Profeția 130

YAHUSHUA îi apare Elishevei Eliyahu ca (drept) Trandafirul din Sharon!

Miracolul înregistrat audio al lui YAHUSHUA venind (chiar, n.tr.) la însuși patul Apostolului și Profetului

Elisheva Eliyahu (Elisabeth Elijah) 5 Iulie 2016

(Aceasta este de la Profeția 105, YAHUVEH a spus să pun aceasta pe toate (sau, deasupra tuturor, n.tr.) Profețiilor de acum înainte: Te-am avertizat acum mult timp Elisabeth [Elisheva] să nu (de)numești această Parohie după un bărbat sau o femeie. Chiar dinainte să fie (sau, să existe, n.tr.) o Parohie, EU am pus asta în spiritul tău. Căci nimic din asta nu a fost făcut de (sau, prin, n.tr.) mâinile tale. Nimic din asta nu a ieșit (sau, nu s-a materializat; în original, „come forth,” n.tr.) de la (sau, din, n.tr.) gura ta. Este de la Gura lui YAHUVEH care a dat naștere. De la Gura lui YAHUSHUA, al tău MASHIACH, i-a fost dat (acestui lucru, n.tr.) naștere. De la Gura lui RUACH ha KODESH, a ta IMMAYAH, i-a fost dat naștere. Dacă ar fi fost numai de (sau, prin, n.tr.) mâna ta, ar fi eșuat demult. Este prin VÂNTUL SHKHINYAH GLORIEI (sau, SLAVEI; orig., „GLORY,” n.tr.) care suflă (sau, bate, n.tr.) peste acest pământ, VÂNTUL SFÂNT AL REÎNVIERII (orig., „REVIVAL,” n.tr.). Nu este prin suflarea ta, sau ar fi eșuat. (Isaia 42:8)

În Iulie 2010, YAHUVEH DUMNEZEU a spus de asemenea să adaug următoarea ca o avertizare celor care batjocoresc:

„Dar ei i-au batjocorit pe Mesagerii lui DUMNEZEU, au disprețuit Cuvintele LUI,

şi i-au luat în derâdere pe Profeții LUI, până când Mânia lui YAHUVEH

s-a ridicat împotriva Poporului SĂU, până când nu a mai fost leac.”

– 2 Cronici 36:16

* * * * * * *

Kathrynyah: TE iubim!

YAHUSHUA: Iubită fiică Elisheva. Te văd. Încerci (acum, sau, continuu, n.tr.).

Elisheva: O Doamne miroase atât de bine îmi vine să plâng!

YAHUSHUA: Încerci să faci atât de mult(e) de-odată și-MI faci atât de mult pe plac. Sunt aici! Am pășit în această cameră. Stau (așezat, n.tr.) (acum, n.tr.) pe patul tău pe când tu vorbești cu Tatiana, și pe când Kim și Tatiana fac ceea ce tu le-ai rugat să facă, și tu l-ai (sau, voi l-ați, n.tr.) chemat pe Justin și ați dat cuvintele MELE de mustrare pentru a o proteja pe iubita MEA fiică, și a anula răul care a fost făcut.

Astfel Elisheva EU vreau să-ți dau pacea MEA și vreau să-ți spun că sunt aici, și asta este prima dată când ai mirosit vreodată parfumul MEU, și Trandafirul lui Sharon este (ceea ce, n.tr.) este aici (expresia originală, „Rose of Sharon,” apare în versiunea în Limba Engleză a Cântării Cântărilor 2:1; Noua Traducere în Limba Română 2006 este, „Eu sunt un trandafir (conform notelor ediției, sau, șofran, sau, brândușă, n.tr.) din Şaron, / un crin al văilor,” n.tr.). EU stau (acum, n.tr.) (așezat, n.tr.) pe patul tău cuvintele astăzi tu ai auzit cuvintele pe care EU le-am spus. Atât de mulți te vor urî din cauza acelor cuvinte, și se vor ridica dar nu te teme pentru că Elisheva, EU am dovedit în această zi că sunt aici.

Sunt aici, nu sunt niciodată departe. Pentru prima dată în toți acești ani MI-ai mirosit parfumul, și ungerea te acoperă, și dragostea MEA și prezența MEA. Atâtea sacrificii ai făcut și totuși EU îți spun aceasta EU doar am multiplicat binecuvântările asupra tuturor nu doar conducerea ci tuturor celor care binecuvântează această parohie.

