Profeti 41

Vil MIN Ekte Brud Være Så Snill Å Komme Frem!

Gitt gjennom Rev. Elisabeth Sherrie Elijah

17. September 2000

Da Profeti 41 ble talt og skrevet på den 17. September 2000, hadde jeg 3 politimenn som omringet huset mitt i en ubemerket hvit bil som kjørte opp på forsiden av mitt hus. Jeg kjente igjen politisjefen som banket på min dør. Min sønn så en annen på baksiden av huset og en annen på kanten av huset. Han sa at han hadde kommet på grunn av fire 911 anrop av den adressen. Jeg fortalte han at jeg synes det var merkelig, fordi ingen var her, men min sønn og jeg var på telefonen på den tiden og snakket til en annen venn. Dette skjedde faktisk minutter etter at jeg la på telefonen, etter å ha lest Profetien; “Ikke Vær En Del Av Den Falske Bruden”. Vær så snill, be for min beskyttelse.

Elisabeth Sherrie Elijah

*******MIN Brud kan ikke komme inn uten duften av MIN salvelse. Du kan ikke utføre duften av MIN salvelse. Du er til å søke denne høyere salvelsen. La det bli kjent at ingen mann eller kvinne kan gi deg denne salvelsen; Bare MIN Søte RUACH ha KODESH kan rense deg med den søte duften av MIN salvelse som er reservert til MIN Brud. Gjør deg i stand til å gå hjem og regnskyll deg selv i kraften til RUACH ha KODESH sin salvelse. Ta på deg bryllup kjole. Det er MIN kappe av rettferdighet. Jeg tok på meg en krone av torner. Du skal ha på deg en krone som en tiara av MIN herlighet som er plassert på ditt hode. Slik som Ester gjorde seg selv i stand for kongen, du er å gjøre deg selv i stand for KONGEN av KONGENE, HERREN av HERRENE, DIN HERRE GUD ALMEKTIGE YAHUSHUA ER MITT NAVN OG JEG ER DIN SNART KOMMENDE BRUDGOM!

Som et bryllup er kunngjøringen sendt frem, og invitasjoner er sendt, JEG sendte også frem MIN kunngjøring av at Gabriel blåste shofaren, og bare de som er MIN Brud vil høre kunngjøringen til MIN Brud. Det vil være for sent til å tenke på å bli klar da, så vær forberedt på kunngjøringen, du vil enten gjøre det selv eller gjennom MINE Apostler og Profeter. Bry deg om MIN advarsel! Bry deg om advarselen som sier at JEG kommer. Det er en bortrykkelse, bare fordi Brudgommen vet sikkert. Gå frem nå, vær ikke skamfull og gi invitasjonen. Vær ikke skamfull på hvor mange som vil avvise det. Men sørg ikke, for de passet ikke eller passerte spørsmål eller lojalitet testen, kjærlighet testen, offer testen eller lydighet testen.

Derfor, er de uanvendelige til å bli kalt MIN Brud. Det vil være dem som vil ta invitasjonen og rive dem i stykker, de vil være dem som vil ta invitasjonen og legge dem på hyllen i en lang tid og bruker det aldri. JEG vil heller ikke kalle dem MINE.

MIN Brud har ivrig ventet på MEG og JEG kommer til å kreve MIN Brud. JEG ser aldri på menneskerase eller religion. Det spiller ingen rolle om hva som er din menneskerase eller hva din religion er, JEG søker etter forhold med MEG og JEG ser på en ting, som er rødfargen som er mitt utgitte Blod ved Golgata. Så JEG sier igjen at MITT hjem i Himmelen, vil om kort tid bli ditt hjem. Du vil bli tatt med opp for å møte MEG i luften til å bli dradd med MIN side, mens du er i live. La dem håne og spotte, JEG står ved døren og JEG vil banke på. Alt de trenger å gjøre er å åpne døren av deres hjerter og vende om og invitere MEG inn og JEG er trofast og JEG vil tilgi dem for all deres synd.

>

Spør dem hvorfor de vil bli torturert i helvete eller bli brent i Ildsjøen? Det ble ikke skapt for dem. Det ble skapt for for de onde. Jeg betalte prisen ved Golgata og til å rive fra satans grep for at all menneskeheten skulle bli satt fri. Men JEG er Herre. JEG vil ikke slå inn døren. JEG banker bare på og venter til å bli invitert inn. Så en gang til, JEG vil fortelle dem at YAHUSHUA ha MASHIACH som andre kaller MEG Herre Jesus Kristus, kommer igjen.

Fortell MIN Brud at JEG kommer igjen for å ta henne hjem. Gjør deg i stand til å gå hjem, for MITT hjem er ditt hjem! Forbered deg på å komme hjem, fordi JEG kommer til å ta MIN Brud hjem! Om kort tid skal du høre hornet til Gabriel, og du vil bli tatt med opp for å være ved MIN side da JEG kaller deg frem som MIN Brud. Du skal høre ordene komme hit som en lyd av erkeengelen når han blåser shofar hornet. Forbered deg på å gå hjem for JEG kommer for MIN Brud! En vil bli tatt med og den andre være igjen.

*******

Skrevet på den 17. September 2000 @ 18:15.

Så det er talt, så det er skrevet. Gitt til tjeneren Elisabeth Sherrie Elijah.