Profeția 97

Focul Sălbatic (Incendiul) din Africa Va Continua!


Scrisă/Vorbită sub ungerea RUACH ha KODESH (DUHULUI SFÂNT)

prin Apostol Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu)

Primită pe 9 Mai 2008

Eliberată pe 3 Iunie 2008


Aceasta este de la Profeția 105, YAHUVEH a spus să pun aceasta pe toate Profețiile de acum înainte: EU te-am avertizat acum mult timp Elisabeth (Elisheva) să nu denumești această Parohie după un bărbat sau o femeie, chiar dinainte să fie (sau, existe, n.tr.) o Parohie. EU am pus asta în spiritul (sau, duhul, n.tr.) tău, căci nimic din asta nu a fost făcut de mâna ta, nimic din asta nu a ieșit (sau, nu a luat ființă, n.tr.) din gura ta. Este din Gura lui YAHUVEH care a dat naștere. Este din Gura lui YAHUSHUA al tău MASHIACH care a dat naștere. Este din Gura lui RUACH ha KODESH (DUHULUI SFÂNT) a ta IMMAYAH care a dat naștere. Dacă ar fi fost numai prin mâna ta ar fi eșuat acum mult timp. Este prin Vântul lui SHKHINYAH GLORIA (sau, SLAVA, n.tr.) care suflă peste acest pământ, Sfântul Vânt al Regenerării, nu este prin suflul tău (sau, respirația ta, n.tr.) sau ar fi eșuat. (Isaia 42:8)

(„EU sunt DOMNUL; acesta este Numele MEU!

EU nu-MI voi da Slava MEA altuia

sau Lauda cuvenită MIE, idolilor!”

Isaia 42:8, n.tr.)

În Iulie 2010 YAHUVEH DUMNEZEU a spus de asemenea să adaug următoarea din 2 Cronici înaintea fiecărei Profeții:

2 Cronici 36:16, „Dar ei i-au batjocorit pe Mesagerii lui DUMNEZEU, au disprețuit Cuvintele LUI, și i-au luat în derâdere pe Profeții LUI, până când mânia DOMNULUI s-a ridicat împotriva poporului SĂU, până când nu a mai fost leac.”

* * * * * * *

Cuvânt cu privire la Nico Arnold

Scurtă explicație despre cine este Nico Arnold:

Nico Arnold i-a scris acestei Parohii (termenul original, „Ministry,” nu este echivalentul perfect al cuvântului Parohie; pe acest website, termenul înseamnă lucrarea spirituală a, sau serviciul spiritual al, unui grup Creștin, în special de evanghelism sau evanghelizare; n.tr.) la sfârșitul lui Ianuarie 2007 și și-a oferit serviciile (pentru, n.tr.) website-urile Parohiei. El a spus că era credincios (în Dumnezeu, n.tr.) și că învăța adevărurile la Amightywind. Noi am ezitat să-l lăsăm pe Nico să lucreze la site-uri pentru că nu aveam nicio idee cine era el cu adevărat, și astfel am dus acest lucru la rugăciune (expresie; sau, ne-am rugat cu privire la el, n.tr.) și YAH ne-a spus că ne puteam încrede în el. Astfel(,) Nico a început să lucreze cu Managerul nostru Web Coenrad în (posibil și, din, n.tr.) Africa de Sud. Nico este designer web pe computer (în original, „computer web designer,” n.tr.) și el a fost ales de către YAH să facă un nou design pentru site-ul Parohiei Amightywind.

Nico și Coenrad au alcătuit un website și l-au pus pe internet în Africa de Sud(,) care (sau, acest site, n.tr.) promova și era conectat prin link-uri cu site-ul Parohiei Amightywind(,) dar acum Nico a scos de pe internet site-ul Sud African când el nu l-a putut convinge pe Coenrad să părăsească această Parohie. Nico de asemenea a făcut un design preliminar pentru site-ul Almightywind și noi i-am dat niște schimbări care trebuiau să fie făcute la noul design dar el n-a terminat niciodată sarcina (posibil și, slujba, sau, job-ul; în original, „the job,” n.tr.) care i-a fost dat(ă).

