Profeția 102

YAHUSHUA Spune, Este Doar o Chestiune de Timp.

Scrisă/Vorbită sub ungerea RUACH ha KODESH (DUHULUI SFÂNT)
Prin Apostol Elisabeth (Elisheva) Elijah
17 Octombrie 2008
În timpul Sukkot-ului

* * * * * * *

Elisabeth: 17 Octombrie 2008. Nu am putut să dorm. Multe se petrec în viața noastră în acest moment. Ură vine la mine din atâtea direcții diferite încât o resimt ca pe o armă și eu știu că dușmanul mă va urî (sau, în mod obișnuit mă urăște, n.tr.) dar ceea ce doare cel mai rău sunt cei care pretindeau că ÎL iubesc pe IISUS (YAHUSHUA) și cu toate acestea ei își trimit armele lor de ură. Și ura este un spirit (duh) indiferent dacă oamenii știu (acest lucru) sau nu, și când voi urâți voi emiteți (trimiteți) un spirit rău în special când este spre cineva care ÎL iubește pe YAHUSHUA.

Astfel, oricum, noi eram în rugăciune și eu am avut această viziune pe care eu am tot văzut-o iar și iar și iar. Noi ne rugam despre ceva personal în viața noastră aici la Sanctuarul Miresei căci atacurile au fost mari (sau puternice, n.tr.) în special de când noi am cheltuit acei 6,500 de dolari doar pentru a le putea vorbi Adevărul celor care ar citi (sau, vor să citească, n.tr.) rense.com (portal de știri American, n.tr.). Noi primim scrisorile pe care apostații ni le-au trimis înapoi (sau, le-au returnat) și noii convertiți și-au dat viața lor lui YAHUSHUA MASHIACH dar noi primim unele scrisori pline de ură (dușmănoase), pline de ură, pline de ură. Și jale (vai) fie de voi (sau, blestemați fiți voi, n.tr.) care trimiteți aceste scrisori pline de ură. Partea amuzantă este că noi chiar auzim (și) de la extratereștri dar noi nu vom intra în aceasta acum pentru că ei cu adevărat nu sunt amuzanți și noi știm că ei sunt reali (adevărați). Doar că chiar și ei cred că această Parohie este o amenințare.

Astfel, uitați viziunea mea în timp ce (pe măsură ce, atunci când) eu mă rugam cu Kathrynyah și Niko era în cameră. Noi ne rugam și aceasta este viziunea pe care eu am văzut-o iar și iar. Eu niciodată nu am avut o viziune ca asta pentru că eu am putut s-o (men)țin. Eu am putut s-o (men)țin pentru a putea vedea clar ce era acolo și apoi am deschis ochiii și am vorbit cu Kathrynyah și apoi eu închid ochii din nou și (viziunea) a revenit. S-a întâmplat de 3 ori și eu vreau să-mi amintesc asta mereu. Acesta este un timp al Sukkot-ului (sau Sărbătoarea Tabernacolelor; unul dintre cele trei momente de pelerinaj la Ierusalim din an; pică între sfârșitul lunii Septembrie și sfârșitul lunii Octombrie și durează 7 zile; oamenii trebuie să doarmă în corturi pentru a-și aminti de pribegia poporului Israelit în deșert timp de 40 de ani și de protecția lui DUMNEZEU, n.tr.). Această noapte va fi a treia și astfel acesta va fi un Mesaj de Sukkot. Ceea ce eu am văzut era o fereastră rectangulară și ea în mod sigur arăta ca și cum ar fi fost într-o celulă de închisoare. Avea 5 bare groase ce veneau până jos. Eu m-am uitat și am numărat barele. Erau bare negre, groase, grele. În timp ce (pe măsură ce, când) m-am uitat afară pe fereastră eu de-abia am putut distinge un copac. Apoi am spus, „Ce este ceea ce văd? O, este un copac.” Din senin YAHUVEH a îndepărtat barele și eu am putut vedea (sau, am văzut, n.tr.) clar. Erau 5 foarte înalți, puternici, sănătoși, noi i-am numi Copaci Pereni dar eu tot aud cuvântul „brad,” care stăteau într-un rând, copaci frumoși. Apoi eu îmi deschid ochii și îi spun repetat lui Kathrynyah, „Uau, uite ce tocmai am văzut.” Eu nu sunt cineva care are viziuni atât de ușor, de obicei ele pur și simplu vin și pleacă atât de repede dar asta a fost o viziune de lungă durată. EL a vrut ca eu să văd asta. De fiecare dată când am deschis ochii și apoi am închis ochii și noi eram la alt subiect și uau, eu văd barele de închisoare din nou. Apoi eu le văd dispărute și apoi eu îi văd pe cei 5 copaci din nou.

Eu reflectam la asta după aceea. Joainneyah venise în cameră după ce fusese în Sukkot noaptea trecută (dormise în tabernacol, cort, n.tr.) și spunea cât de multă pace era acolo. Eu am spus, „Te rog roagă-te despre asta. Eu nu am înțelesul acestui (lucru), mă deranjează (chinuie) și nu voi avea pace până când nu am înțelesul acestei viziuni.” Pe măsură ce (sau, când, n.tr.) noi am început să ne rugăm, pe măsură ce (sau, când, n.tr.) ea se ruga, dintr-o dată a fost atât de ușor și un Cuvânt începe să survină. Astfel, acum eu voi crede cu credință (în sensul de, loialitate, credincioșie) că ABBA YAHUVEH îmi va da asta înapoi, înțelesul viziunii și Cuvântul pe care EL îl are.

Eu deja am cerut și deja am pledat Sângele lui YAHUSHUA al nostru MASHIACH peste buzele mele. Eu deja am pus un lacăt și o cheie peste ele. Eu deja I-am reamintit că EL este CREATORUL acestor buze și că EL este SINGURUL care poate ține aceste buze din a proclama orice cuvânt care nu este de la EL (sau al LUI, n.tr.). Eu încurajez pe toată lumea care crede că are darul unui profet, că ei/ele ar trebui să facă același lucru pentru că cu adevărat falși profeți sunt peste tot în acest moment, și apoi există cei care profețesc fals și cu toate acestea ei ÎL iubesc pe YAHUSHUA și eu nu mă îndoiesc de asta. Cu toate acestea lucrurile pe care ei le profețesc nu se îndeplinesc și ei au fost înșelați de un spirit rău (sau, malefic, n.tr.) sau carnea lor vorbește pe față (sau tare, clar, n.tr.). Oricum ar fi ei au fost înșelați și cu toate acestea YAHUVEH a spus că aceștia nu sunt numiți „falși profeți” dar ei au profețit fals. Un fals profet este cineva care cu bună știință (sau, conștient, intenționat, n.tr.) îi conduce pe oameni în derivă pentru propriile lor motivații (motive), (care) îi duce (sau, va duce, n.tr.) la un adevăr diferit, la un dumnezeu diferit.

Eu râd acum pentru că mă gândesc la orgon (YAHUVEH a spus în altă Profeție să nu căutați pe internet acest termen și să nu vă duceți la site-ul lui Sherry Shriner, n.tr.) și un anumit fals profet numit Sherry Shriner care vrea ca voi să vă puneți credința în orgon, care acum spune cele mai groaznice minciuni împotriva mea și acestei Parohii, dar, ei bine, la ce vă puteți aștepta de la un extraterestru? Astfel, oricum, acum eu ÎI cer lui (sau, ÎL rog pe) ABBA YAHUVEH să-mi dea înapoi aceste Cuvinte.

În Numele lui YAHUSHUA al nostru MASHIACH. Astfel ABBA YAHUVEH, eu din nou TE rog, dacă ai putea TE rog să îmi repeți, dacă TU ai fost Cel care a vorbit aceste Cuvinte, atunci TE rog repetă-mi din nou, ce erau barele de închisoare pe care eu le-am văzut? De ce au fost înlăturate și de ce stăteau acolo cei 5 copaci puternici, brazii?

* * * * * * *

Elisabeth vorbește în Sfinte Limbi...

O ABBA YAHUVEH, TE rog dă-mi (Cuvântul, n.tr.) din nou. Îmi pare atât de rău că noi nu eram pregătiți (sau gata, n.tr.). TE rog dă-mi-l înapoi. Când eu am spus că noi nu eram pregătiți, noi nu aveam baterii în reportofon și Ungerea este atât de fragilă.

Cuvântul Profetic Începe...

Este Doar o Chestiune de Timp!

O, prețioasa MEA Mireasă, prețioasa MEA Mireasă, prețioasa MEA Mireasă, în acest timp de sărbătoare în timpul Sukkot-ului EU îți dau acest Mesaj de speranță. EU le vorbesc celor care MĂ pun primul în dragostea lor, în viața lor. Cărora nu le este rușine de Numele de YAHUSHUA al vostru MASHIACH. Toți ceilalți doar continuați și rămâneți surzi și rămâneți orbi. Acest Cuvânt nu este pentru voi la acest moment.

