Profeti 90

HVA Er Navnet Til RUACH ha KODESH?"JEG ER MAMMA SHKHINAH, også kalt
MAMMA VISDOM og JEG er HERLIGHETEN til YAHUVEH!"


Jeg ber at ikke hat mail vil komme fra de som har en ånd av en Fariseer, de som har en religion og ikke et forhold med YAHUVEH og YAHUSHUA og ikke har anelse hva salvelse er. Jeg vet jeg har blitt salvet som en Hellig Profet og det er ikke en popularitet konkurranse ,ellers ville jeg ha tapt, YAHUSHUA fortalte meg det for lenge siden. De falske profetene er de som bare utgir gode beskjeder, sånn at de ikke fornærmer noen. Vær så snill å be for denne Menighet og meg selv og alle som hjelper og er partnere i den, og det inkluderer Bruden til YAHUSHUA. Vær så snill Bruden til YAHUSHUA, skriv og introduser deg selv, vi vil før eller siden besøke ditt land ,og hvis du vil ha sammfunn med oss, la oss bli kjent med hverandre.

En av mine største belønninger på jorden er å bli kjent med den Hellige Bruden til YAHUSHUA, de som i sannhet elsker og tjener og setter YAHUVEH og YAHUSHUA først i deres liv og kjærlighet. Hvis du har skrevet til meg før og jeg ikke fikk skrevet tilbake, vær så snill å skriv igjen.

Vår email har blitt stjålet i fortiden, men jeg tror i tillit at det ikke vil skje mer.

Dette ordet kom frem da jeg begynte å be og søke etter Navnet til RUACH ha KODESH(Hellige Ånd). RUACH ha KODESH er en tittel, en beskrivelse av en jobb. Likevel, det er ikke RUACH ha KODESH`S(Hellige Ånd`s)Navn. Jeg opplyste hva jeg kaller"Festmåltid Bord Drømmen" og jeg vil aldri glemme hvor mye kjærlighet den skjønne eldre kvinnen ved bordet hadde for meg. Hun var absolutt vidunderlig ,uten en linje eller en rynke på hennes annsikt, allikavel utskillet jeg at hun var en eldre kvinne. Hun hadde skjønt langt hvitt bølgende hår ned hennes rygg. Hun elsket meg med en kjærlighet av en hengiven Mor; det vises i hennes øyne og annsikt, jeg kan tale om hvor mye hun hadde meg kjær. Jeg la mitt hode kjærlig på hennes skulder i drømmen.

Original Drøm Mottatt April 16,1999 Elisabeth Sherrie Elijah

Vær så snill å legg merke til ÅPENBARINGEN av denne drømmen(nedenfor) kom på den samme måneden og dag(4/16) TRE ÅR ETTER! Vi bare merket dette da vi forberedte å legge ut denne siden!

Jeg hadde en drøm om at jeg satt i et veldig stort rom. Jeg følte som om det var i Israel. Jeg vet at det ikke var i Amerika. Jeg satt ved et skjønt bord med lintøy bord-duk og skjønn dekorert tilberedning på bordet med de mest fineste tallerkener og sølvtøy jeg har noen sinne sett. Allikavel var det ingen mat på bordet. Jeg satt ved bordet ved siden av en skjønn eldre kvinne og lente mitt hode på hennes skulder og følte hennes mors kjærlighet. Der var en eldre mann i rommet også, og han hadde akkurat fortalt meg at alt på bordet var allerede velsignet, til og med duken og sølvtøyet! Alt var klart. Vi ventet bare på gjestene, og spesielt personen eller personene, jeg var ikke sikker hvilken, fra hvor de spesielle druene vokser som var brukt til å lage vin.

Kiersk eller Kierska var skrevet på flasken. Der var en eldre mann med hvitt hår der også ,og han var som en elskede far for meg og han viste flasken til meg. På den andre siden av vinen innepakket, var en serviett på som jeg hadde brodert en frukt kurv full av store purpurfarget druer på en vinranke. Druene var veldig store og veldig fargerike. Det var som om denne servietten jeg hadde brodert var på en plass av ære, og jeg viste den til mine nærmeste venn som satt ved bordet med meg, jeg har aldri brodert før.

Kvinnen som jeg lente meg mot, jeg følte veldig nær til henne som en mors figur, mannen var som en Fars figur. Jeg følte meg trygg og sikker på den plassen, og veldig mye elsket. Jeg var imponert og kommenterte til min venn at ALT som var brukt til den middagen var allerede velsignet! Kjøkkenet hadde en stor åpning hvor vi kunne se inn, allikavel så jeg ingen på kjøkkenet. Inngangsdøren til kjøkkenet var på høyre side. Åpningen som en kunne se inn i kjøkkenet var rett i front av vårt bord. Vi bare ventet på gjestene, spesielt på de som fra hvor den nye vinen, som ikke var åpnet var lagd. Vi ventet på denne personen eller personene å ankomme først.

***************************************************************************

Bekreftelse

Kjære Sherrie,
Din drøm som du fortalte meg om, jeg føler det er om Lammets Bryllup`s Måltid!!! Nøkkelen til det var bordet som var velsignet før maten var på det ,og "middags servietten" du broderte. Alle vil ha gjerninger som de presenterer til Herren, men de er som skitne filler, men du Elisabeth Sherrie, har YAHUSHUA velsignet og velsignet dine filler og forandret dem til en serviett. Brodering er en type av veving og veving er en type av NETT ,og bildet som var på representerer tiden,forsøk, og å passe på noe. Jeg tror at servietten representerer dine nett sider. Jeg tror også at Kjøkkenet kan representere Himmelen ,og Spise stuen representerer en annen plass. På grunn av det ser ut som at det vil bli arbeid å gjøre før vi går inn i Himmelen, det er fordi du er i dette rommet.

Kierska er KHERSA, en landsby nær østre kyst ved Galileer Sjøen. Etter alle disse årene, så har det endelig blitt åpenbart under en Bibel studie med Elisabeth og hennes ektemann, Apostle Nikomia.

Elisabeth har ventet på denne åpenbaringen til hvor denne plassen er, på grunn av disse er de to gjestene som hun har ventet på, som bringer den nye vinen med dem. Profeter med tydning av drømmer vær så snill å be for tydning av denne drømmen, ettersom disse to gjestene kommer rett før Lammet`s Bryllup.

YAHUSHUA forteller nå Nikomia og Elisabeth denne åpenbaringen om å kalle disse to mennene fram, som er profeter, og at i hennes drøm venter hun på disse to mennene som har den nye vinen, og de kommer fra et land hvor den nye vinen er lagd(KHERSA).

Vi ber alle de som leser dette om å begynne å be og gå i forbønn, sånn at noen som leser dette vil gjennkjenne hvem disse to profetene er, og spør dem om å kontakte Niko eller Elisabeth Elijah Nikomia øyeblikkelig. Vi spør etter alle de med kontakter i Israel å be andre Messianske Jøder om de vet om to sånne salvede profeter som er fylt med denne unike nye vinen. Niko og Elisabeth er VELDIG SPENT, for dette beviser hvor nærme vi er til Lammet`s Bryllup og når YAHUSHUA kommer og henter SIN Brud!

Hvis du kjenner noen Messianske Jøder eller Kristne som bor i KHERSA eller i nærheten, vær så snill å få dem til å emaile oss på Contact Us

Matteus 22:1-14

YAHUSHUA sa også at HAN ikke kom til å drikke vin før HANS gjenkomst, kan det være at dette er hvor vinen vil komme fra? Dette er alt jeg vet akkurat nå.

Navnet er tilbakeholdt på senderens ønske.

***************************************************************************

Beskjed fra Elisabeth Sherrie Elijah,
Husk på at vi venter på noen som kommer fra Kiersk eller Kierska hvor vinen er tappet og ligger i hylla.Denne plassen er hvor druene kom fra og vinen kommer fra. Personen som kommer er veldig spessiell hvor vinen er fra. Jeg så navnet på vin flaska. Jeg søkte på internettet etter den plassen Kiersk eller Kierska og kunne ikke finne en by som den i Israel.

Hvor er Kierska? Eller var det Kiersk?

Hvis du vet det eller er kjenner til dette stedet, vær så snill å skriv til meg på Contact Us .

Jeg har alltid lurt på hvilken kvinne som kunne elske meg som det. I denne verden, har jeg aldri hatt en kvinne mentor meg som en Mor, jeg har aldri kjent en jordisk kjærlighet av hverken en tante eller bestemor. I samme drømmen hadde jeg en Far`s figur også med hvitt hår som elsket meg så mye, han viste stolt frem det vevde arbeidet av kunst jeg hadde gjort, på en vegg foran bankett bordet ,så alle kunne se det.

I denne verden har jeg aldri hatt en mannlig figur som en Far, eller noen elskede forhold til en mann, utenom min elskede ektemann og brødre i YAHUSHUA som gjennom tester jeg vet har blitt testet og blitt beviste trofaste. Så hvem er denne kvinnen i Himmelen? Hennes kjærlighet var så overvelmende og så ekte at jeg følte det omringet meg, til og med på en større måte siden jeg hadde drømmen. Jeg sørger ikke lenger at jeg aldri har kjent hvordan det er å ha en kjærlig Mor eller Far. Jeg vet at i Himmelen har jeg den største kjærlighet av en Mor og en Far noen kunne noensinne håpe på. Allikavel, hvem er denne kvinnen? Min jordiske biologiske mor er i helvete uten tvil, hun ga meg bare hat og misbruk. Så hvem er denne elskede Mor i Himmelen?

Jeg har nå svaret på det...Nå trenger jeg dine bønner for å gi meg motet til å tale det frem, på grunn av de organiserte kirkene vil bli veldig vrede ,og til og med de som har trodd den menneskelagde læren, og feil oversettelse i skriftene i det Nye Testamentet vil kalle meg en falsk Profet, og allikavel vet jeg at jeg vet at jeg vet, jeg har blitt gitt en hemmelighet fra Himmelen`s Trone. I skriftene så deler YAHUVEH og YAHUSHUA hemmeligheter med Profetene og Apostlene.

Nå har jeg den ære å dele denne hemmelighet med dem som vil gjenkjenne stemmen til RUACH ha KODESH. Dette kan være den mest kontroversielle profeti noen gang gitt ut til nå. Allikavel gjør jeg det i lydighet, så andre som har sørget etter manglende kjærlighet til et mor/barn forhold, vil forstå hvis de har tatt imot YAHUSHUA så har de hatt det hele tiden. Ingen lærte meg dette; i sannhet er dette en åpenbaring rett fra Himmelen.

I salomons ordspråk og Salmenes bok visste du at visdom er kalt en`Hun`? Uten å nøle la meg forklare hvordan jeg lærte Navnet til den dyrebare RUACH ha KODESH ,også kalt DEN HELLIGE ÅND. Her kommer jeg til å dele den mest intime hemmelighet noen gang gitt ut til meg, allikavel den mest velsignede til nå.

