PROFETIA 109

JAG, YAHUVEH, Säger: Tack För Er Trohet!

Skriven/Talad under RUACH ha KODESHS Smörjelse
genom Apostel Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu)
27 Mars, 2009

* * * * * * *

Detta är från Profetia 105, YAHUVEH sade att detta ska läggas upp på alla Profetior från och med nu: JAG varande dig för länge sen Elisabeth (Elisheva) att inte nämna detta Ministerium efter en man eller en kvinna, till och med innan det fanns ett ministerium. JAG lade det i din ande för inget av detta skedde genom din hand, inget av detta har kommit fram från din mun. Det är från YAHUVEHS Mun som har gett upphov. Det är från YAHUSHUAS din MASHIACHS Mun som har gett upphov. Det är från din RUACH ha KODESHS, din IMMAYAHS, Mun som har gett upphov. Om det bara hade varit genom din hand, så skulle det ha misslyckats för länge sen. Det är genom SHKHINYAH HÄRLIGEHTS Vind som blåser tvärs över denna jord, den Heliga Väckelsevinden. Det är inte genom din anda, för annars skulle det ha misslyckats. (Jesaja 42:8)

Juli 2010 sa YAHUVEH GUD att även följande ska läggas till, från 2 Krönikeboken, före varje Profetia:

2 Krönikeboken 36:16, ”Men de gjorde narr av GUDS Sändebud, de föraktade HANS Ord och hånade HANS Profeter, till dess att HERRENS Vrede över HANS folk växte så att det inte mer fanns någon bot.”

* * * * * * *

Transkriberat från ljudband:

Elisabeth [Elisheva] säger:

Jag har hört att något skulle hända den 27 mars. Den här filmen som skulle vara på bion... nåja, men hursomhelst... så jag tänkte “åh det fanns en nedräkning på det”, och jag trodde att det skulle finnas på TV

Men huvudsaken är att det var så. Det fanns något speciellt idag. Det var efter att vi gjorde nattvarden och vi frågade vare sig vi ska springa till affären för att gå och hämta några saker, för det hedrar FADER, och HAN beskyddar vi frågar. Helt plötsligt började HAN (YAHUVEH) tala om Tro, och HAN talade om hur HAN belönar oss när man gör något som YAHUVEH säger att man ska göra och det krävs ett stort steg i Tro för att göra det. Man måste kämpa mot hela sitt kött, man måste kämpa mot sin rädsla, man måste kämpa mot omständigheter, men man kommer att lyda när YAHUVEH säger att man ska ta det där steget i Tro. HAN säger ”titta och se om JAG inte kommer välsigna er mer än vad ni någonsin drömde som möjligt”.

Sen var det nästa som HAN sa till mig: HAN sa att det var precis som med vi aldrig hade ett bra hem att bo i. Vi var alltid bara, jösses, vi tänker inte ens gå in på det kortsiktiga. Vi bodde på ställen, och vad hyresvärdarna gjorde med oss. Eller så bodde vi i en buss eller var alltid tvungna att springa från det ena stället till nästa. Det var hemskt. Det var hemskt. Vi var inte välsignade när vi var i Amerika. Förutom när vi tog det största steget i Tro. Ok, men i mina ögon var vi inte [välsignade i Amerika]. Vi tog dock vårt största steg i Tro, och jag tyckte med hela mitt inre – att det var ett ställe som jag inte vill ha någon del av. Jag tog dock mitt största steg i Tro när jag vaknade den morgonen. Jag skulle aldrig ha gjort det om inte YAHUSHUA hade sagt det till mig – och HAN sa att vi skulle gå till Alaska. Genom tårar sa jag till de andra att YAH sa att vi måste gå till Alaska.

Fastän jag inte betraktar den där timmerstugan som en välsignelse under de där sex månaderna, så ska jag säga att bra saker kom fram ur det, för HAN upphöjde någon: Cathy O.

[Detta nästa stycke raderades av misstag från ljudinspelningen när vi jobbade på att publicera det. Så detta nästa stycka finns inte med på ljudinspelningen – vi ber om ursäkt för detta.]