El a început să se ducă la website-uri care sunt dușmani ai adevărului și acestei Parohii și cu toate că știa că această Parohie nu (îi, n.tr.) învață (pe oameni, n.tr.) nimic în afară de adevăr, el a lăsat dușmanul să intre și (acel lucru, n.tr.) le-a deschis ușa multor altor spirite demonice care l-au atacat și acum el ESTE (litere mari conform originalului, n.tr.) un dușman al adevărului și acestei parohii.

Acum câteva luni Nico ne-a scris un e-mail și a spus că nu mai avea timp să facă noul site al Parohiei. De fapt, uitați ultimele lui două e-mailuri către noi.

Nico Arnold a scris la sfârșitul lui Decembrie 2007.

Bună Katherine;

Ce mai faci? Sper că totul merge excepțional de bine acolo. Eu sunt în vacanță momentan și nu online la fel de mult cum obișnuiam (să fiu, n.tr.) și astfel îmi cer scuze pentru acest răspuns târziu.

Vă rog, ați putea tu și toți călcătorii peste demoni (Călcătorii peste Demoni ai lui YAHUSHUA, războinicii mijlocitori în rugăciune ai Parohiei Amightywind; oameni din toată lumea care se roagă zilnic pentru a proteja Parohia din punct de vedere spiritual; „YAHUSHUA’s Demon Stompers,” n.tr.) să mă scuzați de la acest grup de rugăciune (expresie; Nico încearcă să se retragă în mod politicos, să nu mai participe la acest grup de rugăciune, n.tr.), eu am o nouă întreprindere (posibil și, speculație; în original, „venture,” n.tr.) de afaceri în desfășurare și nu mă pot angaja (sau, dedica; în original, „commit,” n.tr.) întregii mele ore pe zi (posibilă referire la faptul că războinicii în rugăciune se roagă de obicei timp de o oră pe zi, n.tr.). Eu cu toate acestea tot v-aș ține pe toți dintre voi în rugăciunile mele.

Vă mulțumesc pentru tot ceea ce m-ați învățat și pentru revelațiile care mi-au fost aduse prin această Parohie și Profeții. Sper că noi cu toții ne vom întâlni într-o zi curând în Rai și că Domnul YAHUVEH vă va binecuvânta pe voi toți (cu blândețe, respect, și dragoste; în original, „graciously,” n.tr.)!!

Toate cele bune în Numele lui YAHUSHUA!

Prietenul vostru

Nico Arnold

Katherine i-a răspuns cu acest e-mail.

—– Mesaj Original —–

De la: Katherine

Către: Nico Arnold

Trimis: Vineri, 28 Decembrie 2007, 8:13 p.m.

Subiect: Re: nou cuvânt de la MAMA

Bună Nico,

Îți mulțumesc că m-ai updatat (sau, mi-ai spus veștile, n.tr.) despre lucrurile cu tine (sau, situația ta, n.tr.). Mai lucrezi la (posibil, proiectul pentru, n.tr.) Almightywind? Îmi amintesc că am citit un Cuvânt Profetic care a spus că tu erai precum o „moașă” acolo, cu website-ul și noul website Almightywind. Dar eu niciodată nu am mai auzit de la tine cu privire la ce credeai despre asta. Înseamnă acest lucru că tu nu preiei acel rol drept „moașă” asupra website-urilor? Te rog anunță-mă. Tu știi că nu trebuie (sau, nu ești obligat, n.tr.) să te rogi o oră, poate fi mai puțin dacă tu tot (sau, încă, n.tr.) vrei să te angajezi să te rogi pentru parohie. Te rog roagă-te despre (acest lucru, n.tr.) și anunță-mă ce decizi. Fie ca YAHUVEH să te binecuvânteze și călăuzească.

În Dragostea lui YAHUSHUA, Katherineyah

Acesta a fost ultimul e-mail al lui Nico și ultima dată când noi am mai auzit de la el.

Bună Katherine:

Din păcate aceasta de asemenea înseamnă că eu nu voi putea să termin acest website după cum a fost promis inițial. Când eu m-am angajat pentru acest design eram în poziția (sau, situația, n.tr.) de a-l putea face dar acum, peste un an mai târziu, nu mai sunt atât de flexibil (în ceea ce privește, n.tr.) timpul meu. Îmi cer scuze pentru orice inconveniențe pe care le-am cauzat. Cred că ar fi cel mai bine oricum să angajezi (sau, angajați; persoană nespecificată în original, n.tr.) pe (sau, cooptați pe; sau, să vină) cineva care poate sta (sau, șade, n.tr.) lângă tine (sau, voi, n.tr.) personal în timp ce un design este făcut pentru a evita neînțelegeri despre așteptările de la design.

