vår Gud säger att du är en falsk profet och det finns inget behov av att omvända oss från våra synder.”

Åh, men ni dumma, dumma människor. Det är JAG, YAHUSHUA, som talar genom detta lerkärl. Ni har frestat MIG och frestat MIG och frestat MIG, och JAG har använt detta Ministerium till en kallelse av att omvända sig, och ändå säger ni “det är djävulen som har skickats”. Ni glömmer vad JAG gjorde med fikonträdet. Ni glömmer att det var JAG, YAHUSHUA som förbannade det, för det vägrade att bära god frukt. Ni glömmer att det vissnade och dog. Ni glömmer att det finns en förtappad som JAG avskyr. Det där fikonträdet står för er som har ett hjärta av sten, ni som använder MINA Ord, ni som använder MITT Namn, ni som kallar detta Ministerium för ond därför att ni hörde ordet ”ångra” och ”vänd er bort från era synder”. Ni hatar att JAG har talat, och ni kallar henne för en falsk profet därför att ni tror att ni har all kunskap. Och ändå säger JAG till er: ni är en dåre, för Uppenbarelser ges till denna Profet. Och ändå tror ni att ni vet allt. Men JAG kallar er för en bibliskt utbildad dåre, för ni använder bara bokstaven som dödar, och det finns ingen Ande i det som ni säger. Och ni använder de Heliga Skrifterna och säger ”Bara King James Versionen kommer att duga, bort med resten av er, ni har lagt till extra böcker och nej, vi tänker inte ens ta en titt.”

Dumma, dumma människor. JAG tittar på ert liv och JAG skakar på huvudet. Ni är de – om ni inte ångrar er och verkligen vänder er bort från synd – ni är de som JAG ska säga [till] ” JAG har aldrig känt er. Gå bort ifrån MIG, ni laglösa!”. Bara för ni sade en frälsningsbön – ni måste sätta handling bakom era ord – ni kan inte bara säga att ni älskar MIG och inte lyda MIG. Detta är en lögn rakt från helvetet. Detta är en lögn, och eftersom detta Ministerium är det som säger till er, och varje Ministerium som går i MIN Helighet, som vägrar att kompromissa med synder och syndare. Ni som kallar er för de Kristna, det fins ingen Helighet i er och ni avskyr alla som kommer till er med HELIGHETENS ANDE och med MIN Smörjelse över sitt ansikte, och det är precis som i de gamla tiderna. Ni avskyr alla som talar MINA Ord, som är Smorda och Modiga, och så har JAG gett Elisabeth [Elisheva] ett tecken medan ni väldigt snart stiger in i det som ni kallar för ett annat år. Det har funnits en kallelse till att omvända sig och åh, hur få, hur få lyssnar eller ens hör telefonen ringa.

Förstår ni inte än? Förstår ni inte än? Det enda sättet att komma in till Himmelen är att svara på kallelsen. Ni måste höra den där telefonen ringa. Ni måste svara på kallelsen att ångra er och vända er bort från synder. Sluta komma med undanflykter, för snart kommer det vara för sent.

Det hårdast straffen ska komma över dem som har missbrukat detta Ministerium som JAG har placerat i en media med så många ögon och öron, och ni visste om det, men ni försvarade inte det. Och ni har hatat hennes ord därför att JAG ropade högt och tydligt ÅNGRA ER, ÅNGRA ER och vänd er bort från era synder.

Ni plockar isär Profetiorna och använda ert egna mänskliga intellekt, fastän JAG har varnat om och om igen att det bara är genom den HELIGA ANDEN som ni kommer att förstå Budskapen som talas ska inte tolkas av människans intellekt. Varje Profetia, utan undantag, leder folk till att omvända sig. Leder in folk i MIN Kärleksfulla Famn. Leder folk och lär dem Helighet. De är inte Ord från en kvinna eller man. JAG använder bara detta lerkärl, själva det som ni har hatat och skymfat. Ni sa ”Vi ska förgöra er, vi ska förödmjuka, vi kommer att säga våra hatfulla ord därför att vi kan. Vi kommer till och med att stjäla och besudla själva namnet av Ministeriet AmightyWind därför att ni vågar kalla oss för syndare, och ni vågar avslöja våra synder, för vi står inte ut med Heligheten på era ansikten eller på ansiktena hos arbetarna som arbetar vid er sida. Så vi säger till alla för att se till att de också avskyr och inte lyssnar på de Heliga Profetiorna, för de är falska” och så gör ni dem blinda, åh ni hycklare, och så gör ni dem döva.