Fastän hon är en fiende nu och vi kunde, först och främst... först och främst visste vi inte hur vi skulle få pengarna för att kunna gå till Alaska, för att lyda. HAN upphöjde en annan kvinna till att skicka pengarna, och det bara överraskade oss helt och hållet. Den där unga kvinnan som precis blev frälst och precis fann Sanningen genom detta Ministerium, och det är så vi kom till Alaska. Och det var ett enormt steg i Tro att flytta till Alaska. Sen när vi fick höra att vi skulle lämna Alaska, och vi förstod inte vart vi skulle gå, vad vi skulle göra – HAN upphöjde Cathy O. och återigen var det ett enormt steg i Tro att lämna Amerika.

(På ljudinspelningen igen, del 2)

Sen sa HAN bara till mig, när jag bad: HAN sa att jag verkligen – välsignelserna utgöts verkligen inte fram förrän vi tog ett steg i Tro när HAN sa ”du kommer aldrig att återvända tillbaka till Amerika. Du ska aldrig återvända till Amerika”. Jag vet inte, jag tror i Tro att HAN aldrig kommer låta någon tvinga oss att göra det, men genom vår egen vilja kommer vi aldrig återvända till Amerika. Detta... detta är jättestort. Jag menar, alla våra familjer är där borta. Biologiska familjer är där borta, och att veta att vi aldrig någonsin kommer återvända dit. Ändå sa HAN ”JAG har utgjutit MINA välsignelser” och det har HAN. HAN har välsignat oss överflödigt och rikligt ända sedan vi tog det där jättesteget i Tro och lämnade Amerika.

Precis som Kathrynyah. Sen började HAN tala med mig om Kathrynyah och hennes jättesteg i Tro. Titta nu vad hon har blivit belönad med: Hon har sin älskade Adam, och vår dyrbara syster ville bara träffa oss så mycket, och nu bor hon med oss, och hon tog det där jättesteget i tro. Jag menar alla vi – och, så detta är läxan idag, den 27:e mars. YAH har gjort ett löfte: när ni tar ett jättesteg i Tro som HAN säger att ni ska göra, så kommer HAN att välsigna er överflödigt och rikligt mer än vad ni vågar drömma om eller be om. Detta är vad jag lärde mig idag den 27 mars, 2009.

HAN påminner mig även om mitt jättejättejättesteg i Tro. Med mig var mitt, mitt enorma, enorma steg i Tro att någonsin lita på en man igen. Åh, jag litade aldrig på en man till att börja med förrän Adam [min bror och Biträdande Präst]. Jag sa “Ok, YAH, jag lyder DIG” och jag har aldrig någonsin, någonsin ångrat något av det. Jag bara tackar DIG, ABBA YAHUVEH, för DITT Löfte: Så länge vi verkligen hör DIG och DU säger att vi ska ta det där steget i Tro, så måste DU vara Trogen och beskydda oss. Och DU kommer att göra det, och DU kommer att välsigna oss i överflödigt och rikligt.

(Ljudinspelning del 3 börjar här)

Jag har ett steg i Tro för att jag löd. Så det är allt som jag har att säga om det. Vi bara ger DIG Härligheten, ABBA YAHUVEH. DU är så Trogen.

Varje gång – till butiken, varenda gång vi går ut ur denna dörr, så har vi Tron om att vi ska återvända på ett säkert sätt igen. Vi fröjdas vid den där dörren. Vi tar det inte lättvindigt, för YAH att vi inte skulle göra det. Så PAPPA YAH, vi bara tackar DIG och vi Prisar DIG. Nu kommer vi ta det till bönerna vare sig vi ska gå och hämta några saker, för PAPPA säger att ”varje gång vi gör detta” – ABBA YAHUVEH säger att det hedrar HONOM och det behagar HONOM att vi lyder och inte tar det lättvindigt. Så det är det jag har att säga.

(Jag sa det inte på ljudbandet, men ett av mina största steg i Tro var när ABBA YAHUVEH sa till oss att vi skulle gå till Afrika. ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG i livet ville jag gå till Afrika! Det var till och med värre än att gå till Alaska. Jag hade syner i mitt huvud om att bo i en gräshydda utan luftkonditionering, och jag var så upprörd. Men då gav vår Älskade YAHUVEH ett Ord till mig, och HAN påminde mig om att HAN kallar mig för SITT ”luftkonditioneringsbarn” och att HAN skulle ta hand om oss och välsigna oss för att vi lyder. YAHUVEH är så Trogen, för det är då vi verkligen började bli välsignade, och vi har fortsatt att vara välsignade mer för varje dag när vi lyder. Ju större steget i Tron är, desto större välsignelserna är. Oja, vi hade luftkonditionering överallt där vi stannade över också. PRISA YAHUSHUA!)

