VOI MINUN KANSANI, JOS TE VAIN HERÄISITTE!

*******

Näin sanoo YAHUVEH,

Voi kuinka Minä suren ja vaikeroin MINUN Lasteni tähden, sillä kuinka monet antavat pettää itsensä. Kuinka monet teistä, MINUN omista Lapsistani, vaihdatte totuuden valheeseen? Voi kuinka monta Profeettaa Minun pitää lähettää teidän luoksenne? Kuinka monta Sanansaattajaa Minun pitää lähettää teidän luoksenne ennen kuin te kuulette? Voi, MINUN sydämeni suree kun MINUN silmäni katsovat MINUN Profeettoja, jotka ravistavat heidän päitänsä epäuskossa, kun heidän omat Veljet ja Sisaret jotka kutsuvat itsensä olevan MINUN, vainoavat heitä.

MINUN Profeettani, MINUN Sanansaattajani, MINUN Kallisarvoiset Luotettuni, yhä kävelevät yksin näinä lopun aikoina. Minä, YAHUVEH, lähetän heidät teidän luoksenne, MINUN Kansani, olemaan siunaus teille. Mutta kun te näette heidän tulevan, te piilotatte itsenne, kun te kuulette heidän puhuvan, te suljette teidän korvanne. Voi kuinka monet teistä kuulevat MINUN ääneni ja tunnistavat Totuudet, kun MINUN Profeettani ovat puhumassa esiin, ja silti te sanotte; YAHUVEH EI ole puhunut. Te vaihdatte totuuden valheeseen, sillä valhe on helpompi uskoa. Ketä, MINUN Lapseni, te luulette, että te huijaatte? Luuletteko te todella, että te voitte vaihtaa Totuuden valheeseen ainoastaan koska Totuus ei ole mukava teille? Luuletteko te todella, että MINUN Sanani ei tule tapahtumaan, koska te, pelkät ihmiset, ette halua sen tapahtuvan? Minulla, YAHUVEH:lla, on uutisia teille; te ette huijaa ketään muuta kuin itseänne.

Kun MINUN silmäni katsovat teidän haaleita Sunnuntai Kirkkojanne, ja MINUN korvani kuulevat teidän palvontalaulunne MINULLE, te tuotte MINULLE häpeää. Sillä paha pilkkaa MINUA, kun hän muistuttaa Minua, kuinka monet teistä yrittävät vaientaa MINUT. Kuinka te vaiennatte YAHUVEH:n, te kysytte MINULTA? Hiljentämällä MINUN Profeettani, jotka puhuvat esiin MINUN Sanat. Paha pilkkaa MINUA uudestaan, kun hän muistuttaa MINUA, kuinka MINUN Kallisarvoinen Henkeni on ajettu tiehensä MINUN omista Palvonta Temppeleistäni. Kuinka te ajatte tiehenne Pyhän Hengen, te kysytte MINULTA? Hylkäämällä ja potkimalla ulos Totuuden. Paha on toivotettu tervetulleeksi, kun te, MINUN oma kansani, toivotatte tervetulleeksi väärän opin, ihmisen tekemän opin, ja demonin tekemän opin. Te potkitte ulos MINUN Profeettani, te kiroatte MINUN Profeettojani ja herjaatte MINUN Profeettojani. Ettekö te ymmärrä, että te ette herjaa heitä, vaan YAHUVEH:ia, joka puhuu esiin heistä? Voi, kuinka Minä suren, sillä te rukoilette MINULLE ja anotte MINUA paljastamaan Itseni teille, ja kun Minä vastaan teille ja paljastan Itseni teille, te teette kuuroiksi teidän korvanne kun Minä puhun, te kartatte MINUN kosketustani kun Minä tulen lähelle teitä. Paha pilkkaa MINUA vielä yhden kerran, kun hän muistuttaa MINUA, kuinka monet MINUN kansastani kävelevät tämän maailman tavoilla, puhuvat kuin maailma, ajattelevat kuin maailma ja käyttäytyvät kuin maailma. Jopa teidän sielunne ovat vaakalaudalla. Minä, YAHUVEH, haluan pelastaa teidän sielunne, sillä te otatte vaarallisia riskejä helvetin reunalla. Mutta kun Minä, YAHUVEH, tulen pelastamaan teitä ja ojennan MINUN Käteni teille, te läimäytätte pois MINUN Käteni!