Åh ni förtappade. JAG ska visa er vad JAG gör på grund av ert hat. Det finns ingen HELIG ANDE i er. Ni är satans avföda, och JAG har varit tålmodig med er, åh så länge. JAG har satt SistaChansMinisteriet innan de kommande dagarna av undergång och kom ihåg: det som ni har gjort mot henne har ni gjort mot MIG. Ni kommer att stå inför MIG i en Domstol som kommer från Himmelen, och ni kommer stå inför MITT Ansikte, och JAG kommer att påminna er om era hatfulla ord och JAG kommer säga, ”JAG har aldrig känt er. Gå bort ifrån MIG, ni laglösa!” JAG har aldrig känt er. MIN HELIGA ANDE har antingen dragit SIG undan för länge sen, eller aldrig varit i er till att börja med.

Så Elisabeth [Elisheva], JAG låter dig höra telefonen. Jag låter dig höra hur länge den har ringt, bara en symbol för det: 8 gånger. En del kommer att lyssna, och det kommer vara deras nya begynnelse, och de kommer verkligen att omvända sig, och de kommer verkligen veta att AmightyWindMinisteriet är Heligt och det är ett Ministerium som GUD har sänt.

Till alla dem som kommer att ödmjuka sig, vända sig bort från sina synder och med sitt sinne, kropp, hjärta och själ de verkligen, verkligen kommer att omvända sig. De kommer verkligen, verkligen att omvända sig. Detta är Orden som JAG har att säga, ni svarar på kallelsen, åh ni Heliga av omvändning, varenda dag. Till och med du Elisabeth [Elisheva], du sade, ”Vad är det som jag inte har svarat på? På vilket sätt har jag inte omvänt mig? Åh snälla förlåt mig för alla sätt som jag sviker DIG på, för jag vet: jag är inte perfekt”. Jag sade till dig, Elisabeth [Elisheva]: det är inte du, för du hör MIN ringning och du besvarade MIN kallelse, och alla de som predikar vid din sida, och alla de som vet att AmightywindMinisteriet talar ut Sanningen och inte har ljugit. De har svarat på kallelsen att omvända sig, men sen finns det vissa som vet att Sanningen finns i detta Ministerium. Och ändå prövar de MIG och de tror att det räcker med att bara känna dig. De tror att det räcker med att bara läsa Profetiorna. De tror att JAG alltid kommer att ha nåd och att det inte kommer finnas några konsekvenser för synder. Dessa är de som JAG kommer att straffa hårdast, för de inser inte att de hålls ansvariga för de synder som JAG avskyr.

Så tala om för dem, MIN Dotter, de vill att ett nytt Ord ska komma fram. Tala om för dem hur behagad JAG är med de som går den extra milen – som inte bara strävar efter att lyda MIG varje dag, utan tror på och talar och delar de Ord som JAG säger. De är inte rädda för att väcka anstöt hos en människa, för deras själs vilja är att behaga MIG, YAHUSHUA, för de vet att deras belöningar ska komma från Himmelen.

Så tala om för dem, MIN Dotter. Du ska vara den Nya Elia [på hebreiska, Eliyahu] som JAG har gett dig Smörjelsen och ett arbete att utföra.

Tala om för dem, MIN Dotter, fastän de kommer spotta dig i ansiktet. Varna dem, MIN Dotter. Väldigt snart kommer de att utplånas från den mänskliga rasen.

Tala om för dem, MIN Dotter: åh JAG kommer igen. JAG kommer igen, men denna gång kommer det vara med Eld i MINA Ögon, och JAG talar inte om när JAG kallar MIN Brud till MIN Sida. JAG talar om fienderna som är som det där fikonträdet, och JAG ska förbanna det, och det kommer vittna och dö inför allas ögon.

Tala om för dem, MIN Dotter, var du den modiga Profeten. Sluta bry dig om vad kvinnor och män säger.

Tala om för dem, MIN Dotter. Säg till dem, för MIN skull, för detta är telefonens ringning. Du har en kallelse av att vara en Profet. Du har svarat på den för länge sen. Jag tänker inte låta dig att inte plocka upp den där telefonen. Det är en kallelse över ditt liv som du inte kan fly från, för JAG har kallat dig, MIN Dotter, till att varna denna mänskliga ras innan Vedermödan är här, tiden av Jakobs Nöd. Åh och för så, så många kommer det att vara för sent.

