PROFETIA 115

Akta Er För Den Totalitära Diktaturen Som Kommer Till Amerika Och Världen!

Skriven/Talad under RUACH ha KODESHS Smörjelse
genom Apostel Elisabeth Sherrie Elijah (Elisheva Eliyahu)
Givet den 30 september, 2009 i början av Yom Kippur
Publicerades 12 oktober, 2009

* * * * * * *

Detta är från Profetia 105, YAHUVEH sa att detta ska läggas upp på alla Profetior från och med nu: JAG varnade dig för länge sen Elisabeth (Elisheva) att inte nämna detta Ministerium efter en man eller en kvinna till och med innan det fanns ett Ministerium. JAG lade det i din ande, för inget av detta har gjorts genom din hand. Inget av detta har kommit fram från din mun. Det är från YAHUVEHS Mun som har gett upphov. Det är från YAHUSHUA din MASHIACHS Mun som har gett upphov. Det är från RUACH ha KODESHS, din IMMAYAHS, Mun som har gett upphov. Om det bara hade varit genom din hand, så skulle det ha misslyckats för länge sen. Det är genom SHKHINYAH HÄRLIGHETS Vind som blåser tvärs över denna jord, den HELIGA VÄCKELSEVINDEN. Det är inte genom din anda, för annars skulle det ha misslyckats (Jesaja 42:8)

juli 2010 sa YAHUVEH GUD att även följande ska läggas till från 2 Krönikeboken före varje Profetia:

2 Krönikeboken 36:16, “Men de gjorde narr av GUDS Sändebud, de föraktade HANS Ord och hånade HANS Profeter, till dess att HERRENS Vrede över HANS folk växte så att det inte mer fanns någon bot.”

* * * * * * *

Redigerad 15 oktober, 2009. Den oredigerade versionen av Elisabeths (Elishevas) Bön publicerades oavsiktligt först. Detta är den redigerade versionen av Bönen. Profetian i sig är fortfarande rätt.

I Ordet nedan beordrar YAHUVEH webbplatsadministratören att lägga upp min bild på denna Profetia, och jag ville inte riktigt ha min bild uppladdad, så jag bad och frågade YAHUVEH varför min bild måste laddas upp, och HAN sa till mig: ”Då JAG, YAHUVEH, skådar ditt ansikte i MIN Kärlek, så skådar JAG dessa fienders ansikten i MITT Raseri”.

* * * * * * *

När jag, Elisabeth (Elisheva), bad på denna Yom Kippur inför YAHUVEHS Tron, så klagade jag till ABBA YAHUVEH om de ondaste lögnaktiga baktalande attackerna som kom från de som kallar sig för Kristna. Och JAG hörde ABBA YAHUVEH säga: ”Vad skulle du säga till dem om de hade varit framför MIN Tron nu för att bli dömda?” Och HAN lade det på mitt hjärta att nämna fienderna av YAHUVEH och detta Ministerium och be HONOM att tysta våra fiender. JAG har kämpat mot mitt kött eftersom jag inte visste att ABBA YAHUVEH skulle få mig att publicera denna bön inför världen, men YAHUVEH sa att HAN ville att fienderna skulle veta att deras namn togs till HONOM denna Yom Kippur. Detta är en av de mest förödmjukande sakerna som jag någonsin har gjort, för jag hatar det när fienderna ser mig så sårbar, men ändå lyder jag.

Bön börjar:

[Elisabeth (Elisheva):] Detta är Yom Kippur, ABBA YAH. Och jag kom precis inför DIG under Yom Kippur, ABBA YAH. Och jag talade bara om för DIG, och jag gjorde det i tårar, och jag sa: ”Jag gråter inför DIG”, när jag läste en Profetia på nytt, HIMMELSKA FADER. Och ett ord hade stavats fel, HIMMELSKA FADER. – Vad hette Profetian? Vad hette Profetian som du läste?

“Åh Israel, Var är Ditt Blodsoffer” (Profetia 63), och det fanns ett ord som stavades fel, HIMMELSKA FADER. Där det inte skulle ha varit ett “except” (”förutom”, på engelska) – det skulle ha varit ett “accept” (”acceptera”, på engelska).

Det transkriberades av någon annan. De hade inte satt pausen där. Det fanns ett felstavat ord och jag bara... Och istället för att säga ”accept” (A-C-C-E-P-T), så satte de ett ”except” (E-X-C-E-P-T). Och det förändrade saken. Jag bara grät inför YAH och jag sa: ”Jag bad inte om att bli en Profet”. JAG VILL ATT DETTA SKA SKRIVAS NER, FOLK!

Jo, HAN sa till mig att jag gjorde det. Men så långt som mig beträffar – så grät jag ut till YAHUVEH, och JAG vill att folk ska förstå detta. Jag är inte uppblåst av högmod. JAG gråter ständigt inför YAHUVEH. Jag är så rädd för att få ett ord fel. Och på denna Yom Kippur grät jag, och jag gör det fortfarande... Åh nej, jag hatar det när mina fiender ser mig så här.

Men jag sa: Abba YAHUVEH och älskade YAHUSHUA ha MASHIACH, jag kommer att stå inför ER Tron och jag hålls ansvarig för de Ord som jag har talat ut från denna mun – men jag vet att det är från DIG.

Men om ett transkriberat ord är fel, om – om ett ord utelämnas ...

...


“... för att DU talar så snabbt, när DU talar till mig: jag ber i Heliga tungor, och samtidigt hör min hjärna vad du säger, men min mun har problem ibland med att hänga med – för att kunna översätta det till engelska (1 Kor. 14:6-13). Och det kan saknas ett mindre ord: ett “av” eller ett “den”. Eller så kan jag vänta på att höra vad DU ska att säga, och jag kan säga ”och”.

“Och jag... bara... denna gåva är så ömtålig. Denna, denna, denna Gåva är något som jag inte förstår. Denna Gåva är så unik. Jag känner inte någon som har den. Jag vill bara träffa någon annan som har den... under alla dessa år.

Och jag bara grät ut till DIG och jag hörde ett feltranskriberat ord. Nu måste alla översättare gå igenom bördan för att gå tillbaka till Profetian – vilket nummer? 63?

Hur som helst och ömm... jag vill bara säga inför världen: Ni vet, jag gör så gott jag kan. Jag säger ständigt att det är en skrämmande sak att vara en Profet - en skrämmande sak. Jag vet att Bibeln säger att detta är Gåvan av alla Gåvor som ges – det är den som folk borde be för, men allt jag har att säga är att det är en skrämmande sak.

Och jag fortsätter att gråta ut, och jag fortsätter att säga till ABBA YAH: “Jag har inte bett om detta, jag har inte bett om detta. Jag har inte bett om att bli en Profet. Jag har inte bett om att bli DITT språkrör till nationerna. Detta är för skrämmande”.

Och HAN fortsätter att säga samma sak till mig: “Men jovisst gjorde du det, Elisabeth [Elisheva]. Du gjorde det i Himmelen. Du erbjöd dig frivilligt för detta, och en dag ska JAG bevisa det för dig” (Jer. 1:5). Men just nu, i mitt kött, så vet jag detta: Jag är typ redo att ge en ny Profetia, för Orden började komma fram och när jag ”minst anade det”.

