Profeția 103

EU, YAHUVEH, Vă Judec După Rodul Vostru!

Scrisă/Vorbită sub ungerea RUACH ha KODESH (DUHULUI SFÂNT)
prin Apostol Elisabeth Elijah
9 Noiembrie 2008

* * * * * * *

Elisabeth: Eu m-am trezit cu un vis foarte interesant. Voi știți că un Profet este cineva căruia/căreia (gen neutru în original, n.tr.) YAHUVEH îi încredințează Secretele SALE dar nu ar face niciun bine (sau, sluji niciunui folos, n.tr.) să țin acest secret pentru mine însămi și eu știu că eu trebuie să împărtășesc aceasta cu cei care cu adevărat, cu adevărat se străduiesc să ÎI facă pe plac Iubitului nostru YAHUVEH și Iubitului nostru YAHUSHUA MASHIACH și Iubitei noastre RUACH ha KODESH, a noastră IMMAYAH, prețioasa, prețioasa SFÂNT DUH, MAMA noastră ÎNȚELEPCIUNE.

Eu am avut acest vis (de două ori) unul după altul și eu am văzut același lucru. Eu am văzut un carnet de note (în original, „report card,” carnetul de note al elevilor/studenților Americani, o foaie pe care sunt listate toate materiile de la școală și notele lor corespunzătoare, n.tr.) și în acel carnet de note YAHUVEH este Cel care ne dă Carnetul de Note. Dar EL nu ține evidența (așa) cum în America noi dăm note (notăm) după alfabet, A, B, C, D, F (A fiind nota zece, B nouă; nota de trecere, 5, este E, și nota cu care se pică, 4, este F; n.tr.). Nu, EL are un mod mai înalt în care EL notează și EL notează în trei moduri diferite. EL notează după procentaj în primul rând, după procentul din timp în care noi ne supunem LUI, după atitudinea cu care noi ne supunem LUI. Cu alte cuvinte, eu o voi spune din nou. După performanța noastră, după cât de repede noi executăm (sau îndeplinim, n.tr.), și după atitudinea pe care noi o avem când noi executăm pentru EL, când noi ÎL slujim pe EL, când ne supunem.

Vedeți voi noi primim note pe carnetele noastre de note, și mâna mea începe să tremure, după supunerea noastră. Toate trei dintre ele împreună. EL ia acel scor și EL ia un procentaj și de două ori, una după alta, eu am văzut Carnetul de Note al iubitului meu soț Niko. Era 93%. Eu cred că Mireasa este răpită de aici, pentru că exact la fel ca Enoch și mie mi s-a amintit de asta și un Cuvânt a început să vină pentru că eu încercam să apuc (sau înțeleg, n.tr.) tot ceea ce spunea YAHUVEH. Enoch avea 100%. Cum știu eu că el avea 100%? Pentru că în Evrei 11:5 spune (este scris, n.tr.), dragule vrei s-o spui tu? „Enoch a fost translatat (sau, transportat, n.tr.). El nu a văzut moartea pentru că înainte ca el să fie translatat el I-a fost pe plac lui YAHUVEH” (tradus literal din versiunea Engleză; versiunea în Limba Română este, „Prin credinţă a fost luat Enoh, ca să nu vadă moartea. Şi n-a mai fost găsit, pentru că DUMNEZEU l-a luat. Căci înainte de strămutarea lui s-a depus mărturie că ÎI era plăcut lui DUMNEZEU,” Noua Traducere din 2006, n.tr.).

HEI, asta este pentru că YAHUVEH SE așteaptă la o Mireasă 100%! Noi nu am plecat de aici până când noi nu ajungem la 100%! Astfel... de fiecare dată când eu primesc un Mesaj că Mireasa nu este gata încă, noi încercăm să ne îmbunătățim scorul. În timp ce eu cântăream asta (sau, meditam, reflectam la, n.tr.), și la parte din nota mea, eu nu mi-am văzut Carnetul de Note dar parte din nota mea este cât de repede eu voi proclama (sau, proclam eu de obicei, n.tr.) un Cuvânt sau un vis, chiar dacă eu cred că este ceva de care eu cred că cineva nu va fi prea mulțumit dar 93% al lui Niko, eu nu cred că asta este rău deloc.

Niko: Eu da.

Elisabeth: Da, Niko (crede așa), pentru că este adevărat. Nu este ceva despre care noi chiar ne putem bucura. Noi nu vom primi 100% până când nu spune YAHUSHUA, „Veniți” (sau ieșiți la iveală, n.tr.), știți voi, și astfel el știe cât de mult el trebuie să lucreze la el (scor, n.tr.) și, după cum am spus eu, partea cu atitudinea. Noi putem face lucruri și noi putem doar spune, „O, eu trebuie să fac asta și eu trebuie să fac aia.” Atitudinea este lucrul la care eu cred că Mireasa chiar trebuie să lucreze mai tare. Adică, să o facem cu veselie. Și orice spune YAH, vreau să spun (adică, n.tr.), carnea noastră se va crispa (chirci, face ghem de frică, împotrivire, n.tr.), dar când EL spune să faci ceva și tu spui, „O bine, eu o voi face” (cu silă). Ghiciți ce oameni buni, procentajul vostru tocmai a (s)căzut. (Sfintele Scripturi, Biblia, n.tr.) spun că noi trebuie să facem acest lucru cu veselie ca și cum i L-am face DOMNULUI (limbajul original similar cu versiunea în Limba Engleză a Coloseni 3:23, „Orice faceţi, să faceţi din toată inima, ca pentru DOMNUL, nu ca pentru oameni,” n.tr.).

Când vine timpul să dați o dijmă, EL spune să dați dijma și voi dați dijma unde sunteți hrăniți. Asta este cum ar fi această Parohie. Voi ați fi uimiți (sau uluiți), uimiți, dacă ați ști cât de mulți doar cred că acesta este doar un loc unde ei se duc și sunt hrăniți spiritual dar lor nu le prea pasă (cu adevărat) dacă noi suntem hrăniți. Voi într-adevăr, într-adevăr ați fi uimiți (sau uluiți). Asta este ce facem noi 24 de ore pe zi. Noi suntem aici să-L slujim pe Iubitul nostru ABBA YAHUVEH, să-I hrănim Oile și Mieii.

Acest website nu vă dă doar ceva care nu este (decât; neclar în original, n.tr.) cuvinte, care nu e frumos de privit. YAHUVEH ne-a spus să facem extrem de și abundent mai mult decât voi chiar cereți și voi aveți frumusețea acestui lucru (sau website, n.tr.). Acum chiar pentru cei care nu vor să-și facă (aloce, n.tr.) timp să citească, voi chiar puteți doar asculta Cuvântul. Adică, noi încercăm. Noi încercăm. Noi încercăm. Noi încercăm. Noi încercăm să facem ceea ce ABBA YAHUVEH i-a poruncit acestei Parohii să facă, să facă ceea ce EL mi-a poruncit mie să fac.

Acum aproape 14 ani, când eu am ajuns pentru prima dată pe internet, înaintea întregii lumi, unde EL m-a numit un „Profet Națiunilor” – înainte ca eu să-L slujesc dar (acest lucru) nu era ca un Profet Națiunilor – când eu am ajuns pe acel internet (titlul, n.tr.) a devenit un Profet Națiunilor. Acela este momentul când EL a spus că eu trebuia atât să distrez cât și să informez această generație înăsprită (care a devenit dură; îndârjită, n.tr.) de Timp de Sfârșit.

OK, acum voi aveți frumusețea și acum voi chiar puteți auzi Cuvântul și acum voi puteți citi Cuvântul și ce faceți voi cu el nu este responsabilitatea mea. Responsabilitatea mea (după cum) EL mi-a dat un vis și mi-a spus, și EL mi-a vorbit auzibil și mi-a spus, „Hrănește-MI Oile.” Și astfel noi facem cât de bine putem (cel mai bine cât putem, n.tr.) atât pentru a vă distra cât și a vă informa. Dar cât de puțini dintre voi chiar vă arătați aprecierea dar acest lucru chiar nu contează pentru că nota performanței noastre nu este dată de această lume. Nota performanței noastre este dată din Rai și chiar acum, ABBA YAHUVEH, eu TE întreb (sau, ÎȚI cer, n.tr.) și eu ÎȚI mulțumesc. TU mi-ai dat visul de două ori și TU ai spus că TU chiar urma să-i dai notă performanței mele după cât de repede i-am spus eu lui Niko și astfel eu i-am spus bună dimineața lui și apoi am spus, „Eu am un vis despre tine,” și atitudinea lui este, „O, nu...” Uite s-a dus performanța... dar el lucrează la acest lucru. În loc de a spune, „O da Iubito, despre ce este visul, ce are YAH de spus despre mine astăzi?” El are mâna la frunte acum (în acest moment, n.tr.).

