Profeția 118

Păziți-vă, Marea Tribulație este Atât de Aproape!

Scrisă/Vorbită sub ungerea RUACH ha KODESH (DUHULUI SFÂNT)

prin Apostol Elisabeth Sherrie Elijah (Elisheva Eliyahu)

Primită la 19 Februarie 2010

Eliberată la 27 Iunie 2010

Aceasta este de la Profeția 105, YAHUVEH a spus să pun aceasta pe toate Profețiile de acum înainte: EU te-am avertizat acum mult timp, Elisabeth (Elisheva), să nu denumești această Parohie după un bărbat sau o femeie, chiar dinainte să existe o Parohie. EU am pus acest lucru în duhul tău, căci nimic din aceasta nu a fost făcut de către mâna ta, nimic din aceasta nu a ieșit din gura ta. Este din Gura lui YAHUVEH care a dat naștere. Este din Gura lui YAHUSHUA al tău MASHIACH care a dat naștere. Este din Gura lui RUACH ha KODESH (DUHULUI SFÂNT) a ta IMMAYAH care a dat naștere. Dacă ar fi fost numai prin mâna ta ar fi eșuat acum mult timp. Este prin Vântul lui SHKHINYAH GLORIA (SLAVA) care bate peste acest pământ, Sfântul Vânt al Regenerării, nu este prin suflul tău (sau, respirația ta, n.tr.) sau ar fi eșuat. (Isaia 42:8)

În Iulie 2010 YAHUVEH DUMNEZEU a spus de asemenea să adaug următoarea din 2 Cronici înaintea fiecărei Profeții:

2 Cronici 36:16, „Dar ei i-au batjocorit pe Mesagerii lui DUMNEZEU, au disprețuit Cuvintele LUI, și i-au luat în derâdere pe Profeții LUI, până când mânia DOMNULUI s-a ridicat împotriva poporului SĂU, până când nu a mai fost leac.”

* * * * * * *

Cuvânt Profetic Începe:

[Elisabeth (Elisheva) începe să se roage în Sfinte Limbi]

„Destul! Lui Iuda nu i-a fost permis să meagă printre Apostoli decât atâta timp! Nici (măcar) el nu mai putea juca jocul unui prefăcut căci există credincioși și există discipoli.

Nu e suficient să spui, „Cred în YAHUSHUA/IISUS. Cred că există un DUMNEZEU în Rai numit YAHUVEH/YAHWEH. Cred că există un SFÂNT DUH, RUACH ha KODESH.” Întrebarea este, NE urmezi? Nu e suficient doar să crezi!

EU demasc Iudele ascunse. EU îi demasc pe cei/cele (gen nespecificat în original; ambele se subînțeleg, n.tr.) care se numesc pe sine Creștini și nu sunt! EU demasc cine este mireasa satanei! Contrafăcuți sunt peste tot în jurul vostru. Ei/Ele se luptă cu adevărata MEA Mireasă! Mireasa lui YAHUSHUA ha MASHIACH este într-un război împotriva miresei satanei! Vreți să știți cine este cel mai de moarte dușman al vostru? Nu sunt păgânii care refuză să recunoască Numele MEU. Este Biserica Prefăcuților!

În această zi pe când îi este strigat lumii este acesta cineva în care voi ați crede când unul numit Elton John s-a ridicat și le-a proclamat tuturor, „Cred că IISUS a fost un bărbat homosexual plin de compasiune, super inteligent, care a înțeles problemele umane. Pe cruce EL i-a iertat pe oamenii care L-au crucificat și IISUS vrea ca noi să fim iubitori și iertători. Nu știu ce-i face pe oameni atât de cruzi pentru că Biblia spune că IISUS a fost fără de păcat și astfel acest lucru elimină homosexualitatea, și astfel ea nu poate fi un păcat.” Așa spune Elton John.

Dar EU YAHUVEH M-am săturat! Acest bărbat, Elton John, îndrăznește să proclame Cuvintele MELE Sfinte și să le răsucească! Și să spună că IISUS HRISTOS al Evangheliilor este homosexual?!

Lume, pentru această abominare veți bea din Ciuma Sângelui Negru Fierbător! Pregătește-te lume! EU, YAHUVEH/YAHWEH proclam, M-am săturat!!!

Această boală a tot incubat (sau, tot incubează, n.tr.) în cei/cele care sunt homosexuali și lesbiene, această boală a așteptat ca timpul MEU (literal, desfășurarea în timp a planurilor lui Dumnezeu; „timing,” nu „time,” n.tr.) să survină (sau, să iasă la iveală; „to come forth,” n.tr.). Voi care faceți scuze pentru homosexuali, EU v-am dat timp să vă căiți...

Nu vă voi spune (sau, refuz să vă spun, n.tr.) ziua, nu vă voi spune (sau, refuz să vă spun, n.tr.) luna, nici măcar nu vă voi spune (sau, refuz să vă spun, n.tr.) anul în care această boală se va manifesta (în mod, n.tr.) fizic, dar vă voi spune (sau, aleg să vă spun, n.tr.) asta acum, Ciuma Sângelui Negru Fierbător a ajuns la Casa Albă, vă spun, niciunul/niciuna (gen nespecificat în original; ambele se subînțeleg, n.tr.) nu va scăpa!

Cum îndrăznește oricine să spună, (că, n.tr.) ceea ce EU am proclamat în Sfântul MEU Cuvânt este o abominare, acum îndrăzniți să spuneți că unicul MEU FIU Născut YAHUSHUA ha MASHIACH, Mielul perfect ucis fără (vreo) pată, fără (vreun) cusur (sau, imperfecțiune; „blemish,” n.tr.) al păcatului, a luat parte la o abominare numită homosexualitate, o batjocură a ceea ce EU am creat când EU i-am creat pe Adam și Eva.

Iudele sunt demascate înaintea înșișilor/înseșilor ochilor voștri, da, cei/cele care citează Scriptură și totuși îi conduc pe atât de mulți în derivă (sau, îi rătăcesc, n.tr.) căci ei/ele nici măcar nu urmează cuvintele Scripturii. Vai (sau, jale; „woe,” n.tr.) fie de Iudele care spun, „Nu credeți Biblia. Nu credeți Sfintele Scripturi. Aruncați Tora, este doar scrisă de simplu(l) om (în original, „mere man,” n.tr.). Sfâșiați această Scriptură (sau, scoteți-o prin sfâșiere din carte; „tear out,” n.tr.). Sfâșiați această pagină. Sfâșiați acest capitol.” Vă spun EU ce voi sfâșia EU, ce-am sfâșiat EU, ce-am șters EU (literal, cu o pată de cerneală; „blotted out,” n.tr.), (acel lucru, n.tr.) sunt numele voastre în Cartea MIELULUI A Vieții!

EU, YAHUVEH/YAHWEH, spun, M-am săturat, lupta a tot tunat și fulgerat de atâta timp. Nu am spus EU, „În aceste zile dinaintea timpului Necazului lui Iacov, Marea Tribulație, cei Sfinți vor deveni mai Sfinți și cei nesfinți (vor deveni, n.tr.) mai nesfinți.” (Profeția 90, „Care este Numele RUACH ha KODESH?”) – please link the bold to Prophecy 90 in Romanian please 

Acum ei/ele îndrăznesc să se numească pe sine „Creștini.” Ei/Ele spun, „Nu-ți face griji despre păcătuit. Eu îți garantez Raiul oricum.”