Prietenul tău în Hristos

Nico

Noi am știut când am primit acest ultim e-mail de la Nico Arnold că era (sau, exista, n.tr.) mult mai mult legat de ceea ce el spunea și că el NU ne spunea adevărul cu privire la motivul pentru care el nu mai urma să facă ceea ce era chemat să facă de către YAHUVEH. Noi urma să-i scriem un e-mail și să-i spunem că știam că erau mai multe în decizia lui (sau, că decizia lui indica mai multe cauze, n.tr.) decât noul lui job dar [noi] nu am apucat (sau, reușit, sau, avut timp, n.tr.) să-i dăm e-mail. După cum veți vedea noi nu i-am zis niciodată nimic lui Nico, totuși el n-a putut lăsa această Parohie în pace și a încercat să-l ducă în derivă pe managerul nostru web.

Acum, toate acestea conduc la acest e-mail pe care noi tocmai l-am primit de la Coenrad, în care scria aceasta.

Bună Katherineyah

Aș dori să-ți spun despre Nico Arnold.

El m-a contactat și m-a întrebat dacă vreau să mă întâlnesc cu el să beau o ceașcă de cafea și doar să vorbim un pic. Am fost foarte sceptic și L-am întrebat pe YAH de multe ori dacă acesta era lucrul drept (sau, corect, n.tr.) pe care să-l fac eu. Câteva zile mai târziu am simțit că YAH voia ca eu să mă întâlnesc cu Nico.

Astfel noi ne-am întâlnit la cafenea și eu credeam că el doar voia să vorbim despre lucruri de zi cu zi. Dar imediat ce ne-am așezat pe scaune el și-a scos laptopul și a început să-mi predice, spunându-mi că ar trebui să plec de la Parohia Almightywind, pentru că nimic care e spus acolo nu e adevărul. Eu apoi am încercat să mă conectez la internet, dar cred că YAHUSHUA nu a vrut ca el să se conecteze în acel moment (posibil, Domnul nu i-a lăsat pe niciunul dintre cei doi să se conecteze la internet, n.tr.). După ce a încercat de mai mult de 10 ori, a devenit atât de frustrat și fața lui s-a făcut roșie. El voia să-mi arate un website pe care îl studia. Eu am fost șocat să aud ce avea de spus. El nu crede că vor fi (sau, exista, n.tr.) 2 martori într-o zi, el nu crede că va fi (sau, exista, n.tr.) o mare tribulație (numită în Sfintele Profeții și „Necazul lui Iacov,” n.tr.) într-o zi. El nu crede că RUACH ha KODESH (Prețioasa noastră Iubită IMMAYAH SHKHINYAH GLORIA (sau, SLAVA, n.tr.)) este feminină (conform Sfintelor Profeții 89 și Profeții 90. El nu crede în răpirea Miresei (în original, „the rapture of the Bride;” momentul în care adevărații credincioși, care ÎI sunt loiali lui DUMNEZEU, vor fi luați de DOMNUL de pe pământ pentru a nu fi supuși chinurilor bătăliei Apocalipsei, care va devasta pământul; acești oameni sunt simbolizați de cele cinci fecioare înțelepte din Pilda Celor Zece Fecioare, Matei 25:1-13; versetele despre Răpire sunt de obicei 1 Tesaloniceni 4:17, „Vă spunem prin Cuvântul DOMNULUI că noi, cei vii, care vom fi rămas până la venirea DOMNULUI, nicidecum nu o vom lua înaintea celor ce au adormit. 16 Căci DOMNUL ÎNSUŞI, la un strigăt de poruncă, la sunetul vocii arhanghelului şi la sunetul trâmbiţei lui DUMNEZEU, SE va coborî din cer şi, mai întâi, vor învia cei morţi în YAHUSHUA, 17 apoi noi, cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi împreună cu ei în nori, ca să-L întâlnim pe DOMNUL în văzduh; şi astfel vom fi întotdeauna cu DOMNUL,” n.tr.)... Am fost șocat dincolo de cuvinte.

