Profeția 125

Elita Satanei va folosi luna roșie de sânge de pe 27 Septembrie


Scrisă/Vorbită sub ungerea RUACH ha KODESH prin Apostol Profet Elisabeth Elijah

(Elisheva Eliyahu)

27 Septembrie 2015


(Aceasta este de la Profeția 105, YAHUVEH a spus să pun aceasta pe toate Profețiile de acum înainte: EU te-am avertizat acum mult timp, Elisabeth (Elisheva), să nu denumești această Parohie după un bărbat sau o femeie, chiar dinainte să existe o Parohie. EU am pus acest lucru în duhul tău, căci nimic din aceasta nu a fost făcut de către mâna ta, nimic din aceasta nu a ieșit din gura ta. Este din Gura lui YAHUVEH care a dat naștere. Este din Gura lui YAHUSHUA al tău MASHIACH care a dat naștere. Este din Gura lui RUACH ha KODESH (DUHULUI SFÂNT) a ta IMMAYAH care a dat naștere. Dacă ar fi fost numai prin mâna ta ar fi eșuat acum mult timp. Este prin Vântul lui SHKHINYAH GLORIA (SLAVA) care bate peste acest pământ, Sfântul Vânt al Regenerării, nu este prin suflul tău (sau, respirația ta, n.tr.) sau ar fi eșuat. (Isaia 42:8))

În Iulie 2010 YAHUVEH DUMNEZEU a spus de asemenea să adaug următoarea din 2 Cronici înaintea fiecărei Profeții:

2 Cronici 36:16, „Dar ei i-au batjocorit pe Mesagerii lui DUMNEZEU, au disprețuit Cuvintele LUI, și i-au luat în derâdere pe Profeții LUI, până când mânia DOMNULUI s-a ridicat împotriva poporului SĂU, până când nu a mai fost leac.”

***

În timpul rugăciunii de după tovărășia cu colega Profet Kathrynyah în această dimineață la telefon, eu am primit o altă Profeție, care este următoarea (ce va fi eliberată, n.tr.), 125 – Profeția 124 este sigilată pentru a fi eliberată în viitor. Noi avem poruncă să aducem aceasta înaintea oamenilor cât mai repede: astfel, noi o postăm pe blogul nostru. Și noi ÎI mulțumim lui ABBA YAHUVEH pentru mila SA pentru noi!

[ACEST POST ESTE O LUCRARE ÎN CURS]

Eu avusesem un vis că acopeream ferestrele, apoi eu am dus aceasta la rugăciune împreună cu Kathrynyah. Profeția urmează aceste instrucțiuni de la Rai. Vă rugăm împărtășiți cu alții, în special cu cei care voi știți că trăiesc Sfinți pentru YAHUSHUA (Numele Ebraic al lui IISUS).

  • Nu vă uitați la lună.

  • Stați înăuntru (aduceți-vă și animalele de companie înăuntru), mijociți în rugăciune pentru protecție împotriva planurilor satanei în loc să faceți altceva.

  • Închideți, acoperiți, și ungeți-vă ferestrele

  • Închideți-vă jaluzelele și draperiile. Pur și simplu acoperiți ferestrele cu ceva. Dacă aveți ferestre fără draperii, le puteți acoperi cu material textil, sau tăia și lipi cu schotch pungi de gunoi. Țineți ferestrele închise, și acoperite.

  • Sigilați-vă ferestrele în rugăciune cu ulei de ungere. (Puteți folosi ulei de măsline – orice ulei aveți sau chiar și apă dacă nu aveți nimic altceva. Doar rugați-vă peste el că reprezintă sângele MIELULUI, YAHUSHUA – similar cu Exodul 12 – apoi puneți din el pe ferestrele voastre.)

  • Noi trebuie să luăm acest lucru în serios în această seară, să ungem – înainte de timp – casele, ușile, ferestrele noastre, și să luăm în serios rugăciunile Psalmului 91!

  • Dacă voi trebuie să fiți la muncă în perioada respectivă, ziceți că sunteți bolnavi dacă este necesar, și stați acasă sau cel puțin undeva înăuntru (în interior) unde vă puteț ruga. Dacă voi trăiți într-o casă cu jug inegal (cu alții care nu sunt Creștini sau nu cred aceste Profeții), ungeți-vă pe voi înșivă/însevă și aria imediată ce este împrejurul vostru.

