Profeția 94

EU, YAHUVEH, Spun, Nu ÎMI Subestimați Furia, Căci Ea Se Acumulează ca un Infern Furtunos.

Scrisă/Vorbită sub ungerea RUACH ha KODESH (DUHULUI SFÂNT)
prin Profet Elisabeth (Elisheva) Elijah
22 Decembrie 2007

(Notă: Acest Cuvânt a survenit pentru că de Sabat Elisabeth a fost condusă în mod divin să citească Ezechiel Capitolele 9-16. Ea de asemenea se ruga pentru un bărbat pe care îl avusese într-un vis în urmă cu ceva timp. Bărbatul numit Caleb în acest cuvânt este bărbatul pe care Elisabeth îl văzuse în vis. El este distins de păr alb ca zăpada, (și este) fără niciun rid pe față. El are un zâmbet care nu îi părăsește fața indiferent de ce i-au făcut soldații, adică el era torturat și înfometat. De asemenea el plângea, dar nimeni nu vedea acest lucru. În vis, Elisabeth s-a dus la el. Ea pur și simplu i-a apărut. El era în timpul rugăciunii și purta un șal de rugăciune. Ea i-a dat o mică anaforă de împărtășanie, ca pâinea nedospită. Ea i-a spus, „Nu îți face griji, eu mă întorc și data viitoare eu îți voi aduce mai multă pâine și vin.” Bărbatul îl iubește pe YAHUSHUA. Ea știa că el era în Ierusalim. El avea o slujbă pentru care el trebuia să-i încurajeze pe ceilalți, de aceea mereu zâmbetul de pe fața lui, ascunzându-și durerea lui personală și suferind de dragul lui YAHUSHUA. Când Elisabeth s-a trezit din vis ea a fost uimită de dragostea pe care ea o simțea pentru acest bărbat.)

Aceasta a fost înregistrată pe casetă audio și din păcate noi nu am obținut începutul acestui cuvânt pe casetă. Dar uitați cuvântul exact așa cum a fost înregistrat.

* * * * * * *

...De acum încolo, când voi cinci primiți (Împărtășania), acest bărbat să nu fie trecut cu vederea (în rugăciunile voastre). Și EU vă voi da mai multe revelații cu privire la cine este el. Pentru moment voi puteți să-l numiți Caleb. În această zi Elisabeth, EU doar îți poruncesc, „Bucură-te de această zi.” EU vreau să te văd jucându-te. EU vreau să te văd făcând ceea ce îți place în prezența MEA. Lasă-ți mintea să se odihnească. Căci EU îți voi arăta și EU îți voi revela și o nouă Profeție va fi eliberată cu privire la Israel, cu privire la comorile ascunse, începând cu Ezechiel 9.

Căci să știi aceasta, niciun bărbat nu te poate reduce la tăcere, nicio femeie nu te poate reduce la tăcere, niciun diavol nu te poate reduce la tăcere. EU, YAHUVEH, am puterea să te reduc la tăcere și tu cu smerenie ești mereu la picioarele MELE. EU râd de fiecare dată când te aud spunând, „Eu îmi văd doar de treaba mea.” Tu niciodată nu îți vezi doar de treaba ta, Elisabeth. Tu întotdeauna vezi de a MEA. Când tu joci un joc, ești acolo, înaintea Tronului MEU. Constant EU sunt în gândurile tale. Căci Elisabeth EU te-am ridicat și acum un Cuvânt va surveni, apărându-i pe aceia care sunt cu adevărat ai MEI în Israel, care se simt complet singuri. Tu îi denumești Evrei Mesianici. Ei nu au un Profet.

Dar EU am ridicat un Profet și EU te-am plasat exact unde ești și tu vei fi folosită să le aduci manna proaspătă din Rai. Tu vei fi folosită pentru a proclama Judecata MEA asupra celorlalți. Tu vei fi folosită să aduci (pe lume) noul MEU vin. Căci EU am Sfinți care sunt încuiați în Fâșia Gaza. EU am Sfinți care sunt chinuiți împreună cu dușmanii. EU am Mireasa încuiată în Gaza. Și EU te chem să te rogi așa încât ei să fie eliberați. EU am Mireasa în Liban. Da, EU am Mireasă chiar și în Irak. Atât de ascunsă, atât de neglijată. Având nevoie de un Cuvânt din Rai. EU am Mireasă în China. Ei sunt Mireasa MEA Chinezească și de aceea satana caută să-ți pună ție botniță, să te facă să taci, dar EU îți spun că tu doar vei striga mai tare.