Apoi mi-am deschis Biblia și am început să-i arăt Scriptură că aceste lucruri se vor înfăptui. Am încercat să raționez (sau, să construiesc un argument rațional, n.tr.) cu tot ce i-am arătat. Am rugat-O pe MAMA (sau, DUHUL SFÂNT, n.tr.) să mă călăuzească. Mai târziu eu n-am putut decât să râd de explicațiile lui cu „argumente” (în original, „facts,” n.tr.). El a devenit atât de frustrat încât a fugit din cafenea. Ziua următoare mi-a trimis un sms (mesaj pe telefon mobil, n.tr.), spunându-mi că dacă nu vreau să cred ce-mi spunea el(,) că el va închide un website pe care noi îl începusem împreună. Este un website Sud African, pe care eu le spun oamenilor despre venirea apropiată a lui YAHUSHUA după Mireasa LUI și eu am adăugat multe linkuri de la (sau, de pe, n.tr.) Amightywind pe acel site. Din păcate website-ul era găzduit (în original, „hosted,” n.tr.) pe unul dintre propriile lui servere web. Astfel(,) el a schimbat toate username-urile și parolele. Și mai târziu el a șters totul. Eu pot vedea (sau, îmi dau, sau, îmi pot da, seama, n.tr.) că niște s-p-i-r-i-t-e-r-e-l-e (sau, malefice, n.tr.) au luat controlul asupra lui.

După aceea eu am realizat că era voia lui YAHUSHUA ca website-ul să fie închis.

Eu am învățat atât de mult (sau, multe, n.tr.) de la Parohia Almightywind și este un privilegiu să fac parte din echipa voastră specială!! Vă mulțumesc tuturor! Voi sunteți adevărata mea familie! YAHUSHUA fie lăudat!!!

Binecuvântări în Numele lui YAHUSHUA!!

Salutări

Coenrad

Uitați oameni buni. Asta e ce i s-a întâmplat lui Nico Arnold. Se pare că niciodată nu dă greș, cei (sau, oamenii; gen nespecificat în original, n.tr.) care erau odată parteneri în această Parohie și apoi devin un Iuda întotdeauna par a fi loviți/lovite de spiritul (sau, duhul, n.tr.) nebuniei (în original, „insanity;” boală mintală severă; demență, n.tr.) și încearcă să distrugă această Parohie (sau, activitate de evanghelizare, n.tr.) și acum și Nico Arnold este lovit cu (acest spirit, n.tr.). Uitați Cuvântul dat lui Nico Arnold.

* * * * * * *

YAHUVEH Vorbește:

Focul sălbatic (tradus literal; sau, incendiul, în special pe zone extinse de mediu natural nelocuit; spre exemplu, păduri; acest tip de foc apare anual în zone care ating temperaturi foarte înalte vara, cum ar fi Australia, Africa de Sud, sau California; în original, „wildfire,” n.tr.) trebuie să continue Copiii MEI. Reaprindeți torța în Africa. Dușmanul crede că el a amuțit (sau, redus la tăcere, n.tr.) acea voce. Dar site-ul African se va ridica din nou! (tradus literal; sau, va fi repus în funcțiune, n.tr.) Căci (acest site, n.tr.) este o ramură a acestei Parohii.

Spune-i lui Coenrad să caute (sau, să cerceteze piața după, n.tr.) ISP (companie care le oferă oamenilor care se abonează la ea acces la internet; „internet service provider,” n.tr.) la preț rezonabil. Dar care este prețul unui suflet? De ce credeți voi că satana l-a pus (sau, făcut, n.tr.) pe cel despre care EU v-am spus că tu odată te puteai încrede, Elisabeth [Elisheva]—de ce credeți voi că satana batjocorește și a pus rău (sau, malefic; posibil și, spirit/duh malefic, n.tr.) în sufletul lui? Dar vocea (sau, glasul, n.tr.) din Africa doar va vorbi mai tare! Profețiile vor fi ca o reînviere (de tip, sau, ca un, n.tr.) incendiu la scală largă (tradus literal, foc sălbatic; „wildfire,” notă anterioară, n.tr.) căci (acest lucru, n.tr.) deja a început. De aceea l-a folosit satana pe Nico Arnold să amuțească (sau, reducă la tăcere, n.tr.) acea voce. Dar ea nu va fi tăcută mult timp.