[Elisabeth (Elisheva) börjar be i tungor:]
Ni har tackat MIG för MIN Trohet, MINA Älsklingar, men JAG Tackar er för er Trohet. För Troheten hos alla er fem, för alla fem av er har gett MIG ert liv och sagt “Använd det så som DU vill. Använd det till att ge DIG Härlighet. Använd det till att ge DIN SON YAHUSHUA Härlighet.” Alla fem av er är levande offer för MIG. JAG ÄR ständigt i era tankar. Ni sätter MIG i era planer. Ni säger ”Vad vill DU att vi ska göra, ABBA?” Och detta behagar MIG. Ni strävar efter att lyda och behaga MIG troget, troget, på varje sätt och nå själar för MIN SONS Härlighet. Ni dyrkar och prisar Troget. Ni tar OSS inte för givet.

Och nu talar JAG inte bara till er fem, utan JAG talar till den Trogna YDS (YAHUSHUAS Demonstampare, förebedjare) för de gör samma sak. Detta är märket. Detta är sigillet hos de som kallas för YAHUSHUAS Brud. De är trogna. De är lojala. De tänker inte kompromissa. De tänker inte ge vika. De kommer att stå för det som är rätt. De kommer att tillrättavisa det som är fel.

Vad för slags äktenskap skulle ni [makar & makor] ha om ni inte visste att den andre var trogen? JAG behöver inte oroa mig för att ert öga skulle gå efter en falsk gud, för JAG vet att ni är Trogna. Så ni Tackar MIG för MIN Trohet. JAG tackar er för er Trohet.

JAG Tackar er för alla gånger som ni planerar och säger “Jag ska göra det ena eller det andra på den dagen”, och JAG Tackar er för er Trohet: även när JAG river upp era planer och säger ”Nej, MINA barn, ni ska göra det på det här sättet”, så ger ni MIG fortfarande, Troget Lovorden och säger “ABBA YAHUVEH, Må DIN Vilja ske.” Troget strävar ni efter att behaga och lyda. Så då frågar JAG er denna fråga, MINA barn: Varför skulle JAG inte vilja välsigna er rikligt på varje sätt? När JAG ber er att ta det största steget i Tro, varför skulle JAG inte beskydda er Troget, välsigna er så länge ni gör det på MITT Sätt?

JAG säger detta budskap till alla, alla, alla som sätter JAG, YAHUVEH, och YAHUSHUA och den DYRBARA RUACH HA KODESH, er IMMAYAH, först i era liv och er kärlek. JAG talar till hela YAHUSHUAS Brud. Tack för er Trohet. Tack för er Trohet när ni ständigt förebrår satan. Ni tänker inte kompromissa med synd. Era ögon är alltid på Himmelen. Tack för er Trohet, och var säkra på att JAG är Trogen mot er när ni är Trogna mot MIG. MITT Öga är alltid på er. JAG lyssnar på varje ord ni säger.

Bara för att JAG inte besvarar era böner på en gång, på det sätt som ni tror att JAG borde, tro inte att JAG inte hör er. JAG kommer att svara. Ibland är det ”ja”. Ibland är svaret ”nej”, och många gånger är svaret ”vänta, det är inte MIN Tid än”. Men var säkra på att JAG inte är döv. JAG, YAHUVEH, är inte blind. Och allt som angår er angår MIG. JAG, YAHUVEH, är er SKAPARE, och JAG vet vad som är bäst för er, till och med när ni inte vet vad som är bäst för er själva. Då ni troget litar på MIG, så ska JAG troget inte göra er besvikna.