EU îți arăt Elisabeth o viziune a unei ferestre de închisoare cu 5 bare. Prețioasa MEA Mireasă, voi sunteți reprezentați de cele 5 Fecioare Înțelepte din Parabola din Sfintele Scripturi (Matei 25:1-13, citată după Sfânta Profeție, n.tr.). Dușmanul va încerca să vă prindă în cursă (sau, captureze, n.tr.) și să vă întemnițeze în 5 moduri diferite. Este (există) doar o singură cale de scăpare (ieșire). Este (există) doar o singură priveliște.

Căci drept înaintea ochilor tăi Elisabeth EU înlătur acele bare căci aceasta este promisiunea MEA către Mireasa MEA și voi veți sta în picioare (sau rezista, n.tr.) ca acel brad plantat lângă apă, APA VIE și EU vorbesc (de) sănătate, și EU vorbesc (de) prosperitate și EU vorbesc (de) binecuvântările rezervate pentru cei care se supun în Deuteronom 28 (citat după Sfânta Profeție, n.tr.). Și cei 5 copaci le reprezintă pe cele 5 Fecioare Înțelepte care o reprezintă pe adevărata MEA Mireasă.

EU întotdeauna voi furniza o cale pentru voi de scăpare, chiar când voi vă gândiți că dușmanul v-a înghesuit (sau, închis, n.tr.), iar și iar EU i-am spus asta lui Elisabeth, voi mergeți (umblați) prin (sau, după, n.tr.) credință și nu prin (după) vedere (cu ochii fizici, n.tr.). Păzește-te (ferește-te) prețioasa MEA Mireasă, în 5 moduri diferite dușmanii în (sau, din, n.tr.) această lume, și dușmanii care vin spre această lume vor încerca să te întemnițeze în 5 moduri diferite.

EU vă avertizez acum, căutați-MĂ, rugați-vă unde este arca voastră. Rugați-vă când nu mai este în siguranță ca voi să rămâneți unde sunteți, rugați-vă ca EU să ridic un loc sigur (o casă sigură, n.tr.) pentru voi, un sanctuar sigur. EU vă spun de dinainte ce plănuiește să facă dușmanul.

Este doar o chestiune de timp. Este doar o chestiune de timp.

Cântăriți-vă cuvintele cu grijă. Iubită Mireasă obișnuiește-te să te uiți în spatele tău (peste umăr, n.tr.) căci chiar cei pe care tu îi iubești dacă ei nu sunt mântuiți, voi ataca. Păzește-te (ferește-te) Mireasa MEA. Păzește-ți limba. Astfel erau zilele de demult. Trist să spun (că) aceste zile au venit pentru unii. Pentru alții va (vor, n.tr.) veni mai târziu.

Dușmanul vă spionează. Ei încearcă să vă urmărească (sau, privească, n.tr.) fiecare mișcare. Ei vă răsucesc cuvintele ca și cum (ele sunt) un pumnal să-l afunde în inima voastră. Iubita MEA Mireasă, nu mai există un astfel de lucru pe acest pământ ca libertate pentru tine în afară dacă (libertatea, n.tr.) este prin MINE. În Numele MEU, în Numele lui YAHUSHUA, al vostru MASHIACH, există libertate în MINE. Astfel ascundeți-vă pentru puțin (timp, n.tr.) până când furia MEA puternică (sau, accesul de furie, n.tr.) și furia MEA și mânia MEA trec peste cei care sunt potriviți doar să fie dușmanii MEI. Căci (sau, pentru, n.tr.) cuvintele și acțiunile pline de ură care vă sunt făcute vouă, căci (sau, pentru, n.tr.) persecuția care vine la voi, (ele sunt) din cauză că ei MĂ văd pe MINE în voi.

Ei nu MĂ pot atinge. Dar pentru că voi sunteți în carne, dușmanul știe unde (încotro) să își azvârle armele. Voi trăiți într-un timp rău, rău, rău (sau malefic, n.tr.) în care despre bine se vorbește ca (despre) rău și despre rău se vorbește ca (despre) bine, în care păcatul sexual se răspândește nestăpânit (și/sau, foarte repede, n.tr.) și linia moralității este complet neclară (sau, încețoșată, n.tr.); chiar și în majoritatea bisericilor ei refuză să vorbească ce este moralitatea! Ei se tem de guvern mai mult decât de YAHUVEH! Și pentru asta voi pastorilor veți plăti. Voi v-ați vândut sufletul pentru acest statut de scutire de taxe (bisericile sunt scutite de taxe în Statele Unite, n.tr.). Cum v-ar putea predicatul (în original, „ministering,” a servi drept preot sau pastor, oficiind rituri divine și oferind călăuzire spirituală unei congregații, n.tr.) pentru MINE să vă răsplătească monetar.

Unii dintre voi s-au căit căci voi nu ați știu ce ați făcut. Unii dintre voi au spus, „Ia acest statut de scutire de taxe (Elisabeth spune, „OK, eu voi spune (acest lucru, n.tr.)”) și bagă-ți-l unde nu strălucește soarele!” (în fund; expresie Americană, n.tr.). Voi ÎMI faceți pe plac. Voi ați fost iertați. Voi ați îndreptat acest rău.

Dar pentru ceilalți pastori ai celorlalte biserici care ați luat această mituire a guvernului să puneți un lacăt și o cheie peste buzele voastre. (Elisabeth spune, „O mamă, mâna mea este înțepenită (amorțită)!”) EU am spus, „Departe de MINE! EU niciodată nu v-am cunoscut! SPIRITUL (DUHUL) MEU nu este găsit în bisericile voastre.”

Joel Osteen (pastorul celei mai mari biserici Protestante din America; în Houston, Texas, n.tr.), tu ai un preț de plătit. Cu sufletul tău, tu vei plăti! Tu nu ești nimic mai mult decât Oratorul (Vorbitorul). Tu stai în spatele unui amvon dar nu există nimic Sfânt în tine sau soția ta și congregația care umple această hală și umple stranele, strat peste strat, EU nu vă cunosc pe nici unul/nici una (gen nespecificat în original, n.tr.) dintre voi! Voi nu sunteți Sfinți/Sfinte.

Voi veniți ca să vi se umple urechile cu doar ceea ce vă dă dorințele inimilor voastre. Voi nu vreți să știți nimic care are de a face cu spiritele voastre în afară de a vă gândi gânduri fericite și a fi fericiți! Voi sunteți sub (influența, sau supuși, n.tr.) unui drog; voi sunteți sub (influența, sau supuși, n.tr.) unei iluzii! Voi sunteți sub controlul minții, voi sunteți sub manipularea minții! (în original, „mind control” și „mind manipulation,” n.tr.) Voi umpleți farfuriile de ofrandă până la revărsare, îngrămădindu-i bogăție unuia care se crede pe sine (Elisabeth începe să aibă dificultate în a vorbi. Diavolul nu vrea ca ea să vorbească și îi atacă corzile vocale) ca un împărat.

Joel Osteen, și EU le vorbesc tuturor pastorilor care îi urmează pașii (merg în urmele pașilor lui, n.tr.), EU voi jupui (sau, despuia, n.tr.) vițelul de aur (sau, auriu, aurit, n.tr.) drept înaintea ochilor tăi departe de tine (sau, îl voi jumuli/smulge de la tine, n.tr.)! Tu vei purta blestemele din Deuteronom 28 (citat după Sfânta Profeție, n.tr.) ca și cum este a doua piele căci tu ai condus oamenii în derivă. Orbul îi conduce pe orbi. Tu ai ochii lor concentrați pe bogăția (sau, îndestularea, n.tr.) acestei lumi astfel încât ei să nu se uite la sărăcia sufletului lor!

Este doar o chestiune de timp!

Fiți încurajați (sau, curaj, n.tr.) prețioasa MEA Mireasă. Voi îi veți vedea pe acești dușmani căzând. EU vă avertizez prețioasa MEA Mireasă, cei mai răi dușmani ai voștri se vor găsi în propria voastră casă (gospodărie). Cei care nu și-au predat viața lor și dragostea lor MIE, cei care nu MĂ pun primul în viața lor și dragostea lor, cei care refuză să creadă Adevărurile din Sfintele Scripturi, cei care refuză să admită că nu există decât o singură cale spre Rai, prin Numele și Sângele MEU vărsat, cei care refuză să creadă că există un iad de plătit (sau, există consecințe crunte, cumplite, n.tr.) pentru consecințele păcatului pentru care nu s-au căit.