”Aldrig någonsin, någonsin, någonsin, någonsin” … någon som sade det har skrivit till mig … Min dyrbara bror Caesar har skrivit till mig (och han är från Singapore). Och han sa: ”Vad du än gör Elisabeth [Elisheva]” – (Jag läste detta nyss på Yom Kippur. Jag älskar honom innerligt. Han är en ny bror i YAHUSHUA för mig. Han är även en Profet, men han är så väldigt, väldigt ödmjuk och han vill inte ens kallas för en Profet). Och han sa: ”vad du en gör, avguda inte gåvan. Gör inte gåvan till en idol”

Denna, denna Gåva är ingen idol. Jag ber inte ens om … De bara händer. [De Profetiska Orden och Profetiorna], de bara kommer. De som är i min närhet vet: orden flyter bara fram ur mina läppar och det är alltid när jag ”minst anar det”. Och just i natt – Jag hade precis blivit klar med att tala om för YAHUVEH: ”Om det hade varit för tre minuter sen, så skulle det ha varit ett mirakel”.

Jag vet inte varför det tog så många år. Vilket år? 2002! År 2002 fanns det ett felöversatt ord, felstavat ord, och det saknade ett kommatecken och en punkt där de skulle ha funnits.

Men när YAH talar till mig, så är jag som en av de Gamla Tidernas Profeter. Han brukar inte … oftast pausar jag inte ens. Jag går bara från tungor till att tala på engelska. Så det är väldigt svårt att kunna skilja, där YAH vill skilja, ord.

Så med alla dessa ord vill jag bara att ni ska veta att vad det än är som ska komma fram nu, så har jag precis bett och vädjat inför YAHUVEHS Tron och sa: ”Jag har inte bett om att vara en Profet. Detta är för skrämmande”.

Sanningen är att när det inte finns några Budskap emellan [Profetiska Ord], så tar jag liksom “typ” en djup suck av lättnad – för då kan ingen kasta fler stenar på mig. Jag brukar säga: ”Snälla, stena inte Sändebudet”. (för, tro mig, en massa stenar kastas mot mig. Dessa är inte stenar – de är stenblock ... och lögnarna stämmer verkligen överens med varandra ... och förtalarna (Matt. 5:11-12). Och ni som inte försvarar detta Ministerium, och ändå vet att sanningen kommer från detta Ministerium:

NI KOMMER ATT HÅLLAS ANSVARIGA, INFÖR YAHUVEH! För ni gör jobbet mycket svårare. Ni borde skicka en störtskur av mejl mot dessa fiender. Ni borde säga ”BEVISA DET ELLER HÅLL KÄFTEN! Bevisa ert bevis”. För vet ni vad? De har inget bevis på att jag är en falsk profet!

De tar till och med mitt “namn” och säger “detta är hennes riktiga namn”. DUMMA MÄNNISKOR! Hur vågar ni!? Hur vågar ni acceptera lögnerna! Jag är en evangelist. Jag har gått över hela världen och anledningen till att vi reser är att vi är evangelister. Och jag har det i mitt vittnesbörd: jag flydde från en mordisk ex-make som var ... Jag har allt detta i mitt vittnesbörd. Om ni är så blinda och inte kan läsa det, och ni som tror på dessa lögner, NI KOMMER ATT HÅLLAS ANSVARIGA! NI KOMMER ATT HÅLLAS ANSVARIGA!

På denna Yom Kippurdag känner jag, med allt inombords, att jag måste varna er. Varenda enskild person som har kommit till denna Ministeriesida under alla dessa år och blivit matade. Ni går till era organiserade kyrkor. Ni går på er söndag och ni lägger er lilla offergåva i gåvotallriken, ni ser till att ge tionden.

Men till stället där ni får ert Andliga Kött, till stället som ni är beroende av för att YAH ska tala ut från – (för det sker säkert inte i era organiserade kyrkor att Profeterna talar eller ger er något nytt) – ger ni ingenting. Ni tror bara att det är gratis för att det är på internet. Ni räknar inte med kostnaderna som det kostar oss. Ni räknar inte med lidandet som det kostar oss. Ni räknar inte med ansättningen. Ni räknar inte med något av det! Ni tar det bara, och äter, och springer! Ni bryr er inte ens om att försvara, när ni ser oss bli korsfästa inför alla. KAN NI BRY ER MINDRE!?

Vet ni varför? Det är för att det inte kostar er någonting. Det har kostat mig ALLTING, och det har kostat mig min hälsa. [Elisabeth (Elisheva) gråter].

På denna Yom Kippurdag säger jag till er i tårar: YAHUSHUA kommer tillbaka. Men HAN kommer inte tillbaka för dem som sitter i de organiserade kyrkorna, så självbelåtna för att de går till kyrkan på en söndag. HAN kommer inte tillbaka för er om ni inte sätter HONOM först i er kärlek och ert liv. Ni kommer inte se HONOM. Ni kommer inte se HONOM. HAN kommer att lämna er i den Stora Vedermödan.

Ni kommer att undra varför – ni som inte gjorde någonting för att försvara mig, ni som absolut inte har lyft ett finger för att hjälpa och främja detta Ministerium. Vi finns på så många språk nu: 14 språk minst, och fler kommer. Men ni som inte har gjort någonting, inte ens ett uppmuntrande ord, ingenting: Inser ni att YAHUVEH kommer att döma er för detta? Inser ni att även om ni klarar er till Himmelen – inser ni, att belöningar kommer att tas bort från er för goda gärningar som ni gjorde för HONOM här på denna jord?

Jag vet inte vad YAH är nästan redo att säga. Så jag ville bara få detta nerskrivet, för... som jag sa, det är som om ju fler språk vi når... Åh, så många själar kommer till YAHUSHUA ha MASHIACH och, oj vad lögnarna ställer sig upp: förtalarna, satans tjänare, satans barn.

Jag kan ta det från satanisterna. De skickar sina förbannelser och sina förtrollningar och de gör sina ritualer och sina offer och de skickar sina hatmejl och de hotar mitt liv. Åh allt detta skräp, deras häxeri! Allt det där skräpet –

Men vet ni vilka som är de svåraste att ta det från? De som gör anspråk på [namnet] och ber i Jesu Kristi namn. De som påstår sig vara på väg till Himmelen. De är de svåraste, för de är inte ens, de är inte ens Kristna. De har bara ett namn – de har ingen relation med YAHUSHUA. De har ingen Kristus i sig. De är inte smorda – annars skulle de veta att varje Ministerium som har varit på internet sedan 1995 [och bär god frukt, är av YAHUVEH].

Och jag är en “ordinerad, licensierad Pastor”. Vad ”viktigt”. Min riktiga ordinering kommer från Himmelen. Och ja, ni kan ha haft era händer pålagda och ”Jag är en Apostel”. Mycket ”viktigt” – i denna världs ögon. Det betyder inget annat än att låta en annan person lägga händer på er och få [deras] ”ordineringar”. Min Ordinering av att vara en Apostel och en Profet kommer från Himmelen (Gal 1:15-16).

Och gissa vad? Vad heter han? Vad heter han? Vad heter den där killen, i Nya Zeeland, och jag glömmer alltid?

Andrew Strom och din profetskola! Du kan ta din profetskola och du vet vart du kan köra upp det!

Man kan inte lära någon att bli en Profet (1 Joh 2:27) och man kan inte ta betalt av någon för att bli en Profet (Matt 10:8b; Matt 21:13). Du är en lögnare. Du har varit en lögnare sedan jag träffade dig år 1995, och du satte mig på den där dödslistan som du har.

DU ÄR PÅ YAHUVEHS DÖDSLISTA, ANDREW STROM!

Du säger: “Akta er för de som predikar att man måste lyda de Tio Budorden och som tror på och säger till andra att ’om de inte hedrar Sabbatsdagen och håller den helig, akta er’ – spring från alla som predikar Toran! Spring ifrån dem”.

