Profeția 133

Vis Profetic cu Bebelușul Care Moare de Foame!


Scrisă/Vorbită sub Ungerea SFÂNTULUI DUH (RUACH HA KODESH)

Prin Apostol și Profet Elisheva Eliyahu


* * * * * * *

Un profet vede lucrurile în avans. YAH întotdeauna avertizează prin adevărații SĂI Profeți. Și eu am avut acest vis, un vis foarte viu (sau, intens; în original, „vivid,” n.tr.), [cu] care YAH îmi spune să avertizez, și motivul pentru care eu împărtășesc aceasta este nu de a cauza frică, ci mai curând pentru a vă cere rugăciunile ca acest vis să NU se înfăptuiască! La momentul acestui vis [2001]... (posibil, visul, n.tr.) era URGENT și părea că urma să se întâmple în America. Noi care credem în YAHUSHUA, noi avem o „protecție militară” (ghilimele conform originalului, n.tr.) puternică ce vine drept din Rai; și ea este oștirea îngerească (în original, „the angelic host,” n.tr.), îngerii războitori. Și doar ABBA YAHUVEH va putea să ne acorde mai multă milă pentru că(,) atunci când acest lucru se întâmplă, ceea ce va descrie acest vis, este un atac nuclear! Și în ultima Profeție care mi-a fost dată... care va fi postată curând, ea avertizează [despre asta] și de asemenea în Profeția lui Donald Trump (posibil, se, n.tr.) avertiza [despre asta]. (Donald Trump este Precum Popcornul Care Face Poc! [adică, Profeția 131, Donald Trump, Făcând Poc precum Popcornul!])

Există o cursă pentru a vedea cine va apăsa pe acel buton, acel buton roșu (posibil, referire la butonul care declanșează armele nucleare; Președintele are acces la el, n.tr.). Pentru că oricine o face... Uau! ... este atac nuclear și va fi (sau, exista, n.tr.) retaliere (sau, contraatac; sau, se va retalia, n.tr.)! Astfel(,) eu (de)numesc acest vis, „Visul cu Bebelușul Care Moare de Foame.” Eu stăteam afară uitându-mă la un cer frumos, albastru. Totul era pașnic (sau, liniștit; „peaceful,” n.tr.). Pe când mă uitam în sus, am văzut 4 cercuri pe cer fiind desenate ca și cum Degetul lui DUMNEZEU YAHUVEH le desena foarte încet (opusul lui repede; în original, „very slowly;” n.tr.). Când al patrulea cerc a fost desenat, am auzit un zgomot tare (sau, puternic, n.tr.), vuitor (literal, zgomot puternic și jos; cuvânt înrudit în Limba Engleză cu răgetul unui leu; în original, „roaring,” n.tr.). M-am dus înăuntrul casei, și un vânt IMENS a venit distrugând și omorând. Era o pală puternică de vânt nucleară (în original, „a nuclear blast,” n.tr.), precum de la efectele unei bombe nucleare! Am urmărit (sau, privit, n.tr.) cu groază moartea și distrugerea.

Înăuntrul casei mele am văzut o femeie cu un bebeluș foarte mic în brațe. M-am uitat la bebeluș. Și bebelușul părea a fi mort și atât de subnutrit. Și eu i-am spus femeii, mamei, „De ce nu ai hrănit bebelușul?” Și ea s-a uitat la mine cu răceală și a spus, „Pentru că bebelușul postește.” Apoi(,) înainte ca eu să pot lua bebelușul de la ea, a deschis fereastra și l-a aruncat afară pe fereastra de la etajul 2 (etajul 2 în Statele Unite corespunde etajului 1 în Europa; parterul se consideră primul etaj, n.tr.). Eu am fugit afară în radiație (posibil, în mediul radioactiv, n.tr.) și vântul distrugător și am prins bebelușul în brațele mele, și bebelușul a început să respire din nou! Pe când eu stăteam acolo un bărbat a venit la mine – și el doar (sau, pur și simplu, n.tr.) mergea pe lângă mine (sau, mă depășea mergând, n.tr.) – fața lui era atât de arsă de la radiația palei de la explozia nucleară (în original, „nuclear blast,” n.tr.), și era roșie cu arsuri de gradul 3 sau mai rele. El nu a spus niciun cuvânt (posibil și, nici măcar nu a spus vreun cuvânt, n.tr.). El doar a continuat să meargă (depășindu-mă, n.tr.).

