Profeția 109

EU, YAHUVEH, Vă Spun Mulțumesc Pentru Loialitatea Voastră!

Scrisă/Vorbită sub ungerea RUACH ha KODESH
Prin Apostol Elisabeth Sherrie Elijah
27 Martie 2009

* * * * * * *

(YAHUVEH a spus să pun aceasta pe toate Profețiile de acum înainte: EU te-am avertizat acum mult timp, Elisabeth, să nu denumești această Parohie după un bărbat sau o femeie, chiar dinainte să existe o Parohie. EU am pus acest lucru în duhul tău, căci nimic din aceasta nu a fost făcut de către mâna ta, nimic din aceasta nu a ieșit din gura ta. Este din gura lui YAHUVEH care a dat naștere. Este din gura lui YAHUSHUA al tău MASHIACH care a dat naștere. Este din gura lui RUACH ha KODESH (DUHULUI SFÂNT) a ta IMMAYAH care a dat naștere. Dacă ar fi fost numai prin mâna ta ar fi eșuat acum mult timp. Este prin vântul lui SHKHINYAH GLORIA (al SLAVEI) care bate peste acest pământ, Sfântul vânt al regenerării, nu este prin suflul tău (în sensul de, respirația ta, n.tr.) sau ar fi eșuat. (Isaia 42:8))

(„EU sunt DOMNUL; acesta este Numele MEU!
EU nu-MI voi da Slava MEA altuia
sau Lauda cuvenită MIE, idolilor!”
Isaia 42:8, n.tr.)

* * * * * * *

Transcrisă de pe casetă audio:

Elisabeth spune: Eu am tot auzit că ceva trebuia să se întâmple pe 27 Martie. Acest film care urma să fie la cinema, ei bine, oricum, astfel Niko și cu mine am crezut că o, trebuia să fie o numărătoare inversă (legată de) asta, gândindu-ne că urma să fie la televizor.

Niko spune: Nu, tu credeai asta.

Elisabeth spune: Da, dar cel mai important lucru este că nu asta era. Era ceva special azi, era după ce noi am luat Împărtășanie și întrebam dacă Niko poate fugi la magazin să se ducă să ia câteva lucruri pentru că acest lucru ÎL cinstește pe Tată și EL îl protejează când noi cerem (sau, ne rugăm pentru acest lucru, n.tr.). Din senin EL (YAHUVEH) a început să vorbească despre credință și spunea cum EL ne răsplătește când facem ceva ce YAHUVEH ne spune să facem și este nevoie de un mare pas de credință pentru a face acest lucru. Trebuie să vă luptați cu toată carnea voastră, trebuie să vă luptați cu frica voastră, trebuie să vă luptați cu circumstanțe, dar voi vă veți supune (sau, vă supuneți, în mod obișnuit, n.tr.) când YAHUVEH vă spune să faceți acel pas de credință. EL spune urmăriți (sau uitați-vă, n.tr.) și vedeți dacă EU nu vă voi binecuvânta mai mult decât ați visat vreodată posibil.

Apoi următorul lucru pe care mi l-a spus, EL a spus că (acest lucru) era exact la fel cum Niko și cu mine, noi niciodată nu am avut o casă frumoasă (în sensul de bună și plăcută, n.tr.) în care să locuim. Noi întotdeauna doar, o Doamne noi nici măcar nu (vom intra în detalii despre, n.tr.) dățile când locuiam pe termen scurt în diverse locuri și ce ne făceau proprietarii sau locuiam într-un autobuz sau întotdeauna trebuia să fugim de la un loc la următorul. Era oribil. Era oribil. Noi nu eram binecuvântați când eram în America. În afară de momentul când am făcut cel mai mare pas de credință, ei bine în ochii mei noi nu eram (binecuvântați în America), noi am făcut cel mai mare pas de credință al nostru cu toate acestea și eu deși totul dinăuntrul meu (posibil cuvinte lipsă în original, n.tr.) și Niko dorea să meargă în Alaska, Danny dorea să meargă în Alaska dar acela era un loc pe care eu nu mi-l doream niciun pic. Eu am făcut cel mai mare pas al meu de credință cu toate acestea când m-am trezit în acea dimineață, cum a spus Niko, eu niciodată nu l-aș fi făcut dacă YAHUSHUA nu mi-ar fi spus și EL a spus că trebuia să mergem în Alaska. Printre lacrimi i-am spus lui Niko că YAH a spus că trebuia să mergem în Alaska.

