Profetia 66

 

6 = ihmisen luku

2 6:tosta, 2 = kamppailu, hajaannus, todistaja

12 ( 6 + 6 ) = jakaminen

 

= Tuomion jakaminen ihmisen päälle kun hän kamppailee YAHUVEHia vastaan, hajaannus ihmisen ja hänen Luojansa välillä, Elisabeth on todistaja tälle unen/profetian kautta.

Hän on antanut hänelle ( Elisabethille ) julkistettavaksi.

 

”Puhaltakaa Torvea ja Varoittakaa, YAHUSHUA Ei Ole Tulossa Kirkolle Vaan HÄNEN MORSIAMELLEEN!”

 

*******

 

SELVITYS:

 

8/12/02 minä ( Elisabeth ) uneksin, että minä näin räjähtäviä tähtiä ja ohjuksia tulossa Amerikkaan! Rukoilkaa, että YAHUVEH tekee ne suutareiksi siellä missä te asutte ennen kuin se on liian myöhäistä.

 

Minä myös vastaanotin Profetian 66 aika odottamattomasti kun minä kirjoitin tätä ylös, nimeltään, ”Profetia 66, Puhaltakaa Torvea Ja Varoittakaa, YAHUSHUA Ei Ole Tulossa Kirkolle Vaan HÄNEN Morsiamelleen!” [ Kirje Tiitukselle 2:13-14 ]

 

Kohottakaa katseenne amerikkalaiset; nöyrryttäkää itsenne, katukaa; rukoilkaa YAHUVEHin tuomion olevan lykkääntynyt. Ohjukset ovat pian tulossa ja ainoastaan rukous ja paastoaminen voi tehdä ne suutareiksi tai viivästyttää niitä. Pyydän, ottakaa tämä profeetallinen uni vakavasti ennen kuin se on liian myöhästä. YAHUVEH puhuu sekä unissa ja näyissä, että Profetioissa. 8/12/02

 

Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia

 

http://www.amightywind.com/

 

peilisivusto

 

http://www.almightywind.com/

 

*******

 

Pyydän, sekä kopioikaa ja ojentakaa tämä muille, että ministeriösivustoille. Kukaan ei voi sanoa, että heitä ei varoitettu. Rukoilkaa YAHUVEHin Viisautta Presidentti Bushille ja kahden tähden kenraaleille ja kaikille niille, jotka ovat hallituksessa, mukaan lukien Colin Powell. Nyt ei ole aika leikkiä politiikkaa. Rukoilkaa niin kauan kuin meillä yhä on vapaus rukoilla. Minulla oli uni, tulkitsemisen kanssa, ja minä näin räjähtäviä tähtiä ja ohjuksia tulossa Amerikkaan. Rukoilkaa, että YAHUVEH tekee ne suutareiksi sekä siellä missä te asutte, että kaikkialla Amerikkaa.

 

Tämä on minun profeetallinen uni varoituksesta. Minä tahdon teidän ymmärtävän olosuhteet kun minä nukahdin, jotta te tiedätte, minä en katsellut liikaa CNN:ää ennen unta. Joulukuun 7 oli meidän yhdeksäs hääpäivän kuukausi, niin kuin YAHUVEH käski meidän juhlia sitä kuukausittain, ei ainoastaan vuosittain. Tämä on mitä me olimme tehneet; oli suunnilleen 2:00 am. ennen kuin me nukahdimme rakastavasti täynnä rauhaa toinen toisemme käsivarsilla. Minä en ajatellut mitään terroristihyökkäystä ennen minun untani.

 

Saatuani sanottua tämän, minä kerron unen.

 

Uni

 

Minun aviomieheni, Apostoli Nikomia, ja minä olimme ulkona katselemassa tähtiä, kasvot itään päin. Minä olin kunnioituksen valtaama kuinka kauniilta tähdet näyttivät tuona yönä. Taivas näytti kuin mustalta samettikankaalta ja tähdet olivat niin kirkkaita, suuria ja kauniita. Minä sanoin, ”Katso kulta, tähtiä, minä en ole koskaan nähnyt niitä noin kirkkaina ja kauniina.” Hän sanoi, ”Kyllä, minä olin nähnyt tämän kaltaisia taivaita aikaisemmin Minnesotassa.” Me laskeuduimme polvillemme ja aloimme rukoilla ja ylistää YAHUVEHia ja YAHUSHUAa luomasta sellaista kauneutta. Me myös olimme kiittämässä JUMALAA YAHUVEHia siunausten ja suojeluksen tähden, joita me olemme tunteneet Amerikassa. ( Ilmoitus: Meillä ei ollut takkeja päällä ja se ei ollut lunta, jonka päällä me olimme polvillamme, mutta missä me asumme nyt, me olemme ainoastaan saaneet lunta yhden kerran ja lumi on sulanut ja ilma ei ole niin kylmä. )

