Elokuu, 12, 2007

 

Profeetallinen varoitus annettu (kumppani) Vincent Lu:lle

 

Profetia

Kirjoitettu elokuussa 12, 2007

 

’Suuri MINÄ OLEN’ on puhunut

 

Kuka voi sanoa Suurelle Yahuveh:lle, ketä Hän voi käyttää ja ei käyttää?

Muistatteko te Deboran, Esterin, Kuningas Daavidin, Mooseksen, Danielin, Elian ja Jeremian? Minä asetin Deboran olemaan Israelin Tuomari, enkö? Eikö Esteriä lähetetty pelastamaan Juutalainen kansa pyhyyden ja tottelevaisuuden esimerkin kautta? Kuningas Daavid oli nuorin lapsi, silti Minä lähetin Samuelin siunaamaan ja voitelemaan hänet. Enkö Minä lähettänyt Moosesta varoittamaan Faaraota yhä uudelleen ennen kuin heidät tuhottiin? Astrologit ja maan tietäjät eivät voineet tulkita kuninkaan unia, mutta kuitenkin Minä annoin Danielille tulkinnan uniin. Tarvitseeko Minun jatkaa?

 

Minä käytän miestä, naista, lasta, ja eläimiä, jos Minä niin valitsen. Minun lapsillani on kätkettyjä Ruach Ha Kodeshin lahjoja. Minulla on minun lapsiani Apostolien, Profeettojen, Evangelistojen, Pastoreiden ja Opettajien 5-kertaisissa palveluksissa, mutta kuitenkin jotkut teistä ette tiedä sitä! Huutakaa Minulle ja Minä vastaan teille ja näytän teille suuria ja huomattavia salaisuuksia, joita te ette tiedä. (Jeremia 33:3)

 

Minä valitsen asiat, jotka eivät ole, ikään kuin ne ovat. Minun lapseni, kätketyt Ruach Ha Kodeshin lahjojen kanssa, ovat siroteltu tuulen neljään kulmaan. Minä, YAHUVEH annan teille tämän mandaatin: OLKAA ROHKEITA ja älkää enää antako pelon lamaannuttaa, mitä Minä olen kutsunut teidät tekemään tai heidän veri tulee olemaan teidän kädellä. Minä laitan Minun kaksiteräisen miekan (sana) teidän suuhun ja suojelen teitä kaikelta vahingolta.

 

Koetelkaa Minua ja nähkää!

 

Näinä lopun aikoina, Minä en enää salli Minun apostolieni ja profeettojeni olla vaiti, he ovat olleet vaiti liian kauan.

 

TARPEEKSI ON TARPEEKSI! He ovat ainoastaan tulleet rohkeammiksi!

 

Te tulette nostattamaan toistenne lahjan, uuden ja vanhan. Minä yhdistän teidät ihmisten kanssa, joten tarkatkaa heitä. Te tulette tuntemaan heidät heidän hedelmistään. Kun Minä lähetän teille jonkun, miksi te epäröitte mitä he sanovat? Minulta kysymisen sijaan, onko tämä totta, Voi Herra, Yahushua. Jälleen, te tulette tuntemaan heidät heidän hedelmistään. Sela.

 

Kuinka te tiedätte, etteikö heitä ole lähetetty siunaamaan tai varoittamaan teitä? Kuinka te tiedätte, ettette ole viihdyttämässä enkeleitä (kuten mainittu Kirjeessä hebrealaisille 13:2). Ihminen katsoo ulkonäköön, mutta Minä, Minä, ”MINÄ OLEN”, yksin kaiken luomakunnan JUMALA, katson sydämeen. Sela.

 

Minä, Yahuveh voitelen sinun suusi niin kuin pyhän tulen, puhu se esiin tänä päivänä, Minun sanani tulevat leikkaamaan syvälle ja eivät voi palata takaisin tyhjinä. Ylistys, Kunnia ja Loisto kuuluvat YAHUVEH:lle ja YAHUSHUAlle yksin!

 

Jos te olette pöyhisteleviä, KATUKAA TÄNÄÄN! Muistakaa, että ylpeä katse on ”7” kuoleman synneistä, joita Minä vihaan, tai Minä otan Minun koukut ja lasken teidän leuat maahan. Jos enkeli tuo teille erilaisen evankeliumin, älkää vastaanottako häntä! Minun jäännökseni eivät tule ainoastaan olemaan minun sanojeni KUULIJOITA, vaan myös Minun pyhän sanani TEKIJÖITÄ.

 

Minä kokoan Minun joukkoni yhteen nyt, joten liittykää yhteen niin kuin Helluntain päivinä. Minä olen antanut teille teknologian ja tavat tehdä niin. Missä sinä olet heikko, he ovat vahvoja ja päinvastoin. Yhden tarve tulee olemaan kaikkien tarpeita! Minun yliluonnollinen voideltu armeija halki tämän maailman tulee kukistamaan pimeyden voimat ja valtakunnat.