Så igen vill JAG säga: Tack för er Trohet. Fortsätt att lita på MIG. Fortsätt att inte förlita er på er egen förståelse. Även när ni inte förstår vad som pågår i världen, även när ni inte vet vad ni ska göra. Fortsätt att förbli Trogna, att JAG ska visa er vad ni ska göra. Till och med när ni faller, MINA små, så finns JAG där för att troget ta upp er och sköta om era sår. JAG är Trogen, MINA små, att hälla ut MIN vrede över era fiender. Bara för att era egna ögon inte ser vad jag gör – tro inte att JAG inte är Trogen i att försvara er. Fortsätt att vara Trogna och vet detta: YAHUSHUA er MASHIACHS BLOD kommer aldrig att förlora SIN Kraft: den Helande, Befriande, Förlåtande Återuppståndelsekraften. Vet detta: Ordet som blev till kött kan inte ljuga. Varje Ord i de Heliga Skrifterna är ett ”ja” och ett ”amen”. MITT Ord kommer inte återvända till mig förgäves. Det kommer att göra allt som JAG kallade det till att fullborda.

Så JAG ville bara säga, och på denna dag, den 27 mars, 2009, ger JAG er ett nytt Profetiskt Budskap för dem som är som hjortar som längtar efter vatten. De kommer till detta Ministerium för att få friskt LEVANDE VATTEN. JAG kan säga och profetera om det som kommer att hända, men ni behöver inte höra det nu. Ni behöver bara höra, vad som än händer. Vad ni än ser. Vad som än kommer i himlen. Vad som än skakar jorden. Vilket vapen än har formats mot er, vare sig det är genom djävulens hand, vare sig det är genom människans hand, vare sig det är genom en utomjordings hand. Vet detta: JAG kommer att troget beskydda alla dem som är MINA. Ropa på MIG på nödens tid. Ropa på MIG. Ropa på MIG genom YAHUSHUA er MASHIACHS NAMN. JAG är Trogen att höra era rop. JAG är trogen att befria er och försvara er.

Ni kommer att behöva det – detta år. Ni kommer att behöva få detta som en påminnelse: vad som än händer, så är JAG Trogen. YAHUSHUA er MASHIACH ÄR Trogen. Den LJUVA RUACH HA KODESH, er IMMAYAH, HON är Trogen. Till dem som är Trogna mot OSS: VI kommer att bereda en väg där det inte verkar finnas någon. Håll era ögon inte på vågorna och på stormen, för annars kommer ni drunkna. Förtrösta er inte på ert lands valuta, för annars kommer ni bli nerslagna. Fortsätt att förtrösta er på MIG. Fortsätt att förtrösta er på YAHUSHUA er MASHIACH. VI är era FÖRSÖRJARE. VI är er TILLFLYKT. VI är DEN som matar er med Manna från Himmelen. VI är DEN som ger er det LEVANDE VATTNEN till att dricka.

Och återigen vill JAG säga: Tack för er Trohet att ni tar emot detta Budskap. Tack för er Trohet: fastän ni inte har sett Himmelen med era fysiska ögon, så tror ni ändå. För VI belönar dem som flitigt söker efter OSS. VI belönar dem som flitigt tjänar OSS. VI belönar dem som flitigt lyder OSS. Det finns belöningar om man är Helig och det finns konsekvenser om man är ohelig. JAG ÄR YAHUVEH och JAG utkräver Troget hämnd på MINA fiender! Tro inte att de kommer undan med att håna MIG! Denna värld kommer mycket snart att se vad som händer med ett folk som har övergett och hånat MIG. Men MINA älskade Trogna, se upp, se upp, YAHUSHUAS Brud – se upp, för amen, er återlösning närmas.

Ordets Slut

Tack, Tack, Tack, Tack, Tack! HalleluYAH! Prisa DITT HELIGA NAMN ABBA YAHUVEH! Prisa DITT HELIGA NAMN, ÄLSKADE YAHUSHUA, vår MASHIACH. Prisa DITT HELIGA NAMN, DYRBARA HELIGA ANDE, vår IMMAYAH, vår ÄLSKADE MAMMA VISHET! Prisa, åh Prisa, åh Prisa, åh Prisa DITT HELIGA NAMN!