Chiar dacă eu nu consider (sau am considerat, n.tr.) acea cabană de bârne (lemn) o binecuvântare (timp de) 6 luni, eu voi spune că lucruri bune au ieșit din acest lucru pentru că EL a ridicat pe cineva, Cathy,

(Niko a șters accidental acest paragraf următor de pe audio când lucra asupra lui pentru a-l posta. Astfel, acest paragraf următor nu este pe audio. Ce mă voi face cu el?)

deși ea este un dușman acum și noi am putut, în primul rând, în primul rând noi nu știam cum urma să obținem banii să putem să ne ducem în Alaska pentru a ne supune. EL a ridicat o altă femeie pentru a trimite banii, pur și simplu ne-a surprins total. Acea tânără femeie care abia fusese mântuită și abia găsise adevărul prin această Parohie și acesta este modul în care am ajuns în Alaska și acela a fost un pas uriaș de credință să ne mutăm în Alaska. Apoi când ni s-a spus că trebuia să părăsim Alaska și nu înțelegeam unde urma (sau puteam) să mergem, ce urma să facem, EL a ridicat-o pe Cathy și din nou acela a fost un uriaș pas de credință să părăsim America.

(Pe streaming audio din nou Partea 2)

Atunci EL pur și simplu mi-a zis în timp ce mă rugam EL a zis că eu cu adevărat, că binecuvântările cu adevărat nu au curs până când noi nu am făcut un pas de credință când EL a spus, voi niciodată nu vă veți întoarce în America, voi să nu vă întoarceți niciodată în America (în sensul de, nu aveți voie, n.tr.). Eu nu știu, eu cred (în spiritul credinței, n.tr.) că EL niciodată nu-i va permite cuiva să ne forțeze să facem acest lucru dar prin propria noastră voință (voie) noi niciodată nu ne vom întoarce în America. Acest lucru este, este uriaș, adică toate familiile noastre sunt acolo, familii biologice sunt acolo și să știm că niciodată, niciodată nu ne vom întoarce acolo. Cu toate acestea EL a spus, EU am turnat binecuvântările MELE și EL a făcut-o. EL ne-a binecuvântat extrem (de mult) și abundent de când noi am făcut acel gigant pas de credință și am părăsit America.

Exact precum Kathrynyah, atunci EL a început să-mi vorbească despre Kathrynyah și gigantul ei pas de credință. Acum uite cu ce a fost răsplătită ea, îl are pe iubitul ei Adam și prețioasa noastră soră doar a vrut atât de mult doar să ne întâlnească (sau cunoască) și acum trăiește cu noi și ea a făcut acel gigant pas de credință. Vreau să spun (adică), fiecare dintre noi (l-a făcut, n.tr.) și astfel aceasta este lecția astăzi pe 27 Martie. YAH a făcut o promisiune, când voi faceți un gigant pas de credință pe care EL vă spune să-l faceți, EL vă va binecuvânta extrem de mult și abundent mai mult decât îndrăzniți să visați sau să cereți. Aceasta este ce am învățat (sau aflat, n.tr.) astăzi pe 27 Martie 2009.

EL de asemenea îmi amintește de gigantul, gigantul, gigantul meu pas de credință, am uitat de partea asta dar când Niko a plecat acest lucru este adevărat și el a venit la ușa mea și acesta a fost așa un pas gigant de credință căci el, el își avea viața lui de burlac crezând că avea totul plănuit și uite-ne acum căsătoriți fericit 7 ani mai târziu. Cu mine, uriașul, uriașul meu pas de credință a fost să mai am vreodată încredere în vreun bărbat, ah, eu niciodată nu am avut încredere într-un bărbat până la Niko și Adam. Dar ziua în care eu trebuia să postez (pe site-ul Parohiei) de ziua lui de naștere, înainte de primul nostru sărut, înainte de orice semn că el era al meu Nikomia și eu trebuia să-i dau lui să spun întregii lumi (neclar în original, n.tr.) că al meu Nikomia venise, nu mai trebuia să-l mai caut și trebuia să-i dau totul. Dumnezeule, i-am dat banca mea și controlul finanțelor mele, totul și am crezut că înebunisem. Am spus, ei bine YAH eu mă supun ȚIE, și eu niciodată, niciodată nu am regretat nimic din aceasta. Eu doar ÎȚI mulțumesc ABBA YAHUVEH pentru promisiunea TA (că) atâta timp cât noi cu adevărat TE auzim și TU ne spui să facem acel pas de credință TU trebuie să fii credincios (sau loial, fidel, n.tr.) și să ne protejezi și TU o vei face și TU ne vei binecuvânta extrem de mult și abundent.