Nu este ușor a fi căsătorit cu Ringmaiden (YAHUVEH o numește astfel pe Elisabeth; de la verbul a (ră)suna, „to ring,” și substantivul inel, „ring,” în sensul de a (ră)suna în jurul lumii; poate fi tradus ca Fecioară Care Proclamă Cuvântul lui YAHUVEH în Jurul Lumii, n.tr.) și îmi pare rău pentru el, sincer, și eu nu știu dacă asta va scădea nota performanței mele sau ce (se va întâmpla, n.tr.), și atitudinea mea, dar nu este ușor pentru el și eu știu că nu este. El niciodată nu știe ce voi spune eu când mă trezesc. El niciodată nu știe ce îmi va vorbi YAHUVEH mie, știți voi, și astfel fie binecuvântată inima lui. Eu cred că 93% este suficient de bine considerând (dat fiind, n.tr.) că înainte ca el să vină cu mine, după cum i-am spus lui, tot ce avea el de făcut era... ei bine, aici a început să acționeze Cuvântul. El era destul de recent mântuit. El nici măcar nu mai cunoscuse vreun Profet vreodată, în mod sigur niciodată nu mai auzise pe cineva rugându-se în Sfintele Limbi, eu sunt destul de sigură că eu eram singura persoană unsă pe care el o cunoscuse în acel timp. El s-a schimbat mult în aproape 7 ani, 7 ani în Martie. În această lună Noiembrie este sărbătorirea noastră a momentului când el a venit prima dată la Parohie, când el a venit pentru prima dată la ușa mea.

Vedeți voi nota performanței lui chiar s-a ridicat în acea zi. Eu tot nu pot crede ce a făcut el, cum a lăsat el tot ceea ce prețuia în urmă. El era doar un pescar din Minnesota și uitați-l (sau acolo era, n.tr.), el doar trebuia să-și facă griji despre unde urmau să muște știucile (varietatea Americană; în original „walleys,” n.tr.) în acea zi, trăind în cabana lui de bârne, trăind visul unui burlac, nu preacurvea, nu bea, nu fuma. El făcea foarte bine lucrurile elementare dar știți ce, nu era suficient. ABBA YAHUVEH a spus, „OK acum tu ai ajuns până aici. Acum EU am o chemare mai înaltă pentru tine.” Și astfel ce a făcut el este că a lăsat totul în urmă. Și prietenul (amicul) lui împreună cu care el cumpărase casa, ei vânaseră și pescuiseră împreună, el a spus, „Eu mă duc la femeia aia. YAHUVEH mi-a spus că trebuie să aflu cum pot ajuta acea Parohie.”

El a dat 100% și astfel când eu spun că YAHUVEH îmi arată Carnetul lui de Note și este 93% și el îmi spune că eu nu trebuie să spun nimănui și YAHUVEH spune, „I te vei supune lui sau MI te vei supune MIE?” eu vă spun, că eu sunt mândră de Carnetul lui de Note, mândră într-un mod bun. Și el spune, „O Doamne.” El nu vrea ca eu să spun nimic din asta dar eu o fac. Eu sunt mulțumită despre (bărbatul pe care, n.tr.) îl am eu ca soț și în fiecare zi, cum a spus el, dacă nu este 100% el nu e mulțumit dar eu cu adevărat cred că este o Mireasă 100%. Când ajunge să fie 100% noi am plecat de aici! Și eu sunt încă aici și astfel eu știu că nu este 100% încă.

(Elisabeth vorbește în Sfinte Limbi.) O ABBA YAHUVEH, ÎȚI mulțumesc, ÎȚI mulțumesc, ÎȚI mulțumesc pentru acel vis. ÎȚI mulțumesc. ÎȚI mulțumesc pentru acea revelație. Nimeni, nimeni, nimeni nu are (sau, nu a primit, n.tr.) această revelație. TU TE-ai încrezut în mine din nou să le-o dau oamenilor TĂI, să-i încurajez pe oamenii TĂI, să le arăt ce vrei TU și la ce TE aștepți de la ei.

Cuvânt Profetic Începe:

O Iubiții MEI, Iubiții MEI, Iubiții MEI, când voi ÎL acceptați prima dată pe YAHUSHUA iubitul vostru MASHIACH, în inima voastră, în viețile voastre, și ÎL puneți primul în dragostea voastră, voi începeți prin a vă strădui doar să păstrați (sau respectați, n.tr.) Cele Zece Porunci, Cele Zece Legi. Dar asta este doar școala generală căci Cuvântul MEU spune, „Fiți Sfinți precum EU sunt Sfânt.” (Leviticul 11:44, 1 Petru 1:16, n.tr.)

În fiecare zi pentru asta vă străduiți voi dar când voi intrați în clasa (de a fi, n.tr.) Mireasă este ca și cum voi intrați la facultatea voastră pământească pentru licența de Master căci voi vă vreți licența de MASTER și pentru cei dintre voi cărora vă este înmânată acea diplomă Cerească (sau din Rai, n.tr.) în acea zi acela este momentul când voi ÎMI veți fi precum un Enoh MIE și voi veți fi prinși să MĂ întâlniți în văzduh.

EU le vorbesc Primelor MELE Roade. EU le vorbesc celor care sunt cei 144,000. EU notez după procentaj, nu „dacă” voi vă supuneți MIE, ci cât de repede voi vă supuneți MIE. Nu „dacă” voi vă supuneți MIE, ci după ce atitudine voi aveți că vă supuneți MIE; cât de repede voi vă supuneți MIE și gradul performanței, cât de deplin vă supuneți voi MIE.

Faceți voi lucruri la (după, n.tr.) timpul vostru? Sau faceți voi lucruri la timpul MEU? Când EU vă spun că voi trebuie să faceți ceva o faceți voi cu o inimă veselă? Când EU vă spun să sprijiniți această Parohie le aruncați voi doar mărunțișul care v-a rămas cum ați da voi bacșiș unei chelnerițe sau unui chelner? Vă asigurați voi că profeții care vă predică vouă, care vă hrănesc, sunt hrăniți și găzduiți? Căci această Parohie călătorește în jurul lumii. Ei doar stau într-un loc până când EU, YAHUVEH, le spun că ei trebuie să plece de acolo. Știți voi de câte ori au trebuit ei să lase totul în urmă? Cât de mulți dintre voi ați putea trăi o viață ca asta? Cât de mulți ar fi dispuși să îi lase pe cei dragi ai lor în urmă? În urmă într-o țară pe care ei nu o vor mai vedea niciodată pentru că EU, YAHUVEH, am spus așa. Nu este prin mâna MEA că ei se vor mai întoarce vreodată (sau, nu prin mâna MEA se vor întoarce ei vreodată, n.tr.). Toată lumea, toată lumea, toată lumea care ÎL acceptați pe YAHUSHUA ca al vostru MASHIACH, toată lumea care ÎL numește pe YAHUSHUA Unicul Fiu Născut al lui YAHUVEH, ar trebui în fiecare zi să se străduiască să ÎI facă pe plac lui EU, YAHUVEH (caz Nominativ în orginal deși altul este cerut; nu este greșeală, n.tr.).

Când YAHUSHUA al vostru MASHIACH mergea (umbla, n.tr.) pe acest pământ EL avea o singură, o singură, o singură dorință ca EL să-I fie pe plac lui EU, YAHUVEH. Constant EL vă reamintea că lucurile pe care EL le făcea, EL le făcea pentru a-L glorifica (sau slăvi, n.tr.) pe EU, YAHUVEH (caz Nominativ în original deși altul este cerut; nu este greșit, n.tr.). Asta este ce face Mireasa MEA. Asta este ce face Mireasa lui YAHUSHUA. Noilor convertiți bebeluși, voi sunteți doar în școala primară dar exact cum un copil în școala primară vrea să ajungă la clasa nouă (următoare, n.tr.), exact la fel, voi ar trebui să vă străduiți.

Amintiți-vă de Enoch. Întrebați-MĂ (sau, cereți-MI, rugați-MĂ, n.tr.). Deveniți (sau fiți, n.tr.) cinstiți cu MINE și EU vă voi arăta nota voastră procentaj. Asta nu este pentru ca voi să vă umflați în pene de mândrie căci nimeni, nimeni, nimeni, nici măcar Ringmaiden care vorbește nu are 100% încă. În ziua în care EU ÎI spun lui YAHUSHUA Unicul MEU Fiu Născut, „Du-TE și ia-ȚI Mireasa,” cei care sunt prinși să-L întâlnească pe YAHUSHUA în văzduh în acea zi vor ști că ei au ajuns la 100% din satisfacția MEA.