Și acum acest om destrăbălat (sau, nemernic, n.tr.), (om, n.tr.) reprobabil al nelegiuirii și al spiritului lui anticrist, Elton John, încearcă să-i reasigure pe toți cei din comunitatea homosexuală și cei/cele care îndrăznesc să se numească pe sine Creștini, „Nu-ți face griji. IISUS HRISTOS a fost unul dintre voi. Homosexualitatea nu poate deloc fi un păcat căci vedeți voi IISUS HRISTOS a fost fără de păcat.” Și totuși ei/ele vorbesc despre MINE și nici măcar nu cunosc (sau, știu, n.tr.) Sfințenia Fiului MEU YAHUSHUA, și ei/ele vorbesc despre Sfintele MELE Scripturi și totuși ei/ele îl slujesc pe satana cu tot ceea ce este în ei.

Știți voi Micuții MEI, Mireasa MEA a lui YAHUSHUA ha MASHIACH, EU am încredere în voi. EU le permit Iudelor să vină în însuși mijlocul vostru, exact așa cum lui Iuda Iscarioteanul i-a fost permis (să vină, n.tr.) în mijloc (posibil, mijlocul Apostolilor, n.tr.). Nu înțelegeți voi, și el își avea urmașii lui, dar EU vă spun asta, așa cum ți-am spus acum mult timp Elisabeth [Elisheva], vai (sau, jale, n.tr.) fie de Iudele care ar căuta să i se alăture acestei Parohii. Ei/Ele au început prin a bea laptele și a mânca carnea spirituală și apoi ei/ele au trădat tot ceea ce știau că era Sfânt. Astfel EU vă interzic să plângeți după un Iuda, căci EU nu o fac!

Iudele care vă trădează aici pe acest pământ o trădează pe toată Sfânta MEA Mireasă, chiar cei/cele ce locuiesc (sau, sălășluiesc, n.tr.) printre membrii proprii lor case (sau, gospodării, n.tr.). Cât de mulți au Iude în propria lor casă (sau, gospodărie, n.tr.)? Cât de mulți sunt în case (sau, gospodării, n.tr.) cu jug inegal, chiar și cei/cele care se numesc pe sine ai MEI/ale MELE? Ei (Iudele) au trădat acum mult timp în războiul cu Lucifer în Rai. Credeți că sunt surprins? Nu spun EU că EU le permit grâului și neghinelor să crească împreună? (Matei 13:30, referință în original; Noua Traducere în Limba Română 2006 este, „Lăsaţi-le pe amândouă să crească împreună până la seceriş, iar la vremea secerişului le voi spune secerătorilor, ‚Strângeţi mai întâi neghina şi legaţi-o în snopi pentru a fi arsă, iar grâul adunaţi-l în hambarul MEU!’” n.tr.). Acum EU v-am arătat neghinele în această zi și EU vă spun aceasta, EU v-am spus să avertizați lumea că este atât de aproape (tradus literal, doar la o respirație distanță; „only a breath away;” cel mai aproape posibil, n.tr.) de Timpul Necazului lui Iacov, Marea Tribulație.

Iubitul MEU Fiu (Paroh pentru Tineri al Amightywind), tu ai făcut o învățătură (posibil, a altora, pentru alții, n.tr.) ce demască minciunile diavolului cu privire la prinderea numită Răpirea (în original „the Rapture,” n.tr.), și cât de puțini vor să cunoască Adevărul. Biserica Prefăcuților ar prefera să creadă minciunile, ‘să trăiască în orice fel vor, să păcătuiască în orice fel vor, este doar suficient să-i faci pe alții să fie convinși că tu ești Creștin, tu nu trebuie cu adevărat să urmezi ce scrii, ce vorbești, nu trebuie să fii un exemplu a Cine este YAHUSHUA ha MASHIACH, este doar suficient să te prefaci. Este doar suficient să spui, ‘Iisus să te binecuvinteze.’’

Vai (sau, jale, n.tr.) fie de aceste Iude care conduc în derivă (sau, rătăcesc, n.tr.) Oile și Mieii MEI, dar vedeți voi numele Oilor și Mieilor MEI sunt scrise în Cartea MIELULUI A Vieții și ei/ele se vor întoarce din nou la BUNUL PĂSTOR YAHUSHUA. Ar putea fi nevoie de suferință prin focurile persecuției cu agonie nespusă în Timpul Necazului lui Iacov, ceea ce (sau, acel lucru pe care, n.tr.) voi (îl) numiți Marea Tribulație, dar Oile și Mieii MEI se vor întoarce la MINE chiar dacă (acest lucru se întâmplă, n.tr.) cu ultima lor suflare. Credința lor va deveni fierbinte prin focul persecuției.

Feriți-vă (sau, păziți-vă, n.tr.) celor care sunt căldicei, EU am trimis această Parohie să proclame Cuvintele MELE să vă avertizeze. EU o ung pe Profetul MEU să proclame Cuvintele MELE și pentru că ea nu este un bărbat cu o barbă lungă gri, voi vreți să o demiteți (sau, să-i spuneți să plece de lângă voi, n.tr.). Voi spuneți, ‘DUMNEZEU nu este posibil să poată să vorbească din gura acestei simple femei.’ Voi nu vreți să auziți. Vă arătați prostia (sau, aiureala, sau, nebunia; adjectivul derivat din cuvântul original folosit aici, „foolishness,” „foolish,” le desemnează pe fecioarele nebune în versiunea în Limba Engleză a Parabolei Celor Zece Fecioare, Matei 25:1-13, n.tr.). Voi arătați ce urechi pe care le mănâncă (sau, gâdilă, n.tr.) aveți (limbajul original este foarte similar cu versiunea în Limba Engleză a 2 Timotei 4:3, „Căci va veni vremea când oamenii nu vor mai suporta învăţătura sănătoasă, ci îşi vor îngrămădi învăţători după poftele lor, ca să audă doar lucruri ce le gâdilă urechile;” în Limba Engleză, „a mânca urechile” înseamnă și a te simți vizat de ceea ce auzi pe altcineva spunând, n.tr.)

Adevăratul motiv pentru care urâți această Parohie este din cauza convingerii (sau, condamnării; același cuvânt are ambele sensuri în Limba Engleză; „conviction;” în Sfintele Profeții, acest cuvânt ÎI este asociat cu precădere DUHULUI SFÂNT, RUACH ha KODESH, după Care este numită și Parohia Amightywind, n.tr.). Nu vreți să vi se spună că Creștinii căldicei se vor duce în iad și nu sunt Creștini deloc și că voi faceți greșit când nu vă supuneți Celor Zece Porunci. Voi doar vreți să spuneți, „IISUS HRISTOS a plătit prețul pentru mine la Calvar.”

Da, YAHUSHUA ha MASHIACH a plătit prețul pentru voi la Calvar, dar ce preț ați plătit voi pentru EL? Este chiar prea mult să vă cer să vă supuneți? Când voi sunteți într-adevăr născuți a doua oară (prin decizia de a crede că YAHUSHUA ha MASHIACH, IISUS HRISTOS, este Domn, Dumnezeu, și Mântuitor al vostru; posibilă referire la Ioan 3:3-6, „YAHUSHUA i-a răspuns, ‘Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă cineva nu este născut din nou (conform notelor ediției, sau, de sus, n.tr.) nu poate vedea Împărăţia lui Dumnezeu!’ 4 Nicodim L-a întrebat, 'Cum poate fi născut un om bătrân? Poate el oare să intre a doua oară în pântecele mamei lui şi să fie născut?’ 5 YAHUSHUA i-a răspuns, 'Adevărat, adevărat îţi spun că, dacă cineva nu este născut din apă şi din DUH nu poate să intre în Împărăţia lui DUMNEZEU! 6 Ce este născut din carne este carne, iar ce este născut din DUH este duh,” n.tr.) și umpluți cu RUACH ha KODESH/SFÂNTUL DUH voi nu mai aveți o scuză pentru a păcătui căci voi O aveți pe RUACH ha KODESH (conform Sfintelor Profeții 89 și 90, de gen feminin, n.tr.) – please link the bold numbers to Prophecies 89 and 90 in Romanian – thank you! înăuntru(l vostru, n.tr.) Care vă condamnă când păcătuiți. Voi veți dori cu adevărat să vă supuneți lui EU, YAHUVEH/YAHWEH, cu fiecare Cuvânt pe care EU îl spun (pronume la Nominativ în original deși contextul cere Acuzativ; nu este greșeală de transcriere; se întâmplă des în Sfintele Profeții, n.tr.).

