Det Är En Minut Kvar Tills Midnatt!


Nancy B. artisten som jag berättade om för er som YAHUSHUA sände mig till, fick en profetsia och jag hade privilgeriet att bli använd till att tala profetsian till henne att det var hon som skulle måla "En Minut Kvar Tills Midnatt." YAHUSHUA använde henne till att bringa fram visionen som jag fick och Han gav henne bekräftelse liksom då vi båda fick bekräftat mycket om vad som kan ses på bilden.

Till exempel såg jag Gabriel och Mikael i vita tunikor och YAHUSHUA i en vit rock utsmyckad i guld. Jag visste att änglarna bar guld också...vi bekräftade utan att ens diskutera det! Jag såg att Gabriel hade gyllenblont hår, och stilen och Mikael hade svart hår, och YAHUSHUA hade mörkt hår och blåa ögon, och igen så var detta bekräftat!

Smorningen föll över Nancy när jag ringde till henne på telefon enligt instruktion och hennes dotter smorde in henne med olivolja medans jag bad i kraften hos den Heliga Anden! Nancy sade att hon nästan inte kunde stå upp hon kände som om hon skulle falla! då kraften hos Gud Allsmäktige kom över henne och hennes huvud, händer, fötter, öron, ögon och hjärta var smorda! Jag bad i tungor och Nancy kände kraften hos den Heliga Anden komma över henne på ett mäktigt sätt! Till YAHUSHUA Ha Mashiachs Ära Enbart! Tack YAHUSHUA!

Jag vill säga tack till er för era böner, för när jag såg denna bild för första gången då hon var färdig på 3/6/98 och jag hade just fått fotografiet på det, liksom även den scannade bilden som du ser här nu. Det krävs mycket för att göra mig mållös men när jag såg det kände jag som om jag hade varit i Himlen!

Jag kunde knappt tala! Jag hade svårt att tala engelska och stammade! Jag kände mig rymdig, som om min Ande var i Himlen och min kropp här på Jorden! Detta varade hela eftermiddagen! Snälla döm inte efter denna bilden genom den scannade bilden kan du inte ens börja förstå hur detta INTE reflekterar skönheten. Datorn kan inte återskapa det GYLLENE Metalliska och skinande! Fantastiska detaljerna på varje ansikte och varje objekt Nancy har sett Himmelriket och hon har målat vad ingen har målat tidigare! YAHUSHUA har två tårar som kommer ner på den högra sidan av hans ansikte.

Läs En Minut Kvar Tills Midnatt profetsian igen och du kommer att se visionen Nancy gav LIV till i denna bild och förstå att DETTA VERKLIGEN ÄR YAHUSHUA !

GABRIEL ser ut som om han är avbildad och Mikael också. YAHUSHUA svettades droppar av blod vid Getsemanegården. Jag tror att han har två tårar av blod som kommer från hans ögon i Himlen för sorgen över de förlorade plågar honom mycket. Jag såg inte Ärkeängeln Mikael på stegen men jag såg honom väntandes på orderna från Fadern redo att sända hans änglatrupper till KRIG för att komma och hämta OSS hem!

Man trodde inte att det skulle bli en himmelsk strid när YAHUSHUA kommer igen för SIN brud! Vad Nancy såg var ännu mer spännande för hon såg Mikael springandes upp för trappstegen för han hade blivit tillkallad av Fadern Gud YAHUVEH och YAHUSHUA. Mikaels svärd är draget och det är SÅ VACKERT! Och han är redo för STRID då han är kallad till att agera och ge order till hans änglatrupper!

Gabriel, se noga på hans ansikte, har rynkor för hans kinder är uppblåsta och redo att blåsa shofartrumpeten ! Se på detaljerna på hans tunika! Vi fick bekräftelse på detta! Studera Mikaels vackra ansikte, en krigares utseende! båda är kraftigt byggda och väldigt starka! notera de vågiga musklerna på hans armar och ben! Tro inte att Målningen ens kan börja att jämföras med denna scannade bilden. TRO MIG DU KOMMER INTE ATT TRO DINA ÖGON!