 

Seuraava asia, jonka minä näin minun unessani, on vaikea selittää. Kun minä kohotin katseeni rukoillen, minä näin, mikä näytti kuin ”Räjähtävältä Tähdeltä.” Yksi tähti räjähti ensiksi, valoineen kaikkialla sen ympärillä useissa väreissä. Minä jatkoin rukoilemista, sillä minä en tiennyt mitä tämä oli. Kun minä näytin minun aviomiehelleni räjähtävän tähden, hän jatkoi rukoilemaan minun kanssani ja ylistämään YAHUVEHia Hänen suojeluksen ja siunausten ja kauneuden tähden, jonka JUMALA YAHUVEH loi. Minä kohotin katseeni ja me emme enää olleet yksin, sillä ihmiset alkoivat katsella meitä rukoilemassa ja ylistämässä YAHUVEHia ja YAHUSHUAa. Lukuisat ihmiset alkoivat katsella taivaita meidän kanssamme. Viisi naista polvistui meidän viereemme ja liittyi meidän seuraamme rukoillen ja ylistäen YAHUVEHia ja YAHUSHUAa suojeluksen tähden. Nämä olivat meidän ensimmäiset ystävämme, jotka liittyivät unessa liittämään kädet yhteen meidän kanssamme. Lukuisat muut vain pysyttelivät taka-alalla ja katselivat meitä, jotkut pilkkasivat meitä. Minä katsoin taivasta ja minä luulin, että räjähtävä tähti ei tapahtuisi uudestaan. Paljon minun ihmeekseni siellä oli toinen räjähtävä tähti, sitten toinen. Me jatkoimme rukoilemista ja enemmän ihmisiä liittyi meidän kanssamme polvillensa ja rukoilivat.

 

Siellä oli vähintään 4 räjähtävää tähteä, jotkut suurempia kuin toiset. Minä ymmärsin sitten, että ihmiset, jotka liittyivät meihin, olivat meitä varten ja ne, jotka kieltäytyivät rukoilemasta meidän kanssamme ja auttamasta meitä välittämään Amerikan puolesta, olivat meitä vastaan. Minä olin hämilläni, mitä räjähtävät tähdet tarkoittivat. Minä sanoin minun aviomiehelleni, ”Kummallista, koska nämä eivät ole ilotulituksia, sillä ei ole heinäkuun 4.” Sitten minä näin, mikä näytti kuin värikkäältä juovalta taivaalla, tehden nopeasti erittäin pitkän vanan taivaalle.

 

Minä kuuliin kovan äänen, niin kuin jonkin osuessa maahan. Kun me juoksimme nähdäksemme mikä osui maahan, siellä oli ihmisiä kaikkialla ison tumman harmaan ohjuksen ympärillä, joka oli osittain uponnut maahan, jossa oli kaksi punertavaa sivuvakainta kummallakin puolella työntyen ulos maasta. Ihmiset olivat peloissaan, mutta kun me lähestyimme sitä, rukoillen, me näimme ihmeen, se oli ohjus, joka ei räjähtänyt.

 

Ylistäkää YAHUVEHia ja YAHUSHUAa. Ohjus maassa oli suutari. Voi, me ymmärsimme sitten, että se oli meidän rukouksemme, jotka pelastivat meidät. Ainoastaan YAHUVEHin ja YAHUSHUAn oli täytynyt estää, minkä oli määrä räjähtää, olemaan suutariohjus. Ihmiset aloittivat sitten seuraamaan meitä ja halusivat mennä mihin tahansa me menimme, sillä he tiesivät, he olisivat turvassa, jos he liittyisivät meidän kanssamme rukoukseen, me olimme toinen toisemme rukoussuoja. Minun aviomieheni ja minä tiesimme, että me jättäisimme paikan, jossa me asuimme ja luotimme uskossa meidän turvallisuutemme puolesta, koska varmasti se olisi ollut vaarallista, sillä tähdet yhä räjähtelivät taivaalla kun me katsoimme sitä kohti.