O atât de mulți spun Rugăciunea Mântuirii (please link the bold words to the Salvation Prayer in Romanian – thank you!) se laudă și spun, „Eu cred în Iisus,” dar cât de puțini urmează ceea ce ei/ele pretind a crede? Voi urâți orice Parohie sau orice persoană care vă condamnă de păcatele voastre.

Iluminarea (în original, „lightness,” nu „light,” lumina, n.tr.) și întunericul nu pot merge împreună (sau, nu se pot potrivi împreună, n.tr.) (2 Corinteni 6:14, referință în original, „Nu vă înjugaţi la un jug nepotrivit cu cei necredincioşi. Căci ce parteneriat poate fi între dreptate şi fărădelege? Sau ce părtăşie poate fi între lumină şi întuneric?” limbajul original este foarte similar cu acest verset, n.tr.). Cu propria MEA mână Cuvântul MEU l-a proclamat. YAHUSHUA ha MASHIACH a venit cu o sabie despărțitoare (Matei 10:34, referință în original; „Să nu credeţi că am venit să aduc pacea pe pământ; n-am venit să aduc pacea, ci sabia;” limbaj original foarte similar, n.tr.). Cu propriile MELE Cuvinte a fost (acest lucru, n.tr.) proclamat și care este răspunsul vostru?

Cei/Cele care nu vreți să renunțați la casele (sau, gospodăriile, n.tr.) voastre cu jug inegal, astfel încât ei/ele să nu vă trădeze în Marea Tribulație, răspunsul vostru este, „Etichetați-o pe ea (în mod public, n.tr.) un fals profet. Sfâșiați acele Cuvinte din Biblie. Ignorați-le. Ștergeți-le (cu o pată de cerneală, n.tr.).” Acela este răspunsul vostru. „Condu-i pe alții în derivă (sau, Rătăcește-i pa alții, n.tr.).” Nimic nu s-a schimbat!

Același Spirit (sau, Duh, n.tr.) al unui Fariseu care îi/le pietruiește pe ai MEI Cei Sfinți/ale MELE Cele Sfinte (gen nespecificat în original; ambele se subînțeleg; „MY Holy Ones,” n.tr.), Mireasa lui YAHUSHUA, ei/ele își trăiesc viețile în fiecare zi pentru a-MI fi plăcuți/plăcute MIE, ei/ele nu pretind a fi perfecți/perfecte și când ei/ele MĂ jignesc (în mod, n.tr.) accidental, ei/ele se căiesc repede cu lacrimi în ochii lor și ei/ele spun, „O, TE rog ajută-mă să nu fac acest păcat din nou.” Există multe feluri de păcat, chiar și acest Profet prin care EU proclam acest Mesaj acum, se luptă cu duhul procrastinării (amânarii; a lăsa pe mâine ce poți face azi, ocupându-te azi cu lucruri în comparație lipsite de importanță pentru a te minți pe tine însuți/însăți că faci ceva; „procrastination,” n.tr.). Cât de mulți dintre voi vă împiedicați de acesta? Știți ce să faceți, dar faceți (acest lucru, n.tr.) după timpul vostru (sau, când vreți voi, n.tr.). O, voi știți ce vreau EU ca voi să faceți și EU nu vorbesc despre Cele Zece Porunci acum. Poate fi ceva atât de mic, dar voi nu-l faceți. Există multe feluri de păcat.

Nimeni nu este perfect, fiecare este o lucrare în curs (de execuție; „a work in progress,” n.tr.) dar EU vă spun aceasta, când este (sau, se face, n.tr.) timpul să vin și să iau Mireasa lui YAHUSHUA (acel timp, n.tr.) va fi când notele voastre cerești sunt la cel mai înalt nivel, când în fiecare zi vă străduiți să vă supuneți MIE în fiecare fel, când vă faceți corpurile voastre sacrificii vii, când știți prima Lege din Tora (Prima Poruncă, Exodul 20:2-3, Deuteronom 5:6-7, „EU sunt DOMNUL, DUMNEZEUL tău, Care te-am scos din ţara Egiptului, din casa sclaviei. Să nu ai alţi dumnezei în afară de MINE!”) și nici de dragul unui soț/unei soții sau iubit/iubită voi nu o veți încălca chiar dacă acest lucru înseamnă sfârșitul căsniciei voastre. Voi realizați că nimeni nu vine înaintea lui (sau, înainte de; nimeni nu este mai important decât, n.tr.) YAHUVEH/YAHWEH, YAHUSHUA, și RUACH ha KODESH.

Cele mai puternice (sau, tari, n.tr.) și mai binecuvântate căsnicii vor fi cele care păstrează (sau, respectă, n.tr.) Prima Poruncă și amândoi dintre ei (partenerii, n.tr.) vor fi „în dezechilibru” în dragostea și supunerea lor pentru YAHUSHUA, ei amândoi ÎL vor iubi pe YAHUSHUA mai mult decât unul pe celălalt sau oricine altcineva. YAHUSHUA este Iubitul vieții, sufletului, și spiritului lor, și când EU vorbesc despre „dezechilibru,” nu așa ar trebui să fie când voi ÎL iubiți pe YAHUSHUA deasupra a tot altceva? Sunteți pe acest pământ pentru un timp atât de scurt. Asta este doar o (singură, n.tr.) respirație (sau, suflare, n.tr.) în viața voastră. Noi vorbim despre eternitate în Rai.

O Iubită Mireasă a MEA, Iubită Mireasă a lui YAHUSHUA ha MASHIACH, ascultă-MĂ, nu lăsa ca nimic să fie mai important decât CEL care cauzează ca inima ta să bată, CEL care respiră viață prin tine. O Iubitule/Iubito, nimeni nu te poate iubi așa cum EU, YAHUVEH/YAHWEH, o fac. Știe cel/cea pe care îl/o numești iubitul tău/iubita ta, soțul tău/soția ta, numărul de fire de păr de pe capul vostru?

(YAHUVEH/YAHWEH plânge prin Elisabeth [Elisheva] în timp ce a spus asta, când vorbea despre cât de mult o iubește EL pe Mireasa LUI.) Nu permite ca EU, YAHUVEH/YAHWEH și YAHUSHUA să devin (sau, devenim, n.tr.) ultimul pe buzele tale.