Cel mai rău dușman al vostru se va găsi în propria voastră gospodărie (casă) căci aceștia sunt cei care pot produce (în sensul de, lovi cu, n.tr.) cea mai multă durere. De aceea aduc EU sabia MEA despărțitoare! Nu este ceva nou. Citiți Cuvântul. EU vă protejez căci vine o zi și este doar o chestiune de timp, cei pe care voi îi priviți ca pe (sau, îi considerați, n.tr.) cei dragi vouă vă vor trăda, vă vor oferi (pe tavă, n.tr.) tribunalelor legii țării (în original, țară drept pământ, „land,” n.tr.), vor răspunde la (sau revendica, n.tr.) prețurile puse pe capul vostru când ei întreabă, „Unde sunt ei?”

Este doar o chestiune de timp.

De aceea vă spun EU acum, fiți pregătiți pentru că Mireasă înainte ca EU să vă iau acasă în Rai, înainte ca voi să fiți prinși cu MINE, EU va trebui să vă învăț cum să fugiți și să vă ascundeți, să vă ascundeți de ochiii dușmanilor dar e în regulă dragii MEI/dragele MELE (gen nespecificat, neutru în original, n.tr.) pentru că este doar o chestiune de timp.

Țineți-vă strâns de tivul (sau, poala, n.tr.) veșmântului MEU. Nu dați drumul. În timp ce (pe măsură ce, când) voi dormiți afară în ale voastre Sukkha (corturi), amintiți-vă că acela este doar un tabernacol temporar, exact cum această carne muritoare este un tabernacol temporar. Și exact cum EU vă țin în siguranță în ale voastre Sukkha, cu cât mai mult voi face EU pentru voi pe măsură ce (sau, când, n.tr.) voi MĂ cinstiți de Sfintele Sărbători (Festivități) pe măsură ce (când) voi evitați (sau, vă feriți de, n.tr.) sărbătorile acestei lumi, pe măsură ce (când) voi vă lipiți de MINE ca un Iubit/o Iubită (gen neutru în original, n.tr.) că voi nu vreți să părăsiți îmbrățișarea (sau, a Cărui îmbrățișare voi nu vreți să o părăsiți, n.tr.), cu cât mai mult vă voi ține EU? Cu cât mai mult vă voi mângâia EU?

(Elisabeth spune, „Au, eu doar vreau să spun, Ungerea este atât de intensă!”)

O cât de mult vă iubesc EU. Când voi tânjiți după MINE să vin, cu cât mai mult tânjesc EU să vin la voi! EU o prind pe fiecare din lacrimile voastre. Când voi plângeți (strigați) către (sau, apelați la, n.tr.) MINE pentru că voi sunteți persecutați/persecutate (gen nespecificat, neutru în original, n.tr.), fiolele sunt depozitate aici în Rai și EU o prind pe fiecare dintre lacrimile voastre! Fiole aurii încrustate cu bijuterii și fiecare dintre voi aveți una diferită. Fiecare are o frumusețe diferită. Ea depinde de suferința pe care voi ați făcut-o pentru MINE, cum ați fost voi dispuși să fiți persecutați, să fiți numiți (strigați) tot felul de nume rele, cât de mult voi ați suferit și ați fost dispuși s-o faceți pentru Slava MEA. Atât de frumoasă este fiola voastră. Cât de mult ați sacrificat voi pentru MINE. Cum cei dintre voi care v-ați dat ultimul vostru bănuț de văduvă acestei Parohii, nu înțelegeți? Nimic nu a fost irosit.

Pentru cei care au sacrificat și au susținut (public; apărat, n.tr.) moralitatea, voi vă sacrificați viața pentru a proteja un copil nenăscut. Voi ați fost dispuși să fiți umiliți și să fiți aruncați în închisoare pentru a protesta împotriva avortului, căsătoriilor de același sex. În atâtea moduri diferite, depinzând de unde sunteți voi în această lume. Unii au fost bătuți; unii au fost torturați; unii au fost întemnițați. O dragii MEI! În funcție de persecuție, în funcție de suferința pe care voi ați făcut-o, aceasta este descrierea frumoasei voastre fiole care vă ține lacrimile care vin ca o dulce mireasmă spre (la) nările MELE și EU iubitor mângâi acele fiole căci EU știu prețul pe care voi îl plătiți pentru MINE! Și draga MEA Mireasă, nu va deveni deloc mai ușor! (YAHUSHUA plânge prin Elisabeth.) Căci satana vă urăște atât! El vă urăște! El vă urăște! El vă urăște! Căci lauda MEA este continuu în gura voastră! El furios spune, „Lăudați-mă pe mine! Venerați-mă pe mine!” Dar în loc de asta, voi spuneți, „Noi te mustrăm satană! Pleacă! Sângele vărsat al lui YAHUSHUA stă împotriva ta!” Și el se crispează și el fuge!

EU v-am învățat Numele NOASTRE Sacre (conform Sfintelor Profeții, acestea sunt YAHUVEH, DUMNEZEU TATĂL, YAHUSHUA ha MASHIACH, cunoscut prin traducerea Grecească de IISUS HRISTOS, și RUACH ha KODESH, DUHUL SFÂNT; conform Sfintelor Profeții, în timpul Marii Tribulații, anticristul își va atribui numele de Iisus Hristos, Jesus Christ, pentru a face oamenii să creadă că el este cu adevărat Hristos; el însă nu poate lua niciodată Numele Sacru Ebraic de YAHUSHUA ha MASHIACH. În acel timp, DUMNEZEU nu va mai răspunde la rugăciunile spuse în numele de IISUS HRISTOS, ci numai în Numele de YAHUSHUA ha MASHIACH. Din această cauză, noi trebuie să învățăm de acum Numele Sacre Ebraice ale Sfintei Treimi și să le folosim în rugăciune, n.tr.). EU v-am arătat importanța Sfintelor Sărbători. EU v-am spus să susțineți (public; apărați, n.tr.) Sfințenia și niciodată să nu compromiteți făcând ceea ce voi știți că este greșit! Voi plângeți și voi strigați (vă jeliți) când EU vă despart familiile, când EU îi poruncesc unui soț să divorțeze de o soție sau unei soții să divorțeze de un soț. Nu o urâți pe acest Profet care vorbește căci ea nu spune nimic care nu este în Sfântul MEU Cuvânt. Sfântul Cuvânt spune, „Nu fiți sub jug inegal” (din punct de vedere spiritual; ambii soți trebuie să I se supună, să slujească, să iubească SFÂNTA TREIME în mod egal; citiți Sfânta Profeție 111 ,n.tr.). Acesta este Timpul de Sfârșit.

(2 Corinteni 6:14),

14 Nu fiți sub jug (sau, nu vă înjugați, n.tr.) inegal împreună cu necredincioşi. Căci ce parteneriat (tovărășie) are dreptatea cu fărădelegea? Și ce comuniune are lumina cu întunericul?)

Este doar o chestiune de timp...

Tot ceea ce a fost profețit prin această Parohie se va îndeplini!

Îngerii căzuți se vor ridica. Îngerii căzuți vor spune, „Nu mai credeți în această Biblie, este depășită! Este doar o carte de povești! Aceasta este „Epoca Modernă.” Homosexualitatea și căsătoriile de același sex... ei vor țipa că au dreptate (sau, vor țipa dreptul lor, n.tr.) să ucidă bebelușul nenăscut în pântecul mamei.

Lideri politici, unde satana le-a umplut inima până la revărsare, vor tuna și fulgera și vor țipa, „Voi care credeți în acest YAHUSHUA, capetele voastre se vor rostogoli (poate însemna, veți fi decapitați, sau veți fi pedepsiți aspru, n.tr.)!”

Este doar o chestiune de timp.

Și acum EU nu îi vorbesc Miresei. EU le vorbesc celor care vor fi Oaspeții la Supeul de Nuntă al MIELULUI. Voi trebuie să fiți dispuși să vă sacrificați viața pentru MINE. Voi veți fi în Marea Tribulație. Pentru cei dintre voi care spun, „Este prea dur, prea greu să trăiesc, să fiu Sfânt(ă), mie îmi va ieși (sau, voi reuși acest lucru, n.tr.) pâna la Marea Tribulație.” EU vă spun asta, dacă voi nu o puteți face acum și nu există niciun sacrificiu până acum pe care voi a trebuit să-l faceți, vouă nu vi s-a spus să vă sacrificați viața, să vă puneți capul într-o ghilotină, ce vă face să credeți că voi o puteți face atunci când voi nici măcar nu o puteți face acum? Ce vă face să credeți că veți avea mai multă credință atunci, când foametea și moartea și devastarea, când orori incomprehensibile (de neînțeles) voi veți vedea peste tot în jurul vostru? Când drumurile, voi va trebui să vă faceți drum prin sânge! Ce vă face să credeți că veți avea mai multă credință atunci? Acum nu vă costă nimic altceva decât a fi numiți un „pocnitor cu Biblia” (în original, „Bible thumper;” cineva care explică sau urmează adevărurile Biblice într-un mod considerat „exagerat de agresiv” de către ceilalți; poate fi reacția căldiceilor la Creștinii adevărați, n.tr.).