DU sa till mig gång på gång på gång: ”27:e mars, 27:e mars” och jag sa ”Vad hände den 27:e mars? Vad är det som ska hända den 27:e mars?” När vi minst anade, det efter nattvarden, så gav PAPPA ett vackert Ord till oss, och vi klamrar oss fast till DIN Trohet, ABBA YAHUVEH. Hur DU än skakar denna värld, så tror vi Troget på att DU inte kommer låta oss bli skakade. Du kommer inte låta vår Tro bli skakad. Vi tror Troget, Troget, Troget, ABBA YAHVUEH, på att DU ska beskydda oss.

Åh Tack, PAPPA, för detta Ord. Tack för att DU uppmuntrar dem, HIMMELSKA FADER, som har förlorat sina jobb – dem, HIMMELSKA FADER, som inte kan betala sina räkningar, de som inte vet var de ska bo, de som drabbats av sjukdomar och illamåenden som drabbade deras hushåll, HIMMELSKA FADER. Och de är så svaga och de vet inte vad de ska göra. Tack för DIN Trohet, ABBA YAHUVEH och ÄLSKADE YAHUSHUA, vår MASHIACH. Just nu ska Tro komma in i dem, HIMMELSKA FADER, de som inte vet vad de ska göra. De som är i ett ojämnt okat äktenskap och inte vet vad de ska göra, HIMMELSKA FADER. De är på gränsen till skilsmässa, HIMMELSKA FADER. Och de vet inte vad de ska göra, HIMMELSKA FADER. Vi Tackar DIG för DIN Trohet, HIMMELSKA FADER – i YAHUSHUA vår ÄLSKADE MASHIACHS NAMN kommer DU att använda det skiljande svärdet på dem äktenskap som behöver delas, HIMMELSKA FADER. Och DU kommer att sammanfoga de äktenskap som behöver sammanfogas genom YAHUSHUA vår MASHIACHS Kärlek.

Tack för DIN Trohet, HIMMELSKA FADER, för att DU återigen återställer barnen, FADER, till att gå på Helighetens Väg, HIMMELSKA FADER. Tack för DIN Trohet, ÄLSKADE YAHUSHUA, vår MASHIACH, för YAHUSHUAS UTGJUTNA BLOD & Frälsning som kommer till hemmen av de som har bett för sina älskades Frälsning. Tack för DIN Trohet, ABBA YAHUVEH, för att DU beskyddar oss från regeringarna, dessa länders korrupta regeringar, HIMMELSKA FADER. ABBA YAHUVEH, i YAHUSHUA vår ÄLSKADE MASHIACHS NAMN: Tack för DIN Trohet och DITT kraftfält som beskyddar oss, HIMMELSKA FADER, och får oss att bli osynliga, HIMMELSKA FADER, genom YAHUSHUA vår MASHIACHS UTGJUTNA BLOD, så att fienderna inte kan se oss, och vi kommer att vara gömda och vi kommer att vara osynliga.

Tack för att DU förstör pappersarbetet som fienden har om oss, HIMMELSKA FADER. Tack och [vi] Prisar DIG, ABBA YAHUVEH, just nu. DU vet vilket pappersarbete jag talar om, HIMMELSKA FADER. DU vet de hemligheter som regeringarna håller, HIMMELSKA FADER. Jag talar om pappersarbetet, HIMMELSKA FADER, som hålls mot alla som är Heliga, HIMMELSKA FADER, då de spårar och de registrerar deras namn, ABBA YAHUVEH, i en databas, HIMMELSKA FADER, markerade för utrotning, FADER. Tack, ABBA YAHUVEH, för att DU sänder Heliga länkade änglar just nu till att omge och beskydda (med) och kupoler över deras hem, HIMMELSKA FADER. Tack, ABBA YAHUVEH. Lika säkert som DU skonade Lot, lika säkert som DU skonade Noa och hans familj, lika säkert som DU skonade Daniel i lejonnästet, och Sadrak, Mesak och Abednego i den brinnande ugnen. Vi Tackar DIG för att DU Troget, ABBA YAHUVEH, beskyddar alla dem som verkligen, verkligen, verkligen tillhör YAHUSHUA vår MASHIACH.