O, voi Creștini de vomă căldicică (sau, Creștini căldicei ai vomei, n.tr.), cei/cele pe care YAHUSHUA îi/le va ejecta ca vomă din gura LUI, asta este cauza din care a apus dragostea voastră până s-a făcut rece (în original, „has waxed cold,” n.tr.). Voi puneți atâtea alte iubiri înaintea NOASTRĂ, pofta voastră lumească, dorințele carnale, deasupra NOASTRĂ, da, chiar cei/cele care se numesc pe sine ai MEI și îndrăzniți să vă numiți pe voi înșivă/însevă Creștini! Și vă întrebați de ce nu mai puteți discerne Adevărul de minciuni, dar îi pietruiți pe Sfinți și această Parohie care proclamă exact așa cum a fost pietruit Ștefan (Faptele Apostolilor, 7:59, referință în original; „Şi-l loveau cu pietre pe Ştefan, care se ruga şi zicea: „DOAMNE IISUSE, primeşte duhul meu!” n.tr.). EU le vorbesc Creștinilor de vomă căldicică, nu trebuie să rămâneți vărsătură și vomă! Este alegerea voastră!

EU am trimis această Parohie și alte Parohii și indivizi care fac parte din Sfânta Mireasă a lui YAHUSHUA ha MASHIACH să vă avertizeze! EU am trimis-o pe această Ilie a (Timpului, n.tr.) Nou (în original, „Elijah of New,” n.tr.) [în Ebraică, Eliyahu, notă în original, n.tr.] și nu-MI pasă dacă vă place să auziți asta sau nu, dar EU am folosit-o pe a MEA Ilie a Timpului Nou [în Ebraică, Eliyahu, notă în original, n.tr.] să nasc această Parohie (în original, „to birth forth,” n.tr.) și acel (lucru, n.tr.) a început în America și este acum peste tot în jurul lumii, să avertizeze, mustre, și să încurajeze. EU nu numai proclam binecuvântări ci EU, YAHUVEH/YAHWEH, proclam blesteme. Gata, ajunge! Nu le voi cere iertare Sodomei și Gomorei!

Această lume a devenit o Sodomă și Gomoră în ochiii MEI. Rușine să vă fie! Rușine să vă fie celor care nu-i/nu le apărați pe Cei Sfinți/Cele Sfinte care proclamă aceste avertizări!

Astfel, Iubiții MEI, în această zi EU am demascat un Iuda. Soarta unui Iuda este moarte și Iad. Voi veți vedea Iude venind și ducându-se (sau, plecând, n.tr.). Vai (sau, jale, n.tr.) fie asupra celor care le urmează pe Iude căci a voastră va fi aceeași soartă! Vai (sau, jale, n.tr.) fie asupra oricui care spune că a lua Împărtășanie în amintirea a ceea ce FIUL MEU YAHUSHUA a plătit, dându-ȘI Corpul și Sângele SĂU pentru păcatele lor, este canibalism sau vampirism! Jale! Jale! Jale! Jale! Jale! Asta e blasfemie, și suprema batjocură a sacrificiului lui YAHUSHUA.

(Noi cunoșteam această persoană de aproximativ 3 ani. Această persoană era un suporter credincios/o suporteră credincioasă și noi consideram această persoană parte din familia lui YAHUSHUA. Această persoană s-a dus la un website pe internet care spune că a lua Împărtășanie este canibalism și vampirism și partea tristă este, (că, n.tr.) această persoană a crezut această minciună a diavolului. Astfel, acest/această Iuda le-a scris e-mailuri multor altora și a încercat să-i facă să creadă această minciună, această persoană chiar a încercat s-o convingă pe Elisabeth [Elisheva] de această minciună. Această persoană este acum un Iuda și va avea aceeași soartă ca Iuda.)

De când! De când! Când voi vă rugați să deveniți una cu YAHUSHUA minte, corp, spirit și suflet și cereți iertare de păcatele voastre și Sângele LUI vă spală (până deveniți, n.tr.) curați, de când este acest lucru rău (sau, malefic, n.tr.)? Cine ar îndrăzni să spună o astfel de minciună?! Cine ar îndrăzni să creadă o astfel de minciună?! RUACH ha KODESH/SFÂNTUL DUH nu este înăuntrul lor! Voi aveți cunoaștere cu capul și nu cunoaștere cu inima. Împărtășania este importantă, și este o armă împotriva dușmanului.

Vouă care spuneți, „Împărtășania nu este importantă,” ultimele cuvinte ale lui YAHUSHUA pe când stătea cu discipolii SĂI au fost, „ Acesta este Trupul MEU, faceți aceasta în Amintirea MEA” (Matei 26:26-28, referință în original; „ În timp ce mâncau, IISUS a luat o pâine şi, după ce a rostit binecuvântarea, a frânt-o şi le-a dat-o ucenicilor, zicând, „Luaţi, mâncaţi! Acesta este Trupul MEU“. Apoi a luat un pahar şi, după ce a adus mulţumiri, l-a dat ucenicilor, zicând: „Beţi toţi din el, căci acesta este Sângele MEU, Sângele Legământului, care este vărsat pentru mulţi spre iertarea păcatelor;” Marcu 14:22-24, Luca 22:17-20, 1 Corinteni 11:22-30, citate în original; „Nu aveţi case unde să mâncaţi şi să beţi? Sau nu aveţi respect pentru biserica lui DUMNEZEU şi îi umiliţi pe cei care nu au nimic? Ce să vă spun? Să vă laud? În această privinţă nu vă laud. 23 Eu am primit de la DOMNUL ceea ce v-am dat, şi anume că DOMNUL IISUS, în noaptea în care a fost trădat, a luat o pâine 24 şi, după ce a mulţumit, a frânt-o şi a zis: „Acesta este Trupul MEU pentru voi; să faceţi acest lucru în amintirea MEA!“ 25 În acelaşi fel, după masă, a luat paharul şi a zis, „Acest pahar este Noul Legământ în Sângele MEU; ori de câte ori beţi din el, să faceţi lucrul acesta în amintirea MEA!” 26 Căci ori de câte ori mâncaţi această pâine şi beţi acest pahar, vestiţi moartea DOMNULUI, până va veni EL. 27 De aceea, oricine mănâncă pâinea sau bea paharul DOMNULUI într-un mod nevrednic, va fi vinovat de păcat împotriva Trupului şi Sângelui DOMNULUI. 28 Fiecare trebuie să se cerceteze pe sine şi abia apoi să mănânce pâinea şi să bea paharul, 29 pentru că acela care mănâncă şi bea fără să distingă trupul DOMNULUI, mănâncă şi bea judecata împotriva lui însuşi. 30 De aceea mulţi dintre voi sunt slabi şi bolnavi, şi destul de mulţi adorm,” în sensul de a muri, n.tr.) De când este acel lucru un păcat!? Cine în afară de satana ar spune un astfel de lucru!? Cine ar îndrăzni să spună un astfel de lucru!? Asta este suprema insultă căci voi ați batjocorit Sângele FIULUI MEU! Voi ați numit rău (sau, malefic, n.tr.) ceea ce EU am numit perfect! Asta este suprema insultă și apoi voi mincinoșilor încercați s-o conduceți în derivă (sau, rătăciți, n.tr.) pe Profetul MEU de la (sau, din, n.tr.) care proclam EU, și (să, n.tr.) le spuneți altora această minciună. Împărtășania este suprema armă împotriva satanei și voi ați denumit această împărtășanie rea, și ceea ce EU am proclamat ca bine, voi (îl, n.tr.) denumiți rău?

