YAHUVEH fortalte meg å sette opp dette på alle profetiene fra nå av:Jeg advarte deg for lenge siden Elisabeth,å ikke navngi denne Menighet etter en mann eller en dame,til og med før det var en menighet.Jeg la det inn i din ånd, for ikke noe av dette er blitt gjort ved din hånd. Ikke noe av dette har kommet fra din munn.Det er født fra YAHUVEH`s munn.Det er født fra YAHUSHUA din MASHIACH`s munn. Det er født fra RUACH ha KODESH din IMMAYAH`s munn.Hvis det kun hadde vært ved din hånd,hadde det blitt mislykket for lenge siden. Det er ved Shkhinyah Glory`s vind som blåser over denne jord, Den Hellige vind av vekkelse,det er ikke ved din pust,ellers ville den ha feilet. (Jesaja 42:8)

**************

I juli 2010, sa YAHUVEH å legge til også følgende Skriftsted fra 2. Krønikebok før hver eneste Profetier:

2. Krøn. 36:16, «Men de spottet YAHS Budbringere, foraktet HANS Ord, og hånte HANS Profeter, inntil HERRENS vrede reiste seg mot HANS Folk, til det var ingen råd.»

Profeti 123

Ødeleggelse Kommer! Ødeleggelse er Her!

     

Elskede Sønn, ikke la dette gå usett. Legg opp denne bønnen, la alle få vite, bønne kjemperne til denne menighet om å løfte opp deres behov foran MEG denne dagen. Se ikke bare på ødeleggelsen, men pris MEG for MINE Hellige Engler som jobber overtid. Du kan ikke fatte de miraklene som blir gjort. De som de trodde var døde, skal bli funnet. De som er i isolasjon, skal bli gjenforenet med deres familier. Ikke bare se på ødeleggelsen, men bare vit dette, de navnene som er skrevet i Lammets Bok av Liv MINE Hellige Engler vokter, beskytter og ja, noen er tatt hjem men de føler ingen smerte.

Så Elisabeth, på denne Sabbats dagen da du så bildene, så ikke se på ødeleggelsen fordi JEG er i stormen, JEG er i orkanen, JEG vil gjøre hva enn det tar fordi MITT Raseri er mere intest en du kan unnfange. MITT Navn er spottet . MIN Sønns Navn er spottet. RUACH ha KODESH, MIN søte, søte dyrebare HELLIGE ÅND, som du sier , blir spottet. Dette er bare et eksempel av MITT Raseri! Dette er bare et eksempel av MIN Sinne. JEG advarer deg, og JEG advarer deg, og JEG advarer deg ødeleggelse kommer. JEG gir deg profeti etter profeti og advarer at ødeleggelse kommer. Er JEG ikke en YAH som holder SITT Ord? Dette er bare et eksempel, vent til hele verden raser! Vent til vulkanoene bryter ut som en kjedereaksjon.

Du vil spotte MEG!? Du vil kalle det som er en styggedom som tolerabelt, som noe å gjøre, de kaster Helligheten tilbake i MITT ansikt! JEG har sagt at MITT Ord advarer, pofeti etter profeti har JEG talt det frem, ØDELEGGELSE KOMMER! Hvilken del er det du ikke forstår? JEG er EN GUD som forlanger Hellighet. Tro ikke du kan slippe unna med bare en bønn. Tro ikke du bare kan si, å, men GUD er bare kjærlighet. JEG ER I den orkanen! JEG er i den floden! JEG er i den tornadoen. JEG er i den stormen! Så dette er bare et eksempel på den ødeleggelsen som kommer.

Ikke bare fokuser på ødeleggelsene, men også fokuser på de miraklene JEG skal gjøre på samme tid, fordi for dem som er hellige selv om de lever på samme land så er du skjult i ly under MINE Vinger. MINE Hellige engler skal beskytte deg. JEG skal forsørge for dine behov. JEG bruker denne menighet til å nå Asia, du kan ikke forestille deg hvor mange som har gått på knær og bøyd deres hoder og bekjent YAHUSHUA som MASHIACH. Du kan ikke forestille deg hvordan JEG bruker denne menighet og alle de forskjellige språk,og flere er på vei, så når ødeleggelse kommer, så vet de hvem de skal se til, de vet hvem de skal skrike ut til og MIN hånd er over dem og kjærlig holder JEG dem. Mere ødeleggelse kommer, la Hollywood le, la Hollywood spotte. Den kokende svarte blod plagen skal de ikke unnslippe. Det som JEG kaller en styggedom, spotten fra satan som spotter skapelsen av Adam og Eva.

Du advarte, folk sier, Elisabeth vi vil ha en profeti denne dagen. Hva mere er det å si? Hvor mange år har JEG sagt frem fra deg og i hvor mange språk nå hører ordene JEG advarte? JEG gjør ingenting, ingenting, ingenting uten å sende MINE Hellige Profeter å advare først og JEG advarte. JEG advarer ikke bare Amerika, JEG advarer hele verden. JEG er YAHUVEH og JEG vil ikke bli spottet. JEG er Skaperen av alt, og dette er bare et eksempel.

