Profeția 90

Care este Numele RUACH ha KODESH? (DUHULUI SFÂNT)

Scrisă/Spusă sub ungerea MOMMA SHKHINAH
Prin Apostol Elisabeth (Elisheva) Elijah
27 Februarie 2007

Distribuiți această Profeție liber. Singurul lucrul pe care vi-l cer este să includeți dovada din Scripturi adăugată mai jos.

* * * * * * *

(Scripturile adăugate mai jos cu roșu pe 9 Iunie 2010)

Mă rog ca mesajele de ură să nu vină din partea acelora cu spiritul unui Fariseu, aceia care au o religie și nu o relație cu YAHUVEH și YAHUSHUA și care habar nu au ce înseamnă ungerea. Eu știu că am fost unsă ca Sfânt Profet și că nu este un concurs de popularitate pentru că, în acest caz, aș pierde, YAHUSHUA mi-a spus aceasta acum mult timp. Falșii profeți sunt aceia care dau numai mesaje bune ca să nu jignească. Vă rog rugați-vă pentru această Parohie și pentru mine și pentru toți aceia care sunt ajutoare și parteneri în ea, și aceasta include Mireasa lui YAHUSHUA. Te rog, Mireasa lui YAHUSHUA, scrie și prezintă-te, noi vom vizita țara ta în cele din urmă și dacă vrei tovărășie cu noi, atunci să ne cunoaștem unii pe alții.

Una dintre cele mai mari răsplăți ale mele pe acest pământ este să cunosc Sfânta Mireasă a lui YAHUSHUA, cei care cu adevărat iubesc și se supun și ÎI pun pe YAHUVEH și YAHUSHUA primii în viața și dragostea lor. Dacă mi-ai scris în trecut și nu am răspuns, te rog scrie din nou. E-mailul nostru a fost furat în trecut dar cred sincer că nu ni se va mai întâmpla.

Această Cuvântare a survenit pentru că am început să mă rog și să caut Numele RUACH ha KODESH (Duhului Sfânt). RUACH ha KODESH este un titlul, descrierea unui job (a unei funcții). Cu toate acestea, nu este Numele lui RUACH ha KODESH (Duhului Sfânt). Eu am postat ceea ce numesc „Visul Mesei Ospățului” și nu voi uita niciodată câtă dragoste avea pentru mine frumoasa femeie în vârstă de la masă. Era absolut frumoasă, fără o linie sau un rid pe față, dar cu toate acestea am perceput că era o femeie în vârstă. Avea pe spate un păr frumos, lung, alb, și ondulat. EA mă iubește cu dragostea unei Mame devotate; acest lucru se vede în ochii și pe fața EI, îmi dau seama cât de mult mă prețuiește. Mi-am pus capul iubitoare pe umărul ei, în vis.

Vis original primit pe 16 Aprilie 1999, Elisabeth Sherrie Elijah


Vă rog să înțelegeți că REVELAȚIA acestui vis (de mai jos) a venit exact pe aceeași dată (16 Aprilie) TREI ANI MAI TÂRZIU! Noi nu am observat aceasta decât atunci când ne pregăteam să postăm această pagină pe internet!

Am avut un vis că stăteam într-o cameră foarte mare. Mă simțeam ca și cum aș fi fost în Israel. Știu că nu era în America. Stăteam la o masă frumoasă cu o față de masă din in și locuri frumoase, decorate, cu cele mai frumoase farfurii și argintărie pe care le-am văzut vreodată. Cu toate acestea, nu era mâncare pe masă. Stăteam la masă lângă o femeie în vârstă frumoasă și îmi aplecam capul pe umărul ei, simțind dragostea ei maternă.

În cameră era de asemenea un bărbat în vârstă și el abia îmi spusese că tot ce era pe masă fusese deja binecuvântat, chiar și fața de masă și argintăria! Totul era gata. Noi îi așteptam doar pe oaspeți și în special pe persoana sau persoanele, nu eram sigură care, (ce veneau) din regiunea unde creșteau strugurii speciali care erau folosiți să facă vinul.

Pe sticlă era scris Kiersk sau Kierska. Acolo era de asemenea un bărbat în vârstă cu păr alb și el era ca un tată iubitor față de mine și el mi-a arătat sticla. De partea cealaltă a vinului era împăturit un șervețel pe care eu brodasem un coș de fructe plin de struguri vineții pe o viță de vie. Strugurii erau foarte mari și foarte plini de culoare. Era ca și cum acest șervețel, pe care îl brodasem eu, era la loc de cinste și eu i l-am arătat unui prieten/unei prietene apropiat(e) care stătea la masă cu mine. Eu nu mai brodasem niciodată.

De femeia de care mă sprijineam mă simțeam foarte aproape, ca de o Mamă, iar bărbatul era ca un Tată. Mă simțeam în siguranță în locul acela și foarte iubită. Eram impresionată și comentam prietenului/prietenei meu/mele că TOT ceea ce era folosit pentru cina aceea fusese deja binecuvântat! Bucătăria avea o deschidere mare prin care puteam vedea, dar cu toate acestea era încă împrejmuită. Farfurii puteau fi trecute înăuntru și înafară și noi puteam vedea în bucătărie, dar cu toate acestea nu am văzut pe nimeni în bucătărie. Ușa de intrare spre bucătărie era spre dreapta. Deschiderea ce privea în bucătărie era direct în fața mesei noastre. Noi îi așteptam doar pe oaspeți, în special pe aceia (care veneau) din locul unde era făcut vinul nou din sticla care nu fusese deschisă. Noi așteptam ca această persoană sau aceste persoane să sosească mai întâi/primii.

* * * * * * *

Confirmare


Dragă Sherrie,

Visul tău despre care mi-ai spus, simt că este despre cina nunții Mielului! Cheia acestei revelații a fost că masa era binecuvântată înainte de a fi mâncare pe ea și „șervețelul de cină” pe care l-ai brodat tu.

Toată lumea va avea fapte pe care le vor prezenta Domnului dar ele sunt ca niște cârpe mizerabile, dar pe tine, Elisabeth Sherrie, YAHUSHUA te-a binecuvântat și ți-a binecuvântat cârpa și a transformat-o într-un șervețel. Brodatul este un fel de a țese și țesutul este un fel de REȚEA (la fel ca rețeaua web, de internet, n.tr.), și poza de pe broderie reprezintă timpul, efortul, și grija pentru ceva. Cred că șervețelul reprezintă paginile tale web. Cred de asemenea că Bucătăria poate reprezenta Raiul și Camera de Dineu reprezintă un alt loc. Pentru că se pare că va fi muncă de făcut până să mergem în Rai și din această cauză tu ești în această cameră.

REVELAȚIA VISULUI CU MASA OSPĂȚULUI

16 Aprilie 2002, 8:00 p.m. (seara)


Kierska este KHERSA, un sat aproape de malul estic al Mării Galileii. După toți acești ani, a fost în sfârșit revelat în timpul unui studiu al Bibliei cu Elisabeth și soțul ei, Apostol Nikomia.

Elisabeth a așteptat revelația aceasta a unde este acest loc pentru că aceștia sunt cei doi oaspeți pe care ea îi așteaptă care aduc cu ei vin nou. Profeți cu interpretarea viselor vă rugăm rugați-vă pentru interpretarea acestui vis, căci acești doi oaspeți vin exact înaintea Cinei de Nuntă a Mielului.

YAHUSHUA le spune acum lui Nikomia și Elisabeth această revelație pentru ca să-i cheme pe acești doi (2) bărbați care sunt profeți, și că în visul ei ea îi așteaptă pe acești doi bărbați care au noul vin și care vin din țara unde se face noul vin (KHERSA).

Noi le cerem tuturor celor care citesc aceasta să înceapă să se roage și să mijlocească pentru ca cineva care citește aceasta să recunoască cine sunt cei doi profeți, și să le ceară să îi contacteze pe Niko sau Elisabeth (Elisheva) Elijah imediat. Noi le cerem tuturor acelora cu contacte în Israel să întrebe alți Evrei Mesianici dacă cunosc doi asemenea profeți unși care sunt umpluți cu acest unic nou vin.

Niko și Elisabeth sunt FOARTE EMOȚIONAȚI, căci aceasta dovedește cât de aproape suntem de Cina de Nuntă a Mielului și de venirea lui YAHUSHUA pentru Mireasa Lui!

Dacă voi cunoașteți orice Evrei Mesianici sau Creștini care locuiesc în KHERSA sau în reguinea din jurul ei, vă rugăm spuneți-le să ne scrie un e-mail la Contact Us. Matei 22:1-14

YAHUSHUA a spus de asemenea că nu va bea vin până la Întoarcerea Lui; este posibil ca din acest loc să vină noul vin? Asta este aproape tot ce știu acum.

Numele nu a fost inclus, la cererea expeditorului.

* * * * * * *


Notă de la Elisabeth Sherrie Elijah,

Amintiți-vă că noi așteptăm pe cineva care vine din Kiersk sau Kierska, unde vinul este îmbuteliat și stă pe un raft. Acest loc este de unde vin strugurii și de unde vine vinul. Această persoană care vine de unde este vinul este foarte specială. Am văzut numele pe sticla de vin. Am căutat pe internet acest loc Kiersk sau Kierska și nu am putut găsi un astfel de oraș în Israel.

Unde este Kierska? Sau era Kiersk?

Dacă știți sau sunteți familiari cu aceasta, vă rog scrieți-mi la Contact Us.

M-am întrebat mereu ce femeie mă putea iubi așa. În această lume, eu nu am avut niciodată o femeie care să-mi fie mentor ca o Mamă, nu am cunoscut niciodată dragostea pământească nici măcat a unei mătuși sau bunici. În același vis eu am avut un Tată, de asemenea cu păr alb, care mă iubea atât de mult încât expunea cu mândrie broderia artistică pe care o făcusem, pe un perete în fața mesei de banchet, astfel încât toți să o poată vedea.

În această lume eu nu am avut niciodată un bărbat ca Tată, sau orice relație iubitoare cu un bărbat în afară de iubitul meu soț și frați în YAHUSHUA despre care prin probe știu că au fost testați și s-au dovedit credincioși. Atunci, cine este această femeie din Rai? Dragostea ei era atât de copleșitoare și atât de reală încât am simțit-o învăluindu-mă într-un mod chiar mai mare după acel vis. Eu nu mai sunt mâhnită că nu am cunoscut niciodată cum este să ai o Mamă iubitoare sau un Tată iubitor. Eu știu că în Rai am cea mai mare dragoste a unei Mame sau a unui Tată la care poate spera vreodată cineva. Dar cine este această femeie? Mama mea pământească, biologică, este cel mai probabil în iad, ea nu mi-a dat decât ură și abuz. Astfel, cine este această Mamă iubitoare din Rai?

Acum am răspunsul... Acum am nevoie de rugăciunile voastre ca să îmi dea îndrăzneala să îl proclam, pentru că bisericile organizate vor fi foarte mânioase, și chiar și acelea care au crezut doctrinele făcute de om și au tradus incorect scripturile din Noul Testament mă vor numi profet mincinos, și cu toate acestea eu știu că eu știu că eu știu, mi-a fost dat un secret de la tronul Raiului. În Scripturi YAHUVEH și YAHUSHUA ÎȘI împărtășesc secretele cu Profeții și Apostolii LOR.

Acum sunt onorată să împărtășesc acest secret cu aceia care vor recunoaște vocea RUACH ha KODESH. Este posibil ca aceasta să fie cea mai controversată profeție care a fost eliberată până acum. Cu toate acestea, eu o eliberez în spiritul ascultării astfel încât alții care au suferit din lipsa unei relații iubitoare mamă-copil să își dea seama, dacă L-au acceptat pe YAHUSHUA, că au avut parte de acest lucru de la bun început. Nimeni nu m-a învățat acest lucru; cu adevărat este o revelație direct din Rai.

În Proverbe și Psalmi știți că înțelepciunea este de gen feminin? Fără a mai ezita, dați-mi voie să explic cum am învățat numele prețiosului RUACH ha KODESH, de asemenea numită SFÂNTUL DUH. În cele ce urmează voi împărtăși cel mai intim secret ce mi-a fost revelat mie până acum și cu toate acestea cel mai binecuvântat.

După ce citiți aceasta vă rog citiți cu atenție

Cartea Înțelepciunii (Ecleziastul lui Isus, Fiul lui Sirah, n.tr.).

Biblia spune, „YAHUVEH ÎȘI împărtășește secretele LUI cu Profeții LUI.” Totul a început când eu făceam baie înainte ca noi să părăsim Africa de Sud. Noi locuiam în Port Alfred la malul oceanului când s-a întâmplat această experiență spirituală. Eu mă rugam singură și I-am cerut lui ABBA YAHUVEH, în numele lui YAHUSHUA, „Care este numele RUACH ha KODESH în afară de numele de DUH SFÂNT?” M-am rugat și am spus, „ABBA YAHUVEH, TU ȚI-ai revelat numele, YAHUSHUA, TU ȚI-ai revelat numele, dar are și DUHUL SFÂNT un nume sau este acesta numai un titlu sau descrierea unei funcții?”

Făceam o baie Jacuzzi; întotdeauna am crezut că apa cu bule dintr-o cadă cu jet simbolizează apa vie și întotdeauna îi rog pe Sfinții Îngeri să tulbure apa, ca în timpurile de demult. De multe ori primesc o ungere mai mare în timp ce fac baie și venerez și cânt cântece de slavă în acest timp. Mesaje profetice și revelații au survenit, și rar pot face baie fără să mă rog, să cânt, și să ÎI preamăresc pe YAHUVEH, YAHUSHUA, și RUACH ha KODESH. Există o intimitate cu Tăticul nostru YAHUVEH pe care o simt atât de intens în timp ce cânt cântece de laudă și slavă venind din inima mea către toți trei.

[Și căutam răspuns la întrebarea, „Care este numele Prețiosului cufăr cu comori RUACH ha KODESH în traduceri Ebraice și Aramaice?” Citiți Cartea Înțelepciunii, a fost ignorată pentru că Regele James nu a aprobat să fie inclusă. Nu vă bazați numai pe ceea ce au scris Romanii – „Străduieşte-te să te înfăţişezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrător care nu are de ce să-i fie ruşine, care explică corect Cuvântul adevărului,” 2 Timotei 2:15.]

Vreau să spun aici, că ceea ce există mai jos este numai una dintre multele profeții date mie care încă nu au fost postate. Atât de multe se întâmplă în spatele cortinei. Noi am fost ținuți foarte ocupați în Africa de Sud și încă suntem în timp ce călătorim în jurul lumii. În niciun fel nu mă simt vrednică să îmi fie dată această onoare să vă anunț pentru prima dată numele DUHULUI SFÂNT. Este o onoare să fiu numită Profet și în același timp este un lucru înfricoșător. Eu sunt trasă la răspundere pentru ceea ce spun, și pentru ceea ce nu spun. Acum eu eliberez acest cuvânt așa cum mi-a fost indicat de către RUACH ha KODESH. Nu vă cer decât să vă faceți timp să citiți aceasta mai mult de o singură dată, și pentru cei care aud vocea RUACH ha KODESH, pe care acum o denumesc MOMMA (MAMA) ÎNȚELEPCIUNE sau MOMMA (MAMA) SHKHINAH GLORIA (Divină, n.tr.), dacă ÎI auziți vocea vă rog scrieți-mi. Vă rog să îi învățați pe alții chiar dacă vă resping pentru că faceți acest lucru. Vă rog să studiați toate dovezile pe care le-am adunat până acum, studiați-le și vedeți că nu proclam nimic care să nu se găsească în Scripturi. Numai translatorii Noului Testament au schimbat pronumele „EA” în „EL.”