Etter du leser dette vær så snill å ta tid til å lese Visdommen`s Bok(Book of Wisdom) Bibelen sier,`YAHUVEH deler HANS hemmeligheter med HANS Profeter`. Det hele startet da jeg tok meg ett bad før vi reiste ifra Sør Afrika. Vi bodde i Port Alfred ved havkanten da denne åndelige opplevelsen fant sted. Jeg ba alene og spurte Abba YAHUVEH, i Navnet YAHUSHUA,"Hva er navnet til RUACH ha KODESH utenom HELLIG ÅND?" Jeg ba og sa,"Abba YAHUVEH, DU åpenbarte DITT NAVN, YAHUSHUA DU åpenbarte DITT navn, men har DEN HELLIGE ÅND et NAVN eller er det bare en tittel eller en jobb beskrivelse?

Jeg tok et Jacuzzi bad, jeg har alltid tenkt at det boblende vannet fra badekaret symboliserer livets vann, og jeg spør alltid DE Hellige Engler om å røre opp vannet, som i gamle dager. Mange ganger har jeg fått større salvelse når jeg har badet og tilbedet og sunget sanger av pris under denne tiden. Profetiske beskjeder og åpenbaringer har kommet fram, og sjeldent kan jeg bade uten å be,synge og prise YAHUVEH,YAHUSHUA, og RUACH ha KODESH. Det er en intimitet med vår PAPPA YAHUVEH som jeg føler så intens mens jeg synger sanger av pris og tilbedelse ,som kommer fra mitt hjerte til dem alle 3.

[Og ettersom jeg søkte svaret til spørsmålet,"Hva er Navnet til Den Dyrebare RUACH ha KODESH", skatte-kiste på Hebraisk og Aramic oversettelse, les (the book of visdom), den har blitt ignorert på grunn av at King James ikke godkjente den å være inkludert. Ikke stol på bare hva Romerne skrev.`Studer og vis deg selv godkjent.`]

Jeg vil si her, at det nedenfor er bare en av mange profetier som er gitt til meg, som ikke har blitt lagt ut ennå. Så mye skjer bak kulissene. Vi hadde det veldig travelt i Sør Afrika ,og ennå ettersom vi reiser rundt i verden. På ingen måte føler jeg meg verdig nok til å ha blitt gitt den ære å introdusere deg til Navnet av DEN HELLIGE ÅND. Det er en ære å bli kalt en Profet, og allikavel er det også en fryktelig ting. Jeg er holdt ansvarlig for hva jeg sier, og hva jeg ikke sier. Nå gir jeg ut dette ordet ettersom veiledet av RUACH ha KODESH. Alt jeg ber deg om å gjøre, er å ta tiden og lese det mer enn en gang, og til dem som hører stemmen til RUACH ha KODESH, som jeg nå kaller enten MAMMA Visdom, eller MAMMA SHKHINAH HERLIGHET, hvis du hører HENNES stemme vær så snill å skriv til meg.

Vær så snill å lære andre, selv om de avviser deg for det. Vær så snill å studer alle bevisene jeg har samlet til nå, studer det og se at jeg ikke sier noe som ikke er i skriftene. Bare oversetterne i det Nye Testamentet har forandret `Hun`til`Han`.

Denne åpenbaringen var først utgitt til meg i Sør Afrika, men jeg har ventet til flere bekreftelser har kommet fra Himmelen, ettersom når jeg skulle utgi den. Jeg ba om når jeg skulle gi ut denne beskjeden mer enn noen annen til nå, på grunn av alt hatet som vil bli spydd ut mot meg fra de som bekjenner seg Kristne, eller etterfølgere av YAHUSHUA, og allikavel ved deres frukt så vet du de bare har en form av Hellighet ,men ingen Hellighet innvendig. De organiserte Kirkene vil skjære tenner i sinne, på grunn av de ikke er interesert i sannheten og åpenbaringene gitt til en Hellig Kvinnelig Profet. Det vil være de oppriktige som vil bare sitere de feil oversettelsene av hvor det er skrevet i det Nye Testamentet, der de kaller DEN HELLIGE ÅND en`HAN`. Trenger jeg å påminne deg hvordan stoltheten til en mann går inn mer enn en gang, når det kommer til det kvinnelige kjønn i de Hellige Skriftene ,og de som beskrev de Hellige Skriftene hvor fordom mot hvilken som helst Åndelig kvinnelig leder?

Til og med denne profetien ble gitt til meg Februar.27,2007 jeg ble fortalt å ikke gi den ut før August.27,2007. Jeg vil at du skal vite at bare en håndfull personer har visst om denne Profetien. Jeg ventet med vilje og var takknemmlig hver dag jeg ikke trengte å gi ut denne nyeste profetiske beskjeden, på grunn av i sannhet ,ingen liker å bli avvist eller skjelt ut, spesielt ikke av Kristne som påstår at de tilbeder den samme Messias som vi gjør, men de kaller HAM JESUS KRISTUS og vi kaller HAM ved HANS Hebraiske og Aramaic Navn YAHUSHUA eller YAHSHUA, avhengig hvem du snakker til.

Til mine fiender og de som vil bli sjalu og si hvorfor ville RUACH ha KODESH velge deg til å gi ut denne beskjeden? Det er et godt spørsmål, jeg er sikker på at hvilken som helst profet kunne ha gjort det samme. Jeg bare vet at jeg ble valgt, og så mye som mitt kjød ikke ser frem til de hatefulle ordene som vil bli siktet i min retning, jeg vet også at jeg ikke kan feile den Dyrebare RUACH ha KODESH og YAHUVEH.

Min elskede ektemann spurte meg hvor lenge før du gir ut denne profetien? Jeg sa,"Jeg vet datoen men først må jeg ha flere Skrifter å henvise til."Aug.27,2007 er datoen Himmelen valgte for fødselen av denne Profetien ,og fødselen av den nye web design til denne Menighet Side. Forestill deg min overraskelse ettersom jeg skriver dette nå, ennå i Europa og se datoen denne Profetien ble gitt,Februar.27,2007 og Profeti 89 ble gitt Januar 27,2007. Alle 3 datoene er på den 27 i måneden.

Wikipedia sier"det Hebraiske ordet RUACH(Aramic RUCHA) er i grammatikk feminin som uttalelsen RUACH ha KODESH. Dette passer sammen med rollen til Ruach HaKodesh som"trøster"(Johannes 14-16) og indifikasjonen til "trøsteren" med YHWH som er som en"mor"(Jesaia 66:13)....Det er også flere gjennomganger der Peshitta det selv sammenlikner RYACH Ha KODESH med feminine verb og/eller feminine modifikasjoner...Fakta er at Peshitta Aramic til Romerne 8:16 åpner med "Og HUN Ruach gir vitnesbyrd".

YAHUSHUA INDIKERER AT ÅNDEN ER FEMININ: Som svar på et spørsmål fra Nicodemus som spurte,"Men hvordan er det mulig for en mann å bli født når han er gammel? Kan han entre hans mor`s mage en gang til og bli født?(john3:4)

YAHUSHUA svarte,"Ingen kan komme inn i Himmelen`s Rike uten å bli født fra vann og ånd. Kjød kan gi fødsel til bare kjød;det er Ånden som gir fødsel til Ånden."(Johannes 3: 5-6)

Når YAHUSHUA svarte så indrømmer HAN at HAN var født fra Ånden også. HAN sier HAN var ikke alltid kjød, men HAN var ÅND før HAN kom til jorden, var HAN ikke? Så derfor, åpenbaringen gitt til meg slo meg ettersom jeg leste dette igjen før jeg la det ut. YAHUSHUA indrømmer HAN også måtte bli født fra Ånd og selfølgelig dette ville bety DEN kalt DEN HELLIGE ÅND. Det er bare 3 i GUDOMMELIGHETEN , er det ikke? HELLIGE FAR YAHUVEH,HELLIGE Sønn YAHUSHUA, og HELLIGE ÅND på Hebraisk kalt RUACH ha KODESH.

Hva var vi før vi ble kjød? Når vi ble skapt i Himmelen måtte vi ha vært Åndelige vesener for mangel på bedre ord? Skriftene sier,"Kjød og blod kan ikke entre inn i Himmelens Rike." Derfor , hvordan ble vi skapt i Himmelen? Jeg tror dette er en profeti hvor RUACH ha KODESH taler ut og gir noen svar, på en måte jeg ikke har hørt før. Jeg tror kunnskapen vil riste denne verden åndelig og fysisk. Jeg tror at den sanne Bruden til YAHUSHUA ha MASHIACH vil ha åndelige øyne til å se og åndelige ører å høre med. Dette ordet fra Himmelen har bringt meg så mye fred og glede, jeg har nå den ære å dele dette med mine Hellige Brødre og Søstre.

Jeg har vært på internettet i over 14 år og profetert ,og frukten til denne Menigheten har bevist at den er god. Når du leser alle frelses rapportene så vil du se hvor langt denne Menighet har nådd. Jeg er ikke en Profet som er her i dag og er borte imorgen, som kopierer nyheter og sier det er profeti. Når du ikke hører en ny profeti er det fordi jeg venter på den rette tid til YAHUVEH når HAN sier,"Gi ut Ordet." Jeg bare adlyder. Jeg indrømmer når dette ordet var gitt til meg at jeg var sjokkert. Jeg har aldri hørt noe sånt før. Så jeg gravde i de Hellige Skriftene og fant bevis ,til og med i King James Bibelen. Vær så snill å send meg dine studier hvis du er enig at dette er et sant ord fra Himmelen. Jeg trenger all den oppmuntring jeg kan få, og bevis å støtte det med.

Jeg inkluderer noen få skrifter til deg å tygge på. Jeg indrømmer dette er sterk åndelig mat og ikke for den svake i tro.

Adam`s var ikke født, han var formet ut av støv. Eva var ikke født, hun var formet fra Adam`s ribbe. Adam og Eva`s barn var født og de var født gjennom en normal fødsel prosess. YAHUSHUA var født ,men i HIMMELEN og ikke på jorden, hvordan? Ikke spør meg, dette er nytt for meg også. Vi vet at Maria var en jomfru når hun ble gravid . Følger du med på hva jeg sier? Dette er sterk åndelig mat, vil du fordøye det og tygge på det, eller spytte det tilbake på meg? Det er ditt valg! Hallo, jeg er ikke smart nok til å ha funnet på dette. Jeg har bare en høyskole utdannelse ,så du kan ikke kalle meg en utdannet dåre. Dette er i sannhet en åpenbaring fra Himmelen og jeg ber du vil bli velsignet med den som jeg har blitt, og alle de andre jeg har delt den med. Du vil aldri føle deg alene igjen ,til og med hvis du er en foreldreløs som meg. (På Gresk ordet "avlet" er "apokueo" betyr"å bringe frem som fra magen" eller "å gi fødsel til" som betyr unnfangelse av liv.)