Detta är Orden som JAG har att säga. Återigen kommer fienderna att skicka hån och hat. Vet bara detta: de är inte av MIG. Vet bara detta: de har inte skickats av MIG. Vet bara detta: de är satans barn, satans brud, de förtappade, de laglösa och med sina själar ska de betala med Helvetet och Eldsjön – deras snart kommande öde.

Fast se till att ni inte behåller de där hatfulla orden. Ge dem till MIG. JAG kan hantera dem, men det kan inte ni. De är inte ens till för er, åh ni Heliga. De hatfulla orden är avsedda för MIG. Hånet, förolämpningarna är avsedda för MIG. De kan inte titta på Smörjelsen och Heligheten som JAG har placerat över ALLA som är MINA, särskilt MIN Brud som strävar varje dag att behaga MIG och tjäna MIG och dyrka MIG och kalla MIG för ALLSMÄKTIG GUD och HERRE, HÄRSKARE av deras live, MÄSARE, FRÄLSARE, de erkänner MIG. Dessa är MIN Brud. De tar smädelserna, de tar hatet, de förbannas, de förtalas, deras namn omtalas som ont. Dessa är MIN Brud, och åh så snabbt ska JAG dra er till MIN Sida. Ni vet vilka ni är. Ni känner igen de Goda Frukterna i detta AmightyWindMinisterium, för så som en Mäktigt Vind (A Mighty Wind= ”En Mäktig Vind” på engelska) rusar det över denna jord. Och nu tar JAG det i så många olika språk och det finns många fler som är på väg.

Ni vet vem ni är, åh MIN Dyrbara Brud. Hur vet ni? Eftersom ni har hatats, ni har förtalads, ni har avskytts, ni har blivit utkastade som onda. När allt ni gör är att försöka behaga MIG på alla sätt och säga åt syndarna att ångra sig och vända sig bort från synder, och ni har smädats på grund av det. Ni vet vilka ni är, men ni pratar inte bara om Helighet. Ni lever ett liv av Helighet och ni syndar aldrig med flit. Ni är MIN Brud. Ni är MINA Förstlingsfrukter. Så få av er när JAG ser över denna jord. Men ni är MIN Brud, och det är er som JAG älskar och sätter högt värde på. Men era fiender, som är MINA fiender likt Esau, avskyr JAG.

Ta du dessa Ord Elisabeth [Elisheva], varna du dem att telefonen ringer. JAG har sänt dig som en Profet till att tala om för dem. Hur många har hört det och ändå vägrar erkänna att de hört det. Så JAG säger dig, åh MIN Profet, berätta för dem om kallelsen att omvända sig. Tala om för dem det som JAG låter dig höra, och det kommer finnas de som kommer ångra sig och vända sig från synder – och tala om för dem att telefonen ringen. De kommer att höra. De kommer höra och de kommer att förlåtas, och som talet 8 säger (8 ringningar på telefonen): vi kommer ha en ny början helt tack vare att JAG har en Profet som är beredd att låta sig hånas och avskys för MITT Namns skull, och du ropar ut: ”Svara på kallelsen att omvända er!”. Telefonen ringer från Himmelen, för jag älskar tillräckligt mycket för att varna genom MIN Nya Elia [på hebreiska, Eliyahu]. Hur till och med ditt namn, Elia [på hebreiska, Eliyahu], avskys. Kom bara ihåg: Isebels ande förföljde den Gamla Elia [på hebreiska, Eliyahu] och kan du förvänta dig något mindre? Kan någon Helig Profet förvänta sig något mindre? Kan någon av YAHUSHUAS Brud, MIN Brud, förvänta sig något mindre? För om de hade tagit emot MIG, om alla hade tagit emot MIG med Kärlek, så skulle de ta emot dig. Men du tittar över denna jord och JAG skickar till och med kylan för att visa hjärtan av sten, och ändå ångrar de inte sig. De vänder sig inte om. De säger att JAG är en GUD av bara kärlek och nåd och att JAG inte ens ger skuldkänslor för synder. Men de kommer att se att det är därför det kommer finnas det som kallas en Stor Vedermöda.

Tack Elisabeth [Elisheva] för att du besvarade kallelsen. För om du hade levt i synd, så skulle du inte ens höra telefonen ringa. Men du gjorde det, och det ringde 8 gånger, för många, många kommer att lyssna, och detta kommer vara deras nya begynnelse.”

Talad under RUACH HA KODESHS Smörjelse
till Apostel Elisabeth Sherrie Elijah (Elisheva Eliyahu)

Väcker anstöt hos de flesta, och är en välsignelse för andra.
Ett Barn, Krigare och Brud av YAHUSHUA ha MASHIACH/JESUS KRISTUS