Voi, te typerä kovettunut sukupolvi! Mitä se tulee vaatimaan, että te kuuntelette? Te haluatte leikata Minun Pyhän Sanani kahtia? Te ainoastaan haluatte lukea, mitä te haluatte lukea? Te haluatte vääristellä MINUN Sanani joksikin, mitä te haluatte sen tarkoittavan? Jälleen, ketä te luulette narraavanne? Luuletteko te, että te tulette pakenemaan Suurta Ahdinkoa, toistamalla valheita tarpeeksi usein? Minä, YAHUVEH, tulen näyttämään niille, jotka eivät uskoneet totuutta, vaan saivat nautintoa jumalattomuudessa, että heidän nautinnot tulevat PIAN LOPPUMAAN. Katsotaanpas kuinka miellyttävää se on teille, kun te oivallatte lähitulevaisuudessa, että te olette jumissa Ajassa niin kuin ei mikään muu aikaisemmin, ja YAHUVEH tekee kuuroiksi HÄNEN korvat TEILLE vaihteeksi! Voi, älkää ajatelko, että MINÄ OLEN tyytyväinen tästä. Älkää ajatelko hetkeäkään, että MINÄ OLEN ei ole surullinen! MINÄ OLEN surullinen!

Mutta te, MINUN kansani, teette sen mahdottomaksi YAHUSHUAlle valmistaa teidät HÄNEN Morsiamekseen. Te, MINUN kansani, teette sen mahdottomaksi itsellenne olemaan kerätyt ylös ja tapaamaan YAHUSHUA ha MASHIACHia ilmaan. Te, MINUN kansani, olette heittämässä itsenne leijonan luolaan. Mutta tällä kertaa, Minä, YAHUVEH, en voi sulkea leijonan suuta. Sillä teillä, MINUN kansani, ei yksinkertaisesti ole tiedon puute, teillä HALUKKAASTI on tiedon puute. Te, MINUN kansani, pysytte HALUKKAASTI tietämättöminä kun te kieltäydytte sulattamasta Pyhää Henkistä Lihaa ja valitsette maidon siemauksen sen sijaan, jonka pahat paimenet tarjoavat teille. Voi, ettekö te edes maista myrkkyä, jonka he sekoittavat Sanan maidon kanssa ja tarjoavat teille? Enkö Minä, YAHUVEH, antanut teille Tarkkanäköisyyden Henkeä? Voi te vähäuskoiset, istutinko Minä MINUN Kallisarvoisen Henkeni teihin, jotta te uinuisitte henkiseen koomaan? Vai istutinko Minä MINUN Henkeni teihin johdattamaan teidät kaikkeen Totuuteen? Voi, MINUN kansani, te vähäuskoiset, MINÄ en ole tyytyväinen.

Te sanotte, että te uskotte Suureen Jumalaan ”MINÄ OLEN”? Te sanotte, että te uskotte MINUN kirjoitetun Sanani? Te sanotte, että te uskotte, että ”MINÄ OLEN” on sama JUMALA tänään? Miksi sitten te ette vastaanota MINUN Profeettojani? MINUN Sanansaattajiani? Miksi te vaiennatte MINUN luotettuni? Te väitätte, että te uskotte MINUN Sanani? Mitä te luulette, että olisi tapahtunut, jos te olisitte eläneet tämän maan päällä Nooan aikoina? Mitä te olisitte tehneet? Mooseksen aikoina? Koko matkan Johannes Kastajaan? Luuletteko te yhtäkään sekuntia, että te olisitte vastaanottaneet heidät? Että te olisitte uskoneet heitä? Että te olisitte siunanneet heitä? Että te olisitte tarjonneet heille kupillisen raikasta vettä? Minä, YAHUVEH, sanon, ETTE! Te olisitte tehneet saman Entisaikoina niin kuin te teette tänään! Te olisitte potkineet heidät ulos teidän Babylonin kirkoistanne! Teidän kirkkojanne, teidän temppeleitänne, Minä YAHUVEH kutsun Babylonin temppeleiksi! Paha on ottanut haltuunsa teidän kirkkonne, teidän temppelinne. Ja Minä, YAHUVEH, sanon TEIDÄN kirkkonne, sillä nämä kirkot eivät kuulu MINULLE enää!