Kanskje det første argumentet som kan bli tatt opp som støtte til det feminine kjønn til Den Hellige Ånd er HENNES sammenheng med "Ånden av Visdom"(Exodus 28:3;Paulus brev til Efeserne 1:17). I både det Gamle og det Nye Testamentet er Visdommen ofte profilert som et feminin kjønn:

-"Visdommen har bygd et hus til seg selv, og hogd til syv søyler"(Salomons Ordspråk 9:1)
-Salomons ordspråk kapittel 8 og 9 er en forlenget allegori av Visdom beskrivt som en kvinne.
-"Visdom er kjent av hennes barn"(Matteus 11:19;Lukas 7:35)
-"Derfor så sier YAH`S Visdom, JEG vil også sende dem profeter og apostler..
-"(Lukas 11:49). I denne teksten forliker Herren"YAH`S Visdom" med DEN HELLIGE ÅND som brakte

Guddommelig inspirasjon til dem som skrev Skriftene(2Peter 1:21). Han henstiller til Visdom i det feminine kjønn.

-Det Gamle Testamentet ord til "Visdom" er chokmah, som har en feminin slutt.
-Husk ordet "Visdom" på gresk er oversatt til ordet "Sophia" som er et kvinne navn.
-Så spessielt når du leser King James Bibelen hvor det Nye Testamentet er oversatt på Gresk,

Visdom skulle vært oversatt til Sophia. Hva var grunnen til at oversetterne ikke la til dette?

I disse ende tider så har sannheten som har blitt skjult, kommer den nå frem til disse ende tider.

For Visdom(Sophia) er en elskende ånd...For Herren`s Ånd fyller jorden.

Salomons visdom 1: 5-7

For Visdom(Sophia), som er arbeider av alle ting,lærte meg: for i henne er det kunnskaps ånd, hellig, bare en...For hun er pusten av kraften til YAH, og en ren inspirasjon renner fra Herligheten av Den Allmektige...Og er bare en, hun kan gjøre alle ting: og forbli i henne selv, hun lager alle ting nye: og i alle aldre går hun inn i hellige sjeler, hun gjør dem venner av YAH og profetene. Fordi YAH elsker ingen, men den som er sammen med Visdom(Sophia). YAHUSHUA ha MASHIACH forbinder "Ånden av Sannhet" med DEN HELLIGE ÅND(Johannes 16:13). Visdom (Sophia) og DEN HELLIGE ÅND deler identiske roller(Paulus brev til Korinterne 2:7-11;Paulus brev til Romerne 5:5;1 Johannes 5:6-7KJV). Var det ikke for den maskuline fordom mot kvinner av senere teologer, så hadde Kirka hatt kunnskap om sammenheng i det Gamle testamentet som en ordrett beskrivelse av RUACH ha KODESH(HELLIGE ÅND.)

Det andre argumentet som kan bli fremlagt til støtte for det feminine kjønn av DEN HELLIGE ÅND er funnet i navnene til YAHUVEH og DEN HELLIGE ÅND. Navnet til Gud i det Hebraiske språk er"Elohim." De fleste lærde gjennkjenner at dette ordet har en plural slutt, som noen bruker å foreslå en Gamle Testamentet forventning av TREENIGHETEN. Hva de fleste lærde enten ikke vet eller bryr seg om å informere deres vesentlige del er at"Elohim" ikke er plural av "El" det maskuline formen til navnet. Det er plural av det feminine,"Elowah." Ordet Elohim ville hatt både Maskulin kjønn så vel som Feminin Kjønn forbundet til det. Våre Skapere ville vært av begge Kjønn, og selvfølgelig så vet vi i hennhold til Moseboken at RUACH ha KODESH så vel som YAHUSHUA arbeidet med YAHUVEH med å skape jorden.

Og Elohim skapte mannen i HANS bilde, i bildet av Elohim skapte HAN ham; mann og kvinne skapte HAN dem.Genesis 1:27

Dette indikerer at begge kjønn eksisterer i Guddommeligheten. At DEN HELLIGE ÅND er den angitte representasjonen av det kvinnelige prinsippet er videre støttet av det Hebraiske ordet for "Ånd". Jeg siterer nå Jerome, forfatteren av Latin Vulgate:(Jeg indrømmer jeg ikke har lest Latin Vulgate, men jeg fant den ved å studere etter profetien ble gitt til meg)

I Evangeliet til det Hebraiske som Nasareerne leser står det,"Akkurat nå min mor, DEN HELLIGE ÅND, tok meg." Nå ingen skulle bli fornærmet av dette, på grunn av at"Ånd" på hebraisk er feminin, mens i vårt språk[Latin]er det maskulin og på Gresk er det kjønnsløs. I Guddommelighet derimot er det ingen kjønn.

Jerome`s Kommentar på Isaja 11

Denne forklaringen inneholder en forbløffende bekjennelse. Først, så forteller det oss at det var en tradisjon rundt en sekt av Tidlig Kristne, som trodde at DEN HELLIGE ÅND var vår Herre`s åndelige mor. Etterpå, Jerome - en mer ortodoks figur kan ikke bli forestilt - bekjenner at det Hebraiske ord til "ånd"(Ruach)er feminin, betyr at i det 1st Århundrende Kristne - som mesteparten opererte i den Aramaic verden(Paulus sine kirker var små i sammenlikning) - DEN HELLIGE ÅND var en feminin figur. Det var tapt i oversettelsen fra Hebraisk til Gresk, og etterpå ble det forandret til en maskulin kjønn , når det var oversatt fra Gresk til Latin.

Til sist, teologi-fordom leder Kristne til å tro betydningen av kjønn ikke er viktig. At det ikke er noen kjønn i Gud, derfor betyr det ikke noe om Gud er referert til som "Han" eller "Den." Med mange århundrer av denne oppførselen av Kristne ledere, menneske lagde lærer og ideer, vil jeg ha sannheten og ber ikke om noe, men sannheten fra YAHUVEH. Jeg tror det betyr noe. Vi har ikke lov til å forandre en"toddel eller tittel" av loven, og hvis Gud er representert som et "eksistens" innesluttet både masulin og feminin kjønn, da er vi dumme hvis vi skjuler denne fakta i vår oversettelse av den Hellige Text.

Tenk på en familie, og hva den består av. Jeg mener ikke samme kjønn nonsense av Sodom og Gomorrah eraen, denne verden opplever nå. Tro meg YAHUVEH vil ikke bli spottet lenge, akkurat som Sodoma og Gomorrah høstet hva som ble sådd da, sånn skal det bli igjen med de som unnskylder og gjør disse ting. En familie skal ha en Far, Mor og Barn.

Dette er hva jeg hørte og å tale frem, JEG, YAHUVEH, skapte en løvinne for å bare gi fødsel til en løve, en kvinne kan bare føde et menneske, og ville det ikke være grunn til at bare Gud kan føde en Gud.

YAHUSHUA er den Enbårne Sønn av YAHUVEH! Så hvem er den Himmelske Mor som fødte YAHUSHUA? Er dette hemmeligheten til hva det menes å bli "født" av RUACH ha KODESH? RUACH ha KODESH er Ånd, da blir en som er født på nytt fra HENNE Ånd, og RUACH ha KODESH lever inne i kroppen til vi dør eller blir opprykket til Himmelen, hva enn kommer først. Det er RUACH ha KODESH med HENNES evige natur som skriftene sier, "Å være fraværende fra kroppen er å være tilstedeværende med herren YAHUSHUA." Jeg mottok denne åpenbaringen da jeg prøvde å samle bevis bak det nyeste ordet, Skriften sier, "Det er bokstaven som slår ihjel, men Ånden som gir liv." Dette nye forholdet mellom mennesker og RUACH ha KODESH er en av de tingene som identifiserer en person når de var født på ny.

HVA Er Navnet Til RUACH ha KODESH? "JEG ER MAMMA SHKHINAH,
også kalt MAMMA VISDOM og JEG er HERLIGHETEN til YAHUVEH!"


Skrevet/Talt under salvelse av MAMMA SHKHINAH
gjennom Apostle Elisabeth Elijah Nikomaia
Februar 27, 2007

Del dette med andre. Det eneste jeg spør om er å inkludere bevisene i
skriftene som er inkludert.

**********************************************************************


JEG er MAMMA SHKHINAH, også kalt `Visdom` og på Hebraisk RUACH ha KODESH er også kalt den HELLIGE ÅND. Elisabeth, JEG er den eldre kvinnen`s skulder du hvilte ditt hode på i Himmelen, det du kaller en drøm og allikavel var det ikke bare en drøm, det er så mye mer. Elisabeth, husk på når du delte den drømmen med verden og sa, "Du visste ikke hvem denne kvinnen var ved Bankett Bordet i Himmelen, som elsker meg med en overhvelmende kjærlighet?"

JEG gir deg svaret nå, det var MEG din MAMMA SHKHINAH, din MAMMA VISDOM (På Gresk Visdom er oversatt til Sophia), det er hvorfor du har sørget igjen eller følt et tomrom av aldri å ha kjent en mors kjærlighet. Hvert barn er født med et begjær og et behov for en Mor og en Far`s kjærlighet, på grunn av at alle mennesker er født som babyer med et begjær for jordisk kjærlighet og beskyttelse av en Mor og en Far. Det er MIN KJÆRLIGHET som du vogga i da du satt på Bankett Bordet i Himmelen med MEG og din Himmelske ABBA YAHUVEH, og ventet på andre som skulle bli med. MIN kjærlighet og nærvær omfavnet deg, da JEG er din HELLIGE Mor; JEG er den eneste DRONNINGEN i Himmelen, det er ingen andre.

Satan har hans forfalskende, hun kom som Jezebel og den ånden har invadert de fleste Kirkene hvor en gang JEG kalte dem Hellige. På et tidspunkt MIN HELLIGE ÅND, MITT Hellige nærvær, og Hellige salvelse`s kraft var velkommen så vel som MINE Profeter og Apostler var søkt etter, men nå blir mesteparten fornærmet og jaget bort.

Det er bare en ekte HELLIG MOR, og JEG er også kalt Den HELLIGE ÅND. Tro ikke på løgnene den Katolske Kirka lærer ettersom de tar Miryam(Maria) YAHUSHUA`S jordiske mor, og legger henne til som en del av den Hellige Treenigheten. Hun var HANS jordiske mor, men JEG er HANS Himmelske Mor.

Det er ingen forbeder foran tronen utenom YAHUSHUA, bare gjennom HANS Navn og bare gjennom HANS Blod Offer, som er kalt den NYE Blod Pakten er der Frelse. YAHUSHUA`S jordiske mor trengte også en Frelser, hun var ikke perfekt, hun sa heller ikke at hun var det, hun til og med kalte HAM Herre, og hvis hun hadde vært perfekt så ville det vært henne`s blod offer på Golgata som ville ha vært synde-offer. Hun spurte aldri om noen ville tibede henne, heller ikke hadde hun noe begjær til det. Hun vil bare at mennesker blir vist til hennes sønn YAHUSHUA ha MASHIACH. Advar Katolikkene om å ikke kalle på det navnet på døds timen deres, istedet kall på det eneste Navnet som kan frelse YAHUSHUA ha MASHIACH!