Această revelație mi-a fost eliberată pentru prima dată în Africa de Sud, dar am așteptat confirmări ulterioare din Rai cu privire la momentul când trebuia făcută publică. M-am rugat când să eliberez acest mesaj mai mult decât pentru oricare altul de până acum din cauza urii care va fi împroșcată împotriva mea de către aceia care pretind că sunt Creștini sau discipoli ai lui YAHUSHUA dar care prin roadele faptelor lor se vede că nu au decât un simulacru al pietății și nicio pietate în interiorul lor. Bisericile organizate își vor scrâșni dinții cu furie căci nu le interesează adevărul și revelațiile date unei Sfinte Femei Profet. Vor fi cei sinceri, care nu vor să citeze decât traducerile incorecte a unde în Noul Testament se referă la Sfântul Duh ca „EL.” Chiar este nevoie să vă amintesc cum mândria bărbaților s-a infiltrat mai mult decât o singură dată când a fost vorba de genul feminin în Sfintele Scripturi și că cei care au transcris Sfintele Scripturi au avut prejudecăți împotriva oricărui Lider Spiritual de gen feminin?

Deși această profeție mi-a fost dată pe 27 Februarie 2007, nu mi s-a spus să o public până pe 27 August 2007. Vreau să știți că numai câțiva oameni au știut despre această Profeție. Eu am așteptat intenționat și am fost recunoscătoare pentru fiecare zi în care nu a trebuit să public aceast cel mai nou mesaj profetic, pentru că, sincer, nimănui nu-i place să fie respins sau abuzat verbal, în special de Creștinii care pretind să venereze același Mesia ca noi dar ÎL numesc IISUS HRISTOS și noi ÎL numim după Numele Lui Ebraic și Aramaic YAHUSHUA sau YAHSHUA, în funcție de interlocutor.

Dușmanilor mei și celor care își vor ridica capul cu gelozie și vor spune, de ce te-ar alege pe tine RUACH ha KODESH să dai acest mesaj? Aceasta este o întrebare bună; sunt sigură că orice profet ar fi putut face același lucru. Nu știu decât că am fost aleasă și la fel cum carnea mea nu este nerăbdătoare să primească cuvintele de ură care vor fi țintite în direcția mea, de asemenea știu că nu LE pot eșua Prețioșilor RUACH ha KODESH și YAHUVEH.

Soțul meu iubit m-a întrebat, cât mai durează până când vei elibera această profeție? Eu am spus, „Eu știu data, dar înainte trebuie să am mai multe Scripturi ca dovadă.” 27 August 2007 este data pe care Raiul a ales-o pentru nașterea acestei Profeții și nașterea noului design al site-ului Parohiei. Imaginați-vă surpriza mea acum, când scriu la calculator acestea, încă în Europa, și văd data la care a fost dată această Profeție, 27 Februarie 2007, și Profeția 89 a fost dată pe 27 Ianuarie 2007. Toate cele trei date sunt pe 27 ale lunii.

Wikipedia citează, „cuvântul Ebraic RUACH (în Aramaică RUCHA) este feminin din punct de vedere gramatical, la fel ca și expresia RUACH ha KODESH. Aceasta este complementată de rolul RUACH ha KODESH ca „mângâietor” (Ioan 14-16) și de identificarea „mângâietorului” cu YHWH comportându-SE ca o „mamă” (Isaia 66:13). De asemenea, există multe pasaje în care Peshitta însăși leagă RUACH ha KODESH de verbe feminine și/sau particule gramaticale feminine. De fapt, Aramaica Peshitta din Romani 8:16 se deschide cu „Și EA RUACH dă mărturie.”

YAHUSHUA INDICĂ FAPTUL CĂ SPIRITUL ESTE FEMININ: Ca răspuns la o întrebare a lui Nicodemus, „Dar cum este posibil ca un om să se nască atunci când este bătrân? Poate el intra în pântecul mamei sale a doua oară și să se nască?” (Ioan 3:4)

YAHUSHUA răspunde, „Nimeni nu poate intra în Regatul Raiului fără a se naște din apă și spirit (duh, n.tr.) Carnea poate da naștere numai cărnii; Spiritul este acela care dă naștere Spiritului.” (Ioan 3:5-6)

Când YAHUSHUA răspunde EL admite că și EL S-a născut din Spirit. EL spune că EL nu a fost întotdeauna carne dar EL a fost SPIRIT înainte ca EL să vină pe pământ, nu-i așa? Astfel, din acest motiv, revelația dată mie m-a lovit în timp ce reciteam aceasta înainte s-o postez. YAHUSHUA admite că și EL a trebuit să se nască din Spirit și bineînțeles că aceasta ar trebui să se refere la Cea numită SFÂNTUL DUH. Nu sunt decât trei în DUMNEZEIRE, nu-i așa? SFÂNTUL TATĂ YAHUVEH, SFÂNTUL Fiu YAHUSHUA, și SFÂNTUL DUH numită în Ebraică RUACH ha KODESH.

Ce eram înainte să devenim carne? Când am fost creați în Rai trebuia să fim ființe Spirituale, din lipsa unor cuvinte mai potrivite? Scripturile spun, „Carnea nu poate intra în Regatul Raiului.” Astfel, cum am fost creați în Rai? Cred că aceasta este o profeție în care RUACH ha KODESH vorbește și dă unele răspunsuri, într-un mod pe care nu l-am mai auzit niciodată. Cred că aceste cunoștiințe vor cutremura lumea aceasta spiritual și fizic. Cred că adevărata Mireasă a lui YAHUSHUA ha MASHIACH va avea ochi spirituali să vadă și urechi spirituale să audă. Acest cuvânt din Rai mi-a adus atâta pace și bucurie; acum sunt onorată să îl impărtășesc cu Sfinții mei Frați și Surori.

Sunt pe Internet de 14 ani profețind și rodul acestei Parohii a dovedit că este bună. Când citești toate poveștile de mântuire vei vedea cât de departe ajunge această Parohie. Eu nu sunt un profet care nu inspiră încredere, care copiază știrile și pretinde că sunt profeții. Când nu auziți o profeție nouă, acest lucru este din cauză că eu aștept timpul potrivit pentru ca YAHUVEH să-mi spună, „Eliberează Cuvântul.” Eu doar mă supun. Recunosc că atunci când mi-a fost eliberat acest Cuvânt am fost uluită. Nu mai auzisem așa ceva. Apoi am studiat cu atenție Sfintele Manuscrise și am găsit dovezi chiar și în Biblia KJV (King James Bible, n.tr.). Vă rog trimite-ți-mi dovezile găsite de voi dacă sunteți de acord că acesta este un cuvânt adevărat din Rai. Am nevoie de toată încurajarea pe care o pot obține și de dovezi pentru a argumenta aceasta.

Includ și câteva scripturi pentru ca să vă hrăniți. Recunosc că aceasta este o carne spirituală puternică și nu este pentru cei slabi în credință.

Adam nu a fost născut ci a fost format din praf. Eva nu a fost născută, ci a fost formată din coasta lui Adam. Copiii lui Adam și ai Evei s-au născut și au fost generați printr-un proces de naștere normal. YAHUSHUA a fost născut dar în Rai, nu pe pământ. Cum? Nu mă întrebați; acest lucru este nou și pentru mine. Noi știm că Maria era încă virgină atunci când a conceput. Înțelegeți ce vă spun? Aceasta este carne spirituală puternică; o veți digera voi și mesteca și scuipa înapoi spre mine? Este alegerea voastră! Hei, eu nu sunt suficient de deșteaptă ca să fi realizat acestea. Eu nu am făcut decât liceul, așa că nu puteți să mă numiți o persoană educată care și-a pierdut mințile (sau nebună pentru Hristos, n.tr.). Aceasta este într-adevăr o revelație din Rai și mă rog să fiți binecuvântați cu ea la fel cum suntem eu și toți ceilalți cu care am împărtășit aceasta. Nu vă veți mai simți singuri niciodată, chair dacă sunteți orfani ca mine. (În limba Greacă, cuvântul „a genera” este „apokueo,” care vine de la cuvântul „kuo” sau „kueo,” care înseamnă a fi însărcinată. Prin urmare, „apokueo” înseamnă a „genera, ca din pântec” sau „a da naștere la,” referindu-se la o concepție a vieții.)

Poate primul argument care poate fi oferit ca sprijin al genului feminin al Sfântului Duh este asocierea EI cu „Spiritul Înțelepciunii” (Exodul 28:3, Efeseni 1:17). În Vechiul atât cât și Noul Testament, Înțelepciunea este des personificată prin genul feminin:

„Înţelepciunea şi-a zidit o casă pentru SINE (feminin în Ebraică, n.tr.), ŞI-a ridicat şapte stâlpi” (Proverbe 9:1)

Capitolele 8 și 9 din Proverbe sunt de fapt o alegorie extinsă a Înțelepciunii descrisă ca o femeie.

„Înțelepciunea este cunoscută de copiii EI” (Matei 11:19, Luca 7:35; tradus în Română și ca „Totuşi, Înţelepciunea este îndreptăţită prin toţi copiii EI”).

„De aceea Înţelepciunea lui YAHUVEH a zis: «Le voi trimite profeţi şi apostoli, însă pe unii dintre ei îi vor ucide, iar pe alţii îi vor persecuta” (Luca 11:49). În acest text Domnul nostru echivalează „Înțelepciunea lui YAH” cu Sfântul Duh care i-a înzestrat cu inspirație Divină pe cei care au scris Scripturile (2 Petru 1:21). EL se referă la Înțelepciune folosind genul feminin.

În Vechiul Testament, cuvântul folosit pentru „Înțelepciune” este „chokmah,” care are terminație feminină.

Vă amintiți cuvântul „Înțelepciune” în Limba Greacă a fost preluat de numele Sophia, care este feminin. (În Limba Greacă, cuvântul „sophia” poartă și el genul feminin – η σοφία (n.tr.))

Astfel, în special când citiți Biblia KJV (King James), în care Noul Testament a fost tradus din Limba Greacă, Înțelepciunea ar trebui tradusă prin Sophia. Din ce scop nu au adăugat traducătorii aceasta? În aceste timpuri de sfârșit adevărul care a fost ascuns este revelat pentru aceste timpuri de sfârșit.


„Căci Înțelepciunea (Sophia) este un spirit iubitor...Căci Spiritul Domnului umple lumea.”

Înțelepciunea lui Solomon 1:5-7


„Căci Înțelepciunea (Sophia), care este lucrătoarea tuturor lucrurilor, m-a învățat: căci în EA este un spirit înțelegător, sfânt, unul singur... Căci EA este suflarea puterii lui YAH, și o influență pură care curge din gloria Atotputernicului... Și fiind doar una, EA poate face toate lucrurile: și rămânând în EA însăși, EA înnoiește toate lucrurile: și în toate vremurile intrând în suflete sfinte, EA le face prieteni ai lui YAH și profeți. Căci YAH îl iubește doar pe acela care sălăsluiește cu Înțelepciunea (Sophia).”

YAHUSHUA ha MASHIACH asociază „Duhul Adevărului” cu Sfântul Duh (Ioan 16:13). Înțelepciunea (Sophia) și Sfântul Duh împart roluri identice (1 Corinteni 2:7-11, Romani 5:5, 1 Ioan 5:6-7, Versiunea King James). Dacă nu ar fi prejudecata masculină a teologilor de mai târziu împotriva femeilor, Biserica probabil ar fi recunoscut asociațiile din Vechiul Testament ca fiind descrieri literale ale RUACH ha KODESH (Sfântului Duh).

Al doilea argument care poate fi oferit în sprijinul genului feminin al Sfântului Duh este găsit chiar în numele asociate cu YAHUVEH și Sfântul Duh. Numele lui Dumnezeu în Limba Ebraică este „Elohim.” Majoritatea cărturarilor recunosc că acest cuvânt are terminație de plural, ceea ce unii invocă pentru a sugera o anticipare a Sfintei Treimi în Vechiul Testament. Ceea ce majoritatea cărturarilor nu știu sau nu vor să-și informeze adepții este că „Elohim” nu este pluralul lui „El,” forma masculină a numelui. Este pluralul femininului, „Elowah.” Cuvântul Elohim ar avea astfel atât Genul Masculin cât și Genul Feminin asociat cu el. Creatorii noștri ar fi de ambele Genuri și bineînțeles că știm, conform Genezei, că RUACH ha KODESH atât cât și YAHUSHUA au lucrat cu YAHUVEH să creeze acest pământ.

„Și Elohim a creat ființa umană după chipul SĂU, după chipul lui Elohim EL a creat-o; bărbat și femeie EL i-a creat.” (Geneza 1:27)

Aceasta indică că ambele genuri există în Dumnezeire. Faptul că Sfântul Duh este reprezentarea stabilită pentru principiul feminin este de asemenea sprijinit de cuvântul Ebraic pentru „Spirit.” Acum îl citez pe Ieronim (Jerome), autorul Bibliei în Latina Vulgară: (Recunosc că nu am citit Latina Vulgară, ci am găsit aceasta prin studiu după ce mi-a fost dată această profeție.)

În Evanghelia Evreilor pe care o citeau Nazarinenii scria, „În acest moment Mama MEA, Sfântul Duh, M-a luat.” Nimeni nu trebuie să se simtă ofensat de aceasta, căci cuvântul „Spirit” în Ebraică este feminin, în timp ce în limba noastră (Latină) este masculin și în Greacă este neutru. Cu toate acestea, în divinitate nu există gen.

Comentariul lui Ieronim despre Isaia 11

Această explicație conține o recunoaștere uluitoare. În primul rând, ne spune că exista o tradiție într-o sectă de Primi Creștini care credeau că Sfântul Duh era Mama spirituală a Domnului nostru. În al doilea rând, Ieronim – figură mai ortodoxă nu poate fi imaginată – admite că cuvântul Ebraic pentru „spirit” (RUACH) este feminin, ceea ce înseamnă că pentru Creștinii din primul secol – care în mare parte trăiau în lumea Aramaică (bisericile lui Paul erau foarte mici în comparație) – Sfântul Duh era o figură feminină. Acest lucru a fost pierdut în traducerea din Ebraică în Greacă, și apoi a fost schimbat cu genul masculin când a fost tradus din Greacă în Latină.

În ultimul rând, prejudecata teologică îi face pe Creștini să creadă că distincția genului nu este importantă. Că nu există gen în Dumnezeu – astfel, că nu contează dacă ne referim la Dumnezeu printr-un pronume masculin sau neutru. Datorită multor secole în care lideri Creștini au avut acest comportament, datorită doctrinelor făcute de om și ideilor, eu vreau adevărul și nu mă rog decât pentru adevărul lui YAHUVEH. Eu cred că (genul, n.tr.) contează. Noi nu avem voie să schimbăm „nici măcar o iotă sau o parte a vreunei litere” din Lege (Matei 5:18), și dacă Dumnezeu este reprezentat ca o „ființă” ce cuprinde atât genul masculin cât și genul feminin, atunci este prostesc să ascundem acel lucru în traducerile noastre ale Sfântului Text.