Vor fi (sau exista, n.tr.) cei care vor auzi acest Mesaj care doar vor ajunge în Rai la (sau cu, în timpul, n.tr.) ultima lor respirație. Ei vor face tot ce pot face doar pentru a ține (respecta, păstra, n.tr.) Cele Zece Porunci, a fi Sfinți înaintea MEA în acel mod. În acea zi ei vor fi în Paradis. Dar vedeți voi există nivele în Rai (sau, Raiul are nivele, n.tr.) și unica dorință a Miresei este să poată veni drept în Camera Tronului. Aceștia sunt cei cu 100%.

EU vă judec după procentajul timpului în care voi vă supuneți MIE, din nou cât de repede voi vă supuneți MIE. ÎMI dați voi MIE cel mai bun al vostru? Sau doar vă strecurați (sau, de-abia faceți acest lucru, n.tr.)? O cât de trist când unii dintre voi doar aruncați fârâmituri la MINE. Vedeți voi EU, YAHUVEH, vă judec inima. EU nu doar vă ascult gura, EU știu dacă voi cu de-a sila faceți ceva pentru MINE sau dacă voi vă bucurați. Exact la fel cum EU i-am ridicat (înălțat) pe aceia să-i fie ajutători acestei Parohii, voi ați început ca un prieten/o prietenă (gen neutru în original, n.tr.) acestei Parohii. Voi vă rugați (atunci, n.tr.) și voi v-ați rugat și rugat ca un/o nou(ă) convertit(ă) dorind să-I faceți pe plac lui YAHUSHUA mai mult în fiecare zi și ați spus, „ABBA YAHUVEH, ce pot face eu să ajut această Parohie, ce pot face eu pentru a face ca viața mea să conteze în această lume? Dă-mi un job (o slujbă, n.tr.) ABBA YAHUVEH. Fă ca viața mea să merite a fi trăită.” Astfel EU vă înmânez o slujbă.

EU îi vorbesc celui/celei (gen nespecificat în original, n.tr.) care în trecut se ocupa cu corespondența către această Parohie. EU ți-am dat o slujbă. Tu ai început prin a te bucura. Tu ai început (la început, n.tr.) nu puteai face suficient, știind că corespondența trebuie să fie forwardată constituie o slujbă, o Sfântă slujbă pe care EU ți-am dat-o ție. Cei care se ocupă cu corespondența, cei care se ocupă cu finanțele sunt testați (încercați) dur. Cei cărora le este spus să dea din finanțele lor pentru a sprijini această Parohie sunt testați (încercați) dur. Dar deveniți voi mai puternici? Sau deveniți voi mai slabi? Trădați voi slujba pe care EU v-am dat-o s-o faceți?

Unii au furat, cei (în) care EU i-am spus lui Elisabeth că ea se putea încrede au trădat, căci la momentul în care EU vorbesc aceasta în ei se poate avea încredere. Dar EU niciodată nu am spus pentru cât timp. Dar în cei dinăuntrul gospodăriei ei EU am spus că (cineva, n.tr.) se poate încrede deplin. Voi vă știți numele. Există cei din Călcătorii peste Demoni ai lui YAHUSHUA, Sfinții Mijlocitori Războinici în Rugăciune, ei stau în Liniile Întâi, pe ei se poate conta să postească și să se roage, să trăiască Sfinți către MINE, în ei se poate încrede în acest moment.

O cât de mult MĂ mâhnesc EU pentru cei care spun, „Doar dă-mi o slujbă de făcut. Dă-mi o slujbă de făcut. Care este slujba mea pe acest pământ ABBA YAHUVEH.” Și EU le dau slujba lor și ei ar trebui să fie onorați și ei spun că ei sunt onorați și ei încep cu atitudinea corectă și apoi testarea devine prea grea și carnea lor se revoltă și ei ÎMI aruncă slujba înapoi în față MIE și ei trădează această Parohie din nou (încă o dată, n.tr.). Nu știți voi, (că) EU vă judec pentru asta? EU vă judec însăși inima voastră.

De fiecare dată când voi scrieți (în detaliu, n.tr.) acea scrisoare de sprijin, EU vă judec pe voi și pe procentaj. Când un Cuvânt survine care jignește carnea, exact așa cum va face acest Cuvânt, EU vă judec inima voastră. ÎMI mulțumiți voi MIE? Îi mulțumiți voi Mesagerului? Puneți voi acțiune în spatele cuvintelor voastre? Faceți voi orice (sau ceva, n.tr.) ca să-i ajutați acestei Parohii? EU, YAHUVEH, vă judec, căci vedeți voi Sfintele Scripturi spun, voi sunteți trași la răspundere pentru ceea ce voi știți. (Vă este vouă) frică să jigniți carnea celor dragi vouă, carnea vecinului (sau aproapelui, n.tr.) vostru, carnea străinului mai mult decât vă este vouă frică de a-L jigni pe EU, YAHUVEH? (caz Nominativ în original deși altul este cerut; nu este greșit, n.tr.)

Vorbiți voi (sau, vă exprimați voi opinia) tare și clar (sau, suficient de tare pentru a fi auziți, sau, vă ridicați voi vocea, n.tr.) și vorbiți voi franc (curajos) și public împotriva homosexualității, cea care este o abominare pe care voi o numiți, „căsătorie de același sex”? Aia nu e nicio căsătorie! Satana MĂ batjocorește prin asta!

Îi apărați voi pe nenăscuți? Apărați (sau susțineți voi, n.tr.) public moralitatea? Pentru cine ați votat voi în timpul alegerilor din 2008? Compromiteți voi cu păcatul?

EU vă notez Copiii MEI. Și în acea zi în Rai când voi stați înaintea Tronului MEU și Cartea Vieții este deschisă, atunci va exista de asemenea și nota voastră.

Întrebați-MĂ. Nu întrebați pe altul (gen neutru în original, n.tr.). Rugați-L pe (cereți-I lui) EU, YAHUVEH, să vă dau un vis, să vă dau un semn și dacă inima voastră este sinceră și dacă EU cred că voi sunteți în stare (capabili) să vă suportați nota, și (că) nu vă va descuraja nici opri din a încerca, EU vă voi arăta nota voastră, cât de dispuși ați fost voi să vă sacrificați viața pentru MINE, de dragul Fiului MEU YAHUSHUA MASHIACH, cât de dispuși ați fost voi și ce atitudine aveți voi când voi vă împărtășiți Mărturia voastră a lui YAHUSHUA Iubitul MEU Fiu. Sunteți voi un ajutor sau îi sunteți voi o piedică acestei Parohii? Pentru că voi auziți acest Mesaj de la această Parohie, voi sunteți acum trași la răspundere. Vă ridicați voi și apărați? Le spuneți voi familiei voastre, prietenilor voștri, unde se pot ei duce să audă Adevărul care vine drept (direct) din Rai?

EU vă iubesc atât de mult. Celor care sunt doar în școala primară, al vostru ABBA YAHUVEH vă iubește atât de mult! Voi ați făcut primul pas! Voi v-ați dat viața voastră lui YAHUSHUA al vostru MASHIACH. Dar voi nu vă puteți opri în școala primară sau voi veți fi doar fruct care moare pe viță. Voi trebuie. Voi trebuie. Voi trebuie să continuați. Să nu credeți că vă puteți opri. Străduiți-vă. Străduiți-vă. Străduiți-vă să fiți Sfinți în toate modurile căci EU MĂ aștept la mai mult(e) în aceste Timpuri de Sfârșit. Prin fructul vostru EU vă cunosc. Prin fructul vostru ceilalți Sfinți vă vor cunoaște. Prin fructul vostru, EU vă dau note pentru procentajul fructului vostru, cât de mult este bun și cât de mult este rău (cuvântul original înseamnă și stricat, n.tr.).

Acesta este motivul pentru care Mireasa lui YAHUSHUA MASHIACH este numită primul LUI fruct, cel mai bun al LUI. Ei sunt loviți (cu pumnii, n.tr.) și bătuți și ei sunt învinețiți de la (din) această lume dar în ochiii LUI, în ochii lui YAHUSHUA, ei sunt cel mai bun fruct căci ei au luat (acceptat, suportat) acea învinețire, ei au luat (acceptat, suportat) acea bătaie (mai ales violentă, puternică, n.tr.) de dragul Numelui LUI și ei sunt cel mai bun fruct al LUI. Ei sunt Mireasa.