(Audio streaming Partea 3 începe aici)

Eu am un pas de credință pe care l-am făcut cu Daniel așa (sau după, n.tr.) cum i-am spus lui Niko, am spus că aș fi putut să mint și aș fi putut s-o accept pe Lisa și aș fi putut să neg că ea nu era a Duhului TĂU YAHUSHUA. Aș fi putut, aș fi putut să salvez aparențele, într-adevăr aș fi putut. La urma urmei spusesem o dată că urma să o accept ca pe fiica mea știind că dacă nu o făceam l-aș fi pierdut pe fiul meu. Dar pasul meu de credință este, el se va întoarce pentru că eu cu adevărat m-am supus. Astfel, aceasta este tot ce am de spus cu privire la asta. Noi doar ÎȚI dăm ȚIE Slava ABBA YAHUVEH. TU ești atât de credincios (sau fidel, loial, n.tr.).

De fiecare dată când soțul meu se duce la magazin, de absolut fiecare dată când el iese pe ușa asta noi avem credință că el se va întoarce în siguranță înapoi în brațele mele. Noi ne bucurăm (veselim) când el atinge acea ușă, noi nu luăm acest lucru ca pe ceva obișnuit, pentru că YAH ne-a spus să nu facem acest lucru. Astfel Tati YAH, noi doar ÎȚI Mulțumim și TE Slăvim. Acum noi vom duce acest lucru la rugăciune (în sensul de, ne vom ruga cu privire la acest lucru, n.tr.) dacă el se poate duce repede să ia câteva lucruri pentru că Tati spune că de fiecare dată când facem aceasta ABBA YAHUVEH spune că ÎL cinstește și ÎI face pe plac (faptul că) noi ne supunem și nu luăm acest lucru ca pe ceva obișnuit. Și asta este ce am eu de spus, bine iubitule.

(Eu nu am spus acest lucru pe caseta audio, dar unul dintre cei mai mari pași ai mei de credință a fost când nouă ne-a fost spus de ABBA YAHUVEH că trebuia să ne ducem în Africa. Absolut NU, NU, NU voiam să mă duc în Africa. Era chiar mai rău decât a mă duce în Alaska. Aveam viziuni în capul meu de a trăi într-o colibă de iarbă fără aer condiționat și eram atât de supărată. Dar atunci Iubitul nostru YAHUVEH mi-a dat un Cuvânt și mi-a amintit că mă numește bebelușul LUI (de/cu) aer condiționat și că EL va avea grijă de noi și ne va binecuvânta pentru că ne supunem. YAHUVEH este atât de credincios pentru că acesta este momentul când noi cu adevărat am început să fim binecuvântați și am continuat să fim binecuvântați mai mult în fiecare zi pe măsură ce (când) ne supunem. Cu cât mai mare este pasul de credință, cu atât mai mari sunt binecuvântările. O da, noi am avut și aer condiționat peste tot unde am stat. SLĂVIȚI-L PE YAHUSHUA!)

Elisabeth începe să se roage în limbi:

Unde noi am întrebat dacă Niko se putea duce și EL a spus, „Fii împăcată copilul MEU, el se poate duce.”

EU, YAHUVEH, Vă Spun Mulțumesc pentru Loialitatea Voastră!


Voi MI-ați mulțumit pentru loialitatea (sau fidelitatea, sau credința, n.tr.) MEA Iubiții MEI, dar EU vă Mulțumesc pentru loialitatea (fidelitatea, credința) voastră. Pentru loialitatea tuturor celor 5 dintre voi, căci toți 5 dintre voi MI-ați dat viața voastră și ați spus, „Folosește-o cum vrei, folosește-o să-ȚI aducă ȚIE Slavă, folosește-o să-I aducă Fiului TĂU YAHUSHUA Slavă.” Toți 5 dintre voi sunteți sacrificii vii către MINE. EU sunt constant în gândurile voastre. Voi MĂ puneți în planurile voastre. Voi spuneți, „Ce vrei să fac eu ABBA” și acest lucru ÎMI face plăcere (sau MĂ mulțumește, n.tr.). Voi cu loialitate (fidelitate, credință), cu loialitate (fidelitate, credință) vă străduiți să vă supuneți și să-MI faceți pe plac MIE în fiecare fel și să ajungeți la suflete pentru Slava Fiului MEU. Voi credincioși (cu loialitate) venerați și lăudați. Voi nu NE luați drept siguri/buni (în sensul de, ei nu eșuează în a-L aprecia pe Dumnezeu pentru tot ceea ce face în viețile lor deși le este foarte familiar, n.tr.).

Și acum EU vă vorbesc nu numai vouă 5, dar EU le vorbesc credincioșilor (loialilor, fidelilor) CDY (Călcătorii peste Demoni ai lui YAHUSHUA Mijlocitorii în Rugăciune), căci ei fac același lucru. Acesta este semnul; acesta este sigiliul acelora care sunt numiți Mireasa lui YAHUSHUA. Ei sunt credincioși (fideli). Ei sunt loiali. Ei nu vor compromite (sau, în mod obișnuit nu compromit, n.tr.). Ei nu vor bate în retragere (sau, în mod obișnuit nu se retrag). Ei vor apăra (sau susține; în mod public; sau, apără sau susțin în mod obișnuit, n.tr.) ceea ce este drept. Ei vor mustra (sau, în mod obișnuit mustră, n.tr.) ceea ce este greșit.