YAHUSHUA ÅH värdefulla YAHUSHUA! Hans hår är så tjockt och vågigt och mörkt...stiligt trimmat skägg..nå han är GUD trots allt och hans krona gnistrar av ädelstenar och Guld olikt något denna jord kan föreställa sig. Guld överallt! Han knäböjer på en blodröd mattbeläggning för det är täcket över HANS brud ellerhur? Hans två tårar kommer nerför hans ansikte för han gråter för dem som kommer att bli lämnade kvar!

Dem som han sörjer mest för är dem som tror att dem är påväg till Himlen men istället kommer att lämnas kvar och är påväg mot HELVETET! För dem har en religion INTE en RELATION med Allsmäktige GUD YAHUVEH och YAHUSHUA. Dem som tror att dem kan leva OHELIGT och se hur nära till HELVETET dem kan leva och fortfarande klara sig till HIMLEN gråter han för! Dem har blivit lurade!

Alla som har bett till ett annat helgon för att föra deras talan eller även hans MODER Maria istället för att gå direkt till YAHUSHUA för HAN enbart är den ENDA FÖRMEDLAREN! Det är HANS spillda blod som sköljer bort våra synder! YAHUSHUA Kristus tog vår plats på Golgota och INGEN annans namn under Himlen eller jorden kan vi be till och förvänta oss att bli räddade, eller förvänta Fader Gud YAHUVEH att svara våra böner! Det är i namnet YAHUSHUA Messias enbart!

Han är den ENDA porten den ENDA VÄGEN, den ENDA SANNINGEN,det ENDA LIVET! DET ENDA OFFRET som är ett PERFEKT SYNDFRITT OFFER som betalade det ULTIMATA PRISET FÖR VÅRA SYNDER! Men bli inte vilseledd detta betyder inte att vi avsiktligen syndar för han betalade priset! För att vi ÄLSKAR honom måste vi LYDA honom! Den Heliga Anden bevarar oss från att synda avsiktligen för vi vill vara Heliga så som HAN är Helig! Nancy såg en port som Mikael berör då han bestiger trappstegen! Hon visste inte att anledningen till att den Heliga Anden ritade detta genom henne är för att YAHUSHUA KRISTUS ÄR DEN ENDA PORTEN! VI GÅR IGENOM HIMLENS PORTAR MED TACKSAMHET OCH HYLLNING!

Detta är inte en vanlig port dock, den har pelare! En gyllene port med Pelare! Vi förväntas att vara rättfärdighetens Pelare! Nancy visste inte det heller men den Heliga Anden förklarade det för mig. Nancy såg korserna bakom tronen. Den Heliga Anden tog hennes hand och började plötsligt måla väldigt många kors! Hon var förvånad! de korsen är som holografiska bilder bakom tronen av vår Himmelske Fader Gud YAHUVEH och det påminner Fadern om priset YAHUSHUA betalade för OSS!

Jag berättade för Nancy att jag såg keruber och dem hade deras ansikten täckta av deras vingar och dem grät och sörjde då dem såg YAHUSHUA gråta och sörja! För så mycket som han glädjer över att komma och hämta OSS hans brud hem, så sörjer han också för dem som kommer att bli kvarlämnade, och för dem som kommer att komma till HELVETET! YAHUSHUA vet inte tiden eller dagen som han kommer, för han väntar på Fadern Gud YAHUVEH att berätta det för honom...Om det hängde på YAHUSHUA skulle han bara fortsätta dröja för han vill inte att någon skall bli FÖRLORAD!

Men Fader har en tid och datum och han har låtit YAHUSHUA veta och hans profeter veta att tiden är nära! Han har visat klockan hängandes i luften visarna är av metallisk Guld och även om det inte finns NÅGON klocka i Himlen så finns det INGET annat sätt att avbilda det för OSS för det är "En Minut Tills Midnatt och YAHUSHUA Kristus kommer i Midnattstimmen!" En annan intressant notering...Nancy är en Nyfödd Kristen. Hon blev räddad i en Messiansk Kyrka.