 

Me tarvitsimme elintarvikkeita matkaa varten. Me menimme ruuhkaiseen kauppaan, jossa oli ihmisiä pitkissä jonoissa. Ihmiset seurasivat meitä uteliaina, mitä me tekisimme seuraavaksi, sillä he tiesivät, että ohjukset olisivat suutareita minne tahansa me menisimme. Tämä oli meidän lupauksemme YAHUVEHilta ja YAHUSHUAlta ja me olisimme suojeltuja ja huolehdittuja. Minä kommentoin minun aviomiehelleni, ”Minä tiedän, että kaikki ne, jotka seurasivat meitä kauppaan, olisivat suojeltuja ja huolehdittuja.” Me otimme askeleen ja ihmiset seurasivat, ottaen askeleita aivan meidän takanamme. Ihmiset, jotka olivat jo kaupassa, olivat ahneita ja ainoastaan ajattelivat itseään, tönivät ja tuuppivat toisiaan. Kaikki meistä, jotka kävelimme kauppaan yhdessä, välitimme toistemme tarpeista.

 

Ihmiset, jotka olivat jo kaupassa, tunnistivat minut henkilönä, joka näytti räjähtäviä tähtiä, ja joka rukoili ja varoitti. Jotkut pitivät minusta kaupassa ja toiset eivät, ja jotkut ihmiset joko olivat välittämättä minusta tai olivat epäkohteliaita ja ilkeitä. Minun seisoessani jonossa, ihmiset antoivat minulle oikaisuja heidän eteensä, jotta minä pystyin ostamaan elintarvikkeita nopeammin. Minä olin poiminut joitakin tavaroita ja pitelin niitä minun käsissäni, kaikki olivat ruokatavaroita ja yksi oli iso pussi perunalastuja. Kun minä pääsin jonon eteen ja kauppa-apulainen löi kassakoneeseen minun loppusummani, mikä oli pieni määrä, minä kurotin minun taskuuni ja tajusin, että minulla ei ollut rahaa, ainoastaan $700.00 maksumääräys ja ”Maksakaa kenelle X määrää” oli tyhjä. ( Ilmoitus: jos kukaan tietää miksi tämä määrä ja miksi se oli tyhjä, minulla ei ole käsityskykyä vielä, pyydän, e-mailaa minulle jos sinä saat ilmestyksen RUACH ha KODESHilta, kutsutaan myös PYHÄKSI HENGEKSI. )

 

ILMOITUS: Sivuston ylläpitäjä, tämän lukemisen johdosta, sai käsityskyvyn. $700.00 maksumääräys, 7 = Isän täydellisyyden numero, shekki Isältä, mikä täydellisesti täyttäisi teidän tarpeenne. Aviomies lisäsi: Tarkistakaa, sillä numero on täytetty seitsemän sadan dollareista, mutta kenelle se on kirjoitettu, on tyhjä. Joten Isä antaa meille ylimääräistä rahaa sen jälkeen kun me ostamme meidän elintarvikkeemme yhtä hyvin kuin Hän yksin tietää kenelle shekit kirjoitetaan.

 

Minä rukoilin, että kauppa-apulaisella olisi tarpeeksi rahaa kassakoneessa muuttamaan se rahaksi, sitten minä sanoin nopean rukouksen, että hän muuttaisi sen rahaksi. Minä sanoin hänelle, ”Tämä on kaikki mitä minulla on. Onko sinulla tarpeeksi rahaa kassakoneessa?” Oli keski-iltapäivä ja minä rukoilin, että hänellä oli, huomaten asiakkaiden määrän, jotka hänellä oli tuona päivänä. Hän katsoi ja hänellä oli tarpeeksi. Hän pyysi minun HENKILÖLLISYYSTODISTUSTANI ja minä oivalsin, että minun aviomiehelläni oli minun rahapussini ja hän oli kaupan perällä odottamassa jonossa, sillä ihmiset eivät antaneet hänelle oikaisuja jonossa, ainoastaan minulle, ja minä sanoin, ”Pyydän odota, minun täytyy hakea minun ajokorttini minun aviomieheltäni.” Ihmiset, jotka eivät pitäneet minusta, olivat vihaisia, että minä viivytin jonoa, toiset ymmärsivät. Minä menin kaupan perälle ja sain HENKILÖLLISYYSTODISTUKSENI minun aviomieheltäni, ja menin takaisin kauppa-apulaisen luokse ja hän katsoi minun HENKILÖLLISYYSTODISTUSTANI ja sanoi, että hän ei tavallisesti tee näin, mutta hän tunnisti kuka minä olin, ja hän löi kassakoneeseen pienen loppusumman ja antoi minulle rahaa takaisin maksumääräyksestä. Minä sanoin hänelle, että minä olin erittäin kiitollinen. Me lähdimme kaupasta ihmisten seuratessa meitä minne tahansa me menimme; he tiesivät, että he olisivat huolehdittuja ja olisivat turvassa.