Gissa vad, Andrew Strom? Du var en satanist då, och du är en satanist nu!
Jag vill att detta ska skrivas ner på 14 olika språk: Andrew Strom är en satanist!

Hör du mig? – Du är en satanist.

Jag vet att du började med häxeri, och jag vet det via ditt vittnesbörd. Och Pamela Martin, hon satte mig på sin dödslista. Det var din vän, hon är fortfarande där i Texas.

Och jag har inte glömt dig, Pamela Martin. Jag har inte glömt vad du gjorde.

Och jag har inte glömt att Andrew Strom sa att det inte finns något rent Ord av GUD, att allt måste ha varit kött – och han förolämpade mig för det år 1995.

Och jag har inte glömt Pamela Martin på den där telefonen när du sa till mig att du fruktade Andrew Strom eftersom han hade krafter, och du sa att de var satanistiska krafter.

Gissa vad, Andrew Strom? Gissa vad, Craig Martin? Jag har inte glömt er. Jag har inte glömt någon av er. Och jag vill bara få detta nerskriver... Nu attackerar han mig.

YAHSHUA, på Yom Kippur, har inte glömt er! YAHUVEH vill få detta nerskrivet! HAN har inte glömt er!

Du som kallar dig för “Malcom Heap” (Heap betyder ”hög” på engelska), din “dynghög”! Du som skriver en bok om Elia och nu påstår att du är Elia! Du som går och gör dessa webbsidor och förtalar och besudlar mig!

Du så-kallade Kristna rådgivare som heter Stephen Rossi Sr. Du som jag en gång kallade för bror och var mentor till! Du, som Profetia 111 var till för – som en välsignelse – och du spottade ut den som en förbannelse för att du inte vill ha en skilsmässa (eftersom det kostar för mycket pengar)!

Du är ingen Kristen rådgivare! Du är satan i förklädnad! Du är en Judas och jag kungör detta inför världen och inte bara det, (jag kungör inte det, men) du är illa ute, för på Yom Kippur – (Jag visste inte att något av detta skulle hända. Jag började bara be i heliga tungor) – vill YAHUVEH att jag ska varna dig. Du vet väl Judas’ öde? Gissa vad, Steve Rossi Sr.? Det är ditt öde.

Din egen son, din egen blodsson tjänar nu detta Ministerium som en ungdomspräst. Stephen Rossi Jr. är vår son, vår son! Vi älskar honom. Vi har varit mentorer åt honom och han är en ungdomspräst och han är inte alls som du. Han tänker inte ens göra anspråk på ditt blod längre. Han har bara YAHUSHUA ha MASHIACHS blod i sig.

Jag varnar fienderna.

Jag varnar Zeph Daniels. YAHUVEH kommer ihåg dig! HAN kommer ihåg dig på denna Jom Kippurdag, för du ingår i det hela. Och jag vet att det finns så många andra...

Folk, jag behöver er hjälp. Ni heliga som detta Ministerium har välsignat, ni, på något sätt, bevisa det. Bevisa det! (För ni kommer behöva bevisa det inför YAHUVEH en dag! Vad gjorde ni för att lyfta bort några av bördorna från oss? Vad har ni gjort på något sätt överhuvudtaget för att hjälpa oss? Hjälpte ni oss? Hindrade ni oss? Uppmuntrade ni oss?) Jag menar ord är trevliga och vi uppskattar de uppmuntrande orden, men vi behöver hjälp.

Vi måste få hjälp. Jobbet är så stort!

Vi når så många länder nu. Vi försöker varna om Sherry Shriner. Vi försöker varna om Linda Newkirk...

Linda Newkirk. Någon precis till oss nyligen och berättade för oss: Hon håller folk i gisslan. Hon är där borta och demonstrerar sina demoniska, satanistiska krafter.

Hur i hela världen kan ni människor köpa några böcker från Linda Newkirk? Hur i hela världen kan ni rationalisera något av det som hon säger med Bibeln: ”födde gossebarnet”? ”var gravid i 17 månader”? Jösses, människor! Vad är det med er? Denna kvinna är farlig. Hon är satan i förklädnad.

Och Sherry Shriner! Jösses! Ni är därute och ni köper orgon. Orgon! – det är ett spårande – hennes “speciella” orgon. Hennes speciella orgon som är tänkt att hålla utomjordingarna borta, som är tänkt att hålla demonerna borta, som är tänkt att förgöra rymdskeppen i himlen.

Är ni verkligen så dumma?! Ursäkta mig, men ABBA YAHUVEH är arg. Ni kallar er vid namnet “Kristen” och det finns ingen Kristen i er. Ni är beroende av att en kvinna ska sälja orgonen till er så att ni ska kunna plantera det i er trädgård – att plantera över hela världen.

Förstår ni inte? Läste ni inte de Heliga Profetiorna? Ni har attraherat sjukdom till er. Ni har attraherat demoner till er, genom att göra detta. Ni har attraherat utomjordingarna. Oroa er inte, när ufona kommer, så kommer de att veta var ni är någonstans. Ni kommer att hållas ansvariga för allt som ni har gjort.

Att säga att någonting kan stå mot en demon, annat än YAHUSHUA ha MASHIACHS Namn och Blod – ni är riktigt, riktigt, riktigt, riktigt blinda och era öron är riktigt, riktigt döva! Eller så är ni under en ande av hjärnkontroll eller hjärnmanipulering– vilket ni är om ni följer Sherry Shriner eller Linda Newkirk.

Vi kommer att publicera de brev som har kommit och varnat om Linda Newkirk. Denna kvinna är farlig, farlig!

Hon låter folk komma till hennes fastighet, och säger till dem att komma, hon kommer att ”hålla dem säkra”. Hon låser in dem i en bod som hon kallar för ”en plats för att sova i”, och så ser hon till att hänglåset är på utsidan så att hon kan låsa in er.

Jag säger till er, folk, ni kommer att hållas ansvariga. Jag menar, varför är det denna Profet som måste resa sig och varna folk om dessa diaboliska fiender? Varför måste jag vara den? Och listan är så väldigt lång.

Rick Joyner och ”Guds Manifesterade Söner”-rörelsen. Ni börjar inte ens att förstå faktumet varför han heter ”Morningstar Publishing” (”Morgonstjärnaförlaget” på engelska). Han kallar sig för... Vem är Morgonstjärnan som föll från himmelen? Är det någon som förstår att det var lucifer? Förstår ni inte vad ”Guds Manifesterade Söner”-rörelsen handlar om? De förkunnar att de är gud! För Guds skull! Vakna, människor! Vakna!

Jag är som en av de Gamla Tidernas Profeter och jag har fått nog! Jag har fått nog av dumheterna. Jag har fått nog av de döva öronen. Jag har fått nog av de blinda ögonen. Låt fjällen falla från era ögon och se vad som pågår! Och det är vad jag har att säga denna Yom Kippur.

Jag vet att YAH har ett Budskap som började komma fram. Jag började tala i Heliga tungor, men detta är även en domedag. Nu gäller det.

En del av dessa saker... – Alla dessa saker som jag har nämnt – inte en del. Allt som jag har sagt, har lagts på mitt hjärta. YAHUVEH är arg. HAN ÄR ARG!

Var är de andra översättarna som har blivit kallade till att delta i detta Ministerium? Varför erbjuder ni inte er tid frivilligt? Vi får dessa mejl som säger: ”åh, jag har blivit kallad till att vara er översättare, men det kommer att kosta er ’så här mycket’ pengar”. VADÅ! Vi tar inte betalt för att lägga upp Profetiorna på svenska där. Varför har ni då (som tror att detta Ministerium talar ut sanningen) – varför skulle ni då säga att jag skulle vara tvungen att betala er så här mycket pengar?