Ce fel de căsătorie ați avea voi doi dacă nu ați ști că unul și celălalt sunt credincioși (fideli)? Elisabeth, când Niko nu este lângă tine tu nu trebuie să-ți faci griji sau să te agiți că ochiul lui ar fi asupra unei alte femei pe care ar dori-o. Și același lucru ți se aplică ție, Niko, pentru că voi știți că unul și celălalt sunteți fideli. EU nu trebuie să fiu îngrijorat (preocupat) că ochiul vostru ar alege (sau ar fi atras de, n.tr.) un zeu fals pentru că știu că voi sunteți credincioși (fideli, loiali). Astfel voi ÎMI Mulțumiți MIE pentru loialitatea (fidelitatea) MEA. EU vă Mulțumesc vouă pentru loialitatea (fidelitatea) voastră.

EU vă Mulțumesc pentru toate momentele când vă faceți planuri și spuneți, „Eu voi face asta sau aia în această zi,” și EU vă Mulțumesc pentru loialitatea voastră chiar și când EU vă sfâșii planurile și spun, „Nu Copiii MEI, voi o veți face în acest mod.” Voi cu loialitate (credință) încă ÎMI dați lauda (cu toate acestea) și spuneți, „ABBA YAHUVEH să fie ca TINE (cum zici TU, n.tr.).” Voi cu loialitate (credință) vă străduiți să faceți pe plac și să vă supuneți. Astfel Copiii MEI EU vă pun această întrebare. De ce nu aș vrea să vă binecuvântez abundent în fiecare mod? Când vă cer să faceți cel mai mare pas de credință, de ce nu v-aș proteja, binecuvânta cu loialitate atâta timp cât voi faceți (acest lucru) în felul MEU? (după calea MEA, n.tr.)

EU le vorbesc acest mesaj tuturor, tuturor, tuturor care MĂ pun pe EU, YAHUVEH, și YAHUSHUA și Prețioasa RUACH ha KODESH a voastră IMMAYAH primii în viața voastră și dragostea voastră. EU îi vorbesc întregii Mirease a lui YAHUSHUA. Vă mulțumesc pentru loialitatea voastră. Vă mulțumesc pentru loialitatea voastră, că voi continuu îl mustrați pe satana. Voi nu compromoteți (în mod obișnuit refuzați să compromiteți; sau, voi nu veți compromite, n.tr.) cu păcatul. Ochii voștri sunt mereu pe Rai. Vă mulțumesc pentru loialitatea voastră și vă asigur (sau, fiți siguri) că așa cum voi sunteți credincioși (loiali) către (față de) MINE, EU sunt credincios (loial, fidel) către (față de) voi. Ochiul MEU este mereu asupra voastră. Urechea MEA este înclinată către fiecare cuvânt pe care voi îl vorbiți.

Doar pentru că nu răspund la rugăciunile voastre imediat, în modul în care credeți că ar trebui s-o fac, să nu credeți că nu vă aud. EU voi răspunde, uneori este da, uneori răspunsul este nu și de multe ori răspunsul este așteaptă încă nu este timpul MEU. Dar vă asigur (sau, fiți siguri) că nu sunt surd, EU, YAHUVEH, nu sunt orb și orice care vă privește (sau, preocupă, afectează, interesează, n.tr.) pe voi MĂ privește (sau, preocupă, afectează, interesează, n.tr.) pe MINE. EU, YAHUVEH, sunt Creatorul vostru și EU știu ce este cel mai bine pentru voi, chiar atunci când voi nu știți ce este mai bine pentru voi înșivă (sau, când voi înșivă nu știți ce este cel mai bine). Așa cum (după cum, pe măsură ce) voi cu loialitate (fidelitate) vă încredeți în MINE, EU cu loialitate (fidelitate) nu vă voi dezamăgi.