MINUN Kallisarvoinen Ruach ha Kodesh yrittää saada niin monien teidän huomion! MINUN Henkeni suree, itkee ja vaikeroi, kun niin monet teistä haluavat ehdottomasti täyttää näitä Babylonin kirkkoja. MINUN Henkeni on pitämässä meteliä, huutamassa, läimäyttelemässä teitä herättääkseen teidät, saadakseen teidän huomionne. Mutta te, MINUN kansani, olette tulleet pisteeseen, missä te ette edes kuule MINUN Henkeäni enää. Te olette tulleet pisteeseen, missä te ette edes tunne Suremista teidän Hengissänne enää. Te olette kovettaneet teidän sydämenne niin monta kertaa, että Hengen Valo, joka kerran loisti niin kirkkaasti teissä, on sammutettu. Te olette sammuttaneet Valon, ja tunnette itsenne mukavammaksi pimeässä. Teidän Babylonin kirkot saattavat loistaa niin kirkkaasti, mutta siitä loistaa ainoastaan jäljitelty valo, kun paha tulee teidän luoksenne naamioituneena valon enkeliksi. Valmiina sulavasti johdattamaan teidät antikristuksen käsivarsille, ja sitten itse helvetin kuiluihin ja tuliseen järveen. Te, jotka ylistätte MINUA Sunnuntaina teidän huulienne ja kyynelehtivien silmienne kanssa niin kuin suuri teeskentelijä, luuletteko te, että te voitte narrata Kaikkivaltias Jumalaa? Luuletteko te todella, että MINÄ OLEN vaikuttunut, kun te vaiennatte MINUT ja unohdatte MINUT loppuviikoksi teidän mukavuudeksenne? Jopa kieltäen MINUN Pyhän Sapattini, ja pitäen kiinni kalliista elämästä ihmisen tekemillä opetuksilla?

Voi, kuinka MINÄ OLEN VIHAINEN, kun jotkut teistä nyt sanovat ”Minulla on Raamattu Opiskelu tänä päivänä, ja Raamattu Opiskelu tuona päivänä” säästäkää teidän aikaanne, sillä teidän opiskelu on turhaa kun te vääristelette, mukautatte, paloittelette ja leikkaatte kuutioiksi MINUN Pyhän Sanani!

MINÄ, YAHUVEH SANON, SÄÄSTÄKÄÄ TEIDÄN AIKAANNE! Sillä se on USKONTO, joka teillä on! Teidän opiskelu ei tee vaikutusta Minuun, YAHUVEH:een, sillä te opiskelette teidän omaksi tuhoksenne. Minä, YAHUVEH, sanon, te haluatte opiskella? Minä, YAHUVEH, annan teille vähän apua sitten, kun Minä ohjaan teidät nyt opiskelemaan MINUN Sanani Toisessa Pietarin kirjessä 3:14-16.

14. Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä;

15. ja lukekaa meidän Herramme pitkämielisyys pelastukseksi, josta myös meidän rakas veljemme Paavali hänelle annetun viisauden mukaan teille on kirjoittanut;

16. niinkuin hän tekee kaikissa kirjeissään, kun hän niissä puhuu näistä asioista, vaikka niissä tosin on yhtä ja toista vaikeatajuista, jota tietämättömät ja vakaantumattomat vääntävät kieroon niinkuin muitakin kirjoituksia, omaksi kadotuksekseen.

MINUN Palvelijani ja Apostolini varoitti MINUN Kansaani Pyhissä Kirjoituksissa, että monet tulevat vääristelemään MINUN Sanaani heidän omaksi tuhokseen. Voi, kuinka typeriä te olette? Sillä te ette koskaan tulleet kauemmaksi kuin Evankeliumi Johanneksen mukaan 3:16. Te voitte toistaa sitä niin usein kuin te haluatte, mutta te, MINUN kansani, ette ole ymmärtäneet MINUN Uutta Liittoani. Te, jotka luulette, että MINUN lait ovat kumottu. Te, jotka kartatte MINUN Käskyjäni. Te, jotka tallaatte MINUN Poikani Kallisarvoisen Veren teidän jalkojenne alle! Eikö MINUN Sanani sano,

(Kirje Heprealaisille 10:26-31)

26. Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,

27. vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.

28. Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:

29. kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä!

30. Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava"; ja vielä: "Herra on tuomitseva kansansa".

31. Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin.