M-am dus înapoi în casa mea, complet protejată de radiație, pentru că știam că nimic nu mă putea răni pe mine împreună cu bebelușul. Și am hrănit bebelușul cu lapte dintr-o sticlă (posibil, biberon, n.tr.). După o vreme vânturile distrugătoare s-au oprit. Și totul părea pașnic. Eu apoi m-am uitat la cer din nou, și am văzut primul cerc începând (posibil, să fie desenat, n.tr.), am început să strig, „CĂIȚI-VĂ și întorceți-vă inimile la YAHUSHUA! Căci din nou a venit judecată!” Atât de puțini (oameni, n.tr.) au ascultat. Le-am văzut pe celelalte 3 cercuri toate pe un (sau, într-un, n.tr.) rând, 4 în total.

Apoi sunetul unui răget (sau, vuiet, n.tr.) pe care nu sunt capabilă să-l descriu (sau, nu-l pot descrie, n.tr.). Apoi vânturile distrugătoare au venit din nou. Și o altă pală nucleară a fost ceea ce s-a declanșat! Aici suntem noi (posibil, acesta este stadiul la care ne aflăm; în original, „This is where we’re at,” n.tr.). Și noi doar (sau, pur și simplu, n.tr.) ne rugăm ca noi să avem mai mult timp pentru a ajunge la mai multe suflete. Și în acest vis, eu aveam un corp glorificat (conform altor documente de pe acest site, posibil, corp plin de slavă, de tipul celor pe care oamenii le vor primi la A Doua Venire a Domnului, când vor învia cei adormiți; în original, „a glorified body,” n.tr.) de un fel sau altul, pentru că de radiație, eu nu mă temeam – de pale, de vânt. Eu eram într-un corp glorificat. Există de asemenea... Când YAH dă o viziune, vise, profeții, poate fi (sau, exista, n.tr.) mai mult decât un (singur, n.tr.) înțeles (sau, sens, n.tr.). Și astfel, eu de asemenea discern că și acesta ar putea (posibil, și el, n.tr.) avea un sens (sau, înțeles, n.tr.) dual.

Căci noi știm că atacul nuclear se va întâmpla. Nu este decât o chestiune de timp! Femeia este religia. Și bebelușul este congregația. Religia organizată și bisericile organizate flămânzesc oamenii (sau, îi fac să moară de foame; acum, sau, continuu, n.tr.); forțându-i să postească pentru mai multă cunoaștere spirituală și adevăruri și revelații profetice. Majoritatea bisericilor nici măcar nu vor (sau, refuză să-i dea; în original, „won’t even allow,” n.tr.) voie unui Profet să profețească.

Pastorul (de obicei, n.tr.) întreabă persoana de dinainte – înainte ca tu să poți (sau, Profetul să poată, n.tr.) profeți, [el (sau, pastorul, n.tr.) va spune (tradus literal; sau, de obicei spune, n.tr.),] – „Vreau să văd” – ei (sau, pastorii, n.tr.) îi vor spune (Profetului, n.tr.) aceasta – „Vreau să văd ce vei spune.” Acest lucru este imposibil pentru un adevărat Profet! Un adevărat profet doar își deschide gura și ABBA YAH, YAHUSHUA (EI, n.tr.) proclamă! Doar contrafăcuții (posibil, falșii profeți, n.tr.) pot face asta [să știe ce vor spune de dinainte]. Și eu am fost folosită pentru a hrăni oamenii care flămânzesc – și totuși încă se duc la bisericile lor – timp de aproape (sau, în curând, n.tr.) 22 de ani pe Internet când vine (data de, n.tr.) 4 Aprilie 2017.

