Profeția 93

2008 Va Fi un Război ca Niciun Altul Împotriva Falșilor Profeți ai lui Baal!

Vorbită/Scrisă sub ungerea RUACH ha KODESH (DUHULUI SFÂNT)
prin Profet Elisabeth (Elisheva) Elijah
26 Decembrie 2007

Notă: Acest Cuvânt Profetic a survenit în timp ce Niko îi citea lui Elisabeth un așa-numit cuvânt de la YAHUVEH către Linda Newkirk și pretinderea ei de a fi „Regina Raiului,” Mama lui Iisus/YAHUSHUA și mai târziu Mireasa lui YAHUSHUA în Rai. MOMMA (MAMA) SHKHINYAH, MAMA RUACH ha KODESH a fost foarte furioasă cu privire la pretinderile Lindei... Acest cuvânt este scris exact după cum a fost înregistrat pe casetă audio.

* * * * * * *

Tu (voi) vei (veți) striga aceasta de pe acoperișul caselor. Tu (voi) o vei (veți) striga de pe internet. Mai întâi EU vă arăt și EU o demasc pe aceea numită Sherry Shriner ca fals profet, ca un extraterestru, și acum EU v-o arăt pe Linda Newkirk, care a depășit măsura și nu mai poate nici măcar folosi scuza nebuniei. Ea îndrăznește să se numească pe sine Regina Raiului? Chiar și duhul nebuniei nu are nicio scuză înaintea MEA! Linda Newkirk, tu ai comis BLASFEMIE! Nicio scuză pentru sănătatea ta mintală! Căci tu ai fost avertizată să nu imprimi aceasta! Amăgiri de grandoare (Limbajul original se aseamănă cu un termen din psihologie, „delusions of grandeur” (n.tr.)) acum te-au distrus. Nu numai mintea ta, nu numai corpul tău, dar acum ți-ai condamnat sufletul tău. Și toți aceia care i-au cumpărat cărțile, și care au cumpărat cărțile lui Sherry Shriner, EU vă trag acum la răspundere. Ardeți acele cărți!

Elisabeth, EU te odihnesc profund (complet) pentru un mare război care vine, pentru (din cauza) noile (noilor) revelații pe care EU le proclam. Micul mesaj Israel pe care EU l-am vorbit deja, Niko, tu îl vei posta înaintea lumii pentru a-i anunța că mai vine ceva. Călcători peste Demoni ai lui YAHUSHUA, bine lucrat, slujitorii MEI credincioși! Bine lucrat, credincioșii MEI iubiți! Voi stați în liniile întâi (de bătălie). Voi sacrificați o oră din timpul vostru. Căci această Parohie nu este o parohie obișnuită. EU o folosesc ca un David pentru a-i ucide pe Goliați.

Cea care se numește pe sine Sherry Shriner, pretinde să audă de la MINE și revelează așa-zise coduri Biblice pe care ea le răsucește după toanele ei. Dar ea spune, „Aruncați orice discipol care l-a urmat pe Pavel.” EU vă spun adevărat, aceasta nu ascultă Raiul deloc. Dar Linda Newkirk, tu ai depășit o linie pe care nici măcar Sherry Shriner nu a depășit-o. Păziți-vă Iubiții MEI, căci diavolul este furios, căci el știe că timpul lui este scurt. Linda Newkirk, tu nu ai stârnit numai mânia lui ABBA YAHUVEH, tu nu ai stârnit numai mânia lui YAHUSHUA ha MASHIACH, dar tu ai stârnit-O și tu ai mâhnit-O până la extrem pe ACEEA Care este numită RUACH ha KODESH! EU sunt singura REGINĂ A RAIULUI!!! Și EU nu ÎMI voi împărți Gloria (Slava) MEA cu nimeni!!

Cine ești tu să spui că tu i-ai dat naștere lui YAHUSHUA? Pentru că mai întâi EU am făcut aceasta în Rai. CEA Care este numită SFÂNTUL DUH este MAMA lui YAHUSHUA. EU și numai EU sunt CEA care i-am permis privilegiul lui Miryam, numită Maria pe limbile altora, să ÎMI poarte Copilul MEU în pântecul ei. Dar chiar și ea a trebuit să fie virgină. Cine ești tu Linda Newkirk?! Ce blasfemie ai făcut! Cine ești tu Linda Newkirk să crezi că tu poți ocoli (depăși/evita) crucea? Să spui că orice păgân poate veni în Rai, să fie la Supeul de Căsătorie al Mielului. EU nu te voi scuza pentru duhul nebuniei căci tu ai avut momentele tale lucide. Tu știi ce ai făcut. Și EU avertizez acum, fie emis acest Cuvânt, că oricine transcrie gunoiul tău trimis din iad și îl proclamă ca adevăr nu este scris în Cartea Mielului, A Vieții. Voi veți plăti același preț pe care îl plătește și ea. Voi veți înota în același Lac de Foc. EU trimit acest Profet să avertizeze înainte ca EU să trimit Judecata MEA. Nu fiți înșelați căci YAHUVEH nu este ușor de blasfemiat și EU nu sunt ușor de mâhnit.