EU am permis asta astfel încât Coenrad să nu aibă nicio îndoială de spiritul (sau, duhul, n.tr.) rău (sau, malefic, n.tr.) dinăuntrul lui Nico Arnold. EU am permis asta pentru că răul nu poate atinge (tradus literal; sau, nu are voie să atingă, n.tr.) niciodată această Parohie (sau, activitate de evanghelizare, n.tr.) în vreun mod. Și atâta timp cât Nico Arnold este plin de spiritul (sau, duhul, n.tr.) satanei el nu poate avea acces la această Parohie (sau, activitate de evanghelizare, n.tr.) în acest mod. El este precum un om care a înnebunit. Căci voi nu puteți atinge nici încerca să distrugeți orice care este Sfânt, pe oricine, orice Parohie (sau, activitate de evanghelizare, n.tr.), când voi sunteți plini de rău pentru că (pentru, n.tr.) ceea ce (astfel de oameni; în original, „they,” n.tr.) caută să distrugă(,) (acești oameni, n.tr.) doar seceră (timp prezent conform originalului, n.tr.) distrugere. Acum el a secerat distrugere asupra lui însuși. În loc de binecuvântări (pentru care, n.tr.) voi odată v-ați rugat asupra lui. Acum el va umbla în blestemele (posibil, din, n.tr.) Deuteronom 28 ale lui YAHUVEH. În loc de a avea o minte sănătoasă (sau, întreagă, n.tr.), acum el a primit spiritul (sau, duhul, n.tr.) mincinos și înșelător, care-l conduce la nebunie (sau, boală mintală severă; în original, „insanity,” n.tr.). Nu-l mai priviți (posibil și, considerați, n.tr.) drept un om pe care voi odată îl cunoșteați.

Păziți-vă (sau, feriți-vă, n.tr.)! Păziți-vă! Păziți-vă! Oricui care caută să distrugă, să dărâme (complet; tradus literal, să sfâșie la pământ, n.tr.) ceea ce este Sfânt, și această Parohie (sau, activitate de evanghelizare, n.tr.) nu este de-a voastră (sau, de la voi; sau, nu reflectă spiritul vostru, n.tr.), ea nu este numită după voi [Elisabeth (Elisheva)] (recitiți introducerea, „EU te-am avertizat acum mult timp Elisabeth (Elisheva) să nu denumești această Parohie după un bărbat sau o femeie, chiar dinainte să fie (sau, existe, n.tr.) o Parohie...,” n.tr.), nu vă înalță pe voi, și astfel când (astfel de oameni, n.tr.) atacă această Parohie (sau, activitate de evanghelizare, n.tr.), ei ÎL atacă pe EU, YAHUVEH (caz Nominativ în original deși altul este cerut; nu este greșit; se întâmplă des în Sfintele Profeții, n.tr.), FIUL MEU YAHUSHUA MASHIACH („MESIA” în Limba Ebraică, n.tr.) (în original, „YAHUSHUA THE MASHIACH;” „CEL CARE CU ADEVĂRAT,” sau, în mod categoric, „este MESIA;” articol hotărât intraductibil în original; „THE,” n.tr.) și a voastră IMMAYAH („MAMA YAH” în Limba Ebraică, n.tr.) (RUACH ha KODESH) („DUHUL SFÂNT” în Limba Ebraică, n.tr.), A MEA SHKHINYAH (în Limba Ebraică, PREZENȚA DIVINĂ, SĂLĂȘLUITOARE, sau, STĂRUITOARE (conform documentelor Parohiei, „ABIDING,” n.tr.) A LUI DUMNEZEU, n.tr.). (Acești oameni, n.tr.) atacă Aleph-ul și Tav-ul („Alfa și Omega” în Limba Ebraică, n.tr.). El este îndârjit (tradus literal, își concentrează toate eforturile, la nivel maxim/supraomenesc, pentru a îndeplini ceva, indiferent de cât îl costă; în original, „is hell-bent” n.tr.) să distrugă ceea ce EU am decretat că-MI aduce multă Laudă, Cinste, și Slavă! Astfel Nico Arnold tu îți vei secera răsplata. Copiii MEI, cei (sau, oamenii; gen nespecificat în original, n.tr.) răi (sau, malefici, n.tr.) devin mai răi (sau, malefici; tradus literal, cresc, devenind mai răi, n.tr.) dar cei (sau, oamenii; gen nespecificat în original, n.tr.) Sfinți se agață (sau, lipesc, n.tr.) de MINE. Cei Sfinți/Cele Sfinte care se străduiesc să asculte de fiecare (sau, să i se supună fiecărui, n.tr.) Cuvânt pe care EU îl spun și inimile lor ÎMI aparțin doar MIE. (Acești oameni, n.tr.) sunt precum un far care călăuzește vaporul astfel încât ele (plural conform originalului, n.tr.) să nu se sfărâme (sau, naufragieze; în original, „crash,” n.tr.) și EU le plasez pe aceste faruri ca ramuri ale acestei Parohii (sau, activități de evanghelizare, n.tr.) care proclamă aceste Adevăruri în părți ale lumii pe (sau, despre, n.tr.) care voi nu (le) știți (sau, cunoașteți, n.tr.) căci nu este nevoie decât de unul/una (gen nespecificat în original, n.tr.) și nu este nevoie de o clădire pentru că voi sunteți templul RUACH ha KODESH (sau, DUHULUI SFÂNT, n.tr.).