  • Eclipsa este 27 sau 28 Septembrie, depinzând de ora locală. Începe la 28 Septembrie UTC/GMT 00:11 (în jurul miezului nopții, 12:11 a.m. UTC) și se termină la UTC 5:22 (5:22 dimineața, a.m.). Faza maximă a eclipsei este UTC 2:47 a.m.

  • Chiar dacă eclipsa nu este vizibilă în țara voastră, acest lucru nu înseamnă că nu s-a întâmplat răul, astfel FIȚI ÎN RUGĂCIUNE!

  • Verificați acest site pentru a vedea ora la care va fi eclipsa în zona voastră

Eclipsa va fi parțial vizibilă din Europa, Asia de Sud și Vest, Africa, America de Nord, America de Sud, Pacific, Atlantic, Oceanul Indian, Arctic, Antarctica. Vă rugăm să fiți în rugăciune – nu vă uitați la eclipsă.

Isaia 26:20

Du-te, poporul MEU, intră în odăile tale    şi închide-ţi uşile după tine!Ascunde-te pentru o scurtă vreme,    până trece indignarea!

Du-te acasă, poporul MEU, și încuie-ți ușile! Ascundeți-vă puțin... (tradus literal din versiunea citată în original, New Living Translation, NLT, n.tr.)

Du-te, poporul MEU, intră în camerele tale și închide ușile după tine; ascundeți-vă pentru puțin... (tradus literal din versiunea citată în original, New International Version, NIV, n.tr.)

---

Elisabeth (Elisheva): Mai este ceva, TATĂ CERESC?

Kathrynyah: Mulțumim ȚIE pentru avertizarea la timp.

E: Bine, bine. Aud ceva...Sunt înregistrată?

K: Da.

[Limbi Sfinte și Profeția începe:]

Copiii MEI, copiii MEI, copiii MEI!

Când voi vedeți întunericul sau auziți despre întunericul care va acoperi luna, stați înăuntru! Căci atunci când luna devine roșie, atunci este timpul pentru ca Sfinții MEI să se ridice și să mijlocească și să se roage împotriva întunericului!

Rugați-vă împotriva întunericului spiritual, blestemele, inumanitatea omului față de om – pentru guvernele în care voi credeați că puteți avea încredere în jurul lumii acesteia care trebuiau să protejeze populația – acum EU vă dau o nouă poruncă – cereți protecție (de toate aceste lucruri). Căci satana are un plan mare.

Nu fiți înșelați. Aceasta NU este furia MEA, YAHUVEH.

Aceasta este furia elitei pe aceia pe care ei îi numesc „țărani.” Cuvântul „depopulare” este spus doar neglijent de această elită. Feriți-vă de elită. Căci satana va elibera demoni pentru a umple elitele într-un mod nou. Și gândurile lor nu vor fi să protejeze umanitatea, și orice compasiune va fi eliminată.

Feriți-vă de elitele acestei lumi. Și voi veți spune, „Dar cine sunt elitele?” Ei sunt cei mai bogați dintre cei bogați. Ei deja îl servesc pe satana. Ei spun că ei sunt „mai buni decât oricine altcineva.”

Bărbați proști și femei proaste – voi vă doriți să aveți ceea ce au ei! Cu toate acestea voi nu realizați – tot ceea ce li se pregătește lor este iadul și Lacul de Foc! Pe unii voi îi numiți „staruri de cinema.” Unii sunt în poziții sus-puse guvernamentale. Unii sunt miliardari. Și de multe ori milionari.

EU nu voi numi numele. EU nu o voi pune în pericol pe Profetul care vorbește. EU v-am dat doar o imagine mică despre elită: cei care corup justiția. Unii chiar decretează legile țărilor! În poziții sus-puse în politică!

Feriți-vă de elită!

Astfel, această lună este doar o prefigurare. Căci furia MEA pentru această lume încă nu a venit, dar va veni (Apocalipsa 6:16) și EU, și doar EU, CREATORUL acelei luni, EU, YAHUVEH, voi pune o altă lună roșie când voi vă așteptați mai puțin (când voi nu vă așteptați). NU va fi cum cred oamenii de știință.