Și acum EU îi vorbesc Miresei din Apocalipsa 7. Și voi sunteți fruct bun. O, dar bătaia voastră și învinețirea voastră nu au fost la gradul Miresei din Apocalipsa 14 dar fructul vostru ÎMI este plăcut MIE. Și EU MĂ pot încrede în voi așa cum (precum) EU MĂ pot încrede în Mireasa din Apocalipsa 14 căci deși voi nu sunteți 100%, în fiecare zi voi vă străduiți să fiți.

Astfel acum, EU împărtășesc acest secret din Rai pe care nimeni nu l-a eliberat niciodată până acum. Astfel lăudați-MĂ și întrebați care este nota voastră și dacă EU cred că voi (o) puteți suporta EU o voi împărtăși cu voi, dar din nou EU nu fac asta pentru a compara unul cu altul/una cu alta (gen neutru în original, n.tr.) căci dacă EU cred că voi veți fi umflați în pene cu mândrie căci EU, YAHUVEH, vă cunosc inima și mintea, EU nu vă voi spune. Dacă EU cred că aceasta va fi folosită să vă bată în pământ (poate însemna, să vă macine până vă distruge, n.tr.) de către satana și voi nu sunteți în stare (capabili, nu puteți, n.tr.) să o suportați (nota, sau acest lucru, n.tr.), EU nu vă voi spune. Dar voi nu aveți nimic de pierdut, doar întrebați-MĂ (sau cereți-MI, rugați-MĂ, n.tr.).

Țineți minte asta, toți dintre voi care ÎI aparțineți lui YAHUSHUA Iubitul vostru MASHIACH, Unicul MEU Fiu Născut, sunteți toți o lucrare în curs. Voi toți vă lucrați calea acasă spre Rai unde răsplățile voastre vă vor urma dar nu lucrarea (sau munca, n.tr.) voastră este cea care v-a adus în Rai alta decât a vă supune Celor Zece Legi, este lucrarea (munca) lui YAHUSHUA la Calvar, când EL ȘI-a sacrificat viața pentru voi și când EL (S-)a înviat din nou din morți (în Limba Engleză, verbul a învia nu este reflexiv, a SE învia; de aceea, ambele variante pot fi corecte, n.tr.). Munca (lucrarea) LUI este cea care vă face să ajungeți (sau aduce, n.tr.) în Rai astfel ca niciun om să nu se poată lăuda.

Chiar și Carnetele voastre de Note, Carnetele voastre de Progresie așa cum le numesc EU, nu sunt pentru ca voi să vă lăudați. Prin Numele LUI și Sângele LUI, prin gradul la care voi ÎI permiteți lui RUACH ha KODESH, a voastră Prețioasă IMMAYAH, să lucreze prin voi sunteți voi notați. Dacă voi de-abia puteți ține (respecta) Cele Zece Porunci voi sunteți doar în școala primară și dacă asta este toată media de note pe care voi o puteți primi (sau obține, n.tr.), ne vom vedea în Paradis (expresie; tradus literal, EU vă voi vedea în Paradis, n.tr.), primul nivel al Raiului.

Aici este unde hoțul care s-a căit s-a dus la Calvar (ordinea cuvintelor neobișnuită în original, n.tr.). Acesta este motivul pentru care YAHUSHUA a spus, „EU te voi vedea în Paradis” (sau, ne vom vedea, n.tr.). El nu făcuse nimic altceva pentru MINE cu excepția faptului că L-a recunoscut pe YAHUSHUA, Unicul MEU Fiu Născut drept Fiul lui YAHUVEH și el a spus, „Amintește-ȚI de mine în Rai,” și voi îl veți întâlni (sau cunoaște, n.tr.) în Paradis. Dar el a fost primul care s-a căit înainte ca YAHUSHUA să (SE) înalțe la cer, exact înainte ca YAHUSHUA să (SE) înalțe (din nou, verbul original a SE înălța nu este reflexiv în Limba Engleză, n.tr.). El i-a reamintit celuilalt de pe cruce, el i-a spus celuilalt, „Noi merităm prețul pe care noi îl plătim dar acest om (sau bărbat, n.tr.) nu a făcut nimic să merite asta.” Casa lui este acum în Paradis.

Astfel acum (deci), Dragii MEI, fiți încurajați. Acum voi știți cum EU, YAHUVEH, vă notez și prin (după) fructul vostru EU chiar (cu adevărat) vă cunosc. Prin (după) fructele acestei Parohii, voi chiar (cu adevărat) o cunoașteți, căci voi știți că v-a fost o binecuvântare vouă și în această zi EU v-am dat manna proaspătă din Rai să mâncați și am turnat în voi vin nou și voi ați mâncat fruct bun, pentru cei care cu adevărat ÎI aparțin Unicului MEU Fiu Născut, YAHUSHUA, al vostru MASHIACH. Pentru unii dintre voi munca de-abia a început, pentru unii dintre voi munca voastră se apropie de sfârșit. Întrebați-MĂ nota voastră și dacă EU cred că voi o puteți suporta, EU vă voi spune.

În încheiere, EU vă reamintesc de omul bogat care ar fi putut deveni un Discipol al lui YAHUSHUA, care credea că el era vrednic să fie Discipolul lui YAHUSHUA. YAHUSHUA i-a spus lui, „Du-te și vinde tot ce ai (și dă-l) săracilor și vino și urmează-MĂ.” Dar EU i-am judecat inima. EU M-am uitat asupra inimii (la inima) acestui om bogat căci într-adevăr dragostea lui pentru bogățiile lui era mai mare decât YAHUSHUA. Dorința lui de a urma după lucruri materiale era mai mare decât YAHUSHUA. El nu era dispus să sacrifice tot pentru YAHUSHUA, Iubitul vostru MASHIACH, și el a plecat trist, căci omul nu poate sluji doi stăpâni, el îl va urî pe unul și îl va iubi pe altul.

YAHUSHUA al vostru MASHIACH este STĂPÂNUL vostru. Pentru care procentaj ați fost voi dispuși să sacrificați totul? Când EU am despărțit prin Mâna MEA Divină căsnicii pe care EU nu le-am hirotonisit (sau predestinat, n.tr.), în care voi erați sub jug inegal, care este atitudinea voastră? EU am făcut-o pentru binele (sau de dragul, n.tr.) vostru căci ei s-au pus pe sine sub jug satanei și minciunilor lui. Cu cât mai rău va fi în Marea Tribulație, Timpul Necazului lui Iacov, când acea trădare va costa viața celuilalt Sfânt/celeilalte Sfinte (gen neutru în original, n.tr.), care a fost atitudinea voastră? Aveți voi o atitudine, (de tip, n.tr.) „O vai mie”? Aveți voi o atitudine bodogănitoare, supărată? Care este atitudinea voastră? EU vă cunosc fructul, după acela vă judec EU.

Pentru cei dintre voi care numărați descrescător zilele și există un website la Five Doves („Cinci Porumbei,” n.tr.), cât de mult rău (în sensul de vătămare, n.tr.) ați făcut voi și deși voi intenționați să MĂ cinstiți, voi pregătiți oamenii pentru o astfel de zi că voi spuneți, „Răpirea va veni.” Voi le spuneți oamenilor, „Tot ceea ce trebuie să faceți voi este să ÎL acceptați pe YAHUSHUA ca MASHIACH și voi sunteți garantat în acea primă răpire.” Voi Americanii sunteți atât de umflați în pene de mândrie.

Voi spuneți, „Înainte ca devastarea să se întâmple în America, înainte ca orice război să poată izbucni în America, înainte ca orice bombă nucleară ar putea lovi America, noi vom fi plecat (sau, vom fi departe de aici, n.tr.) căci YAHUVEH iubește Americanii atât de mult! Mai mult decât pe oricine altcineva de pe fața acestui pământ! Da, noi Americanii, noi vom fi cruțați.” Proști (netoți, nebuni, aiuriți; în original „foolish,” n.tr.), proști, proști, proști, proști, proști, PROȘTI! Credeți voi că EU, YAHUVEH, că Fiul MEU YAHUSHUA, îi iubim pe Americani mai mult decât pe restul lumii?! De unde vă vin aceste idei?