Astfel din nou EU vreau să spun, vă Mulțumesc pentru loialitatea (fidelitatea) voastră. Continuați să vă încredeți în MINE. Continuați să vă sprijiniți nu pe propria voastră înțelegere. Chiar când voi nu înțelegeți ce se întâmplă în lume, chiar când voi nu știți ce să faceți. Continuați să rămâneți credincioși (sau încredințați, n.tr.) că EU vă voi arăta ce să faceți. Chiar când voi cădeți Micuții MEI, EU sunt acolo pentru ca loial (fidel) să vă ridic și să vă îngrijesc (vindec) rănile. EU sunt credincios Micuții MEI în a-MI turna mânia asupra dușmanilor voștri. Doar pentru că proprii voștri ochi nu văd ceea ce EU fac, să nu credeți că EU nu sunt credincios (loial) în a vă apăra. Rămâneți credincioși (loiali) și să știți aceasta, Sângele lui YAHUSHUA al vostru MASHIACH nu-și va pierde niciodată puterea, puterea de vindecare, izbăvire, iertare, înviere. Să știți aceasta; Cuvântul Care S-a întrupat nu poate minți. Fiecare cuvânt în Sfintele Scripturi este un „da” și un „amin.” Cuvântul MEU nu se va întoarce spre MINE vid (complet gol, anulat, n.tr.) el va face tot ceea ce EU l-am chemat să realizeze (îndeplinească).

Astfel EU doar am vrut să spun și în această zi de 27 Martie 2009, EU vă dau un nou mesaj Profetic pentru aceia care sunt precum căprioarele gâfâind după apă. Ei vin la această Parohie pentru Apă Vie proaspătă. EU pot spune și profeți despre ceea ce se va înfăptui dar voi nu aveți nevoie (sau nu trebuie, n.tr.) să auziți asta acum. Voi doar trebuie să auziți, indiferent de ce se întâmplă. Indiferent de ce vedeți. Indiferent de ce vine pe cer. Indiferent de ce scutură (sau cutremură) pământul. Indiferent de arma care se formează împotriva voastră, fie de către mâna diavolului, fie de către mâna omului, fie de către mâna unui extraterestru. Să știți aceasta; EU îi voi proteja (în mod, n.tr.) loial (fidel) pe toți aceia care sunt ai MEI. Apelați la MINE (chemați-MĂ) în vreme de necaz. Strigați către MINE. Strigați către MINE (chemați-MĂ) prin Numele de YAHUSHUA al vostru MASHIACH. EU sunt credincios (loial, fidel) în a vă auzi strigătele. EU sunt credincios (loial, fidel) în a vă izbăvi și a vă răzbuna.

Veți avea nevoie de aceasta, în acest an. Veți avea nevoie de aceasta, să vă fie reamintit, indiferent de ce se întâmplă EU sunt credincios (loial, fidel). YAHUSHUA al vostru MASHIACH este credincios (loial, fidel). Dulcea RUACH ha KODESH a voastră IMMAYAH, EA este credincioasă (loială, fidelă). Acelora care NE sunt credincioși NOUĂ, NOI vă vom furniza o cale acolo unde pare să nu fie nici una. Țineți-vă ochii nu pe valuri și pe furtună altfel vă veți îneca. Nu vă puneți credința în moneda țării voastre sau voi veți fi deprimați (poate fi atât ca scădere a puterii financiare, cât și psihologic, n.tr.). Păstrați-vă credința în MINE. Păstrați-vă credința în YAHUSHUA al vostru MASHIACH. NOI suntem Cei care vă furnizează (cele necesare, n.tr.). NOI suntem adăpostul vostru. NOI suntem Cel/Cea (neutru în original, n.tr.) Care vă hrănește cu mană din Rai. NOI suntem Cel/Cea Care vă dă Apa Vie s-o beți.

Și din nou EU vreau să spun, vă Mulțumesc pentru loialitatea (fidelitatea) voastră că acest mesaj voi îl primiți. Vă Mulțumesc pentru loialitatea (fidelitatea) voastră deși voi cu ochii voștri fizici Raiul încă nu l-ați văzut, voi cu toate acestea credeți, căci NOI chiar îi răsplătim pe aceia care sârguincios caută după NOI (NE caută). NOI chiar îi răsplătim pe aceia care sârguincios NE slujesc. NOI chiar îi răsplătim pe aceia care sârguincios NI se supun. Există răsplăți pentru a fi sfânt și există consecințe pentru a fi nesfânt. EU SUNT YAHUVEH, și EU credincios (loial) MĂ voi răzbuna pe dușmanii MEI. Nu vă gândiți că ei scapă cu faptul că MĂ batjocoresc. Această lume va vedea foarte curând ce i se întâmplă unui popor care M-a părăsit și batjocorit. Dar Iubiții MEI Credincioși uitați-vă în sus, uită-te în sus Mireasă a lui YAHUSHUA; uită-te în sus căci într-adevăr a ta izbăvire se apropie (în original, ca și cum se trage din ce în ce mai aproape, n.tr.).