Gândiți-vă la o familie, și din ce consistă ea. Nu mă refer la prostia de același sex din era Sodomei și a Gomorei, a cărei experiență o are lumea de acum. Credeți-mă, YAHUVEH nu va fi batjocorit mult timp; la fel cum Sodoma și Gomora au secerat ceea ce a fost semănat atunci, așa va fi din nou cu aceia care acceptă și fac aceste lucruri. O familie trebuie să consiste dintr-un Tată, o Mamă, și Copii.

Aceasta este ceea ce aud și, proclamând, EU YAHUVEH, am creat o leoaică pentru a da naștere numai unui leu, o femeie nu poate da naștere decât unui om, și, nu este logic, numai Dumnezeu poate da naștere lui Dumnezeu. YAHUSHUA este Unicul Fiu Născut al lui YAHUVEH! Astfel, cine este Mama Cerească care l-a născut pe YAHUSHUA? Este acesta secretul a ceea ce înseamnă să fii „născut” din RUACH ha KODESH? RUACH ha KODESH este Spirit, atunci cineva născut din EA devine Spirit și RUACH ha KODESH trăiește în corpurile noastre până când murim sau suntem luați în Rai prin Harpazo, oricare se întâmplă mai întâi. Despre RUACH ha KODESH cu natura EI eternă spune scriptura, „A fi absent din Trup este a fi prezent cu Domnul YAHUSHUA.” Eu am primit această revelație în timp ce încercam să aduc dovezi în sprijinul celei mai noi cuvântări, Scriptura spune, „litera ucide, dar Duhul dă viaţă” (2 Corinteni 3:6). Această nouă relație dintre oameni și RUACH ha KODESH este unul din lucrurile care identifică o persoană când se naște a doua oară. (Spiritual, prin acceptarea lui Iisus Hristos ca Domn, Izbăvitor, și Mântuitor personal al fiecăruia dintre noi. (n.tr.))


Adăugat pe 9 Iunie 2010
Ecleziast: Înțelepciunea Fiului lui Sirah
Ecleziast: Înțelepciunea Fiului lui Sirah este o carte inclusă în primele Biblii Ebraice și Grecești. Se crede că a fost scrisă în secolul 2 înainte de Hristos. Biserica veche Grecească o denumea de asemenea „Înțelepciunea Atot-Virtuoasă.”

Cuvântul „Ecleziast” vine din limba Greacă și înseamnă „bisericesc;” acest cuvânt descrie orice carte ce era citită la biserică sau primea aprobarea bisericească. Ben Sira, sau fiul lui Sirach, a fost un învățat și scrib care cunoștea foarte bine Legea Ebraică, în special „Cărțile Înțelepciunii.”

Ecleziast

Capitolul 1

Legea, Profeții, și ceilalți scriitori de după ei ne-au transmis mari lecții; în consecință, Israelul trebuie lăudat pentru învățătură și ÎNȚELEPCIUNE.

4. Înainte de toate a fost creată ÎNȚELEPCIUNEA, înţelegerea minţii este din veac...

6. Rădăcina ÎNȚELEPCIUNII, cui s-a descoperit? Şi izvoarele EI, cine le cunoaşte?

8. EL a zidit-O şi a văzut-O, şi a numărat-O, şi a revărsat-O peste toate lucrările Sale.

9. EA se află la tot trupul după măsura dărniciei LUI, şi a dat-O celor ce-L iubesc pe EL.

14. Începutul ÎNȚELEPCIUNII este frica de DUMNEZEU şi cu cei credincioşi EA se formează o dată în sânul mamei.

15. Între oameni EA şi-a pus temelie veşnică şi seminţiei lor se încredinţează.

16. Deplinătatea ÎNȚELEPCIUNII este a se teme de DOMNUL, şi EA îi adapă din roadele EI.

17. ÎNȚELEPCIUNEA va umple casa lor de ce poftesc ei, şi cămările lor de roadele EI.

18. Cununa ÎNȚELEPCIUNII este temerea de DOMNUL, care conferă pace şi sănătate nevătămată; dar şi una şi alta sunt daruri de la DUMNEZEU, Care revarsă cinste peste cei care ÎL iubesc pe Dânsul.

19. DOMNUL a văzut-O şi a măsurat-O; ştiinţă şi înţeleaptă înţelegere ca ploaia EA a revărsat şi a înălţat mărirea celor ce o stăpânesc pe DÂNSA.

20. Rădăcina ÎNȚELEPCIUNII este a se teme de DOMNUL, iar ramurile EI, lungime de zile.

Capitolul 4

1. Înţelepciunea înalţă pe fiii SĂI, şi poartă grijă celor care O caută.

2. Cel care O iubeşte, iubeşte viaţa şi cei care O caută devreme se vor umple de veselie.

3. Cel care O ţine va moşteni mărire şi oriunde va merge îl va binecuvânta DOMNUL.

4. Cei care O slujesc vor sluji CELUI SFÂNT şi pe cei care O iubesc, îi iubeşte DOMNUL.

5. Cel care ascultă de EA va judeca neamuri şi cel care se apropie de EA va locui fără grijă.

6. Cine are încredere în EA are parte de EA şi urmaşii lui O moştenesc.

7. Că EA umblă cu el cu faţa ascunsă şi-l încearcă la început cu ispite şi-l înfricoşează şi-l strâmtorează, și-l chinuieşte cu învăţătura SA, până ce va prinde încredere în el, şi-l va ispiti întru îndreptările EI.

8. Şi iarăşi EA se va întoarce drept la el şi-l va veseli şi îi va descoperi lui cele ascunse ale SALE.

9. Iar de va rătăci, EA îl va părăsi şi-l va da în mâinile căderii lui.

Capitolul 24

1. ÎNȚELEPCIUNEA ÎȘI este laudă SIEȘI şi în mijlocul poporului EA SE va mări.

2. Întru adunarea CELUI PREAÎNALT EA va deschide gura SA şi înaintea puterii LUI SE va lăuda:

3. "EU din gura CELUI PREAÎNALT am ieşit şi ca negura am acoperit pământul.

4. EU întru cele înalte M-am sălăşluit şi scaunul MEU este în stâlp de nor.

5. Am străbătut de jur împrejur balta Cerului şi în fundul adâncurilor am umblat.

6. În valurile mării şi în tot pământul şi în tot poporul şi neamul EU sunt STĂPÂNĂ.

7. După toate acestea EU am căutat odihnă şi am zis: Într-a cui moştenire voi sălăşlui EU?

8. Atunci MI-a poruncit mie FĂCĂTORUL TUTUROR şi CEL care M-a făcut a aşezat locaşul MEU, și a zis: „Întru Iacov locuieşte şi întru Israel moşteneşte.”

9. Mai înainte de veac din început EL M-a zidit şi până în veac nu MĂ voi sfârşi.

10. În locaşul cel Sfânt, înaintea LUI EU am slujit şi aşa în Zion M-am întărit.

11. În Cetatea cea Iubită la fel EL M-a odihnit şi în Ierusalim este puterea MEA.

12. Şi EU M-am înrădăcinat într-un popor privilegiat; în partea DOMNULUI, a moştenirii LUI.

13. Ca un cedru în Liban EU M-am înălţat şi ca un chiparos în munţii Ermonului,

14. Ca un finic la ţărmuri EU M-am înălţat şi ca răsadurile trandafirului în Ierihon, ca un măslin frumos în câmp şi M-am înălţat EU ca un paltin.

15. Ca scorţişoara şi balsamul mirositor am dat EU miros şi ca smirna cea aleasă am răspândit mireasmă, ca galbenul şi ca onixul şi ca stactia şi ca aerul miresmelor din cortul mărturiei.

16. EU ca un terebint am întins ramurile MELE şi ramurile MELE sunt ramurile măririi şi ale darului.

17. EU Sunt ca o viță-de-vie cu ramuri încântătoare, dar şi florile MELE sunt rodul măririi şi al bogăţiei.

18/19. Apropiaţi-vă de MINE cei ce MĂ poftiţi şi vă săturaţi din roadele MELE.

20. Căci pomenirea MEA este mai dulce decât mierea şi moştenirea MEA decât fagurele mierii.

21. Cei care MĂ mănâncă pe MINE iar vor flămânzi; şi cei care MĂ beau iar vor înseta.

22. Cel care MĂ ascultă pe MINE nu se va ruşina şi cei care lucrează întru MINE nu vor păcătui.”

23. Toate acestea sunt cartea Legăturii DUMNEZEULUI CELUI PREAÎNALT, Legea pe care 24/25 a poruncit-o Moise moştenire adunărilor lui Iacov.

26. Această Lege face să curgă ca Fisonul ÎNȚELEPCIUNEA şi ca Tigrul, în zilele primăverii; EA umple, ca Eufratul, INTELIGENȚA şi ca Iordanul, în zilele secerii.

27. Şi face DISCIPLINA să curgă ca Nilul, ca Ghihonul în zilele culesului.

28. Primul om n-a cunoscut-O desăvârşit; nici cel mai recent nu a dat de hotarele EI.

29. Căci gândurile EI sunt mai întinse decât marea, și planurile EI ma profunde decât abisul.

30. Şi EU ca o albie de râu şi ca un izvor de apă am ieşit din Rai.

31. Am zis, „Voi adăpa grădina MEA şi voi îmbăta sădirea MEA.” Și iată s-a făcut MIE din albie râu şi din râul MEU s-a făcut mare.

32. Că ÎNVĂŢĂTURA ca zorile EU o răspândesc şi o arăt până departe.

33. Şi ca Profeția EU voi turna Învăţătura şi EU o voi lăsa pe ea în neamurile veacurilor.

34. Și vedeţi, EU nu numai pentru MINE m-am ostenit, ci pentru toţi cei care caută ÎNȚELEPCIUNEA.

Capitolul 51

13. Când eram încă tânăr, mai înainte până a nu rătăci, am căutat să am ÎNȚELEPCIUNEA întru rugăciunea mea.

14. Înaintea sfântului locaş m-am rugat pentru EA şi până la cele de pe urmă o voi căuta pe EA.

15. Ca de faţa strugurelui copt, aşa s-a veselit inima mea de EA. A umblat piciorul meu întru dreptate; din tinereţile mele am căutat-O.

16. Am plecat puţin urechea mea, şi am primit, şi multă învăţătură am aflat.

17. Mare folos am avut de la EA; CELUI care mi-a dat ÎNȚELEPCIUNE ÎI voi da slavă.

18. Că am cugetat ca s-O urmez şi am râvnit binele şi nu voi fi ruşinat pentru aceasta.

19. Foarte s-a nevoit sufletul meu pentru EA şi întru toată fapta mea sârguitor am fost. Mâinile mele le-am întins spre Înălţime şi, când n-am ştiut-O, m-am tânguit.

20. Sufletul meu l-am îndreptat la EA şi, întru curăţie stând, inima mea mi-am lipit de EA din început. Pentru aceea nu mă voi lipsi de EA.

21. Şi lăuntrul meu s-a tulburat căutând-O, pentru aceea bună comoară mi-am agonisit.

22. Mi-a dat DOMNUL drept plată limba şi cu ea ÎL voi lăuda.

23. Apropiaţi-vă către mine, cei neînvăţaţi, şi rămâneţi în casa învăţăturii!

24. Pentru ce întârziaţi la acestea, deşi sufletele voastre însetează foarte?

25. Am deschis gura mea şi am grăit: Agonisiţi-O fără de argint.

26. Puneți-vă gâturile sub jugul EI, şi să primească sufletul vostru învăţătură; EA este aproape de cei care O caută.

27. Vedeţi cu ochii voştri că puţin m-am ostenit şi multă odihnă mi-am aflat.

28. Luaţi învăţătură, că mult argint şi mult aur veţi câştiga cu EA.

29. Să se veselească sufletul vostru de mila DOMNULUI şi să nu vă ruşinaţi niciodată de lauda LUI.

30. Lucraţi lucrul vostru mai înainte de vreme, şi EL va da plata voastră la timpul potrivit.

Acelora care vor încerca să mă eticheteze drept fals profet, cercetați voi înșivă/însevă Scripturile, studiați, și înfăţişați-vă ca oameni încercați (2 Corinteni 2:15). Orice Evreu știe că în Ebraică „Ruach” nu este Nume masculin! Spuneți-mi voi, de ce este „Înțelepciunea” în Sfintele Scripturi și chiar și în KJV numită o „EA?” Nu este RUACH ha KODESH „Toată Înțelepciune”?

Care Este Numele RUACH ha KODESH? „EU SUNT MAMA SHKHINAH, de asemenea numită MAMA ÎNȚELEPCIUNE și EU sunt GLORIA lui YAHUVEH!”

Scrisă/Spusă sub ungerea MAMEI SHKHINAH
prin Apostol Elisabeth (Elisheva) Elijah
27 Februarie 2007

Distribuiți aceasta liber. Singurul lucru pe care vi-l cer este să includeți și dovezile Scripturale atașate mai jos.

* * * * * * *


EU sunt MOMMA (MAMA) SHKHINAH, EU sunt numită „Înțelepciune” și în Ebraică RUACH ha KODESH și de asemenea numită SFÂNTUL DUH. Elisabeth, EU sunt femeia în vârstă pe al Cărei umăr ți-ai odihnit capul în Rai, în ceea ce tu numești vis dar care nu a fost numai un vis, este cu mult mai mult. Elisabeth, îți amintești când ai împărtășit visul cu lumea și ai spus, „Nu știți cumva cine era femeia aceea de la Masa Ospățului din Rai, care mă iubește cu o dragoste atât de copleșitoare?”

Îți dau răspunsul acum, eram EU, MAMA ta SHKHINAH, MAMA ta ÎNȚELEPCIUNEA (în Limba Greacă înțelepciune se traduce prin Sophia), acesta este motivul pentru care tu nu ai mai suferit sau nu ai mai simțit de atunci vidul de a nu fi cunoscut dragostea unei mame. Fiecare bebeluș se naște cu o dorință și o nevoie de dragostea unei Mame și a unui Tată, pentru că toate ființele umane se nasc ca bebeluși cu o nevoie de dragoste pământească și de protecție a unei Mame și a unui Tată. DRAGOSTEA MEA este cea în care tu te-ai cufundat când ai stat la Masa de Ospăț din Rai cu MINE și cu Cerescul Tău ABBA YAHUVEH, așteptându-i pe ceilalți să ți se alăture. Dragostea MEA și prezența MEA te-au învăluit, căci EU sunt SFÂNTA ta Mamă; EU sunt singura REGINĂ a Raiului, nu există alta.

Satana are contrafacerea lui; ea a venit ca Jezebel și acel spirit a invadat majoritatea Bisericilor unde odată EU le numeam Sfinte. Într-un anumit moment SPIRITUL MEU SFÂNT, prezența MEA Sfântă, și Sfânta putere de ungere era binevenită, iar Sfinții MEI Profeți și Apostoli erau căutați; acum majoritatea sunt insultați și goniți.