Și EU nu le vorbesc țărilor acum (în care, n.tr.) vă costă cu atât mai mult, EU vorbesc pentru majoritatea acestui pământ unde ei au spus, „O, este prea greu pentru mine să trăiesc Sfânt(ă) (gen nespecificat, neutru în original, n.tr.)! O, diavolul mă ispitește atât cu pornografie! O, eu nu pot pune țigările pe altar (renunța la ele pentru DUMNEZEU, n.tr.)! O, eu nu pot renunța la băutură (alcoolică, n.tr.)! O, este prea greu să trăiesc Sfânt(ă)! Eu nu pot opri înjurăturile (sau, blestemele, n.tr.) care vin de la buzele mele! Eu nu pot trăi Sfânt(ă)! Rugați-vă pentru mine, eu nu pot trăi Sfânt(ă)!” Ce vă face să credeți că va fi mai ușor atunci?

Filipeni 4:13 „Eu pot face toate lucrurile prin YAHUSHUA Care îmi dă putere (mă întăreşte, n.tr.).”

Acum, stomacurile voastre sunt pline! Acum, limba voastră nu este secată cu sete! (YAHUSHUA plânge prin Elisabeth.) Și cu toate acestea voi nu MĂ puteți lăuda acum? Ce vă face să credeți că va fi mai ușor atunci?!

Voi batjocoriți Profeți ca aceasta! Voi spuneți, „Să nu îndrăzneși (sau, nu îndrăzni, n.tr.) tu să vorbești de iad și consecințele păcatului! Voi batjocoriți Parohii ca aceasta! Voi spuneți, „Voi nu sunteți nimic în afară de „pesimism disperat” (în original, „doom and gloom,” n.tr.).” Vă voi arăta EU pesimism disperat!

Și acum EU le vorbesc dușmanilor acestei Parohii și celor care predică lipsa de sfințenie. Vă voi arăta EU pesimism disperat. Vă voi arăta EU ce este (sau, înseamnă, n.tr.) setea. Vă voi arăta EU ce este (sau, înseamnă, n.tr.) foamea! Cei care au ochii lor concentrați (focusați) pe Vițelul de Aur al acestei lumi, vă voi arăta EU ce este foamea! Voi vă veți roade propria voastră limbă de foame! Voi care sunteți atât de bogați și puternici, voi îi zdrobiți sub tălpi și îi călcați în picioare pe cei care nu sunt în pătura (sau, categoria, n.tr.) voastră de venit, vă voi arăta EU. Vă voi arăta EU ce i se întâmplă acelui Vițel de Aur (sau, ce se întâmplă cu, n.tr.). Vă voi arăta EU!

Vedeți voi, EU nu am fost acel MIEL ucis decât o dată. EU l-am lăsat pe dușman să-MI lovească fața. Dar asta nu a fost decât o dată! EU am purtat coroana de spini! EU am luat (sau, acceptat, n.tr.) umilirea (sau, înjosirea din partea, n.tr.) acestui pământ! Dar asta nu a fost decât o dată... EU am atârnat de acea Cruce! EU am fost bătut până am fost de nerecunoscut (sau, până la desfigurare, n.tr.)! EU am însetat pentru voi! EU am însetat pentru nedreptatea voastră (sau, din cauza nedreptății voastre, n.tr.)! EU am flămânzit pentru voi! EU am fost batjocorit și EU am fost disprețuit! Acesta (Sukkot-ul) este timpul nașterii MELE pe acest pământ! Și cât de puțini chiar o recunosc! Ei iau (în mod obișnuit, n.tr.) o sărbătoare păgână dedicată unui alt păgân (Regele Nimrod; strănepot al lui Noe; asociat cu Turnul Babel și revolta împotriva lui DUMNEZEU; Geneza 10:8-12, „Lui Cuş i s-a născut Nimrod; acesta a ajuns un om puternic pe pământ. 9 El a fost un vânător puternic înaintea DOMNULUI; de aceea se spune: „Ca Nimrod, vânător puternic înaintea DOMNULUI.” 10 Primele centre ale regatului său au fost: Babel, Erec, Akkad şi Calne, în ţara Şinar (conform notelor ediției 2006, Babilonia). 11 Din acea ţară, el s-a dus în Asur (conform notelor ediției, Asir) şi a construit Ninive, Rehobot-Ir, Calah 12 şi Resen, care este între Ninive şi Calah; aceasta este cetatea cea mare,” n.tr.) drept din groapa iadului și ei MI-au dat MIE acea zi de naștere? Dar de acest timp de Sukkot (sau, al Sukkot-ului), cât de puțini MĂ cinstesc? Cât de puțini cinstesc prețul pe care EU l-am plătit?...

O, dar EU am Mireasa MEA credincioasă (sau loială, fidelă, n.tr.). EU am plătit prețul, dar a fost doar o dată! Doar o dată a trebuit EU să mor! Și niciun om nu MI-a luat viața! Doar EU și numai EU, YAHUSHUA, am fost Cel care am spus s-a terminat! Și a fost timpul MEU! EU nu am murit la (poate fi și, după, n.tr.) timpul omului! EU nu M-am înviat la (după) timpului omului! EU M-am înviat la timpul lui YAHUVEH! (sau, conform timpului sau planului lui YAHUVEH, n.tr.)

Astfel EU vă spun aceasta o dușmani ai MEI, cei dintre voi care scrieți minciunile blasfemiatoare despre acest Profet și Parohie, este doar o chestiune de timp, EU vă voi călca în picioare! EU v-am blestemat exact la fel de sigur cum (sau, exact cum, n.tr.) EU am blestemat smochinul care nu a produs (sau, nu producea, n.tr.) fruct! Este doar o chestiune de timp! Astfel continuați și făceți-vă vrăjile. Continuați și încercați să distrugeți acest Profet care vorbește. Vedeți voi, EU doar o ridic pe ea (la loc) iar și iar! Și ea doar se întoarce și proclamă Cuvintele MELE din nou. Voi nu-i puteți lua viața! Nu vă aparține vouă! Satana nu are nicio parte din această Parohie! Continuați și denigrați Parohia! Acuzați-o de a fi „prea Sfântă,” „prea dreaptă (în sensul de, cinstită, n.tr.).” Continuați și batjocoriți această Parohie care spune că voi trebuie să vă supuneți Celor Zece Legi și să trăiți Sfinți precum YAH este Sfânt. Continuați și batjocoriți...

EU i-am batjocorit pe Farisei. EU i-am numit „șerpi” și EU i-am numit „vipere.” EU le-am spus că ei sunt potriviți doar pentru iad! Și acum EU vă spun același lucru vouă! (Matei 23:33-4, „33 Şerpilor! Pui de vipere! Cum veţi scăpa de condamnarea la Gheenă (conform notelor ediției, iad, n.tr.)?! 34 De aceea, iată, vă trimit profeţi, înţelepţi şi cărturari! Pe unii dintre ei îi veţi omorî şi îi veţi răstigni, iar pe alţii îi veţi biciui în sinagogile voastre şi îi veţi persecuta din cetate în cetate,” n.tr.)

Este doar o chestiune de timp!

Și iadul și Lacul de Foc vă vor revendica sufletele. Voi aveți o (singură) șansă; aceea este (sau, care este) după ce voi auziți acest Mesaj. Vă veți căi? Și cei dintre voi care vă rugați și voi spuneți că este (sau, există, n.tr.) doar un singur Nume și Numele LUI este I-I-S-U-S, IISUS (în original JESUS, n.tr.), EU niciodată nu am spus că nu există nicio putere în acel Nume în acest moment. În aceste Mesaje Profetice iar și iar EU am proclamat, există putere de iertare, vindecare, izbăvire în Numele de IISUS HRISTOS (în original JESUS CHRIST, n.tr.).

Dar este doar o chestiune de timp când vine (sau, faptul că vine, n.tr.) Marea Tribulație și omul pierzaniei (traducere literală a versiunii în Limba Engleză, „man of perdition;” în Limba Română este tradus ca „omul fărădelegii” în 2 Tesaloniceni 2:3-4, „Nimeni să nu vă înşele în nici un fel, pentru că acea zi nu va veni înainte să vină apostazia (sau, răzvrătirea, conform notelor ediției, n.tr.) şi înainte să fie descoperit omul fărădelegii (sau, omul păcatului, conform notelor, n.tr.), fiul distrugerii, 4 cel care se opune şi se înalţă pe sine deasupra oricărui aşa-zis dumnezeu sau obiect al închinării. El se va aşeza în Templul lui YAHUVEH, declarându-se pe sine însuşi Dumnezeu (sau, un dumnezeu, sau, divin, conform notelor, n.tr.)”) stă (sau, este, n.tr.) acolo, Iuda s-a întors încă o dată, el va batjocori tot ceea ce este Sfânt. El va spune că el este „Iisus Hristos” (în original, „Jesus Christ”). El va evita Numele de YAHUSHUA căci Numele de YAH este în acel Nume. Ce veți face voi atunci? Căci atunci când voi vă rugați în numele de Iisus Hristos și el își ridică mâna și el spune (sau, el își va ridica mâna și va spune, n.tr.), „Aici sunt” (sau, „Iată-mă,” n.tr.), ce veți face voi atunci?