Și pastorii sacrifică (acum, sau, continuu, n.tr.) oamenii de dragul de a se hrăni pe sine cu bogăție și control, și ei cred că DEȚIN OILE (sau, că sunt proprietarii lor, n.tr.) (oamenii, congregația)! Și ei vor trăi (tradus literal; sau, de obicei trăiesc, n.tr.) în vile (sau, conace; în original, „mansions,” n.tr.), și conduc Mercedesurile [Benz], Rolls-Royce-urile – au avioanele! Propriile lor avioane private! Și niciodată măcar nu dețin doar o singură vilă – ci de obicei multe. Și ei uită că nu este (sau, nu există, n.tr.) decât un (singur, n.tr.) BUN PĂSTOR. Și Acela este YAHUSHUA HA MASHIACH (pe Care unii acum ÎL numesc IISUS HRISTOS (în original, „JESUS CHRIST,” n.tr.))! Vă rog avertizați pe toată lumea! YAHUVEH mi-a vorbit în acel vis și m-a avertizat de ce EL va ridica (cu sensul de, înlătura; sau, că urma să înlăture, n.tr.) gardul viu (cu sensul de, plantă/arbust; în original, „hedge,” n.tr.) de protecție din nou, și acest lucru este pentru că înșiși (sau, chiar și, n.tr.) păgânii venerează un zeu păgân, dar pe cine venerează cu adevărat America? Pe care zeu îl venerează orice țară din lumea asta? Evreii ÎL venerează pe ABBA YAH, YAHUVEH. Ei au multe „nume” (ghilimele conform originalului, n.tr.) [pentru EL]: HaShem, Adonai; dar eu ÎL numesc pe NUMELE SĂU(,) YAHUVEH!

În Noiembrie (din nou a anului 2001), eu am avut un vis similar. Mergeam pe un drum și o vacă umplută cu lapte mă urma oriunde mergeam. Și nici măcar nu era vaca mea. Fermierul m-a acuzat că i-am furat vaca! Eu am spus că nu puteam opri vaca din a mă urma, era alegerea vacii! Eu am văzut 3 pătrate într-un (sau, pe un, n.tr.) rând (posibil, fiind, n.tr.) desenate de către Degetul lui YAHUVEH pe cer. Am auzit un sunet precum un zgomot vuitor (puternic și jos, n.tr.) pe care nu-l pot explica. El, el era... este (prezent conform originalului, n.tr.) atât de tare!

Apoi am văzut – eram în (zonă de, n.tr.) munți și bolovani imenși veneau [în] direcția mea. Am fugit la ocean(,) unde era casa mea în vis. Am ajuns în casă și apoi am văzut cele 3 pătrate din nou fiind desenate pe cer. Am urmărit cu oroare, și am încercat să mă gândesc care era cel mai puțin dureros mod de a muri.

Căci eu credeam că oceanul urma să acopere casa și că totul (posibil, toți oamenii, n.tr.) dinăuntrul ei urma(u) să se înece dacă eu rămâneam [inclusiv eu]. Astfel am decis să mă duc în munți din nou. Și am auzit zgomotul vuitor. Și apoi(,) drept după ce al treilea pătrat a fost desenat, am văzut – înainte ca eu chiar să mă pot mișca – ARTIFICII pe cer. Și primele, colorate deschis, erau genul (sau, tipul, n.tr.) plictisitor (posibil, precum atunci, n.tr.) când artificiile încep prima dată. Apoi au fost artificii viu-colorate! Și erau artificii frumoase. Eu nu am fugit, eu doar am urmărit (sau, m-am uitat la, n.tr.) artificii(le). [Sfârșitul visului.]