Fall på deres ansikter foran MEG før det er for sent. Ta imot MIN Sønn YAHUSHUA som Herre, Gud og Frelser før det er for sent. Omvend deg fra dine synder denne dagen før det er for sent. Takk MEG for maten din nå, ellers tar JEG den vekk, Takk MEG for ditt hjem, ellers tar JEG det bort. Takk MEG for dine familier, før JEG tar dem vekk. Vær takknemlig til MEG, JEG er trøtt av denne utakknemlige verden. Til og med dem som sier de er MINE, JEG er trøtt av din utakknemlighet, av dine klager. Stopp å fokusere på hva JEG ikke gir fordi det er ikke den bestemte tiden ennå. Istedet fokuser på hva MIN Kjærlighet er og hvordan JEG velsigner deg for ødeleggelse kommer ulikt noen denne verden har sett og dette er bare et eksempel. JEG gjør dette for å riste verden ,for å våkne deg opp. DIN skaper elsker deg så mye, JEG rister deg våken og bruker jordskjelvene, jeg bruker orkanene, JEG bruker tornadoene, JEG bruker oversvømmelsene, JEG Bruker snøstormene, JEG bruker tørken, JEG bruker til og med sykdom så du vil rope til MEG.

Så gråt og sørg for ødeleggelsene du ser i Asia, i filippinene nå for Asia har kjent ødeleggelse før, men også når du gråter og du sørger, pris MEG i midten av stormen, for dem som hører til YAHUSHUA er i håndflaten av HANS Hånd.

Så fortsett med å advare, når JEG velger taler JEG frem og får den profetien frem for alle igjen har JEG allerede talt på forhånd at ødeleggelse kommer. JEG kommer til å riste alt som kan bli ristet, hver grunnvold på måter du ikke kan unnfange, bare vær sikker på at ditt hus ikke er bygd på synkende sand og at det er bygd på solid fjell, YAHUSHUA ha MASHIACH, MIN eneste Sønn, ditt eneste håp for frelse.

JEG vil ikke lenger bli spottet. JEG advarte deg. JEG fortalte at MITT raseri bare vokser sterkere med hver dag det blir utsatt. Bruden til YAHUSHUA roper ut hver dag, når vil DU komme? Først kommer ødeleggelse og dette er bare et eksempel. Så kom igjen, fortsett med å spotte MEG med dine lover om Homoseksualitet. Kom igjen, fortsett å myrde babyene i mors mage, dette er bare et eksempel av ødeleggelse.

Du som tror du er så rik og from. Kanye West, som kaller seg selv for yeesus, ødeleggelse kommer! Du som promoterer uhellighet, pornografi, de mest perverse former for sex til og med med dyr, du kan være sikker på at ødeleggelse kommer. Du vil ikke spotte mye lengre. Kom igjen, godkjenn de lovene på denne jorden, men du betaler en pris og dette er bare et eksempel. Vent til du ser det som vil komme fra himmelen! Vent til du ser det du spotter kommer i skyene. Du kan være sikker på dette, JEG er YAHUVEH, JEG er skaperen , og JEG vil ikke bli spottet uten høye konsekvenser. Du vil være MIN fiende. å dere rike og berømte i hollywood? JEG skal vise deg en fiende. JEG ler og JEG spotter deg, du med dine gull toaletter, JEG skal flushe deg ned i røret, du som samler ditt gull og fyller dine skatter og bygger dine bunkere under jorden. Forskere JEG spotter dere! Ødeleggelse kommer. Du tror du ikke kan bli berørt? Du har ikke ide hva JEG har på lager til deg.

Men JEG vil oppmuntre, hvis ditt hus er bygd på solid fjell og ikke på synkende sand, hvis ditt anker er YAHUSHUA ha MASHIACH og du lever hver dag for å glede MEG, hvis JEG og MIN Sønn og den søte RUACH ha KODESH er den første kjærligheten i ditt liv, å MINE Elskede, dere har ingenting å frykte, din PAPPA er her. Hvis du holder oppe standarden av Hellighet og taler ut mot uhellighet, da har du ingenting å frykte, for din PAPPA er her. Når du er villig til å bli hatet for MIN Sønn YAHUSHUA`S Navns skyld og du er forfulgt og kalt all slags onde navn, vær sikker din PAPPA YAH er her. JEG ser alt. JEG vet alt. JEG hører alt. JEG ser hver tåre som faller, de er så dyrebare for MEG, de er som beholdere omgitt av edelsteiner i Himmelen og når du kommer hjem, all den tiden du trodde du var alene og JEG ikke hørte deg gråte, JEG skal vise deg disse beholderene, JEG skal åpne dem opp og du kommer til å se den søte duften som kommer frem, og du vil huske JEG var der hele tiden. For når du gråter for rettferdighetens skyld, som MIN profet gjør nå,"Elisabeth gråter da YAH taler gjennom henne", de tårene er lagt i beholdere og hver sin edelstein er forskjellig, for bare JEG vet den prisen du betaler, men ikke gi opp, ikke slutt, fordi stor,stor,stor er din belønning som følger deg til Himmelen, og når jobben er ferdig på denne jorden, så vil JEG velkomme deg og si,"Du har gjort en god jobb."

