Profeția 121

Este YAHUSHUA doar Mântuitor
Sau Este EL DOMN DUMNEZEU ATOTPUTERNIC al Vieții Tale?

Cuvânt de asemenea pentru Suflete pereche

Scrisă/Vorbită sub ungerea RUACH HA KODESH

Prin Apostol Profet Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu)

Primită la 10 Mai 2011

Eliberată la 29 Decembrie 2012

Aceasta este de la Profeția 105, YAHUVEH a spus să pun aceasta pe toate Profețiile de acum înainte: EU te-am avertizat acum mult timp, Elisabeth (Elisheva), să nu denumești această Parohie după un bărbat sau o femeie, chiar dinainte să existe o Parohie. EU am pus acest lucru în duhul tău, căci nimic din aceasta nu a fost făcut de către mâna ta, nimic din aceasta nu a ieșit din gura ta. Este din Gura lui YAHUVEH care a dat naștere. Este din Gura lui YAHUSHUA al tău MASHIACH care a dat naștere. Este din Gura lui RUACH ha KODESH (DUHULUI SFÂNT) a ta IMMAYAH care a dat naștere. Dacă ar fi fost numai prin mâna ta ar fi eșuat acum mult timp. Este prin Vântul lui SHKHINYAH GLORIA (SLAVA) care bate peste acest pământ, Sfântul Vânt al Regenerării, nu este prin suflul tău (sau, respirația ta, n.tr.) sau ar fi eșuat. (Isaia 42:8)

În Iulie 2010 YAHUVEH DUMNEZEU a spus de asemenea să adaug următoarea din 2 Cronici înaintea fiecărei Profeții:

2 Cronici 36:16, „Dar ei i-au batjocorit pe Mesagerii lui DUMNEZEU, au disprețuit Cuvintele LUI, și i-au luat în derâdere pe Profeții LUI, până când mânia DOMNULUI s-a ridicat împotriva poporului SĂU, până când nu a mai fost leac.”

* * * * * * *

YAHUSHUA a vorbit acest Cuvânt pentru o iubită fiică în YAHUSHUA pe care diavolul încerca s-o separe de sufletul ei pereche. Din cauza suferințelor din trecut, în Spirit (sau, Duh, n.tr.) era sârmă ghimpată în jurul inimii ei care o împiedica să dăruiască și să primească dragoste; cu toate acestea, ea a trebuit să fie cea care să-L roage pe YAHUSHUA să înlăture această sârmă ghimpată spirituală. Nimeni altcineva nu putea face (acest lucru, n.tr.) pentru ea.

Prin următorul frumos, puternic, și uns Cuvânt de la YAHUSHUA, ea a fost eliberată de juguri și sclavii dacă ea doar l-ar primi și I s-ar supune lui YAHUSHUA și, YAH fie slăvit, ea a făcut-o!

A existat o lungă conversație telefonică cu iubita noastră fiică în YAHUSHUA precedând aceast Cuvânt. Următoarele au fost vorbite exact înainte să înceapă Cuvântul de la YAHUSHUA.

Kathrynyah: Prețioase DOAMNE noi doar ne rugăm pentru vindecare pentru inima Iubitei TALE fiice acum în Numele de YAHUSHUA MASHIACH și pentru inima sufletului ei pereche.

Elisabeth [Elisheva]: Aud ceva. Aud ceva în timp ce (sau, pe măsură ce, n.tr.) ea se roagă chiar acum, doar tu poți face asta iubită fiică. Tu ești singura care poate face asta acum. Tu trebuie să iei acea sabie cu două tăișuri și există sârmă ghimpată care a fost pusă în jurul inimii tale astfel încât oamenii să nu se poată apropia prea mult și atunci nici tu nu te poți apropia prea mult de ei, căci sârma ghimpată îi va ține pe amândoi departe. Înțelegi? Este cum ai spus tu, tu te-ai „pus pe tine însăți în carantină” dar există sârmă ghimpată acolo și tu, YAHUSHUA spune, trebuie să iei acest lucru acum și să te vezi pe tine însăți – dacă tu chiar, chiar poți face asta – să te vezi pe tine însăți tăind acea sârmă ghimpată de pe inima ta. Poți tu să faci asta?

Iubită fiică în YAHUSHUA: Pot.