Sherry Corbitt, EU nu te voi scuza! EU ți-am spus să cazi înaintea MEA (în genunchi) și să te căiești pentru frauda care a fost comisă. Mândria ta te-a împiedicat să faci acest lucru. Copiii MEI au fost răniți. Toți dintre voi care ați spus, „Această dată este data la care YAHUSHUA va veni,” și data trece și vai de voi care sunteți cei Sfinți și nu v-ați ridicat să spuneți, „Tu ai mințit!” EU nu fac scuze pentru voi! Căci voi ați încurajat mincinosul/mincinoasa.

Această Parohie. Acest Paroh. Acest Profet. Această Fecioară a MEA Care Proclamă Cuvântul MEU nu a mințit! Ea v-a avertizat dinainte, nu ascultați minciunile lui Kenneth Copeland! Nu ascultați minciunile lui Choo Thomas! Nu ascultați minciunile lui Shelby Corbitt! Nu ascultați minciunile lui Sherry Shriner! Și acum ea adaugă, nu ascultați minciunile lui Linda Newkirk! Falșii profeți se aliniază și ei se luptă serios cu adevărații MEI Sfinți Profeți! Și va fi ca un război ca niciun altul!

Kim Clement, tu ești un mincinos! Rick Joyner, tu ești puietul satanei! Acesta este numai începutul! 2008 va fi un război ca niciun altul! Când EU o chem înainte (În original, în sensul de în față, sau înaintea unei mulțimi (n.tr.)) pe această Fecioară Care Proclamă Cuvântul MEU, când EU l-am chemat înainte pe Ilie din Vechime, Foc! Foc! Foc! va cădea peste profeții lui Baal! Voi Falșii Profeți profețiți din gura satanei! Căci YAHUVEH nu este un YAHUVEH care minte. Plecați de la MINE voi ce stabiliți date! Este de mirare când vine YAHUSHUA cât de puțini vor mai avea credință?

Virginia Arnke, tu nu proclami Cuvintele MELE! Pleacă de la MINE (Afară cu tine)! Căci tu M-ai mâhnit! Păziți-vă, păziți-vă, păziți-vă, o Sfinți Micuți. Testați, testați, testați duhul care vorbește căci satana este în căutarea sufletelor voastre. În original, în sensul de a vâna (n.tr.)

Orgonul nu vă poate proteja. EU am proclamat din gura acestei Fecioare Care Proclamă Cuvântul MEU. EU am demascat această minciună. El (orgonul, n.tr.) atrage răul! El nu respinge răul. Acum ei devin vicleni. Pentru că ei vor să-i deruteze pe nevinovați, ei astfel iau această Parohie Amightywind și ei răsucesc Cuvintele dinăuntrul ei. EU am profețit, EU am avertizat în avans, nu vă atașați emoțional de cuvintele pe care le spune Shelby Corbitt. Ceea ce a început ca o înșelătorie nevinovată a devenit o minciună totală acum motivată de cuvântul mândrie. Crăciunul a venit și s-a dus. YAHUSHUA nu a fost trimis. Unde îi trag cei Sfinți (la răspundere) pe acești profeți care au profețit? Unde sunt Sfinții și unde spun cei Sfinți ce este acest lucru cu adevărat și este o minciună.

Nici măcar cea prin care EU vorbesc acum nu știe data la care vine YAHUSHUA căci EU am spus că EU voi trimite Sfinții îngeri să-i spună exact înainte ca EL să vină. Trăiți fiecare zi ca și cum ar fi ultima din viața voastră. Asigurați-vă că niciun păcat nu se găsește în voi. Duceți-l (păcatul) la crucea de la Calvar căci numai Sângele lui YAHUSHUA îl poate spăla. Numai prin Sângele vărsat al lui YAHUSHUA și Numele lui YAHUSHUA puteți voi începe o nouă zi. Vegheați și așteptați dar afară cu cei care stabilesc date. Închideți-vă urechile. Nu sunteți încă obosiți de durere?