 

Unen loppu.

 

*******

 

Unen tulkinta:

 

Kun minä heräsin 10:30 am. sunnuntaiaamuna, minä kerroin minun aviomiehelleni unen. Me sitten rukoilimme yhdessä. Me olemme ensimmäisiä rukoilemaan räjähtävistä tähdistä. Minä näin räjähtävät tähdet ensiksi unessa ja näytin ne minun aviomiehelleni, ja me rukoilimme unessa ja nyt me rukoilimme kun me olimme hereillä. Minä sanoin, ”Minä en ymmärrä mitä räjähtävät tähdet tarkoittavat.” YAHUVEH kertoi minulle välittömästi heti kun minä puhuin nämä sanat. ”Mitä teidän lipussanne on sen päällä?” Minä sanoin, ”Tähtiä.” YAHUVEH sanoi, ”Mitä tähdet edustavat?” Minä sanoin, ”Osavaltioita.” YAHUVEH sanoi, ”Rukoile, että ohjukset, jotka tulevat osumaan osavaltioihin, jotka ovat räjähtävien tähtien lukumäärä, jotka sinä olet nähnyt unessa, ovat suutareita. YAHUVEH sanoi myös,

 

”PUHALTAKAA TORVEA JA VAROITTAKAA, YAHUSHUA EI OLE TULOSSA KIRKOLLE VAAN HÄNEN MORSIAMELLEEN!”

 

( Pankaa merkille, että tämä profetia alkaa määräyksellä kertoa Jim Bramlettille Viiden Kyyhkysen ministeriöstä. Kaikki ne, jotka lukevat tätä, pyydän, saakaa tämä uni ja profetia Jimille, sillä minä en tiedä vastaanottaako hän e-mailin, jonka minä lähetän hänelle. Pyydän, auttakaa minua tottelemaan, koskaan ei ole minulle annettu määräystä aikaisemmin kertoa tietylle henkilölle profetia ja kysyä heidän apua viestin ulos saamisessa! Minä tottelen nyt. Totteleeko ja vastaanottaako Jim tämän profeetallisen varoituksen, ainoastaan aika kertoo. YAHUVEH siunaa teitä vähintään lähettämästä sen hänelle ja muille. Pyydän, lähettäkää minulle e-mailia ja antakaa minun tietää, että te olette siunanneet minua tällä tavoin. Kiitos. )

 

*******

 

Profetia 66

 

”Puhaltakaa Torvea Ja Varoittakaa, YAHUSHUA Ei Ole Tulossa Kirkolle Vaan HÄNEN MORSIAMELLEEN!”

 

Annettu Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle

 

8/12/2002

 

Kerro Jim Bramlettille Viiden Kyyhkysen ministeriöstä, postita tämä uni ja profetia ja varoita jokaista, jotka kuuntelevat. Sillä tuomio on tulossa Amerikkaan. Ne, jotka liittyvät sinun seuraasi ja rukoilevat, säästetään ja ohjukset tulevat ainoastaan olemaan suutareita, ne eivät vahingoita heitä. Ihmiset, jotka ovat siunaus sinulle, YAHUVEH ja YAHUSHUA siunaa. Ihmiset, jotka kiroavat ja pilkkaavat viestejä, jotka minä olen antanut sinulle varoittaaksesi ennen kuin on liian myöhäistä. Minä YAHUVEH ja YAHUSHUA näemme, että nämä tulevat menemään ilman ruokaa tai suojaa ja ohjukset tulevat sinne missä he asuvat ja ohjukset eivät tule olemaan suutareita.