Kathrynyah: Poți s-o vorbești acum?

Iubită fiică în YAHUSHUA: Ok, eu îmi iau Sfânta mea foarfecă unsă de tăiat sârmă ghimpată și tai toate firele din inima mea și spinii și orice care mă împiedică de a mă apropia de alți oameni și care îi împiedică pe oameni să se apropie de mine. Dă-mi o inimă de carne YAHUSHUA.

Elisabeth [Elisheva] și Kathrynyah: Amin!

Kathrynyah: ABBA YAHUVEH ÎȚI mulțumesc pentru că ai răspuns la acea rugăciune. Eu mă rog să văd miracole întâmplându-se datorită (acestui lucru, n.tr.) în Numele lui YAHUSHUA HA MASHIACH.

Elisabeth [Elisheva]: Și noi ne rugăm același lucru pentru sufletul pereche pentru că el a făcut același lucru și de aceea sunt ei suflete pereche. El a făcut același lucru. El are sârmă ghimpată în jurul inimii lui și eu îi voi spune lui același lucru.

Kathrynyah: Uite, vezi.

Elisabeth [Elisheva]: Astfel, eu nu aș fi avut acea revelație dacă noi nu ne-am fi rugat așa chiar acum. Și iubită fiică, noi știm că vine izbăvire. Dar acesta este începutul ei chiar acum. Bine? Astfel, eu îl voi suna pe iubitul tău suflet pereche chiar acum și eu nici măcar nu vreau să termin convorbirea cu ea o iubesc atât de mult. Nu este doar dragostea mea...

Elisabeth [Elisheva]: Începe să vorbească în Limbi Sfinte...

Cuvântul Profetic Începe

Iubita MEA fiică în această noapte tu MI-ai făcut pe plac când tu îți sacrifici carnea și spui, „Eu nu voi insista să fie voia mea dar eu voi accepta voia TA, YAHUSHUA. Eu nu voi merge pe calea mea dar eu sunt hotărâtă să merg pe calea TA, YAHUSHUA.” ÎMI faci pe plac, iubita MEA. Căci este adevărat că nimeni nu te poate iubi cum te iubesc EU, dar nu te îndoi de acest fapt, că EU am pus dragostea MEA în alții pentru tine. Și cu cât mai mult voi face EU prin propriul tău suflet pereche dacă voi amândoi doar MĂ veți lăsa să manifestez acea dragoste prin ambii dintre voi. Orice (lucru, n.tr.) împotriva căruia satana a luptat atât de tare – iubiții MEI, nu înțelegeți voi cât de măreț este că este voia MEA ca acest lucru să se înfăptuiască? Căci el luptă doar împotriva planurilor MELE. El caută să despartă ceea ce EU am spus că vreau să fie pus împreună, dar EU nu voi încălca niciuna dintre voile voastre (ale celor doi, n.tr.). Nici nu voi lăsa ca aceasta să dividă sanctuarul în continuare, căci ascultă-ți mama spirituală. Căci uniți voi rezistați și separați voi veți cădea – astfel, rămâneți uniți, aveți nevoie unul de altul. Voi nu știți ce se va întâmpla în acest an...

Dar iubita MEA fiică, EU sunt Cel Care a pus acele cuvinte în gura ta, „Eu stau în arcă pentru că aici sunt eu în siguranță.” Asta nu înseamnă că furtunile nu vor izbi la uși și nu vor încerca să te înece, dar ceea ce acest lucru într-adevăr înseamnă este că EU SUNT în arcă cu tine. Și EU nu le voi permite furtunilor să te înece.

Satana se teme când unul/una (gen nespecificat în original; ambele se subînțeleg, n.tr.) dintre voi se roagă, cu cât mai mult (se va teme, n.tr.) când tot ceea ce EU am adunat acolo se roagă împreună – căci fiecare este uns/unsă. Dar cu toate acestea EU trebuie să spun asta: nimeni cu spiritul revoltei nu poate rămâne. Căci revolta este ca o formă de vrăjitorie și dacă oricine spune, „Eu cer să fie precum vreau eu,” atunci EU va trebui să-i trimit pe drum (sau, de aici, n.tr.) căci acest lucru este ca o lepră. Astfel, draga MEA fiică, tu ai luptat cu spiritul revoltei. Toți dintre voi vă luptați cu spiritul revoltei și doar să știți că prin NUMELE MEU, SÂNGELE MEU puteți voi câștiga acea luptă împotriva spiritului revoltei. Căci satana este primul care s-a revoltat; lucifer a spus că el va face după voia lui. Acum el încearcă să-i corupă pe cei/cele care sunt copiii MEI cu duhoarea stricată a spiritului revoltei cu (sau, prin, n.tr.) care, acel unic spirit, o legiune poate veni de demoni să chinuie, să posede, să oprime.

