Profeti 130

YAHUSHUA viser SEG for Elisheva Eliyahu som Sarons Rose!!!

Mirakelet er spilt inn da YAHUSHUA kom til selve sengen til Apostelen & Profeten Elisheva Eliyahu (Elisabeth Elijah) 5.juli 2016

(Dette er fra Profeti 105, YAHUVEH sa å sette dette foran alle Profetier fra nå av: JEG advarte deg for lenge siden Elisabeth [Elisheva], om å ikke nevne dette Departementet etter en mann eller en kvinne. JEG la det i din ånd selv før det var et Departement. For ingenting av dette har blitt gjort av dine hender. Ingenting av dette har kommet ut av din munn. Det er fra Munnen til YAHUVEH som har gitt føde. Det er fra Munnen til YAHUSHUA, din MASHIACH som har gitt føde. Det er fra Munnen til RUACH HA KODESH, din IMMAYAH som har gitt føde. Om det hadde vært av din hånd, ville det ha mislyktes for lenge siden. Det er av SHKHINYAH HERLIGHETS VIND som blåser over jorden, DEN HELLIGE VIND AV VEKKELSE. Det er ikke av din pust, ellers ville det ha mislyktes. «JEG ER HERREN YAHUVEH, det er MITT NAVN. JEG gir ikke MIN ÆRE til andre og ikke MIN PRIS til gudebilder.» (Jesaja 42:8))

I juli 2010, sa YAHUVEH å legge til følgende, som en advarsel til dem som spotter:

Men de spottet GUDS sendebud, foraktet HANS Ord og holdt HANS Profeter for narr, inntil YAHUVEHS harme mot HANS folk ble så stor at det ikke fantes boteråd mer.

2 Krønikebok 36:16

* * * * * *

Kathrynyah: Vi elsker DEG!

YAHUSHUA: Elskede Datter Elisheva. JEG ser deg. Du prøver.

Elisheva: Åh jøss, det lukter så godt, jeg kommer til å gråte.

YAHUSHUA: Du prøver å gjøre så mye på en gang, og du gleder MEG så mye. JEG er her! JEG har vandret i dette rommet. JEG sitter på sengen din mens du snakker til Tatiana, og Kim og Tatiana gjør det du har bedt dem om å gjøre, og du har ringt Justin og du har gitt MINE ord med irettesettelse for å beskytte MIN Kjære Datter, og angre det onde som ble gjort.

Så Elisheva, JEG vil gi deg MIN fred og JEG vil fortelle deg at JEG er her, og dette er den første gangen du noensinne har luktet MIN duft, og det er Sarons Rose som er her. JEG sitter på sengen din, ordene du har hørt i dag er ordene JEG sa. Så mange vil hate deg på grunn av disse ordene og de kommer til å reise seg, men frykt ikke Elisheva, fordi JEG har bevist i dag at JEG er her.

JEG er her, JEG er aldri langt unna. For første gang på alle disse årene fikk du lukte på min duft, og salvelsen dekker deg, og MIN kjærlighet og MIN tilstedeværelse. Du har ofret så mye og enda forteller JEG deg dette at JEG bare ganget velsignelsene på alle, ikke bare ledelsen, men alle som velsigner dette Departementet.

Så JEG gir deg et nytt tegn, under og et mirakel, og det er innspilt selv nå med Tatiana og Kim her. Når du minst forventer det, forvent det uventede. For du går i MINE tegn, under og mirakler, og YAHUSHUAS demontrampere er klare til å gå opp et nytt nivå. Da JEG sendte Ezra som bringer med seg Elisheva uansett hvor han går.

Så gjør deg klar, gjør deg klar, forvent det uventede fra Himmelen, og gjør deg klar, og selv duften av roser øker salvelsen i deg nå, og JEG har kommet for å fortelle deg at du må ta det med ro. JEG gir deg MIN Shalom (Fred), JEG gir deg fred som overgår all forstand, og JEG gir deg et nytt Ord. JEG fortalte deg at du er nødt til å kjøre i rasende fart for å holdet det oppe.

JEG satt foran deg et bankett, du befinner deg i midten og du lukter duften av MIN tilstedeværelse på en ny måte, og det er ingen parfyme på denne jorden som kan måle seg med MIN duft, og Tatiana, JEG har tilgitt deg, JEG tillot dette for å la deg vite at ingenting har blitt forandret. Du ber og venter på et tegn. «Har den biologiske moren forandret seg?».

Nei, min datter, hun forsøker å snappe deg bort, hun kan ikke endre sine meninger for hun ønsker det ikke. Du vet hvem din mor og din far er (Matt 12:48-50; Luk 8:21). Du vet hvem som veileder og elsker deg. Du vet hvem som leder deg til Himmelen. Det er ikke bare MIN Elisheva, det er ikke bare Kathrynyah, men nå er det Ezra også. For du har alltid ønsket kjærligheten til en far, og om svært kort tid Tatiana, vil han omfavne deg og husk at du ikke bare får en, du får kjærligheten til en mor og en far når du ser ham med øynene, og han klemmer deg. Skam deg ikke over å gråte.