Sfârșitul Cuvântului

ÎȚI mulțumesc, ÎȚI mulțumesc, ÎȚI mulțumesc, ÎȚI mulțumesc, ÎȚI mulțumesc, AleluYAH, Lăudat fie Sfântul TĂU Nume ABBA YAHUVEH. Lăudat fie Sfântul TĂU Nume Iubite YAHUSHUA al nostru MASHIACH. Lăudat fie Sfântul TĂU Nume dulce SFÂNT DUH a noastră IMMAYAH a noastră Iubită MAMA ÎNȚELEPCIUNE. Lăudat, o Lăudat, o Lăudat, o Lăudat fie Sfântul TĂU Nume.

Tu îmi tot spuneai și tot spuneai și tot spuneai 27 Martie, 27 Martie, și eu am spus, iubitule, ce s-a întâmplat pe 27 Martie? Ce trebuie să se întâmple pe 27 Martie? Când noi ne-am așteptat mai puțin după împărtășanie al nostru Tati ne-a dat un Cuvânt frumos și noi ne agățăm de loialitatea TA ABBA YAHUVEH. Indiferent de cum TU scuturi această lume noi cu fidelitate credem că TU nu vei permite ca noi să fim scuturați. TU nu vei permite ca fidelitatea (loialitatea, credința) noastră să fie cutremurată. Noi cu loialitate, cu loialitate, cu loialitate credem ABBA YAHUVEH că TU ne vei proteja.

O ÎȚI Mulțumim Tati pentru acest Cuvânt. ÎȚI mulțumim pentru că i-ai încurajat pe aceia Tată Ceresc care și-au pierdut slujbele, aceia Tată Ceresc care nu-și pot plăti facturile, aceia care nu știu unde vor locui, aceia (cărora) boala și maladia și molima le-au luat în stăpânire casele (gospodăriile) Tată Ceresc și ei sunt atât de slabi (slăbiți, n.tr.) și nu știu ce să facă. ÎȚI mulțumim pentru loialitatea TA ABBA YAHUVEH și Iubite YAHUSHUA al nostru MASHIACH. Chiar acum credință va veni în ei Tată Ceresc, aceia care nu știu ce să facă. Aceia într-o căsătorie care sunt sub jug inegal și nu știu ce să facă Tată Ceresc. Ei sunt la un pas de divorț Tată Ceresc și nu știu ce să facă Tată Ceresc. Noi ÎȚI Mulțumim pentru loialitatea TA Tată Ceresc în Numele lui YAHUSHUA Iubitul nostru MASHIACH TU vei folosi sabia despărțitoare pe căsniciile care trebuie să fie despărțite Tată Ceresc și TU vei aduce împreună căsniciile care trebuie să fie aduse împreună prin dragostea lui YAHUSHUA al nostru MASHIACH.

ÎȚI mulțumesc pentru loialitatea (fidelitatea) TA Tată Ceresc pentru că i-ai întors pe copii Tată încă o dată să meargă pe calea sfințeniei Tată Ceresc. ÎȚI mulțumesc pentru loialitatea TA Iubite YAHUSHUA al nostru MASHIACH pentru Sângele vărsat al lui YAHUSHUA și mântuirea care vine la casele acelora care s-au rugat pentru mântuirea celor dragi lor. ÎȚI mulțumim pentru loialitatea TA ABBA YAHUVEH pentru că ne protejezi de guverne, guvernele corupte ale acestor națiuni Tată Ceresc. ABBA YAHUVEH în Numele lui YAHUSHUA Iubitul nostru MASHIACH, noi ÎȚI Mulțumim pentru loialitatea TA și câmpul TĂU de forță care ne protejează Tată Ceresc și ne face să fim invizibili Tată Ceresc prin Sângele vărsat al lui YAHUSHUA al nostru MASHIACH, astfel încât dușmanii să nu ne poată vedea și noi vom fi ascunși și noi vom fi invizibili.

ÎȚI mulțumim pentru că ai distrus hârțogăraia pe care dușmanul o are despre noi Tată Ceresc. ÎȚI mulțumim și TE Lăudăm ABBA YAHUVEH chiar acum. TU știi despre ce hârțogăraie vorbesc Tată Ceresc. TU știi secretele pe care le dețin guvernele Tată Ceresc. Eu vorbesc despre hârțogăraia Tată Ceresc care este deținută (sau păstrată, n.tr.) împotriva tuturor celor care sunt sfinți Tată Ceresc pe măsură (în timp) ce ei le urmăresc (monitorizează, localizează) și le înregistrează numele ABBA YAHUVEH într-o bază de date Tată Ceresc însemnată pentru anihilare Tată (în sensul de, o bază de date cu numele Creștinilor; ei vor fi persecutați și executați în timpul guvernului totalitar ce va veni, n.tr.). ÎȚI mulțumesc ABBA YAHUVEH că trimiți Sfinți îngeri de conectare chiar acum să ne înconjoare și să ne protejeze și domuri asupra caselor lor Tată Ceresc. ÎȚI mulțumesc ABBA YAHUVEH exact așa cum TU l-ai cruțat pe Lot, exact așa cum TU l-ai cruțat pe Noe și pe familia lui, exact așa cum TU l-ai cruțat pe Daniel în vizuina leilor și Shadrach, Meshach, și Abednego în furnalul (cuptorul) înflăcărat. Noi ÎȚI mulțumim pentru loialitatea TA ABBA YAHUVEH de a-i proteja pe toți aceia care cu adevărat, cu adevărat, cu adevărat ÎI aparțin lui YAHUSHUA al nostru MASHIACH.