Nu-i permiteți spiritului revoltei să intre. Când îl vedeți, expulzați-l! Râdeți-i în față diavolului. Veți vedea! Veți vedea! Veți vedea! Și asta li se aplică tuturor YDS (Călcătorilor peste Demoni ai lui YAHUSHUA, n.tr.) cărora EU le proclam acest Cuvânt: râdeți-i diavolului în față!

Testați spiritul (sau, duhul, n.tr.) care vorbește înseamnă țineți fiecare gând captiv! (Limbaj original identic cu versiunea în Limba Engleză a 1 Ioan 4:1, „Preaiubiţilor, să nu credeţi orice duh, ci verificaţi duhurile, dacă sunt de la DUMNEZEU sau nu, pentru că în lume au ieşit mulţi profeţi falşi,” și 2 Corinteni 10:5, „Orice gând îl facem sclav ascultării de Hristos,” n.tr.) Sunt EU, YAHUSHUA, Cel Care ar proclama aceste Cuvinte? Sunt EU, YAHUSHUA, Cel Care v-ar da aceste gânduri? Veți vedea, comorile MELE, de câte ori va trebui să admiteți că este ori carnea voastră ori a fost satana. Dar, indiferent, dacă EU nu aș vorbi asta, nu o primiți. O, cum vă iubesc EU, EU v-am dat atât de mult și EU mai am atât mai mult să vă dau dacă voi doar v-ați încrede în MINE.

Fiule, renunță la (sau, sacrifică, n.tr.) mândria ta. Fii dispus să tai acele fire ghimpate de pe inima ta. Căci este dorința MEA să vă aduc pe voi doi împreună să predicați unul lângă altul. Este dorința MEA să folosesc toate aceste cupluri să le predic (sau, predice, n.tr.) altor cupluri. Toți dintre voi ați fost născuți de (sau, prin, n.tr.) propria MEA mână. Toți dintre voi ați suferit de dragul Numelui MEU. Toți dintre voi ați războit împreună, ați râs împreună, ați plâns împreună. EU am investit atât de mult. Nu a existat niciun accident care a venit la acel sanctuar. Din această noapte înainte dacă toată lumea doar s-ar supune: EU, YAHUSHUA, voi atrage suflete acolo. Draga MEA fiică, nicio dragoste nu poate satisface ca a MEA, dar permite-MI să te iubesc prin alții. Niciodată să nu gândești (sau, crezi, n.tr.) că atunci când două suflete pereche vin împreună este perfecțiune pe pământ. Căci nu există nicio perfecțiune pe pământ într-o relație, dacă nu sunt EU Cel Care proclamă (prin ea, n.tr.) – MIE fiindu-MI permis să MĂ manifest, dacă nu este dragostea MEA cea care reiese (sau, apare, iese la iveală prin relație, n.tr.), combinată cu dragostea voastră... De unii singuri voi veți vorbi cuvinte de ură. De unii singuri voi veți [vorbi] cuvinte de rănire. De unii singuri voi sunteți egoiști.

Predați (sau, renunțați la, sau, sacrificați, n.tr.) propriile voastre dorințe și uitați-vă la celălalt prin ochii MEI. EU nu voi tolera nicio lipsă de respect față de Mireasă! Nu fiți lipsiți de respect unul față de altul căci voi plătiți un așa preț pentru a-MI aparține. Toți dintre voi aveți aceeași dorință să fiți Mireasa MEA, să aveți o mărturie precum cea către (sau, lui; în original, „unto,” n.tr.) Enoh astfel ca EU să vă pot trage alături de MINE!

