Profeția 104

Lume, Ferește-te de Dictatorul Dictatorilor!

Scrisă/Vorbită sub Ungerea RUACH ha KODESH

Prin Apostol Elisabeth Elijah
24 Noiembrie 2008

Iubite comori ale lui YAHUSHUA al nostru MASHIACH, Călcătorii peste demoni ai lui YAHUSHUA, voi care ați fost aleși să fiți acoperământul de rugăciune al acestei Parohii.

Eu citesc fiecare din postările voastre cu voce tare iubitului meu soț. Cu lacrimi curgând pe obrajii mei, și uneori abia putând să vorbesc, eu (pot) simți dragostea voastră combinată cu multele e-mailuri trimise de alții de dragoste și recunoștință pentru ceea ce această Parohie reprezintă și ceea ce noi facem și apoi eu am primit mesajul profetic de mai jos. Cuvintele dragostei voastre și ale ungerii (sau, și ungerea) au dat naștere unei neașteptate Profeții 104. Voi sunteți atât de speciali, cuvintele nu pot transmite recunoștința mea fiecăruia/fiecăreia dintre voi.

* * * * * * *

Iubită Elisabeth, aceia care consideră această Parohie o binecuvântare sunt iubiții tăi copii spirituali, cei care ridică numele tău înaintea lui ABBA YAHUVEH, care (te) ajută să duci nu numai poverile acestei Parohii, dar (te) ajută să duci poverile tale, și să te lupți cu dușmanii Parohiei, care sunt dușmanii lui YAHUVEH. Păzește-te, unii dintre acești dușmani vin ca lupi în haine de oaie, căutând pe cineva pe care ei să poată devora. Lupii sunt trimiși de păstorul rău (malefic) satana și ei sunt trimiși cu un scop, să te distrugă Elisabeth și să distrugă această Parohie. Lupii vorbesc minciuni calomnioase despre tine Elisabeth, rodul lor este putred și o duhoare nărilor MELE (;) deși unii îndrăznesc să MĂ numească Domn, prin acțiunile lor ei dovedesc că EU nu sunt Domnul lor. EU le vor spune lor, plecați de la mine voi lucrători ai nelegiuirii căci EU nu v-am cunoscut niciodată!

Ține minte că ABBA YAHUVEH este Acela Care SE va răzbuna pe toți dușmanii Sfinților MEI copii, căci ei luptă nu împotriva ta, o simplă persoană, dar ei luptă împotriva lui YAHUVEH. Păzește-te de toți aceia care atacă această Sfântă Parohie, cu fiecare atac împotriva acestei Parohii, este ca și cum ar înfige un ac în ochii lui YAHUVEH! Nu există nimic care să se poată compara cu mânia și furia lui ABBA YAHUVEH căci ea menține focul iadului arzând și ea ține Lacul de Foc arzând pentru toată eternitatea.

Aceia care binecuvântează această Parohie, pe aceia EU îi numesc copiii tăi spirituali Elisabeth și vârsta lor nu contează, căci tu ești ca o mamă spirituală și le ești mentor. Tu ești obișnuită să proclami și să semeni Cuvintele MELE unse de viață în mintea, corpul, spiritul, și sufletul lor. Familia ta spirituală te iubește și te respectă într-un mod în care o familie biologică nu poate iubi, decât dacă ei (NE) venerează pe ABBA YAHUVEH, EU, YAHUSHUA al tău MASHIACH, și Prețioasa SFÂNT DUH. Tu ai aceasta în comun cu toți care fac aceasta.

Duhul (Spiritul) MEU v-a atras pe fiecare dintre voi la această Parohie pentru scopul MEU divin. Acum Elisabeth, EU împart comorile MELE pământești cu tine. Sfinții MEI copii care sunt cele mai prețioase din Bijuteriile MELE. Ei trăiesc Sfinți pentru că ei vor să-I fie plăcuți lui YAHUVEH și să nu-MI aducă rușine. Iubiți Copii, continuați să sălășluiți (orginal identic cu verbul folosit în rugăciunea Împărate Ceresc, „vino și TE sălășluiește întru noi,” n.tr.) în EU, YAHUSHUA al vostru MASHIACH, și EU voi continua să sălășluiesc în voi, și pentru eternitate în Rai cu MINE voi veți locui.

Iubiților, vouă nu trebuie să vă fie frică că cineva ÎMI va venera Mireasa, căci lumea va respinge, persecuta, și urî Mireasa MEA la fel cum păgânii MĂ urăsc pe MINE, la fel cum ei urăsc tot ceea ce este Sfânt. Mereu amintiți-vă aceasta, numai contrafăcuții care nu sunt ai Duhului MEU sunt venerați! Niciodată nu va permite adevărata MEA Mireasă aceasta. Păziți-vă de un contrafăcut care este Președintele Elect (Ales; care încă nu și-a preluat oficial funcția; Barack Obama a devenit Președinte Elect pe 4 Noiembrie 2008, înainte ca această Sfântă Profeție să fie eliberată, și și-a preluat oficial funcția pe 20 Ianuarie 2009, n.tr.) al Americii și care nu a făcut nimic și cu toate acestea prin controlul mental al maselor de oameni (în original, „mass mind control,” n.tr.), hipnoză, și manipulare mentală („mind manipulation”) doar cu simple cuvinte, scrise de alții, precum unui Hitler, el este acum venerat și nimeni nu-și poate da seama de ce.