Nu există decât o singură adevărată SFÂNTĂ MAMĂ, și EU sunt de asemenea numită SFÂNTUL DUH. Nu crede minciunile pe care le predă Biserica Catolică, căci ei o iau pe Miryam (Maria), mama pământească a lui YAHUSHUA, și o unesc ca parte din Sfânta Treime. Ea a fost mama LUI pământească dar EU sunt Mama LUI Cerească.

Nu există alt mijlocitor înaintea tronului decât YAHUSHUA, numai prin Numele LUI și numai prin Sacrificiul LUI de Sânge care este numit Noul Testament de Sânge există Mântuire. Și mama pământească a lui YAHUSHUA a avut nevoie de un Mântuitor, ea nu a fost perfectă, și nici nu a pretins a fi așa, ea chiar L-a numit pe EL Domn și dacă ea ar fi fost perfectă sângele ei ar fi fost sacrificat la Calvar și ar fi sacrificiu pentru păcate. Ea nu a cerut niciodată nimănui s-o venereze, și nici nu dorește asta. Ea nu vrea decât ca oamenii să fie direcționați către fiul ei YAHUSHUA ha MASHIACH. Avertizează-i pe Catolici să nu cheme numele ei la ora morții lor, ci in schimb să cheme singurul Nume care poate mântui, YAHUSHUA ha MASHIACH!

EU proclam prin tine aceste revelații, Elisabeth, ca să le spui oamenilor Sfinți. Dacă ei vor primi ceea ce este vorbit în această profeție, ei vor vedea din nou semne, minuni, și miracole la fel ca în vremurile de demult, când YAHUSHUA colinda pământul. Dacă ei vor îmbrățișa adevărurile Adevăratului Shabbat și nu MĂ refer la duminică! Învățați importanța de a-L onora pe YAHUSHUA prin Sfintele Sărbători. Evitați Sărbătorile păgâne care încearcă să înlocuiască adevăratele Zile Sfinte Cerești, folosiți Numele Sacre Ebraice, trăiți într-un mod Sfânt și nu compromiteți sau nu vă fie frică să proclamați ceea ce știți a fi adevărat. Veți vedea o ungere mai mare decât ați cunoscut vreodată în aceste timpuri de sfârșit.

Sfinții au devenit mai sfinți și răii au devenit mai răi, acum este timpul pentru o ungere mai mare și revelații prin profeții, și cuvinte de cunoaștere. Nu bagatelizați împărtășania (căci) este o armă zilnică de folosit împotriva satanei, reamintindu-i (satanei) că nu are drept asupra voastră! Mustrați păcatul și păcătoșii și nu vă temeți de ce cred ceilalți când voi proclamați și avertizați. Preferați să ofensați simple ființe umane sau pe YAHUVEH? Este atât de trist cum libertatea de a vorbi împotriva răutăților acestui pământ este redusă la tăcere pentru că atâția dintre Copiii MEI Sfinți rămân tăcuți. Un drept după altul este jupuit de pe voi în toată lumea!

Unde erau Copiii Sfinți în America și în jurul lumii, când Judecătorul Roy Moore a fost copleșit numeric de păgâni și de Guvernul American? El a luptat să păstreze un monument de piatră pe care îl proiectase și ridicase în onoarea lui YAHUVEH și care expunea Cele Zece Porunci! Un Judecător trebuie să apere dreptatea și adevărul. Judecător Roy Moore, Raiul te-a promovat cu acel titlu și nimeni nu ți-l poate lua. Tu ești cinstit în Rai pentru ceea ce ai făcut pe 27 August 2003 în Alabama. Fiecare lacrimă pe care ai vărsat-o este înregistrată în Rai și a venit ca o mireasmă dulce la nările lui YAHUVEH din cauza dragostei și loialității tale față de EL și YAHUSHUA. Aceia care se fac pe sine Judecători și jurați asupra ta, și Judecătorul corupt care ți-a luat promovarea dată ție de Rai, cea de Judecător Suprem al Statului Alabama, vor gusta cum este să înoate în Lacul de Foc. Toți cei care au participat vor sta înaintea lui YAHUVEH, JUDECĂTORUL ÎNTREGII CREAȚII!

Pentru toți oamenii care s-au rugat și au mijlocit și l-au încurajat pe acest om, și au plâns cu el, și au suferit cu el, lacrimile voastre sunt de asemenea înregistrate în Rai. El a sacrificat totul pentru că a refuzat să compromită adevărul. De ce fiecare biserică din lume, în special în Alabama și așa-numita Centură a Bibliei (state Creștine în America, n.tr.) nu l-au sprijinit pe acest om și nu au protestat cu el? EU vă voi spune de ce, „Voi v-ați temut că veți fi de asemenea atacați.” Voi l-ați lăsat pe fratele vostru în YAHUSHUA să fie copleșit numeric de păgâni. Voi ați făcut scuze și ați spus, „Ei bine, el a încălcat legea și nu a îndepărtat monumentul când i s-a spus să facă aceasta.” Cum îndrăzniți! Voi ați fost testați și ați picat testul. Câte furtuni, secete, valuri de caniculă, și inundații vor fi suficiente ca să vă trezească și să luptați pentru ceea ce voi știți că este Sfânt și drept. Așteptați doar până ce YAHUVEH apasă piciorul SĂU și pământul vostru se cutremură de frică. Așteptați doar până când foametea, pestilența, și boala vă acoperă statele și voi vă veți ruga și întreba de ce?

Voi Cei Sfinți, încurajați-l; nu uitați prețul pe care el l-a plătit. El a făcut ceea ce atât de puțini dintre voi fac și aceea este să vă ridicați împotriva mulțimii și să vorbiți împotriva a ceea ce voi știți că este rău. Homosexualitatea este din ce în ce mai răspândită. Copiilor le sunt spălate creierele la vârsta de Preșcolari să creadă că homosexualitatea și căsătoria de același sex este (un lucru) normal. Ce duhoare în nările lui YAHUVEH au devenit sistemele judiciare și politice. Bisericile Babilonului îmbrățișează și își încurajează congregația să nu vorbească împotriva păcatului sau păcătoșilor. Bisericile organizate au ceea ce YAHUVEH denumește o abominație stând în spatele amvoanelor și numindu-se pe sine predicatori. Cei câțiva Sfinți rămași în aceste Biserici sunt goniți, sau respinși și insultați. Pastorii mint congregația și spun, „Orice zi poate fi un Sabat,” și continuă cu duminica făcută de om. Foarte curând ei vor plânge din cauza a ceea ce vor secera pentru că îi învață aceasta pe alții și o practică.

Îți aduci aminte Elisabeth, cum visul cu Masa Ospățului părea real? Aceasta este pentru că EU sunt Aceea Care te-a adus în Rai, reamintindu-ți cum te simți acolo când tu ți-ai pus capul iubitoare pe umărul MEU, în ceea ce tu acum numești „Visul Mesei Ospățului.” Numele MEU este MOMMA (MAMA) SHKHINAH; EU sunt dragostea Mamei Cerești după care tu ai tânjit întotdeauna. EU am făcut aceasta ca să-ți arăt că nu ești un copil fără mamă la fel cum tu nu ești un copil fără tată. YAHUVEH și EU suntem Părinții tăi Cerești la fel cum suntem Părinți pentru toți aceia ale căror nume se găsesc în Cartea Mielului, A Vieții.

EU îți spun aceasta pentru că timp de o viață întreagă tu ai suferit și ai simțit un vid, la fel cum simt și alții, căutând mereu dragostea unei mame pământești și a unui tată pământesc, și cu toate acestea ție ți-au fost dați Părinți Cerești Care nu te vor părăsi sau renunța la tine, și nu te vor răni în niciun fel. EU îți spun aceasta pentru ca alții care simt că au același vid, cu părinți nemântuiți care refuză să-L accepte pe YAHUSHUA ca MASHIACH, singurul MASHIACH, vor realiza că nu le lipsește nimic în YAHUSHUA. Ei au atât un Tată Ceresc cât și o Mamă Cerească și NOI suntem Spirit la fel cum erau toți oamenii înainte să se nască pe pământ. După cum este scris, amintește-ți: „Carnea nu poate intra în Regatul Raiului.”

EU împărtășesc acest secret din Rai astfel încât aceia care ÎL iubesc pe (Prea)Iubitul MEU Fiu YAHUSHUA și ÎL acceptă ca MESIA să nu fie convinși de minciunile religiilor făcute de om și s-o strige pe mama pământească a lui YAHUSHUA, Maria, la ora morții lor. În loc de aceasta, strigați Numele lui YAHUSHUA ha MASHIACH și căiți-vă și cereți milă. Amintește-le de Sfânta Scriptură cu cuvintele proprii ale lui YAHUSHUA vorbite în Ioan (Yohanan) 10:1-30.

Dragostea niciunui părinte Pământesc nu se poate compara cu dragostea Noastră Cerească. EU îți spun aceasta pentru ca să o împărtășești cu toți copiii NOȘTRI, în special cu aceia care au un vid în viețile lor, necunoscând niciodată dragostea unei mame pământești sau a unui tată pământesc. EU le vorbesc tuturor acelora care au fost abuzați emoțional, fizic, și sexual și au tânjit după dragostea unui Sfânt Tată și unei Sfinte Mame. Acceptați-L pe YAHUSHUA ca al vostru MASHIACH (Mesia) și permiteți-MI să vă umplu cu Sfânta MEA dragoste, prezență, și Putere unsă. Lăsați-MĂ să vă fiu MAMA voastră SHKHINAH, EU sunt Aceeași cu Cea pe care O numiți SFÂNTUL DUH. EU sunt Cea care vă învață binele de rău, la fel cum slujba unei mame Sfinte pământești este să vă fie mentor în același mod.

Iubita MEA Fiică Elisabeth, spune-le pentru MINE, dacă doar vor accepta să primească această revelație, ei nu vor mai simți niciodată acel vid înăuntrul lor. În Manuscrisele de Demult, citiți și vedeți că „ÎNȚELEPCIUNEA” este numită „EA” și că Scripturile de Demult se referă la MINE ca „EA.” Studiați și înfăţişați-vă ca oameni încercați. Toți aceia care se îndoiesc de acest cuvânt și te atacă pentru că proclami acest secret, ori nu sunt din DUHUL MEU SFÂNT și numele lor nu se găsește în Cartea Mielului, A Vieții, căci Oile lui YAHUSHUA aud vocea LUI sau au o măsură de credință, dar preferă să nu fie controversate și continuă să urmărească traducerile incorecte ale Noului Testament în care cuvântul „EL” este folosit în loc de „EA.”

Ei preferă să urmeze învățăturile omului în loc de DUHUL MEU și ADEVĂRUL pe care EU l-am rezervat pentru acest timp de sfârșit. Toți aceia care citesc aceasta, este alegerea voastră dacă vreți să pășiți în intimitate mai adâncă cu Aceea pe Care O numiți SFÂNTUL DUH sau nu, EU nu forțez pe nimeni să facă aceasta. Mireasa lui YAHUSHUA se va bucura de această nouă revelație pentru că ei încearcă mereu să afle secretele Raiului.

Există trei Tronuri Domnitoare; YAHUVEH stă în mijloc, YAHUSHUA ha MASHIACH stă de-a dreapta lui YAHUVEH și EU, MAMA ta SHKHINAH stau de-a stânga. NOI toți trei domnim în Rai în mod egal și suntem CO-CREATORI. Cu toate acestea, nu există decât un singur MASHIACH numit YAHUSHUA. Numai prin Numele și Sângele lui YAHUSHUA există Mântuire pentru oamenii de pe pământ. YAHUSHUA este singura ușă a Mântuirii care duce în Rai. Oricine încearcă să intre prin alt nume sau altă cale nu va găsi decât ușa spre iad. Nu fiți înșelați, există multe religii dar numai o singură ușă spre Rai prin Numele și Sfântul Sânge Fără de Păcat care a fost sacrificat de YAHUSHUA.

Religia mondială care încearcă să combine toate religiile și diferitele doctrine făcute de om într-una singură este o minciună și nu va duce sufletele decât în iad. Secretul Numelui MEU a fost sigilat în Cartea lui Daniel și EU îl eliberez acum în acest moment ca să-i încurajez pe toți Copiii MEI Sfinți care înfometează să mănânce carne spirituală puternică întrucât ei au digerat deja cu ușurință laptele lumii. Acestea sunt zile periculoase și vin și mai rele. YAHUSHUA a promis că Ioan (Yohanan) a botezat cu apă, dar YAHUSHUA botează cu focul DUHULUI SFÂNT, despre Focul MEU Sfânt vorbește EL, EU sunt RUACH ha KODESH și EU sunt MAMA CEREASCĂ a lui YAHUSHUA. YAHUVEH este TATĂL LUI CERESC.

EU sunt MAMA SHKHINAH GLORIA și lumina MEA Sfântă este cea care radiază de pe fețele sfinților MEI copii, aceia care într-adevăr NE iubesc, venerează, și NI se supun lui ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA, și MIE RUACH ha KODESH. Prin ungerea MEA sunt posibile toate lucrurile, prin Numele lui YAHUSHUA. Nu v-a spus al vostru MESIA YAHUSHUA că EL trebuia să părăsească acest pământ, dar că EL nu voia să vă lase singuri, că vă va trimite mângâietorul, și EU sunt Aceea Care vă alină temerile, vă încurajează, vă este mentor, vă mângâie ca o Mamă, nu-i așa?

EU sunt MAMA SHKHINAH GLORIA; EU sunt SFÂNTUL DUH care a venit în camera de sus cu Sfântul MEU Vânt și Sfântul Foc după cum este spus în Faptele Apostolilor. EU am umplut Discipolii cu Focul MEU Sfânt uns când zăboveau pentru MINE în Camera de Sus. EU sunt Cea Care a venit ca un Vânt Puternic care a bătut în Camera de Sus și acesta este motivul pentru care am născut, prin tine Elisabeth, această Parohie, să predic atât Evreilor cât și celor care nu sunt Evrei. Și EU am dat numele acestei Parohii ALEPH ȘI TAV VÂNTUL ATOTPUTERNIC RUACH ha KODESH PAROHIA DE FOC! Iubită Fiică Elisabeth, la început, înainte să-ți cunoști rădăcinile Evreiești, făceai încă parte din Bisericile organizate Penticostale. Cu toate acestea, EU, MAMA SHKHINAH, sunt Cea care a dat acestei Parohii numele Alpha și Omega Vânt Atotputernic Parohia Focului Duhului Sfânt! La fel ca și același nume cu VÂNT PUTERNIC. (Există două variante ale numelui Parohiei, Vânt Atotputernic și Vânt Puternic. (n.tr.)) Știam că într-o zi tu vei fi folosită pentru a împărtăși unele dintre secretele Raiului cu Seminția MEA Sfântă.