 

Minä olen lähettänyt sinut eteenpäin nyt vuosia ja lähetän sinut MINUN ”Uudenajan Eliana” Sarpatin leskille Amerikassa ja ympäri maailmaa, ja he eivät tienneet, että he olivat rutiköyhiä, sillä aika ei ollut tullut, mutta nyt se tulee pian olemaan heidän päällään. Ne, jotka olivat kaupassa, jotka eivät pitäneet sinusta ja eivät rukoilleet sinun kanssasi, eivätkä auttaneet sinua, sen sijaan pilkkasivat viestejä, jotka Minä olen antanut sinulle, ovat ne, jotka tulevat kärsimään kun pahuus kohtaa tätä maailmaa tavalla, jolla sitä ei ole näytetty aikaisemmin.

 

Ainoastaan ne, joilla on henkiset silmät ja korvat tulevat jopa kuulemaan sinun varoittavan joukkoja seinillä, jotka Minä olen käskenyt sinun koota. Älä huolestuta itseäsi niillä, jotka ovat kapinoineet totuuksia vastaan, jotka Minä olen antanut sinun puhua eteenpäin. Älä ole huolissasi, kuinka monet ihmiset lopettavat tukemasta sinua taloudellisesti, sillä Minä siunaan niitä, jotka siunaavat sinua ja kiroan niitä, jotka ovat kironneet sinua ja nostan muita olemaan apu sinulle eikä este. Tämä ministeriö ei ole nimetty miehen tai naisen mukaan, vaan pikemminkin tuo YAHUVEHille Loiston, jopa nimellä.

 

Tämä ministeriö ei ole puhunut esiin sanoja kutiaville korville, vaan pikemminkin Pyhille korville, jotka haluavat olla miellyttäviä ja tottelevaisia YAHUVEHille, niin kuin entisaikojen Eenok ja Elia vaelsivat, samoin tulevat ne, jotka kuuntelevat ja tottelevat, ja ne jotka miellyttävät YAHUVEHia ja tulevat olemaan kutsuttuja YAHUSHUAn Morsiameksi. Minä YAHUVEH en lähetä MINUN Poikaani keräämään pois Kirkkoja, vaan pikemminkin YAHUSHUAn Morsiamen, jotka ovat ensimmäiset hedelmät. On olemassa vaatimuksia olla YAHUSHUAn Morsian. Minä YAHUVEH olen kertonut teille selvästi, ”YAHUSHUA ei ole tulossa tottelemattomalle Morsiamelle.” Muistatteko 5 viisasta neitsyttä, joilla oli öljyä heidän lampuissansa? Muistakaa 5 typerää olivat tottelemattomia. Molempia varoitettiin, että Sulhanen tulee. Molemmat odottivat. Morsian tulee vastaanottamaan heidän kirkastetut ruumiinsa ja vaivoin tulee maailma kiinnittämään huomiota kun hänet on kerätty pois ja valmistettu marssikäskyjen kanssa, kuinka auttaa vieraita ja suojella vieraita, jotka eivät olleet sopivia olemaan kutsutuiksi Morsiameksi, sillä vieraat eivät menneet ylimääräisiä maileja, joita se vaatii tottelevaisuudessa ja Pyhyydessä, hyljäten tämän maailman asiat YAHUVEHin Valtakunnan tähden.

 

Vieraat rakastavat Sulhasta, mutta eivät tarpeeksi hylätäkseen pakanalliset tavat ja juhla-ajat, mukaan lukien Babylonin kirkot ja ihmisen tekemät henkiset lait. Vieraat tiesivät kuka Jeesus on, mutta kieltäytyivät oppimasta enemmän kuka YAHUSHUA on, Juutalaisten Kuningas, teidän Juutalainen Ylimmäinen Pappi, joka totteli ja piti Juutalaiset Korkeat Pyhät Päivät ja Juhlat. Vieraat pitivät kiinni pysymästä mukavasti rutiinissa, osallistuen yhteisöön, joka ruokki heille kuivia leivän murusia tuoreen mannan sijasta Taivaasta. YAHUSHUAn Morsian on huolestunut enemmästä kuin vain itsestänsä, vaan työskentelevät tuodakseen muita Taivaan Valtakunnan totuuksien luokse. YAHUSHUAn Morsian tulee valmistamaan vieraita hääjuhla-ateriaa varten niin kuin he tekevät nyt heidän kuolevaisissa ruumiissaan, ja jatkavat auttamaan valmistamaan vieraita sen jälkeen kun Morsian vaihtaa heidän Kirkastettuihin Ruumiisiinsa ja tulevat varoittamaan vieraita, etteivät ota Pedon Merkkiä, ja auttamaan suojella heitä molemmissa fyysisessä maailmassa ja henkisessä maailmassa.

