Profeti 44

Stå Opp, Vaktmenn På Muren!

Snakket under salvelsen, til Rev. Sherrie Elijah

8. oktober 1998

*******JEG kaller mange frem nå, sier YAHUVEH. Disse er MINE innbringende fartøy, innbringende instrumenter i MIN overnaturlige hær som skal bringe enhet til MIN kropp. De skal bringe orden. For nå er tidspunktet, sier YAHUVEH, nå er tidspunktet for MINE vaktmenn. Nå er tidspunktet for de som har gått i midnatt timene. Stå opp, stå opp, stå opp, åh sovende mennesker. Stå opp nå, stå opp nå, stå opp nå, og forkynn seieren. En hær som er skremmende og sterk, en hær som vil forårsake fiendene til å skjelve og skjelve med frykt og redsel på å høre lyden av deres samlinger og av deres marsj gjennom landet. Fortsett å kalle ut og proklamere og forkynne evangelium av frelsen.

Delta ved deres åndelige næring og rist den søvnen fra deres øyelokk og hør stemmene til MINE vaktmenn. For det er de som har blitt gitt dette, MINE Ord, til deg for at du skal stå opp, stå opp, stå opp, sier YAHUVEH, gjør det som er dyrebart i MITT øye. Gjør det som vil bringe MEG Ære og det som vil bringe om en stor innhøstning av sjeler og JEG vil vite at du oppriktig elsker MEG. Stå opp, stå opp, stå opp og våkne til sannheten og spenn på deg med sannheten og gå i den sannheten, for MIN evige plan har blitt manifestert blant deg og det er fremdeles mye forberedelse som skal gjøres, og gjør det som JEG har fremlagt deg til å gjøre.

(MIN Himmelske Far snakket til meg i dag og sa disse tingene til meg i dag, så åpenbart, så tydelig. For det er storm av skyer som brygger på i hjertene til mennesket, som ikke er synlig i naturbevegelse og som skyer av krig som fortsetter å manifestere seg innvendig.)

Deres hørsel og deres syn, bli ikke redd, sier YAHUVEH, av de tingene som er fra MEG. Så forberede deres hjerter, alle disse tingene som er satt i gang skal manifestere seg, sier den Allmektige YAHUVEH. JEG har forberedt MINE utkalte godt. Det er ikke deres ansvar å frembringe sannheten. Det er rett og slett deres ansvar å reagere til MIN sannhet, sier Herren deres Gud. For du skal skjelne den sanne fra den falske og du skal ha fred i deres hjerter, at de tingene som er fra MEG er for deres beste og du vil skjelne de tingene som er falskt og det som har blitt sendt av fiendene og hans følger er sent til å bedra deg. Vær forsiktig; la ikke vaktsomheten deres legges ned.

www.amightywind.com

www.almightywind.com