Astfel EU îți dau un nou semn, minune și un miracol și (acest lucru, n.tr.) este înregistrat chiar (și, n.tr.) acum cu Tatiana și Kim aici. Când tu te aștepți cel mai puțin, așteaptă-te la neașteptat. Căci tu umbli în semnele minunile și miracolele MELE și Călcătorii peste Demoni ai lui YAHUSHUA (războinicii mijlocitori în rugăciune ai Parohiei AmightyWind, n.tr.) sunt aproape gata (sau, pe punctul de, n.tr.) a se ridica la un nou nivel. Atunci când (sau, pe măsură ce, n.tr.) EU îl trimit pe Ezra care o aduce pe Elisheva oriunde se duce.

Astfel pregătește-te, pregătește-te așteaptă-te la neașteptat din Rai, și pregătește-te, și chiar (și, n.tr.) parfumul trandafirilor sporesc (neconcordanță conform originalului, n.tr.) ungerea în tine acum, și EU am venit să-ți spun doar calmează-te. Îți dau a MEA shalom („pace” în Ebraică, n.tr.) îți dau pace care depășește toată înțelegerea (limbaj original foarte similar cu cel folosit în versiunea în Limba Engleză a Filipeni 4:7, „Iar pacea lui DUMNEZEU, care depăşeşte orice înţelegere, vă va păzi inimile şi gândurile în HRISTOS YAHUSHUA,” n.tr.) și îți dau un nou cuvânt. Ți-am spus că va trebui să gonești ca să ții pasul.

Am spus înainte tu ești (la, n.tr.) masa de banchet ești în mijloc și miroși parfumul prezenței MELE într-un mod nou, și nu există niciun parfum pe acest pământ care se poate compara cu parfumul MEU, și Tatiana EU te-am iertat EU am permis asta pentru a te anunța că nimic nu se schimbase tu te rogi și tu aștepți un semn s-a schimbat acea mamă biologică?

Nu fiica MEA, ea caută să te înșface ea nu-ți poate schimba natura (sau, caracterul; în original, „your stripes,” n.tr.) căci ea nu alege (s-o facă, n.tr.). Tu știi (cine, n.tr.) este mama ta și tatăl tău tu știi cine este mentor și cine iubește. Tu știi cine te conduce spre Rai, nu este doar a MEA Elisheva nu este doar Kathrynyah ci acum este și Ezra de asemenea căci tu întotdeauna ai vrut dragostea unui tată și acum Tatiana foarte curând el te va îmbrățișa și ține minte tu nu primești doar unul/una (gen nespecificat în original; ambele se subînțeleg, n.tr.) tu primești dragostea unei mame și (a) unui tată când tu îl privești cu ochii tăi, și el te îmbrățișează și să nu-ți fie rușine să plângi.

Aceasta este o notă adăugată cu privire la acest miracol: YAHUSHUA i-a vorbit Elishevei după ce acest miracol s-a întâmplat, și i-a spus să se uite la poza de pe prima pagină a website-ului nostru (la acest moment de 6 Iulie 2016, uitați și poza de dedesubt de asemenea.) YAHUSHUA i-a arătat Elishevei cum atât ea cât și Ezra sunt înconjurați de Trandafirii (Sharon, n.tr.) și ambii poartă parfumul LUI. YAHUSHUA a spus când am venit la tine Elisheva, în același timp de asemenea EU îl acopeream pe Ezra cu parfumul MEU și prezența (MEA) și-i dădeam lui chiar și mai mult shalom (pace, n.tr.) astfel încât atunci când tu ai nevoie de acest lucru el are mai multă ungere pentru a te calma.

Fără ca măcar fizic a ști ce se întâmpla la momentul acestui miracol Apostolul Ezra a spus, „Am simțit în mod fizic că ceva a fost pus (sau, așternut, n.tr.) pe mâna mea și m-am uitat la brațul meu și la antebrațul meu și am spus, „Doamne foarte ciudată este senzația pe care o simt acum, și am știut că ceva a fost pus (așternut, n.tr.) pe mine, și pe umărul meu am simțit că ceva a fost pus (așternut, n.tr.) pe umărul meu. Știi când cineva așterne niște îmbrăcăminte pe tine, cu adevărat o simți, și așa a fost. Cu adevărat am simțit ceea ce YAHUSHUA așternuse asupra mea.”

Elisheva: Uau și încă miros (acum, n.tr.) trandafirii YAHUSHUA TU vino la mine! Uite fac loc mai mult pentru TINE. Va trebui să-mi iau machiajul din cale asta este ca și cum uau sunt culcată într-o grădină de trandafiri uau vreau ca lumea să audă asta! Este uluitor! Este... O, nu, am (reportofonul; „recorder,” n.tr.) pornit? Da o, îl am pornit.

