Un Cetățean în Iad

O Viziune și Cântec Date lui
Apostol Elisabeth Elijah

Iadul este Adevărat!

9 Martie 1992

CÂNTEC „CETĂȚEAN ÎN IAD”


Acesta este cel mai URÂT și mai înspăimântător cântec pe care îl veți auzi vreodată! Dacă nu vă sperie atunci este din cauză că sunteți MÂNTUIȚI sau sunteți APOSTAȚI! Pentru a înregistra acest cântec eu a trebuit să plătesc un mare preț, aproape m-a costat viața mea căci (sau pe când, n.tr.) eu am întrezărit cum este Iadul timp de opt ore (notă traducător: și traducătoarea s-a simțit foarte rău pe tot parcursul lucrului la acest document, n.tr.). Pe măsură ce (când) eu am auzit un cântec cântat în Iad CHIAR ACUM de către un Bărbat căzut, un predicator care niciodată nu s-a întors la harul mântuitor (sau îndurarea mântuitoare, sau salvatoare, n.tr.) a lui YAHUSHUA Mesia.

După ce acest cântec s-a (sau, a fost, n.tr.) terminat, și eu am întrezărit IADUL prin viziunea pe care SFÂNTUL DUH m-a lăsat s-o văd în timp ce o scriam... eu am avut o NOUĂ viziune și vocea mea voi o veți auzi întorcându-se la normal, dar entuziasmată (emoționată), căci eu am văzut milioane de suflete venind la YAHUSHUA căci ei nu ar fi venit în niciun alt mod! În afară de prin frică! După cum spune Iuda 1! Unii vin prin FRICĂ! Pastori mă acuză că sperii suflete (să vină) în Rai, și YAHUSHUA mi-a spus, „Atâta timp cât ele ajung acolo asta este tot ce contează.”

Eu am văzut un bărbat gol (în pielea goală) acoperit în viermi în flăcări (arzători) care nu pot Muri! El s-a întors spre mine și a oftat adânc în timp ce flăcări îl împrejmuiau și el a cântat acest cântec cu o voce fără emoție! O voce care nu avea NICIO emoție numai durerea și chinul în care el era! VIERMI în flăcări care arătau ca (niște) Șerpi! se târau înăuntru și AFARĂ din FIECARE DESCHIZĂTURĂ A CORPULUI LUI! OCHII lui, URECHILE, NASUL, FAȚA, SPATELE, repet FIECARE DESCHIZĂTURĂ! fără a deveni (ajunge să fiu) scârboasă în mod grafic (expresiv) aici! Țipetele încă au ecou (răsună) în mintea mea pe măsură ce eu notez aceasta! Bogatul din Biblie care s-a dus în IAD I-a spus lui DUMNEZEU dacă EL doar ar trimite (sau, ar vrea doar să trimită) un om înapoi din IAD să-i avertizeze pe alții frații lui de chinul din Iad ei nu ar vrea să vină aici, ei ar trăi diferit (Luca 16:19-31, citat după, n.tr.)! Dar DUMNEZEU a spus că chiar dacă EL ar trimite pe cineva înapoi din IAD, puțini ar asculta și ar lua avertizarea în serios! Puțini ar crede! În acest timp de sfârșit câtor de mulți le-a permis DOMNUL să vadă Raiul și Iadul să fie readuși la viață să spună despre Oroare (Oroarea Iadului, n.tr.)!

Dr. Eby este unul dintre ei. Dr. Maurice Rawlings este altul! Și acum Rev. (Reverend) Sherrie Elijah care DUMNEZEU fie lăudat eu nu a trebuit să mor dar într-o viziune atât de reală! Este ca și cum eu îl cunosc pe om și mă mâhnesc (îndurerez) pentru acel om! pe care eu l-am cunoscut în această viziune vă avertizează acum, pe cei care batjocoriți și râdeți de YAHUSHUA auziți versurile acestui cântec și deși eu nu vi-l pot da pe tot vouă, să știți aceasta dacă voi BATJOCORIȚI și RÂDEȚI din nou aceasta a fost ULTIMA voastră ȘANSĂ! Căci inima voastră este înăsprită și DUMNEZEU a spus că acest cântec a fost Ultima Șansă a CELOR CU ULTIMA ȘANSĂ! Dacă aceasta NU vă sperie NIMIC nu o va face până când voi Gustați IADUL pentru voi înșivă/însevă (gen neutru în original, n.tr.) și apoi (atunci) este prea târziu!