Exact la fel cum voi L-ați blasfemiat nu numai pe YAHUSHUA ha MASHIACH și nu numai pe EU, YAHUVEH/YAHWEH, Care L-am trimis pe unicul MEU FIU să-ȘI dea Corpul și Sângele LUI pentru voi, voi ați insultat-O pe RUACH ha KODESH. Voi (NE-)ați blasfemiat pe toți TREI! EU v-am spus. EU v-am avertizat, „Păziți-vă (sau, feriți-vă, n.tr.) de timpul când despre rău se vorbește ca despre bine și despre bine se vorbește ca despre rău” (Isaia 5:20, referință în original, tradus literal; Noua Traducere în Limba Română 2006 este, „Vai de cei ce numesc răul bine, şi binele rău, întunericul lumină, şi lumina întuneric, amărăciunea dulceaţă, şi dulceaţa amărăciune!” n.tr.).

EU întotdeauna îi emit (sau, trimit, n.tr.) pe Profeții MEI să vorbească Cuvintele MELE. Sfintele Scripturi nu au fost proclamate de către om. (Acest lucru, n.tr.) nu este diferit de MINE proclamând din gura acestui vas de lut acum. EU, YAHUVEH/YAHWEH, sunt Cel Care am pus acele Cuvinte în ei pentru a le scrie. Cuvintele pure au fost corupte de diverși oameni care au transcris (în original, „transcribers,” n.tr.), și translatori.

EU vă avertizez, nu vă sprijiniți (sau, bazați, n.tr.) numai pe Versiunea King James a Bibliei (versiunea standard în Limba Engleză, terminată în anul 1611, n.tr.) căci Regele James (Regele James I al Angliei, 1566-1625, cel care a comisionat această ediție a Bibliei, n.tr.) arde în iad. El a scos cărți și cuvinte pe care nu a vrut să le includă exact așa cum ei fac astăzi și spun, „Aceste Scripturi și Legi Tora nu se mai aplică. Asta nu se aliniază cu ideea mea despre Cine este Dumnezeu. EL nu trebuie (sau, nu are voie, n.tr.) să blesteme. EL L-a trimis pe unicul SĂU FIU Născut să plătească prețul la Calvar să sufere și să moară în locul meu, astfel încât eu acum pot face orice vreau, (acest lucru, n.tr.) nu mai contează pentru DUMNEZEU. LUI nu-I pasă (sau, pe EL nu-L interesează, n.tr.) ce fac eu pentru că EL L-a trimis pe unicul LUI FIU Născut să plătească prețul. Legea a fost bătută în cuie de cruce, și astfel eu pot face orice vreau. (Cu privire la, n.tr.) A Patra Poruncă eu spun, orice zi e suficientă (sau, potrivită, n.tr.) pentru (a fi, n.tr.) Sabatul, IISUS HRISTOS, YAHUSHUA ha MASHIACH, a spus că EL este DOMN al Sabatului, acest lucru nu mai contează pentru că ei au aruncat acea zi.”

Mincinoși! Mincinoși! Mincinoși! Credeți că MI-aș pierde timpul să iau propriul MEU deget și să înscriu pe o tabletă (în original, „tablet,” n.tr.) de piatră și să i-o dau lui Moise și să-i apăr pe Israeliți și să le poruncesc să MĂ cinstească în Ziua de Sabat prin a se odihni?! Prin a se odihni?! Nu prin a munci, ci prin a se odihni?! Mincinoși!

Voi care pretindeți că sunteți Creștini și puneți (pe internet, n.tr.) aceste video-uri despre motivul pentru care Creștinii „nu mai trebuie să-și facă griji în privința Sabatului, nu contează ce zi, nu contează, Biserica Romano-Catolică a schimbat-o.”

Mincinoși! Dacă nu vă căiți vă veți găsi în Lacul de Foc! EU nu voi juca jocuri! Marea Tribulație, Timpul Necazului lui Iacov, este aproape asupra voastră (sau, aproape a început, n.tr.), timpul tânguirii, plânsului, al marii (sau, însemnatei, sau, puternicei, n.tr.) suferințe, mai mult(ă) decât această lume a cunoscut vreodată!

Ce credeți voi că (men)ține iadul arzând? Flăcările doar cresc (sau, devin, n.tr.) mai fierbinți! Este mânia lui EU, YAHUVEH (neconcordanță conform originalului; nu este greșit, n.tr.), mânie și furie!

EU ÎMI vreau Mireasa acasă! EU o vreau pe Mireasa lui YAHUSHUA acasă! Mireasa LUI este Mireasa MEA. EU le vreau acasă.

MĂ uit la această canalizare numită pământ. Balegă (sau, rahat, n.tr.) este peste tot și EU văd mici scânteieri în balegă ale celor care sunt Mireasa lui YAHUSHUA ha MASHIACH și toți cei Sfinți/toate cele Sfinte (gen nespecificat în original; ambele se subînțeleg, n.tr.), ici și colo. Este ca și cum ei/ele sunt îngropați/îngropate sub balegă și o, cât de multă balegă. Atâta duhoare este în fecalele (acelea, n.tr.) în ceea ce se numesc pe sine (neconcordanță conform originalului; nu este greșit, n.tr.) „bisericile Creștine”! Judecată! Judecată! Judecată a venit la ceea ce voi (de)numiți „Casa DOMNULUI”!!

Când bisericile Creștine Icabod („Fără Slavă,” sau, „Unde este Slava?” n.tr.) se opresc din a predica împotriva păcatului cum ar fi avortul, preacurvia și căsătoriile de același sex, când voi permiteți păcat în spatele amvonului, când voi îi lăsați pe homosexuali să predice în spatele amvoanelor și să se laude (sau, să se dea mari, n.tr.) cu păcatul lor, când voi v-ați oprit din a-i mustra pe păcătoși, Icabod a fost pus pe ușile voastre și A MEA RUACH ha KODESH/SFÂNT DUH a fost luată din el (posibil, biserică, n.tr.)! (1 Samuel 4:21, referință în original; „L-a numit pe copil Icabod, zicând: „S-a dus slava din Israel” – spunea acest lucru din cauza capturării Chivotului lui DUMNEZEU şi din cauza socrului şi a soţului ei,” n.tr.).

Voi vă cântați cântecele și vă adunați Duminica și totuși EU nu sunt acolo! O, unii din Oamenii MEI (sau, din Poporul MEU; același cuvânt are ambele sensuri în Limba Engleză; „People,” n.tr.) sunt acolo dar adevărata MEA Prezență, Ungerea ALEI MELE RUACH ha KODESH, ea nu este binevenită acolo. Voi vă folosiți emoțiile și vă faceți să deveniți hiperactivi (sau, să intrați în vervă; „get all hyped up,” n.tr.) cu cântece dar adevăraților MEI Profeți nu le este permis (sau, nu au voie, n.tr.) să vorbească.

NOUĂ nu NE este permis (să fim, n.tr.) acolo (sau, NOI nu avem voie acolo, n.tr.). Când EU spun, „NOI” MĂ refer la însăși prezența lui YAHUVEH/YAHWEH, YAHUSHUA, și RUACH ha KODESH. Prezența NOASTRĂ NU este acolo altfel ei/ele ar cădea cu toții cu fețele la pământ! (posibil, înaintea lui Dumnezeu, n.tr.)

Ei/Ele se vor căi (sau, în mod obișnuit se căiesc, sau, în mod obișnuit aleg să se căiască, n.tr.) pentru America dar îi vor avertiza ei/ele (sau, îi avertizează ei/ele în mod obișnuit, sau, aleg ei/ele să-i avertizeze, n.tr.) pe alții de păcatul în care ei/ele se află? Este o batjocură. Vreți să știți de ce puterea Ungerii nu este la fel ca (sau, cum era în, n.tr.) Prima Biserică? Uitați-vă și priviți ce văd EU. Duhoarea este mai mult decât EU, YAHUVEH/YAHWEH, pot îndura (sau, suporta, n.tr.).