Căci voi refuzați să folosiți Numele MEU Ebraic! Voi spuneți, „Orice nume este suficient (sau, potrivit, n.tr.).” Și apoi (sau, atunci, n.tr.) EU le vorbesc celor care insistă să spună „Yeshua,” iar și iar EU am spus, „YAH este în Numele MEU. YAHUVEH este TATĂL MEU. EU sunt Unicul LUI FIU Născut.” EU v-am spus că nu-MI pasă dacă voi spuneți YAHUVEH sau YAHWEH dar să nu ducem asta la extrem căci orice nume nu este suficient (sau, potrivit, n.tr.).

O scrisorile pline de ură, pline de ură, pline de ură, pline de ură, cum îndrăzniți, cum îndrăzniți unii dintre voi să vă numiți pe sine ai MEI? Când voi auziți acest Mesaj voi ați face bine să cădeți cu fața la pământ înaintea MEA. Voi ați face bine să vă căiți și voi ați face bine să-i trimiteți o scrisoare acestei Parohii și să încercați să alinați rănile pe care voi le-ați produs pentru că ea îndrăznește să avertizeze despre iad, pentru că această Parohie predică Sfințenia, pentru că această Parohie avertizează despre consecințele păcatului, pentru că această Parohie profețește viitorul în avans.

Ce credeți voi că este un Profet? Și pentru cei care râd și disprețuiesc și spun, „Nu există un astfel de lucru ca Profețiile;” „Nu mai există un astfel de lucru ca Profeții,” ce veți face voi cu Sfintele MELE Scripturi? Nu realizați voi că EU sunt SPIRITUL (DUHUL) PROFEȚIEI! Ce veți face voi cu Sfintele MELE Scripturi?! EU sunt PROFET (sau, PROFETUL) PROFEȚILOR! EU sunt PROFEȚIE (sau, PROFEȚIA)! Profeții au profețit că EU urma să vin! Dacă nu exista un astfel de lucru ca Profeții ce veți face voi cu cartea Apocalipsei (titlul tradus literal din Limba Greacă înseamnă „Revelație,” n.tr.)? Cât de proști (sau nebuni, aiuriți, lipsiți de bun-simțul rațiunii, n.tr.), cât de proști, cât de proști sunteți atât de mulți dintre voi, căci Ioan Revelatorul (Sfântul Apostol Ioan; în original, „John the Revelator,” n.tr.) a profețit ceea ce stă (sau, urmează, n.tr.) să vină.

(Apocalipsa 1:1, (cum) că este, „Descoperirea (Apocalipsa; termenul grecesc „apokalypsis” înseamnă descoperire) lui (sau, despre, conform notelor ediției 2006, n.tr.) YAHUSHUA ha MASHIACH, pe care YAHUVEH i-a dat-o lui pentru a le arăta slujitorilor LUI ce trebuie să ia loc în curând.”

Apocalipsa 1:1-2, „Descoperirea lui (despre) YAHUSHUA ha MASHIACH... EL a făcut-o cunoscută trimiţându-Şi îngerul la slujitorul SĂU Ioan, 2 care mărturisește despre tot ce a văzut – ceea ce înseamnă, Cuvântul lui YAH şi mărturia lui YAHUSHUA ha MASHIACH.”

Apocalipsa 19:10, „Căci mărturia lui YAHUSHUA ha MASHIACH este spiritul (duhul) profeţiei.” Și Profeția pe care YAHUSHUA ha MASHIACH ne-a dat-o nouă este această carte a Apocalipsei:

Apocalipsa 22:16, „EU, YAHUSHUA, l-am trimis pe îngerul MEU să vă dea această mărturie pentru biserici.”)

Jale (vai) fie de cei care nu sunt găsiți vrednici pentru a scăpa de Marea Tribulație! Jale! Jale! Jale! Jale! Jale fie de cei care nu sunt găsiți vrednici pentru a scăpa de Marea Tribulație! Voi nu știți ce ați făcut. Voi nu știți ce ați făcut! Dar voi o veți ști atunci. Unii vor fi Oaspeții. O cât de mult ați urât voi această Parohie! În acel timp voi veți plânge (sau striga, sau apela la YAHUVEH, n.tr.) și voi vă veți căi pentru spiritul (duhul) distrugerii pe care voi l-ați trimis. O, voi vă veți căi..., dar vă va costa viața voastră. Și voi va trebui să vă uitați la Elisabeth în ochi în Rai, voi va trebui să admiteți (sau, recunoașteți, n.tr.) cât de mult o iubesc EU. Și voi îi veți mulțumi pentru prețul pe care ea l-a plătit. Și toți cei care predică acest Adevăr. Toți cei pe care voi i-ați disprețuit și batjocorit, voi îi veți privi în ochi și voi vă veți cere iertare.

Este doar o chestiune de timp. Este doar o chestiune de timp...

Este doar o chestiune de timp (faptul că, n.tr.) giganții vor cădea din ceruri. (YAHUSHUA plânge în timpul întregii acestei părți de sfârșit.) O, satana batjocorește și el spune, „Pe această dată nava spațială va veni.” El batjocorește știind că este timpul MEU și nu al lui. Și giganții vor cădea din ceruri.

EU nu permit ca chiar orice vis să fie postat la această Parohie. Aceștia sunt Mijlocitori Sfinți. Și EU le-am dat vis peste vise (plural în original deși expresia diferă; nu este greșit, n.tr.) preavertizând de ceea ce vine din ceruri când omul se va uita la ceruri și inimile lor le vor ceda de frică (limbaj original identic cu varianta Engleză a Luca 21:26, „Oamenii vor leşina de frică și aşteptarea acelor lucruri care urmează să vină pe pământ, căci puterile cerurilor vor fi clătinate;” conform notelor ediției, partea despre puterile cerurilor poate fi o aluzie la Isaia 34:4, care pare să descrie Pământul fiind scos din orbita pe care se rotește în acest moment, „Toată oştirea cerurilor se va descompune / şi cerurile însele vor fi înfăşurate ca un sul. / Toată oştirea lor va cădea / asemeni frunzei veştejite a viţei-de-vie / şi asemeni smochinei stricate din pom,” n.tr.). Voi nu aveți idee! Voi nu aveți idee ce este trimis aici! Astfel când voi auziți minciuni fiind proclamate, minciuni blasfemiatoare fiind vorbite împotriva acestui Profet și acestei Parohii, discerneți fructul de unde vine și voi veți vedea că EU l-am blestemat.

Această Parohie sacrifică totul, fiecare finanță, sacrificiu peste sacrificiu în moduri pe care voi nu puteți începe să le cuprindeți (sau, înțelegeți, n.tr.) doar pentru a ajunge la un suflet în moduri pe care niciunul/niciuna dintre voi nu le veți cunoaște (sau, ști, n.tr.). Cât de mulți dintre voi ați ajutat? Cât de mulți dintre voi ați dat măcar un bănuț (sau, o alocație, n.tr.) de văduvă? Cât de mulți pot spune că ei au o parte din această Parohie? Cât de mulți dintre voi chiar veniți înapoi să spuneți, „Mulțumesc”? Nu este diferit de când EU am vindecat zece leproși, doar unul s-a întors să spună, „Mulțumesc.” Vedeți voi când EU vă spun să sprijiniți această Parohie pentru ca ea să poată continua să facă ceea ce EU am chemat-o să facă, EU nu o fac doar pentru a le fi o binecuvântare lor, EU o fac pentru că EU vreau să vă binecuvintez pe voi! Voi care citiți toate acestea, voi care ascultați, voi nu a trebuit să sacrificați, voi nu a trebuit să plătiți prețul, căci cu fiecare Profeție vorbită prin Elisabeth există un preț de plătit, căci cu cât mai mare este Ungerea cu atât mai mare preț este plătit. Adevărații Profeți știu ce este suferința.

Mieii sunt conduși (în sensul de, continuu și/sau în acest moment, n.tr.) la măcel. Abatoarele vor fi bisericile de Duminică În Marea Tribulație acestea vor fi Abatoarele. Martirii vor fi dați de mâncare precum pâinea de împărtășanie. Vinul din pocalele lor va fi sângele martirilor. EU v-am avertizat ce este Semnul Fiarei Adevărul este aici. Cât de mulți (câți) dintre voi vă veți bloca urechile? Cât de mulți dintre voi vă veți acoperi ochii? Cât de mulți dintre voi veți spune, „Eu nu vreau să aud”?

