Elisabeth snakker på lyd-bånd:Jeg våknet opp og hørte telefonen ringte, den ringte og ringte,og jeg hørte telefonen . Første gang dette hendte var igår som hadde vært winter solstice den 22nd. Så jeg hørte telefonen ringte den 22nd dec. og Niko sa det er ingen telefon som ringer.

Uansett dette er hvor jeg var idag(23rd dec) når jeg var våknet opp av telefonen som ringte for andre gang og hørte ring,ring, og denne gangen, å jøss, telefonen ville ikke stoppe å ringe. Jeg fortalte Niko telefonen din ringer og jeg våknet ham opp og han sa det gjør den ikke. Jeg sa jeg hører den selv om jeg snakker med deg og den ringte, å jøsses, så mange ganger selv om jeg snakket så ringte den i ett sett.

Det var så ekte og Niko sa min telefon er her (på soverommet) og jeg kunne ikke forstå det og så sa jeg jøsses dette må være i den åndelige dimensjon. Gud prøver å få min oppmerksomhet. Så la jeg meg til å sove, og da jeg våknet fortalte jeg Niko , klokka 10 våknet jeg opp om morgenen - og jeg fortalte Niko om telefonen og at jeg ber høylytt, jeg sier du vet at dette kommer til å overnaturlig jeg hører ringingen av telefonen, hva er det, hva er det du prøver å fortelle meg Himmelske Fader? Og så hørte jeg dette.

Det er et kall ingen svarer og dette skjedde så jeg begynte å omvende meg og jeg begynte....., vent litt sa jeg, et kall ingen svarer,og jeg sa hva da, hva slags kall? Jeg sa, har jeg feilet DEG på noen måte og det var da jeg hørte det er et kall til å omvende seg. Å Far YAH,jeg gjør ,jeg omvender meg, jeg er så lei meg for jeg vet at ikke jeg er perfekt, jeg vet jeg rotet det til. Jeg prøvde å tenke på hva jeg hadde gjort galt som GUD kunne si jeg ikke angra på.

Jeg er virkelig bekymret over dette på Youtube, jeg bekymrer meg hvor hjertet mitt har vært,det har vært så kaldt i mitt hjerte noen ganger. Disse menneskene er brutale og det har vært sånn hele tiden i ett år nå og jeg bekymrer meg at bitterhet har satt inn på grunn av GUD har tilatt det og fiendene spotter og ler og sier, der ser du, hun er ingen Profet ,jeg er ennå stående her og er ennå i live og ingenting har hendt. Denne Molly spesielt og jeg leser at samme kvinne spottet meg på sin tileggskonto og jeg vet ikke engang hennes navn. Jeg kjenner ikke disse menneskene. Så jeg angret og jeg var bekymret på grunn av jeg ba for andre gang før jeg falt i søvn igjen, så mange velsingnelser har kommet fram og nådd folk med Frelse meldinger og Profetier, men jeg føler jeg har såret meg selv på noen måter.

Så dette har virkelig vært et dobbelt kantet sverd dette Youtube, så mye som velsignet det har vært så har det også vært grusomt, men jeg tenkte og ba over dette og tenkte dette er hvorfor Gud er så vred og sier ingen har svart på kallet ,kallet om å omvende seg.

Så hørte jeg HAN si,

Profetisk Ord starter her:

"Det er ikke deg Elisabeth;det er ikke deg jeg snakker om", sa HAN,"Det er de som ikke svarer. Det er disse i verden som nekter å svare på et kall til å omvende seg, som vet at JEG har advart. Bare de som er funnet verdig kommer til å unslippe DEN STORE TRENGSEL. Det er de som vet hva de gjør og fornærmer MEG og fortsetter å synde, som sier de har DEN HELLIGE ÅND i seg og allikavel fortsetter de å synde, de som lager unnskyldninger og vet at JEG ser alt de gjør, om det er porno,om det er homofili,om det er alkohol,om det er utroskap,sex før ekteskapet, drikke seg full på alkohol,narkotika,banning, de vet JEG ser på, de vet at de skal være et eksempel, de bekjenner navnet JESUS, til og med YAHUSHUA men JEG er langt fra dem. DEN HELLIGE ÅND kan ikke dvele i et Tabenakel av synd, allikavel tester de MEG igjen og igjen.