JEG uttaler disse åpenbaringene gjennom deg Elisabeth sånn at du vil fortelle det Hellige folk. Hvis de vil ta imot hva som er sagt i denne profeti, så vil de igjen se tegn, under og mirakler som i gamle dager når YAHUSHUA gikk på jorden. Hvis de vil omfavne sannhetene til den Sanne Sabbat, og JEG mener ikke Søndag! Lær viktigheten av å ære YAHUSHUA gjennom de Hellige Fester. Unnvik de hedenske Helligdagene som prøver å ta plassen til de sanne Himmelske Hellig Dagene, bruk de Hebraiske Hellige Navnene, lev Hellig og gå ikke på kompromiss eller bli skamfull av å uttaler hva som du vet er sant. Du vil se en større salvelse enn du noen gang har opplevd i disse ende tider.

De Hellige har blitt mer hellig og de onde har blitt mer onde, nå er tiden inne for en større salvelse og åpenbaring gjennom profetiene og ord til kunnskap. Ta ikke nattverd for gitt, det er et daglig våpen som skal bli brukt mot satan, ettersom du legger ham (satan) i minne (at) han har ingen krav på deg! Tilbakevis synd og syndere og ikke frykt hva andre tror når du uttaler og advarer. Vil du heller fornærme vanlige mennesker eller YAHUVEH? Det er så trist, hvordan friheten til å tale ut mot ondskapen på denne jorden er blitt dempet, på grunn av at så mange av MINE Hellige Barn forblir stille. En frihet etter en annen er strippet vekk fra dere alle i denne verden!

Hvor var de Hellige Barna i Amerika og rundt om i verden, da Dommer Roy Moore var utnummerert av hedningene og den Amerikanske Regjeringa? Han sloss for å beholde et stein monument, som han hadde designet og løftet opp i ære for YAHUVEH, og utstille de Ti Bud? En dommer skal stå for rettferdighet og sannhet. Judge Roy Moore, Himmelen promoterte deg med en tittel ,og ingen kan ta den vekk fra deg. Du er æret i Himmelen for det du gjorde den 27 august 2003 i Alabama. Hver tåre du felte er tatt opp i Himmelen, og ble som en søt duft for YAHUVEH`S nesebor på grunn av din kjærlighet og loyalitet til HAM og YAHUSHUA. De som satt seg selv opp som Dommer og Jury over deg, og den korrupte Dommer, som tok vekk din forfremmelse gitt til deg ved Himmelen av Høyeste Sjef Rettferdighet av Alabama, vil smake hvordan det er å svømme i Ildsjøen. Alle som tok del vil stå foran YAHUVEH, DOMMEREN av ALL SKAPELSE!

Til alle menneskene som ba og gikk i forbønn og oppmuntret denne mannen, og gråt med ham, og sørget med ham, deres tårer er også tatt opp i Himmelen. Han ofret alt på grunn av han nektet å inngå kompromiss med sannheten. Hvorfor gjorde ikke hver kirke rundt om i denne verden, spessielt i Alabama og det så kalte Bibel beltet, støttet og protesterte med ham? JEG vil fortelle deg hvorfor, "Du fryktet du ville bli angrepet også." Du lot din bror i YAHUSHUA bli utmummerert av hedningene. Du lagde unnskyldninger og sa, "Vel han brøt loven ved å ikke ta bort monumentet , når han var fortalt til å gjøre det." Hvordan våger du! Du ble testet og du feilet testen. Hvor mange stormer, tørker, hete bølger og floder, vil det ta til å våkne deg opp og sloss for hva du vet er Hellig og rett. Bare vent til YAHUVEH stamper HANS fot og deres jord skjelver i frykt. Bare vent til sult, pest og sykdom dekker deres stater, og du vil be og spørre hvorfor?

Dere Hellige oppmuntre ham; ikke glem den prisen han har betalt. Han gjorde hva så få av dere gjør, og det er å stå opp mot en gruppe og snakke ut mot det du vet er ondt. Homosexualitet går altfor frodig frem. Barn er hjernevasket på en alder av Før-Skolen til å tro at homosexualitet og partnerskapsloven er normalt. Hvilken stank i neseborene til YAHUVEH som det rettslige og politiske systemet har blitt. Kirkene til Babylon omfavner og oppmuntrer deres forsamling om ikke å snakke ut mot synd og syndere. De organiserte Kirkene har det som YAHUVEH kaller en styggedom, å stå bak prekestolen og kalle seg selv forkynnere. Den få Hellige rest i disse Kirkene blir jagd vekk, eller avvist og fornærmet. Pastorene lyver til forsamlingen og sier, "Hvilken som helst dag er Sabbaten" og fortsetter med den menneske lagde Søndag. De vil snart gråte for det de skal høste for å lære å gjøre dette.

Husk Elisabeth, hvordan i den Bankett Bord drømmen, det føltes som realitet? Det er fordi JEG er den som tok deg til Himmelen, for å gi deg en påminnelse på hvordan det føles som, ettersom du kjærlig la ditt hode på MIN skulder, i det du reffererer til som `Bankett Bord Drømmen. `MITT Navn er MAMMA SHKHINAH; JEG er den Himmelske Mor`s kjærlighet du alltid har lengtet etter. JEG gjorde dette for å vise deg at du ikke er en morløs unge, akkurat som du ikke er en farløs unge. YAHUVEH og JEG er dine Himmelske Foreldre akkurat som VI er Foreldre til alle som har deres navn skrevet i Lammets Bok til Liv.

JEG forteller deg dette fordi til en livstid du har sørget og følt en tom plass, det gjør også andre, alltid søkerde etter en jordisk mor og fars kjærlighet og

allikavel har du blitt gitt Himmelske Foreldre, som vil aldri forlate eller overgi deg, eller skade deg på noen måte. JEG forteller deg dette så andre kan føle at de har det samme tomrom, med ufrelste foreldre som fornekter å ta imot YAHUSHUA som MESSIAS den eneste MESSIAS, vil forstå de mangler ingenting i YAHUSHUA. De har både en Himmelsk Far og en Himmelsk Mor, og VI er Ånd som også alle mennesker var før de ble født på jorden. Som det er skrevet husk, `Kjøtt og blod kan ikke komme inn i Himmelens Rike`.

JEG deler denne hemmelighet fra Himmelen sånn at de som elsker MIN Elskede Sønn YAHUSHUA, og tar imot HAM som MESSIAS vil ikke falle for de løgnene til de menneske-lagde religioner, og kalle på YAHUSHUA`S jordiske mor Maria på timen til deres død. Istedetfor kall på YAHUSHUA ha MASHIACH`S Navn og omvend, og be om nåde. Påminn dem at Hellige Skrifter med YAHUSHUA`S egne ord talt i

Johannes 10: 1-30 (Yohanan 10: 1-30)

Ingen Jordiske foreldre`s kjærlighet kan sammenligne med vår Himmelske Kjærlighet. JEG forteller deg dette for at du kan dele det med VÅRE barn, spessielt de som har et tomrom i sine liv å aldri ha kjent kjærlighet til en jordisk mor eller far. JEG snakker til alle de som er blitt misbrukt følelsemessig, psykisk og sexuelt, og har lengtet etter kjærlighet fra en Hellig Far og en Mor. Ta imot YAHUSHUA som din MASHIACH (MESSIAS) , og gi MEG lov til å fylle deg opp med MIN Hellige kjærlighet, nærvær og salvende Kraft. Gi MEG lov til å være din MAMMA SHKHINAH, JEG er den samme du kaller HELLIGE ÅND. JEG er den som lærer deg rett fra galt, akkurat som en Hellig jordisk mor`s jobb er å tilrettevise deg på samme måte.

MIN elskede Datter Elisabeth, fortell dem for MEG, hvis de vil men motta denne åpenbaringen, så vil de aldri føle det tomrom på insiden i seg selv igjen. I Manuskriptet fra Gammel tid, les og se `VISDOM` er referert til som `HUN` ,og i Skriftene fra Gammelt av er JEG er referert til som `HUN`. Studer og vis deg selv godtatt. Alle de som tviler dette ordet og angriper deg for å tale frem denne hemmelighet, er enten ikke av MIN HELLIGE ÅND og deres navn er ikke funnet i Lammets Bok til Liv, for YAHUSHUA`S Sauer hører HANS stemme eller så har de et mål av tro, allikavel foretrekker de å ikke være så kontriversiell, og fortsetter å følge de ukorrekte oversettelsene av det Nye Testamentet, når ordet `HAN` er brukt istedetfor `HUN`.

De foretrekker å følge læren av mennesket istedenfor av MIN ÅND og SANNHET som JEG har reservert til denne ende tid. Alle som leser dette, det er ditt valg om du vil vandre i dypere intimitet med den du kaller DEN HELLIGE ÅND eller ikke, JEG tvinger ingen til å gjøre dette. Bruden til YAHUSHUA vil glede seg over denne nye åpenbaringen, på grunn av at de alltid søker å vite hemmelighetene til Himmelen.

Det er 3 Regjerende Troner; YAHUVEH sitter i midten, YAHUSHUA ha MASHIACH sitter på høyre side ved YAHUVEH, og JEG din MAMMA SHKHINAH sitter på venstre side. Alle 3 av OSS Regjerer i Himmelen likt, og er SAMMARBEIDS- SKAPERE. Allikavel er det bare en MESSIAS ved Navn YAHUSHUA. Bare gjennom YAHUSHUA`S Navn og Blod er det Frelse for menneskene på jorden. YAHUSHUA er den eneste døren til Frelse som leder til Himmelen. Hvem som helst som prøver å entre inn gjennom et annet navn eller vei vil finne døra til helvete. Bli ikke forført, det er mange religioner, men bare en dør til Himmelen gjennom Navnet og det Hellige Syndløse Blod som var ofret av YAHUSHUA.

Den ene verden`s religion som strever å kombinere alle religioner og forskjellige menneske-lagde lærer, som er en løgn og vil lede sjeler til helvete. Hemmeligheten til MITT Navn var forseglet i boken til Daniel , og JEG utgir dem nå på dette tidspunkt for å oppmuntre alle MINE Hellige Barn, som sulter etter å spise sterk åndelig føde, for de har allerede fordøyd melken til ordet så lett. Disse er livsfarlige dager og verre dager fremover. YAHUSHUA lovte at Johannes (Yohanan) døpte med vann, men YAHUSHUA døper med ild av DEN HELLIGE ÅND, det er MIN Hellige Ild som han snakker om, JEG er RUACH ha KODESH og JEG er YAHUSHUA`S HIMMELSKE MOR. YAHUVEH er HANS HIMMELSKE FAR.