O America, amintește-ți de visul profetic pe care EU l-am eliberat prin Elisabeth despre Hitler ridicându-se, astfel păzește-te Lume de dictatorul dictatorilor, căci același spirit (duh) care l-a condus pe Hitler este același spirit (duh) care din nou va conduce Washington D.C. Voi ați fost avertizați. Când voi vedeți (că) o persoană (este) venerată și comparată cu EU, YAHUSHUA (Nominativ în original deși alt caz era necesar; nu este greșeală, n.tr.), realizați că aceasta este o contrafăcută trimisă de satana să MĂ batjocorească.

Guverne în diferite părți ale lumii practică (de mult timp) metode de control al minții peste masa populației în diferite forme, în diferite moduri, și prin diferite metode. Toate acestea pentru a pregăti (populația, n.tr.) pentru acela numit Falsul Profet, și acela numit anti-cristul. Sfinții MEI copii nu sunt înșelați și nu vor venera (sau, de obicei, întotdeauna refuză să venereze) contrafacerea, ei vor mustra (de obicei, întotdeauna mustră) și vor avertiza (de obicei, întotdeauna avertizează) împotriva contrafacerii.

Toți dintre voi care vă adunați aici la această Parohie, ați fost conduși aici ca să vă hrăniți cu pășuni verzi ca Oile și Mieii MEI. Toți dintre voi aici, veți crește spiritual în timp ce (pe măsură ce) voi primiți adevărurile ce se găsesc aici. Puneți-MĂ pe EU (original Nominativ), YAHUSHUA al vostru MASHIACH, primul în dragostea și viața voastră și iubiți-vă unul pe altul care aveți AL MEU SFÂNT DUH înăuntrul lor. Voi sunteți prețioșii MEI Oi și Miei și EU sunt YAHUSHUA, BUNUL vostru PĂSTOR. Oile MELE ÎMI cunosc vocea și EU proclam din Fecioara MEA Care Proclamă Cuvântul MEU (în original, „Ringmaiden,” de la verbul a (ră)suna, „to ring,” și substantivul inel, „ring,” în sensul de a (ră)suna în jurul lumii, n.tr.) Mesajele MELE și acesta este motivul pentru care toți ați fost chemați la această Parohie. Aceasta este pășunea voastră verde unde voi mâncați mâncare spirituală din Rai, și beți Vin Nou ca și cum ar fi apă.

EU sunt YAHUSHUA al vostru MASHIACH și toate aceste cuvinte se aplică tuturor care consideră această Parohie o binecuvântare, și iubiților MEI care binecuvântează această Parohie prin faptul de a fi un ajutător/o ajutătoare. EU le vorbesc un cuvânt de dragoste și recunoștință în special acelora numiți Călcătorii peste demoni ai lui YAHUSHUA, Sfinții MEI mijlocitori în rugăciune (din) linia întâi ca nimeni alții.

EU le vorbesc un cuvânt de recunoștință și dragoste translatorilor MEI care iau Profețiile și mesajele și le transcriu în limbajele (sau dialectele) diferitelor limbi.

EU le vorbesc un cuvânt de dragoste și recunoștință acelora care sprijină această Parohie în mod credincious cu dijmele și ofrandele lor. Voi care sunteți o binecuvântare pentru această Parohie veți fi binecuvântați într-o mare măsură. Atunci când (pe măsură ce) voi înălțați numele acestei Parohii și vă rugați pentru binecuvântări peste toți aceia care predică în ea și sunt mari (puternici) războinici în Numele MEU și luptă în liniile întâi, mustrând mincinoșii care calomniază, și fac război spiritual împotriva dușmanilor acestei Parohii, și apără tot ceea ce este Sfânt. Mari vor fi răsplățile voastre care vă vor urma în Rai.

EU, YAHUSHUA al vostru MASHIACH, vă promit că EU niciodată nu vă voi lăsa în urmă sau părăsi la nevoie (Original identic cu Deuteronom 31:6, „Întăreşte-te şi încurajează-te! Să nu-ţi fie teamă şi să nu te înspăimânţi din cauza lor, fiindcă DOMNUL, DUMNEZEUL tău, va merge împreună cu tine; EL nu te va părăsi, nici nu te va uita,” n.tr.), voi nu veți flămânzi, înseta, sau fi fără adăpost. Voi veți fi acoperiți ca un puișor (de pasăre, n.tr.) în palma mâinii MELE, ascunși și protejați în timp ce (pe măsură ce) voi continuați să renunțați la dorințele voastre trupești și să mergeți (umblați) în SFÂNTUL MEU DUH, în supunere Sfintelor MELE Scripturi din dragoste și recunoștință, mai mult decât din frică.

Dată acestei Ringmaiden a lui YAHUSHUA al nostru MASHIACH
Elisabeth Sherrie Elijah
Pe 25 Noiembrie 2008

Dacă această Profeție a fost o binecuvântare pentru voi, vă rog scrieți-mi un e-mail și spuneți-mi acest lucru.

Contact AmightyWind