Dar, Oaspeților EU acum le vorbesc. Marea Tribulație este la orizont. Voi stați la marginea prăpăstiei. Și voi veți fi aici. Și este doar o chestiune de timp. Apoi EU le vorbesc Oaspeților. Voi ați face bine să vă ajustați (în sensul de, puneți la punct, rafinați, n.tr.) credința acum pentru că dacă voi nu aveți credință suficientă acum să MĂ credeți pentru lucrurile mici, cum MĂ veți crede voi pentru lucrurile mai mari în Marea Tribulație? Veți avea voi credința să-i spuneți unei pietre în Numele MEU aceasta este pâine? Pentru cei pe care EU îi ascund și pentru cei cărora EU le furnizez (cele necesare, n.tr.), (piatra, n.tr.) va fi ca manna, ca picături de rouă pe iarba din curtea din spatele casei voastre. Dar doar ochii voștri vor vedea și asta este doar dacă voi aveți credință și credeți în MINE. Voi ați face bine să vă ajustați (puneți la punct, rafinați) credința acum. Altfel credința voastră va fi suficientă doar să vă dea viața.

(Apocalipsa 14:12, „Aceasta cere rezistență răbdătoare din partea sfinţilor care se supun poruncilor lui YAHUVEH şi ÎI rămân credincioși (sau loiali, fideli) lui YAHUSHUA ha MASHIACH.”

Apocalipsa 12:17, „Apoi dragonul... s-a dus să se războiască împotriva rămăşiţei... cei care se supun poruncilor lui YAHUVEH şi ţin de mărturia lui YAHUSHUA ha MASHIACH.”)

Este doar o chestiune de timp.

Doar cei care strigă spre (sau, apelează la, n.tr.) MINE acum sunt cei care sunt protejați de valurile de Control al Minții (în original, „Mind Control,” n.tr.) care sunt în aer (sau, văzduh, n.tr.). Ei vă controlează mintea prin apa și prin mâncarea pe care voi o mâncați. Ei pun cipurile când voi vă așteptați mai puțin pentru a vă localiza ca pe un câine pentru a ști exact unde sunteți. Dacă este atât de rău acum, vă puteți voi imagina cum va fi în Marea Tribulație?

Este doar o chestiune de timp.

Dar Miresei MELE, prețioasei, prețioasei MELE Mirese EU v-am arătat barele de închisoare. EU v-am arătat cum cred ei că vă vor întemnița în 5 moduri diferite și EU v-am arătat viziunea când pe bare EU le iau (îndepărtez) și acolo veți sta (rezista) voi, voi care le reprezentați pe Cele Cinci Fecioare Înțelepte ale MELE, MIRELE vostru vine (în limbajul original, expresia are sensul de, vine cu adevărat; „doth come;” limbajul din Sfânta Profeție este identic cu cel folosit în versiunea în Limba Engleză a Parabolei Celor Zece Fecioare, n.tr.)! MIRELE vostru vine! Și EU aduc cu MINE răsplățile MELE! Și pe fiecare dintre voi EU iubitor vă ador! MIRELE vostru vine!

Țineți-vă strâns de tivul veșmântului MEU! Nu, nu vă uitați prin ochii cărnii! Uitați-vă prin ochii prețioasei voastre RUACH ha KODESH (DUHUL SFÂNT), a vostră IMMAYAH! Uitați-vă prin ochii MAMEI vostre ÎNȚELEPCIUNE! Rugați-vă pentru mai multă Înțelepciune! Rugați-vă pentru mai multă Înțelepciune pentru că voi aveți nevoie de ea acum! Și o, voi care sunteți Oaspeții, rugați-vă pentru mai multă Înțelepciune! Rugați-vă pentru mai mult discernământ căci voi nu doar aveți nevoie de el acum, voi veți avea nevoie de el (sau, vouă vă va trebui, n.tr.) la timpul Necazului lui Iacov (Marea Tribulație, n.tr.). Voi veți avea nevoie de el în Marea Tribulație unde simplul (sau, neînsemnatul, n.tr.) om va fi privit și venerat și adorat! Voi aveți idolii voștri acum o, lume. Voi îi numiți staruri de cinema sau politicieni demonici răi (malefici) dar EU vă spun aceasta, vine un om (sau bărbat, n.tr.) care va fi fiul pierzaniei, însuși chiar fiul satanei. Păziți-vă (feriți-vă)! Voi ați fost avertizați! Fiți avertizați! Fiți precauți (atenți)! Fiți foarte precauți! Fiți alerți! Fiți în gardă! Pentru că cei în care voi credeți că vă puteți încrede dacă ei nu sunt plini de DUHUL MEU, dacă ei nu și-au îndoit genunchiul către MINE, dacă ei nu trăiesc supuși față de MINE, dacă inima lor este umplută cu revoltă acum, gândiți-vă cu cât mai rău va fi. Voi ați fost avertizați!

Voi vă plângeți pentru că EU despart căsnicii dar acestea sunt căsnicii pe care EU niciodată nu le-am hirotonisit (sau, predestinat, n.tr.). Carnea voastră a fost cea care v-a pus împreună. Și pentru siguranța, pentru siguranța Miresei MELE, pentru siguranța chiar a Oaspeților EU iau sabia MEA despărțitoare și EU separ mamă și tată și copii, cei care se numesc pe sine soți și soții, surori și frați, membri ai familiei și prieteni, EU îi separ pe cei care sunt sub jub inegal în business (sau, afaceri, activități, n.tr.), în toate modurile. Voi nu vă puteți încrede decât în cei care strigă (sau, apelează, n.tr.) în Numele MEU.

Este doar o chestiune de timp. Este doar o chestiune de timp.

EU o voi aduna pe Mireasa MEA, atât Apocalipsa 7 cât și 14, o, voi veți fi lângă (sau, alături de, n.tr.) MINE, dar ascundeți-vă puțin. Ascundeți-vă puțin până când mânia MEA trece (peste lume, n.tr.). Căci YAHUVEH nu va fi continuu batjocorit.

Este doar o chestiune de timp.

Și gândiți-vă la răsplățile pe care voi le veți fi câștigat (în sensul de, prin merit, n.tr.) și toată aceasta va trece și voi veți ști că totul a meritat, oricare suferință voi ați fost hirotonisiți (sau predestinați, n.tr.) s-o faceți doar făceți-o ca spre (poate fi, pentru, către, n.tr.) MINE. Când voi sunteți persecutați de dragul Numelui MEU realizați că ei MĂ văd pe MINE în voi.

Este doar o chestiune de timp.

Și voi veți vedea că Dragostea MEA pentru voi este așa o realitate. Și astfel luați Harul MEU și luați Mila MEA. Luați mâna MEA. Lăsați-MĂ să-MI înfășor brațele în jurul vostru. Lăsați-MĂ să vă îmbrățișez! O cât de mult vă mulțumesc EU că sunteți ai MEI, că voi sunteți dispuși să plătiți prețul de a fi numiți Mireasa lui YAHUSHUA ha MASHIACH.

Sfârșitul Cuvântului

Dat prin Apostol Elisabeth (Elisheva) Elijah

Sukkot 17 Octombrie 2008

Dacă această Profeție v-a fost o binecuvântare vă rog scrieți-mi un e-mail și anunțați-mă.

[email protected]
[email protected]

www.amightywind.com
www.almightywind.com

Elisabeth: Asta este tot ce aud. ÎȚI mulțumesc pentru această onoare iubite YAHUSHUA că TU ai proclamat din aceste buze de lut și eu sunt doar o purtătoare de cuvânt pentru TINE și eu mă rog că eu am auzit fiecare Cuvânt în modul în care TU ai vrut ca el să fie vorbit. Noi ÎȚI mulțumim pentru acest Mesaj de Sukkot 2008. Noi ÎȚI mulțumim pentru această onoare. Noi ne rugăm că aceasta încurajează atât Mireasa cât și Oaspeții și noi ne rugăm că aceasta cauzează frică în dușmani. Noi ÎȚI mulțumim. Noi TE lăudăm. Noi TE venerăm. Eu știu că eu sunt folosită să-i jignesc pe unii, OK, să-i jignesc pe mulți și să-i iluminez pe unii, dar este pentru Slava TA și numai Slava TA. ÎȚI mulțumesc Iubite YAHUSHUA. ÎȚI mulțumesc. ÎȚI mulțumesc. ÎȚI mulțumesc. Și DUHUL și Mireasa lui YAHUSHUA al nostru MASHIACH spun, „Vino! O, vino! YAHUSHUA, TE rugăm vino! Vino repede! Noi TE așteptăm!” Și cu toate acestea noi știm, este doar o chestiune de timp. Asta este (sau, asta a fost, în sensul de, s-a terminat, n.tr.).

Terminat. Eu am două mâini înțepenite (amorțite; sau, ambele mele mâini sunt înțepenite/amorțite, n.tr.)! Simte și altcineva?

Joainneyah: O da.