Păgânii se uită la acești așa-numiți Creștini și spun, „Nu există nicio diferență între tine și mine.” Elton John spune, „Nu există nicio diferență între tine și mine. Și eu pot rescrie Scriptura. Oamenii spun, ‘Aruncați a Patra Poruncă,’ astfel încât eu pot spune, ‘IISUS HRISTOS este homosexual,’ nu este (deloc, n.tr.) diferit (sau, nu există nicio diferență, n.tr.).”

Dar vedeți voi, EU am ridicat această Parohie care refuză să compromită cu păcatul, Parohia Wildfire (Foc Mistuitor, sau, Sălbatic, n.tr.) RUACH ha KODESH Aleph și Tav (Alfa și Omega, n.tr.) Almightywind (de asemenea numită Amightywind)! („Amightywind” înseamnă „Vânt Puternic,” iar „Almightywind,” „Vânt Atotputernic,” referindu-se la SFÂNTUL DUH, RUACH ha KODESH, Care a intrat sub această formă în casa în care erau Sfinții Apostoli la Pentecost/Rusalii/Cinzecime conform Faptelor Apostolilor 2:1-4, „Când a sosit ziua Cincizecimii, erau cu toţii la un loc. Deodată a venit din cer un sunet ca vâjâitul unui vânt puternic şi a umplut toată casa în care şedeau ei. Li s-au arătat nişte limbi ca de foc, care s-au împrăştiat şi s-au aşezat câte una pe fiecare dintre ei. Toţi au fost umpluţi de DUHUL SFÂNT şi au început să vorbească în alte limbi, după cum le dădea DUHUL să vorbească,” n.tr.)

Parohia MEA Amightywind este un vânt puternic vâjâitor (limbaj original identic cu versiunea în Limba Engleză a Faptelor Apostolilor 2:2, citat anterior, n.tr.) ce străbate lumea și satana nu-l poate opri! Și astfel el îi face pe toți să se concentreze asupra unei simple femei (Elisabeth Elijah [Elisheva Eliyahu]).

Cei/Cele care o cunosc și (o) iubesc pot sesiza diferența dintre ea și atunci când EU, YAHUVEH/YAHWEH, proclam. Dar aceasta nu este o simplă femeie care proclamă. EU sunt YAHUVEH/YAHWEH și EU vă spun (că, n.tr.) această Parohie o cheamă la înaintare (în original, „is calling forth,” n.tr.) pe adevărata Mireasă a lui YAHUSHUA ha MASHIACH să vină la înaintare (sau, să iasă la vedere, n.tr.) pentru că aveți nevoie unul/una de altul/alta (gen nespecificat în original; ambele se subînțeleg, n.tr.). Toți dintre voi sunteți atacați/atacate. Sunteți ca un animal rănit lingându-vă propriile răni pentru că nu vă puteți încrede în nimeni și astfel EU, YAHUVEH/YAHWEH, am adunat acest grup și EU folosesc acest vas ce proclamă pentru a-l naște pe tărâmul fizic, EU, YAHUVEH deja îl născusem pe tărâmul Spiritual și acesta este Călcătorii peste Demoni ai lui YAHUSHUA, (CDY, Sfinți Războinici ai Rugăciunii).

Veți vedea Iude venind și ducându-se (sau, plecând, n.tr.), este alegerea lor. EU v-am spus, „Nu toată lumea este potrivită (în original, „fit,” n.tr.) să fie Mireasa lui YAHUSHUA ha MASHIACH, doar cei/cele care rămân loiali/loiale până la capăt. Voi veți ști cine este Mireasa.”

Dragii MEI/Dragele MELE (gen nespecificat în original; ambele se subînțeleg, n.tr.), vă interzic să mai plângeți o (singură, n.tr.) lacrimă pentru (vre)un alt Iuda! Vă interzic să plângeți! În loc de asta, uitați-vă la toți Apostolii și adevărații discipoli ai lui YAHUSHUA care refuză să se conformeze păcatului! Biserica Prefăcuților refuză să MĂ pună pe EU*, YAHUVEH/YAHWEH, YAHUSHUA și prețioasa RUACH ha KODESH primii, și voi sunteți înconjurați de prefăcuți și ei/ele vor avea soarta unui Iuda. Acest lucru a fost deja scris (*Nominativ în original deși contextul cere Acuzativ; neconcordanță conform originalului; nu este greșit, n.tr.).

Un Iuda este contaminarea supremă. Vedeți voi, acest Iuda nu a vrut să țină această contaminare (de a le spune acestei Parohii și Profet că a face Împărtășanie este de la diavol precum canibalismul și vampirismul) precum lepra pentru ei înșiși/ele însele. Ei/Ele s-au extins (sau, au făcut un efort, n.tr.) să întineze și contamineze Sfânta Mireasă, Călcătorii peste Demoni ai lui YAHUSHUA, chiar și această Sfântă care proclamă, pentru a-i/a le conduce la anticrist. Iudele întotdeauna vor face asta. Ei/Ele nu vor să țină contaminarea doar pentru ei înșiși/ele însele. Ei/Ele vor s-o împărtășească, astfel nu mai plângeți pentru Iude.

Acesta este un Mesaj sumbru. Credeți că lui YAHUSHUA I-a făcut plăcere în ziua în care a demascat cine era Iuda? Dar vedeți voi Iubiților/Iubitelor (gen nespecificat în original; „Beloved Ones,” n.tr.), EU îi voi permite unui Iuda să rămână ascuns doar pentru atâta timp (sau, doar pentru un anumit timp, n.tr.).

Priviți în jurul lumii. Unii (oameni, n.tr.) și-au pus credința (sau, loialitatea, sau, fidelitatea; „faith,” n.tr.) în slujbele lor. Unii (oameni, n.tr.) își iubesc slujbele mai mult decât pe EU, YAHUVEH/YAHWEH (neconcordanță conform originalului, n.tr.). Unii (oameni, n.tr.) își pun credința în finanțe. Ei/Ele își văd imperiile financiare fărâmițându-se înaintea ochilor lor. Unii (oameni, n.tr.) își pun credința în soți/soții și EU revelez (acum, sau, continuu, n.tr.) lucruri pe care voi ați prefera să nu le vedeți. EU separ (acum, sau, continuu, n.tr.) și EU voi continua să separ pe oricine care o contaminează pe Mireasa MEA.

EU vă testez, pe cine iubiți mai mult, acel soț păgân/acea soție păgână? Cei/Cele care pretind că sunt sub jug egal și totuși când unul dintre soți va spune (literal; sau, de obicei spune, n.tr.), „Eu trebuie să am (sau, primesc, n.tr.) mai multă din atenția ta,” pe cine vei dovedi tu că iubești mai mult? Atâția/Atâtea care doresc să fie Mireasa lui YAHUSHUA sunt în aceste case (sau, gospodării, n.tr.)? (referință în original, Matei 10:37, „Cel ce iubeşte pe tată sau pe mamă mai mult decât pe MINE, nu este vrednic de MINE, şi cel ce iubeşte pe fiu sau pe fiică mai mult decât pe MINE, nu este vrednic de MINE;” Ioan 21:15-17, „După ce au luat micul dejun, IISUS l-a întrebat pe Simon Petru: ‘Simon, fiul lui Ioan, MĂ iubeşti tu mai mult decât aceştia?’ El I-a răspuns, ‘Da, Doamne, TU ştii că TE iubesc!’ IISUS i-a zis, ‘Paşte mieii MEI!’ L-a întrebat din nou, a doua oară, ‘Simon, fiul lui Ioan, MĂ iubeşti?’ El I-a răspuns, ‘Da, Doamne, TU ştii că TE iubesc!’ IISUS i-a zis, ‘Păstoreşte oile MELE!’ L-a întrebat a treia oară, ‘Simon, fiul lui Ioan, MĂ iubeşti?’ Petru s-a întristat pentru că-i zisese a treia oară, „MĂ iubeşti?“ şi I-a răspuns, ‘Doamne, TU le ştii pe toate, TU ştii că TE iubesc!’ IISUS i-a zis, ‘Paşte oile Mele!’”).