În loc de a vă mustra unul pe altul/una pe alta (gen neutru în original, n.tr.), în loc de a spune, „Un spirit mincinos, înșelător a vorbit din visul tău, viziunea ta, revelația ta,” unde a fost mustrarea pentru Pastorul (F.M.) Riley? Unde a fost mustrarea pentru Jim Bramlett? Și toți ceilalți care au vorbit fals? Care e problema, Jim (sau, ce s-a întâmplat, n.tr.)? Tu nu o postezi (sau, nu vrei să o postezi, să o publici pe Internet, n.tr.). Tu nu vrei să o recunoști. Cât de mulți au fost dărâmați? Cât de mulți au fost stânjeniți, umiliți, au renunțat, în loc să admită (recunoască) că tu nu ai avut dreptate? Pastore Riley, EU am asta împotriva ta, tu care folosești formatul tău la Five Doves, nu este suficient doar să fii în școala primară, fie ea (literal, numește-o, n.tr.) „grammar” (în Statele Unite, școală primară cu clasele 1-6 sau 1-8, n.tr.), grădiniță, în ochiii tăi, preșcoală. Când cineva doar ÎL acceptă pe YAHUSHUA ei sunt în preșcoală. Ei nici măcar nu au început încă să li se supună Celor Zece Legi și cu toate acestea tu le garantezi Raiul? Tu le garantezi răpirea? Tu dai o dată care nu vine.

Cât de mulți au fost distruși, cât de mulți vor merge în iad? De unde această Parohie vorbește franc (curajos) și public Adevărul și nu se tem de a jigni niciun bărbat sau nicio femeie. Voi trebuie să trăiți Sfinți. Voi trebuie să fiți Sfinți. Voi trebuie să vă străduiți să fiți Sfinți sau voi nu veți vedea Raiul!

Voi nu vă puteți apleca deasupra iadului cât de departe puteți și crede că nu veți cădea înăuntru! CĂIȚI-VĂ! CĂIȚI-VĂ! CĂIȚI-VĂ! Voi toți care sunteți în America, voi sunteți atât de umflați în pene de mândrie, voi credeți că războiul nu va veni niciodată la țărmurile voastre. Voi spuneți, „Eu sunt cea mai mare (sau puternică, proeminentă, n.tr.) națiune!” Dar EU MĂ uit asupra ta, o, America, EU MĂ uit asupra celui pe care tu tocmai l-ai ales președinte și nu a fost prin mâna MEA dar EU am permis alegerea ta pentru că cel pe care tu l-ai ales arată spiritul din America și nu este nimic de care să fii mândră! (El, sau, alegerea, n.tr.) ARATĂ CANTITATEA DE DUHOARE A PĂCATULUI!

Și America, tu care odată trimiteai (Sfinți) misionari în străinătate, tu care odată te opuneai (curajos, hotărât, n.tr.) dictatorilor acestei lumi, acum tu, tu însăți, tocmai ai ales un dictator al dictatorilor. Tu, însăți, tocmai ai ales un președinte care susține (sau reprezintă, n.tr.) tot ceea ce EU urăsc!

Bucură-te de distrugerea (sau sentința, n.tr.) ta America. Plânge și jelește, o, America. O, voi bisericilor, care ați înghițit „evanghelia” lui Oprah Winfrey. Secretele rele (malefice), cei (răi) care păstrează secretele, acum vor umple Casa Albă. EU am profețit din această Ringmaiden. EU v-am avertizat despre păstrătorii malefici (răi) ai secretelor. (Citiți Profeția 51 despre păstrătorii malefici ai secretelor). Duceți-vă înapoi (întorceți-vă) și vedeți căci oameni au venit la ea (Elisabeth) și au spus, „Cine sunt maleficii păstrători de secrete? Ce secrete malefice?” EU nu îi spun ei totul căci aceasta este profețită mult în avans înainte ca secretele chiar să fi fost eliberate. Țineți minte că secretele sunt trimise din iad. Există doar o singură cale în Rai. Există doar o singură cale prin Sângele și Numele Fiului MEU YAHUSHUA MASHIACH. Există doar o singură cale, o (singură) Evanghelie, și oricine care vă spune că există alte căi, voi ați face bine să fugiți. (Aceasta se referă la aprobarea publică – în original „endorsement” – a lui Oprah Winfrey a unei noi evanghelii false numite „Secretul,” „The Secret,” un best-seller care învață oamenii că cu cât își doresc mai mult un lucru, cu atât le cresc șansele de a-l obține; „legea atracției,” n.tr.).

Voi ați face bine să vă ascundeți pentru că acum cel care tocmai a fost ales președinte duce acea falsă evanghelie în Casa Albă și va fi o duhoare și voi veți vedea ce se întâmplă când voi alegeți un dușman al sufletului vostru și chiar cei ale căror nume sunt scrise în Cartea Mielului A Vieții, voi ați luat parte la asta, știind că el este pentru infanticid, știind că el este pro avort, știind că agenda (planul) lui este homosexualitatea! Și EU aș mai putea spune atât de mult(e)...

Voi veți vedea cum este să trăiți sub o dictatură. La ultimele alegeri EU v-am spus că Bush era cel mai mic dintre două rele. EU v-am avertizat ce s-ar întâmpla dacă Gore ar fi intrat. Lagărele de moarte (exterminare, n.tr.) pentru Creștini ar fi umplute dar EU i-am dat Americii mai mult timp.

EU am avertizat UK (Regatul Unit) EU am avertizat lumea despre Harry Potter. Vrăjitoria a pătruns acum peste tot, nu doar în cămine (case, n.tr.), ci în națiuni. EU avertizez înainte ca EU să trimit Judecată. Cât de mulți nu au vrut să asculte? Cât de mulți dintre voi care vă numiți pe voi înșivă/însevă (gen neutru în original, n.tr.) Creștini încă le citiți cărțile Harry Potter copiilor voștri? Astfel nu fiți uimiți când voi vedeți spiritul revoltei și cele mai rele dintre păcate manifestându-se în copiii voștri, cei mai mici dintre copilași. EU, YAHUVEH, v-am avertizat. Nu fiți uimiți când voi vedeți devastare venind la națiunea voastră pentru că voi nu ați apărat (susținut) Sfințenia. Acestea sunt Timpurile de Sfârșit și după (prin) fructul vostru EU vă cunosc. După (prin) fiecare națiune, după (prin) fiecare lider, EU vă cunosc. Cât de mult este pur și simplu doar duhoare lipsită de valoare, putredă nărilor MELE!

Celor care MI se supun MIE, celor care ÎI puneți pe EU, YAHUVEH, și YAHUSHUA, și Iubita voastră RUACH ha KODESH, a voastră IMMAYAH, primii, în viața voastră și dragostea voastră, nu rămâneți tăcuți.

Ei (Homosexualii, Lesbienele, și alții) mărșăluiesc și protestează pe străzi, spunând, „Noi cerem (pretindem, solicităm, n.tr.) dreptul pentru căsătoria de același sex! Noi cerem dreptul de a fi recunoscuți drept lesbiene și homosexuali. Acesta este dreptul nostru Constituțional.” Părinții Fondatori (cei care au scris Constituția Statelor Unite în 1787, cum ar fi George Washington, Thomas Jefferson, și Benjamin Franklin, n.tr.) niciodată nu au intenționat asta cei care au scris acea Constituție. Voi nu aveți niciun drept (drepturi) în ochiii MEI! Voi care promovați asta sunteți o abominare! Voi veți suferi soarta unei Sodome și a unei Gomore și (a celor) șapte orașe de asemenea distruse. Voi nu aveți niciun drept în afară de iad dacă voi nu vă căiți. EU vă judec după fructul vostru. După fructul vostru, EU vă cunosc.

Acum unde sunt Sfinții MEI să se ridice și să nu rămână tăcuți și să continue să vorbească public împotriva acestei atrocități! Pentru cei dintre voi care ați făcut asta, și v-ați opus avortului EU voi avea un plus de milă de voi. Căci nu știți voi pentru fiecare bebeluș care este avortat, acest (lucru, n.tr.) este făcut ca un sacrificiu satanei! Acest (lucru, n.tr.) este pus înaintea picioarelor lui Moloch! (zeu păgân căruia i se aduceau sacrificii umane; YAHUVEH a interzis această practică în Levitic, n.tr.) Sânge nevinovat, nevinovat, nevinovat, nevinovat este vărsat! Nu este (nu există) nimic mai nevinovat decât nenăscuții! Pentru cei dintre voi care ați făcut asta, pentru cei dintre voi care acceptați (în special pasiv, ignorând intenționat, n.tr.) asta, dacă voi nu vă căiți și nu vă întoarceți de la acest rău, pentru eternitate voi veți auzi țipetele nevinovaților pe când ei erau asasinați în pântecul mamei lor!

