Profeti 133

Profetisk drøm om sultende baby!

Skrevet/Talt under Salvelsen av DEN HELLIGE ÅND
(RUACH HA KODESH)
Gjennom Apostelen & Profeten Elisheva Eliyahu

En profet ser ting på forhånd. YAH advarer alltid gjennom SINE sanne Profeter. Og jeg hadde denne drømmen, en veldig levende drøm, som YAH forteller meg å advare [med], - og det var den 19.desember 2001. Og grunnen til at jeg deler denne er ikke for å skape frykt, men heller å spørre om deres bønner, om at denne drømmen IKKE skjer!

Da denne drømmen ble gitt [2001] … HASTET det, og det så ut som det skulle skje i Amerika. Vi som tror på YAHSUHUA, vi har en kraftig militær beskyttelse som kommer rett fra Himmelen; og det er de engleaktige hærskarer, de krigende englene. Og det er kun ABBA YAHUVEH som vil være i stand til å gi oss mer nåde, det denne drømmen kommer til å beskrive er et kjernefysisk angrep (atomangrep)!

Og i den siste Profetien jeg ble gitt … som snart skal bli lagt ut, advarer [om dette]. Og også i Donald Trumps Profeti advares det [om dette]. (Donald Trump Popper som Popcorn! [Dvs. Profeti 131, Donald Trump Popper som Popcorn!])

Det er et løp, for å se hvem som kommer til å trykke på knappen, den røde knappen. Fordi den det enn er som gjør det … vell … det er et atomangrep, og det er en gjengjeldelse!

Så jeg kaller denne drømmen for «Drømmen om Sultende Baby».

Drømmen Begynner

Jeg sto utenfor og så på en vakker blå himmel. Alt var fredelig. Da jeg så opp, så jeg at 4 sirkler på himmelen ble tegnet, som om YAHUVEHS finger tegnet dem veldig sakte. Da den fjerde sirkelen ble tegnet, hørte jeg et høyt brølende støy. Jeg gikk inn i huset, og en KRAFTIG vind kom for å ødelegge og ta liv. Det var et kjernefysisk våpen, som fra effekten av et kjernefysisk våpen! I skrekk så jeg død og ødeleggelse.

I huset mitt så jeg en kvinne med en liten baby i armene. Jeg så på babyen. Og babyen syntes å være død og så underernært. Og jeg sa til kvinnen, moren, «Hvorfor matet du ikke babyen?».

Og hun så på meg kaldt og sa, «Fordi babyen faster».

Så før jeg kunne ta babyen fra henne, åpnet hun vinduet og kastet babyen ut fra 2. etasjes vindu. Jeg løp utenfor i strålingen og den ødeleggende vinden, og fanget babyen i armene mine, og babyen begynte å puste igjen!

Da jeg sto der, kom en mann bort til meg –og han gikk bare forbi meg –ansiktet hans var brent fra strålingen av atomvåpenet, og det var rødt med tredje grads forbrenning eller verre. Han sa aldri et ord. Han fortsatte å gå forbi meg.

Jeg gikk tilbake inn i huset mitt, fullt beskyttet mot strålingen, fordi jeg visste at ingenting kunne skade meg sammen med babyen, og jeg ga babyen melk fra en flaske.

Etter en stund stoppet de ødeleggende vindene. Og alt virket fredelig. Jeg så på himmelen igjen, og jeg så den første sirkelen, jeg begynte å rope, «OMVEND dere og snu hjertet til YAHUSHUA! For igjen er dommen kommet!».

Det var så få som hørte det. Jeg så de andre 3 sirklene på rad, totalt 4.

Deretter kom lyden av et brøl som jeg ikke kan beskrive. Så kom de ødeleggende vindene igjen. Og det var en annen kjernefysisk våpen som gikk av!

Slutten av Drømmen

Det er der vi er nå. Og vi ber at vi har mer tid til å nå flere sjeler. Og i drømmen hadde jeg herliggjort kropp av noe slag, fordi jeg var ikke redd for strålingen –eksplosjonene, vinden. Jeg var i en herliggjort kropp.

Det er de også … Når YAH gir en visjon, drømmer, profetier, så kan det være mer enn en betydning. Og så, jeg har også skjelnet at dette også kan ha en dobbel betydning. For vi vet at kjernefysisk angrep kommer til å skje. Det er bare et spørsmål om tid!

Kvinnen er religion. Og babyen er menigheten. Den organiserte religionen og de organiserte kirkene sulter folket; tvinger dem til å faste for å få mer åndelig kunnskap, og profetiske sannheter og åpenbaringer. De fleste kirker vil ikke engang tillate en Profet å profetere.