Våra översättare arbetar hårt. De har heltidsjobb, och ändå tillägnar de så mycket tid till att ta de heliga Profetiorna, till att ta Budskapen från detta Ministerium, och de översätter dem till alla dessa olika språk. Jag kan inte ens tala om för er hur mycket de lider för att göra detta, hur mycket tid de spenderar på att göra detta, hur mycket sömn de förlorar. Jag kan inte ens börja.

Men deras belöningar kommer att följa dem till Himmelen. De kommer att träffa själarna, så som vi kommer att träffa själarna, och alla de kommer att tackas personligen, då de står vid vår sida. Vi vet att när vi lämnar denna jord, så kommer vi att lämna med den största belöningen av dem alla: att vi ledde själar till YAHUSHUA ha MASHIACH, att vi predikade Helighet.

Så det är vad jag har att säga denna Yom Kippur. Nu ska jag se vad mer YAHUVEH får mig att säga – för allt detta, allt detta är på YAHS Hjärta just nu... allt detta.

YAHUSHUA kommer tillbaka. Den Stora Vedermödan är nästan över oss, och ve er där borta på Jim Bramletts sida på ”de 5 duvorna”. Jim Bramlett, du är mycket illa ute. Du är så mycket illa ute. Du kommer att stå inför YAHUVEH. Och du kommer att hållas ansvarig för varje gång någon var helt taggad: “Detta är dagen då YAHUSHUA återvänder”, “detta är bortryckningens dag”.

Och var och en av er på “5 Duvor”-forumet som också har gjort detta tillsammans med Jim Bramlett, var och en av er som har sagt ”Nu gäller det, detta är dagen...”

Den där pastorn... Vad heter den där pastorn?

Åh F.M. Riley, din Baptist, du. Du kommer verkligen att stå inför YAHUVEH på ett stort, stort sätt. Du som lär folk att de kan synda och ”det spelar ingen roll vad de gör, det spelar ingen roll om de håller på med äktenskapsbrott, det spelar ingen roll vad man gör så länge när man... så länge man vet detta...”.

Du ser, detta är ditt evangelium, inte Bibelns evangelium, F.M. Riley. Du kommer att stå inför en arg YAHUVEH. Du kommer att få reda på det. Du kommer att få reda på det, för det som du har gjort – du har lärt folk att de kan synda och att de ändå kommer att bli bortryckta och gå till Himmelen. ”Det är okej, så länge ni säger den där frälsningsbönen, oroa er inte, var glada! När bortryckningen kommer, så kommer ni inte vara i den där Stora Vedermödan”.

F.M. Riley, jag har sett hur du på ”5 Duvor” ger det ena datumet, efter det andra, efter det tredje.

Marilyn Agee, jag vet vem du är. Jag började med dig år 1995. Du har gjort precis samma sak. “Detta är bortryckningens år. Detta är månaden. Detta är Rosh Hashanan. Detta är Pingstdagen”... Jag vet inte [för du, Marilyn Agee, har gett så många datum].

Alla ni på “5 Duvor” har så många olika datum, och människorna är förkrossade. Varje gång de verkligen tror på det, en del blir till och med frälsta eftersom de är rädda för att bli kvarglömda så de skyndar sig till sina knän och faller på sina knän och säger ”jag vill inte bli kvarglömd”.

F.M. Riley sa att “detta” är datumet. Jim Bramlett sa att “detta” är datumet. Marilyn Agee sa att “detta” är dagen. Vet ni vad, alla ni kommer att hållas ansvariga – för dessa dyrbara själar, när det där händer och de går och faller på sina knän och de omvänder sig inför YAHUSHUA och de ger sina liv till HONOM och sen passerar dagen förbi... ingen bortryckning...

Varför i hela världen skulle de då tro på YAHUSHUA för någonting annat – att HAN förlät dem deras synder eller någonting annat – när ni ljög för dem och lovade dem en bortryckning? Ni lovade dem det där bestämda datumet. Och “5 Duvor”, ve er. Denna dag säger YAHUVEH att alla som har deltagit i “5 Duvor”.

Jag kommer att nämna några namn. Donna Cothran. Jag vet inte varför, men YAH nämner ditt namn. Du deltog i detta Ministerium förr i tiden. Du gav mig uppmuntrande ord förut. Nu sitter du hos 5 Duvor och du tror på lögnerna. Nu deltar du i lögnerna och du kommer att hållas ansvarig. Jag vet inte varför YAH lägger vissa personer på mitt hjärta [för att tala], just nu. Jag förstår inte, men ni kommer att höra Budskapet. Var och en, allihopa: ”5 Duvor”, akta er för ”5 Duvor”. De bygger upp er för en stor besvikelse och alla de kommer att hållas ansvariga.

YAHUVEH tar inte lätt på detta. HAN tar inte lätt på det när ni stiger fram och säger att “detta” är dagen. Detta Ministerium gör inte så.

Jag fick höra, jag har definitivt [fått höra] (och jag står inför YAHUVEH just nu [medan jag säger]). Änglar, Heliga Änglar kom till mig och talade om för mig att de skulle återvända och säga datumet till mig. Det är inget från mitt kött. Jag har sett dem, jag har rört deras vingar. Mitt vittnebörd finns därnere.

JAG vet att HAN har kallat mig för SIN Ringmö. Jag vet att jag vet att jag vet. Ni kan håna mig hur mycket ni vill, fiender. Det är inget namn som jag har hittat på själv. Det är så dumt! Men jag vet att det måste finnas en ropare som ropar, ”Se, BRUDGUMMEN kommer”. Och jag vet att jag vet att jag vet att det som YAHUSHUA har sagt till mig kommer att äga rum, och att de Heliga Änglarna kommer att återvända. (Och jag går inte efter någonting annat än det som YAH har sagt: YAHUSHUA återvänder på Rosh Hashanah. Det kommer att vara på en Sabbat, och prisa YAHUSHUA, vi behöver inte gå efter solkalendern, för annars är det 2020. Vi blev befallda att gå efter månkalendern (4 Moseboken 28:11a, 14) så som YAH ursprungligen inrättade det).

Så alla dessa saker är på YAHS Hjärta denna Yom Kippur. Jag visste inte att jag skulle få ett Yom KippurBudskap. Jag visste inget av detta. Jag bara grät ut och sa “Jag var inte tvungen att vara en Profet. Det är en skrämmande sak” och det nästa jag vet är att jag ber i Heliga Tungor.

Nu ska jag se vad ABBA YAH har att säga. Bara detta, ”Ve fienderna”. Ve, ve, ve, ve ABBA YAHUVEHS fiender! Även om ni kallar er för en Kristen, om ni inte riktigt har en relation, en kärleksfull och lydig relation med YAHUSHUA ha MASHIACH, så säger jag detta till er (alla som kastar stenar, alla som förtalar och ljuger om detta Ministerium just nu... alla, alla, alla som gör dessa saker och inte försvarar detta Ministerium när ni se att det händer, och inte visar stöd för detta Ministerium och inte uppmuntrar oss): Jag vet detta, att ABBA YAH säger ”ni kommer att hållas ansvariga”.

Ni kommer att hållas ansvariga. Så många gånger som ni har ignorerat våra vädjan om hjälp, så många gånger som ni har känt RUACH ha KODEHS ryck över er som sa ”ni borde verkligen visa stöd för det där Ministeriet (även om ni inte har så mycket – ni borde göra någonting för att hjälpa det där Ministeriet)”... De som ska vara översättarna, så många gånger som som ni har hört ”du kan språket tillräckligt bra. Du kan klara det. Du är kallad till att göra detta”. Men ni tystar ändå ner rösterna...