EU eliberez revelații în timp ce EU o pun deoparte pe Elisabeth și secretele care au fost încuiate, începând cu Ezechiel 9, căci EU vă spun aceasta, vor fi secrete și revelații căci ea este acel Scrib și Judecata începe la Casa care pretinde a fi a lui YAHUVEH. Păcat înseamnă a ști ce este drept și cu toate acestea a continua să faci rău. „EU vin după o Mireasă fără pată sau șifon,” YAHUSHUA proclamă aceasta iar și iar. Linda Newkirk, cum îndrăznești tu să gândești că tu poți pur și simplu admite pe oricine înăuntru?! Cine ți-a dat ție cheia porții spre Rai? De unde ai obținut cheia Linda Newkirk? Tu ai profețit fals. Acum să se ridice cei Sfinți, toată lumea care aude acest Cuvânt și mustrați-o! Mustrați-o pe Sherry Shriner! Amintiți-vă de avertizarea pe care EU am dat-o pentru că războiul abia a început. Și nici măcar nu este încă anul 2008.

Își mai amintește cineva câte profeții au fost date? De ce nu îi tragi la răspundere pe profeți când ei au spus că vei câștiga războiul din Irak, America? De ce nu îl tragi la răspundere pe Kim Clement în Ziua de Crăciun în care el a spus, „Iisus Hristos va veni.” Profeții trebuie trași la răspundere. Testați rodul acestei Parohii și voi veți vedea că este bun pentru că la Amightywind, numai ungerea este auzită.

În 2008 Mesajele Profetice care vor surveni doar vor deveni mai puternice, cu carne mai puternică de mâncat pentru cei Sfinți. În 2008 va fi un război ca niciun altul căci adevărații Sfinți Profeți, stând exact cum a făcut Ilie, Ilie din Vechime, vor fi cei care vor profeți și îi vor demasca și distruge pe profeții lui Baal. Acesta este motivul pentru care EU te-am chemat Elisabeth, deși numele tău de familie este Elijah (Ilie), EU te numesc A MEA Ilie a Timpului Nou pentru că EU profețesc prin tine și, exact ca Ilie din Vechime, profeții lui Baal vor fi distruși. Doar pentru că nu se întâmplă în modul în care carnea ta crede că ar trebui să fie, nu gândi pentru că EU îți spun adevărat, nici unul dintre ei nu a scăpat Judecății lui YAHUVEH. Dacă ei ar putea vorbi cu tine, ei ți-ar spune despre lucurile care li se întâmplă. Toată lumea care a vorbit împotriva Cuvintelor pe care EU le-am vorbit prin aceste Profeții, ei ți-ar spune o poveste de jale (năpastă). O, ei ar denumi-o „ghinion,” (dacă nu ar fi) tragediile care au căzut asupra lor.

O dar aceia care se hrănesc după aceste Mesaje Profetice pe care EU ți le-am dat, voi ați văzut cu ochii voștri cum ei înfloresc (prosperă) și cresc, cum ei înșiși/însele devin Profeți căci EU stârnesc acest dar înăuntrul lor. Cum a devenit viața lor o viață de dedicare lui YAHUVEH și YAHUSHUA și în fiecare zi de cerere a mai mult din prețiosul MEU DUH. Cum vrea viața lor numai să fie condusă într-o viață de Sfințenie, să fie plăcută (înaintea lui/întru) YAHUVEH. Mireasa lui YAHUSHUA ha MASHIACH așteaptă nerăbdători fiecare Cuvânt. Katherineyah și Niko, cel mai nou Cuvânt care a fost dat, doar o privire fugară asupra lui, postați-l (pe internet). Lăsați-i pe oameni să vadă, aceasta este și ea un Profet al Israelului (sau din Israel). Încurajați Mireasa care se ascunde acolo și (în) celelalte locuri din jurul lumii.

O preaiubiții MEI Prețuiți, chair dacă YAHUSHUA nu a venit la data pe care voi ați stabilit-o, nu fiți descurajați căci slujba voastră nu este încă terminată. Dar EU vă poruncesc să vă mâniați și să-i numiți pe profeții care sunt falși, falși. Nu-i încurajați să mai mintă. Voi știți când un vis este doar un vis al cărnii. Voi știți când un vis este doar un vis al înșelătoriei. Căci data va veni și data se va duce. Voi știți când o profeție nu este decât o profeție a cărnii. O profeție a înșelătoriei. Căci data va veni și data se va duce. Acum unii au făcut aceasta în mod nevinovat și tot ceea ce NOI le poruncim este să se căiască. Să devină umili, să recunoască că au eșuat. Nu faceți scuze.