Iertați în modul în care (sau, la fel cum, n.tr.) EU vă iert pe voi. Luați o gumă de șters. Să nu fie păcatele celuilalt scrise cu cerneală. Să fi fost cu creionul. Acum ștergeți-l (neconcordanță de număr conform originalului; nu este greșit, n.tr.). Vedeți-vă pe voi înșivă/însevă ștergându-l ca și cum nu ar fi fost niciodată. Nu este acesta modul în care EU vă șterg păcatele cu Sângele MEU Vărsat, atât de departe precum estul este de vest? Vă spun EU vouă, „Amintiți-vă, în ziua asta și aia, la momentul ăsta și ora asta voi ați păcătuit împotriva MEA?”

EU nu am nicio arhivă (sau, evidență a acestor fapte; „record,” n.tr.) odată ce voi spuneți „iartă-mă” și vorbiți serios și vă căiți și vă întoarceți de la acel rău (sau, îi întoarceți spatele acelui rău, n.tr.). Nu mai fiți copii și spuneți, „eu vreau să fie după cum vreau eu.” Am făcut EU astfel? Nu am dat EU exemplul chiar ducându-MĂ la cruce? Nu am spus EU, „O ABBA, facă-se voia TA, cu toate acestea, dacă este cumva posibil... [„O, TATĂL MEU, dacă este posibil, să fie îndepărtat acest pahar de la MINE: totuşi, nu cum vreau EU, ci cum vrei TU.” Matei 26:39] Și acest pahar nu poate trece de la MINE, EU vreau ca voia TA să se facă, nu a MEA!” Acesta este un secret al (faptului de, n.tr.) a fi numit/ă Mireasa!

Nimeni nu este Mireasa MEA dacă lor nu le poate ieși această parte (sau, dacă nu pot face acest lucru corect, n.tr.). Dacă nu-și pot pune carnea lor la pământ (sau, sacrifica carnea lor, n.tr.) atunci cum pot ei umbla în Spirit (sau, Duh, n.tr.)? Cum pot ei auzi prețioasa SFÂNT DUH care trăiește înăuntrul vostru? Dacă voi vă acoperiți urechile și voi vă acoperiți ochii și voi spuneți, „Eu nu vreau să aud ceea ce TU ai de spus și eu nu vreau să văd ceea ce TU vrei să-mi arăți. Eu nu vreau să vorbesc ceea ce TU vrei ca eu să vorbesc, eu nu vreau să merg unde TU vrei ca eu să merg. Eu nu vreau să fac ceea ce TU îmi spui să fac”... ATUNCI PLECAȚI DE LÂNGĂ MINE voi NU sunteți Mireasa MEA! Așa! Am spus-o! În câte moduri trebuie ca EU să spun, „Pleacă de lângă MINE tu așa-numită mireasă neascultătoare!”? Lumea nu vrea s-o audă! Bisericile organizate nu vor s-o audă!

EU nu sunt doar acel MIEL sacrificial. EU nu sunt doar dragostea vieții voastre. EU trebuie să fiu și temut! Voi nu vreți să gustați vreodată mânia MIELULUI (limbaj original identic cu Apocalipsa 6:16, „Ei ziceau munţilor şi stâncilor: ‚Cădeţi peste noi şi ascundeţi-ne de faţa Celui Ce şade pe tron şi de mânia Mielului, pentru că a venit ziua cea mare a mâniei LOR şi cine poate sta în picioare?!’” n.tr.). EU vă iubesc suficient încât să avertizez! Venirea zilelor de sentință sunt apropiate (neconcordanță conform originalului, n.tr.). Nu vreți să fiți lăsați în urmă. Nimeni nu se poate compara cu dragostea pe care EU o am pentru voi și dragostea MEA este dragostea TATĂLUI, și dragostea MEA este dragostea lui RUACH HA KODESH. NOI suntem TOȚI uniți (sau, TOTUL unit, n.tr.). Nimeni nu se poate compara cu dragostea NOASTRĂ pentru voi. Dar nu fiți înșelați. Căci nimeni nu se poate compara nici cu mânia NOASTRĂ. Ei nu vor s-o predice (acest lucru, n.tr.) astfel încât EU am ridicat această parohie s-o vorbească. EU am pus în fiecare din Mireasa MEA o frică să nu [MĂ] jignească. Când ei/ele se căiesc, ei/ele o fac cu lacrimi. Ei/Ele spun, „YAHUSHUA, eu nu vreau să TE rănesc.”