JEG er MAMMA SHKHINAH HERLIGHET og det er MITT Hellige lys som skinner av av MINE Hellige Barn`s Ansikt, de som i sannhet elsker, tilbeder og adlyder ABBA YAHUVEH, YAHUSHUA, og MEG RUACH ha KODESH. Det er gjennom MIN salvelse at alle ting er mulig, gjennom Navnet YAHUSHUA. Sa ikke din MESSIAS YAHUSHUA at HAN måtte

forlate denne jorden, men HAN ville ikke la dere være igjen alene, HAN ville sende trøsteren, og JEG er den som beroliger din frykt, oppmuntrer, oppdrager, og trøster som en Mor, er JEG ikke?

JEG er MAMMA SHKHINAH HERLIGHET; JEG er Den HELLIGE ÅND som kom på det øvre rom med MIN Hellige Vind og Hellige Ild som startet i boken til Apostlenes gjerninger. JEG fylte Disiplene med MIN Hellige Vind og Hellige Ild da de ventet på MEG i det Øvre Rom. JEG er DEN som kom som EN Mektig Vind som blåste inn i det Øvre Rom, og det er grunnen til at JEG fødte, gjennom deg Elisabeth denne Menigheten, for å lære til både Jøde og Hedninger. Og JEG ga Navnet

til denne Menighet, ALEPH OG TAV ALMIGHTYWIND RUACH ha KODESH ILDS MENIGHET! Elskede Datter Elisabeth, i begynnelsen før du kjente dine Hebraiske røtter, så var du ennå en del av den organiserte Pentecostal Kirken. Allikavel er det MEG, MAMMA SHKHINAH som ga deg denne Menigheten Navnet Alfa og Omega Almightywind Hellige Ånd Ild Menighet! Så vel som det samme navnet med AMIGHTYWIND. EN dag visste JEG at du ville bli brukt til å dele noen av Himmelen`s hemmeligheter med MINE Hellige Frø.

Det er MEG, MAMMA SHKHINAH som advarte deg Elisabeth før du noen gang hadde hørt om internettet, å ikke navngi denne Menigheten etter deg selv, og JEG salvet dine ører til å lydhørt høre stemmen til YAHUVEH som våkna deg, og advare deg den dagen Jimmy Swaggart falt og bekjente foran hele verden. På den morgenen YAHUVEH våknet deg å sa, "Pass på, hver menighet som blir navgitt etter menneske vil falle, fordi når hyrden faller så spres sauene."
(På Februar 21, 1988)

Stolthet går inn når en mann eller kvinne gjør dette. Så pass på Joyce Meyers, Marilyn Hickey, Juanita Bynum, Paula White, Jan Crouch, Paul Crouch, Creflo Dollar, T.D. Jakes, Jessie Duplantis, Joel Osteen, blandt utallige andre både kvinner og menn, dere var en gang så ydmyke, fyllt med MIN ÅND , og nå er klar for et stort fall. På grunn av deres stolthet så skal dere bli slått ned fra deres prekestol, og hvis dere ikke omvender dere fra deres onde gjerninger, så skal det som er blitt gjort i hemmelighet bli ropt ut fra hustoppene, og dere skal bli begravd under deres egen prekestol.

Dette gjelder alle Menigheter navngitt etter seg-selv. Ingen vanlig menneske betalte det ultimate offer til å gjøre dette, og du har blitt advart gjennom denne Profet, gjennom Profetiske meldinger gang på gang.

Når du møter YAHUVEH, så vil du ikke ha noen unnskyldning hvorfor du stjal VÅR Ære, og lesset æren på deg selv sånn at deres jordiske navn er løftet opp, og ikke YAHUVEH, YAHUSHUA, eller MEG RUACH ha KODESH! VI deler ikke VÅR ÆRE med noen mann eller kvinne! Du som gjør dette vil finne ut den harde måten hva som skjer til de som har gjort dette. (Nahun 1)

EN advarsel til de som kaller seg selv Hellig, og tror de er skikket til å ha på seg en krone, bære et spir og sitte på en trone og kle seg med lange prestelige embetsdrakter, å lager tilgivelse for andres synder.

Bare YAHUSHUA ha MASHIACH betalte den ultimate prisen til å bli den eneste Hellige syndløse menneske Blod Soning for et synd offer. YAHUSHUA er perfekt og uten synd på alle måter, ikke engang en syndig tanke gikk inn i HANS sinne. Hvordan våger du å lære menneskene å tilbede deg og stjele VÅR Ros, Ære og Herlighet! Hvordan våger du å få andre til å bøye seg ned å kysse din hånd, og knele ved dine føtter? Flammene av Helvete og Ildsjøen skal bli ditt neste hjem etter dette livet er over. Du har blitt advart. Hvilken pris betalte du for dette? Er du uten synd?

Ga du ditt liv som et offer og døde og sto opp igjen på den tredje dag og for opp til Himmelen 40 dager senere? Sitter du nå ved YAHUVEH`S høyre side?

Ingen av dere som godkjenner dette og leder mennesker til å tro dette ikke er synd, er en sann Hellig Profet, for du kjenner ikke til hemmelighetene reservert for YAHUVEH`S Profeter som HAN kaller HANS venner. En sann Profet er en som er tiltrodd hemmelighetene til YAHUVEH. Vær advart, alle som følger etter disse falske jordiske gudene og støtter dem skal høste samme skjebne. Omvend dere idag før det er for sent, hvis du støtter en Menighet som ikke advarer mot faren til en verdens religion, og snakker ut mot synd, uansett hvilken pris de måtte betale i denne verden. De fleste som bekjenner seg som Kristne er i sannhet lunken og har gått på kompromiss. Pastorene er en stank i MINE nesebor, og de jager hvilken som helst som er salvet og som advarer dem om dette rett ut Kirkedøra.

JEG er MAMMA SHKHINAH, de som taler fram i Hellige Tunger som beskrevet i Apostlenes bok. JEG er MAMMA SHKHINAH, MAMMA VISDOM. Andre kaller MEG Den HELLIGE ÅND eller RUACH ha KODESH, dette er MIN Tittel, og det er MIN beskrivelse av hvem JEG er, ÅNDEN til YAHUVEH. VI er ALLE EN. For de som VELGER å bruke disse Navnene som er reservert for de som i sannhet begjærer mer intimitet med RUACH ha KODESH, du kan kalle MEG MAMMA SHKHINAH, eller MAMMA SHKHINAH`S HERLIGHET, eller MAMMA VISDOM eller MAMMA RUACH ha KODESH, bare for å høre at du kjenner MEG som MAMMA vil glede MEG. Test MEG og se om det ikke vil vekke opp din kjærlighet for din MAMMA SHKHINAH mer.

Mange har sørget og undret hvor miraklene fra gammel tid er? Omfavn denne nye kunnskap JEG snakker frem, og gi MEG ros for den JEG er. Vokt og se etter salvelsen vokser og tegn, under og mirakler vil du se igjen, i Navnet YAHUSHUA ha MASHIACH. Allikavel er det ditt valg. Hvis du insisterer på å kalle MEG "HAN" istedenfor "HUN", det er ditt valg og ditt tap av en større intimitet med MEG, som bringer en større salvelse og JEG vil gratis dele flere åpenbaringer fra Himmelen med deg. Ikke misforstå MEG; dette er ikke om din Frelse. Dette er om en større salvelse og intimitet med DEN som bor inne i ditt Tempel, hvis ditt navn er skrevet i LIVETS BOK. Dette kan bare skje hvis du har tatt imot YAHUSHUA som MESSIAS, og spurt HAN om å vaske bort alle syndene dine i HANS UTØSTE BLOD på GOLGATA, og angret og snudd om fra synd. JEG vil ikke bli i en urein kropp lenge. Ikke test MEG på dette. De Hellige har blitt mer Hellig, og de uhellige har blitt mer uhellige i disse ende tider.

Du kjenner Navnet til YAHUVEH; du kjenner Navnet til YAHUSHUA ha MASHIACH, nå gjennom denne Menighet og denne Ringe-tjenestepiken deler JEG nå MITT Navn som MAMMA SHKHINAH din MAMMA VISDOM. MITT Navn er reservert for de som ønsker å vokse, kom nær og bli lært mer i MIN Himmelske Mor`s kjærlighet og en sterkere HELLIG ÅND Salvelse, MAMMA SHKHINAH er MITT Navn. JEG er den stille lille stemmen som snakker i den Hellige Vind, og tenner deg med Salvede HELLIG ILD; dette er hvorfor din kropp blir varm under MIN Salvede berøring. JEG er YAHUSHUA`S trøster og HANS Himmelske Mor. YAHUSHUA er MIN enbårne Sønn, like så mye som YAHUVEH`S enbårne Sønn. JEG er den eneste Dronningen i Himmelen. Ikke gi den tittelen til noen andre.

JEG er Mor Natur, det er YAHUVEH som skaper og uttaler, for exempel, "Sebra kom frem" og det er MEG som legger de unike stripene på hver sebra. YAHUVEH skaper og JEG MAMMA SHKHINAH dekorerer. ABBA YAHUVEH skaper og JEG din MAMMA SHKHINAH HERLIGHET dekorerer all skapning. Fårstår du nå? YAHUVEH skaper en blomst, men det er MEG, din MAMMA SHKHINAH som dekorerer blomsten med en reinbue av farger, JEG lager hver roseblad unikt. JEG nummererer rosebladenes hver blomst, og JEG gir dem skjønnhet i struktur og duft. I alt som er skapt JEG er MAMMA SHKHINAH, og JEG legger MIN ære også i alt din ABBA YAHUVEH skaper. JEG er MAMMA SHKHINAH og jeg legger de siste berøringene på all skapningen. JEG er DEN som forskjønner alle ting som er skapt. YAHUVEH, YAHUSHUA og JEG er SAMMARBEIDS-SKAPERE.

JEG er DEN som legger den søte duften på babyen`s hud. JEG er DEN som lager hvert menneske unikt, til og med identiske tvillinger har sine egne unikheter. JEG er DEN som fastslår hvert av ditt DNA. JEG er DEN som gir deg unik gjennkjennelse i håndflaten og i finger avtrykk. JEG er din MAMMA RUACH ha KODESH, for de som foretrekker å bruke det mer formelle Navnet, og JEG forteller deg at JEG er den som legger blunke på hver stjerne, og kvinner var skapt i MITT bilde akkurat så sikkert som menn var skapt i YAHUVEH`S bilde. Hvilket bilde tror du Eva ble formet etter? Hvor tror du skriften som sier, "Det er ikke bra for en mann å være alene, JEG skal lage en hjelper til ham" kommer fra? Det er på grunn av ;som YAHUVEH er Far av tider DEN EVIGE, så også er JEG Mor av tider DEN EVIGE, og også YAHUSHUA DEN EVIGE. VI er definisjonen av EVIGHET.