EU, MAMA SHKHINAH, sunt Cea Care te-am avertizat, Elisabeth, chiar înainte ca tu să fi auzit de internet, să nu denumești această Parohie după tine, și EU ți-am uns urechile ca să auzi fizic vocea lui YAHUVEH trezindu-te și avertizându-te în ziua în care Jimmy Swaggart a căzut și a mărturisit în fața lumii întregi. În dimineața aceea YAHUVEH te-a trezit și a spus, „Păzește-te, fiecare parohie denumită după un om va cădea, căci atunci când păstorul cade oile se împrăștie.” (Pe 21 Februarie 1988).

Mândria intră (în om) când un bărbat sau o femeie face aceasta. Astfel păziți-vă Joyce Meyers, Marilyn Hickey, Juanita Bynum, Paula White, Jan Crouch, Paul Crouch, Creflo Dollar, T.D. Jakes, Jessie Duplantis, Joel Osteen, printre nenumărați alții atât femei cât și bărbați, voi erați odată atât de umili, umpluți cu Duhul MEU, și acum sunteți gata pentru o mare cădere. Din cauza mândriei voastre voi veți fi dărâmați de pe piedestalurile voastre și dacă voi nu vă căiți de practicile voastre ticăloase, ceea ce a fost făcut în secret va fi strigat de pe acoperișurile caselor și voi veți fi îngropați sub propriile voastre piedestaluri.

Aceasta se aplică tuturor Parohiilor denumite după oameni. Nu un simplu muritor a plătit sacrificiul suprem ca să facă asta, și voi ați fost avertizați prin acest profet, prin mesaje profetice în repetate rânduri. Când veți fi în fața lui YAHUVEH nu veți avea scuză de ce NE-ați furat Gloria (Slava) NOASTRĂ și ați îngrămădit-o deasupra voastră ca numele voastre pământești să fie ridicate și nu YAHUVEH, YAHUSHUA, sau EU, RUACH ha KODESH! NOI nu NE împărțim Gloria cu niciun bărbat și nicio femeie! Voi care faceți aceasta veți afla cu greul ce se întâmplă cu cei care au făcut aceasta. (Naum 1)

Ca avertisment pentru cei care se numesc pe sine Sfinți și se cred demni să poarte o coroană, să ducă un sceptru, și să stea pe un tron și să poarte robe lungi preoțești, iertând păcatele alora. Numai YAHUSHUA ha MASHIACH a plătit prețul suprem pentru a fi singura Sfântă ispășire umană de Sânge fără de păcat pentru un sacrificiu pentru păcat. YAHUSHUA este perfect și fără de păcat în toate felurile, nici măcar un gând păcătos nu I-a trecut prin minte. Cum îndrăzniți să-i învățați pe oameni să vă venereze pe voi și să furați Lauda, Cinstea, și Gloria NOASTRĂ! Cum îndrăzniți să-i faceți pe alții să se încline și să vă sărute mâna și să îngenuncheze la picioarele voastre? Flăcările Iadului și Lacul de Foc vor fi următoarea voastră locuință după ce se termină viața aceasta. Voi ați fost avertizați. Ce preț ați plătit să faceți aceasta? Sunteți fără de păcat? V-ați dat voi viața ca sacrificiu și ați murit și ați înviat a treia zi și v-ați înălțat la Cer 40 de zile mai târziu? Stați voi acum de-a dreapta lui YAHUVEH?

Nici unul dintre voi care permite ca aceasta să continue și să îi faceți pe oameni să creadă că aceasta nu este păcat nu sunteți un adevărat Sfânt Profet, căci voi nu știți secretele rezervate numai pentru Profeții lui YAHUVEH pe care EL îi numește prietenii SĂI. Un Adevărat Profet este unul căruia îi sunt încredințate secretele lui YAHUVEH. Fiți avertizați, toți cei care urmează acești falși zei pământești și îi sprijină vor secera aceeași soartă. Căiți-vă astăzi înainte de a fi prea târziu; dacă sprijiniți orice Parohie care nu avertizează de pericolul unei religii mondiale, care nu vorbește public împotriva păcatului, indiferent de prețul pe care trebuie să-l plătească în lumea aceasta. Majoritatea celor care pretind a fi Creștini sunt într-adevăr căldicei și au compromis. Pastorii sunt o duhoare în nările MELE și ei gonesc pe oricine este uns care îi avertizează de aceasta afară pe ușa Bisericii.

EU sunt MOMMA SHKHINAH, Cea Care proclamă în Limbi Sfinte după cum este descris în Faptele Apostolilor. EU sunt MOMMA SHKHINAH, MAMA ÎNȚELEPCIUNE. Alții MĂ numesc SFÂNTUL DUH sau RUACH ha KODESH, acesta este Titlul MEU, și este descrierea MEA a Cine sunt, SPIRITUL (DUHUL) lui YAHUVEH. NOI suntem UNA. Pentru cei care ALEG să folosească aceste Nume care sunt rezervate pentru aceia care cu adevărat își doresc mai multă intimitate cu RUACH ha KODESH, voi MĂ puteți numi MAMA SHKHINAH, sau MAMA SHKHINAH GLORIA, sau MAMA ÎNȚELEPCIUNE sau MAMA RUACH ha KODESH, doar să vă aud recunoscându-MĂ ca MAMĂ ÎMI va face plăcere. Testați-MĂ și vedeți dacă aceasta nu vă stârnește dragostea pentru MAMA voastră SHKHINAH și mai mult.

Mulți au deplâns și s-au întrebat unde sunt miracolele de demult? Îmbrățișați aceaste noi cunoștințe pe care le proclam și dați-MI crezare pentru Cine sunt. Observați și vedeți cum crește ungerea și semne, minuni, și miracole pe care le veți vedea din nou, în Numele lui YAHUSHUA ha MASHIACH. Cu toate acestea, este alegerea voastră. Dacă voi insistați să MĂ numiți „EL” în loc de „EA,” este alegerea voastră și pierderea unei intimități mai mari cu MINE, care aduce o ungere mai mare și EU voi împărtăși liber mai multe revelații din Rai cu voi. Nu MĂ înțelegeți greșit; aceasta nu are legătură cu Mântuirea voastră. Aceasta are legătură cu o mai mare ungere și intimitate cu Cea care rezidă înăuntrul Templului vostru, dacă numele vostru este scris în Cartea Vieții. Aceasta nu se poate întâmpla decât dacă L-ați acceptat pe YAHUSHUA ca MESIA și L-ați rugat să vă spele toate păcatele în Sângele LUI Vărsat la Calvar și v-ați căit și ați întors spatele păcatului. EU nu voi rămâne într-un vas necurat mult timp. Nu MĂ testați cu privire la acest lucru. Sfinții au devenit mai sfinți, și cei lipsiți de sfințenie au devenit și mai lipsiți de sfințenie în aceste vremuri de sfârșit.

Voi știți Numele lui YAHUVEH; voi știți Numele lui YAHUSHUA ha MASHIACH, și acum, prin această Parohie și această Fecioară Care Proclamă Cuvântul lui DUMNEZEU, EU acum împărtășesc acum Numele MEU ca MAMA SHKHINAH, MAMA voastră ÎNȚELEPCIUNE. Numele MEU este rezervat pentru aceia care doresc să crească, să se cufunde în, și să le fiu mentor într-un grad mai mare în dragostea MEA de Mamă Cerească și o ungere mai puternică a SFÂNTULUI DUH, MAMA SHKHINAH este Numele MEU. EU sunt vocea liniștită și mică („Murmurul suav” – cf. 1 Regi 19:11-13. (n.tr.)) ce vorbește în Sfântul Vânt, și te aprinde cu FOC SFÂNT uns; de aceea se încălzește corpul tău sub atingerea MEA unsă. EU sunt mângâietorul lui YAHUSHUA și Mama LUI Cerească. YAHUSHUA este Fiul MEU născut în aceeași măsură în care este Fiul născut al lui YAHUVEH. EU sunt singura Regină a Raiului. Nu dați acest titlu nimănui altcuiva.

EU sunt Mama Natură; YAHUVEH este Cel care creează și proclamă, spre exemplu, „Zebră ieși la iveală,” și EU sunt Cea care pune dungi unice pe fiecare zebră. YAHUVEH creează și EU, MOMMA SHKHINAH, decorez. ABBA YAHUVEH creează și EU, MAMA ta SHKHINAH GLORIA, decorez toată creația. Înțelegi acum? YAHUVEH creează o floare, dar EU, MAMA ta SHKHINAH, sunt Cea care decorează floarea cu un curcubeu de culori, EU fac fiecare petală unică. EU numerotez petalele pe fiecare floare și EU le dau frumusețea în texturi și miresme. În tot ceea ce este creat EU sunt MAMA SHKHINAH și EU ÎMI pun gloria de asemenea pe tot ceea ce al tău ABBA YAHUVEH creează. EU sunt MAMA SHKHINAH și EU finisez toată creația. EU sunt cea care face frumoase toate lucrurile create. YAHUVEH, YAHUSHUA, și EU suntem CO-CREATOR.

EU sunt Cea care pune mireasma dulce în pielea unui bebeluș. EU sunt Cea care face fiecare ființă umană unică, chiar și gemenii identici au unicitatea lor. EU sunt Cea care îți hotărăște fiecare parte din ADN. Eu sunt Cea Care vă dă amprente unice de identificare pe palme și degete. EU sunt MAMA voastră RUACH ha KODESH pentru cei care preferă să folosească acel nume mai formal, și EU vă spun că EU sunt Aceea care a pus strălucirea în fiecare stea, și femeile au fost făcute după chipul MEU la fel cum bărbații au fost făcuți după chipul lui YAHUVEH. După al cărui chip credeți că a fost modelată Eva? De unde credeți că vine Scriptura care spune, „Nu este bine ca bărbatul să fie singur, EU îi voi face un ajutor?” Aceasta este pentru că, după cum YAHUVEH este Tatăl veacurilor Cel Etern, la fel sunt și EU Mama veacurilor Cea Eternă, la fel cum este YAHUSHUA Cel Etern. NOI suntem definiția ETERNITĂȚII.

YAHUVEH a creat mâncarea, dar EU am creat varietatea rețetelor pentru ca voi să vă bucurați de mâncare. YAHUVEH a creat limba dar EU am creat papilele gustative, EU, MAMA voastră SHKHINAH GLORIA, MAMA voastră ÎNȚELEPCIUNEA, am determinat care va fi gustul fiecărui fel de mâncare. Va fi sărată, dulce, amară, acră, sau condimentată? YAHUVEH a creat ploaia, și EU MAMA voastră ÎNȚELEPCIUNEA am creat mireasma de după ploaie și am pus roua pe iarbă. YAHUVEH a creat zăpada, și EU, MAMA voastră SHKHINAH, am creat ca fiecare fulg de zăpadă să arate diferit. YAHUVEH a creat curcubeul și EU, MAMA voastră SHKHINAH, am ales spectrele de culoare pentru acel curcubeu. YAHUVEH creează și EU, MAMA voastră RUACH ha KODESH, finisez toate lucrurile. Vedeți singuri când vă uitați în jur cu această nou-găsită înțelepciune și veți vedea creația cu noi ochi și venerație.

YAHUVEH a creat Leul și EU, MAMA voastră SHKHINAH, i-am dat leului RĂGETUL. YAHUVEH a creat câinele, EU MAMA voastră SHKHINAH i-am dat câinelui LĂTRATUL. YAHUVEH a creat Pisica, EU MAMA voastră SHKHINAH i-am dat Pisicii mieunatul și misterul torsului ei. EU MAMA voastră SHKHINAH le-am dat păsărilor cântecele dulci cu care NE Cinstesc. Înțelegi situația?

EU MAMA voastră SHKHINAH vă iubesc atât de mult (încât) am promis să nu-i părăseasc sau nu să-i las în urmă niciodată pe copiii MEI sfinți care au acceptat prețul lui YAHUSHUA pe care EL l-a plătit la Calvar, aceia care s-au căit de păcatele lor, și care au întors spatele păcatelor lor, și care acum iubesc, servesc, și încearcă să I se supună lui YAHUSHUA. Credința fără lucrări este moartă. Când vă nașteți a doua oară (Spiritual (n.tr.)) aceasta este prin Numele și Sângele lui YAHUSHUA. DUHUL MEU SFÂNT este Cel care trăiește și sălășluiește în fiecare credincios născut a doua oară. EU sunt Cea care duce sufletele la YAHUSHUA și te condamnă când ai păcătuit. Nu îți împietri inima când EU MAMA ta SHKHINAH te condamn, în loc de aceasta căiește-te repede astfel încât YAHUSHUA să te poată ierta.

EU nu voi rămâne mult timp într-un vas necurat. Țineți minte, ceea ce auziți cu urechile voastre fizice, vedeți cu ochii voștri fizici, și faceți cu trupurile voastre fizice, dacă este nesfânt ÎMI testați răbdarea, EU nu voi rămâne întotdeauna într-un bărbat sau într-o femeie. Cu toate acestea, EU sunt răbdătoare și îndelung-suferitoare de dragul lui YAHUSHUA și al prețului pe care EL l-a plătit la Calvar. Fiți Sfinți la fel cum EU sunt Sfântă și nu deschideți ușa satanei ca să intre și să vă posede trupurile.

EU vă avertizez acum, nu o lapidați pe Fiica MEA Elisabeth sau nu o numiți fals profet pentru că scoate la iveală mesajele MELE, sau voi veți blasfemia mesajul MEU uns și pentru aceasta voi vă veți damna sufetul vostru, nu există iertare pentru aceasta. Întrebați-vă ce are ea de câștigat învâțându-i pe alții un astfel de mesaj? Numai persecuție de la bisericile organizate, și batjocură de la dușmanii MEI și ai lui YAHUVEH și YAHUSHUA.

Fusese deja decretat înainte ca acest pământ să se formeze care dintre voi ați fost aleși și vă veți supune și îi veți scrie și îi veți mulțumi pentru îndrăzneala ei în supunere și împărtășirea acestei revelații secrete cu lumea. Înainte ca acest pământ să fie făcut voi ați fost aleși să faceți parte din această Parohie ca ajutători. Voi ați citit profețiile și ați auzit adevărurile și poruncile de a fi Sfinți. Acum vreau ca voi să vă puneți această întrebare: „Dacă vouă v-ar fi fost dat acest secret pentru a-l împărtăși, ați fi fost suficient de curajoși să îl eliberați și să primiți persecuția care va veni cu acest adevăr?” Aceia care pretindeți că iubiți Sfântul Duh, de ce nu v-ați bucura să cunoașteți acest secret pe care EU îl revelez Copiilor MEI ai SFÂNTULUI MEU DUH? EU vă avertizez, nu MĂ mâhniți căci EU nu voi rămâne pentru totdeauna în oameni.

EU aud oftatul de ușurare al acelora care recunosc adevărul și cu toate acestea recunoașteți de asemenea că sunteți bucuroși că i-a fost dat ei să îl proclame și nu vouă. Cu toate acestea, acum cei care sunt recunoscători vor avea o dorință mai mare să fie ajutători ai acestei Parohii căci voi veți realiza cât de mult este nevoie de voi în toate privințele. Până acum ar trebui să vă dați seama că aceasta nu este o Parohie obișnuită și aceasta nu este un Profet obișnuit. Elisabeth nu este un Profet încurajator (sentimental); ea nu profețește numai cuvinte pe care voi vreți să le auziți, și nu profețește din carne (trup), cuvinte de zi cu zi pe care oricine le poate scrie. Adevăraților Profeți li se dau secrete rezervate pentru prietenii lui YAHUVEH, YAHUSHUA, și Cea pe care O numiți RUACH ha KODESH (SFÂNTUL DUH). Cum putem NOI ști că putem avea încredere în Sfinții Profeți, pentru că așa cum este scris, ei au fost deja testați în Rai?