 

Kuinka monet teistä, jotka luette tai kuulette tämän, tiedätte että Minä YAHUVEH ja MINUN Poikani YAHUSHUA olemme puhuneet esiin totuuden kuuluvilla sanoilla, profetioissa, unissa, näyissä, ja voidelluissa opetuksissa MINUN Juutalaisesta Apostoli Elisabeth Elijah Nikomiasta ja te olette halukkaasti sulkeneet teidän korvanne ja lakanneet tukemasta tätä ministeriötä, jotta te ette ole loukattuja ja teidän ei täydy myöntää, että te olette tehneet syntiä? Kuinka monet teistä olette pysyneet Babylonin Kirkoissa mukavuussyistä? Kuinka monet teistä ovat sekoittaneet vanhan viinin ja uuden viinin ja ihmettelette miksi se syöksähtelee? Miksi muiden kirkkojen Pastorit eivät vastaanota näitä totuuksia, kun te olette kohdanneet heidät? Jos te ette kadu, te olette vieraita tai pahempaa, haalea kirkko, jonka Minä syöksen MINUN suustani.

 

Minä YAHUVEH olen käyttänyt tätä ministeriötä koetellakseni ihmisiä niin kuin Jeremia 6:27-30:ssa, kuinka harvat ovat kuunnelleet, siihen asti kun ohjukset osuvat, ihmiset pilkkaavat, mutta jälkeenpäin he tulevat rukoilemaan armoa, suojelusta ja elintarvikkeita ja tulevat tämän ministeriön luokse vastausten vuoksi. Joillekin Minulla tulee olemaan armoa ja joillekin ei. Sarpatin leski olisi kuollut, jos hän ei olisi totellut Entisaikojen Eliaa. Minä lähetän MINUN apostolini ja profeettani varoittamaan ja silti kuinka harvat kuuntelevat tai liittyvät heidän kanssaan tottelevaisuuteen, katumukseen, rukoukseen ja ylistykseen, että Minä YAHUVEH säästän kaikki ne, jotka nöyrryttävät itsensä ja pyytävät, että tuomiota lykätään enemmän eksyneiden sielujen saavuttamisen tähden. Tässä ajanjaksossa on kaikki kysymys ahneudesta ja itsekkyydestä ja Minä näytin sinulle ahneutta ja itsekkyyttä jopa tuossa unessa, jonka Minä annoin MINUN palvelijatar Elisabethille ja lopputulokset, jotka tulee olemaan. Minä olen sanonut hänelle Puhaltaa Torvea ja koota joukot seinälle. Kuinka monet teistä ovat kuuroja tuolle torvelle? Kuinka monet lukevat tämän ja otatte teidän paikkanne tuolla seinällä?

 

Minä, YAHUVEH, lupaan sinulle MINUN rakastettu tyttäreni ja kaikille muille, jotka liittyvät sinun kanssasi totuuksiin, jotka Minä olen opettanut sinulle, jotka linjaavat MINUN Pyhien Kirjoituksieni kanssa. Missä tahansa sinä asut MINUN Tyttäreni, missä tahansa MINUN uskolliset lapseni ovat, jotka ottavat tämän varoituksen ja muut varoitukset, jotka Minä olen puhunut esiin sinusta, vakavasti ja rukoilevat ja välittävät Amerikan puolesta, ja tottelevat MINUA Pyhyydessä ja kulkevat YAHUVEHin jalanjälkiä, yksi askel kerrallaan, Minä, YAHUVEH siunaan heitä ja suojelen heitä. Ketkä tahansa liittyivät sinun seuraasi tuossa unessa ja tunnistavat, että Minä olen kutsunut sinut olemaan vartija seinällä ja voidellut sinut kokoamaan MINUN joukkoni, auttavat valmistamaan Morsiamen MINUN Poikani YAHUSHUAn tulemiselle, ja siunaavat sinua eivätkä kiroa sinua, tehdäkseen mitä he eivät normaalisti tee, se on olla siunaus tälle ministeriölle. Minä siunaan ja suojelen ja huolehdin heistä, kun yhdessä te liitätte kädet yhteen ja rukoilette Tuomion lykkääntymisen puolesta Amerikalle, kun sitä ei voi pysäyttää, muutoin Minun, YAHUVEHin, täytyy pyytää anteeksi Sodomalta ja Gomorralta muiden joukossa, jotka Minä olen tuhonnut syntisyyden ja epäjumalanpalveluksen takia.

