Uni Hulluuden henki on päästetty irti maailmaan Sarjamurhaajia ollaan ohjelmoimassa

Annettu Elisabeth (Elisheva) Elijahlle

1. lokakuuta 2011

Tämän unen minä näin 1. lokakuuta 2011. Se lahja, että YAHUSHUA antaa minulle profetaalisia unia, on todella ”herännyt”. Ja haluaisin sanoa, että ”on hyvä meininki” – tiedätkös? Mutta minun täytyy antaa unet niin kuin ne ovat, koska ne ovat varoituksia. Profeetta varoittaa. Tässä se siis tulee:

Jos kiinnität huomiota uniin – ja ne kaikki tulevat olemaan videoissa aikanaan – JUMALA todella on varoittamassa. HÄN ei varoita pelotellakseen. HÄN varoittaa, jotta sinulle kerrottaisiin etukäteen ja osaisit tehdä oikeat päätökset. Hulluuden henki on päästetty irti tässä maailmassa. Jos joku epäilee sitä, avatkoon vain sanomalehden! Ei ole paikkaa tässä maailmassa, joka ei ole… jossa katsot asioita, joita ihmiset tekevät, hallitus tekee, ja lakeja joita säädetään, ja [ihmiset] heristävät nyrkkiään JUMALALLE – se on hullua!

Se on kaikki ihan hullua juuri nyt: kuinka he ajattelevat että kallisarvoinen pieni vauva äitinsä kohdussa, jossa sen pitäisi olla turvassa, ei ole muuta kuin kertakäyttöroskaa, revittäväksi riekaleiksi ja heitettäväksi roskapönttöön. Samaa sukupuolta olevien avioliitto, pilkka Aadamista ja Eevasta; ja he säätävät lakeja sanoen että nämä asiat ovat laillisia; homoseksuaalisuuden opettaminen esikoululaisille – minä pudistan päätäni.

Jos se ei ole hulluutta, niin mikä sitten on? … [Homoseksuaalisuuden] syöttäminen heille hopealusikalla sanoen: ”Älkää murehtiko siitä! Pikkutytöt, jos te leikitte kuormaautoilla, pikkupojat, jos te leikitte nukeilla Meillä on eräs ’ChazBono tässä. n leikkautti rintansa pois, mutta hänellä edelleen on vagina. Mutta nähkääs laillisesti n on käynyt nämä lääkehoidot läpi ja niinpä

n ottaa testosteronipiikkejä näyttääkseen mieheltä, joten sen takia hänellä on parta kasvoillaan. Ja me voimme nyt kutsua häntä mieheksi, vaikka syntymätodistuksessaan n oli nainen– ja mitä suloisin pikkutyttö.

[He sanovat]: ”No, sinä olet homofoobikko, tiedätkös jollet usko sukupuolenvaihtajiin ja jollet usko että n voi mennä opettamaan niitä pikkulapsia eikä se ole nainen, n on edelleen mies.Anteeksi kuinka? Jopa minä olen ymmälläni … [He sanovat]: ”Mutta hekin voivat olla mies/nainen. Se on se mitä siinä syntymätodistuksessa pitäisi olla, okei?

Jos haluatte tehdä sukupuolenvaihdosjuttuanne ja saada uuden syntymätodistuksen, niin laittakaa sitten ”mies‐nainen” tai ”nainen‐mies”, mutta lakatkaa hämmentämästä meitä! Ei ihme, että Cher on hämmentynyt! Mutta hänen on [ilmeisesti] esitettävä, että se on okei, koska se on hänen lapsensa.

Hulluuden henki on päästetty irti tämän maailman päälle, jossa pahaa kutsutaan hyväksi ja hyvää kutsutaan pahaksi. Tappajat voivat alkaa … Tarkoitan, se on hullua! Näette näiden pikkulasten tappavan toisiaan. He tappavat vanhempiaan. Hulluuden henki on päästetty irti. Ja unessani – tiedän yhden tavan – eräs koe on on ollut meneillään. Se on tuleva paljon pahemmaksi.