EU testez (sau, încerc; acum, sau, continuu, n.tr.). Încercările credinței (sau, loialității, sau, fidelității, n.tr.) voastre sunt mai prețioase decât aurul (referință în original, 1 Petru 1:6-7, „În ea, voi vă bucuraţi nespus, măcar că acum, dacă trebuie, sunteţi întristaţi pentru puţin timp prin diferite încercări, pentru ca testarea credinţei voastre, cu mult mai valoroasă decât aurul care piere şi care totuşi este testat prin foc, să aducă laudă, glorie şi onoare la descoperirea lui IISUS HRISTOS,” n.tr.). Aceasta este încercarea voastră, pe cine iubiți voi mai mult?

Pentru cei necăsătoriți/cele necăsătorite, voi plângeți, vă jeliți și spuneți, „Trebuie să am un partener/o parteneră.” Pe cine iubiți mai mult? Nu știți ce cereți. Acela este motivul pentru care (sau, de aceea, n.tr.) EU am spus (că, n.tr.) nu voi uni (sau, refuz să unesc, n.tr.) căsătorii cu jug inegal în aceste Timpuri de Sfârșit. Puteți face toate scuzele pe care le vreți. Căsătoriile pe care EU le unesc împreună, ei (partenerii, n.tr.) MĂ iubesc, lucrează pentru MINE, I se supun SPIRITULUI (DUHULUI) MEU și nu cărnii lor, în mod egal. Cei/Cele care nu sunt căsătoriți/căsătorite și plâng și se jelesc, nu vă dați seama de binecuvântarea pe care EU v-o dau. Nu știți ce cereți. Repet, acesta este motivul pentru care EU am spus că nu voi (sau, refuz să, n.tr.) unesc o căsătorie cu jug inegal în aceste Timpuri de Sfârșit. Căsătoriile pe care EU le unesc împreună sunt Sfinte. Cei/Cele care nu sunt căsătoriți/căsătorite și plâng și se jelesc, nu vă dați seama de binecuvântarea pe care EU v-o dau. Voi nu trebuie să fiți preocupați/preocupate să-i faceți pe plac nimănui în afară de EU, YAHUVEH/YAHWEH. (Pasaj biblic similar, versiunea în Limba Engleză a 1 Corinteni 7:32-34; Noua Traducere în Limba Română 2006 este, „Eu doresc să fiţi fără griji. Cel necăsătorit este preocupat de lucrurile DOMNULUI, de cum anume să-I placă DOMNULUI, 33 însă cel căsătorit este preocupat de lucrurile acestei lumi, de cum anume să-i placă soţiei, 34 astfel că el este împărţit,” n.tr.)

La sfârșit niciunul/niciuna din Mireasa MEA nu va fi sub jug inegal. EU voi repeta (tradus literal; sau, repet, n.tr.), YAHUSHUA ha MASHIACH va folosi sabia despărțitoare și înainte ca această Mireasă să fie luată de pe acest pământ, dacă ei/ele sunt sub jug inegal, YAHUSHUA va despărți. EU nu voi permite ca Mireasa MEA (sau, nu-i voi permite Miresei MELE, n.tr.) să fie contaminată, (acest lucru, n.tr.) a fost doar pentru un timp stabilit, căci iluminarea (în original, „lightness,” nu „light,” lumina, n.tr.) și întunericul nu pot merge (sau, nu se pot potrivi, n.tr.) împreună (limbaj original foarte similar cu versiunea în Limba Engleză a 2 Corinteni 6:14, „Nu vă înjugaţi la un jug nepotrivit cu cei necredincioşi. Căci ce parteneriat poate fi între dreptate şi fărădelege? Sau ce părtăşie poate fi între lumină şi întuneric?” n.tr.). Acesta este un război, YAHUSHUA (SE) luptă pentru Mireasa LUI, dușmanul nu poate câștiga.

EU pun lumină cu lumină și lumina doar devine mai strălucitoare (sau, puternică, n.tr.). Nu este o luptă împreună când voi (ÎI) puneți pe YAHUVEH/YAHWEH, YAHUSHUA, și RUACH ha KODESH primii în viața voastră și dragostea voastră.

Nu am avertizat EU, „Cei mai răi duşmani ai voștri vor fi în propriile voastre case (sau, gospodării, n.tr.)”? (referință în original, Mica 7:6, „Căci fiul îşi desconsideră tatăl, fiica se ridică împotriva mamei ei, iar nora – împotriva soacrei sale, aşa încât duşmanii unui om sunt chiar cei din familia lui;” Matei 10:36, „Aşa încât duşmanii unui om vor fi chiar cei din familia lui,” n.tr.). EU avertizez din nou acum, cei/cele care nu vor să fie despărțiți/despărțite, cei/cele care-și iubesc soțul/soția mai mult decât pe EU, YAHUVEH/YAHWEH (neconcordanță conform originalului, n.tr.), cei/cele care vă scuipă Cuvântul MEU înapoi în fețele voastre și te etichetează (sau, cataloghează, n.tr.) fals profet Elisabeth [Elisheva], să știți (sau, știi, n.tr.) aceasta, acestea nu sunt Cuvintele voastre (sau, tale, n.tr.), acestea sunt Cuvintele MELE! Și (acest lucru, n.tr.) este susținut în Sfintele Scripturi! Amintiți-vă Profeția 111 – EU, YAHUSHUA MASHIACH, vă Acord un SFÂNT Decret de Divorț, Pentru Cei/Cele care au Nevoie de El. – please link the blod to P 111 in Romanian – thank you:)

EU l-am pus pe un alt Profet (referință în original, Neemia 13:23-30, citat după Sfânta Profeție, n.tr.) pur și simplu să blesteme și să tragă de bărbile bărbaților și să-i plesnească pentru că erau sub jug inegal, astfel încât atunci când atacurile vin și, da, ele vor veni, fiți precum un Ștefan, Sfântă Mireasă a lui YAHUSHUA ha MASHIACH, țineți-vă ochii concentrați nu pe bolovanii care vă vor lovi, țineți-vă ochii concentrați pe YAHUSHUA. Ei/Ele vă pietruiesc pe voi dar în realitate ÎL pietruiesc pe YAHUSHUA/IISUS și da, EU îndrăznesc să le vorbesc celor care îndrăznesc să se numească pe sine „Creștini” dar EU, YAHUVEH vă numesc Creștini Icabod (1 Samuel 4, n.tr.).

Astfel vă las cu aceste Cuvinte. EU v-am spus, „Tot ceea ce poate fi zguduit va fi Zguduit.” EU vă reamintesc de asta în Profeția 105, „EU, YAHUVEH, Spun, ‘În 2009 EU voi zgudui tot ceea ce poate fi zguduit!’” (please link the bold to P 105 in Romanian – thank you!) , EU v-am avertizat dinainte cum va fi 2010 în Profeția 116, „Trebuie Să Fiți Mergători pe Apă în Credință.” – please link the bold to P 116 in Romanian – thank you!