EU sunt YAHUVEH!

NU am oprit EU timpul? (Iosua 10:13, „Soarele a rămas nemişcat, iar luna s-a oprit până când poporul s-a răzbunat pe duşmanii lui,” Isaia 38:8)

Sfintele Scripturi nu mint!

Cum poți tu opri rotația lumii, fără ca toată lumea să zboare de pe ea?”

Cu toate acestea EU, YAHUVEH, am oprit timpul! Chiar credeți că ÎMI este imposibil să aduc o altă eclipsă peste lună – și luna se va transforma în sânge (Ioel 2:31)!

EU SUNT YAHUVEH! CREATORUL TUTUROR!

Furia MEA încă se înalță. MILA MEA încă cheamă (Proverbe 1:20, 8:1), „Veniți la YAHUSHUA ha MASHIACH cât încă mai puteți, căci NUMAI EL ESTE SINGURUL MIJLOCITOR!”

NU este un om îmbrăcat într-un veșmânt! El se îmbracă cu robe, dar nu este dreptatea MEA, YAHUSHUA! El are să plătească toată eternitatea pentru că a acceptat venerația bărbaților și femeilor. Niciodată nu spune el, „Uitați-vă la YAHUSHUA! Uitați-vă sus, unde ADEVĂRATA voastră MÂNTUIRE se apropie!” (Luca 21:28). Voi știți că lui îi place adorația și venerația oamenilor (Ioan 5:41, 12:43).

Feriți-vă de elită! Feriți-vă de acela care se numește pe sine un „Papă”! Feriți-vă de Vatican!

Feriți-vă de elită. Căci ei NU SUNT elită în ochii MEI. Ei sunt elita satanei. Ei îi aparțin satanei – minte, corp, spirit și suflet – și de aceea EU am spus că în iad și în Lacul de Foc ei se vor duce!

O dar EU am elita MEA. Ei sunt spălați în Sângele vărsat al FIULUI MEU YAHUSHUA, al vostru MASHIACH. Ei sunt discipoli și credincioși și apărători a acelui lucru pe care voi îl numiți Cele Zece Porunci. EU nu MĂ uit la venitul lor financiar. Ei sunt elita MEA. Ei sunt forțele MELE de elită care stau pironiți împotriva întunericului.

Căci „Rugăciunea fierbinte a celui drept” este cea care este „foarte puternică” (Iacov 5:16)! Nu rugăciunile celor lipsiți de dreptate!

Deuteronom 28 sunt Cuvintele MELE! Este alegerea voastră, dacă voi purtați binecuvântările MELE, YAHUVEH, pentru supunere, sau blestemele MELE, YAHUVEH, pentru revolta voastră și nesupunerea voastră și refuzul vostru de a trăi Sfânt!

Și în Numele lui YAHUSHUA HA MASHIACH, EU vă voi auzi rugăciunile. EU vă voi ierta. EU voi avea milă. Astfel veniți la MINE, umil – cât încă mai este timp.

Lumea a legalizat ceea ce EU am denumit o „abominare” (Levitic 18:22). Dar această lume nu este FĂCĂTORUL DE LEGI.

EU, YAHUVEH, SUNT ACEL FĂCĂTOR DE LEGI!

E: Pentru SLAVA TA, ABBA YAHUVEH! Pentru SLAVA TA YAHUSHUA! Pentru SLAVA TA! Noi mustrăm elita (rea) acum în Numele lui YAHUSHUA ha MASHIACH! Elitele satanei – NOI VĂ MUSTRĂM!

Noi TE RUGĂM ABBA YAHUVEH să eliberezi blestemele din Deuteronom 28! Lasă-i să le poarte ca o a doua piele (Psalm 109:17-19)! Noi TE rugăm ABBA YAHUVEH, răzbună-TE. Căci TU ai spus, „Răzbunarea este a MEA, Spune YAHUVEH” (Deuteronom 32:35, Romani 12:19), TU vei răsplăti!