Notă: Când acest Cuvânt a fost dat Niko ținea una din mâinile lui Elisabeth și Joainneyah o ținea pe cealaltă și ambele lor mâini și mâinile lui Elisabeth au înțepenit (sau amorțit, n.tr.)! Când YAHUSHUA ȘI-a ridicat vocea de câteva ori Elisabeth a spus că era ca și cum o Putere din Înalt (sau, de Sus, n.tr.) era trimisă ca o zdruncinătură în corpul ei! Corpul ei chiar a sărit când asta s-a întâmplat! Și ea a simțit energie după ce a primit acest Cuvânt. Dar Ungerea era atât de puternică încât noi am consumat 2 seturi de baterii înregistrând Cuvântul și apoi ascultându-l! Ungerea seacă bateriile de puterea lor foarte repede!

Apocalipsa 6:9, „Eu am văzut sub altar sufletele celor care fuseseră ucişi (în Vechiul Testament sângele jertfelor trebuia să fie vărsat la picioarele altarului, conform notelor ediței, n.tr.) din cauza Cuvântului lui YAHUSHUA şi a mărturiei pe care ei o susținuseră...”

Omul fărădelegii (2 Tesaloniceni 2 – Nouă Traducere În Limba Română (NTLR), 2006)

2 Cu privire la venirea lui al nostru YAHUSHUA ha MASHIACH şi faptul că noi (suntem/vom fi) adunați la EL (sau, întâlnirea noastră cu EL, n.tr.), noi vă cerem, fraţilor, 2 Nu deveniți ușor de tulburat sau alarmat de vreo profeție, știre sau scrisoare presupusă să fi venit de la noi, care spune că ziua DOMNULUI a venit deja. 3 Nu lăsați pe nimeni să vă înşele în niciun fel, căci (acea zi nu va veni) înainte să se întâmple revolta (apostazia) şi să fie revelat omul fărădelegii, omul condamnat la distrugere. 4 El se va opune şi se va exalta (slăvi și înălța, n.tr.) pe sine deasupra a orice care este numit Dumnezeu sau este venerat, astfel încât el se va aranja (aşeza) în Templul lui DUMNEZEU, proclamându-se pe sine însuşi a fi Dumnezeu (sau, un dumnezeu; sau, divin; conform notelor ediției, n.tr.).

Este omul fărădelegii chiar (sau, într-adevăr, realmente, n.tr.) fiul satanei pe punctul de a fi revelat? Îl vor alege oamenii acestui pământ drept Dumnezeul lor? Va fi el mai întâi ales după care mai târziu își va anunța pretinderea de a fi Dumnezeu și va cere (puternic; revendica, n.tr.) să fie venerat? Nemernicii (desfrânații) se vor închina și îl vor venera drept al lor Mesia dar nimeni nu va face asta, doar dacă numele lor nu este scris în Cartea Vieții, care a fost scrisă înainte de întemeierea (literal, punerea fundației, n.tr.) lumii. Nu vă temeți, voi nu puteți lua accidental Semnul Fiarei. Doar cei care ÎL neagă pe YAHUSHUA ha MASHIACH îl vor venera pe cel numit anti-cristul.

Matei 25 – Nouă Traducere În Limba Română (NTLR), 2006
Parabola Celor Zece Fecioare


25 Atunci Împărăţia Cerurilor va fi asemănată cu zece fecioare, care şi-au luat lămpile şi au ieşit în întâmpinarea Mirelui. 2 Cinci dintre ele erau nesăbuite (conform versiunii Engleze, aiurite, nebune, n.tr.), iar cinci erau înţelepte. 3 Cele nesăbuite nu şi-au luat cu ele şi ulei atunci când şi-au luat lămpile, 4 dar cele înţelepte, împreună cu lămpile, şi-au luat şi ulei în vase. 5 Mirele întârzia, astfel că ele au aţipit toate şi au adormit.

6 La miezul nopţii a răsunat un strigăt: „Iată Mirele! Ieşiţi-I în întâmpinare!”

7 Atunci toate fecioarele acelea s-au sculat şi şi-au pregătit lămpile. 8 Cele nesăbuite le-au zis celor înţelepte:
– Daţi-ne şi nouă din uleiul vostru, pentru că ni se sting lămpile!

9 Dar cele înţelepte au răspuns:
– Nu, ca nu cumva să nu ne ajungă nici nouă, nici vouă! Duceţi-vă mai bine la cei ce vând ulei şi cumpăraţi-vă!

10 În timp ce ele se duceau să cumpere ulei, a venit Mirele. Cele ce erau gata au intrat la nuntă împreună cu EL, iar uşa a fost închisă. 11 Mai târziu au venit şi celelalte fecioare şi au zis:
– DOAMNE, DOAMNE, deschide-ne!

12 Dar EL le-a răspuns:
– Adevărat vă spun că nu vă cunosc!

13 Aşadar, vegheaţi! Căci nu ştiţi nici ziua, nici ora (când vine Fiul Omului) (conform notelor ediției, cele mai importante manuscrise nu conțin cuvintele de „Fiul Omului;” conform revelațiilor date Parohiei Amightywind, traducerea corectă din Limba Greacă este, „Fiul Umanității,” nu al unui (anumit) om, pentru că DOMNUL nu este fiul biologic al niciunui bărbat de carne, n.tr.).

Deuteronom 28 – Nouă Traducere În Limba Română (NTLR), 2006
Binecuvântări datorate ascultării


„28 Dacă vei asculta pe deplin de glasul DOMNULUI, DUMNEZEUL tău, păzind şi împlinind toate poruncile pe care eu ţi le dau astăzi, DOMNUL, DUMNEZEUL tău, îţi va da întâietate peste toate neamurile pământului. 2 Toate aceste binecuvântări vor veni peste tine şi vei avea parte de ele, dacă vei asculta de glasul DOMNULUI, DUMNEZEUL tău.

3 Vei fi binecuvântat în cetate şi la câmp. 4 Rodul pântecelui tău şi rodul pământurilor tale, creşterea cirezilor tale şi creşterea turmelor tale vor fi binecuvântate. 5 Coşul şi covata ta vor fi binecuvântate. 6 Vei fi binecuvântat la venire şi la plecare.

7 DOMNUL îţi va da biruinţă asupra duşmanilor care se vor ridica împotriva ta. Pe un drum vor ieşi împotriva ta, dar pe şapte drumuri vor fugi dinaintea ta.

8 DOMNUL va face ca binecuvântarea să fie în hambarele tale şi peste toate lucrurile pe care vei pune mâna în ţara pe care DOMNUL, DUMNEZEUL tău, ţi-o dă.

9 DOMNUL te va face un popor sfânt, aşa cum ţi-a promis, dacă vei păzi poruncile LUI şi vei umbla în căile LUI. 10 Toate popoarele pământului vor vedea că Numele DOMNULUI este chemat peste tine şi se vor teme de tine. 11 DOMNUL te va copleşi cu bunătăţi – înmulţind rodul pântecelui tău, rodul animalelor tale şi al pământului tău – în ţara pe care DOMNUL, DUMNEZEUL tău, a promis că ţi-o va da. 12 EL îţi va deschide cerul, vistieria LUI cea bună, pentru a-ţi da ploaie pe pământ la timp şi pentru a binecuvânta tot lucrul mâinilor tale. Vei împrumuta multe neamuri, dar tu nu vei lua cu împrumut.

13 DOMNUL te va face cap, nu coadă; întotdeauna vei fi în frunte şi niciodată nu vei fi ultimul, dacă vei asculta de toate poruncile DOMNULUI, DUMNEZEUL tău, pe care eu ţi le dau astăzi ca să le păzeşti şi să le împlineşti 14 şi dacă nu te vei abate de la nici o poruncă pe care ţi-o dau astăzi, nici la dreapta şi nici la stânga, păzindu-te ca nu cumva să te duci după alţi dumnezei şi să le slujeşti.

Blesteme în urma neascultării

15 Dar dacă nu vei asculta de glasul DOMNULUI, DUMNEZEUL tău, păzind şi împlinind toate poruncile şi hotărârile pe care ţi le dau astăzi, toate aceste blesteme vor veni peste tine şi te vor ajunge.

16 Vei fi blestemat în cetate şi la câmp. 17 Coşul şi covata ta vor fi blestemate. 18 Rodul pântecelui tău, al pământului tău, al cirezilor tale şi al turmelor tale va fi blestemat. 19 Vei fi blestemat la venire şi la plecare.