EU am vorbit în această zi, al vostru ABBA YAHUVEH/YAHWEH. Adevărata Mireasă a lui YAHUSHUA ha MASHIACH care aude acest Cuvânt vă va contacta, va valida acest Cuvânt. Ei/Ele MI-au auzit vocea. Ei/Ele vor sta alături de voi, vor fi loiali/loiale și vor apăra. Lor nu le va mai păsa ce spun bărbați și femei. Ei/Ele vor apăra ceea ce ei/ele știu a fi adevărat.

Să știți aceasta de asemenea, această Profeție doar le dă dușmanilor mai mult motiv să vă urască, dar aceasta nu este nimic nou. YAHUSHUA a fost și este urât. Vă puteți voi aștepta la orice mai puțin, căci voi sunteți reflecția LUI pe acest pământ, cei/cele pe care EU îi/le numesc, „Mireasa lui YAHUSHUA ha MASHIACH.”

Astfel a fost vorbit în această zi pe 19 Februarie 2010, un Sabat”

6:24 p.m. (după-amiaza, n.tr.) s-a terminat

Vorbită sub Ungerea RUACH ha KODESH

Apostolului Elisabeth Sherrie Elijah (Elisheva Eliyahu)

Jignindu-i pe majoritatea, dar eu le sunt o binecuvântare altora, un Copil, Războinic Mireasă a lui YAHUSHUA ha MASHIACH/IISUS HRISTOS și niciun diavol nu-mi poate lua asta.

Contactați-ne

www.amightywind.com
www.almightywind.com

* * * * * * *

Uitați un articol luat de pe internet cu privire la ce a spus Elton John.

Elton John pretinde că Iisus a fost homosexual

19/02/2010

Elton John este pus în fața unei reacții negative de la grupări conservatoare Creștine după ce a afirmat într-un interviu că Iisus a fost un bărbat homosexual.

Legenda muzicală în vârstă de 62 de ani și-a făcut comentariile în timpul unui interviu cu revista Americană Parade.

În interviu, care va fi publicat în America mâine, Sir Elton a spus, „Cred că Iisus a fost un bărbat homosexual plin de compasiune, super-inteligent, care înțelegea problemele umane.

„Pe cruce, EL i-a iertat pe oamenii care L-au crucificat. Iisus voia ca noi să fim iubitori și iertători. Nu știu ce-i face pe oameni să fie atât de cruzi. Încercați să fiți o femeie homosexuală în Orientul Mijlociu – sunteți ca și morți.”

Stephen Green, directorul (grupării Creștine, n.tr.) Christian Voice, a descris afirmația de homosexualitate drept „gunoi.”

El a spus, „Biblia spune că Iisus a fost fără de păcat și acest lucru exclude homosexualitatea ca păcat.”

„Acesta este un strigăt disperat după atenție.” Mike Judge, de la Christian Institute (Institutul Creștin, n.tr.), a demis părerile starului, spunând, „Dacă o figură politică de rang senior ar fi făcut aceste comentarii, aș fi avut o părere.

„Dar acesta este Elton John și nu cred că îl ia cineva în serios.”

Grupări homosexuale Creștine au recunoscut că Sir Elton, care apare des în poze purtând un crucifix, redeschisese dezbaterea cu privire la homosexualitate și biserică.

Jeremy Marks, fondator și director al Courage (Curaj, n.tr.), o organizație Creștină pentru Homosexuali și Lesbiene, a spus, „Nici unii din noi nu știm și nu vom ști niciodată care a fost sexualitatea (posibil, orientarea sexuală, n.tr.) a lui Iisus.

„În mod cert percepțiile oamenilor despre relațiile dintre bărbați, și bărbați și femei, erau diferite atunci și ar fi de nerecunoscut astăzi.

„Eu cred că el explică cum ÎL vede pe (sau, se gândește la, n.tr.) Iisus în viața lui și vrea să-i încurajeze pe alți oameni să vadă și ei asta.”

John Blowers, co-convocator al Evangelical Fellowship for Lesbian and Gay Christians (Asociația Evanghelică pentru Creștini Lesbiene și Homosexuali, n.tr.), a spus, „Lucrul care tinde să se întâmple de fiecare dată când această dezbatere este redeschisă este că dezbaterea devine mai polarizată.

„Simplul fapt este că noi suntem cu toții copiii lui Dumnezeu.”

Comentariile lui Sir Elton au fost făcute într-un interviu pe multe teme cu titlul, „Există multă ură pe lume.”

El i-a spus revistei că, pentru el, faima își pierduse atracția.

„Prințesa Diana, Gianni Versace, John Lennon, Michael Jackson, cu toții morți,” a spus el.

„Doi dintre ei împușcați în exteriorul caselor lor. Nimic din asta nu s-ar fi întâmplat dacă ei nu ar fi fost faimoși.

„Faima atrage nebunii. Eu niciodată n-am avut un bodyguard, vreodată, până a murit Gianni. Nu-mi mai place celebritatea.”

Muzicianul de asemenea a dezvăluit cum el și partenerul lui civil, Dl Furnish, își mențin dragostea puternică.

El a spus, „În fiecare Sâmbătă de 16 ani, ne-am trimis unul altuia o carte poștală, indiferent unde suntem pe lume, să spunem cât de mult ne iubim unul pe celălalt.

„Noi niciodată nu am fost geloși. Noi vorbim despre partea sexuală a lucrurilor, lucruri care în mod normal m-ar fi speriat înainte.”

Sir Elton de asemenea a vorbit despre relația lui cu drogurile, spunând, „Pentru unii oameni un gram de cocaină poate ajunge o lună. Nu și pentru mine. Eu trebuie să consum toată cantitatea, și apoi vreau mai mult.

„La sfârșitul zilei, singurul lucru la care acest lucru a dus a fost suferință emoțională.”

* * * * * * *

Neemia 13:23-30, Noua Traducere în Limba Română 2006

„23 Tot pe atunci am mai văzut că unii iudei se căsătoriseră cu femei aşdodite, amonite şi moabite. 24 Jumătate din fiii lor vorbeau limba aşdodită şi nu ştiau să vorbească iudaica (Ebraica, n.tr.), ci doar limba unui popor sau altul. 25 I-am mustrat, i-am blestemat, i-am pălmuit chiar pe unii dintre bărbaţi şi le-am smuls părul. I-am pus să jure pe DUMNEZEU astfel: „Nu ne vom mărita fiicele cu fiii popoarelor şi nu ne vom căsători nici fiii, nici chiar noi înşine, cu fiicele lor!” 26 Apoi le-am spus: „Oare nu în felul acesta a păcătuit Solomon, regele lui Israel? Nu era nici un alt rege ca el între toate neamurile şi era iubit de DUMNEZEU. DUMNEZEU îl pusese rege peste tot Israelul, însă cu toate acestea şi pe el l-au atras în păcat femeile străine. 27 Şi acum trebuie să mai auzim şi despre voi că săvârşiţi acest mare rău şi că păcătuiţi împotriva DUMNEZEULUI nostru, căsătorindu-vă cu femei străine?”

28 Unul dintre urmaşii lui Ioiada, fiul marelui preot Eliaşib, era ginerele horonitului Sanbalat. Prin urmare, l-am izgonit de la mine. 29 „Adu-ŢI aminte de ei, DUMNEZEUL meu, pentru faptul că au întinat preoţia şi legământul preoţilor şi al leviţilor!” 30 I-am curăţit pe preoţi şi pe leviţi de orice străin şi i-am aşezat la datoriile lor, pe fiecare în slujba lui.”

* * * * * * *