EU, YAHUVEH, le-am auzit țipetele lor tăcute! Și acum acei copii sunt cu MINE. Dar voi, voi, voi, voi călăilor (măcelarilor), voi care vă ridicați și spuneți, „Femeia are dreptul să ucidă nenăscuții,” ce se întâmplă (sau, ce e) cu (sau, ce ziceți despre, n.tr.) dreptul copilului nenăscut? Dacă voi nu ați fi preacurvit acest lucru nu s-ar fi întâmplat! Voi, mamele, sunteți cele care aveți alegerea! Voi, cei care vă numiți pe voi înșivă tați, sunteți cei care ați avut de ales!

Recitiți Profețiile și voi veți vedea, EU v-am avertizat că crima va începe cu nenăscuții, a îndrăzni să nu-i numiți un om (o ființă umană, n.tr.). Unde sunt drepturile lor inalienabile (sau, dreptul lor inalienabil, n.tr.)? Unde este dreptul lor de a-și căuta (urmări) fericirea? Unde este dreptul lor de a trăi? De ce l-ați luat (înlăturat) voi? De ce ați alege voi un președinte care chiar se mai duce încă un pas în abominare și a făcut ceea ce nimeni nu a îndrăznit să facă înainte și a spus, „Dacă copilul supraviețuiește avortului, este dreptul acelei mame să-l/să o lase să moară, nu-l/n-o atinge, lasă-l/las-o să sufere în agonie și lasă-l/las-o să moară (gen neutru în original, n.tr.).”

Asta este inima celui pe care voi l-ați ales președinte. Ce credeți voi că vi se va întâmpla vouă? Plângi, o, jelește, o, America, căci tu tocmai ți-ai ales moartea (sau, sfârșitul, ruina, n.tr.)! Căci EU cunosc fructul dinăuntrul lui Barack Hussein Obama și pentru cei dintre voi care plângeți și vă jeliți care știți că aceasta nu este cea mai bună oră (cel mai bun moment, n.tr.) al Americii, rugați-vă și întrebați-MĂ ce (trebuie) să faceți voi și unde (trebuie) să mergeți voi înainte ca oroarea să cadă asupra (sau, să i se întâmple, n.tr.) Americii, căci America, EU îți cunosc fructul! După fructul tău o, America, EU te voi judeca! Exact ca pe celelalte națiuni ale acestei lumi! Acesta este timpul când despre rău se vorbește ca despre bine și despre bine se vorbește ca despre rău.

Și acum EU sfârșesc aceasta vorbindu-le Iubiților MEI Copii. Acum EU sfârșesc aceasta vorbindu-i Miresei lui YAHUSHUA și Miresei lui EU, YAHUVEH (Nominativ în original deși alt caz este cerut, n.tr.). În fiecare zi străduiți-vă să faceți (să vă iasă, n.tr.) note mai bune cu MINE. În fiecare zi străduiți-vă să ÎI faceți pe plac lui EU, YAHUVEH, pentru ca voi să puteți avea o Mărturie ca lui Enoch. Și asta este făcută doar prin Numele și Sângele lui YAHUSHUA Unicul MEU Fiu Născut. Păziți-vă de oricine care doar spune Numele IISUS (JESUS) și acum se numește pe sine un „profet” căci deși EU am spus că încă este putere de iertare, vindecare, izbăvire, înviere în Numele de IISUS HRISTOS, păziți-vă și asigurați-vă că voi știți despre care Iisus vorbesc ei. Acesta este motivul pentru care (sau, de aceea) EU întotdeauna îi spun acestui Profet care vă vorbește vouă acum, este YAHUSHUA MASHIACH, Unicul Fiu Născut al lui YAHUVEH, născut de la (dintr-)o fecioară, a murit și S-a înviat din nou a treia zi, unica răscumpărare pentru păcat este Sângele LUI vărsat. Acesta este (CEL Care este, n.tr.) YAHUSHUA MASHIACH. Nu există altul! Și doar, doar, doar prin Numele și Sângele LUI este singura cale spre Rai! Și astfel, nu ascultați de nimeni care vă spune altfel. Nu există nicio altă ușă spre Rai! A asculta oricare altă evanghelie vă va conduce la iad. (Evanghelia lui Oprah Winfrey; ea susține că se poate ajunge în Rai doar făcând fapte bune, fără a crede în YAHUSHUA; ea susține că există mai multe căi spre Rai, n.tr.)

Astfel, EU am vorbit în această zi prin a MEA Ringmaiden încă o dată. Ce faceți voi cu acest Cuvânt depinde de voi. Doar să știți că voi veți fi judecați căci EU vă știu și EU vă discern inima chiar pe măsură ce voi ați citit și voi ați auzit. Sunteți voi hotărâți mai mult ca niciodată să-MI faceți pe plac MIE? Sau vă veți arunca voi (sau, în mod obișnuit vă aruncați voi, n.tr.) mâinile în sus de disperare (poate însemna și, vă veți preda, veți renunța de disperare, n.tr.)? EU vă cunosc fructul. Acesta este lucrul după care EU vă notez. EU vă cunosc fructul. Acesta este dacă voi veți ști că voi veți merge în Rai sau în iad. Aceasta este o nouă zi pentru mulți dintre voi căci ochii voștri au fost deschiși și acum voi știți ce ÎI face pe plac lui EU, YAHUVEH (caz Nominativ în original, deși altul este cerut; nu este greșeală, n.tr.).

Sfârșitul Cuvântului

Elisabeth: ÎȚI mulțumesc ABBA YAHUVEH. ÎȚI mulțumesc pentru cinstea de a proclama Cuvintele TALE. ÎȚI mulțumesc pentru că mi-ai dat acest vis care a fost unul după altul. ÎȚI mulțumesc pentru că TE încrezi în mine să-mi împărtășești secretele TALE să încurajezi Oile și Mieii TĂI. ÎȚI mulțumesc ABBA YAHUVEH. ÎȚI mulțumesc. Pentru Slava Iubitului nostru YAHUSHUA al nostru MASHIACH Unicul TĂU FIU Născut, noi suntem onorați și noi TE iubim atât de mult. Noi TE venerăm. Noi TE lăudăm. Noi vom continua să hrănim oile și mieii. TE rugăm ajută-ne să scoatem aceste cărți. TE rugăm ABBA YAHUVEH, fie ca oamenii să se ridice. Fie ca ei să îi fie un ajutor acestei Parohii și să nu mai fie o obstrucție. O, ABBA YAHUVEH, TE rog, TE rog, TE rog, ridică-i pe Cei Sfinți. Noi avem nevoie de ei. Noi avem nevoie de rugăciunile lor. Noi avem nevoie de sprijinul lor. Noi avem nevoie de dragostea lor. Noi avem nevoie de încurajarea lor. Noi suntem onorați să TE slujim ABBA YAHUVEH. Noi suntem onorați că TU TE încrezi în această Parohie cu Adevărurile TALE. ÎȚI mulțumesc. ÎȚI mulțumesc.

Niko: Bine, mie mi se spune să adaug asta. Și astfel, eu mă supun pentru că vreau să ajung la 100%. 93% este inacceptabil pentru mine (sau îmi este, n.tr.). Este o insultă lui YAHUVEH în ochiii mei și eu știu de ce iubita mea a avut acel vis. Ea nici măcar nu știe pentru ce mă rugam eu noaptea trecută, pentru că noaptea trecută înainte de împărtășanie eu mă rugam, doar eu și YAHUVEH, și eu știu că atitudinea mea nu a fost bună (nu este bună de un timp, sau în trecut, n.tr.).

Eu știu că mă simt copleșit și atunci când eu devin copleșit, mă simt copleșit, atitudinea mea devine nu bună și atitudinea mea nu a fost bună și eu mă rugam ca YAHUVEH să mă ajute cu asta și YAHUVEH a pus bucuria lui YAHUSHUA înapoi în inima mea să fac ceea ce eu sunt chemat să fac pentru că eu n-am simțit-o (bucuria, sau misiunea, n.tr.). Și acolo (sau, în stadiul acesta, n.tr.) eram eu. Astfel eu știu de ce nota mea era 93%, în majoritate ea este din cauza atitudinii mele, pentru că atitudinea mea dictează cam tot ceea ce fac eu, știți voi, cât de repede mă supun eu și totul, astfel, pentru mine, totul începe cu atitudinea inimii mele.