JEG ropte ut et kall til å omvende seg, så få som har hørt etter. Det er som en telefon som ringer og ringer å ingen svarer. JEG satte deg på et media langt og bredt, JEG satte deg der for å vise at JEG er en GUD som dømmer så vel som viser nåde, JEG lyver ikke. Allikavel misbruker de Profeten, de kaller MIN Menighet ond, de tester MEG og spotter og sier, ingenting kommer til å skje med oss, Elisabeth gå vekk. De sier det er alt av nåde det er blitt gjort på korset. Nå kan jeg synde så mye jeg vil, se min sjel er ikke fortapt. Det er deg, du lever etter loven, du tror du trenger å lyde denne GUD du sier, og vi sier det er ikke en ting som heter synd det er blitt tatt bort.

De hater deg (Elisabeth) med en nidkjærhet; de hater alle som forkynner mot synd. De hater alle som advarer. Du hadde et kall, JEG sendte deg der Amightywind for å advare menneskene som kaller seg kristne til å omvende seg fra sine synder . JEG har sagt det igjen,og igjen,og igjen.Så få som hører etter.

JEG sendte Amightywind Ministry til Youtube og hva de har gjort mot deg har de også gjort mot MEG og allikavel bekjenner de MITT Hellige Navn men jeg er langt fra dem. De leser ut MINE Ord , de bruker dem som et våpen mot deg og alle andre som advarer om å omvende seg og søke YAHUSHUA`S ansikt før HAN utrydder de av verden i HANS sinne.

De glemmer JEG var bare det LAMMET en gang.De glemmer JEG kommer med ild i MINE øyne. De glemmer det er vreden til Lammet. De glemmer at det er synd jeg avskyr.De lager unnskyldninger for å synde og de som er holdt mest ansvarlige er de som har misbrukt,spottet,hatet og sladret en Menighet som JEG ga navnet Amightywind.

Så Elisabeth JEG lar deg høre telefonen ringe. JEG vil at du skal advare de igjen. Hvor få har svart på kallet om å omvende seg og vende seg bort fra sin synd. Hvor få kommer til å bli frelst når DEN STORE TRENGSEL begynner.

Det er ikke nok å si jeg omvender meg, det må være handling bak de ordene. Det må være en oppriktig måte du viser at du vil omvende deg på og rive i stykker sømmen, men ikke på den fysiske måten. JEG har sagt omvend dere. JEG har plassert denne Hellige Menighet der for hele verden kan se om de velger det og allikavel flesteparten har lukket ørene og blindet øynene, de sier vi ser ikke, vi hører deg ikke og Amightywind Ministry og Profet Elisabeth Elijah det er deg vi avskyr. Vi er det Kristne sammfund og uansett hva du sier ta din Amightywind Ministry og ta dine Profetier vekk for vi vil fortsette i vår synd, og du ser, vi er ennå i live og det har ingenting å si om vi avskyr Amightywind for din GUD har ikke drept oss ennå. Din GUD har ikke engang rørt ved oss så din GUD kan ikke være Vår Gud fordi vår Gud sier vi kan synde. Vår Gud sier vi kan hate deg. Vår Gud sier vi kan ødelegge Amightywind. Vår Gud sier du er en falsk pofet og det er ikke nødvendig å omvende seg fra synd.

