Prófécia 72

X Bolygó


Átadva Apostol Elisabeth Elijah (Elisheva Eliyahu)-nak 2013. július 12-én


Ez a 105. Próféciából való, YAHUVEH azt mondta, hogy tegyük fel minden Próféciához mostantól:

Figyelmeztettelek már régen Elisabeth [Elisheva], nehogy nő vagy férfi után legyen elnevezve ez a Lelkészség. Mielőtt ez a Lelkészség létezett, már a szellemedbe helyeztem. Mert egyik sem a te kezed által jött létre. Egyik sem a te szádból ered. YAHUVEH Szájából született ez meg. YAHUSHUA Szájából, a te MESSIÁSODTÓL született ez. A RUACH HA KODES szájából,

A te IMMAYAH-dtól született. Ha csak a te kezed által lenne, már régen megbukott volna. A SHKHINYAH GLORY SZELE által létezik ami keresztül fúj ezen a földön, az ÚJJÁÉLEDÉS SZENT SZELLEME által. Nem a te lélegzed által, vagy már régen elbukott volna. (Ézsaiás 42:8)

2010 júliusában YAHUVEH ISTEN azt mondta, hogy a 2 Krónikákból is adjuk ezt hozzá minden Prófécia elé:

- 2 Krónika 36:16 (ERV-HU) „De azok kigúnyolták Isten követeit, visszautasították az Örökkévaló üzeneteit,

és csúfot űztek prófétáiból. Végül az Örökkévaló annyira megharagudott népére,

hogy haragját semmi sem tudta megállítani többé.”

* * * * * * *

[Bolygó Tömegpusztítást fog okozni Figyelmeztetés. Ez az az X Bolygó, amiről annyian figyelmeztetnek? Nem tudom, hogy ez e az vagy sem, sem a tudományos hátterét, de azt tudom, hogy YAHUVEH beszélt róla nekem, egy kenet kapott el, ahogyan alul leírtam.]

Prófécia 72

Bolond emberek, azt gondoljátok, hogy a matematikát alkalmazva kikalkulálhatjátok azt a dátumot, melyen ÉN YAHUVEH fogok egy bolygót felhasználni az ÉN haragomban, hogy tömegpusztítást okozzak az ÉN ellenségeimnek. Ez egy figyelmeztető próféciai szó a gazdagoknak és befolyásosaknak akik azt gondolják, hogy biztonságban lesznek az ő föld alatti városaikban, melyek fel vannak raktárazva az ő kincseikkel, ételkülönlegességekkel, stb. A föld alatti városok, melyeket felépítettetek, és még mindig építetek lesznek a ti vizes sírhelyeitek és meg fogtok halni a földi kincseitekkel együtt, és ÉN YAHUVEH, késleltettem az ítéletet az igaz hívők imái miatt, melyeket YAHUSHUA nevében imádkoztak, csak azok kedvéért, akik engedelmeskednek, és Szentként járulnak ÉN elém lesznek megkímélve, és ilyen sokáig voltam kegyelmes, az ÉN Gyermekeim miatt, akik még több időért kiáltanak, hogy még több lelket tudjanak elérni, a Mennyei Királyság számára.

Az ítélet csak késik, de nincs megállítva és csak ÉN, YAHUVEH egyedül fogom kikalkulálni a dátumot, amikor az ÉN haragom lecsap majd a földre. ÉN, YAHUVEH az, aki késleltette az ítéletet, hogy zavarba hozzam és megszégyenítsem azokat, akik föld alatti városokat építettek, csak magukra gondolva, bizonyítva azt, hogy ÉN, YAHUVEH vagyok egyedül a Bíró afelől, hogy ki fog élni és ki fog meghalni és ki fog belépni a Mennyországba és ki fog a pokolra jutni.

Emlékezz, ÉN, YAHUVEH küldöm előre az ÉN Apostolaimat és Prófétáimat, hogy figyelmeztessenek, mielőtt küldöm az ÉN haragomat. A te választásod az, hogy figyelsz e és engedelmeskedsz e, mert tudd azt, hogy mind le fogja aratni azt amit elvetett, jó magot és rossz magot egyaránt.”

PRÓFÉCIAI FIGYELMEZTETÉS VÉGE

Átadva Elisbeth Elijah (elisheva Eliyahu)-nak 2003. július 12-én

* * * * * * *