Astfel, eu mă căiesc. EL a răspuns la rugăciunea mea! Și ea nu avea idee, eu doar vă spun acum, iubita mea nu avea nicio idee ce mă rugam eu pentru că era doar între mine și YAHUVEH. Eu nu m-am rugat (pentru) asta cu voce tare, eu m-am rugat timp de o oră, eu nu știu cât de mult timp a fost, dar asta e ceea ce făceam eu. De fapt, ea a adormit în timp ce eu mă rugam.

Elisabeth: Înainte ca noi să putem face împărtășanie.

Niko: Și astfel eu am făcut împărtășanie pentru ambii dintre noi pentru că ea a adormit.

Elisabeth: Eu am adormit rugându-mă.

Niko: Ea a adormit rugându-se. Astfel asta este ce mă rugam eu. YAHUVEH i-a răspuns rugăciunii mele. Eu voi avea o nouă atitudine...

Elisabeth: Aleluia!

Niko: ... care mă va ajuta cu tot și supunerea imediat...

Elisabeth: ÎȚI mulțumesc ABBA.

Niko: ...totul... de asta a avut ea visul. Astfel din nou eu doar mă căiesc înaintea lumii și eu o voi aduce la 100% oameni buni (fraților)! Asta e tot ce voi spune!

Elisabeth: Aleluia! Noi am plecat de aici atunci! Amin!

Niko: Restul depinde de tine (sau de voi, n.tr.).

Dată prin Apostol Elisabeth (Elisheva) Elijah
9 Noiembrie 2008

Dacă această Profeție v-a fost o binecuvântare vă rog scrieți-mi un e-mail și anunțați-mă.

Contact Us
Contact Us

www.amightywind.com
www.almightywind.com

Biblia – Nouă Traducere În Limba Română (NTLR), 2006

1 Tesaloniceni 4:17
„Apoi noi, cei care suntem vii (și) care rămânem, vom fi răpiţi împreună cu ei în nori, (pentru) ca să-L întâlnim pe DOMNUL în văzduh. Și astfel noi vom fi întotdeauna cu DOMNUL.”

Isaia 40:31
„Dar cei ce se încred în (sau, ÎL așteaptă pe, sau, ÎL slujesc pe, n.tr.) DOMNUL îşi vor înnoi puterea; Ei se vor înălţa cu aripi ca vulturii, Ei vor alerga şi nu se vor obosi, Ei vor merge şi nu vor obosi.”

Maleahi 4:2
„Dar vouă (pentru voi) care vă temeţi de Numele MEU, Soarele Dreptăţii va răsări cu vindecare în aripile LUI; Și voi veţi ieşi Și voi vă veți îngrășa ca viţeii hrăniți în grajd.”

Matei 25 – Nouă Traducere În Limba Română (NTLR), 2006

Pilda celor zece fecioare

25 Atunci Împărăţia Cerurilor va fi asemănată cu zece fecioare, care şi-au luat lămpile şi au ieşit în întâmpinarea MIRELUI. 2 Cinci dintre ele erau nesăbuite (nebune, aiurite, n.tr.), iar cinci erau înţelepte. 3 Cele nesăbuite nu şi-au luat cu ele şi ulei atunci când şi-au luat lămpile, 4 dar cele înţelepte, împreună cu lămpile, şi-au luat şi ulei în vase. 5 MIRELE întârzia, astfel că ele au aţipit toate şi au adormit.

6 La miezul nopţii a răsunat un strigăt: „Iată MIRELE! Ieşiţi-I în întâmpinare!“

7 Atunci toate fecioarele acelea s-au sculat şi şi-au pregătit lămpile. 8 Cele nesăbuite le-au zis celor înţelepte:

– Daţi-ne şi nouă din uleiul vostru, pentru că ni se sting lămpile!

9 Dar cele înţelepte au răspuns:

– Nu, ca nu cumva să nu ne ajungă nici nouă, nici vouă! Duceţi-vă mai bine la cei ce vând ulei şi cumpăraţi-vă!

10 În timp ce ele se duceau să cumpere ulei, a venit MIRELE. Cele ce erau gata au intrat la nuntă împreună cu EL, iar uşa a fost închisă. 11 Mai târziu au venit şi celelalte fecioare şi au zis:

– DOAMNE, DOAMNE, deschide-ne!

12 Dar EL le-a răspuns:

– Adevărat vă spun că nu vă cunosc!

13 Aşadar, vegheaţi! Căci nu ştiţi nici ziua, nici ora când vine Fiul Umanității (cele mai importante mss nu conţin aceste cuvinte, care sunt probabil o explicaţie, pe baza lui Mt. 24:44, conform notelor ediției, n.tr.) (Conform Sfintelor Profeții, traducerea din Limba Greacă de „Fiul Omului” este incorectă; cuvântul folosit în original înseamnă atât ființă umană cât și om. Trebuie folosită prima variantă pentru că YAHUSHUA nu este fiul biologic al niciunui bărbat, n.tr.)

Iuda 1:14-15

„14 Şi Enoh de asemenea, al șaptelea de la Adam, a profețit despre aceştia, spunând: „Iată, DOMNUL vine cu zeci de mii dintre Sfinţii SĂI, 15 pentru a executa judecată asupra tuturor, şi pentru a-i condamna pe toți cei care sunt nelegiuți dintre ei de toate faptele lor nelegiuite, pe care ei le-au înfăptuit nelegiuit, şi pentru toate cuvintele grele pe care păcătoşii neevlavioşi le-au spus împotriva LUI.”

Apocalipsa 3:10

„Pentru că tu ai respectat Cuvântul răbdării MELE, și EU te voi păzi de ora ispitei, care va veni asupra întregii lumi, pentru a-i încerca pe aceia care locuiesc pe pământ.”

Matei 13:24-30

„O altă parabolă le-a pus YAHUSHUA înainte lor, spunând:

Regatul Raiului se aseamănă cu un om care a semănat sămânţă bună pe câmpul lui:

25 Dar, în timp ce oamenii dormeau, dușmanul lui a venit și a semănat neghină printre grâu, şi s-a dus pe drumul lui.

26 Dar când firele plantelor au răsărit, şi au adus rod, atunci (sau, apoi, n.tr.) au apărut şi neghinele.

27 Astfel, servitorii proprietarului casei au venit şi i-au spus, Domnule, nu ai semănat tu sămânţă bună pe câmpul tău? De unde atunci are neghine?

28 El le-a spus lor, Un duşman a făcut lucrul asta. Servitorii i-au spus lui, Vrei atunci să mergem și să le strângem?

29 Dar el a spus, Nu; pentru ca nu cumva, în timp ce voi strângeţi neghinele, să dezrădăcinaţi şi grâul împreună cu ele. 30 Lăsaţi-le pe amândouă să crească împreună până la recoltă: și la timpul recoltei eu le voi spune secerătorilor, Strângeţi întâi neghinele, şi legaţi-le în snopi pentru a fi arse: dar adunaţi grâul în hambarul meu!”

Matei 13: 41-43

„Fiul Umanității ÎȘI va trimite îngerii SĂI, și ei vor strânge din Regatul LUI toate lucrurile care jignesc, şi pe cei care săvârşesc fărădelegea;

42 Și îi vor arunca într-un furnal (cuptor) de foc: acolo va fi plâns şi scrâşnire din dinţi!

43 Atunci vor străluci cei drepţi ca soarele în Regatul Tatălui lor (conform notelor ediției, aluzie la Daniel 12:3, „Cei care sunt înțelepți (în versiunea Engleză, cei care împărtășesc sau comunică înțelepciune, n.tr.), vor străluci ca strălucirea cerurilor, / iar cei care îi conduc pe mulţi la dreptate, ca stelele în vecii vecilor,” n.tr.) Cine are urechi de auzit, să audă.”

Matei 13:47-50

„Din nou, Regatul Raiului este ca o plasă de pescuit, care a fost aruncată în mare, şi care a adunat de fiecare fel:

48 Care, când era plină, (pescarii) au scos-o ţărm, și au pus-o jos, şi i-au adunat pe cei buni în vase, dar pe cei răi i-au aruncat (afară).

49 Aşa va fi la sfârşitul lumii: îngerii vor ieşi, și îi vor despărți pe cei răi dintre cei drepţi

50 Și-i vor arunca într-un furnal (cuptor) de foc: acolo va fi plâns şi scrâşnire din dinţi.”

Matei 20:8-16

„Astfel când a venit seara, Stăpânul viei i-a spus administratorului său, ‘Cheamă lucrătorii, şi dă-le salariul, începând de la cei din urmă până la cei dintâi.’

9 Și când au venit cei care au fost angajați din jurul orei unsprezece, ei au primit fiecare om câte un denar.