20 DOMNUL va trimite împotriva ta blestemul, neliniştea şi mustrarea în mijlocul tuturor lucrurilor pe care le vei face, până când vei fi nimicit şi vei pieri repede din cauza faptelor tale rele, pentru care L-ai (M-ai, conform notelor ediției, n.tr.) părăsit. 21 DOMNUL va trimite peste tine ciuma, până te va nimici din ţara în care ai intrat ca s-o stăpâneşti. 22 EL te va lovi cu tifos şi cu friguri, cu inflamaţie şi cu febră, cu sabie, cu filoxeră şi cu mană. Ele te vor urmări până te vor distruge. 23 Cerul de deasupra capului tău va fi de cupru, iar pământul de sub tine va fi de fier. 24 DOMNUL va trimite pe pământul tău ploaie de praf şi de pulbere. Ea va cădea din cer peste tine ca să te nimicească. 25 DOMNUL va face să fii biruit de duşmanii tăi; pe un drum vei ieşi împotriva lor şi pe şapte drumuri vei fugi dinaintea lor. Vei fi o pricină de groază pentru toate regatele pământului. 26 Trupurile alor tăi vor fi hrană pentru toate păsările cerului şi pentru toate animalele pământului şi nu va fi nimeni care să le sperie.

27 DOMNUL te va lovi cu bubele Egiptului şi cu răni, cu umflături şi cu scabie, de care nu te vei putea vindeca. 28 EL te va lovi cu nebunie, cu orbire şi cu rătăcire a minţii.

29 Ziua în amiaza mare vei bâjbâi cum umblă orbul prin întuneric. Nu vei prospera în nimic din ceea ce vei face; cu adevărat, în fiecare zi vei fi asuprit şi jefuit şi nu va fi nimeni care să îţi vină în ajutor. 30 Te vei logodi cu o femeie, dar altul o va lua şi se va culca cu ea. Vei construi case şi nu vei locui în ele, vei planta vii şi nu te vei bucura de rodul lor. 31 Boii tăi vor fi înjunghiaţi înaintea ochilor tăi şi nu vei mânca din ei. Ţi se vor lua asinii dinaintea ta şi nu ţi se vor mai da înapoi. Turmele tale vor fi date duşmanilor tăi şi nimeni nu îţi va veni în ajutor. 32 Fiii şi fiicele tale vor fi date unui alt popor, iar ochii tăi vor îmbătrâni uitându-se în fiecare zi după ei şi mâinile tale vor fi fără putere. 33 Un popor pe care nu-l cunoşti va mânca rodul câmpurilor tale şi tot venitul muncii tale şi în toate zilele vei fi asuprit şi zdrobit. 34 Priveliştea aceasta, pe care o vei vedea zilnic, te va face să înnebuneşti. 35 DOMNUL te va lovi cu bube rele la genunchi şi la picioare, de care nu vei fi în stare să te vindeci, te va lovi din talpa piciorului până în creştetul capului.

36 DOMNUL te va duce, pe tine şi pe regele pe care îl vei pune să domnească peste tine, la un neam pe care nu l-ai cunoscut nici tu, nici părinţii tăi. Acolo vei sluji altor dumnezei, idolilor din lemn şi din piatră. 37 Vei fi de râs, de pomină şi de batjocură printre toate popoarele, pe unde te va duce Domnul.

38 Vei semăna multă sămânţă pe câmpurile tale, dar vei recolta puţin, pentru că o vor mânca lăcustele. 39 Vei sădi vii şi le vei lucra, dar nu vei bea şi nu vei strânge struguri din ele, pentru că le vor mânca viermii. 40 Vei avea măslini pe toată întinderea ţării, dar nu te vei unge cu ulei, pentru că măslinele se vor strica. 41 Ţi se vor naşte fii şi fiice, dar nu vor rămâne ai tăi, pentru că vor merge în captivitate. 42 Omizile îţi vor mânca toţi pomii şi rodul pământului.

43 Străinul care locuieşte în mijlocul tău se va ridica tot mai sus, deasupra ta, iar tu te vei coborî tot mai jos. 44 El te va putea împrumuta, dar tu nu vei fi în stare să-l împrumuţi. El va fi cap, iar tu vei fi coadă.

45 Toate aceste blesteme vor veni peste tine, te vor urmări şi te vor ajunge din urmă, până te vor nimici, fiindcă nu ai ascultat de glasul DOMNULUI, DUMNEZEUL tău, păzind poruncile şi hotărârile pe care ţi le-a dat. 46 Ele vor fi pentru totdeauna un semn şi o minune pentru tine şi urmaşii tăi. 47 Fiindcă nu ai slujit DOMNULUI, DUMNEZEUL tău, în vreme de prosperitate, cu bucurie şi cu inimă bună, 48 vei sluji, flămând, însetat şi dezbrăcat, duşmanilor tăi, pe care DOMNUL îi va trimite împotriva ta. EL îţi va aşeza pe gât un jug de fier până când te va nimici.

49 DOMNUL va aduce de departe un neam împotriva ta, de la marginile pământului, care se va năpusti asupra ta asemenea vulturului, un neam a cărui limbă nu o vei înţelege, 50 un neam cu o înfăţişare necruţătoare, care nu va avea respect faţă de bătrân sau milă pentru tânăr. 51 Ei îţi vor mânca rodul cirezilor tale şi rodul pământului tău, până când te vor face să pieri. Nu îţi vor lăsa nici grâne, nici vin, nici ulei, nici viţei în cirezile tale sau miei în turmele tale, până când te vor face să pieri. 52 Ei îţi vor asedia toate cetăţile de pe toată întinderea ţării, ca să îţi dărâme zidurile cele înalte şi fortificate, în care te-ai încrezut. Ei îţi vor asedia toate cetăţile din întreaga ţară, pe care ţi-a dat-o DOMNUL, DUMNEZEUL tău.

53 Din cauza asediului şi a strâmtorării în care te va aduce duşmanul tău, te vei hrăni cu rodul pântecelui tău, carnea fiilor şi a fiicelor tale, pe care DOMNUL, DUMNEZEUL tău, ţi i-a dat. 54 Bărbatul cel mai delicat şi mai sensibil dintre ai tăi va privi cu răutate la fratele lui, la femeia care se odihneşte la pieptul lui şi la copiii pe care i-a lăsat să trăiască 55 şi nu le va da nimic din carnea copiilor cu care se hrăneşte, pentru că nu-i va mai rămâne nimic din cauza asediului şi a strâmtorării în care te va aduce duşmanul tău, în toate cetăţile tale. 56 Femeia cea mai delicată şi mai sensibilă – care, de delicată şi de sensibilă ce era, nu ştia cum să calce mai fin cu piciorul pe pământ – va privi cu răutate pe bărbatul de la pieptul ei, pe fiii şi pe fiicele ei 57 şi nu le va da nimic din resturile ieşite, după naştere, dintre picioarele ei sau din copiii pe care îi va naşte, pentru că îi va mânca pe toţi în ascuns din cauza asediului şi a strâmtorării în care te va aduce duşmanul tău, în cetăţile tale.

58 Dacă nu vei păzi şi împlini toate cuvintele acestei Legi, scrise în cartea aceasta, temându-te de acest Nume slăvit şi înfricoşător – adică de DOMNUL, DUMNEZEUL tău – 59 atunci DOMNUL te va lovi, în chip nemaiauzit, pe tine şi pe urmaşii tăi, cu plăgi adânci şi îndelungate şi cu boli grave şi prelungite. 60 Va aduce peste tine toate bolile Egiptului, de care ţi-a fost frică şi se vor lipi de tine. 61 Mai mult, DOMNUL va aduce peste tine, până te va distruge, toate bolile şi rănile care nu sunt scrise în această Carte a Legii.

62 După ce ai fost atât de numeros precum stelele cerului, vei rămâne un mic număr de oameni, fiindcă nu ai ascultat de glasul DOMNULUI, DUMNEZEUL tău. 63 Aşa cum DOMNUL S-a bucurat să îţi facă bine şi să te înmulţească, tot aşa DOMNUL SE va bucura să te ruineze şi să te nimicească. Şi vei fi smuls din ţara în care ai intrat s-o stăpâneşti.

64 DOMNUL te va împrăştia printre toate popoarele de la o margine până la cealaltă a pământului. Acolo vei sluji altor dumnezei, idolilor din lemn şi din piatră, pe care nu i-ai cunoscut nici tu, nici părinţii tăi. 65 Printre aceste neamuri nu vei avea pace şi nu vei avea un loc de odihnă pentru talpa picioarelor tale. Acolo DOMNUL îţi va da o inimă care tremură, nişte ochi lâncezi şi un suflet amorţit. 66 Vei trăi în continuă nesiguranţă, te vei teme noaptea şi ziua şi niciodată nu vei fi sigur de viaţa ta. 67 Dimineaţa vei spune: «O, dacă ar veni seara!», iar seara vei spune: «O, dacă ar veni dimineaţa!», din cauza groazei care îţi va umple inima şi a lucrurilor pe care ochii tăi le vor vedea. 68 DOMNUL te va întoarce cu corăbiile în Egipt pe drumul despre care îţi spusesem: «Să nu-l mai vezi din nou!» Acolo vă veţi vinde duşmanilor voştri ca sclavi şi sclave, dar nu va fi nimeni să vă cumpere.”

Contact AmightyWind