Kathrynyah: YAHUSHUA fie lăudat ÎȚI Mulțumim TE iubim TE iubim TE iubim!

Elisheva: Eu doar simt ca și cum totul, totul al meu, asta este, este, nici măcar n-am avut timp să mă dau cu parfum azi. Știi că chiar transpiram sub ungere mărturisesc! Hei lume OK! Mi-e atât de cald.

Kathrynyah: EL te iubește atât de mult.

Elisheva: Nici măcar nu știu (posibil, ce, n.tr.) să spun îmi vine să plâng nu știu dacă să plâng nu știu dacă să râd. Ne ducem în cum ar fi cinci direcții diferite azi și EL spune doar calmează-te. Nu știu ce să fac.

Tatiana: Plâng pentru tine!

Kim: Amin!

Kathrynyah: YAHUSHUA fie lăudat!

Elisheva: YAHUSHUA fie lăudat o, da am uitat iubite YAHUSHUA ÎȚI mulțumesc sunt atât de onorată eu niciodată nu ȚI-am mirosit parfumul și o, Doamne am fost a TA de când eram o tânără adolescentă și eu niciodată vreodată vreodată este ca și cum a sta culcat(ă) în cea mai parfumată grădină de trandafiri hainele TALE, hainele TALE trebuie să fie (posibil, sursa acestui parfum, n.tr.) iubite YAHUSHUA ÎȚI mulțumesc prezența TA este (,) este Ungerea TA.

Nici măcar nu știu ce să spun sunt atât de șocată pur și simplu nici măcar nu știu ce să spun sunt pur și simplu atât de onorată tocmai vorbeam cu Tatiana despre cumpărăturile pe care încercam să le fac, și vreau să spun noi facem Profețiile una după alta ummmm avem avem izbăvire în masă care va veni (sau, se apropie, n.tr.) și trebuie să îndreptăm niște confuzii.

Am vorbit cu managerul web, încercăm să traducem lucruri(le) ummmm, noi profeții (pe care, n.tr.) noi, noi ce facem noi avem atâtea lucruri care se desfășoară în (același, n.tr.) timp în mijlocul tuturor acestor (lucruri, n.tr.) și TU vii și TE așezi lângă mine și TU spui doar calmează-te.

Toți: râs

Kathrynyah: EL a spus EL a spus vei fi urâtă pentru acest nou cuvânt dar EL a spus nu te îngrijora EU voi fi cu tine și EL a spus așteaptă-te la neașteptat!

Elisheva: Și așteaptă-te la neașteptat! Ei bine eu cu siguranță nu m-am așteptat la asta OK, dar cu siguranță sunt onorată și când aude Ezra (despre asta, n.tr.) uau! De absolut fiecare dată, de absolut fiecare (,) fiecare dată când eu vorbesc cu el și Kathrynyah a mărturisit (acest lucru, n.tr.) căci nivelul tău de credință este capabil să primească miracolele pe care noi le vedem cu propriii lor ochi (neconcordanță de pronume conform originalului, n.tr.) nu este niciodată niciodată niciodată un timp (sau, moment, n.tr.) când un semn minune și miracol pe care nu-l/nu o face YAHUSHUA.

N-am mai văzut vreodată ceva ca asta și voi băieți (sau, oameni buni; „you guys,” n.tr.) o veți vedea cu proprii voștri ochi, dar mai întâi Călcătorii peste Demoni ai lui YAHUSHUA (mijlocitorii în rugăciune ai Parohiei AmightyWind; ei/ele acoperă Parohia cu rugăciunile lor, n.tr.) vor trebui să se ridice la un nou nivel de credință (sau, de loialitate sau fidelitate față de Dumnezeu; „faith,” n.tr.) pentru că în aceste timpuri de sfârșit oamenii trebuie să creadă ei nu gonesc (sau, nu trebuie să gonească, n.tr.) după semne minuni și miracole pentru că diavolul vine cu o contrafacere și noi știm asta numită anticristul dar YAHUSHUA voi goniți după YAHUSHUA și cu cât mai mult goniți după EL și cu cât mai mult ÎL îmbrățișați (sau, acceptați, sau, cuprindeți înăuntrul vostru, n.tr.) și cu cât mai mult vă supuneți LUI.