Pastoren vil spørre personen i forvei –før du kan profetere, sier han, «Jeg vil se det» –de sier dem dette, «Jeg vil se hva du skal si». Det er umulig for en sann Profet! En sann Profet åpner bare munnen og ABBA YAH, YAHUSHUA taler ut! Det er kun hyklere som gjør det [som vet hva de skal si på forhånd]. Og jeg har blitt brukt til å mate folket som sulter –og likevel går de til kirkene – holdt på 22 år på internett, kom 4.april 2017.

Og pastorene ofrer folket for å mate seg selv med rikdom og kontroll, og de tror de eier SAUENE (folket, menigheten)! Og de bor i herskapshus, og kjører Mercedes [Benz], Rolls Royces –har jetfly! Deres egne private jetfly! Og ikke bare eier de kun et herskapshus –men vanligvis mange.

Og de glemmer at det kun er EN GOD HYRDE. Og det er YAHUSHUA HA MASHIACH (SOM noen nå kaller for JESUS KRISTUS)! Vær så snill, advare alle!

YAHUVEH talte til meg i drømmen og advarte meg hvorfor HAN setter opp muren av beskyttelse igjen, og det er fordi selv hedningene tilber en hedensk gud, men hvem er det Amerika virkelig tilber? Hvilken gud tilber ethvert land i denne verden? Jødene tilber ABBA YAH, YAHUVEH. De har mange «navn» [for HAM]: HaShem, Adonai; men jeg kaller HAM ved HANS NAVN, YAHUVEH!

Drømmen begynner:

I november (igjen i 2001), hadde jeg en lignende drøm. Jeg gikk nedover en vei og en ku fylt med melk fulgte meg overalt hvor jeg gikk. Og det var ikke engang min ku. Bonden anklaget meg for å stjele hans ku! Jeg sa jeg ikke kunne stanse kua fra å følge meg, det var kuens valg!

Jeg så 3 firkanter på rad som var tegnet med YAHUVEHS Finger på himmelen. Jeg hørte en lyd som var som en drønnende lyd, som jeg ikke kan forklare. Det, det var … det er så høyt!

Deretter så jeg – jeg var i fjellet og store steinblokker kom [i] min retning. Jeg løp til havet hvor hjemmet mitt var i drømmen. Jeg gikk inn i huset og så igjen at de 3 firkantene ble tegnet på himmelen. Jeg så på i skrekk, og forsøkte å tenke hvilke som var den minst smertefulle måten å dø på.

For jeg trodde havet ville dekke huset og at alt i det ville drukne hvis jeg forble

Så jeg bestemte meg for å gå opp i fjellet igjen. Og jeg hørte den drønnende lyden. Og rett etter den tredje firkanten ble tegnet, så jeg – før jeg selv kunne bevege meg – FYRVERKERI på himmelen. Og den første, lysfarget, var det kjedelige slaget da fyrverkeriet først startet. Deretter var det fargerike fyrverkeri! Og det var vakkert fyrverkeri. Jeg løp ikke unna, jeg bare så på fyrverkeriet.

Slutten av Drømmen

Jeg er interessert i å forstå disse drømmene.

Jeg vet at kuene er folket som er fylt med melk, de har Ordets Melk. Men de trenger mer. De trenger åndelig kjøtt! Det er kun de inderlige bønnene til de rettferdige som gavner mye (Jakob 5:16). «Hvis mitt folk» vil falle på sitt ansikt og «ydmyke seg […] så skal JEG høre [deres bønner] … og helbrede deres land» (2. Krønikebok 7:14)! vær så snill, ta disse drømmene på alvor.

Den eneste gode tingen er at hvis du tilhører ABBA YAHUVEH & YAHUSHUA, så kan du holde fast på Skriften i Salme 91, at HAN skal gjemme deg under SINE Vinger; Det Hemmelige Stedet av DEN HØYESTE GUD – som det står skrevet om i Salme 91!

Er noe for vanskelig for YAH?

De 3 hebraiske barna (Daniel kap. 3) som ble kastet i en glødende ovn, oppvarmet 7 ganger varmere, og ingenting ble brent utenom tauene som bant sammen hendene og føttene. YAHUVEH kan holde oss fra skade i denne tiden også! Selv ikke deres kropper luktet røyk! Så det jeg må si er at vi vet dette kommer til å skje.

Og for de som er YAHUSHUAS Brud, vil enten være i herliggjort kropper eller være i Himmelen.

Jeg ber i YAHUSHUAS NAVN, at du tar disse drømmene alvorlig. Donald Trump ble nettopp kunngjort som neste president. Han er ikke en krigshisser; Putin ønsker å gjøre fred med Amerika. Jeg ble gitt en Profeti om Donald Trump (Profeti 131, «Donald Trump Popper som Popcorn!»). Og denne [AmightyWind] Menigheten – denne Messianske Jødiske Menigheten – vi ble fortalt å be om at Donald Trump skulle bli president. Og LOVPRIS YAHUSHUA, han ble det!

* * * * * * *