ÎȚI mulțumim pentru loialitatea TA în a ne proteja în timp ce (pe măsură ce) ei răspândesc otrava în aer Tată Ceresc, prin ceea ce este numit chem-trails (tradus literal, „dâre chimice (sau de chimicale);” în Statele Unite, și într-o mai mică măsură în Europa, motoarele avioanelor pulverizează această otravă; companiile spun că este folosită doar ca pesticid, pentru a proteja recoltele agricole; cu toate acestea, s-a dovedit că le este nocivă oamenilor, ducând la cancer, și că ajută în a masca anumite fenomene cerești care nu se vrea să fie văzute de către populație. În Statele Unite, aproape nu există cer senin în zilele cu soare datorită acestor substanțe; există mereu nori foarte fini de chimicale care nu lasă să se vadă soarele – mărturia mea care am trăit acolo, n.tr.) în toată lumea pentru a scădea populația. Ei cred că ceea ce au făcut în secret nu este cunoscut. Când TU ABBA YAHUVEH ai spus, când voi vedeți aceste lucruri rugați-vă puternic susținând (în original „pleading,” pledând; poate însemna mărturisind, n.tr.) Sângele lui YAHUSHUA al vostru MASHIACH, rugați-vă ca arma să se întoarcă (sau să fie întoarsă, n.tr.) împotriva pilotului, rugați-vă ca arma să se întoarcă (să fie întoarsă) împotriva aceluia care a creat aceste otrăvuri, rugați-vă ca armele să se întoarcă împotriva guvernelor care permit acest lucru, care îl trimit. Fie ca Sângele lui YAHUSHUA Iubitul nostru MASHIACH (sau, permiteți-i Sângelui lui YAHUSHUA ha MASHIACH, n.tr.) să fie precum un antibiotic. Buimăciți (uluiți) dușmanul, noi ÎȚI Mulțumim și noi TE Slăvim noi trimitem confuzie în tabăra dușmanilor. Ei cred că ei au antibioticul și ei i-l dau prietenilor lor și familiei lor o dar ABBA YAHUVEH TU ai pus moarte în acele injecții. TU ai pus moarte în acele pastile. În loc de aceasta cei Sfinți sunt cei care sunt protejați căci ei nu ne pot răni decât dacă TU permiți (acest lucru). Astfel credincioșilor, când vedeți chem-trails otrăvite pe cer amintiți-vă să spuneți rugăciunea, eu susțin (mărturisesc, pledez n.tr.) Sângele lui YAHUSHUA al nostru MASHIACH asupra acestui lucru. Eu întorc această armă înapoi asupra pilotului a chimiștilor care au creat-o și a guvernelor care o trimit.

Căci YAHUVEH este credincios (loial, fidel) și când ei otrăvesc mâncarea și apa și chiar înseși undele de aer (sau radio, n.tr.) trimit moarte, boală. Noi ÎȚI Mulțumim pentru loialitatea lui ABBA YAHUVEH că noi vom fi protejați de toate acestea. Dar cel care emite aceste arme (este cel) la care acestea se vor întoarce, căci nu există protecție împotriva mâniei lui ABBA YAHUVEH căci EL a promis să ne protejeze cu loialitate (fidelitate) și să SE răzbune pe dușmanii noștri.

ÎȚI mulțumim Tati YAHUVEH pentru că ne ascunzi dedesubtul aripilor TALE după cum spune Psalmul 91 (citat după Sfânta Profeție, n.tr.). ÎȚI mulțumim ABBA YAHUVEH cu proprii noștri ochi noi vom vedea răsplata celor netrebnici (ticăloși). Orice dușman de-al VOSTRU ABBA YAHUVEH și Iubite YAHUSHUA al nostru MASHIACH este un dușman de-al nostru. Oricine ABBA YAHUVEH care apără lipsa de sfințenie, care scuză (trece cu vederea, n.tr.) păcatul chiar dacă ei știu acest lucru sau nu ei îl slujesc pe satana și ei sunt un dușman al Sfintei Mirese a lui YAHUSHUA al nostru MASHIACH.