Dușmanii, ei spun, „Nu poți înlătura grația divină prin a păcătui.” Dușmanii mint. Ei MĂ testează (sau, încearcă, n.tr.) iar și iar, moment după moment. Ei spun, „Pentru că noi putem face orice vrem să facem acum! Crucea este totul. Tu nu ai voie (sau, ție nu-ți e permis, n.tr.) să mă judeci. Tu să nu-mi spui (sau, n-ai voie să-mi spui, n.tr.) că sufletul meu este pierdut” și ei nici măcar nu MĂ cunosc. Litera este cea care ucide și Spiritul (sau, Duhul, n.tr.) este Cel care dă viaţă (Limbaj original identic cu versiunea în Limba Engleză a 2 Corinteni 3:6, „Să fim slujitorii Noului Legământ (Testament), nu al literei, ci al Duhului, pentru că litera ucide, dar Duhul dă viaţă,” n.tr.). Ei nici măcar nu au Spiritul. SFÂNTUL DUH nu este înăuntru(l lor, n.tr.). Ei au citit Cuvântul. Ei le-au memorat (neconcordanță de număr conform originalului, n.tr.). Ei încearcă să MĂ revendice drept MÂNTUITOR dar ei spun, „Dispari (sau, pleacă de aici, n.tr.) ca DOMN!” Ei spun, „Eu nu vreau niciun stăpân deasupra mea, asta e viața mea și eu o voi trăi în modul în care vreau! O, dar eu TE iubesc Iisuse. O, dar eu TE slăvesc! Ioan 3:16! („Căci atât de mult a iubit DUMNEZEU lumea, încât L-a dat pe singurul LUI Fiu, pentru ca oricine crede în EL să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică,” n.tr.) Vezi, scrie chiar aici că tot ceea ce eu trebuie să fac este doar să cred. Eu nu trebuie să mă supun! Parohie AmightyWind, pleacă! Eu pot păcătui cât de mult vreau, cine ești tu să spui? Important nu este ceea ce fac eu – important este ce a făcut Iisus. Nimeni nu poate fi drept (cuvântul original, „righteous,” este cel folosit în versiunea în Limba Engleză a Iacov 5:16b, „Rugăciunea fierbinte a celui drept este foarte puternică,” n.tr.), vezi, scrie chiar aici, „Toţi au păcătuit şi nu s-au ridicat la standardul dreptății lui DUMNEZEU” (Romani 3:23; tradus literal din versiunea în Limba Engleză; versiunea în Limba Română este inexactă, n.tr.).”

Dar EU vă spun aceasta, rugăciunile celor drepți sunt foarte puternice (Iacov 5:16, „Aşadar, mărturisiţi-vă păcatele unii altora şi rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi. Rugăciunea fierbinte a celui drept este foarte puternică”), căci voi sunteți drepți prin MINE, căci voi sunteți asemenea unui David și când voi chiar (sau, într-adevăr, n.tr.) păcătuiți împotriva MEA în necunoștință (sau, fără să conștientizați, n.tr.), [și când realizați acest lucru] voi sunteți rapizi în a vă căi. Voi nu vă temeți să vă căiți. Voi știți că EU vă spun să-MI arătați cum faptul că MĂ iubiți înseamnă a vă supune MIE (Ioan 14:15, „Dacă MĂ iubiţi, veţi păzi poruncile MELE,” n.tr.). EU vă spun aceasta și nimeni altcineva nu o va predica (sau, nu vrea să o predice, sau, nu alege să o predice, n.tr.) și astfel EU o voi proclama din acest vas de lut. EU nu pot să fiu doar un MÂNTUITOR, EU trebuie să fiu DOMNUL DUMNEZEUL vostru ATOTPUTERNIC. Totul converge (sau, devine/este una, n.tr.). Acesta este motivul pentru care această Parohie este pusă de o parte. Nu le este trimisă doar celor de ultimă șansă. Nu este folosită numai (ca, n.tr.) furnalul unui Rafinor (limbaj original similar cu versiunea în Limba Engleză a Psalmului 12:6, „Cuvintele DOMNULUI sunt Cuvinte curate, ca argintul purificat într-un cuptor de pământ, rafinat de şapte ori,” Proverbe 17:3, „Creuzetul este pentru argint şi cuptorul pentru aur, dar Cel Ce testează inima este DOMNUL,” sau Isaia 1:25, „ÎMI voi întoarce mâna împotriva ta, voi curăţa zgura ta aşa cum o curăţă leşia şi voi îndepărta toate impurităţile tale,” n.tr.). Le este trimisă celor care sunt chemați/chemate să fie Mireasa MEA. Chiar în această noapte voi vedeți (că, n.tr.) un Cuvânt a survenit (sau, ieșind la iveală, a luat ființă; în original, „has come forth,” n.tr.). Elisabeth [Elisheva] nu a putut să strige la timpul ei către voi căci Cuvântul nu era încă acolo. EU a trebuit să-i dau ei un vis. EU a trebuit să proclam cuvintele pe care EU le-am proclamat în această noapte.

