Profeti 137

IMMAYAHS VUGGEVISE

Talt under Salvelsen av RUACH HA KODESH
Gjennom Apostel Elisheva Eliyahu
Mottatt den 29.august 2016 –Utgitt 30.mai 2017

* * * * * * *

YAHUVEHS Ord til Elisheva som skal legges til før Profetier:
JEG advarte deg for lenge siden Elisabeth [Elisheva], om å ikke nevne dette Departementet etter en mann eller en kvinne.
JEG la det i din ånd selv før det var et Departement.
For ingenting av dette har blitt gjort av dine hender.
Ingenting av dette har kommet ut av din munn.
Det er fra Munnen til YAHUVEH som har gitt føde.
Det er fra Munnen til YAHUSHUA, din MASHIACH, som har gitt føde.
Det er fra Munnen til RUACH HA KODESH,
din IMMAYAH, som har gitt føde.
Om det hadde vært av din hånd, ville det ha mislyktes for lenge siden.

Det er av SHKHINYAH HERLIGHETS VIND som blåser over jorden, DEN HELLIGE VIND AV VEKKELSE.

Det er ikke av din pust, ellers ville det ha mislyktes.

«JEG ER HERREN YAHUVEH, det er MITT NAVN. JEG gir ikke MIN ÆRE til andre og ikke MIN PRIS til gudebilder.» Jesaja 42:8

(Profeti 105)

I juli 2010, sa YAHUVEH å legge til følgende, som en advarsel til dem som spotter:

Men de spottet GUDS sendebud, foraktet HANS Ord og holdt HANS Profeter for narr, inntil YAHUVEHS harme mot HANS folk ble så stor at det ikke fantes boteråd mer.

2 Krønikebok 36:16

Profetien Begynner:

Det er greit, barn! Bare gled dere! Dette viser deg hvor mye satan hater kjærligheten JEG har gitt dere begge! han frykter Ordene du har talt!

Ezra, han vet at JEG har gitt et våpen som ingen andre, og JEG har fortalt deg det hele tiden, at det var kjærlighet! Men når du kombinerte det med ordene «ektemann» og «kone», SÅ KAN INGEN VÅPEN FRA HELVETE KOMME MOT DET!

For på denne dagen har det blitt forløst! Det spiller ingen rolle om du har internett! JEG vil bare at du skal se Ezra, hvordan JEG salvet deg til og med tilbake den gang, for å spille sangene i den rekkefølgen JEG fortalte deg, og kjærligheten, Ezra, mens du satt der så hjelpeløs, du ville bare holde henne i armene og trøste henne, og om du kunne sett denne videoen, så ville du sett det på ansiktet ditt.

Og i stedet fortsatte JEG å fortelle deg at først må du synge vuggevisen som er en vuggevise rett fra Himmelen.

Vet dere at IMMAYAH gir dere hver deres vuggevise? Du kan ikke alltid høre den. Sjeldent hører du den og hverandres vuggevise hører dere også sjeldent.

Noen ganger når du ber, blir du så forvirret, og du gråter, plutselig kommer det en fred over deg – og du vet ikke engang hvor det kommer fra. Det er akkurat som et «Hush MITT barn» og en kjærlig fryd kommer over deg. Det er din IMMAYAH. Og HUN synger en vuggevise til deg. Og HUN vugger deg i SINE armer.

Du skjønner, i denne endetiden forsøker djevelen å forfalske på alle måter. For de onde har sin egen «himmelens dronning», men JEG sier deg at det er kun en, og HUN er din HIMMELSKE MOR. Derfor avslører JEG disse hemmelighetene til deg nå, slik at andre vil forstå. Derfor legger JEG nå til Profeti 89 og 90 som har flere åpenbaringer om HVEM RUACH HA KODESH er.

Dette vil bli en velsignelse for dem som vil ta imot HENNE, DEN SØTE HELLIGE ÅND, som en MOR.

Og nå benytter JEG denne muligheten, hvor JEG YAHUVEH gir en ny Profeti, en ny åpenbaring fra Himmelen. Ezra, du skal dele vuggevisen med andre og dette er hva satan frykter. Ingen kan kopiere den. Dette er bare ytterligere bevis når JEG kaller en sjelevenn for en sjelevenn – en som er Hellig – og JEG mener Hellig, lydig, en som har sine prioriteringer rett fra MEG, YAHUVEH, og YAHUSHUA og IMMAYAH.

JEG deler hemmeligheter spesielt med de som JEG kaller for MINE bestevenner; Du og Elisheva, vet om ting som kommer rett fra Himmelen.