JEG elsker nok til å advare og JEG har gjort det i mange år. Les de Hellige skriftene, JEG er den samme YAHUVEH, som både velsigner og forbanner, skader og helbreder. JEG er den samme YAHUVEH, som oppreiser de døde. JEG er den samme YAHUVEH, som enten gir dom eller frelse. JEG har ikke forandret MEG. MIN Sønn YAHUSHUA har ikke forandret SEG. DEN søte RUACH ha KODESH har ikke forandret SEG. De Hellige skriftene dømmer, det er ditt valg om du adlyder, for VI DEN HELLIGE TREENIGHETEN har ikke forandret OSS.


Elisabeth taler:

Dette ord kom frem idag på sabbaten etter min elskede og jeg våknet opp. Før vi spiste, kom han inn og sa, "Hva er bibelverset for i dag"? Fordi på min telefon (smart telefon) har jeg forskjellige bibel apper og de dukker opp, så vanligvis tar vi tid til å se hva de sier, og før jeg så det, jeg har "daily mail", det er daily mail uk. Jeg har en avis som kommer opp og jeg så på bildene til Filippinene og jeg begynte å gråte. Jeg så en mor med hennes døende, hennes døde barn, i hennes armer og ødeleggelse rundt henne. Så min elskede mann og meg, vi begynte å be og han ba om hvordan ABBA YAH ville beskytte de som er innskrevet i Lammets Bok av Liv og han sa, hvis de ikke ble beskyttet fra denne ødeleggelsen ville vi skjønne at de kom til Himmelen og så fort han hadde sagt dette, begynte jeg å tale i tunger og dette ord kom fram.

Folk, ikke rot (fniser), ikke, ikke gjør det vennligst - dette er den Hellige Skaperen som ikke har forandret SEG. Ordene i de Hellige Skriftene har ikke forandret seg. Selv om de godkjenner lover til denne jord for å håne vår Skaper, for å håne skapelsen, for å håne hellighet, ikke fall for det. For det er satan som hersker over ondskapen og han er rik, et Hollywood som promoterer disse onde livsstilene. Denne Miley Cyrus og denne styggedommen som hun har blitt.

Tenåringer, ikke se på Kardashians, Karsøplians, horesøplians, ikke se på dem som et forbilde. Dette er ikke hva du vil bli, for alt de har er helvete for evighet.

Vår Skaper vil ikke bli hånet, så kom igjen fiender, riv og tær en Profeti til istykker. men for de som har deres navn skrevet i Lammets Bok av Liv og de som har hørt SKAPEREN`S stemme denne dag tale ut fra meg, kun et ydmykt fartøy av leire, vær så snill, vær så snill, vær så snill, ta denne advarsel seriøst imot fra Himmelen. Ødeleggelse kommer og ødeleggelse er her, det er kun et spørsmål om tid.

Det er kun et spørsmål om tid før vi kommer hjem, hallelujah. og vår jobb er ferdig og alt var verdt det, mine elskede brødre og søstre. Uansett hvordan vi har blitt forfulgt, uansett hva vi har gått igjennom, vil det være verdt det, hvis vi bare når en sjel for Æren til YAHUSHUA vår MASHIACH.

Dette er November den 9ende, 2013, ordet endte klokken 14:00 og igjen løfter vi opp, og min elskede vil sette opp, en bønn som han sa rørte opp salvelsen og YAH vil gi ham ordene igjen så dere vil vite, elskede Filippinene, elskede Asia, vi elsker våre brødre og søstre i YAHUSHUA som har sine navn skrevet inn i Lammet`s Bok av Liv. YAHUSHUA`s demon tråkkere, forbønnskrigerene, alle som er velsignet av denne Hellige Menighet, vår så snill å løfte dem opp. Men vi vet dette, vår PAPPA sa det, de navnene som er skrevet i Lammet`s Bok av Liv er i håndflaten av HAN`S hånd og ingenting i denne verden vil skje oss dersom PAPPA YAH tillater til SIN egen hensikt og noe godt kommer ut av det.

Så når du ser på nyhetene som jeg gjorde og du ser bildene, trenger du ikke gråte og spørre grunnen hvorfor, nå vet vi det. Men fokuser på alle miraklene som vår elskede Skaper får SINE Hellige engler til å gjøre og løftene HAN har lovt som i salmene 91.

Så er det talt, så er det skrevet, under Salvelsen til RUACH ha KODESH til apostel Profet Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah

Støter de fleste, og en velsignelse til andre, et barn, kriger, Brud til YAHUSHUA, ha MASHIACH/JESUS KRISTUS