* * * * * * *


Uitați câteva versuri din cântec:

Viermi în flăcări (arzători) se târăsc înăuntru, viermi în flăcări se târăsc afară în buric și afară din gură! În (prin) față și afară prin spate (sau fund, n.tr.)! În ochi și afară din (prin) urechi! Noi țipăm după milă și cu toate acestea NIMĂNUI nu-i pasă sau aude! Durere extrem de fierbinte în sângele meu râuri de fecale, lavă, vomă, și sânge arată ca un potop! Flăcări peste tot și cu toate acestea ele nu emană NICIO lumină! Tot ceea ce am eu este fiecare fel de durere, teroare, tortură, și spaimă! Eu sunt un Cetățean în IAD!

Acesta este primul nivel de IAD celelalte nivele NU există cuvinte să le descriu! Iadul este atât de fierbinte (încât) el fierbe carnea de pe pielea mea cum să descriu durerea INFERNALĂ în care mă aflu! Îmi este așa de sete totuși nu am nici măcar urină sau lacrimi de băut! Și O DUMNEZEUL meu cum pute acest IAD! AHHHH, eu sunt un Cetățean în IAD!

NU există NICIO apă de niciun fel nici măcar transpirație să-mi răcoresc fruntea, eu știu că din Iad eu niciodată nu voi fi eliberat și demoni mă blesteamă (sau înjură, n.tr.) și mă batjocoresc! Eu strig la DUMNEZEU să mă ajute! Totuși EL NU aude! În schimb vocea satanei râde și derâde! HaAa! NU există NICIUN DUMNEZEU și NU există milă aici! Eu am tortură, teroare, și Damnare și fiecare fel de FRICĂ! Dar NU există NICIUN DUMNEZEU AICI! Hahaha!

* * * * * * *


Mie mi se (re)amintește cum DUMNEZEU în mila SA L-a dat pe YAHUSHUA, Unicul LUI Fiu să sufere crucificare pentru păcatele mele și pe o cruce EL a atârnat! Doar pentru ca de IAD eu să fiu liber și ca satana să NU mă poată DELOC revendica! Dar eu am refuzat Sângele lui YAHUSHUA pentru a-mi acoperi păcatele eu am vrut să-mi trăiesc propria mea viață (sau, să-mi trăiesc viața) și astfel eu L-am negat! Eu știu că eu nu am pe nimeni pe care să dau vina (în afară de mine, n.tr.) acum pentru totdeauna eu voi trăi pe domeniul rău (malefic) al satanei cu fiecare fel de tortură și rușine! Vrând să mor dar uitând că nu există nicio moarte gândindu-mă că va fi mai bine mâine dar uitând că eu am plecat PENTRU TOTDEAUNA! Așa este să fii un CETĂȚEAN în IAD!!!

Unde Oroarea este atât de sinistră! NICIO limbă nu poate spune! Toată lumea care vine aici vor trebui să sape până la propriul lor nivel înainte să moară (vag în original; se poate referi la faptul că, într-una din Sfintele Profeții, YAHUVEH a spus că le permite unor oameni să-și sape mormintele cu propriile lor limbi, pentru a coborî la nivelul de iad la care ei vor merge după moarte, n.tr.)! Și atât de profund (este nivelul până la care, n.tr.) sunt tencuite (stivuite) păcatele vostre! Dar păziți-vă cel mai mare dintre toate păcatele este RESPINGEREA LUI YAHUSHUA! (De la) o cameră de tortură la următoarea ceea ce pare cel mai rău coșmar al vostru este DOAR satana ÎN CEA MAI BUNĂ FORMĂ a lui! Astfel este să fii un CETĂȚEAN ÎN IAD!!!!!