Det är så många gånger YAHUVEH och YAHUSHUA sa att de kommer att sätta en propp i sina öron när ni ber (Jesaja 59:2). Så många gånger som ni har undanhållit er hand från att hjälpa oss, så många gånger kommer YAHUVEH att undanhålla SIN hand från att hjälpa er. Och ni kommer att vara i den Stora Vedermödan.

Jag menar... jag skulle hellre vilja lida nu, och YAHUSHUA ha MASHIACHS Riktiga Brud lider just nu. Vi är ansatta. Men i den Stora Vedermödan – ni har ingen föreställning, ni har ingen aning om lidandet som väntar på er. Ni har ingen. Och ni kan leka era små kyrklekar. Ni kan säga ”åh men jag måste ingå i en gemenskap och jag måste gå till en söndagskyrka även om de inte matar mig något Andligt Kött, även om jag ständigt hör samma mjölkbudskap, även om de inte tänker predika mot synder. Ni ser, jag måste gå till denna söndagskyrka, för annars kommer jag inte ha någon relation med Gud. Jag måste vara beroende av andra människor för att se till att jag går till kyrkan, så att de ska kunna se att jag går till kyrkan”.

Ni ser, det hela handlar om en kyrklek, är det inte så? Ni är en kyrkobänkvärmare, är ni inte det? Ni som tror att ni måste ha någon annan för att hålla er heliga, ni måste ha en kyrka. Ni måste ha en pastor för att se till att ni håller er heliga. Ni är illa ute. Då har ni inte ens en relation med YAHUSHUA. Ni är mycket illa ute.

Vad tänker ni göra i den Stora Vedermödan, där bara regeringskyrkan kommer att vara där? Bara de som dyrkar odjuret – det är bara de som kommer att ha en kyrka runt hörnet. Kan ni inte leva utan en kyrka nu? Kan ni inte gå ensamma nu med YAHUSHUA? Ni är mycket illa ute. Hur många brev vi får som säger ”Åh, jag måste ha en gemenskap”, och även när ni varnas, så går ni ändå ut och letar efter ännu en kyrka.

Och Messianskjudiska Tempel... Jag måste varna folket. Vi har en börda på oss, en ny börda på oss och det är detta:

YAHUSHUA har varnat om de organiserade kyrkorna. Men vilka är Babylons kyrkor nu? Ni går till er pastor och ni som sitter i era organiserade kyrkor, och ni har varnat dem och ni har sagt åt dem ”Titta, detta är egentligen inte Sabbaten”, men er Pastor har klappat er på huvudet och han har sagt ”Det är okej, vilken dag som helst duger” och de tog den där Skriften som Paulus har talat och de förvrängt det om och om igen – ordet har trätt fram och sa att Paulus talade med Judarna när han sa ”låt ingen döma er i fråga om vilken dag Sabbaten är”. Men om och om och om igen har ni accepterat den lögnen. Ni tror på den lögnen. Ni litade på den pastorn.

Men låt oss nu komma till de Messianska Judarna. Ni har tagit bort Namnet YAH ur Namnet YAHUSHUA. Ni har lagt dit namnet “Yes”. Vad är ett ”Yes” för något? FADERNS Namn är inte “Yes”. Utan det är tänkt att FADERN ABBA YAHUVEHS Namn ska ingå i [Namnet hos] HANS ENFÖDDE SON, och det kallas för (Y-A-H) YAH.

Hur många Messianskjudiska Tempel följer de Ortodoxa ritualerna och traditionerna som människor hittat på? Hur många går bara helt, helt så långt in på de Ortodoxjudiska vägarna och formalistiska vägarna? De glömmer att tala om för församlingen – som på Yom Kippur just nu – att vi har förlåtelse för våra synder. Vi behöver inte sörja på denna dag. Vi kan tröstas och veta: YAHUSHUA är vår MASHIACH. HAN är den perfekta Blodsförsoningen. HAN är den enda Perfekta Blodsförsoningen som gjordes för våra synder. Vi är förlåtna. Vi som verkligen, verkligen, tror på att vi är tvättade med Blod, med HANS Utgjutna Blod – vi som lever våra liv varje dag för att behaga HONOM – vi har en tröst idag. Vi behöver inte slå oss på bröstet och säga “Åh ve, ve mig, jag är en syndare”.

Nej, varje gång vi gör någonting som väcker anstöt hos vår ABBA YAHUVEH, varje gång säger vi snabbt: “Åh YAHUSHUA, förlåt oss snälla”. Vi syndar inte med uppsåt. Vi syndar inte avsiktligt. När man syndar avsiktligt så är man illa ute. Man hånar YAHUSHUAS Blod, och Bibeln säger “Var Heliga så som JAG är Helig”. Så gå inte bara och spring till vilket Messianskjudiskt Tempel som helst. Det är bäst att ni är försiktiga. Och en del av dessa så-kallade rabbin, de vet inte bättre. De förstår inte. De fick lära sig att namnet var ”Yeshua”, så som jag först fick lära mig att namnet var “Yeshua”. Jag visste inte bättre. Så tala om det för dem på ett trevligt sätt och ni säger [det] exakt. Och om ni vill överlämna en av dessa Profetior ,till dem, som gavs till mig, [varsågoda].

Men bli inte förvånade om det kastas tillbaka i ansiktet på er, för dessa så-kallade rabbin tror inte på att en kvinna ska vara en ledare. (Jösses, vad jag ständigt får reda på det, på det svåra sättet).

Men vet ni vad? Jag kallar ingen människa för rabbi. Jag har bara En Rabbi och HANS Namn är YAHUSHUA ha MASHIACH. HAN är den Högste bland översteprästerna. HAN är den ENDE, den ENDE som förtjänar den titeln. Så vi bara varnar er. Vi varnar er när ni går till ett Messianskjudiskt Tempel: förvänta er INTE, förvänta er inte att hitta det som ni hittar i detta Ministerium. Och när ni inte gör det, se då till att ni går till den där ledaren, och se till att ni varnar dem. Se till att ni tar reda på när de bara säger ”Gud, Gud, Gud...”, vilken Gud tjänar de egentligen? (jag fick reda på det, på det svåra sättet också. Vårt vittnesbörd om detta kommer att publiceras i YAHS tidpunkt liksom allt annat).

Så detta är vad YAHUVEH har lagt på mitt hjärta idag på Yom Kippur, 2009.

Det är natten den 29:e där vi är, i Europa, och det är början på Yom Kippur (på kvällen).

Nu ber jag bara, ABBA YAHUVEH, snälla, kan du ge ett Budskap? DU började tala fram ett Budskap, och sen talade DU genom mig så som jag har gjort. Jag ber om förlåtelse om jag har väckt anstöt hos någon. Jag har kallat vissa människor för dumma, men jag är övertygad om att DU satte det ordet i min mun, för de är det. De beter sig med dumhetens ande för att tro på lögnerna, för att inte försvara det som de vet är sant.

Och så ABBA... [Elisabeth (Elisheva) börjar be i Heliga Tungor].

Profetia 115

Akta Er För Den Totalitära Diktaturen
Som Kommer Till Amerika Och Världen!