Shelby Corbitt, tu spui că răpirea (Harpazo) ar putea fi amânată pentru că, dacă Poporul MEU cad în genunchi și devin umili și se căiesc, pământul va fi vindecat? De când este o răpire a Miresei pedeapsă? De ce ar amâna YAHUVEH aceasta? Singurul lucru pe care l-ar face (YAHUVEH) este să extindă timpul de milă, aceasta este adevărată. Dar aceasta nu L-ar opri pe YAHUVEH să-I spună lui YAHUSHUA, „Du-TE și adu-ȚI Mireasa TA!” Doar recunoaște Shelby Corbitt, tu ai ratat-o. Mândria merge înaintea unei uriașe căderi.1 Sfârșitul anului va veni. 2008 va apărea. Cazi în genunchi și căiește-te înaintea lumii căci tu ai ratat-o. Tu ai permis duhului unor Kenneth și Gloria Copeland, limba șarpelui mincinos, să-ți infiltreze mintea, să o contamineze.

Vezi tu, EU nu numai proclam din Elisabeth dar aceasta este o nouă ungere. De unde ABBA YAHUVEH a vorbit, de unde YAHUSHUA ha MASHIACH a vorbit, acum EU RUACH ha KODESH, CEA pe care tu O numești SFÂNTUL DUH, vorbesc pentru MINE și EU. Căci privește, acesta este un lucru nou. Aceasta este o revărsare (de tip) Ioel 2 și Roaba MEA va profeți și aceia pe care EU i-am numit Forțele de Elită ale Călcătorilor peste Demoni ai lui YAHUSHUA, să știți aceasta, satana vă urăște. Rugăciunile sunt simțite în jurul lumii. Rămâneți Sfinți. Căci numai cei din linia întâi vor fi permiși. Pentru aceia dintre voi care nu v-ați calificat, să știți că există și alte ranguri. NOI avem nevoie de voi în Ariergardă. Continuați să acoperiți această Parohie în rugăciunile voastre. Continuați să vă acoperiți unii pe alții în rugăciunile voastre. Continuați să ridicați nevoile oamenilor.2 Continuați să o acoperiți pe această Fecioară Care Proclamă Cuvântul MEU din care EU vorbesc, căci satana știe că nu există decât o singură Fecioară Care Proclamă Cuvântul MEU și el caută să-i ia viața.

O, dar rugăciunile celor drepți sunt foarte puternice.3 Posturile voastre împreună cu sprijinul vostru și dragostea voastră, Marșurile voastre Ierihon, sacrificiul unei ore din timpul vostru. Toți dintre voi, toți dintre voi, toți dintre voi care au făcut aceasta, mari, mari, mari binecuvântări au fost rezervate pentru voi. Voi sunteți asemenea unui scut, un Sfânt scut auriu și EU vă folosesc și scutul picură cu Sângele vărsat al lui YAHUSHUA ha MASHIACH și Numele este gravat în scutul lui YAHUSHUA și EU v-am predestinat (hirotonisit) să fiți Călcători peste Demoni pentru ABBA YAHUVEH și YAHUSHUA și EU, Prețioasa RUACH HA KODESH, Prețioasa voastră RUACH HA KODESH, MAMA voastră SHKHINYAH, MAMA voastră ÎNȚELEPCIUNE, CEA pe care voi O numiți SFÂNTUL DUH, NOI vă iubim atât de mult. Mari, mari, mari sunt binecuvântările voastre nu numai în Rai dar chiar aici pe pământ. Voi veți avea o protecție, un glob (o sferă) este în mod literal pus(ă) peste voi și voi sunteți protejați atâta timp cât voi nu permiteți păcatului să intre căci nu este scris, „Fiți Sfinți așa cum EU sunt Sfânt?” Mai mare sunt EU care sunt înăuntrul vostru decât orice ispită care este în lume! Este alegerea voastră.

Și aceia dintre voi care veți citi această Profeție și care credeți că vouă vă este dat (voi trebuie) să faceți parte din Călcătorii peste Demoni ai lui YAHUSHUA, voi deja L-ați pus pe YAHUSHUA primul în dragostea și viața voastră. Voi ÎI sacrificați LUI totul. Voi nu sunteți ispitiți de păcat. Scrieți, prezentați-vă, dar vai de orice dușman care caută să se furișeze înăuntru. Fiți avertizați, acest grup are discernământ și lupul va muri căci EU nu îi voi permite acestui grup să fie contaminat.