La sfârșitul acestui cântec DOMNUL mi-a dat o nouă viziune, dacă voi ascultați caseta voi ați auzi entuziasmul din vocea mea când DOMNUL mi-a arătat MILIOANE de suflete venind în RAI care NU ar fi fost acolo dacă ele NU ar fi auzit acest cântec, sau versurile acestui cântec!

Eu mă rog DRAGĂ SFÂNT DUH în Numele lui YAHUSHUA, fie ca NIMENI care citește aceasta să nu se ducă în IAD. Constrânge-i să vină ACUM și să spună Rugăciunea Mântuirii și apoi s-o mărturisească înaintea altora și anunțați-mă dându-mi un e-mail pentru ca și eu să pot ști că cineva ascultă această avertizare. SFÂNTUL DUH după cum este uns acest cântec eu contez pe TINE să ungi această pagină de asemenea cu puterea TA de convingere și să salvezi (sau mântuiești) suflete pentru ca nimeni care citește aceasta sau spune rugăciunea mântuirii să nu devină CETĂȚENI ÎN IAD! În loc de aceasta fie ca NOI să ne bucurăm pe măsură ce (când) numele lor sunt scrise în Cartea Mielului A Vieții și ei decid să fie CETĂȚENI ÎN RAI! Pentru cei dintre voi care tot NU sunteți convinși CITIȚI MAI DEPARTE. Dar păziți-vă că aceasta poate fi ultima VOASTRĂ Șansă!

Biblia spune că SFÂNTUL DUH nu se va lupta întotdeauna cu omul (limbaj original identic cu versiunea Engleză a Genezei 6:3, „Atunci DOMNUL a zis, DUHUL MEU nu va rămâne (sau, nu se va lupta, conform notelor ediției) pentru totdeauna în om (cu omul), pentru că el este carne (trup; natură umană sau pervertită, conform notelor ediției, n.tr.); zilele lui vor fi în număr de o sută douăzeci de ani,” n.tr.). Astăzi este ziua Mântuirii, mâine poate fi prea târziu. Nu există aproape nimeni în IAD care NU se roagă la DUMNEZEU pentru milă. Dar NU mai există milă! Rezervarea voastră se face acum cât timp voi încă trăiți... va fi (sau, ce alegeți, n.tr.) Rai sau Iad? Este Alegerea voastră!!!! Recent noi i-am trimis acest cântec cuiva pentru a ajunge la Carman cântărețul, pentru a vedea dacă el îl va înregistra. YAHUSHUA a promis că atunci când el îl aude el va vrea să-l înregistreze și milioane de suflete vor fi salvate (sau mântuite, n.tr.). Vă rog Creștinilor AVERTIZAȚI-I PE CEI PIERDUȚI! Înainte ca ei să devină CETĂȚENI ÎN IAD!!! AVERTIZAȚI OILE PIERDUTE!

Copyright de Apostol Elisabeth (Elisheva) Elijah

Vă rog dacă îl cunoașteți pe Carman sau dacă voi vreți să copiați și să i-l trimiteți lui el este cel cu ungerea de a înregistra ceea ce mi-a fost dat mie. SFÂNTUL DUH mi-a spus aceasta când mi-a fost dat mie. Eu NICIODATĂ nu îl voi mai înregistra din nou. Eu a trebuit să devin foarte bolnavă pentru această ungere. Eu am avut o vizitare de la un Cetățean din Iad sau o Viziune Deschisă! Batjocoriți-mă dacă vreți, dar milioane vor veni la YAHUSHUA din cauza acestui cântec, „Cetățean în Iad!”