[Totalitarism, en modern autokratisk regering [En härskare som har oändlig makt; en despot.], där staten blandar sig in i alla aspekter av samhället, inklusive medborgarnas vardagsliv. En totalitär regering strävar efter att kontrollera inte bara alla ekonomiska och politiska frågor, utan även attityderna, normerna och tron hos dess befolkning, och därmed utplånar skillnader mellan stat och samhälle. Medborgarens skyldighet till staten blir samhällets främsta intresse, och statens mål är att ersätta existerande samhälle med ett perfekt samhälle.

Av de stater som oftast beskrivs som totalitära – Sovjetunionen under Stalin, Nazityskland, och Folkrepubliken Kina under Mao – Sovjetunionens och Kinas Kommunistregimer]


Den 5 september, 2009, talade YAHUVEH till Elisabeth (Elisheva) medan hon sov, och HAN sa: “Totalitär Diktatur, Totalitär Diktatur, Totalitär Diktatur. Elisabeth (Elisheva), varna dem. Den som kallar sig för USA:s president vill att Amerika ska styras av en Totalitär Diktatur. Den bästa sjukvården kommer bara att finnas för de rika. Det kommer bara att finnas två klasser av människor: de rika och de som nu anses vara medelklassen. Medelklassen kommer att tjäna de rika, och de fattiga kommer långsamt att utplånas genom påtvingade vaccinationer, påtvingade aborter och förnekande av sjukvård. Regeringen kommer att styra allt och de kommer att bestämma vem som ska leva och vem som ska dö.

Profetiskt Ord börjar:
Elisabeth [Elisheva], våga inte, våga inte! Våga inte be om ursäkt för ett enda ord som talades ut – för varje ord lade JAG i din mun.

Jag har befallt dig att publicera en bok som innehåller alla Profetiorna. Jag har befallt dig att publicera en bok om vem RUACH ha KODESH är – uppenbarelsen som JAG gav dig i hemlighet. Men gång på gång har saker och ting blivit fördröjda.

För nu ger jag dig en ny befallning: dessa saker ska publiceras på ljud nu. Detta är det snabbaste sättet att få det till folk, för tiden är så kort och MITT Folk går under i brist på Kunskap (Hosea 4:6) – brist på den Kunskap som JAG har lagt in i de Heliga Profetiska Budskapen som JAG har talat till dig. Det finns ett angeläget behov – för den Stora Vedermödan flåsar er verkligen i nacken.

JAG, YAHUVEH, tittar denna kväll så som JAG tittade på dem som höll en annan kalender [Traditionell judisk kalender]. De har ett annat datum, men detta Budskap är inte för sent. Jag försöker säga att JAG vet deras hjärtan. De fastar fortfarande inför MIG. De sörjer fortfarande för sina synder och JAG varnar dem: dra er närmare till YAHUSHUA än någonsin förr.

För det finns en Total...

[Elisabeth (Elisheva) kan inte uttala ordet. Hon säger “Åh, Fader ABBA YAHUVEH...”]
Totär diktatur. Total... Totalitär diktatur...

[Elisabeth (Elisheva): “Jag kan höra ordet, men det är svårt att tala ut det”].

... som försöker att täcka hela världen. De vet att om de kan klara sig med det i Amerika – så kommer det att täcka världen. Akta er för denna Tolt...

Akta er för denna Totalitära diktatur, för de kommer inte lämna er några val. De tar bort er yttrandefrihet. De kommer att ta bort alla etermedier som skulle lära ut sanningen. De kommer att tysta de riktiga nyhetsuppläsarna som vill varna om vad Regeringen håller på med. De kommer att censurera allt som står skrivet.

Amerika, du har en “president över de Förenta Staterna” vars hjälte är Hitler. Han försöker få samma makt. Han har samma Messianska (MESSIAS) komplex. Han ser sig själv som Messiasen. Han är en Totalitär Diktator i sitt hjärta. Han lovade er förändring. Det är den plattformen som han ställde upp för ämbetet på. Jag varnade er genom de Heliga Profetiorna att förändringen inte skulle vara för gott, utan för ont.

Nu hänger huvudet och skakar på huvudet av häpnad, för det som jag har profeterat om har ägt rum, och nu har ni den värsta presidenten som någonsin har blivit utvald till president. JAG satte inte dit honom. Det var ert val. JAG, YAHUVEH, bara tillät. För er som avgav er röst för honom, häng huvudet i skam – för JAG håller er ansvariga om ni inte talar ut och förebrår det som ni har gjort och ondskan har bara påbörjats.

Amerika är inte längre “de frias och de modigas land”. Det finns inte en enda sak som ni inte har kompromissat som synd [som nu] legaliseras. En gång stod ni för moral. En gång förebrådde ni andra länder som torterade. Nu är det ni som torterar. En gång uppehöll ni Genèvekonventionen. Nu hånar ni den. Allt tolereras i Amerika. Världen tittar på Amerika och ser inför framför ögonen hur de som fredligt protesterar blir slagna och inlåsta. Hur Amerikas egen president Barack Hussein Obama driver en socialistisk agenda – där Amerika en gång stod emot socialism, kommunism. Nu har de en president som rycker på axlarna och säger ”Så vad är det för fel med kommunism?”

Åh Amerika, vad du har gjort. Era Förfäder skulle gråta över er. Friheten som ni kämpade så hårt för – låter ni en minoritet ta bort från er. Era barn indoktrineras nu i skolorna att sjunga lovsånger till Barack Hussein Obama. Era barn indoktrineras nu i skolorna att acceptera de homosexuellas livsstilar och de lär sig “vad är det för fel med det?”. Era barn lär sig nu i skolor att det inte finns något sådant som en SKAPARE – det var bara evolutionen.

Jag varnade er genom denna Heliga Profet “Få Ut Era Barn Från Nästen av antikrist (Profetia 18)”, hur många år sen? För JAG gör inget utan att först uppenbara det för Profeterna. JAG varnar innan domen kommer.

JAG varnade dig Kanada, följ inte i din syster Amerikas fotsteg, och nu går ni i samklang.

Dessa är de Ord som JAG har att säga denna Yom Kippur. Ni kommer att se saker som ni helst inte skulle vilja se. Ni kommer att höra saker som ni inte kommer kunna tro – för satans tjänare går hejdlösa nu. Det finns ingen kyrka, det finns ingen organisation, det finns inget företag, det finns ingen synagoga, det finns ingen regering – där satans tjänare inte finns.

Skolorna skolar era barn nu och säger till dem att det inte finns något sådant som moral. Vilken dyster, dyster dag, att inte fler har ställt sig upp och försvarat det som de vet är Sanning. Detta Ministerium är som en Röst i öknen. Denna Heliga Profet är som en kvinna i vildmarken och hon ropar till er: “Omvänd er medan det ännu finns tid”.

Återigen säger JAG: den Stora Vedermödan, Dagen av Jakobs Nöd, flåsar er i nacken och hur många är omedvetna om detta. Ni lever era liv som om ni kommer att leva för alltid. Ni gör planer så många år i förväg, men är inte JAG den ende som kan räkna era dagar? Ni sparar för en pension som inte ska komma. Varför investerar ni inte i Himmelriket? Vet ni inte att det är det enda som kommer att bestå? [Bara] det som ni har gjort för JAG, YAHUVEH, och att lyfta upp Namnet av MIN SON, YAHUSHUA er MASHIACH [kommer att bestå].

Det finns redan en hungersnöd, den är utspridd över hela denna värld. Hungersnöden är för MINA Sanna Ord (Amos 8:11). Hur få vet ens Vem JAG ÄR? Hur få förstår varför YAHUSHUA kom, vem YAHUSHUA är? Hur få tror på att det finns ett pris att betala för ohelighet? Det handlar om mer än att bara säga en enkel bön. Det handlar om att leva ert liv, och sätta handling och tro bakom den där bönen (Jakobs 1:22)

Hur få kyrkor står nu emot synd? Hur få försvarar de andra när de åtalas för att de till och med ber i en skola? Varför reste inte sig varje kyrka och försvarade dessa två män?