Pentru Slava TA ABBA YAHUVEH. Noi ÎȚI mulțumim și noi TE slăvim pentru protecția TA în această noapte când vine această super-lună – eclipsa și devine roșie ca sângele ABBA YAH – noi ÎȚI mulțumim pentru protecția TA de demonii care vor fi eliberați. Și aceia cu focul ciudat care practică ocultul, vor folosi aceasta ca să trimită blestemele lor și să-și facă ritualurile.

Noi mustrăm aceasta! Noi NU primim aceasta! În Numele lui YAHUSHUA ha MASHIACH! Noi ne bizuim pe Scripturile din Psalmul 91 că nicio molimă nu se va apropia de locuința noastră! TU ne-ai dat Sfinți Îngeri pentru a ne proteja! Noi ÎȚI mulțumim și noi TE slăvim ABBA YAHUVEH pentru că îl buimăcești pe dușman!

Și în loc ca așa-numiții țărani să moară, TU vei judeca chiar elita. Aceea ce ei vor să asmută pe inocenții acestei lumi, va veni însă asupra elitei acestei lumi – elitele satanei, mireasa satanei, slujitorii și discipolii satanei.

Mulțumim ABBA YAHUVEH! Mulțumim că ne protejezi! Mulțumim! Mulțumim pentru Sângele Vărsat al lui YAHUSHUA! Mulțumim pentru câmpul de forță invizibil – acel dom care este împrejurul caselor noastre! ÎȚI mulțumim ABBA YAHUVEH!

Căci TU ai spus, „Duceți-vă și ascundeți-vă copiii MEI pentru scurt timp” (Profeția 60, Isaia 26:20) până când furia TA trece. ÎȚI mulțumim pentru că ne protejezi de inumanitatea omului față de om.

ÎȚI mulțumim că eliberezi legiunile de Sfinți Îngeri. În timp ce întunericul acoperă luna și ea apare roșie ca sângele, ÎȚI mulțumim ABBA YAHUVEH că eliberez legiunile de Sfinți Îngeri peste acest pământ să acoperi și să protejezi pe fiecare care este cu adevărat al TĂU/a TA, YAHUSHUA!

Eu nu cer (nu mă rog) pentru acoperirea celor căldicei – cei care pretind să fie ai TĂI!

(Vorbind sub o ungere mai puternică:)

Biserica prefăcuților – DEPARTE DE MINE, DEPARTE DE MINE! NOI nu avem nimic în comun cu voi!

Noi suntem sânge cumpărat prin sângele lui YAHUSHUA ha MASHIACH. Și unicul nostru scop în viață este să trăim Sfinți înaintea LUI! Noi nu suntem perfecți! Numai EL este perfect! Dar noi știm aceasta, noi nu ÎL testăm intenționat pe YAH păcătuind.

Astfel, ÎȚI mulțumim ABBA YAHUVEH! ÎȚI mulțumim IUBITE YAHUSHUA! ÎȚI mulțumim PREȚIOASĂ, PREȚIOASĂ IMMAYAH, PREȚIOASA PREȚIOASA noastră DULCE SFÂNT DUH! VĂ mulțumim!

VOI separați grâul de neghină (Matei 13:24-30). Și noi ÎȚI mulțumim ABBA YAHUVEH că noi suntem grâul TĂU! Și nu orice grâu modificat genetic! Noi reprezentâm grâul Ceresc.

VĂ mulțumim pentru LUMINA care ne umple fețele, astfel încât DULCELE, DULCELE SFÂNT DUH poate fi văzut! Și nu lumina FALSĂ (a celor răi) – căci este asemenea unei lumini fluorescente! Noi avem ADEVĂRATA LUMINĂ.

Noi slujim LUMINII CĂLĂUZITOARE, PĂSTORUL nostru, al nostru MESIA, DOMNUL nostru, DUMNEZEUL și MÂNTUITORUL nostru, UNICUL FIU NĂSCUT AL LUI YAHUVEH, CRUCIFICATUL ȘI ÎNVIATUL – IUBITUL nostru YAHUSHUA HA MASHIACH, MIRELE nostru CE VINE CURÂND!