YAHUVEH skapte mat, men JEG skapte forskjellige oppskrifter til deg for å nyte maten. YAHUVEH skapte tungen, men JEG skapte din smaks sans, JEG din MAMMA SHKHINAH HERLIGHET, din MAMMA VISDOM, fastslår hva slags mat skulle smake som. Ville den være salt, søt, bitter, sur eller krydret? YAHUVEH skapte regn, og JEG din MAMMA VISDOM skapte duften etter regnet, og legger dugg på gresset. YAHUVEH skapte snøen og JEG, din MAMMA SHKHINAH skapte hvert snø-fnugg å komme forskjellig. YAHUVEH skapte regnbuen og JEG, din MAMMA SHKHINAH velger fargens spektrum for reinbuen. YAHUVEH skaper og JEG, din MAMMA RUACH ha KODESH legger det siste arbeidet på alle ting. Se for deg selv ettersom du ser rundt med denne nye funnet VISDOM ,og du vil se skapelsen med nye øyne og beundring.

YAHUVEH skapte Løven, JEG din MAMMA SHKHINAH ga løven`s brøl. YAHUVEH skapte hunden, JEG din MAMMA SHKHINAH ga hunden`s bjeff. YAHUVEH skapte katten, JEG din MAMMA SHKHINAH ga katten`s mjau og mysteriet når den maler. JEG din MAMMA SHKHINAH ga de søte sangene til fuglene som de Ærer OSS med. Skjønner du nå? JEG din MAMMA SHKHINAH elsker deg så mye at JEG lovte å aldri forlate eller etterlate MINE Hellige Barn som har tatt imot YAHUSHUA`S pris HAN betalte på Golgata, de som har angret på sine synder og snudd vekk fra sine synder, og nå elsker, tjener og prøver å adlyde YAHUSHUA. Tro uten gjerninger er død. Når du er født på ny er det gjennom YAHUSHUA`S Navn og Blod. Det er MIN HELLIGE ÅND som lever og oppholder seg i hver født på ny troende. Det er JEG som leder sjeler til YAHUSHUA og overbeviser deg når du har syndet. Ikke forherd ditt hjerte når JEG din MAMMA SHKHINAH avslører deg, istedet vær rask til å omvende deg sånn at YAHUSHUA kan tilgi deg.

JEG vil ikke bli i et urent kar lenge. Husk hva du hører med dine fysiske ører, ser med dine fysiske øyne, og gjør med din fysiske kropp, hvis det er uhellig så tester du MIN tålmodighet, JEG vil ikke alltid strebe med mann eller kvinne. Allikavel så er JEG tålmodig og lenge lidende for YAHUSHUA`S skyld og prisen HAN betalte på Golgata. Vær dere Hellige som JEG er Hellig og åpne ikke døre til satan så han kan gå inn å besette deres kropper.

JEG advarer deg nå, ikke stein MIN Datter Elisabeth eller kall henne en falsk Profet, fordi hun bringer frem MINE beskjeder, ellers vil du spotte MIN Salvet beskjed, og for dette vil du anklage din egen sjel, det er ingen tilgivelse for dette. Spør deg selv hva har hun å tjene med å lære sånn en beskjed? Bare forfølgelse fra de organiserte kirkene og spott fra fiendene til MEG og YAHUVEH og YAHUSHUA.

Det hadde allerede vært forordnet før denne jorden ble formet hvem av dere som var utvalgt, og ville adlyde og skrive henne, og takke for hennes modighet i å adlyde og dele denne hemmeligheten til verden. Før denne verden var formet så var du utvalgt til å bli en del til denne Menighet som en hjelper. Du har lest Profetiene og hørt sannhetene og mandatet til å være Hellig. Nå vil JEG at du skal spørre deg selv dette spørsmålet,`Hvis du ville ha blitt gitt denne hemmeligheten å dele, ville du vært modig nok til å utgi den, og ta den forfølgelsen som vil komme med denne sannheten`? De som bekjenner at de elsker DEN HELLIGE ÅND, hvorfor ville du ikke glede deg over å vite denne hemmeligheten som JEG åpenbarer til MINE Barn av MIN HELLIGE ÅND? JEG advarer deg, ikke gi MEG sorg, for JEG skal ikke alltid streve med mennesker.

JEG kan høre et sukk av lindring for de som gjennkjenner sannheten, og enda også erkjenner at du er glad det ble gitt til henne å tale ut og ikke deg. Imidlertid, nå de som er takknemmelige vil ha et større begjær til å være en hjelper til denne Menighet, for du vil skjønne hvor mye mer du er trengt på alle måter. Ved nå burde du skjønne dette er ikke vanlig Menighet, og ingen vanlig Profet. Elisabeth er ikke en føles-bra Profet, hun Profeterer ikke bare ord som du vil høre, eller Profeterer ut fra kjødet daglige ord som hvem som helst kan skrive. Sanne Hellige Profeter er gitt hemmeligheter reservert til vennene til YAHUVEH, YAHUSHUA og DEN du kaller RUACH ha KODESH. Hvordan vet VI at VI kan stole på de Hellige Profetene, på grunn av at det er skrevet, de var allerede testet i Himmelen?

(Jeremiah 1:4-5(Yirmeyahu) HERRENS ord kom til meg: «Før jeg formet deg i mors liv, kjente jeg deg, før du ble født, helliget jeg deg; til profet for folkeslagene satte jeg deg.»

Jeremia var kjent før han var i hans mor`s mage, det var også MIN Profet Elisabeth Elijah, som nå snakker ut i MITT Navn. Hun har blitt gitt det Hellige mandat uansett hvilke konsekvenser å snakke frem i YAHUSHUA ha MASHIACH`S og YAHUVEH`S Navn for VÅR Ære alene! VI sender alltid Profetene for å advare før VI sender dommen. Forakt ikke gaven til Profeti, for vitnemålet til YAHUSHUA er Gaven av Profeti.

Fortelles det ikke i de Hellige Manuskriptene og bevist ved Profetene fra Gammel tid av, "YAHUVEH deler HANS hemmeligheter med de Hellige Profetene, "dette er en hemmelighet JEG har nå frigitt gjennom henne, å være en velsignelse til de som har begjært å kjenne Navnet til DEN HELLIGE ÅND, og ha en større intimitet og kjærlighet med MEG. Det vil være dem som leser dette, som er fylt med MIN HELLIGE ÅND, og de vil forstå at så langt har de ikke gjort noe for å hjelpe denne Menighet eller oppmuntret denne Profet, men i takknemlighet fra nå å fremover, vil de gjøre alt de kan for å være en velsignelse til denne Profet og denne Menighet. Stor vil deres velsignelse bli ettersom de arbeider sammen i denne Innhøstingen.

Til alle andre som leser dette og spotter, pass på, husk at du spotter ikke en vanlig kvinne , for hun er bare et redskap JEG velger å frigi disse hemmeligheter fra Himmelen av, du kjenner skriftene, advar hva som skjer med dem som spotter DEN HELLIGE ÅND, ikke engang YAHUSHUA`S Blod kan dekke den synden! Pass på hvis du ikke forstår, dekk til din munn og vær stille, be og test ånden som snakker. Studere det Gamle Testamentet og andre oversettelser og forstå de Hellige Skriftene som sier, "Alle Tre av OSS er forent som EN." Når du fornekter en av OSS, så fornekter du alt av Guddommen. VI ER seperate og allikavel EN. Hvilken del av et kokt egg er egget? Er det skallet, eggeplomma eller eggehviten? Er ikke alle en? Sammen så er de et egg, og alle en. Allikavel seperate er de alle individuelle. Kan du ikke enda forstå? Dette er den måten det er med alle TRE av OSS kalt HELLIG TREENIGHETEN.

Hvor lenge vil du insistere bare å suge på melken av ordet? Er du enda ikke klar til å spise sterk åndelig kjøtt? Du som lever Hellig og i sannhet legger DEN HELLIGE TREENIGHETEN først i ditt liv og kjærlighet, du har tatt tid til å bli kjent med ABBA YAHUVEH, du har tatt tid til å bli kjent med YAHUSHUA, du ber og bruker DERES HELLIGE HEBRAISKE Navn. Vil du ha en større kjærlighet og intimitet med DEN du kaller HELLIGE ÅND eller RUACH ha KODESH?

Det er ditt valg, det vil ikke påvirke din Frelse, så lenge du ikke forbanner dette ordet av kunnskap JEG nå utgir gjennom denne Profetiske Ringe-Tjenestepiken Elisabeth (Elisheva) Elijah. På grunn av hennes lydighet så skal dette ordet av kunnskap ringe som en bjelle rundt om i verden. Noen vil dekke deres ører og løpe, andre vil bli mer forelsket og ha en dypere intimitet som en mor og et barn, så JEG kan øke salvelsen i dem mer. Husk at det er salvelsen som bryter byrdene og bondene.

Det er JEG din MAMMA SHKHINAH HERLIGHET som YAHUVEH og YAHUSHUA vender til, når DE trenger trøst. VI ser på all ondskap som blir gjort i denne verden, og avvisningen av DEN HELLIGE TREENIGHETEN, spessielt VÅR Elskede Sønn YAHUSHUA. VI hører hvordan YAHUSHUA`S Navn er forbannet og fordømt av de onde mennesker`s tunger, ettersom de kaster HANS Hellige Blod Offer tilbake i HANS Annsikt, spotter og avviser HAM. De onde menneskene i denne verden hater ordet Hellig, og alle som lever Hellig og de som er forutbestemt til å returnere til Himmelen, på grunn av at deres navn er funnet i Lammets Bok av Liv som var skrevet før jorden ble grunnlagt. Et ord til de som forsvarer den Sanne Sabbat, og avslører den menneske lagde Sabbat kalt Søndag. Når de organiserte Kirkene krangler mot deg og siterer skriftene som i Isaja 1: 13-14 , og de snur dette ordet ut av kontekst og sier, "Det er ikke nødvendig å holde Sabbat Fredag Soloppgang til Lørdag Soloppgang." Denne skriften er en advarsel til de som synder og kombinerer det med Sabbaten, Hellige Fester og nymåne feiring.

Kan du ikke se hvordan dette gjør YAHUVEH vred? JEG forteller deg dette; YAHUVEH advarer at HAN kan ikke holde ut urettferdighet og samling eller ritualer av å holde Sabbaten, Hellige måltider, nymåner og feiring når det ikke er gjort i sann Hellighet med Hellige hender løftet opp. Uten det Utøste Blodet til YAHUSHUA ha MASHIACH er alt gjort forgjeves. Hvor mange leser dette går i kirka på Søndag og kaller seg selv Kristne, Protestanter eller Katolikker. Du går i kirka eller messe,ber, synger, bekjenner dine synder til prestene, eller Pastoren later som han føler medynk, gir tienden sånn at alle kan se og med en gang etter går til pubbene og drikker deg full og returnerer tilbake til dine syndefulle livsstiler, uansett hvilken dag det er i uka.