Mă interesează discernământul acestor vise. Eu știu că vacile sunt oamenii umpluți cu lapte, ei au Laptele Cuvântului (limbaj original foarte similar cu versiunea în Limba Engleză a 1 Corinteni 3:2, Evrei 5:12, sau 1 Petru 2:2; Noua Traducere în Limba Română 2006 este, 1 Corinteni 3:1-2, „Eu, fraţilor, nu v-am putut vorbi ca unor oameni duhovniceşti, ci ca unor oameni lumeşti, ca unor copilaşi în Hristos. 2 V-am hrănit cu lapte, nu cu hrană tare, pentru că încă nu o puteaţi mânca. Şi nici chiar acum nu puteţi, 3 pentru că încă sunteţi lumeşti;” Evrei 5:12-14, „Cu toate că acum trebuia să fiţi învăţători, voi aveţi din nou nevoie de cineva care să vă înveţe adevărurile elementare despre cuvintele lui Dumnezeu; aveţi nevoie de lapte, nu de hrană tare. 13 Oricine se hrăneşte cu lapte nu este obişnuit cu învăţătura despre dreptate, pentru că este copil. 14 Însă hrana tare este pentru cei maturi, care, prin practică, şi-au antrenat capacitatea de înţelegere pentru a distinge binele de rău;” 1 Petru 2:2, „Daţi deci la o parte orice răutate, orice înşelăciune, ipocrizie, gelozie şi orice fel de calomnii! 2 Ca nişte copii nou-născuţi, să doriţi laptele duhovnicesc cel curat, pentru ca prin el să puteţi creşte spre mântuire, 3 dacă aţi gustat într-adevăr că Domnul este bun,” n.tr.). Dar ei au nevoie de mai mult. Ei au nevoie de carne spirituală! Doar rugăciunile fervente ale drepților care sunt foarte puternice (limbaj original similar cu versiunea în Limba Engleză a Iacov 5:16, „Aşadar, mărturisiţi-vă păcatele unii altora şi rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi. Rugăciunea fierbinte a celui drept este foarte puternică;” referință citată și în original, n.tr.). „Dacă oamenii MEI (posibil și, poporul MEU; același cuvânt are ambele sensuri în Limba Engleză; „people,” n.tr.)” (ghilimele conform originalului, n.tr.) vor cădea cu fețele la pământ și „se vor smeri [...] EU le voi auzi [rugăciunile]... și le voi vindeca pământul (posibil și, țara, n.tr.)” (2 Cronici 7:14)! Vă rog luați aceste vise în serios.

Singurul lucru bun este că dacă LE aparțineți lui ABBA YAHUVEH și YAHUSHUA, vă puteți baza pe Scriptura Psalmului 91 (citat la sfârșit, n.tr.), că EL vă va ascunde sub Aripile LUI; Locul Secret al DUMNEZEULUI CEL PREAÎNALT – așa cum este afirmat în Psalmul 91!

Este vreun lucru prea greu (sau, dificil, n.tr.) pentru YAH? Cei 3 copii Evrei (Daniel 3) au fost aruncați într-un furnal (posibil și, cuptor, n.tr.) înflăcărat (sau, arzător, n.tr.) încălzit de 7 ori mai fierbinte și nimic nu a fost ars în afară de frânghiile folosite pentru a le lega mâinile și picioarele.

YAHUVEH ne poate proteja de rău și în acest timp (posibil și, vreme, sau, moment istoric, n.tr.)! Nici măcar corpurile lor nu miroseau a fum! Astfel(,) ceea ce eu am de spus este că noi știm că acest lucru se va întâmpla. Și pentru cei (posibil și, cât despre cei; posibil incomplet în original, n.tr.) (sau, oamenii; gen nespecificat în original, n.tr.) care sunt Mireasa lui YAHUSHUA (sau, adevărata Biserică, descrisă în Sfintele Scripturi drept Trupul lui Hristos, n.tr.), ei (sau, acești oameni, n.tr.) ori vor fi în corpuri glorificate ori ei (sau, acești oameni, n.tr.) vor fi în Rai.