Dar unul/una (gen nespecificat în original, n.tr.) nu poate pur și simplu avea Sfântul Foc, unul/una (gen nespecificat în original, n.tr.) nu poate pur și simplu avea Adevărul căci(,) pe măsură ce (sau, când, n.tr.) ei (sau, acești oameni, n.tr.) iau Adevărurile de la această Parohie (sau, activitate de evanghelizare, n.tr.), există o forță care-i conduce din Rai (în original, „a driving force from Heaven,” n.tr.) care constrânge (sau, silește; în original, „compels,” n.tr.) să împărtășească acea lumină cu toată lumea. Ei/Ele nu mai pot rămâne tăcuți/tăcute cum nu puteți nici voi rămâne tăcuți/tăcute căci cu adevărat (posibil, acesta, n.tr.) este Foc Sfânt închis înăuntrul oaselor lor și Profețiile sunt precum un lanț de aur și el se înfășoară în jurul acestei lumi pentru a-i lega pe dușmani căci (posibil, acesta este, n.tr.) Adevărul, cunoașterea Adevărului (posibil, este cea, n.tr.) care-i eliberează pe captivi când ea ÎI aduce toată Lauda, Cinstea, și Slava (sau, Gloria, n.tr.) Fiului MEU YAHUSHUA ha MASHIACH. Astfel aprindeți torța încă o dată. Și spuneți-i lui Coenrad doar să strige mai tare și nu subestimați puterea acestui dușman.