Toți dintre voi, toți dintre voi să începeți să studiați Scripturile pe care EU le-am eliberat către Elisabeth. Săpați în fiecare cuvânt. Căci EU vă spun că există o mină ascunsă de aur care încă nu a venit și nu este departe. În timp ce vedeți aceste lucruri întâmplându-se în Israel, să știți că EU nu sunt ușor batjocorit. Niko, EU deja am eliberat o Profeție și în ea EU am afirmat, căci EU, YAHUVEH, spun, voi nu puteți dezvălui ceea ce EU nu v-am dat să dezvăluiți. Din nou puneți acest anunț înaintea lumii. Căci EU am vorbit. Există consecințe care vor fi împlinite. Căci EU i-am poruncit Israelului să se căiască.

Păziți-vă de gândurile care vor veni când voi studiați aceste Scripturi pe care EU i-am poruncit lui Elisabeth în această zi să le citească și să mediteze asupra lor. Când voi auziți o voce spunând, „YAHUVEH nu ar face aceasta,” voi doar să știți aceasta, o, da, EU o voi face. Nu subestimați puterea MEA. Nu subestimați furia MEA, căci ea se acumulează ca un infern furtunos. Ea a făcut iadul să devină cu mult mai fierbinte. Ei vorbesc despre încălzire globală, însăși flăcările iadului încălzesc acest pământ. Adăugate la ceea ce este îngropat și ascuns în cea mai rece parte a pământului. Adăugați la toate acestea poluarea făcută de om, chimicale în aer, căci există mai mult decât una.

Bogații cred că numai ei vor supraviețui. Ei cred minciunile pe care le spune satana. Dar Cuvântul MEU spune, „Cei blânzi vor moșteni acest pământ,” cei umili, nu cei mândri și cei înfumurați și cei bogați. Voi sunteți bogați prin credința voastră în MINE. Voi sunteți bogați prin comori pe care alții nu le pot vedea. EU v-am dat o protecție pe care nicio sumă de bani n-o poate cumpăra. EU sunt aripile sub care voi vă ascundeți. EU sunt Acela care vă încurajează. Sângele MEU vărsat la Calvar este singurul lucru care vă salvează prin Numele MEU, prin Sângele MEU, voi aveți martorii, voi aveți mărturia.1 Chiar pentru aceia care pe acest pământ, viața lor este stinsă ca o lumânare, numai despre o coajă vorbesc ei. Ei nu pot omorî ceea ce este făcut să fie etern. A fi absent din corp este a fi prezent lângă MINE, pentru aceia ale căror nume sunt scrise în Cartea Mielului, A Vieții.

Sfârșitul Cuvântului

Așa este spus, așa este scris pe 22 Decembrie 2007
Profet Elisabeth (Elisheva) Elijah

Dacă această Profeție a fost o binecuvîntare pentru voi, vă rog scrieți-mi un e-mail și spuneți-mi acest lucru.
Contact Us
Contact Us

www.amightywind.com
www.almightywind.com

Elisabeth: Noi doar îi trimitem binecuvântări lui Caleb ABBA YAHUVEH, în Numele lui YAHUSHUA. Noi îi trimitem încurajare. Noi trimitem rugăciuni. Noi ÎȚI mulțumim că el a auzit aceste rugăciuni. Noi ÎȚI mulțumim ABBA YAHUVEH că el va scrie. El va putea să aibă acces la un computer. Eu nu știu unde este el situat (geografic), ABBA YAHUVEH. Eu nu știu cum TU vei face aceasta. Dar într-un mod, cumva Cuvântul va fi dat și el va primi aceste Profeții ca să-i încurajeze pe toți aceia care sunt Mireasa lui YAHUSHUA în Israel, în Ierusalim în Numele lui YAHUSHUA, în Liban, oriunde ei sunt împrăștiați în jurul acestei lumi Tată Ceresc. TU ai spus că TU ai doar o singură Fecioară Care Proclamă Cuvântul TĂU. Când diavolul aude aceasta, el crede că trebuie neapărat să mă prindă, dar numai dacă TU permiți aceasta, ABBA YAHUVEH. Astfel, chiar și această boală care a venit asupra acestui corp firav, ABBA YAHUVEH, numai TU ești Acela care o poate vindeca în Numele lui YAHUSHUA. Numai TU ești Acela care este Izbăvitorul, YAHUSHUA. Numai Sângele TĂU vărsat este. ÎȚI mulțumesc. ÎȚI mulțumesc.

Elisabeth: Mă simt bine.

Joainneyah: Amintește-ți ce ai spus.

Elisabeth: Draga mea, tu ai reportofonul.

Joainneyah: Niko, tu îți amintești?

Niko: Este tipul din Israel pe care ea îl tot vede, tipul cu păr alb, bătrânul.

Elisabeth: Noi suntem una. Când eu am o boală și el se simte bolnav. Noi suntem cu toții una. Cu toții dintre noi trebuie să luăm Împărtășanie și fiecare Împărtășanie...