När ni ser en flygvärdinna som inte kan ha på sig en symbol, för deras tro, vilket är ett kors, när ni ser hur korsen tas ut från sjukhusen med tvång – Ni som kallar er för Kristna kyrkor – varför höll ni er tysta?

Nu säger ni “ABBA YAHUVEH, hur kunde DU låta våra friheter att tas bort? Varför är vår religionsfrihet och yttrandefrihet borttagen?”

JAG säger till er denna dag: “Vad gjorde ni med den? Hur kämpade ni för den? Vad gör ni nu? Varför gör inte alla ni något?” Detta Ministerium gör sin del. Fråga MIG, så ska JAG visa hur ni ska göra er del. Aborter är så vanliga nu att ett barn kan få dem till och med utan föräldrarnas tillåtelse. Vad gjorde ni åt det? Gjorde ni något?

Vad gjorde ni för att protestera mot samkönade äktenskap? Vad gjorde ni för att stoppa homosexualiteten som grasserar tvärs över detta land? Ställde ni upp? Försvarade ni och sa ”ABBA YAH skapade en man och en kvinna för ett syfte”? Bebisar ges till de homosexuella. Lagligt kan de adoptera. Synder har blivit legaliserade.

Föreställ er hur nästa generation av barn kommer att vara... (2 Tim 3:1-5).

Ingen moral – ingen Kunskap om en GUD, annan än regeringen [som gud]. Allt tolereras – så länge det får en att ”må bra”.

Odisciplinerade – för föräldrarna förbjuds från att disciplinera. Föreställ er vägen till helvetet ännu vidare och bredare än vad den är nu. Detta är vad JAG Profeterar att det ska hända, ur denna Ringmös mun.

En sådan hungersnöd kommer (Amos 8:11). Precis som ni som har svalt för MITT Ord, JAG säger er nu: förbered er för de kommande dagarna. ”Hur förbereder jag?” säger ni. Livnär er. Livnär er på MIN Sanning. Lär er vem JAG och YAHUSHUA och RUACH ha KODESH är. Mata er själ. Ta inte det Heliga Ordet för givet. Livnär er på de Heliga Profetiorna som JAG har publicerat genom denna Ringmö, för varje Ord är sant. Ni kommer att veta vad ni ska göra. Såsom Mose dagar, så kommer det att vara igen, men JAG lämnar er [inte] utan hopp.

JAG ger er hopp nu. Sjukdomarna som kommer är inte till för er, för ni har lagt Blodets Tecken på era dörrposter. Det täcker er. Det är Blodet av YAHUSHUA er MASHIACH, JAG YAHUVEHS Enfödde SON. Medan hedningarna kommer att gå i mörker, så kommer ni att gå i MITT Vägledande Ljus – det enda Eviga Ljuset som är YAHUSHUA er MASHIACH. Så som JAG, YAHUVEH, lade mannan på marken (2 Moseboken 16), tvivla inte (Jakobs 1:6-7) på att JAG ska göra det igen för er. Så som ni livnär er på MIN Himmelska Manna nu, tvivla inte på att JAG ska mata er, lika säkert som en klippa utgör vatten när Moses slog den, lika säkert som JAG nu utgjuter det Levande Vattnet för dem som tar emot det (4 Moseboken 20). JAG kommer att förse er med vatten när det inte verkar finnas.

Lika säkert som Sadrak, Mesak och Abednego kastades i den brinnande ugnen, lika säkert som den fjärde mannen visade SIG och gick i eldarna tillsammans med dem, och de blev inte uppbrända och de blev räddade och befriade, så att alla kunde se. Det fanns ingen stank från rök och till och med deras band, när de höggs av (I en syn såg Elisabeth ett Brinnande Svärd som högg av banden) så ropade alla: ”Vem är den fjärde mannen som gick bland de där brinnande eldarna (Daniel 3)?”

JAG ska tala om för er VEM. Det var YAHUSHUA er MASHIACH, och det som HAN gjorde då, det kommer HAN göra igen om ni går Heligt och Lydigt inför JAG, YAHUVEH, och ber varje dag om förlåtelse för era synder i YAHUSHUA er MASHIACHS Namn.

JAG kommer att få er att bli osynliga (Psalm 27:5). JAG kommer att förbrylla landets regeringar. Gå i MINA vägar och inse, på denna Yom Kippurdag, att alla har syndat och understigit MIN HÄRLIGHET, för det finns bara EN som är Perfekt, som har vandrat på denna jord, och det är YAHUSHUA ha MASHIACH, MIN Enfödde SON.

Så om ni vill gråta idag, gråt för det som ska komma. Gör allt ni kan för dem som ännu är ofrälsta, som ännu inte har anropat YAHUSHUA ha MASHIACHS Namn. Gråt över det som de kommer att gå igenom. För återigen säger JAG: då ni ser den Totalitära Diktaturen uppstå i Amerika – så nära är den Stora Vedermödan över er.

Förebrå lögnarna. Förebrå förtalarna. Stå upp och försvara detta Ministerium om ni vill fortsätta att höra Heliga Budskap från MIG. Hjälp där ni kan. Visa stöd där ni kan. Lämna ett uppmuntrande Ord, men sätt handlingar bakom era ord (Jakobs 2:14-15). Hjälp med att lyfta bördan, för bördorna är tunga. Var inte längre rädda för att dela MINA Ord. När JAG lägger det på ert hjärta – varna medan ni kan. Protestera medan ni kan.

Ve dig Amerika, för du är ett tecken på hur nära Tiden av Jakobs Nöd är. Du är klockan som JAG övervakar [liksom Israel], när världen tittar och tittar hur dina friheter dör. Du blev varnad. Du blev varnad, för JAG skickade först denna Heliga Profet till att varna Amerika. Men när de vägrar att lyssna och majoriteten av Pastorerna slänger bort orden som falska och säger: ”Amerika kommer alltid att leva. Amerika är en mäktig Nation. Vi ska visa stöd för vår president, vi ska stå fast vid detta lands lagar även om de går emot de Heliga Skrifterna”.

JAG talade om för MIN Heliga Profet, Amerika tänker inte lyssna. Och istället ordinerade JAG henne till att vara och kallade fram henne till att vara en Profet till Nationerna. Klockan tickar, särskilt när ni ser den så-kallade ”sjukvården” som man bråkar om. Detta lagförslag handlar inte om liv. Detta lagförslag handlar om död. Vem ska leva, och vem ska dö. Vem ska ha tillgång till doktorer, och vem ska inte ha det. Vem är pånyttfödda Troende som följer YAHUSHUA – de har ert namn, de vet redan vem ni är.

Ni kommer att få en sjukvård som ni inte vill ha om ni inte protesterar nu och åtminstone avger er röst i Himmelen. Men JAG har en väg, JAG förser alltid MINA Riktiga Barn med en väg. Det finns en utväg, men JAG uppenbarar inte det nu.

Glöm inte att Sukkot kommer. Gör det bästa ni kan för att fira det. Om ni inte kan göra någonting mer, sov på golvet och gör ett tält med en filt. JAG vet ert hjärta. JAG vet vad ni kan göra, och JAG kommer att hedra det och JAG kommer att välsigna er.