Noi TE vom sluji cu credință (loialitate, fielitate) ABBA YAHUVEH, Iubite YAHUSHUA al nostru MASHIACH și Prețioasă RUACH ha KODESH toate zilele vieților noastre aici pe acest pământ și pentru totdeauna în eternitate în Rai. Exact la fel cum noi TE Lăudăm și TE Slăvim aici noi TE vom Lăuda și Venera cu loialitate pentru totdeauna în Rai. Noi TE rugăm ABBA YAHUVEH și eu o reprezint acum pe Mireasa lui YAHUSHUA al nostru MASHIACH și noi cerem ca moartea să nu atingă aceste corpuri pentru ca noi să avem o mărturie precum lui Enoh și înainte ca el să fie transpus (translatat) în Rai el a fost găsit fiindu-I pe plac lui al nostru ABBA YAHUVEH.

În absolut fiecare zi noi cu loialitate (credință, fidelitate) promitem să ne străduim să ÎȚI facem pe plac ȚIE mai mult cu fiecare zi ABBA YAHUVEH. Să-ȚI aducem ȚIE toată Lauda, Cinstea, și Slava prin Numele și Sângele lui YAHUSHUA al nostru MASHIACH. Noi TE venerăm. TU ești Majestatea (Măreția) noastră. Noi TE Venerăm. Noi TE Iubim. Noi TE Adorăm. Noi TE Lăudăm, ABBA YAHUVEH, Iubite YAHUSHUA al nostru MASHIACH și Prețioasă RUACH ha KODESH a noastră IMMAYAH a noastră MAMA ÎNȚELEPCIUNE a noastră MAMA SHKHINYAH a noastră MAMA SLAVĂ. TU ești toate aceste lucruri o, Prețioasă SFÂNT DUH și noi TE Venerăm.

Noi ÎȚI Mulțumim pentru ungerea pe care TU ai pus-o asupra mea în această zi de a-ȚI auzi vocea în acest mod neașteptat doar pentru a le spune iubiților TĂI, Vă Mulțumesc pentru loialitatea voastră. Totul a început cu noi mulțumindu-ȚI pentru loialitatea TA și TU ai ajuns să ne mulțumești nouă (ai sfârșit prin a ne mulțumi, n.tr.).

VĂ mulțumim. Amin. Mi-a înghețat mâna.

Vorbită prin Apostol Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah
27 Martie 2009

Dacă această Profeție v-a fost o binecuvântare vă rog scrieți-mi un e-mail și anunțați-mă.

Contact Us
Contact Us

www.amightywind.com
www.almightywind.com

Contact AmightyWind

Psalmul 91 – Nouă Traducere În Limba Română (NTLR)

1
Cel ce locuieşte la adăpostul CELUI Preaînalt
se odihneşte la umbra CELUI Atotputernic.
2
De aceea, ÎI zic DOMNULUI:
„Refugiul meu, Fortăreaţa mea,
DUMNEZEUL meu în CARE mă încred!”
3
EL te va scăpa de laţul păsărarului
şi de ciuma cea distrugătoare.
4
EL te va acoperi cu penele SALE,
iar tu te vei adăposti sub aripile LUI;
fidelitatea LUI îţi va fi scut şi pavăză.
5
Nu te vei teme de groaza din timpul nopţii,
nici de săgeata care zboară ziua,
6
nici de ciuma care umblă prin întuneric,
nici de molima care pustieşte la miezul zilei.
7
O mie să cadă alături de tine
şi zece mii la dreapta ta,
dar de tine nu se va apropia.
8
Vei privi cu ochii
şi vei vedea răsplătirea celor răi.
9
Pentru că zici DOMNULUI: „Refugiul meu!”
şi faci din CEL Preaînalt fortăreaţa ta,
10
Nu te va ajunge nici un rău
şi nici o urgie nu se va apropia de cortul tău.
11
EL va da porunci îngerilor SĂI cu privire la tine,
ca să te păzească în toate căile tale.
12
Ei te vor purta pe braţele lor,
ca nu cumva să-ţi loveşti piciorul de vreo piatră.
13
Aşa vei putea călca peste lei şi peste vipere,
peste leii cei tineri şi peste şerpi.
14
„Pentru că MĂ iubeşte, şi EU îl voi scăpa.
Îl voi ocroti, căci cunoaşte Numele MEU.
15
MĂ va chema, iar EU îi voi răspunde.
Voi fi cu el în necaz,
îl voi izbăvi şi îl voi onora.
16
Îl voi sătura cu viaţă lungă
şi-i voi arăta Mântuirea MEA.”

Contact AmightyWind