Și noi VĂ mulțumim! Noi TE slăvim, IUBITE YAHUSHUA pentru că ne ungi, ne protejezi, ne binecuvintezi, ne călăuzești – ne dai discernământ despre cine este bun și cine este rău, dorința de a trăi drept înaintea TA – de a-ȚI aduce Slavă. Apărători ale Celor Zece Porunci, noi VĂ mulțumim pentru că noi suntem socotiți ca unii din elita IUBITULUI nostru YAHUSHUA, al nostru MASHIACH – mijlocitori în rugăciune care stau împotriva răului acestei lumi... Aceasta este tot.

K: Amin! (Elisabeth (Elisheva) râde fericită)

E: ÎȚI mulțumim ABBA YAHUVEH!

K: Nu știi niciodată...

E: Aceasta este Profeție! O, uau. Aceasta este o Profeție! (Râde, entuziasmată și fericită) Și nu ar fi survenit dacă nu ne-am fi adunat împreună. Dacă noi nu am fi știut, dacă tu nu m-ai fi sunat... nici unul dintre aceste lucruri nu s-ar fi întâmplat.

K: Știu. Chiar în noaptea de care toată lumea este îngrozită, o nouă Profeție a fost eliberată în timpul zilei! Ei bine în timp ce tu o vorbeai, și când EL vorbea despre timp, eu am văzut un pendul mare cu picior.

E: Sper că ați înregistrat aceasta.

K: Da.

E: Bine. Continuați...

K: Și apoi am văzut – am simțit că eram împreună cu tot Raiul și ei cu toții se înclinau, în timp ce EL vorbea. De fapt, eu am văzut aceasta. Am văzut pe toată lumea înclinându-se.

Și apoi, (a fost) ca și cum eram la punctul zero în timp ce aceasta era spusă în spațiul spiritual...

E: O nouă Profeție a survenit! (Soțul meu abia a venit și a spus, „De ce ești la telefon?” Și eu am spus, „O nouă Profeție a survenit!” Îmi cer scuze, Kathrynyah. Continuă.

K: Amin. Astfel, am văzut, știi, (ca) un epicentru de cutremur și valurile se răspândesc de acolo. Crăpăturile, nu crăpăturile – vibrațiile. Asta am văzut. Și apoi, când YAHUVEH spunea – voi vă rugați ca cei răi să se răstoarne. Eu am văzut și aceasta. Am văzut două figuri întunecate răsturnându-se, căzând ca o piramidă.

E: John Hagee este unul dintre ei. John Hagee este unul dintre elite. Și Joel Osteen este unul dintre elite.

K: Amin.

Adam: Uau.

E: Da, da. Pendulul. Asta a fost interesant. Știi ce este BUNICUL – este ABBA YAH! („pendul” în Engleză este „grandfather clock,” tradus literal ca „ceas de bunic,” n.tr.)

K: Da!

E: BUNIC (în Engleză este „grandfather” – literal „tată mare”) – TATĂ MARE, TATĂ MARE CERESC! Acest lucru este minunat. Este absolut minunat. Nu mă așteptam la aceasta. Nu știu dacă „Mireasa Asiatică Vine” acum este 124 care nu a fost încă eliberată (Profeția) – și dacă din acest motiv a fost amânată (Profeția).

K: Să continui să înregistrez sau să mă opresc?

E: Nu, continuă să înregistrezi pentru moment, astfel încât oamenii să înțeleagă. Eu nu m-am așteptat la asta. Hahaha!

K: Ei bine, nu – nici noi nu ne așteptăm niciodată!

E: Știu, eu niciodată nu mă aștept! (Râde în timp ce spune aceasta!) Chair – nu e de mirare că am fost atacată. 28:01 TATĂ eu doar ÎȚI mulțumesc și TE slăvesc chiar acum pentru că mi-ai binecuvântat gura. Eu ÎȚI dau Slava TATĂ CERESC! Tuturor acelora (care) ați încercat să mă reduceți la tăcere – gura mea, cum TU ai spus, TATĂ CERESC, doar țipă mai tare când TU vrei ca ea să o facă în Numele lui YAHUSHUA.

Jignindu-i pe majoritatea, și o binecuvântare altora, un Copil, Războinic, Mireasă a lui YAHUSHUA ha MASHIACH/IISUS HRISTOS

* * * * * * *