Til de av Jødisk tro, YAH til Abraham, Isak og Jakob sier det samme til mange av dere, bare dere kommer sammen i Templer, bekjenner deres synder for mennesket som dere kaller en Rabbi, og dere kommer sammen på den Sanne Sabbaten. Alt arbeid stopper opp og dere unngår alt av kosher å spise. Men det er ikke hva du legger i munnen din som gjør deg uhellig. Uhellighet kommer ut av din munn og de syndefulle gjerningene gjort i din kropp til andre, både i ord og i gjerninger. All synd gjort i ulydighet til YAHUVEH`S Torah lover er synd, også kalt av Kristne De Ti Bud.

Akkurat som det er skrevet i Isaja 1(Yeshayahu 1), i Irsael løper du ikke til pubbene på Sabbaten for å drukne sorgene og synd i, men likevel så har du gått på kompromiss av det som er Hellig. Du har ikke stått mot Regjeringen til Sionistene`s dagsorden, eller forsvart den uskyldige. Det er en rest i ISRAEL som er Hellige og fyllt med MINN HELLIGE ÅND og de profeterer og protesterer mot abort, homosexualitet, umoral og de har tatt imot YAHUSHUA som MASHIACH.

Hvor er de med en Ånd av en Kong David, som var en mann etter YAHUVEH`S eget hjerte? David visste hvordan han skulle agre seg, prise og be for ledning og skaffe seg seier gjennom lydighet til YAHUVEH. Kong David visste også YAHUSHUA ville komme som MASHIACH fordi HAN så HANS HERLIGHET i profetisk åpenbaring. (Apostlenes Gjerninger 2:22-39)

Hvordan YAHUVEH, YAHUSHUA og JEG din MAMMA SHKHINAH dekker VÅRE ØRER og ØYNE i sorg når VI hører de som proklamerer å være hellige og kommer sammen å bruker ville banneord, bedriver utukt med øynene, ditt sinn og kropp, fyller den med lyst, til og med lyster etter det samme sex og gjør all slags synd mot alle som er kalt Hellig. Skal du virkelig prøve å lene over helvete, bare for å se hvor langt du kan lene deg, før du faller i det med hodet først? Er det ikke skrevet "Vær dere Hellige som JEG er Hellig", stopp å lage unnskyldniger for dine synder, heller snu om fra satan`s feller.

Kom, la oss gå i rette med hverandre, tror du virkelig på grunn av dere tok tid til å komme isammen i en kirke eller tempel at dere nå har lisens til å synde, og disse er de samme syndene du spurte om tilgivelse for og snudde om og med vilje gjentar dem igjen. Ved å gjøre dette, beviser du at du aldri hadde noen intensjon til å snu om fra synd. Du lurer ikke noen og de som du kaller hedninger spotter deg bak din rygg, fordi du er ikke annderledes enn de er.

Som er jordisk mor trøster hennes barn, JEG SHKHINAH din RUACH ha KODESH din MAMMA VISDOM, gjør så mye mer. JEG lever i DEG og arbeider gjennom deg og det er gjennom MIN Hellige salvelse som JEG manifisterer tegn, under og mirakler. Det er gjennom MIN Sønn YAHUSHUA`S Navn, på grunn av HANS Blod Offer at MIN HELLIGE SALVELSE bryter alle åk og bånd. JEG er RUACH ha KODESH og JEG er ikke "HAN", når mennesket oversatte det Nye Testamentet så skulle det vært "HUN", JEG er "HUN".

Elisabeth, vær advart, de med en ånd av religion og som har et skinn av gudsfrykt, men ingen gudsfrykt inni seg vil angripe deg. De har ikke et kjærlig, lydig forhold med YAHUVEH og YAHUSHUA og vil føle seg skyldig og vil angripe deg, og kalle deg alle typer onde navn. Husk dette er ikke din beskjed de angriper, det er Himmelen`s beskjed. Vær sikker, det er de som har navnet i Lammets Bok av Liv, som vil glede seg å si at de har alltid søkt svaret for å kjenne mer om hvem DEN HELLIGE ÅND er. De vil glede seg og vite at de vet at dette er sannheten som er blitt fortalt. Mange har allerede undret seg over dette, men våget ikke å spør noen i frykt de skulle bli spottet.

MITT Navn er MAMMA VISDOM og JEG skal gi deg mer Visdom ettersom du spør MEG, "MAMMA VISDOM hjelp meg i YAHUSHUA ha MASHIACH`S Navn, jeg spør om mer av DIN Visdom!" Prøv det og se om ikke JEG vil gjøre det for deg. Se om din salvelse ikke vil øke. Men husk, det er bare gjennom YAHUSHUA`S Navn som JEG kan blåse et kyss (bønner) til YAHUVEH for at dine bønner skal bli svart.

Elisabeth, JEG er din MAMMA SHKHINAH og JEG vil vise deg hemmeligheter åpenbart i de Hellige Skriftene, for å hjelpe å lære MITT folk hvem DEN HELLIGE ÅND er. Du har blitt lært at RUACH ha KODESH er muskulin, ikke feminin, JEG har vært kalt "Han" istedetfor "Hun" på grunn av måten lærde personer har oversatt feil de Gamle Manuskriptene, mest på grunn av at Menn`s hovmod ikke ville at dette skulle bli åpenbart, heller ikke gjør satan.

Det er MEG din MAMMA SHKHINAH som leder deg til YAHUSHUA ha MASHIACH, døper deg med MIN HELLIGE ILD som du kaller DEN HELLIGE ÅND. Det er JEG MAMMA SHKHINAH som oppdrager deg, JEG kan også bli kalt MAMMA RUACH ha KODESH, eller MAMMA RUACH, det er ditt valg, JEG oppdrager og lærer og snakker frem gjennom denne nye salvelsen JEG har gitt deg Elisabeth og de med åndelige ører å høre og tro vil høre MIN stemme mer klart på en måte de ikke har hørt fra MEG før. Elskede Datter Elisabeth, JEG har gitt deg salvelsen til å snakke frem og tyde hva de Himmelske Hellige Tunger sier. Du snakker i språk av Himmelske Hellige Engler`s og ulike språk til menneske. Du kan forstå språket bare alt ettersom JEG har gitt deg gaven til tydning i ditt eget språk. Noen ganger beskytter JEG deg, så du ikke vet hva du sier, for det ville overvelme ditt kjød.

Som du snakker i Himmelske Hellige Tunger andre ganger JEG velger å snakke frem ut av deg i Hellige Tunger av språket til mennesker, som du ikke har lært(Apostlenes Gjerninger 2), men meste parten av tiden er det i språk av Himmelske Hellige Engler`s, som skriftene stadfester i Paulus 1 brev til korinterne 13:1.

Når JEG velger å snakke frem fra deg i tunger av Hellige Engler, og ingen tydning blir gitt deg, det er på grunn av at satan og hans demoner ikke kan forstå hva som blir bedt eller talte ord, det er ikke for deres ører å høre. Det er ikke alltid nødvendig for deg å motta tydningen av de tungene, men YAHUVEH hører og HAN svarer dine bønner selv om du ikke vet hva du ber om mange ganger.

Noen ganger når du ber for folk du ikke kjenner, går du i forbønn for Hellige folk rundt om i verden. Mange ganger ber du for dine egne personlige behov, eller helbredelse for deg eller andre. Mange ganger ber du for velsignelser på den Hellige Brud og gjestene, eller nåde og frelse for at de svarte sauene skal returnere til DEN Eneste Gode Hyrde YAHUSHUA ha MASHIACH.

Andre ganger ber du for dom og hevn av YAHUVEH på satan`s tjenere, og de som passer til YAHUVEH`S Vinpresse av Vrede. Det er ingen distanse i bønn(Paulus 1 brev til koriterne kapittel 12,13,14). Studer og vis deg selv godkjent. Sa ikke MIN Sønn YAHUSHUA ha MASHIACH, "Johannes døpte deg med vann, men JEG døper deg med Ilden av RUACH ha KODESH?" JEG er også kalt DEN HELLIGE ÅND og HELLIG ÅND. YAHUSHUA bruker MEG til å fylle opp de som er Hellige, å flyte over med MIN salvelse som er Hellige tegn, under og mirakler, for de som i sannhet ELSKER og setter YAHUVEH og YAHUSHUA først i deres liv og kjærlighet. Det inkluderer YAHUSHUA`S Brud, som ofrer alt for å følge og adlyde de Hellige Mandatene lagt ut i det Hellige Manuskript, og gjør det ut av kjærlighet til YAHUVEH og YAHUSHUA, og gjør deres beste til å adlyde og leve Hellig. MIN HELLIGE ÅND bor inne i deres jordiske Tempel, kalt Kroppen.

Bruden til YAHUSHUA søker å kjenne Den Hellige Treenigheten mer hver dag, og adlyde hvert ord vi sier og YAHUSHUA`S Herlighet skinner frem fra deres annsikt og liv. De holder ingenting tilbake og gir alt til YAHUSHUA ha MASHIACH for HANS Pris, Ære og Herlighet. Som det står skrevet i Apostlenes gjerninger 2:37-47. Bruden til YAHUSHUA ha MASHIACH vil begjære å gjøre som i gamle dager, og bli en med deg og bli en hjelp til denne Menighet og ikke en hindring. De vil gjøre det for en grunn og det er for å Herliggjøre YAHUSHUA ha MASHIACH!

Elisabeth MIN Datter, sier ikke De Hellige Skriftene at i begynnelsen av skapningen på denne jorden, "Kom la OSS skape menneske i VÅRT bilde?" Hvem tror du `VÅRT bilde` betyr? Adam var skapt etter YAHUVEH`S bilde og Eva var skapt etter MITT kvinnelige bilde. Som Eva var skapt til å være en hjelper til Adam, så også din MAMMA SHKHINAH er også kalt i skriftene ÈN HJELPER`. JEG er SAMMARBEIDS-SKAPER med YAHUVEH og YAHUSHUA. YAHUSHUA er VÅR Sønn. Alle 3 av OSS led og betalte en pris, så de menneskene som har sitt navn skrevet i Lammets Bok av Liv kan returnere tilbake til Himmelen.

JEG er din MAMMA SHKHINAH, JEG er DEN som lever inne i din kropp, ånd og sjel, JEG er din Himmelske mentor, din lærer. JEG er Ånd og Sannhet. JEG er DEN som gir deg begjær til å ta imot å adlyde YAHUVEH og YAHUSHUA som Gud. JEG er DEN som gir deg begjær til å Synge, Prise, Be og tilbede YAHUVEH og YAHUSHUA. Nå gir JEG deg også et nytt begjær, og det er å bli kjent med DEN som salver deg, din RUACH ha KODESH, din MAMMA SHKHINAH.

Hellige Barn, JEG elsker det når du synger og snakker ord av kjærlighet til MEG også. JEG har tålmodig ventet for denne tiden. JEG har ventet for denne åpenbaringen skulle bli utgitt, og det var ordnet i Himmelen at du, VÅR velsignede Ringe-Tjenestepike, Elisabeth Sherrie Elijah Nikomia, skulle bli stemmen til å Ringe denne Hellige Beskjeden rundt om i verden. Dette er en annen grunn til at du er kalt YAHUSHUA`S Ringe-Tjenestepike.