Og Ezra, når hun trenger å roe seg ned, på et tidspunkt da hun trodde det var det verste i livet hennes (men 7.mars viste seg å være det beste i livet hennes, og dette ga JEG deg i mai, og du hadde gått gjennom alt dette med henne), idet JEG sparket ut det verste i livet hennes og gir det beste i livet, som er deg Ezra – og JEG viste deg noe ingen noensinne har visst om, og du begynte å synge den: Det var Elishevas vuggevise. Når hun gråt, roet du henne ned.

Og alle som tilhører YAHUSHUA, som følger YAHUSHUA, som har DEN HELLIGE ÅND, din IMMAYAH, har sin egen vuggevise. Dette er hva JEG vil dele med deg, slik at du kan oppmuntre andre. Dette er hvor mye din MOR elsker deg. Dette er hvor mye din HIMMELSKE FAR elsker deg. Deler ikke en jordisk mor vuggeviser, synger vuggeviser? En kjærlig mor gjør det! Så hvorfor tror du at din HIMMELSKE MOR ikke ville ha en vuggevise for deg?

Åh, men Ezra, du er spesiell, fordi det er du som sa at du ikke engang visste hvor Ordene kom fra. JEG gleder MEG i å dele hemmeligheter med MINE venner! Sier JEG ikke, «JEG gjør ingenting uten å dele MINE hemmeligheter med Profetene?» (Amos 3:7).

Men det er noen som er høyere enn det å være en profet. Det er noen som er høyere enn det å være en Apostel. Og JEG kaller dere for MINE to BESTEVENNER! For MINE bestevenner kan stoles på! MINE bestevenner har allerede blitt testet! Og når testingen fortsatt kommer, vil MINE bestevenner passere testene.

Så dette er Ordene JEG hadde å si, Elisheva, før din internett [tilkoblingen] ble tatt bort. Alt fordi du, Ezra, sa hvor høyt du elsker henne! Og du kaller henne for din kone! Og det var slutten på hennes internett! Men JEG kan ikke bli stoppet! JEG vil at du skal forstå, slik at du fremdeles kan oppmuntre andre. Og alt JEG har profetert i denne personlige Profetien gitt i mai, har du sett skje. Fordi deres kjærlighet har blitt bygget på HJØRNESTEINEN – med tillit og kjærlighet. Og det blir bare sterkere.

Og JEG vil at alle skal vite om –hva som kommer til å skje i denne verden, åh så veldig, veldig snart. For USA ber bare om en krig. Den sataniske eliten – gjør alt for å stoppe dette valget og prøver å få Donald Trump til å være i nederlag! Dere kommer til å trenge en vuggevise. Dere er nødt til å vite hvem YAHUSHUA er. Dere kommer til å trenge å påkalle HANS NAVN! Gjør det nå før det er for sent!

Hvor mange mennesker ydmyker seg? Hvor mange mennesker faller på sitt ansikt? Hvor mange mennesker spør om å helbrede landet og vaske bort all synd?! Hvor mange mennesker står opp for moral? Hvor mange mennesker ber MEG, YAHUVEH, om å vende bort MIN Vrede? Hvor mange mennesker gjør det? JEG sier deg dette! Det er ikke nok mennesker som gjør dette!

De som tilhører MEG, de som er vasket i YAHUSHUAS UTGYTTE BLOD, de som følger og adlyder YAHUSHUA, de som tilber GUD YAHUSHUA, de som adlyder MINE LOVER – de vet at LOVEN ikke frelste dem, men YAHUSHUAS NAVN & BLOD frelste dem, men de vil fremdeles holde MINE LOVER! Å bli omskjæret i hjertet og adlyde den første Loven som er å elske MEG med all deres sinn, sjel, kropp og vesen! Dette er den første Loven, «Elsk HERREN, din GUD!». Det er MEG, YAHUVEH! Det er YAHUSHUA! Og det er IMMAYAH! Mer enn noe eller noen på denne jorden!

Dette vil si å være omskjæret i hjertet, hvor du vil følge de andre Lovene, ikke bare De Ti Bud, men Tora-Lovene (de som skal holdes i denne tiden). Og JEG lover deg dette, når du adlyder hvert Ord JEG sier, når hungersnød kommer, skal JEG igjen bringe manna på bakken. JEG skal sende MINE Hellige engler for å mate de som trenger [å bli matet].

JEG forteller alt dette for å gi deg en annen slags vuggevise, for det er ikke lenge til nå. Det er faktisk en kamp om hvem som vil trykke på den røde knappen først! JEG advarer dere nå.