Tack för DIN Trohet i att beskydda oss när de sprider giftet i luften, HIMMELSKA FADER, genom det som kallas för chemtrails över hela världen för att minska folkmängden. De tror att det som de har gjort i hemlighet inte är känt. När DU, ABBA YAHUVEH, har sagt ”när ni ser dessa saker, utgjut då YAHUSHUA er MASHIACHS BLOD. Be tillbaka vapnet över piloten. Be tillbaka vapnet över den som skapade dessa gifter. Be tillbaka vapnen över regeringarna som tillåter det, som skickar det”. Låt YAHUSHUA vår ÄLSKADE MASHIACHS BLOD vara som ett antibiotikum. Förbrylla fienden. Vi Tackar DIG och vi Prisar DIG. Vi skickar förbryllelse in i fiendernas läger. De tror att de har antibiotikan, och de ger den till sina vänner och sin familj. Åh, men ABBA YAHUVEH, DU sätter död i de där injektionerna. DU sätter död i de där tabletterna. Istället är det den Heliga som beskyddas, för de kan inte skada oss om DU inte tillåter det. Så ni som är trogna: när ni ser de giftiga chemtrailsen i luften, kom ihåg att säga bönen ”Jag utgjuter YAHUSHUA vår MASHIACHS BLOD över detta. Jag skickar detta vapen tillbaka över piloten, och kemisterna som skapade det, och regeringarna som skickar det”.

För YAHUVEH är Trogen. Och när de förgiftar maten och vattnet, och till och med själva etermedierna skickar död, sjukdom. Vi Tackar DIG för ABBA YAHUVEHS Trohet att vi ska bli beskyddade från allt detta. Men det är den som skickar ut dessa vapen som det kommer att gå tillbaka över, för det finns inget skydd mot ABBA YAHUVEHS Vrede. För HAN har lovat att Troget beskydda oss och utkräva hämnd mot våra fiender.

Tack, PAPPA YAHUVEH, för att DU gömmer oss under DINA Vingar så som Psalm 91 säger. Tack ABBA YAHUVEH. Med våra egna ögon ska vi se de ondas straff. Alla DINA fiender, ABBA YAHUVEH & ÄLSKADE YAHUSHUA vår MASHIACH, är vår fiende. Alla, ABBA YAHUVEH, som försvarar ohelighet, som tolererar synd, vare sig de vet det eller inte, så tjänar de satan och de är en fiende till YAHUSHUA vår MASHIACHS Heliga Brud.

Vi ska tjäna DIG Troget, ABBA YAHUVEH, ÄLSKADE YAHUSHUA, vår MASHIACH och DYRBARA RUACH HA KODESH, i alla vårs livs dagar här på denna jord och föralltid i evighet i Himmelen. Precis som vi Prisar & Dyrkar DIG här, så kommer vi att troget Prisa & Dyrka DIG föralltid i Himmelen. Vi ber ABBA YAHUVEH, och JAG står nu för YAHUSHUA vår MASHIACHS Brud, och vi ber att död inte rör dessa kroppar, att vi ska ha ett vittnesbörd likt Enok. Och innan han överfördes till Himmelen, så visades det att han behagande vår ABBA YAHUVEH.

Varenda dag lovar vi Troget att sträva efter att behaga DIG mer för varje dag, ABBA YAHUVEH. För att ge DIG allt Lovord, Ära och Härlighet genom YAHUSHUA vår MASHIACHS NAMN & BLOD. Vi Dyrkar DIG. DU är vår Majestät. Vi Dyrkar DIG. Vi Älskar DIG. Vi Tillber DIG. Vi Prisar DIG, AABBA YAHUVEH, ÄLSKADE YAHUSHUA, vår MASHIACH & DYRBARA RUACH HA KODESH, vår IMMAYAH, vår MAMMA VISHET, vår MAMMA SHKHINYAH, vår MAMMA HÄRLIGHET. DU ÄR allt detta, åh DYRBARA HELIGA ANDE, och vi Dyrkar DIG.

Vi Tackar DIG för Smörjelsen som DU har lagt över mig, denna dag, till att höra DIN Röst på detta oväntade sätt, bara för att säga till DINA älskade ”Tack för er Trohet”. Det hela började med att vi tackade DIG för DIN trohet, och det slutade med att DU tackade oss.

Tack. Amen. Min hand har domnat.

Talad genom Apostel Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu)
27 mars, 2009

Om denna Profetia har varit en välsignelse för dig, snälla mejla då och tala om för mig.

www.amightywind.com
www.almightywind.com