Detta är en dyster, dyster dag. Hur få uttryckte sin erkänsla för MIG och ens bad – även om de satte sin tid på den andra kalendern [traditionell Judisk Kalender] för Yom Kippur? Hur få brydde sig? Hur få brydde sig? Hur få böjde ens på huvudet?

Och i de Kristna kyrkorna, hur få lärde ens ut vad Yom Kippur är? Men det är ert ansvar om ni är i en Kristen kyrka, en del av organisationskyrkan. Det är ert ansvar att tala om för dem. Om Pastorn förebrår er, så vet ni att det är dags att gå och “I-Kabod” ska JAG skriva på den där kyrkdörren. Dessa är de dystra Orden som JAG har att säga.

Hopp! – för MINA riktiga Heliga som följer YAHUSHUA ha MASHIACH, MIN Enfödde SON och sörjer och skär tänder [för dem] som har ratat det där Blodet som utgjutits för dem i Golgata.

Så ställ in era klockor och iaktta Amerika, så kommer ni veta att när ni ser alla friheter försvinna – då har den Stora Vedermödan påbörjats – när den sista av friheterna försvinner.

JAG, YAHUVEH, har talat.

Så är det talat, så är det skrivet den 29 september, 2009, kl. 23:00.
Ett Barn, Krigare, Brud av YAHUSHUA ha MASHIACH,
Apostel Elisabeth S. Elijah [Elisheva Eliyahu]

Precis innan Profetia 115 skulle publiceras på Ministeriesidan, så talade YAHUVEH fram detta Ord den 12 oktober, 2009.

JAG är mycket behagad med jobbet som ni har uträttat.

JAG säger detta till dig Elisabeth [Elisheva]: JAG vet att det som JAG får dig att göra ger dig känslor av att vara mer utsatt, för du säger att du känner dig som om du vore naken inför världen för att låta dem se och höra känslorna i din röst. Du har bett och du har bönfallit, för du visste inte att JAG skulle beordra dig att publicera detta inför världen så att de kan se ditt hjärta, så att de kan se hur du bävar i fruktan med varje Ord som JAG talar ut. För de som säger att de älskar detta Ministerium, och ändå aldrig lyfter ett finger, till och med på ett tangentbord, för att uppmuntra dig. JAG säger detta till dig: när JAG talade fram, så är det JAG, din ABBA YAHUVEH som lade varje namn på ditt hjärta så att du skulle säga ut det.

JAG ger dig en ny befallning. Mer dom kommer att överösas på dessa MINA fiender, och alla som attackerar detta Ministerium är MIN fiende, för hur många gånger och på hur många sätt måste JAG tala ut det?

Själva namnet av detta Ministerium säger vem det tillhör, och det tillhör Alef och Tav och RUACH ha KODESH. Så när de attackerar dig, Elisabeth [Elisheva], så är det bäst att du vet detta: de attackerar inte bara en kvinna – de attackerar den DAGARNAS GAMLE, den EVIGE, SKAPAREN av ALLTING.

De attackerar YAHUSHUA, MIN Enfödde SON och de vågar försöka använda namnet Kristen, de vågar försöka använda namnet JESUS KRISTUS och attackera dig samtidigt. De kommer att hållas ansvariga för varje förtalande lögn. Och alla ni som har stått vid sidan och inte gjort någonting, och ändå vet att sanningen talas ut från detta Ministerium, och ändå har ni inte gjort något för att försvara det. Ni har inte gjort något för att hjälpa. Och JAG omtalar inte de som är så trogna, som ger av sin bönetid, uppmuntran och pengar – ni vet att JAG sa att JAG kommer att välsigna er tre gånger mer. Men JAG talar till den tysta majoriteten som kommer hit och vet att de kan hitta Andligt Kött att äta, nya Uppenbarelser från Himmelen, och de går tillbaka till sina organiserade kyrkor och är kyrkobänksvärmare och lägger sin offergåva i offergåvotallriken så att alla kan se, för ”trots allt” säger de, ”är inte internet gratis?” Ändå har JAG byggt detta Tempel inför världen utan några väggar.

Så JAG ger dig nu ännu ett uppdrag: JAG vill att de ska se ansiktet av den som de förtalar. Sätt en liten bild där. Så när de hör hennes röst, så kommer de bli tvungna att se hennes ansikte. Hur mycket mer dom JAG kommer att placera över dem, till de som vägrar att omvända sig. Och Elisabeth [Elisheva], JAG säger detta till dig: Inte en enda tår som du har fällt har fallit förgäves. JAG vet att du gör ditt bästa för att hjälpa MINA Får och Lamm. JAG vet ledarskapet och laget som JAG har satt ihop. Varje översättare har JAG utvalt för hand, och så länge då vandrar lydigt för MIG, i Helighet, så kommer JAG att fortsätta använda dem som en Välsignelse, och JAG kommer att välsigna dem för att ha varit den där Välsignelsen, för alla de offrar så mycket, i kärlekens namn.

Bra gjort. Bra gjort. Vilken kamp det har varit. Du har ännu en Profetia på väg nu, för att inte nämna den som JAG har lagt i Elisabeths [Elishevas] hjärta, men bra gjort. Bra gjort, Kathrynyah. Bra gjort, Adam. Bra gjort, Stephen. JAG har gett er jobben att ta hand om Fåren och Lammen, de nya bebisörnarna och Elisabeth [Elisheva], du försöker att sköta om var och en och JAG säger, och JAG ÄR ABBA YAHUVEH, MIN SON YAHUSHUA din MASHIACH Förhärligas för att du älskar dem så mycket, varenda en som JAG skickar till dig. Du älskar. Du är mentor. Du tillrättavisar när det behövs. Och JAG säger “Bra gjort”.

Ni som översätter dessa Profetior och har heltidsjobb, men ni sätter ändå arbetet som JAG har gett er framför allt annat, JAG säger “Bra gjort”. Stora är era belöningar.

Ni som är YDS böneförebedjande bönekrigare, minst en timme av er tid ger ni. Ni är på frontlinjen och står i vägen och säger ”Ni måste komma igenom oss innan ni kan komma igenom till ledarskapet av detta Ministerium”. Och JAG säger ”Bra gjort”. Ni vet vem ni är.

Ingen har någonsin lovat att det skulle vara lätt. Det enda som har lovats er är att det är värt det. Alla som tar upp sina kors och följer efter YAHUSHUA er MASHIACH, som ansätts för HANS Namns skull, som ansätts för att de vägrar att kompromissa med synd, bra gjort. Ni är MINA Älsklingar. Och en dag kommer ni att stå inför YAHUVEHS själva Tron, och era belöningar ska ges till er, och ni kommer att höra MIG säga: ”Bra gjort”. Ni har varit en Välsignelse för detta Ministerium, har till och med delat av era pengar, ni kan inte ens börja föreställa er belöningarna som JAG har väntande på er, för ni kommer att ha del i varje belöning som denna Profet, som talar ut, kommer att ha del i. Ni kommer att stå precis vid hennes sida, alla som har varit en Välsignelse, alla som har försvarat denna Sanning, alla som har förebrått lögnarna och lögnerna: JAG, ABBA YAHUVEEH, säger ”Bra gjort”.

Så dessa är de ord som JAG har lagt till. Du trodde precis att du var färdig. Men JAG, ABBA YAHUVEH, var tvungen att ha tid till att säga “Bra gjort MINA Trogna”.

Ordets Slut

Syn av Kathrynyah: När detta Ord talades, så såg Kathrynyah en syn av Soldater med Gröna Baskrar. Dessa är de bästa av de Amerikanska soldaterna, och YAHUVEH uppenbarade för Elisabeth [Elisheva] att dessa är YDS.