Citiți Iuda 1:1-25


Iuda – Nouă Traducere În Limba Română (NTLR), 2006

„1 Iuda, slujitorul lui YAHUSHUA MASHIACH, şi frate al lui Iacov, către cei chemaţi, care sunt iubiţi de Dumnezeu Tatăl şi păstraţi pentru (sau, conform notelor ediției, păziţi de, n.tr.) YAHUSHUA Mesia, și chemați: 2 îndurarea, pacea şi dragostea să vă fie înmulţite! 3 Preaiubiţilor, în timp ce doream cu toată nerăbdarea să vă scriu despre mântuirea pe care o împărtăşim împreună, m-am simţit nevoit să vă scriu şi să vă îndemn să luptaţi pentru credinţa care le-a fost dată sfinţilor o dată pentru totdeauna. 4 Căci s-au strecurat între voi unii oameni neevlavioşi, a căror condamnare a fost scrisă cu mult înainte, care schimbă harul lui DUMNEZEU în desfrâu şi-L neagă pe singurul nostru Stăpân şi DOMN, YAHUSHUA Mesia. 5 Vreau să vă aduc aminte, deşi voi ştiţi toate acestea o dată pentru totdeauna, că DOMNUL ŞI-a salvat Poporul din ţara Egiptului, dar la urmă i-a nimicit pe cei ce n-au crezut. 6 Iar pe îngerii care nu şi-au păstrat poziţia, ci şi-au părăsit propria locuinţă, pe aceştia EL i-a păstrat în lanţuri veşnice, în beznă, pentru ziua cea mare a judecăţii. 7 Tot astfel, cei din Sodoma şi Gomora şi cei din cetăţile dimprejur, care s-au dedat la perversităţi în acelaşi fel ca aceştia şi s-au dus după trupul altora, sunt arătaţi acum ca exemplu, suferind pedeapsa unui foc veşnic. 8 Tot aşa, aceşti visători îşi pângăresc trupurile, resping autoritatea şi îi batjocoresc pe cei glorioşi. 9 Însă nici Arhanghelul Mihail, când i se împotrivea diavolului (în Limba Greacă diabolos înseamnă bârfitor, defăimător, calomniator, conform notelor ediției, n.tr.) şi se certa cu el pentru trupul lui Moise, n-a îndrăznit să aducă împotriva lui o acuzaţie batjocoritoare, ci doar a zis: „DOMNUL să te mustre!” 10 Aceştia însă batjocoresc lucrurile pe care nu le înţeleg şi sunt distruşi prin lucrurile pe care le înţeleg din instinct, ca vieţuitoarele fără raţiune. 11 Vai de ei! Căci au urmat calea lui Cain! S-au aruncat în rătăcirea lui Balaam pentru o răsplată şi au fost distruşi într-o răzvrătire ca a lui Core. 12 Ei sunt nişte pete de murdărie la mesele voastre de dragoste, ospătându-se fără ruşine împreună cu voi, hrănindu-se doar pe ei înşişi; sunt nişte nori fără apă purtaţi de vânt, nişte pomi tomnatici neroditori, de două ori morţi, dezrădăcinaţi, 13 nişte valuri sălbatice ale mării, spumegându-şi ruşinile, nişte stele rătăcitoare, cărora le este păstrat pe vecie întunericul beznă. 14 Şi despre aceştia a profeţit Enoh, al şaptelea de la Adam, spunând: „Iată, DOMNUL vine cu zeci de mii de Sfinţi ai SĂI, 15 ca să facă judecată împotriva tuturor şi să condamne orice suflet pentru toate lucrările lor nelegiuite, pe care le-au înfăptuit, şi pentru toate cuvintele grele, pe care păcătoşii neevlavioşi le-au rostit împotriva LUI.” 16 Ei sunt cârtitori, nemulţumiţi, umblă după poftele lor; gura lor rosteşte lăudăroşenii (sau, lucruri extraordinare, conform notelor ediției, n.tr.) şi îi linguşesc (sau, îi uimesc, conform notelor ediției, n.tr.) pe oameni pentru propriul lor beneficiu. 17 Însă voi, preaiubiţilor, aduceţi-vă aminte de cuvintele spuse mai dinainte de Apostolii DOMNULUI nostru YAHUSHUA Mesia. 18 Ei vă spuneau că în vremea din urmă vor fi batjocoritori care vor umbla după poftele lor nelegiuite. 19 Ei sunt cei care produc dezbinări, sunt lumeşti şi nu au DUH. 20 Însă voi, preaiubiţilor, zidiţi-vă pe credinţa voastră cea sfântă şi rugaţi-vă prin RUACH ha KODESH (DUHUL SFÂNT). 21 Ţineţi-vă în dragostea lui YAHUVEH, aşteptând îndurarea DOMNULUI nostru YAHUSHUA Mesia, care vă va duce la viaţă veşnică! 22 Fiţi îndurători cu cei ce se îndoiesc, 23 pe alţii salvaţi-i smulgându-i din foc, iar altora arătaţi-le îndurare, dar cu teamă, urând până şi tunica mânjită de fire (conform notelor ediției, limbaj literar pentru carne, trup, sau natura păcătoasă a omului, n.tr.)! 24 Iar a Celui Ce poate să vă păzească de cădere şi să vă facă să staţi fără pată şi plini de bucurie înaintea Slavei LUI, 25 a singurului DUMNEZEU, Mântuitorul nostru prin YAHUSHUA Mesia, DOMNUL nostru, a LUI să fie Slava, măreţia, puterea şi autoritatea, înainte de toţi vecii, acum şi pentru toţi vecii! Amin.”