(Ieremia 1:4-5 (Yirmeyahu) Acum cuvântul lui YAHUVEH a venit la mine şi mi-a zis, „Mai înainte să te fi creat în pântecele mamei tale, te cunoşteam, şi mai înainte să fi ieşit din pântecele ei, te pusesem deoparte şi te făcusem profet al neamurilor.”)

Ieremia a fost cunoscut înainte să fie în pântecul mamei sale, și la fel a fost Profetul MEU Elisabeth Elijah, (care) acum proclamă Numele MEU. Ei i-a fost dat mandatul Sfânt ca indiferent de consecințe să proclame în Numele lui YAHUSHUA ha MASHIACH și YAHUVEH numai pentru Slava, Cinstea, și Gloria NOASTRĂ! NOI întotdeauna trimitem profeți să avertizeze înainte să trimitem sentințe. Nu disprețuiți Darul Profeției, căci martorul lui YAHUSHUA este Duhul Profeției. (Apocalipsa 19:10)

Nu scrie în Sfintele Manuscrise și nu este demonstrat de Profeții din Vechime, „YAHUVEH împărtășește secretele SALE cu Sfinții Profeți,” acesta este un secret pe care EU l-am eliberat acum prin ea, ca să fie o binecuvântare pentru aceia care au dorit să cunoască Numele SFÂNTULUI DUH și să aibă o mai mare intimitate și dragoste cu MINE. Vor exista aceia care citind aceasta sunt umpluți cu SFÂNTUL MEU DUH și ei vor realiza că până acum nu au făcut nimic să ajute această Parohie, sau să încurajeze acest Profet, dar în spirit de mulțumire de acum înainte ei vor face tot ce pot pentru a fi o binecuvântare pentru acest Sfânt Profet și această Parohie. Mari vor fi binecuvântările lor în timp ce muncesc împreună în acest câmp de Recoltă.

Tuturor celorlalți care citesc aceasta și batjocoresc, atenție, păziți-vă, amintiți-vă că nu batjocoriți doar o simplă femeie, căci ea este numai un vehicul prin care EU aleg să eliberez aceste secrete din Rai, voi știți scripturile, avertizați ce se întâmplă cu aceia care batjocoresc Sfântul Duh, nici măcar Sângele lui YAHUSHUA nu poate acoperi acel păcat! Atenție dacă nu înțelegeți acoperiți-vă gura și păstrați tăcerea, rugați-vă și testați spiritul care vorbește. Studiați Vechiul Testament și alte traduceri și realizați că Sfintele Scripturi spun, „NOI Toți Trei suntem uniți ca UNUL.” Când negați pe unul dintre NOI, voi respingeți toată Dumnezeirea. NOI suntem separați și cu toate acestea UNA. Ce parte dintr-un ou fiert este oul? Este coaja, gălbenușul, sau albușul? Nu este totul una? Împreună sunt un ou, și toate una. Cu toate acestea, separat, sunt toate individuale. Nu înțelegeți încă? Așa este cu NOI toți TREI numiți Sfânta Treime.

Cât timp veți mai insista să nu sugeți decât laptele cuvântului? Tot nu sunteți capabili să mâncați carne spirituală puternică? Voi care trăiți în mod Sfânt și cu adevărat puneți Sfânta Treime prima în viața și dragostea voastră, voi v-ați făcut timp să-L cunoașteți pe Abba YAHUVEH, voi v-ați făcut timp să-L cunoașteți pe YAHUSHUA, voi vă rugați și folosiți Numele LOR Sacre Ebraice. Nu vreți să aveți mai multă dragoste și intimitate cu Aceea pe care o numiți SFÂNTUL DUH sau RUACH ha KODESH?

Este alegerea voastră, nu vă va afecta Mântuirea, atâta timp cât nu blestemați acest cuvânt de cunoaștere pe care EU îl eliberez acum prin această Fecioară Profetică Care Proclamă Cuvântul MEU Elisabeth (Elisheva) Elijah. Datorită ascultării ei, acest cuvânt de cunoaștere va suna ca un clopot în jurul lumii. Unii își vor acoperi urechile și vor fugi, unii se vor îndrăgosti mai puternic și vor avea o intimitate mai profundă ca o mamă și un copil, astfel ca EU să pot spori ungerea din ei. Amintiți-vă, ungerea este cea care rupe jugurile și sclaviile.

EU MAMA voastă SHKHINAH GLORIA sunt Cea la care apelează YAHUVEH și YAHUSHUA când au nevoie de mângâiere. NOI privim relele făcute în lumea aceasta, și respingerea SFINTEI TREIMI, în special a Preaiubitului NOSTRU Fiu YAHUSHUA. NOI auzim cum Numele lui YAHUSHUA este blestemat și osândit de limbile oamenilor răi, când ÎI aruncă Sfântul LUI Sacrificiu de Sânge în față, batjocorindu-L și respingându-L. Oamenii răi din lumea aceasta urăsc cuvântul Sfânt și pe toți cei ce trăiesc în mod Sfânt și pe cei care sunt sortiți să se întoarcă în Rai pentru că numele lor se găsesc în Cartea Mielului, A Vieții care a fost scrisă înainte de întemeierea acestui pământ.

Un cuvânt pentru cei care apără Adevăratul Shabbat și demască Sabatul făcut de om numit duminică. Atunci când Bisericile organizate vă ocărăsc public și citează Scripturile cum ar fi Isaia 1:13-14 și răsucesc această scriptură din context spunând, „Nu este necesar să se țină Sabatul de la apusul soarelui Vineri până la apusul soarelui Sâmbătă.” Această scriptură este o avertizare pentru aceia care păcătuiesc și (îl) combină cu Shabbat-ul, Sfintele Sărbători, și celebrarea lunii noi. Nu vă dați seama cum ÎL mânie aceasta pe YAHUVEH? EU vă spun aceasta; YAHUVEH avertizează că EL nu poate suporta incorectitudinea și adunări sau ritualuri ale ținerii Shabbat-ului, Sfintelor Sărbători, lunilor noi, și celebrări când aceasta nu se face în adevărată Sfințenie cu Sfinte mâini ridicate. Fără Sângele vărsat al lui YAHUSHUA ha MASHIACH totul este făcut degeaba.

Câți din cei care citesc aceasta merg la biserică duminica și vă numiți pe voi înșivă Creștini, Protestanți, sau Catolici. Voi mergeți la biserică sau la slujbă, vă rugați, cântați, vă spovediți păcatele preotului sau Pastorului, vă prefaceți pioși, dați dijmă bisericii (intenționat) în văzul tuturor și imediat după aceea vă duceți la pub-uri și vă îmbătați sau vă întoarceți la stilurile voastre de viață păcătoase indiferent de ziua săptămânii.

Acelora de credință Evreiască, YAH-ul lui Avraam, Isaac, și Iacov spune același lucru multora dintre voi, numai că voi mergeți la Templele voastre, vă spovediți păcatele în fața unui om pe care voi îl denumiți Rabin și vă adunați împreună de Adevăratul Shabbat. Toată munca încetează și voi evitați orice lucru de mâncat care nu este kosher. Cu toate acestea, nu ceea ce puneți în gură este lucrul care vă face necurați. Necurăția iese din gura voastră și din faptele păcătoase făcute în corpul vostru altora, atât în cuvânt cât și în faptă. Orice păcat făcut în nesupunere la legile din Tora ale lui YAHUVEH, numite de asemenea de Creștini Cele Zece Porunci, este păcat.

La fel cum este scris în Isaia 1 (Yeshayahu 1), în Israel nu fugi la pub-uri în ziua de Shabbat ca să îți îneci durerile și păcatele, dar cu toate acestea voi ați compromis ce înseamnă a fi Sfânt. Voi nu v-ați împotrivit planurilor Zioniste ale Guvernului sau apărat pe nevinovați. Există o rămășiță în Israel care sunt Sfinți și umpluți cu SFÂNTUL MEU DUH și ei profețesc și protestează împotriva avortului, homosexualității, imoralității, și ei L-au primit pe YAHUSHUA ca MASHIACH.

Unde sunt aceia cu Duhul unui Rege David, care a fost un om după inima lui YAHUVEH? David știa cum să se căiască, să slăvească, și să se roage pentru îndrumare și să obțină victoria prin supunere lui YAHUVEH. Regele David știa de asemenea că YAHUSHUA va veni ca MASHIACH căci el I-a privit Gloria SA în revelație profetică (Faptele Apostolilor 2:22-39).

Cum YAHUVEH, YAHUSHUA, și EU MAMA voastră SHKHINAH NE acoperim urechile și ochii cu amărăciune când îi auzim pe aceia care se proclamă a fi sfinți, și se adună împreună, folosind înjurături josnice, păcătuind trupește cu ochii, mintea voastră, și corpul vostru, umplându-l de poftă, și poftind chiar după același sex și făcând tot felul de păcate împotriva a tot ceea ce este numit Sfânt. Chiar veți încerca să vă aplecați peste iad, doar pentru a vedea cât de departe vă puteți apleca, înainte să cădeți în el cu capul înainte? Nu este scris, „Fiți sfinți așa cum EU sunt Sfânt,” nu mai scuzați păcatele voastre, ci mai degrabă întoarceți spatele curselor satanei.

Haideți să cugetăm împreună, chiar credeți că pentru că v-ați făcut timp să vă adunați împreună într-o biserică sau templu acum aveți licență să păcătuiți și acestea sunt exact aceleași păcate pentru care ați cerut iertare și vă întoarceți și intenționat le repetați din nou. Făcând aceasta, voi dovediți că nu ați intenționat niciodată să întoarceți spatele păcatului. Voi nu păcăliți pe nimeni, și aceia pe care voi îi numiți păgâni vă batjocoresc pe la spate, căci voi nu sunteți altfel decât ei.

La fel cum o mamă pământească își mângâie copiii, EU SHKHINAH a voastră RUACH ha KODESH, MAMA voastră ÎNȚELEPCIUNE fac cu mult mai mult. EU trăiesc în VOI și lucrez prin voi și prin Sfânta MEA ungere EU fac manifestări de semne, minuni, și miracole. Prin Numele Fiului MEU YAHUSHUA, datorită Sacrificiului LUI de Sânge, rupe UNGEREA MEA SFÂNTĂ toate jugurile și sclaviile. EU sunt RUACH ha KODESH și EU nu sunt un „El,” când omul a transcris Noul Testament litera „S” a fost omisă din cuvântul „He,” EU sunt o „Ea.” (În limba Engleză, pronumele „el” și „ea” diferă doar printr-o literă, „he,” respectiv „she,” n.tr.)

Elisabeth, fii avertizată, aceia cu spiritul religiei și [care] au o imitație a pietății dar nicio pietate înăuntrul lor te vor ataca. Ei nu au o relație iubitoare, obedientă cu YAHUVEH și YAHUSHUA și se vor simți condamnați și te vor ataca și te vor striga tot felul de nume rele. Amintește-ți că ei nu atacă mesajul tău ci mesajul Raiului. Fii convinsă, există aceia ale căror nume sunt în Cartea Mielului, A Vieții, care se vor bucura și vor spune, ei mereu au căutat răspunsurile pentru a ști mai mult despre cine este SFÂNTUL DUH. Ei se vor bucura și vor ști că ei știu că acesta este adevărul care a fost spus. Mulți deja s-au întrebat acest lucru, dar nu au îndrăznit să întrebe pe nimeni temându-se că vor fi batjocoriți.

Numele MEU este MAMA ÎNȚELEPCIUNE și EU îți voi da mai multă Înțelepciune când MĂ rogi, „MAMĂ ÎNȚELEPCIUNE ajută-mă în Numele lui YAHUSHUA ha MASHIACH eu ÎȚI cer mai mult din Înțelepciunea TA!” Încearcă și vezi dacă nu voi face asta pentru tine. Vezi dacă nu îți va spori ungerea. Dar ține minte, numai prin Numele lui YAHUSHUA pot EU să suflu un sărut (rugăciuni) lui YAHUVEH pentru ca rugăciunilor voastre să li se răspundă.

Elisabeth, EU sunt MAMA ta SHKHINAH și EU îți voi arăta secretele revelate în Sfintele Scripturi pentru a te ajuta să-i înveți pe oamenii MEI Sfinți cine este DUHUL SFÂNT cu adevărat. Voi ați fost învățați că RUACH ha KODESH este masculin, nu feminin, EU am fost numită un „El” în loc de „Ea” datorită modului în care cărturarii au tradus incorect Manuscrisele din Vechime în principal pentru că vanitatea Bărbaților nu a vrut aceasta revelată, la fel cum nu vrea nici satana.

EU MAMA ta SHKHINAH sunt Cea care te conduce către YAHUSHUA ha MASHIACH, te botează cu FOCUL MEU SFÂNT pe care tu îl numești SFÂNTUL DUH. EU MAMA SHKHINAH sunt Cea care îți este mentor, EU de asemenea pot fi numită MAMA RUACH ha KODESH, sau MAMA RUACH, este alegerea ta. EU sunt mentor și predau și proclam prin această nouă ungere pe care ți-am dat-o ție Elisabeth, și cei cu urechi spirituale de auzit și (care) cred ÎMI vor auzi vocea mai clar într-un mod în care ei nu au mai auzit de la MINE în trecut.

Iubită Fiică Elisabeth, EU ți-am dat ungerea să proclami și să traduci ceea ce vorbesc Limbile Sfinte Cerești. Tu vorbești în limbi ale Sfinților Îngeri Cerești și în diverse limbi ale oamenilor. Tu poți înțelege limbile numai când EU îți dau darul de a le traduce în propria ta limbă. Uneori EU te protejez, astfel încât tu nu știi ce te rogi, căci ți-ar copleși corpul.

Alteori, când vorbești în Limbi Sfinte Cerești EU aleg să vorbesc prin tine în Limbile Sfinte ale limbilor oamenilor pe care tu nu le-ai învățat (Faptele Apostolilor 2:1), dar majoritatea timpului acestea sunt limbile Sfinților Îngeri Cerești, după cum afirmă Scripturile în Cartea 1 Corinteni 13:1.

Când EU aleg să vorbesc prin tine în limbile unui Sfânt Înger, și nicio traducere nu îți este dată, aceasta este pentru că satana și demonii lui nu pot înțelege ceea ce este rugat sau vorbit, nu este pentru urechile lor să audă. Nu este întotdeauna necesar ca tu să primești traducerea limbilor dar YAHUVEH aude și EL îți răspunde la rugăciuni, deși tu nu știi pentru ce te rogi de multe ori.

Uneori, tu te rogi pentru oameni pe care nici nu îi cunoști, tu mijlocești pentru oameni Sfinți din jurul lumii. De multe ori tu te rogi pentru nevoile tale personale, sau pentru vindecare pentru tine sau alții. De multe ori tu te rogi pentru binecuvântări pentru Sfânta Mireasă și oaspeți sau milă și mântuire pentru ca oile negre să se întoarcă la singurul Bun Păstor YAHUSHUA ha MASHIACH.