JEG din MAMMA SHKHINAH også kalt RUACH ha KODESH har valgt deg Elisabeth, til å ha den ære å introdusere MEG som MAMMA SHKHINAH til MINE Barn. Så mange Hellige Barn vil bli legt fra sår påført på dem, på grunn av denne jorden har de aldri kjent den kjærlighet, trøst og opplæring av en elskende Mor, og allikavel har JEG vært der hele tiden. Nå har JEG salvet deg til å høre MIN stemme og fortelle dem dette. JEG vet du vil adlyde uansett hvilken pris du må betale. JEG er kalt `VISDOM` MIN frukt er Syv Ånder. Studer de syv søyler talt om i Boken i Johannes Åpenbaring. JEG er kalt tålmodighet, lenge lidende; JEG er nåde, og så mye mer. Lær og studere nå hvem DEN som salver deg ER. JEG er så mye mer enn en Hellig Vind eller Hellig salvede ILD , eller søt duft i luften. JEG er mer enn å snakke i Himmelske Hellige Tunger og profeti, og tegn, under eller mirakler. JEG er din MAMMA SHKHINAH, også kalt RUACH ha KODESH som leder sjeler til YAHUSHUA ha MASHIACH (Messias).

JEG er DEN som salver med Himmelsk Kraft og utøser MIN Nye Vin og fersk manna fra Himmelen. JEG er din MAMMA SHKHINAH og JEG deler ikke MIN ære med noen kvinne eller mann. YAHUVEH, YAHUSHUA og JEG er EN. Når du tilbeder YAHUSHUA så tilbeder du OSS ALLE 3 på samme tid. Hvis du foretrekker det så kan du kalle MEG MAMMA RUACH ha KODESH, andre kan fortsette å kalle MEG DEN HELLIGE ÅND, men JEG begjærer å avsløre mer til dem som begjærer mer intimitet med MEG. JEG advarer nå, hvem som helst som fornekter hva Shaul (Apostel Paulus) lærte om virkeligheten om de Hellige gavene av RUACH ha KODESH, Angre deg nå! Fordi du har fornærmet og sørget til den grad at din sjel er på spill! JEG uttaler i det Navnet du gjennkjenner som YAHUSHUA, hvis du ikke angrer så er du evig fortapt!

Til de som tviler på dette, fortell MEG, når har en mannelig stemme noen gang blitt beskrivt som en `stille liten stemme`? JEG er DEN som Kong David fra gammelt av ba til, at JEG skulle aldri forlate ham. Han ba, "Ta ikke DIN RUACH ha KODESH fra meg." JEG er DEN som når spottet eller påført sorg eller fornærmet til bristepunktet sier, "Nok er nok" og JEG går bort og aldri er det håp for Frelse for den sjelen, (forkastet) bare VREDEN til YAHUVEH vil den personen kjenne, Helvete og Ildsjøen er den personens evige hjem.

JEG er RUACH ha KODESH også i Aramaic kalt `Beskikket Ånd`. JEG er all sannhet, og bare gjennom MEG kan noen bli ledet til YAHUSHUA og akseptere HAM som den eneste veien til Himmelen. JEG er kalt RUACH ha KODESH, og ved titlene av HELLIG ÅND og DEN HELLIGE ÅND. JEG er all Hellighet, sammen med YAHUVEH og YAHUSHUA. VI er ALLE EN og allikavel seperate. VI er DEN HELLIGE TREENIGHETEN og det er ingen andre. I den Store Trengselen vil det bli en uhellig treenighet! Satan er bare en imitator og ikke en skaper.

Det er ingen inngang til Himmelen uten å gå gjennom ALLE TRE av OSS, Abba YAHUVEH, YAHUSHUA og JEG din MAMMA RUACH ha KODESH. Frelsen kommer bare gjennom YAHUSHUA`S Navn og utøst Blod og en del av MIN jobb er at JEG må dra sjeler til YAHUSHUA, og JEG mangler ikke en sjel som er skrevet i Lammet Bok av Liv før jordens grunnvold. JEG utgir denne hemmelighet til til deg nå, sammen med MIN gave av mot til å uttale og profetere som ingen Profet noen gang har gjort offentlig før. Det er andre som har lært at JEG er feminin, allikavel har de aldri profetert på den måten JEG uttaler fra deg idag.

JEG utgir denne hemmelighet så du kan oppmuntre de som i sannhet ELSKER og setter YAHUVEH og YAHUSHUA først i deres liv og kjærlighet, og til også å huske MEG, MAMMA SHKHINAH, fordi JEG er Herligheten av YAHUVEH og YAHUSHUA, akkurat så sikkert som en Hellig hustru var skapt til å være Herligheten av en Hellig ektemann. Når du blir angrepet for å avsløre at DEN HELLIGE ÅND ikke er skapt i bilde av en mann, men istedenfor en kvinne, fortell dem da at de må studere og vise dem selv godkjent, for kaller ikke det Gamle Testamentet i Salmene og Salomons ordspråk `VISDOM` for `HUN`? Sier ikke de Hellige skriftene, "Begynnelsen til visdom er å frykte YAHUVEH?" Påminne dem om at i King James bibelen er Navnet til YAHUSHUA, også stavt YAHSHUA, ikke i King James bibelen heller, bare navnet Jesus er der.

Vit dette, navnet Jesus Kristus er ennå æret og salvet på dette tidspunkt og frelser sjeler, utfrir og helbreder. Imidlertidlig ettersom JEG har advart deg, i den kommende Store Trengsel den som nå er kalt for anti-krist, vil også kalle seg selv for Jesus. Til og med nå har en forfalskning reist seg opp og forført millioner med navnet Jesus Kristus, til og med å gå så langt å fortelle dem å tattovere på dem selv nummeret 666, for å bevise sin lojalitet til denne onde mann. Han kaller seg selv Gud`s sønn og forteller folket, "Det er ikke noe som heter synd, og helvete er en løgn."

JEG har gjentatt meg selv igjen og igjen, på grunn av at dette frøet av sannhet er så kraftig at satan vil ønske å rive ut hagen av sannheter i dette profetiske ord av kunnskap før det kan slå rot. JEG har brukt denne Menigheten til å advare hvorfor det er påtrengende å lære det Hellige Hebraiske Navnet til YAHUSHUA (oversatt betyr det YAH frelser) som er nå også kalt Jesus Kristus, på grunn av i Den Store Trengselen vil bare det Hebraiske Navnet til YAHUSHUA ha salvelse, legedom, utfrielse og frelses kraft. Igjen repeterer JEG og advarer hvis de organiserte kirkene hadde gjort sin jobb, så ville ikke folk bli forført.

Vær advart, det vil være de kjente TV evangelistene som vil lede massene til sønnen av satan, som vil komme og bruke det navnet som er betrodd, Jesus. Det vil være de kjente TV evangelistene som har solgt deres sjeler til satan for berømmelse og vellstand som lærer falske menneske-lagde doktriner og leder folket til denne falske Jesus. I Den Store Trengselen vil Navnet Jesus bli en forfalskning av sønnen av satan, nå kalt anti-krist. Denne anti-krist vil forpeste navnet til Jesus og under kraft fra satan gjøre tegn, under og uhellige mirakler i navnet kjent av den Kristne Kirken, et navn som nå er elsket og betrodd, navnet til Jesus Kristus.

Sønnen av satan, kalt anti-krist vil proklamere at han er Jesus Kristus. Han vil forlange at alle tilbeder ham og ærer ham og går og samles i kirkene på Søndag og tar hans MERKE, for å bevise deres loyalitet. Anti-krist som i virkeligheten er avlet sønn av satan, vil komme med ånden til Judas og Hitler igjen; som skriftene kaller fortapelsen`s sønn, eller sønnen av helvete. Sønnen av satan, vil gjøre tegn, under og falske mirakler i satan`s kraft for satan`s ære.

JEG har brukt denne Menighet til å advare, når du ser obligatorisk Søndag lov blir godkjent, GÅ IKKE inn i Søndags Kirkene ellers vil du miste din sjel. JEG har advart å lære nå hvilken den Sanne Sabbat Dagen av hvile er på (Fredag soloppgang til Lørdag soloppgang). Dette har vært en vanskelig beskjed for Elisabeth å gi, på grunn av de Kristne Kirkene ikke vil høre det. Allikavel, til de av dere som har vært trofast og uttalt disse sannhetene, du vet at du har blitt gitt mandatet av Esekiel. 3:17-21.

Denne Menighet har blitt gitt mandatet til å lære det Hellige Hebraiske Høytidelige Navn til Skaperene og YAHUSHUA ha MASHIACH. Hvem bedre kunne JEG ha valgt til å lære de som vil vite Navnet til DEN HELLIGE ÅND? Elisabeth, du har spurt YAHUVEH om Navnet til RUACH ha KODESH, og JEG har sagt deg DET, nå gir JEG deg dette mandatet til å dele hva som var fortalt til deg i hemmelighet. JEG lover deg, at de med åndelige ører til å høre med, vil høre og støtte denne Menighet og forsvare denne sannheten og lære andre.

De som velger å forbli åndelige døve vil forbli døve. Det er ikke din jobb å overbevise folk, det er bare din jobb å adlyde og frigi de Profetiske beskjedene og ordene av kunnskap, ettersom de er betrodd til deg fra Himmelen. Hvem som helst som leser dette eller har blitt lært dette vil bli holdt annsvarlig for det de nå vet.

Formærner de fleste og velsigner andre med åndelige ører å høre med som har deres navn funnet i Lammet`s Bok av Liv.

Et Barn,Kriger,og Brud av YAHUSHUA ha MASHIACH
Apostel Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah
Utgitt August.27.2007

Contact Us

Personlige notater: Ved å slutte av så har jeg skrevet og hørt og blitt fortalt hva å skrive. Jeg har spurt YAHUVEH, YAHUSHUA og MAMMA SHKHINAH HERLIGHET; hvis DE er sikre på at det ikke er noen andre som heller kunne utgi dette ordet bedre enn meg. Jeg vet ikke hvorfor jeg ble valgt. Allikavel, min jobb er bare å adlyde DEN HELLIGE TREENIGHETEN. Jeg frykter hva YAH kan gjøre med meg, mer enn jeg frykter mennesker vil tro om meg. Hvis denne Profeti har vært en velsignelse til deg, vil du være så snill å skrive til meg og oppmuntre meg? Hvis du har nye åpenbaringer ved at du studerer Skriftene og vil dele med andre, og bevise at dette ordet er sant, vær så snill å send det til meg. Hvis denne Menigheten er en velsignelse vil du ved bønn tenke å støtte den finansielt? Vi ser frem til å møte alle som overveier dette ordet som en velsignelse, hvis ikke på jorden da i Himmelen.