Niko: ...Să îl ținem în rugăciunile noastre la fiecare Împărtășanie.

Elisabeth: EL a spus, „Căci acum EU îți dau numele Caleb.”

Niko: Secretele sunt în Ezechiel 9, (cele care) vor zgudui cu adevărat lucrurile.

Joainneyah: Eu îi spuneam lui Elisabeth despre OZN. Oamenii au văzut un OZN în Biblie, a fost scris.

Elisabeth: Ezechiel!

Joainneyah: Eu l-am văzut.

Elisabeth: Este chiar aici. Este al lui YAHUVEH. Diavolul are un exemplar contrafăcut și YAHUVEH are unul adevărat, acela care a provocat aceasta.

Joainneyah: Eu am spus, „Nu, poate că el a văzut caruri (carete).”

Elisabeth: Este un obiect zburător neidentificat.

Joainneyah: Și el călătorea mai repede decât lumina. Acesta este ceea ce scria în Biblia mea.

Elisabeth: Și Ezechiel a văzut roata în sus în aer și nu numai aceasta, când eu eram în contact cu Niko era întotdeauna roata, roata dinăuntrul unei roți.

Joainneyah: Îți mai amintești altceva?

Elisabeth: Îți mai amintești altceva, Dragule?

Niko: Ei bine, acesta a fost începutul. Tu ai înregistrat toate celelate pe casetă.

Elisabeth: Știu.

Joainneyah: Multe au fost spuse. Tu te-ai și repetat.

Elisabeth: Și despre Israel, ceva intră în Israel. Tu începi să citești din Ezechiel 9. Noi avem o Profeție. Eu sper că Niko își amintește care Profeție. Este despre Scribul scriitorului, un Profet care se duce și îi însemnează pe toți cei Sfinți și aceia fără însemn în Israel vor fi omorâți.

Niko: EL a spus, „Să nu credeți că EU nu pot sau EU n-o să fac aceasta. Nu-MI subestimați furia.”

Elisabeth: EL este atât de furios.

Joainneyah: Pe Israel?

Elisabeth: EL este furios pe Israel. EL este furios pe lipsa de sfințenie. EL este furios chiar acum. EL a spus că diavolul a vrut să mă ucidă pentru că el nu voia să iasă acest Cuvânt (să fie publicat).

Elisabeth: Totul era despre cauza din care... Nu era despre mine. Astfel, OK, secretele sunt ascunse începând cu Ezechiel 9 și apoi EL m-a făcut să citesc 13 chiar până la falșii profeți. Uau, acest lucru este important. Acesta este YAHUVEH, totuși. Acesta este YAHUVEH, CEL care conduce OZN-urile bune și creaturile înaripate.

Joainneyah: Știu. Satana are variantă contrafăcută pentru tot. Aceasta înseamnă că YAHUVEH are lucrurile adevărate. Aceasta înseamnă că OZN-urile chiar există. Mă refer la obiectele zburătoare.

Elisabeth: Da, obiectele zburătoare. Ele sunt chiar aici. Tu nu poți nega aceasta. Tu nu poți nega aceasta.

Joainneyah: Știu.

Elisabeth: Ei nu vorbesc despre niciun car (nicio caretă). Nicio caretă. Biblia mea spune că are fața unei creaturi înaripate. Are fața omului, fața unui leu, și fața unui vultur. Aceasta înseamnă din nou patru.

Joainneyah: Ce? Obiectele zburătoare?

Elisabeth: Aripile, când tu citești Ezechiel 10, se vorbește despre roți și apoi se vorbește despre fețe. Eu nici măcar nu pretind că înțeleg. Eu nici măcar nu pretind pentru că acest lucru este profund. Acest lucru este atât de profund și nu s-a întâmplat dar se va întâmpla curând2. Pentru că eu cred că am această revelație chiar acum care iese la iveală și eu cred că ceea ce înseamnă este că atunci când extratereștrii vin aici pe pământ și ei se luptă cu oamenii, eu cred că YAHUVEH ÎȘI trimite îngerii LUI, armele LUI de asemenea ca să SE lupte în același timp pentru că oamenii nu pot doborî acești extratereștri.

Joainneyah: Nu, nu.

Elisabeth: Noi trebuie să avem ceva, ajutor supranatural din Rai. Și EL îl trimite pentru cei Sfinți.

Joainneyah: Amin.

Elisabeth: Dar acest lucru este legat de Israel acum. De tot ceea ce se întâmplă cu Israelul. Astfel, asta este ceea ce cred, noua Profeție va fi despre Israel. Pentru că eu v-am spus asta după ultima (pe care am primit-o).

Joainneyah: Adevărat?

Elisabeth: Aceasta chiar va fi cu privire la Israel, în mod cert. Slăviți-L pe YAHUSHUA.

Contact AmightyWind