Oli niin kuin unessani olisin nähnyt mielisairaalan sisälle. Katselin tätä, ja kun potilaat nukkuivat (miehet ja naiset), internetin välityksellä tuli eräs ääni – ei, anteeksi – ei internetin. Anna anteeksi tuo. Tarkoitukseni oli sanoa intercom (sisäpuhelin). Voi, toivon ettei se ole internetissä. Kuka tietää… Mutta siellä oli ääni, joka tuli sisäpuhelimesta. (Sitä saatetaan käyttää internetissä, en tiedä.) Mutta se oli vain hiljainen ääni, hiljainen ääni joka laukaisi mielenhallinnan, mielenohjelmoinnin menemään tiettyihin potilaisiin.

Ja kun he heräsivät (unessani), näin että heidät oli muutettu tappajiksi. Näin heidän kävelevän pitkin käytävää, ja he näyttivät vain tavallisilta potilailta – tiedätkö – puettuina arkivaatteisiin. Ja sitten, yhtäkkiä, heillä oli puukko. Ja toisille potilaille, jotka eivät olleet tämän kontrollin alla – tarkoitan että luulen lääkärien arvelleen että pitää olla joitakuita koepotilaita – he tappoivat heitä ja he alkoivat puukottaa heitä.

No niin, ymmärrän kyllä, että unet ovat symbolisia. En siis ole sanomassa, että näissä mielisairaaloissa oikeasti annetaan potilaiden puukkojen kanssa mennä puukottamaan ihmisiä, mutta on jotakin mitä on tapahtunut ilmeisesti: missä huumeita on annettu tai hypnoosia, jonkinlaista mielenhallintaa, ja miehistä ja naisista on kirjaimellisesti tehty tappajia. Ja asiat menevät pahemmiksi…

Sitten se, mitä tapahtui, oli että lääkärit päästivät potilaat ulos, ja nämä samat tappajat, joiden oli muuten tarkoitus olla sarjamurhaajia – he eivät vain tappaneet yhden kerran ja he tappoivat ilman omaatuntoa. Ja heidän oli näytettävä täysin normaaleilta. Ja minä näin että, näin sairaalan avaavan oven, ja kaikki nämä olivat vapaita kävelemään ympäri yhtä isoa kaupunkia. Ja he näyttivät vain tavallisilta ihmisiltä, kunnes tietty ääni, merkki, mikä tahansa se on, miten heidän mieliään sitten ohjelmoidaankaan, jotakin tapahtui. Oliko se sitten puhelimen soiminen – en tiedä, mikä se on… Mutta yhtäkkiä erityisesti yksi nainen oli kävelemässä kadun yli – hän näytti täysin normaalilta – viehättävä nainen.

Liikennevaloissa odotti eräs auto. Ikkuna oli rullattu alas. Ja olen katselemassa tätä katselijana. Ja eräs nainen ratissa oli hyvin pitkällä raskaudessaan. Ja tämä nainen, joka oli ylittämässä katua, käveli kohti autoa niin kuin olisi menossa sen ohi. Mutta sen sijaan (ikkuna oli auki) hänellä oli valtava teurastusveitsi. Hän vain kurotti kätensä sisään ja hän vain iski veitsellä naista vatsaan. Naisella ei ollut mitään mahdollisuuksia (autossa).

Periaatteessa uneni on siis varoitus mielisairaaloista. Ole varovainen, ole hyvin varovainen sairaaloiden suhteen. Ole hyvin varovainen niiden suhteen, joita kutsutaan mielisairaaloiksi. Varovainen leikkausten suhteen, joissa sinuun laitetaan seurantalaitteita ja mikrosiruja – tämä maailma on hullu.

Vain jos olet todella uudestisyntynyt, PYHÄLLÄ HENGELLÄ täytetty, vaeltamassa tottelevaisena YAHUSHUALLE, YAHUSHUA HA MASHIACH’N vuodatetulla verellä pesty, tulet säästymään tuolta hulluuden hengeltä.

Rukoile sitä vastaan. Rukoile, että perhettäsi tullaan suojelemaan hulluuden hengeltä. En tiedä, mitä he ovat tekemässä. En tiedä, ovatko he laittamassa sitä ruokaan, veteen, ilmaan, niin kuin he laittavat tauteja. Sanon sinulle vain, että jos et ole pesty YAHUSHUAN vuodatetussa veressä ja jos et ole todella uudestisyntynyt ja PYHÄLLÄ HENGELLÄ täytetty – enkä puhu pään uskosta – sinun on paras varmistaa, että sinulla on se sydämessäsi. Sinun on paras olla täysin omistautunut, ”tuhatprosenttisesti” mielen, ruumiin, hengen ja sielun alueella, ja olla ilman epäilystä siitä että kuulut YAHUSHUA HA MASHIACH’LLE, jota myös kutsutaan JEESUKSEKSI KRISTUKSEKSI Kuningas Jaakon Raamatussa, tai muuten hulluuden henki tulee sinun päällesi.