Iubita MEA fiică tu a trebuit să primești. Tu a trebuit să-ți supui (sau, sacrifici, n.tr.) carnea și să spui, „Eu o voi face (într-adevăr, n.tr.) după voia lui YAHUSHUA” și tu ai făcut și tu ai vorbit cuvintele și datorită ție draga MEA fiică acest Cuvânt a survenit. Dar EU am știut că o va face. Nu era timpul în acest weekend [trecut]. Nu era timpul ca acestui Cuvânt să-i fie dată naștere și astfel EU le-am permis telefoanelor să se defecteze. Altfel Elisabeth [Elisheva], tu erai în așa disperare. Tu doar voiai să termini cu asta, așteptându-te la ce este mai rău. Când ai ținut tu un gând captiv pentru ca tu să crezi că cel mai rău urma să survină? Căci cel mai rău nu a survenit, cel mai bun a survenit! Și tu te-ai legat împreună cu (sau, de, n.tr.) fiica ta într-un mod prin lacrimi și fir ghimpat a fost tăiat și ea are dorința pentru sufletul ei pereche pentru că EU am plasat-o acolo pentru că EU i-am dat ei sufletul ei pereche. Nu există altul.

Acum EU îți voi unge buzele pentru ca tu să proclami către cealaltă jumătate. Amintește-ți comoara MEA, nestemata MEA ca nicio alta, căci toți dintre voi scânteiați la un grad diferit. Toți dintre voi, toți dintre voi scânteiați. Unii trebuie să fie șlefuiți și modul în care EU șlefuiesc este cu lacrimi, lacrimi, lacrimi și durere și chin (sau, trudă, n.tr.). Căci uitați-vă la o bucată de cărbune, cât de tare trebuie să fie presată înainte să se transforme într-un diamant. Toți dintre voi, toți dintre voi, toți dintre voi au fost presați atât de puternic dar (acest lucru, n.tr.) nu a fost făcut în zadar. Toate acestea au survenit în această noapte pentru că EU am avut 3 care s-au supus. Elisabeth [Elisheva] tu MI-ai auzit vocea în timp ce dormeai. Kathrynyah, tu ai fost alături de Elisabeth [Elisheva] pentru a ajuta să sporească ungerea, și iubită fiică, EU nu-ți voi spune numele dar tu știi cine ești, tu a trebuit să primești. Tu a trebuit să-ți deschizi inima. Tu a trebuit să-ți dorești să auzi cuvintele pe care EU le-am avut de spus. Tu a trebuit să fii pregătită. EU te iubesc.

EU vă iubesc pe fiecare dintre voi. Aceia/Acelea care alcătuiți Călcătorii peste Demoni ai lui YAHUSHUA, voi însemnați atât de mult pentru MINE! Voi ați fost (de)numiți după MINE! EU v-am dat propriul vostru cântec (în original, „theme song,” n.tr.)! [„Eu mă Duc spre Tabăra Dușmanului”]. Căci voi vă duceți spre (sau, la, n.tr.) tabăra dușmanilor și voi luați înapoi tot ceea ce diavolul a furat și în această noapte fiică tu iei înapoi tot ceea ce diavolul a furat pentru că satana este SUB PICIOARELE TALE! Și dușmanii sunt învinși! Nu merge după ceea ce văd ochii tăi! Tu n-ai nicio idee ce i-am făcut EU taberei dușmanilor!