Å, men du dumme,dumme menneske det er JEG, YAHUSHUA, som snakker gjennom dette redskapet av leire. Du har fristet MEG og fristet MEG og fristet MEG og JEG har brukt denne Menighet til å kalle til omvendelse og allikavel sier du det er djevelen som er blitt sendt. Du glemmer hva JEG gjorde mot fikentreet. Du Glemmer det var JEG, YAHUSHUA som forbannet det fodi det nektet å bære god frukt. Du glemmer det visna og døde. Du glemmer det er en korrupt som jeg avskyr. Det fikentreet representerer deg med et hjerte av stein, du som bruker MINE Ord, du som bruker MITT navn, du som kaller Menigheten ond på grunn av du hørte ordet omvend deg og angre på dine synder. Du hater at JEG har snakket og du kaller henne en falsk profet fordi du tror du har all kunnskap å allikavel sier JEG til deg, du er en dåre fordi åpenbaringer er gitt til denne Profet,allikavel tror du du vet alt. JEG kaller deg en bibel utdannet dåre fordi du bruker ordet som slår ihjel og det er ingen ånd i hva du sier og du bruker de Hellige Skrifter og du sier bare King James Version kan man bruke, gå vekk med dere alle andre, du har lagt til extra bøker og nei vi er ikke engang interesert å se etter.

Dumme,dumme dere, JEG ser på deres liv og JEG rister på hodet.Dere er de hvis ikke dere omvender dere og i sannhet angrer på deres synder,dere er de JEG vil si vekk fra MEG dere arbeidere for urettferdighet fordi JEG har aldri kjent dere.Bare fordi dere ber frelses bønnen, dere må legge handling bak deres ord, du kan ikke bare si du elsker MEG og ikke adlyder MEG.Dette er en løgn rett fra helvete.Dette er en løgn fordi denne Menighet er en som forteller deg og hver Menighet som vandrer i MIN hellighet som nekter å gå på kompromiss med synd og syndere.Dere som kaller dere Kristne det er ingen hellighet i dere og dere avskyr alle som kommer til dere med Ånden av Hellighet og MIN salvelse i ansiktet og det har ikke forandret seg fra gamle tider.Dere avskyr alle som forkynner MITT Ord,som er salvet og modig og derfor har JEG gitt Elisabeth et tegn nå når dere snart går inn i hva dere kaller et nytt år.Det har vært et kall til å omvende seg og å så få, så få som hører etter eller til og med hører telefonen som ringer.

Forstår dere ennå ikke?Forstår dere ennå ikke? Den eneste veien til himmelen er at dere må svare på kallet.Dere må høre telefonen som ringer. Dere må svare på kallet å omvende seg og snu om fra synd,slutt å lag unnskyldninger fordi snart er det for sent.

Den strengeste dommen kommer over de som har behandlet denne Menighet dårlig som JEG har plassert på et media med så mange øyne og ører og du har visst om det og du har ikke forsvart den og du har hatet hennes ord fordi JEG ropte høyt og klart OMVEND,OMVEND og snu om fra dine synder.

Dere plukker fra hverandre profetiene og bruker deres menneskelige intelligense selv om JEG advarte igjen og igjen, det er bare med DEN HELLIGE ÅND dere kan forstå Ordene som er talt og som ikke skal forstås av intelligensen av et menneske.Hver profeti uten unntak leder mennesker til omvendelse.Leder mennesker inn i MINE kjærlige armer. Leder mennesker og lærer dem Hellighet.De er ikke Ord av en kvinne eller mann. JEG bruker bare dette redskapet av leire, akkurat det du har hatet og misbrukt, du har sagt du vil ødelegge henne, vi vil ydmyke, vi vil prate ord av hat på grunn av at vi kan det. Vi kan til og med stjele og gjøre om navnet på Menigheten Amightywind fordi du tør å kalle oss syndere og du tør å avsløre vår synd fordi vi ikke tåler den Hellighet på ditt ansikt eller ansiktene til arbeiderne som arbeider ved din side, så vi forteller alle at de også må avsky og ikke høre på de Hellige Profetiene for de er falske så du forblinder dem, å dere hyklere så tier dere dem.

Å dere korrupte, JEG skal vise dere hva JEG gjør på grunn av deres hat. Det er ikke noen HELLIG ÅND inni dere.Dere er satan`s avkom og JEG har vært tålomodig med dere lenge nok. JEG satte ut en SISTE SJANSE MENIGHET før de kommende dager av dom og husk, hva du har gjort mot henne har du også gjort mot MEG. Du skal stå foran MEG i en Rettsal som kommer i fra himmelen og du skal stå foran MITT ansikt og Jeg skal påminne deg om de ordene av hat og si, gå vekk fra MEG arbeidere for urettferdighet for JEG har aldri kjent dere,JEG har aldri kjent dere. MINN HELLIGE ÅND gikk bort fra deg for lenge siden, eller har aldri vært i deg.