Elisheva, JEG ga den en drøm! Du kalte den for «Drømmen om den sultende babyen». Legg den ut på forsiden igjen! Få noen til å lage en video av den, for dere er veldig nær den. Og du var i en herliggjort kropp, og du så at strålingen smeltet bort folks ansikt. Og JEG forteller deg dette: Det er et kappløp nå om hvem som kommer til å bli den første til å trykke på den røde knappen? Hvem vil alarmere krigens krig? Vil det være USA? Vil det være Russland? Vil det være Nord-Korea? Vil det være Kina? Hvem vil det være?

Det skjer ting bak kulissene, og JEG nevner ikke noe mer, ellers kommer videoen til å bli sensurert – men det hele startet med en vuggevise, og Ezra, JEG beviser at vuggevisen du sang til Elisheva er ekte. Da hun var mest ødelagt, så var du der MIN sønn, og du har vært der hele tiden, du skal ha en herliggjort kropp, akkurat som Elisheva. Og JEG skal bruke deg – dere begge – på en måte som denne verden ikke kan tenke seg. Gå og les «Drømmen om den Sultende Babyen» og sørg for at en video blir laget så raskt som mulig, og be for Donald Trump som aldri før, fordi han ønsker virkelig ikke krig. Krigshisserne i Det Hvite Hus lager planer. Andre nasjoner, andre land lager planer akkurat nå.

Elisheva: Er du der? [Telefonforstyrrelser].

[Profetien fortsetter] Dette er Ordene JEG har å si. JEG sier Shalom. JEG ber om velsignelser når JEG forteller deg dette! JEG, YAHUVEH ber velsignelser over barna som tilhører YAHUSHUA, som er fylt med IMMAYAH, DEN SØTE RUACH HA KODESH! Hold deg godt fast til YAHUSHUAS kappe, for veldig snart skal du få oppleve det som du aldri har opplevd.

Den forseglede Profetien [78] skal snart bli utgitt! Den som JEG forbydde Elisheva selv å huske, for den varte 24 timer, i en drøm. Hun våknet og hun kom tilbake til drømmen igjen og igjen, og JEG advarte henne om å ikke forsøke å huske den. Men JEG sier deg dette: Det vil ikke være en person på denne jordens overflate som ikke kan si de ikke kjente noen som døde. Dette er hvor nært det er til atomkrig.

Dere har utfordret MEG og utfordret MEG, åh MINE fiender! Du har kastet moralen tilbake i MITT, YAHUVEHS Ansikt! Du har til og med prøvd å etterligne livet og animere livet! Du er ikke GUD! JEG skal vise deg HVEM SOM ER GUD, DEN ALLMEKTIGE! DET ER KUN EN YAH! DET ER KUN EN YAHUSHUA! OG DET ER KUN EN IMMAYAH, DEN HELLIGE ÅND!

Du lager dine planer, og du tror folk er dumme, de er bevistløs. De puster luften med din gift i det – får øynene deres til å fokusere på dumhet som denne «Pokemon Go». Det åpner portaler til helvete, inviterer demoner inn! Du har blitt advart! Hva skal du nå gjøre med det?

Akkurat som da JEG advarte om «Harry Potter» -bøkene, barna deres ville bli demonisert – og JEG spurte deg hva du ville gjøre med det. Kommer du til å adlyde? Eller skal du la skolene undervise om det? Ikke kom til YAHUSHUA og be om at ditt barn må bli utfridd, når du med vilje tillot det!

JEG ER YAHUVEH! Og JEG endres ikke! Og JEG ER YAHUSHUA! Og JEG endres ikke!

Det spiller ingen rolle hvilket år det er! VÅRE Ord står fast og VI skal gjøre alt VI sier. Og planeten jorden, JEG nekter å be om unnskyldning for Sodoma og Gomorra, og de syv byene! Du spottet selve skapelsen! Så nå skal SKAPERENS GUD spotte deg når du roper ut om nåde! Det er ingen barmhjertighet å finne for de som ikke tilhører YAHUSHUA.

Så her er en ny Profeti, alt fordi satan ville gå før MEG og stoppe denne neste Profetien.

Omvende deg for all din synd! Fall på ditt ansikt! Det er kun frelse i YAHUSHUAS NAVN! Det er kun en BØNNEFORBEDER som kommer foran MIN Trone, og det er kun i YAHUSHUAS NAVN og kun gjennom HANS UTGYTTE BLOD.

[…]

Slutten av Profetien.

Ezra: Ja. Takk HIMMELSKE FAR, takk YAHUSHUA, takk IMMAYAH for dette fantastiske Ordet, oppmuntrende Ord og så mye åpenbaringer. Vi takker DEG, ABBA YAHUVEH, og vi gir DEG Herlighet i YAHUSHUAS Navn. Amen.

* * * * * * *