Acele semne minuni și miracole sunt dintr-o dată parte din viața voastră. Și azi este pur și simplu dovadă a acestui lucru eu pur și simplu doar încercam să fac ceva normal cum ar fi să merg la cumpărături dar nu este nimic normal în viața mea! Și eu ÎL am pe iubitul YAHUSHUA Care a fost chiar aici. Cred că parfumul pleacă deși YAHUSHUA nu mă părăsi! Nu vreau ca EL să plece, auuuu YAHUSHUA EL nu poate sta aici pentru totdeauna înțeleg TU ai alte lucruri de făcut.

Kathrynyah: EL a spus că CDY vor accelera ritmul (în original, „step up,” n.tr.).

Elisheva: Huh?

Kathrynyah: CDY vor accelera ritmul.

Tatiana: YAHUSHUA fie lăudat!

Elisheva: Auuuu nu vreau ca EL să plece! Știu că ești încă aici YAHUSHUA dar EL a venit EL a venit după mine într-un mod diferit. Auuuu, dar acum parfumul pleacă dar ÎȚI mulțumesc YAHUSHUA ÎȚI mulțumesc! Vouă amândurora dar mă refer (la faptul că, n.tr.) veți fi pe (înregistrarea, n.tr.) audio voi știți băieți (sau, oameni buni, n.tr.). Nu știu (dacă, sau, care dintre, n.tr.) vocile voastre vor apărea.

Tatiana: Eu pur și simplu... Sunt atât de onorată chiar să fi auzit (acest miracol, n.tr.) și tu știi când YAHUSHUA S-a referit la întreaga situație cu tatăl meu uau nu pot să cred EL ne iubește atât de mult și EL știe unde doare și noi nici măcar nu trebuie să vorbim despre asta.

Elisheva: Nu, (să nu spui asta, n.tr.), și nu numai asta eu am un soț și lumea (care trebuie, n.tr.) să înțeleagă acest lucru! Eu doar aștept sărbătorirea în Rai dar am un soț care este cea mai mare acoperire (de, n.tr.) rugăciune pe care o poți avea, OK?

Și știu asta de ce acea grădină de trandafiri eu nu știu ce făcea el azi dar el cu siguranță se ruga într-un mod diferit (asta, n.tr.) este tot ceea ce am de spus pentru că nu am putut să cred (acest lucru, n.tr.) Kathrynyah am crezut că dădeai cu parfum (în original, „you were spraying,” n.tr.) sau ceva acolo și fac (sau, zic, n.tr.) nu, vine de la patul meu!

Kathrynyah: Am văzut o lumină pe capul tău!

Elisheva: Vezi ea a văzut lumina (de) pe capul meu când eu tocmai văzusem asta, vezi ea are ea are daruri (posibil, pentru a vedea, n.tr.) deci OK cred că am face bine să ajungem la lucruri practice din nou. Am bucurie niciodată eu uite de cât timp sunt mântuită și eu niciodată nu L-am mirosit astfel, și (acest lucru, n.tr.) a durat până am început până știi tu din păcate EL (posibil, nu, n.tr.) poate pur și simplu întotdeauna rămâne prin preajmă și face asta dar ÎȚI mulțumesc!

Kim: Amin!

Elisheva: Sunt pur și simplu șocată, și adică șocată este atât de frumos nu este nimic mai tare (sau, puternic, n.tr.) nu există niciun trandafir care se poate compara cu acel parfum.

Kathrynyah: A fost un dar pentru tine pentru că eu nu l-am mirosit.

Tatiana: Uau!

Elisheva: A fost pe patul meu, a fost pe patul meu!

Kathrynyah: Asta este minunat!

Elisheva: Patul (despre, n.tr.) care eu spun atât de singur nu mai este singur.

Kathrynyah: Amin!

Tatiana: Asta este ceea ce vreau eu. Acela este uleiul de ungere pe care-l vreau când primesc (sau, iau, n.tr.) unul.

Elisheva: Ce spune ce spune ce spune?

Kim: Că uleiul de ungere pe care ea a tot vrut să-l ia trandafirul lui Sharon și YAH pur și simplu l-a dat.

Elisheva: Voi toți uau de asta înțeles îți mulțumesc Tatiana nu cred c-am mirosit vreodată asta trandafirul lui Sharon l-am mirosit noi?

Kathrynyah: Eu (am mirosit puțin, n.tr.) da.

Kim: Uau este frumos.

Elisheva: Ei bine Tata va fi entuziasmat, totul se datorează faptului că noi cumpărăm pentru tata și acum trebuie să ne întoarcem la lucruri practice și astfel eu voi închide asta.

Kathrynyah: Te iubim! (sau, Vă iubim, n.tr.)

Un semn dat Apostolului și Profetului Elisheva Eliyahu,

5 Iulie 2016

* * * * * * *

Print Friendly and PDF