Dette er et ekstra notat angående dette mirakelet: YAHUSHUA talte til Elisheva etter at dette mirakelet skjedde, og fortalte henne å se på bildet på forsiden av vår nettside (det var den 6.juli 2016, se bildet nedenfor også). YAHUSHUA viste Elisheva hvordan både hun og Ezra er omgitt av roser og begge bærer HANS duft. YAHUSHUA sa, da JEG kom til deg Elisheva, dekket JEG samtidig Ezra med MIN duft og tilstedeværelse, og ga ham enda mer Shalom (Fred), så når du trenger det, har han mer salvelse til å roe deg ned med.

Uten engang å fysisk vite hva som skjedde på tidspunktet av dette mirakelet, sa Apostel Ezra, «Fysisk følte jeg at noe lå på hånden min og jeg så på armen min og på underarmen og jeg sa, «Jøss, det var en veldig merkelig følelse, jeg føler noe akkurat nå, og jeg vet noe ble lagt på meg og på min skulder, jeg følte noe ble lagt på skulder min. Du vet når noen legger noen klær på deg, du kan virkelig kjenne det, og det er hvordan det var. Jeg kunne virkelig kjenne hva YAHUSHUA la på meg».

Elisheva: Wow, og jeg kan fremdeles lukte rosene, YAHUSHUA du kom til meg! Her, jeg skal lage plass for DEG. Jeg må få min sminke ut av veien. Dette er wow, jeg ligger i en rosehage! Wow, jeg vil at verden skal høre dette! Dette er fantastisk! Dette er … Åh nei, har jeg den (min opptaker) på? Ja, åh, jeg har den på.

Kathrynyah: Lovpris YAHUSHUA! Tusen takk, vi elsker DEG, vi elsker DEG, vi elsker DEG!

Elisheva: Jeg føler at min, min, alt, dette er dette er, jeg hadde ikke engang tatt på meg parfyme i dag. Du vet, jeg innrømmer at jeg ble svett under salvelsen! Hei verden, greit? Jeg er så varm.

Kathrynyah: HAN elsker deg så mye.

Tatiana: Lovpris YAHUSHUA!

Elisheva: Jeg vet ikke engang hva jeg skal si, jeg kommer til å gråte. Jeg vet ikke om jeg skal gråte, jeg vet ikke om jeg skal le. Vi går i fem forskjellige retninger i dag og HAN sier bare ro deg ned.

Kim: Tusen takk, ABBA PAPPA!

Tatiana. Jeg gråter for deg!

Kim: Amen!

Elisheva: Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! [Ler: Ha! Ha! Ha!]

Kathrynyah: Si; «Lovpris YAHUSHUA!»

Elisheva: Lovpris YAHUSHUA! Åh ja, jeg glemte, Elskede YAHUSHUA, tusen takk! Jeg er så beæret. Jeg har aldri luktet DIN duft og åh du store min, jeg har vært DERES helt siden jeg var ung tenåring, og jeg har aldri noensinne, det er som å ligge i den mest velduftende rosehage. DINE klær har dette, det må være dine klær. Elskede YAHUSHUA, tusen takk! Det er DIN tilstedeværelse. Det er DIN Salvelse.

Jeg vet ikke engang hva jeg skal si. Jeg er så sjokkert. Jeg vet ikke engang hva jeg skal si. Jeg er bare så beæret. Jeg snakket nettopp med Tatiana om shopping! Jeg prøvde å gjøre det! Og jeg mener vi setter Profetiene rygg mot rygg. Um … vi fikk, vi fikk masse utfrielser som kom opp og vi må rette opp en viss forvirring. Jeg snakket med lederen overfor nettsiden. Vi prøver å oversette ting, um … nye Profetier. Hva gjør vi?! Vi har så mange ting som skjer på en gang. Midt i alt dette kom DU, og du satt DEG ned ved siden av meg? Og DU sier, «Bare ro deg ned» ?!

Alle: Latter

Kathrynyah: HAN sa, HAN sa at du kommer til å bli hatet på grunn av dette nye Ordet (Profeti 129, gitt tidligere den dagen), men HAN sa at du ikke skal bekymre deg, JEG er med deg og HAN sa, «forvent det uventede!»

Elisheva: Og forvent det uventede! Vel, dette forventet jeg virkelig ikke, greit, men jeg er virkelig beæret og når Ezra hører det, wow! Hver eneste gang jeg snakker med ham, og Kathrynyah har vært vitne til det, idet graden til din tro er i stand til å ta imot miraklene som vi ser med egne øyne, det er aldri, aldri, aldri et tidspunkt hvor et tegn, under og mirakel YAHUSHUA ikke gjør.

