PROFETI 42

OVERGI DERE!!!

MINE Fiender Slipp Våpnene Deres!
Både Åndelig og Sanselig!


Gitt til Pastor.Elisabeth Sherrie Elijah
December 18,2000


Å overgi dere ,så sier YAHUVEH. Å overgi dere,overgi dere,overgi dere. Igjen sier JEG til MINE fiender, fiendene som sirkulerer og omringer denne salvede Apostel/Profetiske Menighet, denne tjenestepiken MIN Elisabeth Sherrie Elijah, fiendene har omringet andre salvede Apostel/ Profetiske Menigheter, JEG sier det igjen, alle de som omringer Israel ,alle de som omriger Jerusalem, slipp dine våpen både åndelig og sanselig, før JEG den Store Elohim"JEG ER" vil la ild falle fra Himmelen ,og JEG vil totalt tilintetgjøre og fjerne dere alle (Esekiel 38:23-24).

HORROR,HORROR,HORROR,gråt,klagemål,død og så mange begravelser at det ikke vil bli nok plass til å legge dem på kirkegårder. Hånden til MIN dom, som en gang slo deg,vil nå bli til en knyttneve, og JEG skal knuse deg, JEG den Store Elohim"JEG ER," i MIN nåde,advarer hver nasjon, hvert folkeslag,hvert tungemål,hver slekt, la MITT Jerusalem være i fred. Blodet til de falne synker ned i bakken og skriker ut til MEG. Blodet til de falne i Israel har ikke vært forgjeves.JEG hører gråt og dype klagemål, til folket som elsker MEG,YAHUVEH. JEG hører MITT Navn påkalt ut av de som er blitt slaktet.

Hvilket land, hvilken nasjon har loyaliteten, hviken stat, hvilken provins, hvilken øy har kjærligheten og loyaliteten som Israel viser fram ,ettersom de kjemper for å beholde landet,som den Store Elohim"JEG ER"YAHUVEH ga til deres forfedrene for lenge siden? JEG taler til de åndelige ledere, husk David og Goliath? David løpte ikke fra Goliath,men løp imot Goliath, fordi han visste at kampen var MIN. Fienden bringer med seg fremmede guder til ditt land å Israel , og allikavel er de ingen guder.Kvinnene og mennene til fienden bringer fremmede lærer, og vil prøve å innvikle folket til Israel på en måte til binding som JEG ikke har bestemt. Israel, JEG taler frem ut av denne tjenestepiken, husk du er landet av melk og honning ,du er landet Abraham velsignet, du har ingenting å frykte,utenom frykten selv.

Foregå hver slag som det ble gjort i fortiden med musikere,sang til pris,lovsang og bønn. Tror du ikke på ordene i Torahen?Israel ,du er nasjonen verden ikke forstår,så misunt og misbrukt,så hatet uten grunn.For du begjærer fred ,og allikavel har du aldri kjent fred. Du gir vekk land og hjem som JEG ikke har sagt at du kan gi vekk, kun for å holde fred.Hvet du ikke at jo mere du gir ,jo mere vil de kreve? Hvet du ikke at du ikke kan tilfredstille ånden til grådighet? Se til MEG å Israel,igjen til den Store Elohim "JEG ER"YAHUVEH er din utfrier.

Feiringen til Hanukkah kommer, til alle som observerer feiringen, forvent mirakler igjen ,fordi JEG er Lyset som vil skinne på din sti i mørket. Dekk deres ledere i bønn for de blir silet av satan som korn av sand. Du har blitt forrådt av ledere du stolte på,fra den minste til den største, for skitten vinning som ikke kan kjøpe deres sjel. Fast og be at MIN perfekte Vilje vil bli gjort, fordi JEG er fylt med sinne på mord,løgn og bedrag som blir gjort.

JEG kommanderer alle til å be for fred i Jerusalem.Hvis du tror det er ille nå, drapene har bare såvidt begynt, men frykt ikke for din Far ELOHIM YAHUVEH ser og hører. Mitt siste bud er velsign de som velsigner deg å Israel, ikke vis vekk noen som elsker Israel,Jerusalem ,eller MITT utvalgte folk. JEG skal velsigne alle de som velsigner deg å Israel! JEG den Store Elohim"JEG ER" skal forbanne alle de som forbanner deg å Israel.

En advarsel til MINE fiender, husk på Balaam`s Esel. Ikke bli en Balaam (4mosebok kapittel 22) JEG gjør en bedre, JEG snakker fra denne Apostelen og advarer deg at den ødeleggelse du gjør ,vil bli snudd sju ganger. Den velsignelse du gir til Israel og MITT jødiske folk vil returnere tilbake til deg sju ganger. Velsignelser eller forbannelser ,velg selv, 5mosebok 28 lyver ikke. Sånn er det skrevet ,sånn er det talt December 18,2000 klokka 2:53 pm. og sikkert i MIN timing skal alt dette skje.

Støter noen, opplyser andre. Betrodd til MITT barn,kriger,brud,Elisabeth Sherrie Elijah

*****************

Personlig melding fra Pastor Apostel Elisabeth Elijah

Hvis denne profetien har oppmuntret deg eller velsignet deg, vil du være så snill å skrive til meg. All finans støtte vil være velkommen.