Eu mă rog în NUMELE LUI YAHUSHUA ca voi să luați aceste vise în serios. Donald Trump tocmai a fost anunțat drept următorul Președinte. El nu este un instigator la război (în original,„a warmonger,” n.tr.); Putin vrea să facă (tradus literal; sau, să încheie, n.tr.) pace cu America. Mie mi-a fost dată o Profeție despre Donald Trump (Profeția 131 „Donald Trump, Făcând Poc precum Popcornul!” Și această Parohie [AmightyWind]* (notă mai jos, n.tr.) – această Parohie Evreiască Mesianică – nouă ne-a fost spus să ne rugăm ca Donald Trump să devină Președinte. Și(,) YAHUSHUA FIE LĂUDAT(,) el este!

Appendix


*Parohia Amightywind sau Almightywind, în original, Amightywind Ministry sau Almightywind Ministry, condusă de Profeții Elisabeth [Elisheva] și Ezra; numele ei înseamnă Un Vânt Măreț (sau, Puternic) („Amightywind”) sau Vânt Atotputernic („Almightywind”) și se referă la pogorârea DUHULUI SFÂNT asupra Sfinților Apostoli sub forma unui Vânt Puternic în Ziua de Pentecost sau Rusalii (Cinzecime), conform Faptelor Apostolilor 2:1-4: „Când a sosit ziua Cincizecimii, erau cu toţii la un loc. 2 Deodată a venit din cer un sunet ca vâjâitul unui vânt puternic şi a umplut toată casa în care şedeau ei. 3 Li s-au arătat nişte limbi ca de foc, care s-au împrăştiat şi s-au aşezat câte una pe fiecare dintre ei. 4 Toţi au fost umpluţi de DUHUL SFÂNT şi au început să vorbească în alte limbi, după cum le dădea DUHUL să vorbească.” Termenul original, „Ministry,” nu este echivalentul perfect al cuvântului Parohie; pe acest website, termenul înseamnă lucrarea spirituală a, sau serviciul spiritual al, unui grup Creștin, în special de evanghelism sau evanghelizare. (n.tr.)

Psalmul 91 – Noua Traducere În Limba Română 2006

1

Cel ce locuieşte la adăpostul Celui Preaînalt

se odihneşte la umbra Celui Atotputernic.

2

De aceea, ÎI zic (conform notelor ediției, sau, ÎI zice, n.tr.) DOMNULUI:

Refugiul meu, Fortăreaţa mea,

DUMNEZEUL meu în Care mă încred!“

3

EL te va scăpa de laţul păsărarului

şi de ciuma cea distrugătoare.

4

EL te va acoperi cu penele SALE,

iar tu te vei adăposti sub aripile LUI;

credincioşia LUI îţi va fi scut şi pavăză.

5

Nu te vei teme de groaza din timpul nopţii,

nici de săgeata care zboară ziua,

6

nici de ciuma care umblă prin întuneric,

nici de molima care pustieşte la miezul zilei.

7

O mie să cadă alături de tine

şi zece mii la dreapta ta,

dar de tine nu se va apropia.

8

Vei privi cu ochii

şi vei vedea răsplătirea celor răi.

9

Pentru că zici DOMNULUI: „Refugiul meu!”

şi faci din Cel Preaînalt fortăreaţa (conform notelor ediției, sau, locuința, n.tr.) ta,

10

Nu te va ajunge nici un rău

şi nici o urgie nu se va apropia de cortul tău.

11

EL va da porunci îngerilor SĂI cu privire la tine,

ca să te păzească în toate căile tale.

12

Ei te vor purta pe braţele lor,

ca nu cumva să-ţi loveşti piciorul de vreo piatră.

13

Aşa vei putea călca peste lei şi peste vipere,

peste leii cei tineri şi peste şerpi.

14

Pentru că MĂ iubeşte, şi EU îl voi scăpa.

Îl voi ocroti, căci cunoaşte Numele MEU.

15

MĂ va chema, iar EU îi voi răspunde.

Voi fi cu el în necaz,

îl voi izbăvi şi îl voi onora.

16

Îl voi sătura cu viaţă lungă

şi-i voi arăta mântuirea MEA.”
* * * * * * *