Voi sunteți atât de speciali (în original, „so special,” n.tr.), cei/cele care rămân în Călcătorii peste Demoni ai lui YAHUSHUA și cei/cele care vor veni. Voi sunteți atât de (sau, extrem de; „so very special,” n.tr.) speciali încât EU am trimis Sfinți îngeri să decreteze nașterea acelei ramuri speciale de parohie și dușmanii derâd și batjocoresc și ei spun, „Nimeni nu poate fi Sfânt.” Ei vă judecă din cauza a cine sunt ei, pentru că nu există (nicio, n.tr.) Sfințenie în ei. Ei nu doresc Sfințenie. Ei nu doresc să audă vocea MEA. Ei își acoperă urechile când ei o aud și ei o strigă pe acest Profet tot felul de nume rele și (la fel și pe, n.tr.) oricine altcineva care repetă cuvintele pe care EU le spun.

Dar nu tu iubita MEA, nu adevărata Mireasă; tu știi (sau, cunoști, n.tr.) cuvintele MELE. Tu le recunoști și EU te iubesc și mari (sau, puternice, sau, însemnate; „great,” n.tr.), mari, mari, mari, mari sunt răsplățile tale în Rai. Tot ceea ce trebuie să faci este să învingi (sau, să covârșești, sau, să prevalezi; „overcome,” n.tr.). Fiți învingători (în original, „overcomers,” n.tr.) și luați fiecare gând captiv. Și când voi auziți un gând care voi știți că nu este de la MINE (sau, de-al MEU, n.tr.) cu o voce care nu este de la MINE (sau, de-a MEA, n.tr.), luați-l ca și cum l-ați apuca cu mâinile voastre și în Numele lui YAHUSHUA mustrați-l. Acel spirit mincinos înșelător! Și mustră-l pe satana și vezi-te pe tine cu acel gând care acum s-a transformat în demonul care l-a trimis și taie-i mâinile! Cu sabia MEA cu două tăișuri tai-o (neconcordanță de număr conform originalului; nu este greșit, n.tr.)! Și arunc-o (de la tine; cât colo, n.tr.) și expulzeaz-o și spune, „Eu nu voi accepta niciuna din minciunile tale satană”! Căci planurile pe care EU le am pentru voi sunt pentru (sau, de, n.tr.) bine și nu pentru (sau, de, n.tr.) rău: toți cei/toate cele care pot auzi vocea MEA; asta li se aplică și oaspeților de asemenea.

Chemați-MĂ (sau, Apelați la MINE, n.tr.). Încredeți-vă în MINE! Nu vă sprijiniți de propria voastră înțelegere ci în toate căile (sau, obiceiurile, n.tr.) voastre recunoșteți-MĂ pe MINE și EU vă voi direcționa calea. Încredeți-vă în MINE! Nu o mai faceți în felul vostru și făceți-o în felul MEU, DOMNUL vostru, MÂNTUITORUL vostru, STĂPÂNUL vostru, CONDUCĂTORUL vostru. EU nu voi pierde unul/una! EU o cunosc pe toată lumea ale cărui nume este scris în Cartea MIELULUI A Vieții înainte de întemeierea (sau, fondarea; în original, „foundation,” n.tr.) acestui pământ și EU nu voi pierde niciun (singur, n.tr.) nume.

Astfel, când dușmani vin și dușmani se duc. Iude vin și Iude se duc. Când voi faceți tot ce puteți, vă izbiți capul de zid dar nu o puteți face (sau, determina, n.tr.) pe acea persoană (să fie, n.tr.) în genunchi (față de, n.tr.) MINE, să cadă și să admită că EU nu trebuie numai să le fiu MÂNTUITOR, EU trebuie să fiu STĂPÂNUL lor – EU SUNT DUMNEZEU ATOTPUTERNIC, Unicul FIU Născut al lui YAHUVEH și voi trebuie să urmați pașii MEI, nu (să mergeți, n.tr.) în ai voștri proprii. Dacă voi urmați proprii voștri pași, ei vă vor conduce drept în iad, de aceea am venit EU la această lume să vă dau pași pe care să-i urmați.