Oletteko te koskaan ihmetelleet, miksi te ette ole koskaan kuulleet, ja ette tule koskaan kuulemaan tätä Babylonin kirkoissa? Miksi he eivät ruoki tätä MINUN Kallisarvoisille Vauva Lampailleni ja Karitsoilleni? Minä, YAHUVEH, kerron teille Totuuden, laiton on jo työssä Babylonin kirkoissa, joista te kieltäydytte PAKENEMAAN! Te olette jääneet kiinni vihollisen ansaan. Te kokoonnutte hänen palvontapäivänä, te käännytte hänen nimensä puoleen, sillä hän jäljittelee nimen, jota te käytätte kääntyäksenne MINUN Poikani YAHUSHUAn (Jeesus Kristus) puoleen, ja te jopa luulette, että MINUN Lait ovat kumottu! MINÄ, YAHUVEH, TEIDÄN JUMALANNE SANON, HERÄTKÄÄ! Uudelleen Minä sanon, HERÄTKÄÄ! Paetkaa näistä kirkoista ja demonin tekemistä opeista, sillä teitä valmistellaan laitonta varten, joka tulee pian ilmestymään. Minä, YAHUVEH sanon, HERÄTKÄÄ! Teille järjestetään hankaluuksia!

Voi, kuinka Minä suren, sillä te, voi typerä lopun ajan sukupolvi olette helposti petettyjä! Saatana pilkkaa MINUA, kun MINUN Ihmiseni ovat tarpeeksi typeriä täyttääkseen kristallitemppelit ja kirkot. Temppelit, missä tuhannet ihmiset kokoontuvat yhteen kaatuakseen pahojen paimenien jalkoihin täydellisessä lojaalisuudessa. Voi, te typerät! Kuinka kuuroja ja sokeita teidän täytyy olla? Niin lähellä YAHUVEH:n Kauheaa Päivää! Niin lähellä loppua! Niin lähellä YAHUSHUAn tulemista HÄNEN Morsiamelleen! Voi te sokaistuneet ihmiset! Eikö YAHUSHUA sanonut;

”KUN JUMALAN POIKA TULEE,

TULEEKO HÄN LÖYTÄMÄÄN USKOA MAAN PÄÄLTÄ?”

Voi kuinka te VIHASTUTATTE MINUA! Typeryyttä, typeryyttä, typeryyttä! Antakaa Elävän Sanan selittää teille, mitä Kirjoitettu Sana tarkoittaa! Se tarkoittaa, että tulee olemaan PIENI, PIENI, PIENI Jäännös, joka tulee tottelemaan MINUA, rakastamaan MINUA, uskomaan MINUUN ja palvelemaan MINUA näinä lopun aikoina. Se on tämä PIENI Jäännös, jota YAHUSHUA kutsuu HÄNEN MORSIAMEKSEEN. Mitä te luulette? Voi MINUN tottelematon kansani. Että nämä miljoonat Babylonialaiset maailmanlaajuisesti tulevat olemaan kerätyt ylös tapaamaan YAHUSHUAa ilmaan? Minä, YAHUVEH, annan teille henkistä Lihaa sulatettavaksi, kun Minä sanon, EI! Nämä miljoonat jäävät TAAKSE! He tulevat vastaanottamaan pedon ja hänen merkkinsä ja tulevat palvomaan saatanan poikaa SAMOISSA Babylonin kirkoissa!

MINÄ, YAHUVEH, SANON, HERÄTKÄÄ! HERÄTKÄÄ! HERÄTKÄÄ!

Mistä lähtien enemmistö seuraa YAHUSHUA ha MASHIACHia? Mistä lähtien MINUN Kansani on enemmistössä? Mistä lähtien maailma on rakastanut ja hyväksynyt MINUN Profeettani? Mistä lähtien on Kaikkivaltias Jumala ”valtavirtaa” maailmassa? Mistä lähtien MINUN Sanani sanoo, että YAHUSHUA ha MASHIACHin seuraajien lukumäärä kasvaisi näinä lopun aikoina? Mistä lähtien… Mistä lähtien… Voi, kuinka Minä kaipaan pelastaa teidät tulevalta kauhulta! Mutta te, MINUN kansani haluatte ehdottomasti vääristellä MINUN Sanaani teidän omaksi tuhoksenne! HERÄTKÄÄ ”MINÄ OLEN” sanoo! HERÄTKÄÄ! Sillä paha on aikomaisillaan ilmestyä, joka vastustaa ja korottaa itsensä kaiken yläpuolelle, mitä kutsutaan Jumalaksi, tai mitä palvotaan; niin että hän kuin Jumala istuu Jumalan temppelissä, näyttäytyen itsestään, että hän on Jumala.

VOI MINUN KANSANI, JOS TE VAIN HERÄISITTE!

NÄIN SANOO YAHUVEH, JUMALA

HERÄTKÄÄ!

*******