Jag berättade för henne att i min vision så är Fader YAHUVEH på sin tron och alla väntade på hans Order. Gabriel redo att blåsa hornet, Mikael redo att mottaga orderna att gå till strid med hans änglatrupper! YAHUSHUA gråtandes och ber för människorna, keruberna gråtandes och sörjandes för Allsmäktige Gud YAHUSHUA sörjer. YAHUSHUA väntandes på orderna att gå och hämnta HANS brud och ta OSS hem! Nancy och jag såg inte ansiktet av Fadern Gud YAHUVEH inte ens i min vision.

När det var dags att måla YAHUVEH så bad hon och sade Fader jag vill inte att du skall bli arg på mig ifall jag inte målar dig tillräckligt bra, så snälla Heliga Ande måla HONOM åt mig. Detta är vad hon såg, Ett Skinande LJUS lysandes från tronen av Allsmäktige Gud YAHUVEH! Inget ansikte eller form ,endast det klaraste Ljus man kan föreställa sig! Jag ser ett kors i det ljuset gör du? ett vitt kors! Nancy visste inte detta innan jag sade till henne vad jag såg. Den Heliga Anden målade detta, han använde hennes smorda händer då dem skakade innan hon började måla och hon målade det skinande Ljuset! Fantastiskt ellerhur?

Jag berättade för Nancy att jag INTE är förvånad över att hon INTE såg Allsmäktige Gud YAHUVEH vår Himmelske Fader...för INGEN man har sett honom och överlevt! Mose har sett hans rygg, och känt hans hand men bibeln säger att YAHUSHUA har blivit sedd men INTE YAHUVEH! I Himlen tror jag att vi kommer se honom men kommer vi se ett ansikte eller form eller samma skinande ljus som Nancy såg? Jag kan knappt vänta på att få veta.

Jag har bett på ett dollarbelopp lågt nog för att även de fattiga ska ha råd, för YAHUSHUAs smorning kan INGEN man eller kvinna sätta en prislapp på. Om du vill ha denna målning och den skulle vara en perfekt gåva till dig eller din kyrka eller dina käraste. Snälla e-maila mig och låt mig få veta. Vi kommer att betala att få utskrifterna gjorda vilket är ganska dyrt! Du kan förstå varför jag behöver pengarna i förväg för att vara helt ärlig så har inte vår församling denna mängd pengar. Så om du vill ha denna bild som jag tror kommer VÄLSIGNA ditt hem med en smorning som du ALDRIG upplevt tidigare.

Varje bild kommer att bli välsignad i våra böner innan den sänds och jag tror efter bönerna att YAHUSHUA kommer INTE att tillåta denna bild att hänga i någons hus vars namn INTE är skrivet i livets bok hos Lammet! För de förkastade kommer att HATA denna bild för deras själar kommer veta om att detta är Himlen och dem är inte förutbestämda för Himlen! Visa detta till dina älskade som du har sörjt över om de kommer att bli räddade. Se deras reaktion.

Den Heliga Anden kommer att dra de ofrälsta genom den STARKA SMORNINGEN i denna Bild! Ännu en gång, om du vill ha denna bild låt mig veta. Jag är ledsen men vi har inte råd att rama in detta åt dig, eller göra passepartout på den, men alla har ju ändå olika dekoreringar i deras hem så du kommer förmodligen föredra att välja din egen. Ännu en gång jag har målningen och jag behöver veta vem som verkligen vill ha denna målning. Döm inte efter vad du ser på datorn! Den är så väldigt vacker! Denna målning har givits som en gåva till denna församling. "En Minut Kvar Tills Midnatt" är passbar för ramning.

Den 17:de Mars, 1999 var den 4:de årsdagen detta Tempel har funnits på internet! Detta är bara ännu en välsignelse till Hans kyrka! Medlemmarna av denna församling och på denna pastorn! Jag älskar dig så mycket YAHUSHUA, YAHUVEH och Den Heliga Anden! Du är VÅR Allsmäktige Gud som vi dyrkar och tjänar! Tack för denna välsignelse! Snälla berör och bekräfta i dina medmänniskors hjärtan att du vill att dem skall ha denna smorda målningen hängandes i deras hem. Kära YAHUSHUA jag tror att alla som har denna bild INTE en enda av dem kommer att missa Himlen! Jag tror Heliga Ande att du kommer ANVÄNDA denna målning till att dra till de själar och föra fram dem som redan tillhör dig och öka smorningen i dem till en mäktig nivå!