Profetia

Annettu syyskuun 5, 2007

NIIN. KALIFORNIA, MINÄ, YAHUVEH, SANON KUUNTELE!

(Osa 2)

Etelä-Kalifornia, Minun käteni oli sinua vastaan Syyskuun 2, 2007. Minä, Yahuveh ”Suuri MINÄ OLEN” annoin sinulle herätys kutsun, jonka sinä hyvin epätoivoisesti ansaitset.

Voi, sinä kovettunut ja uppiniskainen sukupolvi!

Kuinka kauan sinä tulet taistelemaan ja ravistamaan sinun nyrkkiäsi sinun luojaasi vastaan!

Minä, Yahushua, kerroin Minun voidellulleni, että maanjäristys tapahtuisi, koska monet kieltäytyvät uskomasta, että se tapahtuisi, mutta Minä myös kerroin hänelle, että se ei koskettaisi häntä tai tulisi lähelle hänen taloansa, huolimatta siitä että hän oli hereillä kun maanjäristys tapahtui 10:29 am ja Minä jopa annoin muiden soittaa hänelle, antaen hänelle vahvistuksen.

(Vince puhuu) Minä olin katselemassa TV:tä, kun uutiset puhkesivat (4.7 maanjäristys tunnettu L.A, Riverside, S.D ja Orange County piirikunnissa. Oli 2:43 pm, useita tunteja kului ja minä en tiennyt, koska minä en tuntenut mitään.

Te epäilette, mitä hän sanoo ja jopa kysytte missä on hänen ansioluettelo!

Se ei ole hänen SANOJA! Vaan Minun SANOJA!

Hän on ainoastaan suu, joka puhuu eteenpäin, Minä, Yahuveh, asetan hänet niin kuin vartijan antamaan varoituksen ja jos te kieltäydytte kuuntelemasta, Minä, Yahuveh, tulen nauramaan kun suuri onnettomuus iskee teihin kuin maantierosvo.

Minä, Yahuveh, OLEN se ansioluettelo. Lue Minun sanoja ja opiskele itsesi hyväksytyksi. Minulla, YAHUVEH:lla, ei ole alkua ja ei loppua. Minä, YAHUSHUA, olen ALPHA ja TAV, alku ja ei loppua.

Jotkut teistä halusivat koetella häntä, Minä, Minä Yahuveh, Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin JUMALA annan teille teidän toiveenne.

Monet teistä yrittävät laittaa ”Suuren MINÄ OLEN” laatikkoon. Eikö Minun voimani ole ääretön? Enkö Minä ole EI ALKUA JA EI LOPPUA?

Lopettakaa laittamasta Minua, Yahuveh:ia ”laatikkoon”, ja Minä, ”SUURI MINÄ OLEN” lopetan laittamasta teitä laatikkoon, jotta Minun voimani voi ilmetä teissä!

Minun poikani ei laita Minua laatikkoon? Hän koettelee kaiken. Jos hän ei tiedä onko se Minulta, Yahuveh:lta, hän ei pilkkaa. Hän rukoilee, ole kiltti anna minulle korvat kuulla ja silmät nähdä ja etsii Minun viisautta. Jos se ei linjaa Minun SANANI kanssa, hän heittää pois ja nuhtelee sitä. Hän ei pelkää nöyrryttää itseänsä ja myöntää, kun hän on väärässä.

KATUKAA TÄNÄÄN!

Oppikaa tästä, mutta vielä tärkeämpää, oppikaa Minulta, YAHUSHUA ha MASCHIACH:ilta.

Kun Minä, Yahuveh, aloitan polttamaan loppuun maata Minun kuivuuksilla ja kuumuudella. Se on ainoastaan alku, kun Minä alan kääntää ylös lämpötilaa ja nostamaan ylös minun vihani voimakkuutta teitä vastaan uppiniskaiset ihmiset!

Minä, Yahuveh, käännän sään elementit teitä vastaan. Kun te luulette, että tulee olemaan ’kuuma’, Minä teen sen ’kylmäksi’, ja kun te sanotte ’kylmä’, Minä teen sen ’kuumaksi’. Älkää luottako uutisiin, vaan sen sijaan kääntykää Minun, Yahuveh:n, Kaiken Luomakunnan Jumalan puoleen.

He sanovat, että sää on epätavallinen, tietenkin se on! Koska Minä, ”Suuri MINÄ OLEN” on kääntänyt teidän sään teitä vastaan.

KATUKAA TÄNÄÄN! Ja ainoastaan Minä käännän teidän sään takaisin normaaliksi.

Lopettakaa koettelemasta Minun todellisia Apostoleja ja Profeettoja tai Minä, Yahuveh, tulen saattamaan häpeään viisaat ja saan heidät näyttämään typeriltä.

Etelä-Kalifornia, te saitte Minun herätys KUTSUN! Se oli kaikkialla teidän paikallisissa uutisissa, paikallisilla ilma-aalloilla ja paikallisissa lehdissä. Nyt, KATSOKAA, Minä, Yahuveh, olen aikomaisillani tehdä uuden asian!