Există micuțe Oi și Miei nevinovați care încearcă să se furișeze și ca un copil mic ei spun, „Eu vreau să lupt. Eu vreau să lupt.” EU doar îi bat ușor cu palma pe cap și doar le spun, „Așteaptă până mai crești încă puțin. Căci tu ai nevoie să ți se predice, mai mult decât ești potrivit să predici. Tu ai nevoie să se roage pentru tine mai mult decât ești un războinic al rugăciunii. Continuați să creșteți micuții MEI. Nu o luați drept insultă căci voi pur și simplu nu puteți suporta focul liniilor întâi.” De aceea este aceasta o forță de elită adunată de Rai. Sfinții îngeri au venit ei înșiși și i-au spus lui Elisabeth despre nașterea acestei noi Parohii, Călcătorii peste Demoni ai lui YAHUSHUA. Căci Slava se duce numai către EL. Numai prin Numele LUI, numai prin Sângele LUI i se răspunde oricărei rugăciuni. Acestea sunt Cuvintele pe care EU le am de spus în această zi. În timp ce iubitul MEU fiu Niko citea falsa profeție a unei Linda Newkirk și Elisabeth MI-a simțit furia stârnindu-se, ea s-a dus să vorbească în Engleză. În loc de aceasta, Sfintele MELE limbi de furie au survenit. Acesta este modul în care a survenit acest Cuvânt. La această dată de 26 Decembrie 2007, așa este vorbit și așa va fi scris fiecare Cuvânt care a fost vorbit sub ungerea și prin Numele de YAHUSHUA ha MASHIACH și prin Sângele lui YAHUSHUA ha MASHIACH.

Și încă ceva, Călcători peste Demoni ai lui YAHUSHUA, EU vă voi elibera secrete date lui Elisabeth în această zi. Aceasta trebuie păstrată numai între voi. Aceasta să nu fie împărțită cu nimeni altcineva. Fie (acea persoană) o soră sau un frate, sau o mamă sau un tată, sau proprii voștri copii, ceea ce EU vă dau rămâne cu voi. Vai de orice Iuda care sfidează aceste Porunci (Mandate) din Rai căci aceasta este făcută să fie o binecuvântare vouă, Luptătorii MEI ai Rugăciunii care fac mai mult decât este cerut. Acum mult timp, Elisabeth, EU ți-am spus să aduni trupele pe zid. EU ți-am dat vise unul după altul și au fost postate timp de mulți, mulți ani. Acum aceștia Călcătorii peste Demoni ai lui YAHUSHUA sunt trupele de pe zid. Ei sunt gărzile. Ei sunt paznicii (strajele). Ei sunt soldații lui YAHUSHUA ha MASHIACH. Aceia care rămân, pentru că asemenea unui Gideon NOI îi plivim, care pot rămâne în liniile întâi, vor ști că ei sunt Mireasa lui YAHUSHUA ha MASHIACH.

Sfârșitul Cuvântului

Elisabeth: Fii slăvit ABBA YAHUVEH. Fii slăvit Iubite YAHUSHUA. Fii slăvită Prețioasă MAMA RUACH ha KODESH. A noastră MAMA SHKHINYAH. A noastră MAMA ÎNȚELEPCIUNE. Mulțumesc VOUĂ. Mulțumesc VOUĂ. Mulțumesc VOUĂ pentru că m-ați onorat cu acest Cuvânt. Mulțumesc VOUĂ pentru că ne-ați onorat pe toți dintre noi cu acest Cuvânt. Noi VĂ mulțumim. Noi VĂ slăvim. Noi VĂ venerăm. Noi VĂ iubim. Noi VĂ adorăm. VĂ mulțumim. VĂ mulțumim pentru armura din Efeseni 6. Noi stăm în armura din Efeseni 6. Mulțumesc ȚIE ABBA YAHUVEH. Mulțumesc ȚIE ABBA YAHUVEH. Și Amin.

Niko: Amin. Amin. Amin acesteia.
Adam (și Katherineyah): (de pe coridor) Amin. Amin. Amin!
Elisabeth: Îți mulțumesc frate Adam. YAHUSHUA fie slăvit!
Niko: 11:23 p.m. ora GMT. Amin.
Elisabeth: Tu ar fi trebuit să fi auzit ce a zis Linda Newkirk. Dumnezeule...

Contact AmightyWind