 

Minä, YAHUVEH varoitan kaikkia miehiä, jotka halveksivat ja pilkkaavat tätä varoitusta, koska se tulee naisen suusta; tarvitseeko Minun muistuttaa teitä kuinka Minä käytin Entisaikojen Deboraa? Joukot seinällä ovat mahtavia YAHUVEHin naisia ja heitä on enemmän kuin miehiä. Minä käytän naisia saattamaan häpeään miehet niin kuin Minä saatoin häpeään Barakin. Ainoastaan Minä, YAHUVEH, tiedän, mitä se vaatii saada aikaan miehet olemaan MINUN Henkisiä johtajia ja ei seuraajia. MINUN mahtavat NaisSoturini, joilla on aviomiehiä tämän maailman silmissä, jotka pitävät kiinni olemasta Babylonin kirkkojen seuraajia, jotka opettavat valheita ja seuraavat lihan jäljessä, ei RUACH ha KODESHin, ei totuuden ja pyhyyden johtajien, tuodaan avoimeen häpeään.

 

Minä en sano naisille, jotka Minä olen voidellut niin kuin Joelin kirjassa 2:25-28, rikkomaan MINUN käskyjäni, jopa jos se on naisen aviomies, joka sanoo olemaan kuuliainen hänelle. Ohje vaimolle, joka sanoo, ”Vaimot, nöyrryttäkää itsenne teidän aviomiehellenne kaikessa”, ei ole tarkoitettu niille, jotka ovat epätasa-arvoisesti sidottuja uskottomien kanssa. MINUN Sanani on vääristelty pakottamaan nainen mukautumaan pakanan kuvaan, kun pakanallinen aviomies käyttää sitä. Minä käytän MINUN Tytärtäni nyt puhumaan eteenpäin tämän totuuden, joten se tulee asettamaan teidät vapaiksi. Lukuisat naiset kamppailevat tämän kanssa, mutta totuus on, että te valitsitte tuon kumppanin teidän lihanne mukaan, ja aviomiehet, joilla on kumppanit, jotka hylkäävät Pyhyyden ja YAHUSHUAn pelastuksen, te valitsitte tuon vaimon, sillä Minä en valinnut ja en sitoisi YAHUSHUAn uskovaista ja uskotonta yhteen, mutta Minä tulen sallimaan teidän ja olen sallinut teidän tehdä valinnat. Minä laitan teidän muistoksi Nehemian ja Esran. ( Esran kirja 9:1-4 ) ( Nehemian kirja 13: 23-30 ) Juutalaiset eivät saaneet ottaa pakanoita vaimoksi. MINUN Lapseni, liitetyt YAHUSHUAn oksaan, vaikka te ette saata olla Juutalaisia biologisesti, henkisesti te olette aivan yhtä paljon Juutalainen. Nämä Heprealaiset lait soveltuvat myös teille.

 

Jos aviomies ei seuraa YAHUVEHia ja YAHUSHUAa Pyhyydessä ja totuudessa, ja vaatii, että vaimo rikkoo Tooraa, mikä sisältää kaikki kymmenen käskyä, ja estää MINUN Voideltuja naisia laittamasta YAHUVEHia ja YAHUSHUAn tahtoa ensimmäiseksi heidän elämässään, Minä, YAHUVEH en kutsu näitä avioliittoja tasa-arvoisesti yhdistetyiksi ja Minä YAHUVEH erotan avioliiton, missä ihminen kieltäytyy sallimasta vaimoa tai aviomiestä olemasta kaikkea, mitä Minä olen kutsunut ja valinnut heidät olemaan. Minä teen mitä aviomies tai vaimo on rukoillut lakkaamattomasti ja uskossa. Jos he ovat tottelevaisia ja Pyhiä, Minä en salli minkään enkä kenenkään tulevan Minun, YAHUVEHin, Isän ja Luojan, ja YAHUSHUA MESSIAAN, väliin.