Luca 16:19-31 – Noua Traducere în Limba Română, 2006

Bogatul şi Lazăr


„19 Era un om bogat, care se îmbrăca în purpură şi in subţire şi care în fiecare zi se bucura de lux. 20 La poarta lui zăcea un om sărac, al cărui nume era Lazăr şi care era plin de bube. 21 El dorea mult să se sature cu firimiturile care cădeau de la masa bogatului. Până şi câinii veneau şi-i lingeau bubele. 22 Săracul a murit şi a fost dus de îngeri în sânul lui Avraam (conform notelor ediției, poate fi un banchet, masa din Regatul lui DUMNEZEU, n.tr.). A murit apoi şi bogatul şi a fost înmormântat. 23 În Locuinţa Morţilor (Hades), unde se afla în chinuri, şi-a ridicat ochii şi l-a văzut de departe pe Avraam şi pe Lazăr în sânul acestuia. 24 El a strigat:

– Părinte Avraam, ai milă de mine şi trimite-l pe Lazăr să-şi umezească vârful degetului în apă şi să-mi răcorească limba, căci sunt atât de chinuit în flacăra aceasta!

25 Însă Avraam i-a răspuns:

– Copile, adu-ţi aminte că în timpul vieţii tale, tu ai primit lucrurile bune, iar Lazăr le-a primit pe cele rele, aşa că acum, aici, el este mângâiat, iar tu suferi. 26 Pe lângă toate acestea, între noi şi voi a fost pusă o prăpastie mare, astfel încât cei ce vor să treacă de aici la voi, să nu poată, şi nici cei de acolo să nu poată trece la noi.

27 El a zis:

– Atunci, te rog, părinte, să-l trimiţi în casa tatălui meu, 28 căci am cinci fraţi, ca să le mărturisească aceste lucruri, aşa încât să nu vină şi ei în locul acesta de chin!

29 Avraam i-a răspuns:

– Îl au pe Moise şi pe Profeţi (Vechiul Testament, care era împărţit în trei secţiuni: Legea (Moise), Profeţii şi Scrierile, conform notelor ediției, n.tr.); să asculte de ei!

30 Dar el a zis:

– Nu, părinte Avraam, ci dacă se va duce la ei cineva dintre cei morţi, se vor pocăi!

31 Însă Avraam i-a răspuns:

– Dacă nu ascultă de Moise şi de Profeţi, nu vor fi convinşi nici dacă ar învia cineva dintre cei morţi!”

Contact AmightyWind