O(,) iubitul MEU Fiu Coenrad, atât de puțini bărbați am EU ca tine. Uite ce am adus EU în ființă (sau, cauzat să existe; sau, creat; în original, „brought forth,” n.tr.) de la (sau, din, n.tr.) mâinile tale. Pe internet nu poate fi privit (tradus literal; posibil și, nu se găsește, n.tr.) site mai mare (sau, important; în original, „greater,” n.tr.). Ungerea prin tot ceea ce tu faci și Cuvintele pe care EU le proclam de la această Parohie, nimic (in original, niciunul/niciuna, sau, niciunii/niciunele; gen nespecificat; „none,” n.tr.) nu se poate compara. satana își scrâșnește dinții cu furie deoarece Coenrad tu doar te întorci mai tare (sau, puternic, n.tr.) cu mai multă hotărâre că tu vei continua să MĂ slujești în acest mod căci tu faci parte din Echipa Amightywind. Nu lăsa pe nimeni să te oprească Fiul MEU. Nu lăsa pe nimeni să spună, „Întoarce-ți capul în direcția asta. Du-te să lucrezi pentru o altă Parohie.” Căci Coenrad EU nu te-am adus până aici (tradus literal, atât de departe, n.tr.) pentru a-ți spune să te întorci înapoi acum. Deși prieteni bine intenționați îți șoptesc în ureche, și spun, „Vino încoace (sau, aici, n.tr.),” ei/ele (sau, acești oameni; gen nespecificat în original, n.tr.) nu vorbesc cu vocea MEA. Și ei/ele nu fac parte din planul MEU. Astfel păzește-te (sau, ferește-te, n.tr.) Fiul MEU, acei (oameni, n.tr.) care vin la tine cu intenții bune, pot fi decăderea ta. EU ți-am spus de la început. EU ți-am dat semnul care a fost scris că tu te puteai încrede în această Elijah [în Ebraică, Eliyahu] („Ilie” în Limbile Engleză și Ebraică; numele de familie al Profetului Elisabeth (Elisheva); dânsa a moștenit acest nume, nu și l-a asumat, n.tr.) de la care proclam EU. Astfel redu-i/redu-le la tăcere pe cei/cele (gen nespecificat în original, n.tr.) care ar vorbi împotriva muncii pe care tu o faci acum. Chiar dacă vine de la propria ta soție, să știi asta, tu ești tras la răspundere să faci ceea ce EU îți spun să faci și EU te-am înjugat (tradus literal, împreună cu; posibil și, de, n.tr.) această Parohie (sau, activitate de evanghelizare, n.tr.) și tu ți-ai pus mâna la plug. Acum nu te uita înapoi. Și într-o zi, tu vei vedea Iubitul MEU, în Rai pe (sau, atunci, n.tr.) când tu stai de partea cealaltă toate sufletele la care s-a ajuns și (pe care, n.tr.) EU le-am smuls (ca pe niște pene; în original, „plucked out,” n.tr.) din ceea ce este numit continentul întunecat al Africii, tu ai fost precum o torță și tu te-ai unit împreună cu alte torțe și Africa este în flăcări (sau, arde viu; în original, „is ablaze,” n.tr.) cu Ungerea MEA de Foc Sălbatic (sau, incendiu pe arie extinsă; „wildfire,” n.tr.)! Și Nico Arnold nu va avea succes așa cum nimeni altcineva nu a avut succes în a stinge acest foc! Căci (acest lucru, n.tr.) este Ungerea de Foc Sălbatic (sau, Incendiu, n.tr.) RUACH ha KODESH (sau, a DUHULUI SFÂNT, n.tr.)! Și nimeni nu va stinge (sau, înăbuși; verbul original este folosit de obicei pentru stingerea focului; „quench,” n.tr.) buna muncă pe care EU am început-o și lucrările bune pe care EU le voi termina căci atunci când toți/toate (gen nespecificat în original, n.tr.) dintre voi ați părăsit acest pământ, Focul Sălbatic (sau, Incendiul, n.tr.) încă va purcede (sau, emana, în special nestăvilit; în original, „go forth,” n.tr.)! Suflete încă vor veni la MINE pe genunchi îndoit și când (posibil și, de unde, n.tr.) (aceste suflete, n.tr.) nu se căiesc acum, ele își vor aminti Cuvintele și ele se vor căi atunci. Bine făcut bunii și credincioșii (sau, loialii, sau, fidelii; mult mai mult decât doar a crede că Dumnezeu există; în original, „faithful,” n.tr.) MEI copii. EU sunt mulțumit (sau, satisfăcut; în original, „pleased,” n.tr.) de toți/toate (gen nespecificat în original; „all,” n.tr.) dintre voi! Nu există nicio rugăciune spusă în zadar. Voi vă acoperiți unul/una pe altul/alta în CDY (Călcătorii peste Demoni ai lui YAHUSHUA, Mijlocitori în Rugăciune).