Så Elisabeth, JEG lar deg høre telefonen. JEG lar deg høre hvor lenge den har ringet, et symbol på det,8 ganger.Noen vil høre etter og det vil bli deres nye begynnelse og de vil i sannhet omvende seg og vite i sannhet at Amightywind Menighet er Hellig og er en Menighet som er sent fra GUD.

Til alle som vil ydmyke seg og snu om fra sin synd og med sin forstand,kropp,hjerte og sjel vil de i sannhet omvende seg. De vil sannelig,sannelig omvende seg.Dette er de Ordene JEG har å si,du svarte på kallet, å dere Hellige som omvender seg,hver og en dag. Til og med deg Elisabeth, du sa, hva er det jeg ikke har svart på? Hvordan er det jeg ikke har omvendt meg? Å, vær så snill å tilgi meg hvis jeg har feilet DEG på noen måte fordi jeg vet at jeg ikke er perfekt. JEG sa til deg, Elisabeth det er ikke deg for du har hørt MITT ring og du har svart MITT kall og alle de som forkynner ved din side og alle de som vet at Amightywind forkynner fram sannheten og ikke har løyet. De har svart kallet om å omvende seg, men så er det de som vet at sannheten er i denne Menighet og allikavel prøver de MEG og de tror det er bare nok å kjenne deg.De tror det er nok bare å lese Profetiene.De tror JEG alltid kommer til å ha nåde og det vil ikke være noen konsekvenser for synd. Det er disse JEG kommer til å dømme strengest fordi de ikke forstår at de er holdt ansvarlige for sin synd som JEG avskyr.

Så fortell dem MIN Datter, de vil at et nytt Ord skulle komme fram.Fortell dem hvor fornøyd JEG er med alle de som går den extra mila, som ikke bare strever med å adlyde MEG hver dag,men tror og snakker og deler Ordene JEG sier.De er ikke redde for å støte mennesker for deres sjels begjær er å glede MEG YAHUSHUA, for de vet at belønningen vil komme fra Himmelen.

Så fortell dem MIN Datter,Vær den Nye Elijah som JEG har gitt salvelsen og en jobb å gjøre.

Fortell dem Min Datter,selv om de kommer til å spytte deg i ansiktet så advare dem Min Datter, veldig snart kommer de til å bli utryddet fra den mennesklige rase.

Fortell dem Min Datter,å JEG kommer igjen, men denne gangen skal det bli med ild i øynene MINE og JEG snakker ikke om når JEG tar MIN Brud til MIN side ,JEG snakker om fiendene som er som det fikentreet JEG skal forbanne det og det vil visne og dø så alle kan se.

Fortell dem Min Datter,du skal være den modige Profet. Slutt å bry deg om hva kvinner og menn sier.

Fortell dem du Min Datter, Fortell dem for MEG at det ringer i telefonen. Du har et kall til å være Profet. Du svarte det for lenge siden.JEG vil ikke la deg ikke ta telefonen. Det er et kall til ditt liv du ikke kan unslippe fordi JEG har kalt deg Min Datter for å advare denne menneske rase før DEN STORE TRENGSEL er her, tiden for Jacob`s trøbbel. Å, og for så mange det vil være for sent.

Disse er de Ordene Jeg har å si. Igjen vil fiendene spotte og hate.Bare vet dette,de er ikke av MEG. Bare vet dette ,de er ikke sendt av MEG. Bare vet dette ,de er satan`s avkom, bruden til satan,de korrupte , arbeidere for urettferdighet og med sine sjeler skal de betale med Helvete og Ildsjøen sin snart kommende skjebne.