 

Minun viholliset ovat pelkureita! Sinä säikähdytät heitä, koska hän, joka on sinussa, on suurempi kuin hän, joka on maailmassa. Miksi sinä luulet, että sinun sielusi vihollinen yrittää niin kovasti hiljentää ja pelotella sinua? Sillä hän pelkää kätkettyjä lahjoja sinussa. Tämä maailma on lakkaamassa, mutta hän, joka tekee Minun Isäni Yahuveh:n tahdon, tulee elämään ikuisesti!

 

Monet, jotka lukevat tätä haluavat pilkata? Mutta kuitenkin teidän lihanne vapisee samalla kun te luette tätä. Miksi? Koska te kuulette Minun ääneni. Minun ääneni on kuin raivoavat vedet, joka ei ole ainoastaan voimakas, vaan se ravistaa teitä. Niille, jotka nauravat ja pilkkaavat minun nimeäni ja tulevaa vihaa. Teidän oma liha vapisee samalla kun te kuulette nämä Minun sanat, joten kuinka te aiotte käsitellä Minun vitsausten, kirousten ja tuhon maljani teidän haurailla ruumiilla.

 

KATUKAA TÄNÄÄN!

 

Minun lapset ovat suojeltuja Psalmeilla 91. Kuka teitä suojelee? Minä säästän tämän maailman toistaiseksi vanhurskaiden rukousten johdosta niin kuin Minä varoitan ja suojelen Lootia pakenemaan ennen kuin Minä tuhoan kaupungin. Muistatteko? Amerikka, Minä myös säästän sinut Pyhien suloisen tuoksun johdosta. Silti, Minun vihani on tulossa pian, joten nöyrrytä itsesi, kadu ja rukoile Minulle, Minun nimeni on Yahushua Ha Maschiach (Jeesus Kristus)

 

Kyllä, maanjäristys on tulossa Kaliforniaan niin kuin Minä puhuin tämän Minun profeettani kautta unien ja näkyjen kautta. Hänen liha vapisee samalla kun hän kirjoittaa tätä, mihin se jättää jotkut teistä? (Vince puhuu, minä todella näin peräkkäin maanjäristyksiä, en samanaikaisesti silti, yksi pieni järistys tapahtuisi varoitusmerkkinä ja toinen suuri maanjäristys tapahtuisi, jos ihmiset eivät kadu ja rukoile!)

 

Yahushua puhuu jälleen, Kalifornia, sinä luulet, että sinä olet parempi kuin toiset osavaltiot! Silti sinun homoparaatit, laittomuus, väärä palvonta ja Sodoma ja Gomorra, miksikä Minä kutsun Hollywoodia, saa Minut oksentamaan. Minä oksennan Minun kiroukset ja vitsaukset sinun päällesi sopivaan aikaan.

 

Kun Minä lähetän Minun lapseni varoittamaan teitä ja profeetat profetoimaan Minun tuomioni; te rukoilette, että se ei tapahdu ja kun Minä kuulen teidän rukoukset ja estän sen tapahtumasta tuona aikana, te merkitsette heidät valehtelijoiksi ja kutsutte heitä vääriksi profeetoiksi.

 

HÄVETKÄÄ! MINÄ SANON HÄVETKÄÄ! Joten merkitkää heidät vääriksi ja valehtelijoiksi, koska elämä ja kuolema on kielellä ja yhtenä päivänä Minä saan teidät myöntämään, että te olitte väärässä.

 

Mitä te haluatte Minun tekevän? Minä jo tiedän!

 

Etelä-Kalifornian ihmiset olkaa varuillanne! Minä, Yahuveh ”Suuri MINÄ OLEN” on varoittamassa teitä! Monet eivät tule kuuntelemaan, mutta te tulette muistamaan nämä sanat. Jos te kuulette nämä sanat, ottakaa yhteyttä häneen, ja kysykää Minulta ja Minä annan teille sanat. Minun pyhät, tavoittakaa tätä nuorta miestä ja liittykää yhteen YAHUSHUA HA MASCHIACHin mahtavassa nimessä! Tämä ei ole helppo työ, joten suojatkaa häntä rukouksessa. Minä saan hänet henkilökohtaisesti asettamaan hänen e-postinsa, jotta te voitte ottaa yhteyttä häneen.

 

Minun ihmiseni ovat pakanoiden joukossa, silti he eivät tiedä sitä. Minulla on Minun voideltuni teidän joukossanne, silti jotkut teistä ette tiedä sitä! Minulla on Minun lapseni kätkettyinä Ruach Ha Kodeshin lahjojen kanssa teidän joukossanne, silti jotkut teistä ette tiedä sitä! Minulla on ne Minun 5-kertaisissa viroissa teidän joukossanne, silti te ette tiedä sitä! Minulla on Minun pyhät teidän joukossanne, silti te ette tiedä sitä! Olivatpa he sitten teidän puoliso, pojat, tyttäret, isät, äidit, lesket, orvot tai vauvat.

 

Antaa hänen, jolla on korva, kuulla, ja muiden jäädä kuuroiksi. Sela.

 

Puhuttu Vincent Y. Lu:n kautta

E-posti: [email protected]

 

P.S. Jos sinä kuulet Herran, pyydän, jaa tämä- siunauksia ja kiitollisuus