Minä nyt profetoin tämän Minun profeettani kautta, että suuri maanjäristys, jota te olette odottaneet, on tulossa.

TUHOA JA HÄVITYSTÄ.

VOI, PALJON VAIKEROINTEJA!

Maa on valmis synnyttämään Minun vihani ja se on odottamassa Minua, Yahuveh:ia, antamaan merkin.

Tämä tulee soimaan ympäri maailmaa. Se tulee olemaan Maailman Uutinen.

Etelä-Kalifornia, sinä tulet kaatumaan kasaan. Minun täytyy kaataa sinut ennen kuin Minä voin nostaa sinut takaisin ylös!

Rukoilkaa kuitenkin, koska Minä, Yahuveh, tulen pienentämään suuruutta, jos TARPEEKSI ihmisiä katuu, paastoaa ja rukoilee RUACH HA KODESH:in voitelun johdolla YAHUSHUA HA MASCHIACH:in MAHTAVASSA NIMESSÄ.

Minä, Yahuveh, en ole jättänyt Minun lapsiani, tietäkää, että kuoleman ja tuhon enkeli ei tule lähelle teitä eikä teidän asumusta. Minun vihani ei ole määrätty teitä kohti, vaan Minun vihollisiani kohti, Minun rakastetut, PSALMIT 91 tulee olemaan teidän salainen paikka.

Minun viholliset Etelä-Kaliforniassa ja ympäri maailmaa, Minä tiedän keitä te olette! Minun viholliseni, Te provosoitte Minua, YAHUVEH:ia, teidän inhottavuuksienne kanssa. Aivan kuten teidän esi-isänne koettelivat Minua. Minä, Yahuveh, tuhosin heidät ja niin tulen Minä tekemään jälleen. Tekopyhät, te koettelette MINUN Armon Henkeäni, Nyt, Minä, YAHUSHUA tulen lyömään teitä.

KATUKAA TÄNÄÄN! Jotta Minä voin säästää teidät hädän päivänä.

Minun jäännökseni Etelä-Kaliforniassa, Minä tiedän keitä te olette! Jotka tiedätte Minun nimeni. Te olette sinetöidyt Minun hyväksyntäni kanssa. Minä, Yahuveh, annan teille tämän käskyn: Tulkaa Minun, Yahushua:n eteen polvillanne useammin, sillä tämä miellyttää MINUA! Pitäkää teidän vaate puhtaana. Vetäytykää lähemmäksi Minua enemmän kuin koskaan. Olkaa pyhiä, koska te tiedätte, että vaikeat päivät ovat lähestymässä.

Opetelkaa Minun KORKEAT PYHÄT PÄIVÄT!

Tämä profetia kirjoitettiin tämän nimenomaisen syyn vuoksi.

Rosh Hashanah ja Yom Kippur ovat lähestymässä.

Minä, Yahushua Ha Machiach, olen ’uusi alku’ ja Rosh Hashanah symbolisoi vuoden alkua ja on juhlittu Juutalaisena Uuden Vuoden Päivänä. Se on Kymmenen Katumuksen Päivää.

Minä, Yahushua Ha Maschiach, olen sovitus teidän syntienne puolesta. Yom Kippur on PYHÄ Sovituksen Päivä, milloin te tulette Minun eteeni, teidän paastoamisenne, jatkuvien rukousten ja anteeksiannon kanssa.

Nämä kaksi Pyhää päivää Minä annan sinulle, KOETELLAKSENI sinua ja nähdäkseni, totteletko sinä Minua! Antaa tämän olla lunastuksen päivä ja uudella tavalla.

Etkö sinä tiedä, että nämä kaksi päivää kulkevat käsi kädessä? (syyskuu 12-22)

Mitä sinä et tiedä, on paljastus, annettu sinulle Taivaasta!

Älä pilkkaa, mitä sinä et ymmärrä?

Kalifornia, sinä haluat Minun armoani? Minä, YAHUVEH, annan sinulle testin nähdäkseni missä sinun sydämesi on. Mikä on sinun valintasi?

Niille, jotka noudattavat Minun KORKEITA PYHIÄ PÄIVIÄ! Olkaa varmoja, että Minä, Yahuveh, otan huomioon ja Minä laitan Minun lisäsuojeluksen teidän ympärille!

Minä, YAHUVEH, OLEN Maailmankaikkeuden Kuningas. Minun Poikani, YAHUSHUA ha MASCHIACH on Kuninkaiden Kuningas ja Herrojen Herra ja Minä olen antanut teille "7" Ruach ha Kodesh:in henkeä.

Minun lapseni, tietäkää, että Minä, Yahushua, olen teidän kanssanne aina, jopa ajan loppuun.

Kirjoittanut Vinny

Jos sinä kuulet tämän, pyydän, jaa muiden kanssa- siunauksia & kiitollisuus

Rosh Hashanah alkaa auringonlaskuna 12/09/07 & loppuu auringonlaskuna 14/09/07
Yom Kippur alkaa auringonlaskuna 21/09/07 & loppuu auringonlaskuna 22/09/07