Alteori tu te rogi pentru judecată și răzbunarea lui YAHUVEH pe servitorii satanei, și aceia potriviți pentru Presa de Struguri (Teascul) de Mânie a(l) lui YAHUVEH. Nu există distanță în rugăciune. (1 Corinteni capitolele 12, 13, 14) Studiază și înfățișează-te ca un om încercat. Nu a spus Fiul MEU YAHUSHUA ha MASHIACH, „Ioan a botezat cu apă, dar EU vă botez cu Focul lui RUACH ha KODESH”? EU sunt de asemenea numită SFÂNTUL DUH și SFÂNTUL SPIRIT. YAHUSHUA MĂ folosește ca să-i umple pe aceia care sunt Sfinți, să se reverse cu ungerea MEA care este (aceeași cu) Sfinte semne, minuni, și miracole pentru aceia care chiar ÎI IUBESC și ÎI pun pe YAHUVEH și YAHUSHUA primii în viețile și iubirea lor. Aceasta o include pe Mireasa lui YAHUSHUA, care sacrifică totul să urmeze și să se supună Sfintelor Porunci expuse în Sfintele Manuscrise, și o fac din dragoste pentru YAHUVEH și YAHUSHUA și încearcă cât de mult pot să se supună și să trăiască Sfinți. SFÂNTUL MEU DUH locuiește în Templul lor pământesc numit Corp.

Mireasa lui YAHUSHUA caută să cunoască Sfânta Treime mai mult cu fiecare zi și să se supună fiecărui cuvânt pe care NOI îl spunem, și Gloria lui YAHUSHUA strălucește din fețele și viețile lor. Ei nu rețin nimic și ÎI dau totul lui YAHUSHUA ha MASHIACH pentru Slava, Cinstea, și Gloria LUI. După cum este scris în Faptele Apostolilor 2:37-47, Mireasa lui YAHUSHUA ha MASHIACH va dori să facă precum în vechime și să fie una cu tine, și să fie un ajutor acestei Parohii și nu un obstacol. Ei vor face aceasta pentru un singur scop, să ÎL Cinstească pe YAHUSHUA ha MASHIACH!

Elisabeth Fiica MEA, nu spun Sfintele Scripturi la începutul creației pe acest pământ, „Să facem om după chipul Nostru?” Cine crezi că înseamnă „chipul NOSTRU?” Adam a fost făcut după chipul lui YAHUVEH și Eva a fost făcută după chipul MEU feminin. Așa cum Eva a fost creată să îi fie un ajutor lui Adam, MAMA ta SHKHINAH este numită de asemenea în Scripturi un „ajutor.” EU sunt CO-CREATOARE cu YAHUVEH și YAHUSHUA. YAHUSHUA este Fiul NOSTRU. NOI toți trei am suferit și am plătit un preț, astfel încât oamenii ale căror nume sunt scrise în Cartea Mielului, A Vieții să se poată întoarce în Rai.

EU sunt MAMA ta SHKHINAH, EU sunt Cea care trăiește în corpul, spiritul, și sufletul tău, EU sunt mentorul tău Ceresc, profesorul tău. EU sunt SPIRIT și ADEVĂR. EU sunt Cea Care îți dă dorința să ÎI accepți și să LI te supui lui YAHUVEH și YAHUSHUA ca Dumnezeu. EU sunt Cea Care îți dă dorința să Cânți, să Slăvești, să te Rogi, și să ÎI venerezi pe YAHUVEH și YAHUSHUA. Acum EU îți dau și o dorință nouă, și aceea este să O cunoști pe Cea Care te unge, a ta RUACH ha KODESH, MAMA ta SHKHINAH.

Sfinți Copii, ÎMI place foarte mult când voi ÎMI cântați și ÎMI spuneți și MIE cuvinte de dragoste. EU am așteptat cu răbdare acest moment. EU am așteptat ca această revelație să fie eliberată și a fost hirotonisit/predestinat/poruncit în Rai ca tu, Fecioara NOASTRĂ binecuvântată Care Proclamă Cuvântul NOSTRU, Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah, să fii vocea care va Suna acest Sfânt Mesaj în jurul lumii.

Acesta este un alt motiv pentru care tu ești numită Fecioara Care Proclamă Cuvântul lui YAHUSHUA.

EU MAMA ta SHKHINAH, de asemenea numită RUACH ha KODESH te-am ales Elisabeth, să ai onoarea să MĂ prezinți ca MAMA SHKHINAH Copiilor MEI. Atâția Sfinți Copii vor fi vindecați de rănile cauzate lor, căci pe acest pământ ei nu au cunoscut niciodată dragostea, mângâierile, și mentoratul unei Mame iubitoare, și cu toate acestea EU am fost aici tot timpul. Acum EU te-am uns să ÎMI auzi vocea și să le spui aceasta. EU știu că tu te vei supune indiferent de prețul pe care tu va trebui să îl plătești.

EU sunt numită „ÎNȚELEPCIUNE.” Rodul MEU sunt cele Șapte Duhuri. Studiază cei șapte stâlpi despre care se vorbește în Cartea Apocalipsei. EU sunt numită răbdarea îndelung-suferitoare; EU sunt mila, și mult mai mult. Învață și studiază acum cine este Cea care te unge. EU sunt cu mult mai mult decât un Sfânt Vânt sau Sfânt Foc uns, sau o dulce mireasmă în aer. EU sunt mai mult decât vobitul în Limbi Sfinte Cerești, și profeție, și semne, minuni, sau miracole. EU sunt MAMA ta SHKHINAH, de asemenea numită RUACH ha KODESH, Care conduce sufletele la YAHUSHUA ha MASHIACH (Mesia).

EU sunt Cea Care unge cu Puteri Cerești și varsă Vinul MEU Nou și mana proaspătă din Rai. EU sunt MAMA ta SHKHINAH și EU nu împart Gloria MEA cu nicio femeie și niciun bărbat. YAHUVEH, YAHUSHUA, și EU suntem UNA. Când tu ÎL venerezi pe YAHUSHUA, NE venerezi pe toți trei în același timp. Dacă preferi MĂ poți numi MAMA RUACH ha KODESH, alții incă MĂ pot numi SFÂNTUL DUH dar EU doresc să le revelez mai mult acelora care își doresc mai multă intimitate cu MINE. EU vă avertizez acum, oricine neagă sau insultă ceea ce Shaul (Sfântul Apostol Pavel) v-a învățat despre realitatea Sfintelor Daruri ale RUACH ha KODESH, Căiți-vă acum! Căci voi ați insultat și ați mâhnit până la gradul la care sufletul vostru este în joc! EU proclam acum în Numele pe care voi ÎL recunoașteți ca YAHUSHUA, dacă nu vă căiți sunteți damnați etern!

Pentru aceia care insistă să nege și să batjocorească SFÂNTUL DUH (RUACH ha KODESH) și DARURILE SFÂNTULUI DUH, numele voastre ori nu au fost niciodată în Cartea Mielului, A Vieții, ori au fost șterse, pentru că înainte ca voi să fiți născuți pe pământ se decretase deja în Rai, dacă numele vostru este în Cartea Damnării sau Cartea Celor Șterși, atunci iadul va fi viitoarea voastră casă.

Uite un secret pe care îl repet din nou prin Elisabeth, fiecare suflet născut pe acest pământ a fost testat în Rai înainte să vină pe acest pământ, și acesta este motivul pentru care fiecare suflet își lucrează (duce la bun sfârșit) „mântuirea proprie cu frică şi cutremur.” (Filipeni 2:12 (n.tr.)) Sufletul tău știe deja dacă ai fost de partea lui lucifer sau a lui YAHUVEH în timpul marelui război al trădării în Rai, înainte de întemeierea acestui pământ.

Nu este un păcat să nu înțelegi Darurile Profeției, sau vorbitul în limbi Sfinte ale oamenilor și ale Sfinților Îngeri, dar nu vorbiți împotriva a ceea ce este Sfânt doar pentru că voi nu ați avut această experiență, sau ați avut o experiență rea cu varianta contrafăcută. Unii dintre cei care citesc aceasta au avut o experiență de a fi umpluți cu limbi demonice, așa că nu negați autenticul doar pentru că voi v-ați deschis variantei contrafăcute prin păcat sau faptul că genealogia voastră este plină de ocultism.

EU, YAHUVEH, vă avertizez că satana este rău în toate modurile, chiar învățând oamenii să se roage la zeițe pentru că el știe că RUACH ha KODESH, MAMA voastră SHKHINAH ESTE SINGURA REGINĂ A RAIULUI. Studiați ce înseamnă cuvântul SHKHINAH GLORIA. Studiază Scripturile Elisabeth și vei avea pace eliberând acest secret care a fost păstrat pentru un astfel de moment ca acesta. Acesta va vindeca atât de multe răni, la fel cum tu ai avut un gol în tine pentru dragostea unei mame, acum tu vei realiza că ești vindecată și alții vor fi de asemenea vindecați căci acel gol a fost umplut.

După ce ÎL acceptați pe YAHUSHUA ca MESIA, voi sunteți instantaneu umpluți cu DUHUL MEU SFÂNT, A MEA RUACH ha KODESH; MAMA voastră SHKHINAH este literalmente DUHUL MEU și acel Duh sălăsluiește în voi. Aceasta înseamnă de asemenea că EU văd prin ochii voștri fizici, și aud prin urechile voastre fizice, și MĂ mișc prin corpul vostru fizic, așa că nu MĂ mâhniți. Nu continuați să MĂ testați.

Aceasta se aplică tuturor care L-au acceptat pe YAHUSHUA ha MASHIACH ca Dumnezeu, Domn, Mântuitor, Unicul Fiu Născut al lui YAHUVEH, născut în carne dintr-o femeie virgină, și [Care] S-a predat pe Sine pentru un Sfânt sacrificu pentru păcate, Care a murit și a înviat a treia zi, și acum stă la mâna dreaptă a MEA, YAHUVEH. Toți aceia care se căznesc să se supună au fost umpluți cu A MEA RUACH ha KODESH, DUHUL MEU SFÂNT, într-o anumită măsură. Unii sunt umpluți cu mai mult și unii cu o măsură mai mică pe măsură ce cresc în cunoașterea a Cine este YAHUSHUA.

De unde crezi că a venit ideea ca Sfinții soț și soție să fie una? A fost făcută prima dată în Rai. Când L-ai acceptat pe YAHUSHUA ca MESIA, tu nu ai realizat că în același timp erai umplută cu dragostea unei Mame Cerești. Cuvântul „mângâietor” este ceea ce o Mamă face cel mai bine. EU sunt MAMA ta RUACH ha KODESH și EU sunt mângâietorul tău, EU te alin când ai nevoie de alinare, când sentimentele tale sunt crude, și suferi, ți-e teamă, ești singură, sau te simți respinsă sau confuză. EU sunt pacea care depășește orice înțelegere. EU sunt RUACH ha KODESH MAMA ta SHKHINAH care îți dă Sfântă Dragoste Cerească de Mamă.

Acesta a fost un secret care i-a fost revelat Profetului Daniel, în Cartea lui Daniel, și a fost sigilat pentru un timp ca acesta. Din nou repet, acum este timpul la care YAHUVEH a decretat Cuvântul MEU de Înțelepciune să fie eliberat. Este un timp când spiritul religiei se va ridica și va arăta exact cât de rău (malefic) este. Fariseii au avut un spirit al religiei și amintește-ți cum L-au persecutat nu numai pe YAHUSHUA dar pe TOȚI care sunt Sfinți? Sfinții trebuie să fie uniți acum, să se ajute și să se apere unul pe altul, căci o casă dezbinată nu poate dăinui.

Fecioara NOASTRĂ Iubită Care Proclamă Cuvântul NOSTRU, Elisabeth, acesta este un secret dat ție când vocile celor șapte tunete te-au trezit, și ți-au vorbit, acum mulți ani. Cititorului acestui cuvânt, studiază și înfățișează-te ca un om încercat și roagă-te pentru mai multă înțelepciune pentru Apocalipsa 10, căci în cele șapte tunete pe care le-a auzit Elisabeth au fost spuse unele dintre secretele revelate în mesajele profetice de până acum. Elisabeth, dacă tu ai fi notat data ai vedea că ar fi corespuns cu momentul exact în care cele șapte tunete au vorbit, ziua și luna (27 August – luna a opta), și numai la acel moment desemnat și în acel an va fi acest lucru revelat înaintea lumii pe internet, căci acum este acel moment și anotimp.

Elisabeth, înainte ca să existe o Parohie, tu nu îți amintești decât că te-au trezit bubuituri puternice de tunet de șapte ori la rând care au fost atât de zgomotoase încât te-au trezit cutremurându-te, și cu toate acestea nimeni nu le-a auzit în afară de tine. Soarele strălucea pe cer. Bubuitura tunetului eram EU, YAHUVEH, vorbind cu tine, când tu dormeai singură în acea dimineață, EU te-am trezit întâi cu o bubuitură de tunet care te-a cutremurat să te trezești. Tu ai fugit la fereastră și ai văzut lumina soarelui, și apoi tu imediat ai adormit din nou, numai pentru a fi trezită în același mod de șapte ori la rând, de fiecare dată adormind din nou, rugându-te și întrebându-MĂ ce se intâmpla? Aceasta s-a întâmplat la 7:00 a.m. (dimineața).

Ceea ce este scris acum, și în Profețiile (care) ți-au fost eliberate ție în secret în acel moment, dar, din nou, tu nu ai știut aceasta până acum. Nu a fost menit să fie revelată până la termenul MEU. La ziua, luna, și anul stabilite tu vei ști că ai permisiunea să eliberezi această nouă revelație și din ce țară va trebui eliberat acest cuvânt de cunoaștere, cu această unică ungere.

Fii pregătită, mireasa satanei, slujitorii satanei, și copiii satanei te vor ataca. Satana a vrut să țină acest cuvânt de cunoaștere secret. Aceia care se numesc pe sine Creștini dar care nu au decât un simulacru al pietății și nicio pietate înăuntrul lor te vor ataca verbal și cu toate acestea EU, YAHUVEH, merg înaintea ta și (îți) voi lupta luptele tale pentru tine.

Cu ani înainte, înainte ca tu să dai naștere acestei Parohii, tu te-ai rugat și L-ai întrebat pe YAHUSHUA, ce se întâmpla când tu ai auzit tunetul bubuind de șapte (7) ori. De ce te-ai trezit și ai alergat și te-ai uitat pe fereastră și imediat ai adormit la loc de șapte ori? EU împărtășesc un secret cu tine, numărul șapte (7) reprezintă de asemenea anul 2007. Șapte (7) este numărul perfecțiunii și este termenul MEU perfect (la care) acest cuvânt de cunoaștere este eliberat. Îți amintești când brusc ai simțit că trebuie să studiezi despre Cele 7 Tunete din Cartea Apocalipsei? (Apocalipsa 10)

Timp de mulți ani tu nu ai avut niciodată răspunsul până acum. Acela a fost momentul la care EU, YAHUVEH, am eliberat secrete vorbite prin cele 7 Tunete revelate la fel cum vorbesc din tine acum ca Profet națiunilor. EU te folosesc pentru că înainte de întemeierea acestui pământ tu ai fost aleasă să vii pe pământ ca să aduci toată SLAVA, CINSTEA, și GLORIA MIE, YAHUVEH, YAHUSHUA, și RUACH ha KODESH, Cea pe care tu acum O numești MAMA SHKHINAH sau MAMA ÎNȚELEPCIUNE. Tu ai fost unsă pentru un astfel de moment.