Jeg har aldri sett noe som dette, og dere skal se det med egne øyne, men først er YAHUSHUAS demontrampere nødt til å komme opp til et nytt nivå av tro. Fordi i denne endetiden er folk nødt til å tro. De jager ikke etter tegn, under og mirakler fordi djevelen kommer med en forfalskning. Og vit at det, det er kalt antikrist. Men YAHUSHUA! Du jager etter YAHUSHUA. Og jo mer du jager etter HAM, og jo mer du omfavner HAM, og jo mer du adlyder HAM, så vil disse tegn, under og mirakler plutselig bli en del av livet ditt. Og dagen i dag er bare et bevis på det. Jeg prøvde bare å gjøre noe normalt som å shoppe, men det er ingenting normalt i mitt liv! Og jeg har Elskede YAHUSHUA som var akkurat her. Jeg tror lukten forsvinner selv om YAHUSHUA ikke forlater meg! Jeg vil ikke at HAN skal forlate. Awwww, YAHUSHUA! HAN kan ikke bli her for alltid. Jeg forstår. DU har andre ting å gjøre.

Kathrynyah: HAN sa at YDS-ene må trappe opp.

Elisheva: Huh?

Kathrynyah: YDS-ene må trappe opp.

Tatiana: Lovpris YAHUSHUA!

Elisheva: Awwww … jeg vil ikke at HAN skal gå! Jeg vet at DU fremdeles er her YAHUSHUA, men HAN kom. HAN kom for meg på en annen måte. Awwww, men nå forsvinner duften, men tusen takk YAHUSHUA, tusen takk! [Kathrynyah i bakgrunnen sier, «Det er en velsignelse for Kim & Tatiana også.]

Tatiana: Lovpris DEG, ABBA YAHUVEH!

Elisheva: Dere begge! Jeg mener, dere skjønner, dere kommer til å være på lydopptaket. Jeg vet ikke om stemmene vil dukke opp.

Tatiana: Jeg bare … jeg er så beæret over å selv ha hørt det! Og du vet da YAHUSHUA tok opp hele min fars situasjon, wow, jeg kan ikke tro at han elsker oss så mye, og han vet hvor det gjør vondt, og vi trengte ikke engang å snakke om det.

Elisheva: Niks. Nei du trenger ikke det. Og ikke bare det, jeg har en ektemann og verden forstår det ikke! Jeg bare venter på feiringen i Himmelen, men jeg har en ektemann som er det høyeste bønnedekke du kan ha, okay?

Og jeg vet grunnen til at rosehagen- jeg vet ikke hva han [Ezra] gjorde i dag, men han ba sikkert på en annen måte, det er alt jeg har å si, fordi jeg kunne ikke tro det Kathrynyah, jeg trodde du sprayet parfyme eller noe over der, og jeg bare, «Nei! Det kommer fra min seng!».

Kathrynyah: Jeg så et lys på ditt hode!

Elisheva: Du så –hun ser, hun så et lys på hodet mitt da jeg akkurat så dette. Du skjønner, hun har …

Kathrynyah: Jeg så det akkurat nå.

Elisheva: Hun har –hun har fått gaver også. Så okay, jeg antar at vi bør komme oss til de praktiske tingene igjen. [Latter]

Kathrynyah: Tilbake til arbeid!

Alle: [Latter]

Kathrynyah: Nei, men [vi] har fred nå.

Elisheva: Jeg har glede! Jeg har aldri – jeg mener se hvor lenge jeg har vært frelst og jeg har aldri kjent lukten av HAN slik før.

Kathrynyah: Det er fantastisk!

Elisheva: Og det varte helt til jeg begynte –inntil HAN måtte –du vet –dessverre. HAN kan ikke alltid holde SEG rundt her og gjør det, men tusen takk!

Kim: [Ler.] Amen!

Elisheva: Jeg er bare sjokkert –jeg er sjokkert. Jeg –det er så vakkert. Det er ingenting sterkere. Det er ingen rose som kan måle seg med den Duften.

Kathrynyah: Og det var en Gave til deg fordi jeg kunne ikke lukte det.

Tatiana: Wow!

Elisheva: Det var i min seng [Ler]. Det var i min seng!

Kathrynyah: Fantastisk!

Elisheva: Sengen jeg alltid sier er så ensom, er ikke ensom lenger.

Kathrynyah: Amen!

Tatiana: Det er det jeg ønsker.

Kim: Hva?

Tatiana: Det er salvingsoljen jeg ønsker, når jeg får en.

Kim: Wow! Lovpris YAH –

Elisheva: Hva sa hun –hva sa hun? Hva sa hun?

Kim: Salvingsoljen hun har ønsket å få tak i, «Sarons Rose» og YAH ga den akkurat til deg. [Ler.]

Elisheva: Åh! Wow! Det er derfor jeg fikk det! Tusen takk Tatiana! Jeg tror ikke jeg noen gang har luktet «Sarons Rose» [parfymert salvingsolje]. Har vi?

Kathrynyah: Jeg har litt, ja.

Kim: Wow, det er fantastisk.

Elisheva: Vel, Pappa kommer til å bli glad. Det er fordi vi shopper for Pappa og nå må vi komme oss tilbake til praktiske ting, så jeg skal slå dette av.

Kathrynyah: Vi elsker dere!

Et tegn gitt til Apostelen & Profeten Elisheva Eliyahu,

5.juli 2016

* * * * * * *