10 Dar când au venit cei dintâi, ei credeau că ei ar trebui să primească mai mult; şi ei de asemenea au primit fiecare om câte un denar.

11 Și după ce ei l-au primit, au murmurat împotriva Stăpânului casei,

12 Spunând, ‘Aceştia de la urmă au muncit (din greu, n.tr.) doar o oră, şi tu i-ai făcut egali cu noi, care am îndurat povara şi căldura zilei.’

13 Dar el i-a răspuns unuia dintre ei, și a spus, ‘Prietene, eu nu te nedreptăţesc: nu te-ai înţeles cu mine pentru un denar? 14 Ia ce este al tău, şi mergi pe drumul tău. Eu vreau să-i dau şi acestuia din urmă ca şi ţie. 15 Nu este legal ca eu să fac ce vreau cu ceea ce-mi aparţine? Este ochiul tău rău (sau, Sau eşti invidios, Sau eşti zgârcit, conform notelor ediției, n.tr.), pentru că eu sunt bun? 16 Astfel, cei din urmă vor fi cei dintâi, și cei dintâi cei din urmă: căci mulţi sunt chemaţi, dar puţini aleşi.’”

Matei 21:40-44

„Astfel, când vine stăpânul viei, ce le va face el acelor viticultori?

41 Ei îi răspund, ‘El îi va distruge îngrozitor (jalnic, mizerabil) pe acei oameni ticăloși, printr-o moarte groaznică, și va arenda via lui altor viticultori, care îi vor da fructele la anotimpurile lor.’

42 YAHUSHUA i-a întrebat, ‘N-aţi citit voi niciodată în Scripturi, ‘Piatra pe care zidarii au respins-o, aceeași a devenit capul unghiului: aceasta este fapta DOMNULUI, și este minunată în ochii noştri?’ (conform notelor ediției, aluzie la Psalmii 118:22-23, „Piatra pe care au respins-o zidarii, / a devenit piatra de colț (sau, de temelie, n.tr.); / 23 DOMNUL a făcut asta, / și este minunat (uluitor) în ochii noştri,” n.tr.) 43 De aceea (astfel, n.tr.) vă spun EU, Regatul lui DUMNEZEU va fi luat de la voi, şi dat unei națiuni care va aduce roadele. 44 Și oricine va cădea pe această piatră va fi sfărâmat în bucăţi: dar pe oricine va cădea ea, ea îl va măcina (până îl va face) pulbere.’”

Matei 22:1-14

Și YAHUSHUA a răspuns și le-a vorbit lor din nou prin parabole, și a spus,

2 Regatul Raiului este precum un anumit rege, care i-a făcut o nuntă fiului său,

3 Și și-a trimis servitorii să-i cheme pe cei care erau invitaţi la nuntă: și ei nu au vrut să vină.

4 Din nou, el a trimis alţi servitori, zicând, „Spuneţi-le celor care sunt invitaţi, ‘Uitați, eu am pregătit cina mea: boii mei şi animalele mele îngrăşate au fost omorâte, şi toate lucrurile sunt pregătite: veniți la nuntă.’”

5 Dar ei nu au luat (anunțul) în serios, şi s-au dus pe drumurile lor, unul la ferma lui, altul la mărfurile (negustoria) lui. 6 Și rămășița i-au luat pe servitorii lui, și i-au tratat cu dispreț, şi i-au omorât.

7 Dar când regele a auzit despre asta, el s-a supărat (foarte tare): și el şi-a trimis armatele lui, și i-a distrus pe acei ucigași, şi le-a ars orașul.

8 Apoi le-a spus el servitorilor săi, „Nunta este gata, dar cei care au fost invitaţi nu au fost vrednici. 9 Mergeţi aşadar pe drumuri, şi cât de mulți găsiți voi, chemaţi-i la nuntă.”

10 Astfel acei servitori s-au dus pe drumuri şi au adunat împreună cu toţii pe toți cei pe care ei i-au găsit, atât răi cât şi buni: şi nunta s-a mobilat cu oaspeţi.

11 Și când regele a venit să vadă oaspeţii, el a văzut acolo un om care nu avea pe el o haină de nuntă:

12 şi el i-a spus lui, „Prietene, cum ai intrat tu aici fără a avea o haină de nuntă?” Și el a amuţit.

13 Apoi le-a spus regele servitorilor, „Legaţi-l de mâini şi de picioare, şi luați-l, și aruncaţi-l în întunericul de afară (exterior); acolo va fi plâns şi scrâşnet din dinţi! 14 Căci mulţi sunt chemaţi, dar puţini sunt aleşi.”

Scripturi cu privire la vorbitul în Limbi:

Marcu 16:17, „Și aceste semne îi vor urmări pe cei care cred: În Numele MEU ei vor scoate demoni; ei vor vorbi cu limbi noi;”

Faptele Apostolilor 2:4, „Și cu toții au fost umpluţi cu SFÂNTUL DUH şi au început să vorbească cu alte limbi, după cum le dădea DUHUL să vorbească.”

Faptele Apostolilor 2:11, „Cretani şi arabi, noi îi auzim vorbind în propriile noastre limbi (despre) minunatele lucrări ale lui DUMNEZEU!”

Faptele Apostolilor 10:46, „Căci ei îi auzeau vorbind în limbi şi preamărindu-L pe DUMNEZEU.”

Faptele Apostolilor 19:6, „Și când Pavel şi-a pus mâinile peste ei, SFÂNTUL DUH a venit asupra lor, şi ei au început să vorbească în limbi şi să profeţească.”

1 Corinteni 12:10 (Darurile RUACH ha KODESH, DUHULUI SFÂNT, n.tr.), „altuia – lucrarea minunilor, altuia – profeţia, altuia – discernerea duhurilor, altuia – (diferite) feluri de limbi, altuia – interpretarea limbilor.”

1 Corinteni 12:28, „Și DUMNEZEU i-a desemnat pe aceștia în biserică: mai întâi apostoli, în al doilea rând profeţi, în al treilea învăţători, după asta miracolele, apoi darurile de vindecare, ajutorare, administrare, varietăți de limbi.”

1 Corinteni 12:30, „Au toţi daruri de vindecare? Vorbesc toţi cu limbi? Traduc toţi?”

1 Corinteni 13:1, „Dacă vorbesc cu limbile oamenilor (și cele ale) îngerilor, dar nu am dragoste, eu am devenit aramă zgomotoasă sau țambal zăngănitor.”

1 Corinteni 14:5, „Eu aș vrea ca toți să vorbiți cu limbi, dar chiar şi mai mult ca voi să profeţiţi; căci cel care profeţeşte este mai mare decât cel ce vorbeşte cu limbi, în afară numai dacă el traduce, pentru ca biserica să poată primi educație (sau să poată fi educată, n.tr.).”

1 Corinteni 14:6, „Dar acum, fraţilor, dacă eu vin la voi vorbind în limbi, cu ce vă voi ajuta dacă nu vă vorbesc prin revelație, prin cunoaștere, prin profețire, sau prin învăţătură?”

1 Corinteni 14:18, „Eu ÎI mulţumesc DUMNEZEULUI meu că eu vorbesc în limbi mai mult decât voi toţi;”

1 Corinteni 14:21, „În Lege este scris, „Cu (oameni de) alte limbi și alte buze EU îi voi vorbi acestui popor; Și cu toate acestea, ei nu MĂ vor asculta, zice DOMNUL.”

(conform notelor ediției, acest pasaj este legat de Isaia 28:11-12, „11 Foarte bine atunci, cu buze străine și limbi ciudate, / DUMNEZEU îi va vorbi acestui popor, / 12 cărora EL le-a spus, / „Acesta este (iată) locul de odihnă, lăsați-l să se odihnească pe cel ostenit;” / și, „Acesta este locul de odihnă” – / dar ei nu au vrut să asculte,” n.tr.)

1 Corinteni 14:22, „Astfel, limbile sunt pentru un semn (conceptul de semn are aici sensul de a avea efect, conform notelor ediției, n.tr.) nu pentru cei care cred ci pentru necredincioși; dar profețitul nu este pentru necredincioşi, ci pentru cei care cred.”

1 Corinteni 14:23, „De aceea (astfel), dacă întreaga biserică vine împreună (se adună) într-un loc, şi toţi vorbesc în limbi, şi intră (cei care sunt) neinformați sau necredincioşi, nu vor spune ei că voi v-aţi ieşit din minţi?”

1 Corinteni 14:39, „Astfel, fraţii mei, doriți-vă sincer să profeţiți, şi nu interziceţi vorbirea în limbi.”

Contact AmightyWind