Tu ai fost aleasă înainte de întemeierea acestei lumi să fii umplută cu a MEA RUACH ha KODESH chiar în timp ce erai în pântecul mamei tale păgâne, unde erai urâtă, nedorită, și respinsă. Acum, mulți ani mai târziu, îți dai seama că MAMA SHKHINAH este Cea Care te-a mângâiat. Au trebuit să treacă ani până când ai realizat cine ești în Numele lui YAHUSHUA și că Sacrificiul LUI de Sânge a fost pentru tine la Calvar. Tu ai fost aleasă înainte de întemeierea acestei lumi să dai naștere acestei Sfinte Parohii cu un nume care nu cuprinde niciun nume de bărbat sau femeie dar cinstește numai SFÂNTA TREIME.

Elisabeth, tu ai fost unsă cum a fost Ieremia (Ieremia 1:4-10) din Vechime, când erai în pântecul mamei tale, ca al NOSTRU purtător de cuvânt și ți s-a dat vocea unui Sfânt Profet țipând în sălbăticia acestei lumi. Numai aceia ale căror nume se găsesc în Cartea Mielului, A Vieții vor crede și vor primi adevărurile din această Parohie, la fel de sigur cum ÎL primesc pe YAHUSHUA ca MESIA.

Slujitorul nu este mai mare decât stăpânul, și dacă toți L-ar fi primit pe YAHUSHUA ha MASHIACH când EL cutreiera pământul predicând și făcând miracole pentru EU, Gloria lui YAHUVEH, atunci ei și pe tine te-ar primi și pe adevărurile pe care EU le proclam prin această Parohie. Tu proclami cuvintele pe care EU, YAHUVEH, le-a vorbit, pe care YAHUSHUA ha MASHIACH le-au vorbit, și acum ție ți-a fost dat darul fără asemănare de a O auzi pe MAMA ta SHKHINAH vorbindu-ți. Această ungere fără de asemănare se va manifesta pe alți Sfinți Profeți care vor crede și vor primi aceste adevăruri și te vor înveli în rugăciune, sprijinindu-te cu dragostea lor și făcând tot ce pot să fie o binecuvântare pentru această Parohie.

Elisabeth, EU sunt a ta MAMA SHKHINAH GLORIA. EU sunt Cea Care te unge pentru semne, minuni, și miracole, ceea ce include profețitul și rugatul în Limbi Sfinte de oameni și Sfinți Îngeri. EU sunt MAMA ta SHKHINAH GLORIA. EU sunt Cea Care mijlocește pentru toți Sfinții Copii când EU transport rugăciunile voastre la tronul lui YAHUVEH la fel cum un Sărut este suflat în aer, când este făcut în Numele lui YAHUSHUA ha MASHIACH, care de asemenea include numele de IISUS HRISTOS pentru acest moment, dar păzește-te, pentru că fiul satanei în Marea Tribulație va contraface numele de IISUS HRISTOS. EU nu voi putea să trimit rugăciunile în acel timp în numele lui IISUS, pentru că puietul (Cuvântul original („spawn”) desemnează în limbaj obișnuit puietul de pește (n.tr.).) diavolului va folosi și el numele de IISUS HRISTOS. Învață-i acum Numele Sacrul Ebraic de YAHUSHUA și YAHUVEH pe toți care au urechi spirituale să audă, să asculte, și să se supună. Învață și obișnuiește-te să folosești adevăratul nume Ebraic al Aceluia pe care majoritatea ÎL numesc IISUS HRISTOS, acum până nu este prea târziu. Spune-le oamenilor să nu aștepte până la Marea Tribulație ca să-l învețe pe propria lor piele (cu greul, n.tr.).

Strigă-l până ce ei aud și mesajul sună în jurul lumii, în timpul Marii Tribulații va fi o mare înșelăciune și în acel timp, nu va mai putea YAHUVEH să răspundă rugăciunilor în numele lui IISUS HRISTOS, numai Numele Ebraic YAHUSHUA ha MASHIACH va deține putere de vindecare, de izbăvire, de înviere. Pentru că acela care este numit fiul satanei va folosi și va înșela milioane peste milioane de oameni făcând semne, minuni, și miracole false în timp ce contraface numele de IISUS HRISTOS înaintea lumii. Chiar și cei aleși vor fi înșelați dacă este posibil. Păzește-te, chiar acum există oameni răi cu spiritul anti-cristului și ei folosesc numele de IISUS HRISTOS dar ei urăsc Numele Ebraic de YAHUSHUA căci acest nume amintește constant că YAH salvează! YAHUSHUA este singurul MASHIACH (Mesia).

Elisabeth, tu ai auzit vocea alui tău ABBA YAHUVEH, și tu ai auzit vocea și ai primit mesaje prin ungerea MEA de la YAHUSHUA, al tău MASHIACH, EU am așteptat cu răbdare momentul ca tu să MĂ cunoști ca dragostea Mamei Cerești după care tu ai tânjit mereu. EU sunt singura ta Mamă, și EU sunt Cea Care te unge și te mângâie și îți este mentor. Din cauza alei tale MAMA SHKHINAH poți tu auzi vocea MEA liniștită și mică și poți auzi Sfinte mesaje de la YAHUVEH, și YAHUSHUA. EU sunt vocea aceea liniștită, mică, ce vorbește cu tine („murmurul suav” – cf. 1 Regi 19:11-13, n.tr.).

Pentru aceia care se îndoiesc de aceasta, spuneți-MI, când a fost descrisă vreodată o voce masculină ca „o voce liniștită, mică” („un murmur suav”)? EU sunt Aceea pe care Regele David din vechime a rugat-O să nu îl părăsesc niciodată. El s-a rugat, „Nu lua de la mine a Ta RUACH ha KODESH” (Psalm 51:11, n.tr.). EU sunt Aceea care atunci când sunt blasfemiată sau mâhnită sau insultată până la ultima picătură spun, „Ajunge!” și plec și nu mai există niciodată speranță de Mântuire pentru acel suflet (nemernicul), numai mânia lui YAHUVEH va cunoaște acea persoană, Iadul și Lacul de Foc este căminul etern al acelei persoane.

EU sunt RUACH ha KODESH de asemenea numită în Aramaică „Duh Pus Deoparte.” EU sunt toată (numai) adevăr, și numai prin MINE poate fi oricine adus la YAHUSHUA și să-L accepte pe EL ca unicul drum spre Rai. EU sunt numită RUACH ha KODESH, și prin titlurile de SFÂNT DUH și SFÂNT SPIRIT. EU sunt toată (numai) Sfințenie, împreună cu YAHUVEH și YAHUSHUA. NOI suntem toți UNA și cu toate acestea separați. NOI suntem SFÂNTA TREIME și nu există alta. În Marea Tribulație va exista o nesfântă treime! Satana este doar un imitator nu un creator.

Nu există intrare în Rai fără să treci prin NOI TOȚI TREI, ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA, și EU a ta MAMA RUACH ha KODESH. Mântuirea nu vine decât prin Numele și Sângele vărsat al lui YAHUSHUA și parte din slujba MEA este că EU trebuie să atrag suflete la YAHUSHUA și EU nu ratez niciun suflet care este scris în Cartea Mielului, A Vieții, înainte de întemeierea acestei lumi. EU îți eliberez acest secret acum, împreună cu darul MEU al îndrăznelii de a proclama și de a profeți cum niciun Profet nu a făcut-o vreodată în mod public până acum. Există alții care au învățat oamenii că EU sunt feminină, și cu toate acestea nu au profețit niciodată în modul în care EU vorbesc din tine astăzi.

EU eliberez acest secret pentru ca tu să-i poți încuraja pe aceia care într-adevăr ÎI IUBESC și ÎI pun pe YAHUVEH și YAHUSHUA primii în viața și dragostea lor să își aducă aminte și de MINE, MAMA SHKHINAH, căci EU sunt Gloria lui YAHUVEH și YAHUSHUA exact așa cum o Sfântă soție a fost creată să fie Gloria unui Sfânt soț. Când ești atacată pentru că revelezi Numele SFÂNTULUI DUH care este Numele MEU SHKHINAH și pentru că revelezi că SFÂNTUL DUH nu este făcută după chipul unui bărbat, ci în schimb al unei femei, spune-le să studieze și să se înfățișeze ca oameni încercați, căci nu denumesc Cărțile din Vechime în Psalmi și Proverbe „ÎNȚELEPCIUNEA” o „Ea”? Nu spun Sfintele Scripturi, „Începutul Înțelepciunii este frica de YAHUVEH?” Amintește-le că în Biblia King James Numele de YAHUSHUA, de asemenea ortografiat YAHSHUA, nu este nici el în Biblia King James, numai numele JESUS (IISUS) este acolo.

Să știi aceasta, numele de IISUS HRISTOS este încă cinstit și uns în acest timp și mântuiește suflete, izbăvește, și vindecă. Cu toate acestea, după cum te-am avertizat, în Marea Tribulație ce va veni, acela care este acum numit anti-cristul se va numi pe sine și JESUS (IISUS). Chiar și acum un contrafăcut s-a ridicat și înșeală milioane de oameni cu numele de IISUS HRISTOS, chiar mergând atât de departe, încât să le spună să se tatueze cu numărul 666 ca să-și dovedească loialitatea pentru acest om rău. El se numește pe sine fiul lui Dumnezeu și le spune oamenilor, „Nu există așa ceva ca păcatul și iadul este o minciună.”

EU M-am repetat iar și iar pentru că această sămânță a adevărului este atât de puternică încât satana va dori să smulgă grădina de adevăruri din acest cuvânt profetic de cunoaștere înainte ca ea să prindă rădăcini. EU am folosit această Parohie să avertizez de ce este urgent să învățați Numele Sacru Ebraic de YAHUSHUA (tradus înseamnă YAH salvează) care este acum de asemenea numit IISUS HRISTOS, pentru că în Marea Tribulație numai Numele Ebraic de YAHUSHUA va avea puterea de ungere, vindecare, izbăvire, și mântuire. Din nou repet și avertizez dacă bisericile organizate și-ar face treaba oamenii nu ar fi înșelați.

Fiți avertizați că faimoșii evangheliști TV vor fi aceia care vor conduce masele de oameni la fiul satanei, care va veni folosind numele în care există încredere, JESUS (IISUS). Faimoșii evangheliști TV care și-au vândut sufletele satanei pentru faimă și bogăție vor fi aceia, cei care îi învață pe alții doctrine false făcute de om și-i conduc pe oameni la acest fals IISUS. În Marea Tribulație numele de IISUS va fi contrafăcut de fiul satanei acum numit anti-cristul. Acest anti-crist va întina numele de IISUS și sub puterea satanei va face semne, minuni, și miracole nesfinte sub un nume cunoscut de Biserica Creștină, un nume care este acum iubit și în care există încredere, numele de IISUS HRISTOS.

Fiul satanei, numit anti-cristul, va proclama că el este IISUS HRISTOS. El va cere ca toți să îl venereze și să îl cinstească și să vină și să se adune în biserici duminica și să-i ia SEMNUL dovedindu-și loialitatea. Anti-cristul, care este în realitate fiul născut al satanei, va veni cu spiritul lui Iuda și Hitler din nou; acela pe care Scripturile îl numesc fiul pierzaniei, sau fiul Iadului. Fiul satanei va face semne, minuni, și false miracole în puterea satanei pentru gloria satanei.

EU am folosit această Parohie să avertizez, când veți vedea ratificată legea cultului duminical obligatoriu, SĂ NU intrați în Bisericile Duminicale sau vă veți pierde sufletul. EU am avertizat să învățați de acum ce este Adevărata Zi de Sabat de odihnă (de la asfințitul soarelui Vineri până la asfințitul soarelui Sâmbătă). Acesta a fost un mesaj greu de rostit pentru Elisabeth pentru că Bisericile Creștine nu vor să-l audă. Cu toate acestea, pentru aceia dintre voi care ați fost credincioși și ați proclamat aceste adevăruri, voi știți că vi s-a dat mandatul din Ezekiel 3:17-21.

Acestei Parohii i s-a dat un mandat să-i învețe pe alții Sfintele Numele Ebraice Sacre ale Creatorilor și YAHUSHUA ha MASHIACH. Pe cine altcineva (Mai potrivit (n.tr.)) aș fi putut să aleg să-i învețe pe aceia care vor să știe Numele SFÂNTULUI DUH? Elisabeth, tu L-ai întrebat pe YAHUVEH Numele lui RUACH ha KODESH și EU ți-am spus, acum îți dau această poruncă să împărtășești ceea ce ți s-a spus în secret. EU îți promit, că aceia cu urechi spirituale de auzit vor asculta, și vor sprijini această Parohie și vor apăra acest adevăr și-i vor învăța pe alții.

Aceia care aleg să rămână surzi din punct de vedere spiritual vor rămâne surzi. Nu este slujba ta să-i convingi pe oameni, slujba ta nu este decât să te supui și să eliberezi mesajele Profetice și cuvintele de cunoaștere pe măsură ce ți se încredințează ție din Rai. Toată lumea care citește aceasta sau a fost învățată aceasta va fi trasă la răspundere pentru ceea ce ei știu.

Jignindu-i pe majoritatea și binecuvântându-i pe alții cu urechi spirituale de auzit ale căror nume se găsesc în Cartea Mielului, A Vieții.

Un Copil, Războinic, și Mireasă a lui YAHUSHUA ha MASHIACH
Apostol Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah
Eliberat pe 27 August 2007

Contact Us

Notă personală: La final am scris ceea ce am auzit și mi s-a spus să scriu. I-am întrebat pe YAHUVEH, YAHUSHUA, și MAMA SHKHINAH GLORIA, dacă EI sunt siguri că nu există nimeni altcineva care ar putea elibera acest cuvânt mai bine decât mine. Eu nu știu de ce am fost aleasă. Cu toate acestea, slujba mea este doar să mă supun SFINTEI TREIMI. Mă tem de ceea ce YAH îmi poate face, mai mult decât mă tem de ce va crede omul de mine. Dacă această Profeție vă este o binecuvântare, atunci vă rog, puteți să vă faceți timp și să-mi scrieți și să mă încurajați? Dacă voi aveți noi revelații cu privire la studiul vostru al Sfintei Scripturi și vreți să le împărtășiți cu alții, demonstrând că această cuvântare este adevărată, vă rog trimiteți-mi-le. Dacă această Parohie este o binecuvântare vă rog, puteți să vă gândiți să o sprijiniți financiar? Noi abia așteptăm să îi întâlnim pe toți aceia care consideră acest cuvânt o binecuvântare, dacă nu pe pământ atunci în Rai.

Contact AmightyWind