Și când vă rugați, imaginați-vă (literal, vedeți în imaginația voastră, n.tr.) un far cu o rază (sau, semnal luminos; în original, „beacon,” n.tr.) atât de puternică (sau, strălucitoare, n.tr.). Căci de fiecare dată când voi vă rugați EU privesc pământul și EU văd lumina voastră. EU vă văd scânteind ca pe cele mai strălucitoare (sau, cele cu strălucirea cea mai puternică sau vie; în original, „brightest,” n.tr.) dintre nestemate. O(,) cât de mult îl/o (gen nespecificat în original, n.tr.) iubesc EU pe absolut fiecare (expresie; tradus literal din original, pe fiecare și, în același timp, pe toți/toate; „each and everyone of you,” n.tr.) dintre voi care sunteți hotărâți/hotărâte să faceți (lucrurile, n.tr.) în modul (sau, după voia, n.tr.) lui YAHUVEH. O(,) cât de mulțumit (sau, satisfăcut, n.tr.) sunt EU de voi și toți/toate dintre voi, răsplățile voastre vă vor urma în Rai într-o zi! Continuați! Continuați! Continuați! V-ați pus mâna la plug, nu vă uitați înapoi! Nu dați nicio atenție (în original, „pay no heed,” n.tr.) dușmanului în afară de a-i/a le (plural conform originalului; gen nespecificat, n.tr.) mustra. Voi știți (sau, cunoașteți, n.tr.) Adevărul care vă eliberează. Nu doar acum(,) ci pentru toată eternitatea.

Sfârșitul Cuvântului

Elisabeth [Elisheva]: VĂ mulțumesc.

Pentru că el a scos website-ul de pe net. Coenrad avea un website pe net care-i vorbea întregii Africi și noi am văzut sămânța survenind, și noi parteneri ieșind la iveală (sau, la înaintare, n.tr.), majoritatea suflete ieșind la iveală și Nico Arnold, pentru că (website-ul, n.tr.) era pe internet service providerul (ISP-ul, n.tr.) lui, ei bine, el pur și simplu i-a spus lui Coenrad, „Ori părăsești Parohia Amightywind ori (eu) dau website-ul jos (de pe net, n.tr.).” Și l-a dat jos! Și ghiciți ce oameni buni, el va fi pus din nou pe net și va fi mai tare (opusul lui încet; „louder,” n.tr.) decât a fost înainte! Astfel na diavole! Tu nu ai victoria în Numele lui YAHUSHUA ha MASHIACH. Acea voce se propagă (sau, este emanată; acum, sau, continuu, n.tr.) și Focul Sălbatic (sau, Incendiul, n.tr.) doar va crește mai puternic peste tot în Africa!

Du-te să ne găsești un Internet Service Provider.

Amin!

(râzând) Amin!

Noi vă iubim! Fiecare CDY noi vă iubim atât, atât de mult! Eu doar trebuie să vă spun mulțumesc pentru salutările de ziua de naștere. Iertați-mă, iertați-mă, iertați-mă. Chiar intenționez să vă scriu fiecăruia/fiecăreia (gen nespecificat în original, n.tr.) dintre voi. Știți că vă iubesc. Știți că vă apreciez. Cei/Cele care mi-au dat acele salutări, eu am plâns. Erau atât de frumoase, atât de unse. Era ca și cum cuvintele veneau din Rai. Doar să știți? Pe cât de tare satana a încercat să-mi spună... că viața mea era fără folos și fără valoare, YAHUVEH și YAHUSHUA în special mi-au arătat de ziua mea de naștere că existau cei/cele care-mi sărbătoreau viața datorită a ceea ce eu am fost folosită să fac. Și eu doar vă mulțumesc și vă iubesc. Abia aștept să vă îmbrățișez pe absolut fiecare dintre voi. Astfel în loc de a scrie asta, vă pot eu doar spune cu propriile mele cuvinte, cât de mult vă iubesc și vă apreciez? Vreau să spun(,) cântece au fost scrise care erau sub Ungere. O tânără fată numită Sini, iubita mea Sini, tu erai atât de timidă și totuși scriai atât de uns. Eu nu pot numi pe toată lumea chiar acum (sau, în acest moment, n.tr.) dar doar mă simt condusă să pun asta în acest Mesaj acum pentru că voi ați (posibil, tot, n.tr.) așteptat un mulțumesc personal. Și eu vă mulțumesc, fiecare, fiecare care doar s-a oprit și I-a mulțumit lui YAH că eu m-am născut. Vă mulțumesc. Doar vă mulțumesc. Vă iubesc. Pa.

Jignindu-i pe Unii (Oameni, n.tr.), Luminându-i (sau, Lămurindu-i, n.tr.) pe Alții

Apostol Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu)


* * * * * * *