Bare ikke hold de ordene av hat,gi dem til MEG.JEG kan takle dem, du kan ikke. De er ikke ment for dere, å Dere Hellige ,ordene av hat er ment for MEG. Spottelsen, fornærmelsene er ment for MEG.De kan ikke ta imot salvesen og Helligheten JEG har plassert på ALLE som er MINE spesielt MIN Brud som strever hver dag å glede MEG og tjene MEG og tilbe MEG og kalle MEG ALLMEKTIGE GUD og HERRE,REGJERER av deres liv, MESTER,FRELSER, de kjenner MEG. De er det som er MIN Brud.De tar misbruket,de tar imot hatet, de blir forbannet,de blir sladret,navnet til dem blir snakket om som noe ondt.De er de som er MIN Brud, å så fort JEG kommer til å hente deg ved MIN side. Du vet hvem du er. Du tar imot sannheten som kommer fram. Du vet hvem du er. Du kjenner den gode frukt i denne Amightywind Menighet for som en mektig vind blåser over denne jord.Å nå tar JEG det i så mange forskjellige språk og det er mange flere som kommer.

Du vet hvem du er å MIN dyrebare Brud.Hvordan vet du? Fordi du har blitt hatet, du har blitt sladret, du har blitt avskydd,du har blitt katet ut som noe ondt.Når alt du gjorde var å glede MEG på alle måter og fortelle synderen å omvende seg og snu om fra sin synd og du har blitt misbrukt på grunn av det. Du vet hvem du er,men du snakker ikke bare Hellighet,du lever et liv av Hellighet og du utøver aldri synd. Du er MIN Brud. Du er MIN Første frukt. Så få av dere JEG ser på denne jorden, men du er MIN Brud og det er du JEG elsker og har kjær. Som dine fiender som er MINE fiender som Esau`s JEG hatet.

Ta disse Ordene Elisabeth, advare de og si at telefonen ringer. JEG har sendt deg som en Profet for å fortelle dem. Hvor mange har hørt det og allikavel nektet å si at de har hørt det. Så JEG forteller deg, å MIN Profet, fortell dem kallet til å omvende seg, fortell dem hva JEG har latt deg høre og det vil bli de som omvender seg og snur seg bort fra sine synder, og telefonen fortell dem ringer. de vil høre.De vil høre og de vil bli tilgitt og som nummeret 8 sier(8 ganger ringte telefonen) vi vil ha en ny begynnelse alt på grunn av JEG har en Profet som er villig til å bli spottet og foraktet for MITT navn`s skyld ettersom du roper ut: svar på kallet om omvendelse for telefonen ringer fra Himmelen, for JEG elsker nok til å advare igjennom MIN Nye Elija,hvordan ditt eget navn Elija nå er foraktet. Bare husk, Ånden til Jezebel jaget Elijah fra gammel tid av og kan du forvente noe mindre? Kan noen Hellig Profet forvente seg noe mindre? Kan noen av Bruden av YAHUSHUA ,MIN Brud, forvente seg noe mindre?For hvis de hadde tatt imot MEG, hvis de hadde tatt imot MEG med kjærlighet da ville de tatt imot deg, men du ser over denne jord og JEG sender til og med kulden for å vise at de har et hjerte av stein og allikavel omvender de seg ikke, de snur seg ikke bort fra sin synd.De sier: JEG er er en GUD av bare kjærlighet og nåde og JEG ikke engang straffer synd, men de skal få se at derfor kommer det til å bli det som er kalt DEN STORE TRENGSEL.

Takk Elisabeth for at du svarte kallet ,for hvis du hadde levd i synd ville du ikke ha hørt telefonen ringe ,men du hørte den og den ringte 8 ganger, fordi for mange ,mange vil høre og dette vil være deres nye begynnelse.

Snakket under Salvelsen av RUACH ha KODESH (DEN HELLIGE ÅND) til Apostel Elisabeth Sherrie Elijah Nikomaia Støter de fleste og velsigner andre, et Barn. Kriger Brud til YAHUSHUA ha MASHIACH/JESUS CHRIST

Contact Us
Contact Us

www.amightywind.com
www.almightywind.com