Olen huomannut yhden toistuvan kaavan todellakin. Ne, jotka hyökkäävät minua vastaan, jotka hyökkäävät AmightyWind‐palvelutyötä vastaan, he ovat hulluja. Ja heistä tulee yhä hullumpia ja hullumpia ja hullumpia. He oikeasti ottavat minun sanani, joita kirjoitan – ikään kuin olisin maailman kuuluisin henkilö tai jotain – ja he laittavat niitä videoihinsa. Se on hulluutta. He ovat niin pakkomielteisiä minun suhteeni. Kuka minä olen?

Miksi? Hulluutta.

Ja yksi 5. Mooseksen kirjan luvun 28 kirouksista on hulluus. Tiedätkö mitä? JUMALA päästi tuon hulluuden hengen Saulin päälle. Ja vain harppua soittamalla saattoi Daavid edes rauhoittaa häntä. HÄN [JUMALA] salli sen: hulluuden hengen piinaamaan kuningas Saulia.

Se on minun uneni. Se on minun varoitukseni: sarjamurhaajia ollaan tekemässä. Okei?

Onko se siksi, että aselait tullaan ottamaan pois Amerikassa? En tiedä. En todella tiedä. Tiedän, että kokeiluja on meneillään. Ihmiset, tämä on vakavaa. Hulluuden henki on päästetty irti tämän maailman päälle... En tiedä. En tiedä, mitä on tapahtunut.

Ole varovainen sen lääkityksen suhteen, jota sinulle annetaan. Ole varovainen, ole varovainen, ole varovainen. Rukoile sen suhteen – että sillä ei ole sivuvaikutuksia. En sano: ”Lopeta lääkityksesi.” Pyydän, älä tee niin. Sillä lääkärit ovat myös siunaus – jotkut lääkärit voivat olla siunaus. Luukas [Luukkaan evankeliumin kirjoittaja] oli lääkäri. Sanon vain sen, mitä profetiat ovat puhuneet. Hulluuden henki on päästetty irti tämän maailman päälle. Ja sarjamurhaajia ollaan tekemässä. Ja mielenhallintaa, mielenmanipulointia – jokin laukaisee. Minä sanon sinulle. Minä näin sen.

Sitä tehdään heidän nukkuessaan eikä sen paikan tarvitse olla mielisairaala. Kuulen toistuvasti jopa puhelimen soimista. Se saattaa olla jotakin niin yksinkertaista… jotakin tapahtuu, että joku antaa jonkin salaisen sanan… ja se ”käynnistää” tuon henkilön.

Tule, YAHUSHUA, tule. Anna armoa. Anna armoa kaikille niille, joiden nimet ovat kirjoitettuna Karitsan elämänkirjassa. Voi, ABBA YAHUVEH, YAHUSHUAN Nimessä, surmaa nämä kelvottomat.

Pyydän, että suojelet lampaitasi ja karitsojasi, pyydän. Jos minä välitän niin paljon, kuinka paljon enemmän SINÄ välität, YAHUSHUA? Sillä SINÄ olet se AINOA HYVÄ PAIMEN, AINOA MESSIAS. Suojele kaikkia, jotka kuuntelevat ja jotka uskovat sanat jotka olen puhunut ja jotka vaeltavat pyhinä SINUN edessäsi, pitävät tätä viestiä siunauksena ja minua siunauksena – eikä kirouksena. Suojele heitä hulluuden hengeltä. Suojele heidän rakkaitaan.

Suojele heidän perheitään. Suojele heidän kotejaan. Suojele heitä hulluuden hengeltä – YAHUSHUA ha MASHIACH’N Nimessä.

Me seisomme tämän Kirjoituksen päällä: ”Sillä JUMALA ei ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman ja rakkauden ja RAITTIUDEN hengen.” Ja me omistamme sen itsellemme juuri tässä, YAHUSHUA HA MASHIACH’N Nimessä.

Amen.