Astfel, acestea sunt cuvintele pe care EU am să vi le spun, un dar neașteptat pentru prețioșii MEI CDY (Călcători peste Demoni ai lui YAHUSHUA, n.tr.). Căci voi ÎMI faceți pe plac. ÎMI faceți pe plac. ÎMI faceți pe plac. Voi munciți atât de greu în acest câmp de recoltă. Muncitorii sunt atât de puțini dar voi nu vă plângeți. Elisabeth [Elisheva] (de obicei, n.tr.) spune, „Asta trebuie făcută și aia trebuie făcută,” și niciunul/niciuna dintre voi nu se plânge. Voi vă puneți mâna la plug și indiferent ce vine la voi, sunteți învingători (sau, covârșiți, sau, prevalați, n.tr.)! Doar învingători (sau, învingătorii, n.tr.) sunt Călcătorii peste Demoni ai lui YAHUSHUA! Țineți minte asta. Cei/Cele care eșuează nu au putut (sau, nu ar putea, n.tr.) să fie pe măsura (sarcinii; sau, să se ridice la înălțimea sarcinii; în original, „measure up,” n.tr.).

Astfel, EU vă las cu aceste cuvinte pentru a vă fi o binecuvântare. EU vă iubesc. Nu va dura mult până când vă văd. Doar țineți-vă strâns (literal, până atârnați de; „hang on tight,” n.tr.) de tivul veșmântului MEU. Nu dați drumul! Indiferent de ceea ce vedeți în această lume, nu dați drumul. Doar țineți-vă tare. Nu lăsați spiritul (sau, duhul, n.tr.) religiei să fure ceea ce EU v-am dat. Nu lăsați spiritul (sau, duhul, n.tr.) îndoielii sau grijii sau fricii sau panicii să fure ceea ce EU v-am dat.

Nicio religie nu vă va salva! Niciuna! Niciuna! Niciuna! Doar o relație iubitoare și supusă cu EU (neconcordanță de caz conform originalului; nu este greșit, n.tr.), YAHUSHUA HA MASHIACH vă va salva (sau, mântui; același cuvânt are ambele sensuri în Limba Engleză, „save,” n.tr.) sufletul!

Îți mulțumesc fiică. Îți mulțumesc că ai stârnit ungerea în această Fecioară a MEA care Proclamă Cuvântul MEU (în original, „Ringmaiden,” de la verbul a (ră)suna, „to ring,” și substantivul inel, „ring,” în sensul de a (ră)suna în jurul lumii, n.tr.) – EU știu Elisabeth [Elisheva] tu ai ezitat chiar să spui acele cuvinte căci acele cuvinte au fost contaminate cu minciunile satanei dar tu ești Fecioara MEA care Proclamă Cuvântul MEU și Cuvintele și Profețiile sună în jurul acestei lumi. Și satană tu știi asta. Tu nu poți opri asta căci EU am decretat asta. Și mai multe limbi („languages,” n.tr.) vor ieși la iveală. Fiica MEA în această noapte EU te-am uns într-un mod nou. EU te ung acum cu o inimă nouă și sârma ghimpată a fost tăiată (sau, înlăturată prin tăiere; „cut away,” n.tr.). Nu o lăsa să mai crească vreodată. Nu te uita vreodată în spate doar uită-te înainte și pe măsură ce tu continui să-ți sacrifici voința, pe măsură ce tu continui să ții captiv fiecare gând, (să ții, n.tr.) captivă fiecare dorință! Vezi dacă este de la MINE, tu vei crește mai mult în ungerea (lui, n.tr.) RUACH HA KODESH și asta li se aplică TUTUROR – tuturor celor care ascultă acest Cuvânt acum.

Sfârșitul Cuvântului

Elisabeth [Elisheva]: (Oftează) Asta este! E ca și cum eu nu am respirat (deloc, n.tr.) în tot acel timp. Este aerul Raiului...

Vorbită sub Ungerea RUACH HA KODESH (DUHULUI SFÂNT)

Apostolului Elisabeth Sherrie Elijah (Elisheva Eliyahu)

Jignindu-i pe majoritatea, și o binecuvântare altora, un Copil, Războinic, Mireasă a lui YAHUSHUA HA MASHIACH/IISUS HRISTOS

* * * * * * *