 

Jos aviomies tai vaimo ei sekaannu tapaan, jolla aviomies tai vaimo palvoo heidän Luojaansa ja Messiastaan totuudessa ja tottelevaisuudessa, ja jolla on avoin mieli pelastukselle, Minulla on enemmän sietokykyä ja kärsivällisyyttä hänen kanssaan ( miehen tai naisen ). Vaimo tulee yhä olemaan kuin entisajan Debora ja Minä käytän häntä mahtavasti kun hän välittää hänen aviomiehensä puolesta niin kauan kuin hän ( mies ) ei vahingoita häntä millään tavoin eikä kiellä häntä tottelemasta MINUN käskyjäni ja kutsumusta, jonka Minä, YAHUVEH, olen asettanut hänen elämälleen. Minä puhun eteenpäin, yhdessä te käytte henkistä sotaa rukoillaksenne ja välittääksenne kansojen ja kaikkien rotujen ihmisten, sukulaisuuksien ja kielien puolesta, suorittaaksenne sen, mihinkä Minä olen lähettänyt teidät eteenpäin muistutuksen kanssa, että monet ovat kutsuttuja ja harvat valittuja, riippuen kuinka paljon te haluatte kasvaa henkisesti. Tässä on teidän vaihtoehdot. Tuletteko te rakastamaan ja tottelemaan tämän maailman tapoja? Vai tuletteko te tottelemaan MINUA, YAHUVEHia, ja MINUN Poikaani YAHUSHUAa? Se on teidän valintanne. Ennen tämän maailman perustamista, Minä, YAHUVEH, jo tiesin keiden nimi löytyy Karitsan Elämän Kirjasta.

 

Toinen aikakirja 7:13-14

 

13. Jos minä suljen taivaan, niin ettei tule sadetta, jos minä käsken heinäsirkkain syödä maan tahi jos minä lähetän ruton kansaani,

14. mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi.

 

Esra 8:21-23

 

21. Minä kuulutin siellä Ahava-joella paaston, että me nöyrtyisimme Jumalamme edessä ja anoisimme häneltä suotuisaa matkaa itsellemme, vaimoillemme ja lapsillemme ja kaikelle omaisuudellemme.

22. Sillä minua hävetti pyytää kuninkaalta sotaväkeä ja ratsumiehiä auttamaan meitä vihollisia vastaan matkalla, koska me olimme sanoneet kuninkaalle näin: "Meidän Jumalamme käsi on kaikkien päällä, jotka etsivät häntä, heidän parhaakseen; mutta hänen voimansa ja vihansa on kaikkia vastaan, jotka hylkäävät hänet".

23. Niin me paastosimme ja anoimme tätä Jumalaltamme, ja hän kuuli meidän rukouksemme.

 

Joelin kirja 2:25-29 ( Pyydän, lukekaa KAIKKI Joelin kirjasta 2! )

 

25. Ja minä korvaan teille ne vuodentulot, jotka heinäsirkka, syöjäsirkka, tuhosirkka ja kalvajasirkka söivät, minun suuri sotajoukkoni, jonka minä lähetin teitä vastaan.

26. Ja te syötte kyllälti ja tulette ravituiksi ja kiitätte Herran, teidän Jumalanne, nimeä, hänen, joka on tehnyt ihmeitä teitä kohtaan. Eikä minun kansani joudu häpeään, iankaikkisesti.

27. Ja te tulette tietämään, että Israelin keskellä olen minä. Ja minä olen Herra, teidän Jumalanne, eikä toista ole. Eikä minun kansani joudu häpeään, iankaikkisesti.

28. Näitten jälkeen minä olen vuodattava Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, vanhuksenne unia uneksuvat, nuorukaisenne näkyjä näkevät.

29. Ja myös palvelijain ja palvelijattarien päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni. 

 

Pyydän, ottakaa minuun yhteyttä ja antakaa minun tietää, että työ jota me teemme varoituksessa ei ole turhaa.

 

Loukkaa joitakin ja valaisee toisia YAHUSHUAn NIMESSÄ, Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia.