Profetia 64

 

”KÄSKEKÄÄ MINUN LAPSIANI PAETA BABYLONIN KIRKOISTA!”

 

Annettu lokakuun 16, 2002 

Elisabeth puhuu:

 

Se aina hämmästyttää minua, ketä PYHÄ HENKI käyttää nostattamaan profetaalisen voitelun minun sisälläni ja milloin. Tänään minulle käskettiin soittaa tietyille kumppaneille puhelimella nähdäkseni, jos he tarvitsivat ministeriöimistä myös. Minä soitin uskolliselle kumppanille tässä ministeriössä, ja koska minä tottelin, tämä uusi Profetia tuli esiin. Minä en tule pyytämään anteeksi sitä mitä YAHUSHUA puhuu minun kauttani, vaikka minä tiedän, että tämä profetaalinen viesti tulee loukkaamaan monia, minä rukoilen että te ymmärrätte, että minun täytyy tehdä niin kuin Hesekiel 3:17-21 mainitsee.

 

Minä teen näin, koska minä pelkään YAHUVEHin ja YAHUSHUAn loukkaamista enemmän kuin minä pelkään loukkaamasta teitä. Minä teen näin, koska minä todella rakastan teitä ja haluan tavata teidät Taivaassa. Antakaa minulle anteeksi, tämä on pitempi kuin tavallinen, mutta minä en voi sensuroida PYHÄÄ HENKEÄ. Niille, jotka rakastavat minua ja tätä ministeriötä, minä pyydän teitä, OLISITTEKO NIIN KILTTEJÄ ja suojatkaa meitä teidän rukouksissanne ja paastoamisissanne. Olkaa kilttejä, e-postittakaa ja antakaa MEIDÄN tietää, että te teette niin. Tämä profetaalinen viesti on tarkoitettu olemaan jaetuksi ja varsinkin teidän Pastoreidenne kanssa. Minä myös kannan Pastorin lupatodistusta, ja jos minä en tietäisi totuuksia tässä viestissä, minä en kivittäisi sitä, joka kertoo sitä eteenpäin, minä kiittäisin sitä henkilöä. Se vaatii nöyrää Pastoria hyväksymään faktan, että he olivat väärässä ja vaihtamaan sunnuntai-Palvonta perjantai-iltaan tai lauantaiaamuun tai iltapäivään.

 

Sillä aikaa kun puhelimessa Sisaren YAHUSHUAssa kanssa nimeltään Carolin, tämä profetaalinen viesti tuli esiin aika yllättävästi. YAHUVEH jälleen kutsuu hänen kansaansa ulos babylonialaisesta organisoidusta kirkkojärjestelmästä. YAHUSHUA ei tule uudestaan ennen kuin Hänen lapsensa ja morsiamensa alkavat totella.

 

TULKAA POIS NYT VOI MAHTAVAT YAHUSHUAN SOTURIT!

 

TUOMIO ALKAA HERRAN JUMALAN YAHUVEHIN HUONEESTA!

 

Katoliset Kirkot ovat osa organisoidusta Babylonialaisesta järjestelmästä. Se on Katolinen kirkko ja Konstantinus, jotka loivat ihmisten tekemän Sapatin, joka on sunnuntai. Jos te luulette, että se ei ole tärkeätä, sitten kertokaa minulle tuo sen jälkeen kun te kuuntelette uusinta profetiaa.

 

”KÄSKEKÄÄ MINUN LAPSIANI PAETA BABYLONIN KIRKOISTA”

 

Annettu Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle lokakuun 16, 2002

 

Elisabeth puhuu:

 

Minä anon YAHUSHUAn verta näiden ilma-aaltojen ylle. Minä tiedän, että minä olin tarkoitettu soittamaan Carolille, Isä, koska minä tiedän nyt Isä, Sinä halusit nostattaa profetaalisen voitelun minun sisälläni. Voi Isä JUMALA YAHUVEH, YAHUSHUA ha MASHIACHin nimessä. Me vain kiitämme Sinua ja me ylistämme Sinua juuri nyt meidän kokoontuessamme yhteen Sinun nimessäsi, juuri nyt YAHUSHUAn nimessä.

 

( Alkoi rukoilla taivaallisilla kielillä koko tämän välikätenä oloajan läpi. )

 

Me nuhtelemme ja sidomme sinut saatana, juuri nyt pois meidän luota YAHUSHUA ha MASHIACHin nimessä. Minä nuhtelen ja sidon jokaisen valehtelevan ja pettävän hengen pois minusta juuri nyt YAHUSHUAn nimessä. Minä puhun ainoastaan esiin YAHUVEHin ja YAHUSHUAn sanoja, minun huuleni ja minun kieleni on suojattu YAHUSHUA ha MASHIACHin nimessä. Minä sidon minun oman kieleni puhumasta esiin lihan sanaa YAHUSHUA ha MASHIACHin nimessä. Carol minä sanon sinulle, voitelu on niin voimakas minun päälläni juuri nyt, että minä voin hädin tuskin puhua englanniksi. Mitä se on Isä, mitä Sinä haluat sanoa? Mitä se on?

 

*******

 

( profetian alku )

 

”KÄSKEKÄÄ MINUN LAPSIANI PAETA BABYLONIN KIRKOISTA”

 

Kerro heille Minun tyttäreni, kerro heille. ( puhuu taivaallisilla kielillä ) Enemmistö kirkoista ovat Babylon. Ne nälkiinnyttävät MINUN vauvalampaani ja MINUN karitsani. Pastorit eivät ole mitään muuta kuin pahoja näissä Babylonin kirkoissa, jotka puhuvat eteenpäin MINUN sanojani ja kuitenkaan ei voimaa ole niissä sisällä. Ei maitoa, ei lihaa, ainoat jotka tulevat ravituiksi ovat pahat paimenet tämän maailman materiaalisella hyödyllä rakentaakseen heidän rakennuksiinsa, jotka ovat jo rakennetut. Verratakseen lukuja toinen toisensa kanssa kun he kerskailevat, minulla on näin monta minun seurakunnassani ja minulla on tuon monta minun seurakunnassani, mutta voi kuinka harvat ovat täytettyjä Minun ( PYHÄLLÄ ) HENGELLÄNI. Voi, Minun sydämeni suree MINUN lapseni!

 

KÄSKEKÄÄ MINUN LAPSIANI PAETA BABYLONIN KIRKOISTA! Niistä, joilla on ihmisen tekemä Sapatti. Voi, niin harvat jäännöksestä ovat MINUN kirkoissani!

 

He sanovat, että he ovat MINUN kirkkojani ja he eivät edes kuulu MINULLE. Minä olen sanonut MINUN kansalleni, MINUN todellisille mahtaville sotureilleni PAETA! Eikö Minun RUACH ha KODESHini ( PYHÄ HENKI ) ole kykenevä tulemaan heihin kun he istuvat heidän omissa kodeissaan? Todella Minä kerron teille tämän, paha on tullut pahemmaksi, mutta Minun voiteluni on kasvanut voimakkaammaksi JUMALALLISISSA. Sillä demonit ovat päästetty irti ja missä on ensimmäinen paikka, johon he menevät? He täyttävät kirkonpenkit ja he seisovat alttareiden takana, puhujakorokkeiden takana. He seisovat siellä pöyhistyneinä heidän ylpeydessään. He sanovat, minulla on miljoonia, jotka seuraavat minua. He kerskailevat itsestään TV:ssä, mutta Minä kerron teille totuuden, MINUN ( PYHÄ ) HENKENI ei ole heissä.

 

JUOSKAA LAPSET! JUOSKAA! JUOSKAA! JUOSKAA! Sillä MINUN tuomioni alkaa HERRAN huoneesta. Kirkoista, jotka kerran kuuluivat Minulle, nyt Minä annan ohjeet Minun lapsilleni, PAETKAA! Voi pikkuisia, he menevät näihin kirkkoihin vain pienelle siemaukselle MINUN sanani maidosta. He eivät ymmärrä, että saarnatuolin takana niin monissa näistä kirkoista seisoo mies tai nainen täytettynä saatanan hengellä. Nuorisopastorit, palvontajohtajat, voi kuinka monet ovat täynnä saatanan henkeä.

 

Voi, Minä suren ja Minä itken niiden vuoksi, jotka kerran aloittivat seuraamaan Minua ja palvoivat YAHUSHUA ha MASHIACHia, jotka huusivat JEESUKSELLE KRISTUKSELLE, jotka aloittivat oikealla tiellä, mutta kun ongelma tulee ja koettelemus tulee ja he tarvitsevat enemmän Minun voiteluani, he kääntyvät organisoidun kirkon suuntaan ja Minun voiteluani ei voi löytää, sillä se on voitelu, joka rikkoo ikeet ja orjuudet, joka vapauttaa kahleet. Mutta he kääntyvät sen sijaan organisoidun kirkon suuntaan, he kääntyvät sen sijaan uskontoon, he etsivät Minua kuolleissa paikoissa kuin hautausmaa, se on miksikä Minä kutsun näitä seminaareja, ne ovat hautausmaita. Mutta MINUN mahtavimpia sotureitani ei löydy sieltä ja Minä lähetän MINUN mahtavimmat soturini menemään pienten karitsojen perään ja johdattamaan heidät MINUN luokseni.

 

Joten MINUN lapseni varoittakaa heitä. Menkää ulos sinne ja menkää ja hakekaa MINUN pienet karitsani ja varoittakaa MINUN lampaitani, sillä pahat pastorit ovat MINUN vihani alaisina, ne jotka eivät saarnaa totuutta, ja johtavat Minun lampaani ja karitsani eksyksiin, ne jotka eivät varoita, että Minä YAHUSHUA, teidän Messiaanne en OLE ainoastaan rakkauden JUMALA, vaan raivon JUMALA. Minä olin ainoastaan karitsa kerran, nyt MINÄ OLEN tulossa takaisin leijonana JUUDAN heimosta. Niin kuin Minä pieksin rahanvaihtajat ja niin kuin Minä kaadoin kumoon heidän pöytänsä, niin Minä tulen tekemään sen uudestaan. Mutta KIRKOT EIVÄT TULE JÄÄMÄÄN PYSTYYN! PASTORIT EIVÄT TULE JÄÄMÄÄN ELOON! SILLÄ MINÄ OLEN KATEELLINEN MINUN KARITSOISTANI JA MINUN LAMPAISTANI!

 

ENNEN KUIN KRISTALLI KATEDRAALIT TULEVAT ALAS, NE JOTKA OVAT RAKENNETTU HOPEALLA JA KULLALLA, MINÄ YAHUSHUA AJAN LAMPAAT JA KARITSAT ULOS, ne jotka ovat Minun, jotka ovat täytetyt MINUN PYHÄLLÄ HENGELLÄNI. Minä voitelen heidät MAHTAVIKSI SOTUREIKSI ja he tulevat REPIMÄÄN MAAHAN HELVETIN PORTIT YAHUSHUAN NIMESSÄ! HE TULEVAT VAPAUTTAMAAN KAHLEET YAHUSHUAN NIMESSÄ! HE TULEVAT TEKEMÄÄN PARANNUSTEKOJA YAHUSHUAN NIMESSÄ!

 

On olemassa vain yksi HYVÄ PAIMEN, ja kuka tahansa pastori, joka saa heidät luulemaan, että he ovat ainoa hyvä paimen, Minä sanon tämän tälle pahalle paimenelle, joka yrittää kontrolloida ihmisiä, joka sanoo heille, tehkää se minun tavallani eikä teidän tavallanne. MINÄ SURMAAN PAHAT PAIMENET! MINÄ REVIN MAAHAN KÄSILLÄ TEHDYT TALOT, TEHDYT KULLAN JA HOPEAN AVULLA, JOTA HE OVAT AHNEESTI VARASTOINEET. Inhottavien aikojen ollessa meidän päällämme, inhottavien aikojen ollessa teidän päällänne ja tämän maailman. Kaikki mitä he tekevät on pyrkiä suojelemaan itseänsä, he eivät ajattele huolehtimista kenestäkään kuin itsestänsä. Mutta Minun todelliset paimenet, ne joille Minä olen antanut voitelun suojella karitsoja ja lampaita, joilla on voitelu johtaa heidät Minun luokseni. Heillä on halu huolehtia, ruokkia ja vaatettaa Minun pikkukaritsani ja lampaani.

 

Heillä on voitelu rakastaa ja sallia YAHUSHUAn rakkauden virrata heidän lävitseen. He rakastavat tarpeeksi varoittaakseen helvetistä. Heillä on tarpeeksi rakkautta varoittaakseen, että MINÄ OLEN tasapainon JUMALA. Tämä on kuinka te tulette tietämään onko MINUN ( PYHÄ ) HENKENI paimenessa. He eivät pöyhistele itseänsä ylpeyllä. He eivät rakenna monien miljoonien dollareiden kirkkoja. Te erotatte asustaako vai eikö Minun PYHÄ HENKENI.

 

Mutta VOI, kuinka moneen niin sanotuista kirkoista, VOI, kuinka moneen niin kutsutuista Temppeleistä MINUN PYHÄ HENKENI EI OLE EDES SALLITTU SISÄÄN! Ei ( PYHÄN ) HENGEN liikehdintää! Kuka tahansa todellinen apostoli ja profeetta on potkittu ulos! MINUN PYHÄ HENKENI ON TUKAHDUTETTU! MINUN profeetoillani jopa täytyy olla lupa profetoida.

 

VOI TEITÄ PAHAT PAIMENET! VOI TEITÄ PAHAT PASTORIT! Te opetatte MINUN kansalleni valhetta. Te ette edes opeta heille TODELLISTA SAPATTIA. Te kerrotte heille, että mikä tahansa päivä käy. Mutta Minä kysyn teiltä tämän kysymyksen, MIKÄ OLI TARPEEKSI HYVÄ LUOJALLE, EIKÖ SE OLE TARPEEKSI HYVÄ TEILLE?

 

JOTEN JUOSKAA PIENET LAMPAAT JA JUOSKAA PIENET KARITSAT! Ne, täynnä MINUN VOITELUANI ja MINUN ( PYHÄÄ ) HENKEÄNI, JUOSKAA BABYLONIN KIRKOISTA, JOTTA NE EIVÄT ROMAHDA TEIDÄN PÄÄLLENNE! JUOSKAA MAUSOLEUMIEN JÄÄKAAPEISTA! Jotta Minä voin täyttää teidät Minun RUACH ha KODESHin ( PYHÄN HENKENI ) TULELLA, sillä Babylonin Kirkot sanovat, että yksi uskonto on sama kuin toinen, he kertovat teille, että JUMALA on vain rakkaus, yksi maailmanuskonto on seuraava askel antikristukseen!

 

VOI, se on totta, että Minulla on muutamia kirkkoja, VOI, mutta niin erittäin harvat ovat täynnä MINUN ( PYHÄÄ ) HENKEÄNI. Niin erittäin harvat ovat täynnä MINUN rakkauttani, niin erittäin harvat saarnaavat totuuden, mutta mikä tahansa kirkko sunnuntaina, Minä puhun ihmisille niissä nyt, MENKÄÄ TEIDÄN PASTOREIDENNE LUOKSE JA KERTOKAA HEILLE TOTUUS! MUISTUTTAKAA heitä KYMMENESTÄ KÄSKYSTÄ, jotka Minä olen antanut teille. MUISTUTTAKAA HEITÄ, ETTÄ SAPATTI ASETETTIIN LUOMISESTA KUN MINÄ MUODOSTIN TÄMÄN MAAILMAN. SITTEN TUO PASTORI PIDETÄÄN TILIVELVOLLISENA, OPETTAAKO HÄN SEURAKUNNALLE TOTUUDEN.

 

YAHUSHUA ON TULOSSA TAKAISIN SAPATTINA! Tuletteko te olemaan 5 viisasta neitsyttä vai 5 typerää? MINÄ en OLE tulossa tottelemattomalle morsiamelle! On olemassa vaatimuksia tulla MINUN morsiameksi! VOI kuinka Minä suren ja VOI kuinka Minä itken niiden vuoksi, jotka luulevat, että he ovat Minun ja kuitenkaan RUACH ha KODESH, PYHÄ HENKI ei ole edes sisällä! Minä katson näihin Babylonin kirkkoihin ja Minä en näe mitään muuta kuin kuivettuneita luita.

 

Minä katson yhtä kohti, joka istuu valtaistuimen päällä, kantaa valtikkaa ja pitää päässään kruunua, antaa hänen määräyksiään, on palvottu miljoonien toimesta maailmanlaajuisesti ja kuitenkaan MINUN PYHÄ HENKENI ei ole sisällä, sen sijaan antikristushenki asustaa. Aivan niin kuin vanhoina aikoina, elämiä vaadittiin niiltä, jotka eivät palvoneet häntä, niin se tulee olemaan jälleen kun hän tekee sopimuksen saatanan kanssa, kun hän tekee sopimuksen ottaa Israel, ei ole Kristusta hänen sisällään ja jopa sauva, jota hän kantaa puhuu tämän. Voi kuinka Minä itken ja kuinka Minä suren ihmismassojen syystä, jotka makaavat pitkänään ja palvovat hänen jalkojensa ääressä.

 

Tämä on Babylonialainen uskonto, yksi joka halveksii todellista Sapattia. Sillä tätä ihmisen tekemää Sapattia MINUN todelliset lapseni karttavat. MENE SINUN PASTOREIDESI LUOKSE JA VAROITA HEITÄ, ja jos he eivät kuuntele, sitten PAKENE! Sillä sinä olet tullut todistaneeksi, että PYHÄ HENKI on todella puhunut sinun kauttasi. PAETKAA LAPSET, PAETKAA BABYLONIN KIRKOISTA, sillä ne ovat tulossa rysähtäen alas! KRISTALLIKATEDRAALIT OVAT LÖYHKÄ MINUN SIERAIMISSANI! Nämä pastorit, jotka eivät edes puhu totuutta, HOMOSEKSUAALISUUS ON KAMMOTUS MINULLE! ABORTTI ON MURHA! SEKSUAALINEN SUKUPUOLIYHTEYS ILMAN AVIOLIITTOA ON HAUREUTTA!

 

MINUN todelliset lapseni haluavat miellyttää Minua. Ole PYHÄ niin kuin MINÄ OLEN PYHÄ! Piilota Minun sanani sinun sydämeesi. Paina muistiisi Psalmi 91 ja laita Minut muistiin Minun sanastani. Sillä todella MINÄ OLEN TULOSSA JÄLLEEN ja MINÄ OLEN tulossa keräämään MINUN morsiameni pois! Mutta oletko sinä lojaali, oletko sinä uskollinen? Minä en ota vaimoa, joka ei ole uskollinen. Minä en ota vaimoa, joka ei ole lojaali. Minä en ota vaimoa, joka ei laita Minua ensimmäiseksi, jopa jos se tarkoittaa, että se vaatii hänen elämänsä. Älä ole huolissasi mitä ihminen voi tehdä sinun lihallesi. Ole huolissasi sinun sielusi tuhosta, helvettiin menemisestä ja tulisesta järvestä, sillä tämä on mihin uskoton menee. On parempi, että sinun nimeäsi ei ole koskaan löytynyt KARITSAN ELÄMÄN KIRJASTA, kuin olla pois pyyhitty olemalla uskoton vaimo!

 

Paha on kasvanut pahemmaksi, mutta JUMALALLISET ovat kasvaneet JUMALALLISEMMIKSI, heillä on enemmän viisautta kuin pahoilla paimenilla, jotka istuvat synnin kirkoissa. Joten PAETKAA MINUN LAPSENI, PAETKAA BABYLONIN KIRKOISTA! Ne, jotka on torjuttu, ne, jotka ovat ajettu tiehensä, ne, jotka ovat jätetty huomiotta, ne, jotka ovat puhuneet totuuden ja jopa profetoinut ja kaikki mitä heillä on, on pastoreiden viha ja halveksunta. Nämä ovat MINUN TODELLISIA MAHTAVIA SOTUREITANI! Nämä ovat niitä, joiden ympärille Minä kiedon MINUN käsivarteni! Nämä ovat niitä, joissa RUACH ha KODESHIN TULI palaa kirkkaana!

 

Lopettakaa sureminen MINUN lapseni, ne jotka ovat potkittu ulos Babylonin kirkoista, sillä saatana on torjunut teidät, JEESUS KRISTUS teidän YAHUSHUA ei ole torjunut teitä! Antikristuksen henki on torjunut teidät! Joten ILOITKAA MINUN LAPSENI, sillä tätä ei olisi tapahtunut jos Minun PYHÄ HENKENI ei olisi todella teidän sisällänne.

 

Te olette niitä, jotka voivat kuulla MINUN ääneni. Te olette niitä, jotka haluavat MINUN jokaista askelmaani. Te olette niitä, jotka haluavat olla PYHIÄ MINULLE. Te olette niitä, joita Minä käytän ja suurempia töitä te tulette tekemään, yhdessä, te kaikki liitytte yhteen, kaikki ne, jotka Minä olen kutsunut ulos Babylonin kirkoista. Sillä suuri luopuminen on jo ottanut paikan enemmistössä organisoituja kirkkoja, he ovat myyneet itsensä kuin huora eniten tarjoavalle! Joten älkää surko MINUN lapseni kun Minä käsken teitä PAETA BABYLONIN KIRKOISTA, sen sijaan ILOITKAA MINUN lapseni, sillä teidän ei tarvitse olla rakennuksessa istuaksenne MINUN jalkojeni juuressa. Minä sanon teille totuuden MINUN lapseni, se on milloin te olette syömässä MINUN lihaani.

 

MUISTUTTAKAA TEIDÄN PASTOREITANNE TOORASTA JA MUISTUTTAKAA HEITÄ, ETTÄ SAPATTI ASETETTIIN LUOMISESTA NIIN KUIN LAUSUTTU GENESIKSESSÄ. MUISTUTTAKAA TEIDÄN PASTOREITANNE, ETTÄ SAPATTI ON JATKUVA, SE TULEE OLEMAAN IKUINEN, ENEMMÄN TÄTÄ ON PYHISSÄ KIRJOITUKSISSA. MINÄ EN MUUTA SAPATTIPÄIVÄÄ IHMISEN TAKIA, VAIKKA SE LUOTIIN KOKO IHMISKUNNAN PYHÄKSI LEVOKSI.

 

TÄMÄ ON SIVUUN ASETETTU PYHÄ PÄIVÄ, JOKA TUO LÄHEMPÄÄ KUMPPANUUTTA MINUN KANSSANI, PÄIVÄ, JOKA TUO VIRKISTÄYTYMISTÄ, PÄIVÄ JONKA TULEE OLLA PYHÄ JA ASETETTU SIVUUN TOISISTA PÄIVISTÄ, JOINA TE PALVELETTE JA PALVOTTE MINUA. MINÄ ASETAN MINUN SUOJELUKSEN SINETTINI MINUN VAUVOJENI, MORSIAMENI, VALITTUJENI JA VALIKOITUJENI PÄÄLLE, JOTKA TEKEVÄT NÄIN MUISTONA HEIDÄN LUOJASTAAN YAHUVEHista JA AINOASTA PELASTAJASTAAN YAHUSHUAsta.

 

PASTORIT, TE OLETTE NYT PIDETTYJÄ TILIVELVOLLISINA SIITÄ MITÄ TE NYT TIEDÄTTE! KATUKAA JA LAKATKAA JOHTAMASTA MINUN LAMPAITANI HARHAAN! MINÄ ANNAN TEILLE ANTEEKSI MITÄ TE ETTE TIENNEET AIKAISEMMIN, MUTTA NYT TE ETTE ENÄÄ VOI SEISOA MINUN EDESSÄNI JA SANOA, ETTÄ TE ETTE TIENNEET. MINÄ MUISTUTAN TEITÄ PASTOREITA PÄIVÄSTÄ, JONA MINÄ LÄHETIN MINUN PIKKU KARITSANI JA LAMPAANI VAROITTAMAAN TEITÄ OPETTAMAAN TOTUUDEN, JOTTA MINUN LAPSENI TULEVAT OLEMAAN VALMIITA HEIDÄN HÄÄPÄIVÄNÄÄN.

 

Voi Minun vauvani, morsiameni, valittuni ja valikoituni, te olette olleet niin petettyjä susien toimesta, jotka vaikuttavat näyttävän kuin lampaalta! He ovat ryömineet teidän katraidenne joukkoon! He nielaisevat Minun karitsani, koska karitsat eivät pysty tunnistamaan susia lampaan naamion kanssa. Monet hyvin tunnetuista Pastoreista, Evankelistoista ja pelastusministereistä, ja monet Kristityt tietäisivät heidän nimensä, palvovat todella toista, jopa kutsuessaan JEESUKSEN nimeä ja silti todellisuudessa ovat salaa 33 asteen vapaamuurareita.

 

Nämä pahat sudet ovat palvomassa ja palvelemassa saatanaa, valmistamassa karitsoja ja lampaita uhreiksi kun he lukevat PYHIÄ kirjoituksia ja vääristelevät ne mukautumaan heidän kuvaansa heidän jumalastaan ja manipuloivat PYHIÄ kirjoituksia tehden tekosyitä heidän omille synneilleen. VAROKAA Minun pienet lampaani ja karitsani! Juoskaa näiden Babylonialaisten Pastoreiden ja evankelistojen luota, heillä ei ole Minun PYHÄÄ HENKEÄNI sisällä! Nämä pahat ovat ottaneet verivalan, sillä kaikki 33 asteen vapaamuurarit ovat ottaneet verivalan saatanalle, vannoen alamaisuutta hänelle, jopa uskaltaen käyttää nimeä MINÄ OLEN, mutta he karttavat YAHUVEHin ja YAHUSHUAn nimeä, silti he eivät pelkää nimeä JEESUS tai KRISTUS.

 

Rakastetut, tämä ei tarkoita, että kaikki ne, jotka käyttävät JEESUS KRISTUS nimeä, Minun pyhän YAHUSHUA nimen käyttämisen sijasta, ovat susia tai 33 asteen vapaamuurareita.

 

LUKUISAT MINUN LAPSISTANI ympäri maailmaa kutsuvat Minua HERRAKSI JEESUKSEKSI KRISTUKSEKSI. ÄLKÄÄ PELÄTKÖ, olkaa vakuuttuneita, Minä tiedän ketkä MINUN lapsiani ovat. Minä laitan teidät muistutukseen, että MINUN PYHÄT KIRJOITUKSENI varoittavat niistä, jotka tulevat ja sanovat, ”HERRA, HERRA, emmekö me ole profetoineet Sinun nimessäsi ja Sinun nimessäsi ole ajaneet tiehensä paholaisia ja Sinun nimessäsi tehneet monia ihmeellisiä töitä”? ja Minä sanon, ”Minä en koskaan tuntenut teitä, lähtekää pois Minun luota, te jotka työskentelette pahuutta”. ( Evankeliumi Matteuksen mukaan 7:22-23 )

 

Nämä pahat sudet ovat puijanneet massoja, mutta varokaa te pahat Pastorit, jotka olette televisioitu TV asemilla maailmanlaajuisesti ja radio-ilma-aalloilla, varokaa sillä Minua ei puijata, Minä tiedän teidän työnne, joita te väitätte tekevänne Minun nimessäni ja silti te teette näitä vääriä merkkejä saatanan okkulttisten voimien johdolla. Te tulette niittämään mitä te olette kylväneet ja se on helvetti ja tulinen järvi! Kun Minun Tuomioni putoaa, se tulee olemaan ikään kuin jättiläisnyrkki löi tai nielaisi teidän ihmisen tekemät temppelit maahan! Rysähtäen lasitalot tulevat kaatumaan alas!

 

Uuden ajan Pastorit, te ette ole kuumia ettekä kylmiä ja Minä oksennan teidät ulos Minun suustani. ( Ilmestyskirja 3:16 ) Varokaa, Minä tiedän teidän työnne, te ainoastaan haluatte puhua Taivaasta ettekä varoittaa tai edes uskoa, että on vakavia seurauksia synnille ja se on Helvetti ja tulinen järvi. Te pahat Pastorit, jotka johdatte ihmisiä harhaan, te pelkäätte opettaa Helvetistä ja tulisesta järvestä, sillä te tiedätte, se on teidän seuraava kotinne! Älkää olko petettyjä, jälleen Minä sanon Babylonialaisille kirkoille, sillä Minä YAHUSHUA tuomitsen teidät, ja teidän työnne ja teidän rahanne ja teidän kuuluisuutenne ei tule pelastamaan teitä tuona tulevana Tuomiopäivänä! ( Ilmestyskirja 2 )

 

Te, jotka palvelette saatanaa ja kutsutte itseänne 33 asteen vapaamuurareiksi, te jotka kutsutte itseänne illuminateiksi, ei ole valaistusta teissä! Luomakunnan JUMALA loi helvetin ja tulisen järven toiselle tarkoitukselle, ja se on langenneille enkeleille ja saatanalle, mutta se olette te, jotka olette halunneet ehdottomasti pysyä kapinassa ja palvella tottelemattomuuden jumalaa ja kapinaa, ja antikristusta, ja te tulette viettämään ikuisuuden kadotuksessa, koska te torjutte MINUN Pelastukseni. KOETELKAA HEDELMÄT MINUN LAPSENI!

 

JOS kuka tahansa Pastori ei linjaa Minun PYHÄN sanani kanssa, silloin JUOSKAA tästä Pastorista! Kirkko ei ole rakennus, kirkko ja Temppeli ovat MINUN IHMISENI, jotka kokoontuvat yhteen MINUN nimessäni! Älkää olko petettyjä kuuluisuudesta ja omaisuudesta, kirkon tai Temppelin tai seurakunnan koosta. Älkää olko petettyjä vääristä merkeistä, joita jotkut kutsuvat ihmeiksi ja kuitenkin Minä kerron teille, se on Noituutta ja Alkemiaa. Minä kerron teille, se on Okkultti, joka täyttää niin monet teidän kirkoistanne ja kyllä, Kristityistä ilma-aalloista! Kuinka kauan MINUN lapseni, Minun täytyy odottaa tulemista ja MINUN morsiameni noutamista? Minä kerron teille kuinka kauan, kunnes Minun morsiameni lopettaa olemasta tottelematon ja alkaa noudattaa, minkä he tietävät olevan totta ja alkaa PAETA pahasta enemmistössä kirkoista, joka vallitsee. Jos te kuulette MINUN ääneni tässä profetiassa ja PAKENETTE nyt Babylonialaisista kirkoista, silloin te ette tule istumaan jäljitelmäkirkoissa kun antikristus tulee näihin kirkkoihin ja on palvottu ja asustaa.

 

( profetian loppu )

 

*******

 

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu PYHÄN HENGEN, RUACH ha KODESHIN voitelun johdolla. Pyydän, älkää kivittäkö tätä sanansaattajaa, itse asiassa PYYDÄN, suojelkaa minua itseäni ja minun aviomiestäni ja tätä ministeriötä rukouksessa suojelukseksi. Tämä profetaalinen viesti on ainoastaan YAHUSHUAn Lapsille, kutsutaan myös HERRAKSI JEESUKSEKSI KRISTUKSEKSI. Tämä profetaalinen viesti on niille, jotka voivat kuulla heidän henkisillä korvillaan ja erottavat heidän henkisillä silmillään totuuden, joka on puhuttu tässä profetiassa, kaikki muut älkää olko huolissanne, tämä viesti ei ollut teille ja te olette kuin paha faarao ja pysytte henkisesti kuuroina sanoille tässä profetaalisessa viestissä.

 

Minä näin näyn, kun tämä sana annettiin minulle, ja minä näin kirkoissa kasoittain kuolleita kuivettuneita luita, kokoamattomia luurankoja kasattuina yksi toisensa päälle, ELÄMÄ tuli kuolleisiin luihin ja ne tulivat kokonaisiksi luurangoiksi, hyppiviksi ja juokseviksi kun liha tuli heidän luidensa päälle, kun totuus tuli heidän päälleen ja he tiesivät, että totuus tässä profetiassa asetti heidät VAPAAKSI.

 

Minä nöyrästi jätän tämän teille YAHUSHUAn nimessä.

 

YAHUSHUAn palvelijatar, lapsi, soturi ja morsian.

 

Tule YAHUSHUA, tule Pian kaikkien nimien yläpuolella YAHUSHUA ha MASHIACHin ( YAHUSHUA MESSIAAN ) nimessä, kutsutaan myös HERRAKSI JEESUKSEKSI KRISTUKSEKSI!

 

Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia 12:20 pm. 16/10/02.

 

Pyydän, jakakaa tämä muiden kanssa, jotta totuus voi asettaa heidät vapaiksi myös. YAHUSHUA ha MASHIACHin nimessä minä rukoilen.

 

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu ja yhdessä me rukoilemme ISÄ JUMALA YAHUVEH, että meidät tullaan löytämään arvollisina pakenemaan Sinun vihaasi ja tulevaa suurta ahdinkoa YAHUSHUA ha MASHIACHin nimessä ( Evankeliumi Luukkaan mukaan 21:36 ), olla luettuja mukaan ainoaan kirkkoon, joka tulee olemaan temmattu ylös elävänä tapaamaan YAHUSHUAa ilmaan, niin kuin se on kirjoitettu, kutsuttu Filadelphian kirkoksi ( Ilmestyskirja 3:7-12 ). Aamen.

 

*******

 

Niin kuin YAHUSHUA ennusti viimeisistä päivistä, ”Ihmisten sydämet pettävät heidät pelon takia.” Evankeliumi Luukkaan mukaan 21:26

 

Oletko sinä henkisesti valmiina. Onko sinun perheesi? Tämä on syy tälle ministeriölle, sekä varoittamaan profetaalisten viestien kanssa, että rohkaisemaan ja johtamaan eksyneitä sieluja YAHUSHUAlle, ainoalle Messiaalle.

 

Jos sinä olet hyväksynyt YAHUSHUAn sinun henkilökohtaisena Pelastajana, mutta olet ollut erittäin haalea sinun rakkaudessasi, tottelevaisuudessa ja henkisessä kulkemisessa Hänen kanssaan, sinun tarvitsee välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa ja Ruach Ha Kodeshin uudelleen täyttämistä ( Pyhä Henki ). Sinun ei pidä ainoastaan katua vaan kääntyä pois sinun synneistäsi ja kysyä YAHUSHUAa pesemään sinun syntisi pois Hänen Golgatalla vuodattamassaan veressä. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi ja täyttää sinun sydämesi Ruach Ha Kodeshin ilolla.

 

Jos sinä et ole koskaan hyväksynyt YAHUSHUAa Pelastajana, mutta Pyhän Raamatun ja näiden profetaalisten viestien kautta olet tullut ymmärtämään Hänen todellisuutensa ja Hänen piakkoin tulemisensa, ja sinä haluat hyväksyä Hänen vapaan ikuisen elämän lahjan Taivaassa, sano tämä pelastusrukous alapuolella ja tarkoita sitä kaikella sinun sydämelläsi… ja YAHUSHUA on uskollinen antamaan sinulle anteeksi kun sinä tunnustat, kadut ja käännyt pois sinun synneistäsi, YAHUSHUAn nimessä. Ja pyydä Häntä tulemaan sinun sydämeesi ja elämään Hänen ( YAHUSHUAn ) elämäänsä sinuun, käyttämään sinua YAHUVEHin ja YAHUSHUAn Loistoksi.

 

Pelastusrukous

 

Rakas YAHUSHUA, Minä hyväksyn sinut nyt minun Herranani ja Pelastajanani, Sinä olet Jumala, jota minä rakastan. Minä uskon, että sinä maksoit hinnan minun synneistäni Golgatalla, sinä kuolit ja nousit kuolleista kolmantena päivänä. Minä pyydän Sinua tulemaan minun sydämeeni, antamaan minulle anteeksi minun syntini, pesemään minut puhtaaksi kaikesta jumalattomuudesta. Minä olen pahoillani, että olen tehnyt syntiä, ja minä käännyn pois niistä synneistä. Kiitos, että täytät minut Sinun Pyhällä Hengelläsi, ja annat minulle halun palvella sinua kaikki minun elämäni päivät, ja elät Sinun elämääsi minussa, YAHUSHUA, jotta sinä olet Kirkastettu! Kiitos, että annat minulle halun lukea sinun Raamattuasi, ja annat minulle viisautta ymmärtää sitä, Kiitos että Rakastat minua ja Pelastat minun sieluni, aiheutat minun Uskoni kasvavan, jotta yhtenä päivänä Minä tulen olemaan Sinun kanssasi Taivaassa. Täytä minut Sinun Pyhällä Hengelläsi Nyt ja vapauta minut pahasta Sinun nimessäsi YAHUSHUA minä rukoilen! Auta minua YAHUSHUA muistamaan, että Kaikki ovat tehneet syntiä ja pudonneet vajavaisiksi YAHUVEHin Loistosta, ja sinä tulit pelastamaan MEIDÄT syntiset, sen tähden sinua kutsutaan meidän Pelastajaksemme. Aamen.

 

Lue tämä rukous ja sitten lue se uudestaan, tällä kertaa EI pään tiedolla vaan sydämen tiedolla, usko se USKOSSA, ja muista, YAHUSHUA EI ole ainoastaan Jumala, vaan Hän on sinun paras ystäväsi! Hän välittää niin paljon sinusta, Hän rakastaa sinua niin paljon, juuri sellaisena kuin sinä olet. Hän vihaa syntiä, mutta Hän rakastaa SINUA, syntistä!

 

YAHUSHUA maksoi hinnan sinun synneistäsi, nyt sinun ei tarvitse tuntea syylliseltä tai tuomitulta enää! Tunnusta sinun syntisi YAHUSHUAlle. Nimeä ne, sitten kerro Hänelle, että sinä olet pahoillasi, pyydä Häntä antamaan sinulle anteeksi! Kaikki sinun menneisyytesi ja nykyiset syntisi. Synti on mitä tahansa, mitä sinä olet tehnyt tai teet, joka pahastuttaa Pyhää YAHUVEHia. Kukaan ei ole täydellinen! Muista se!

 

Lue Uusi Testamentti ja opi tuntemaan kuka YAHUSHUA on. 1 Johanneksen kirje 3:16. Raamattu sanoo, että sinun täytyy tunnustaa Hänet Herrana ja Pelastajana, niin Hän tunnustaa sinut Isän edessä. Älä häpeä YAHUSHUAa, Hän EI häpeä SINUA. Kerro jollekin, että sinä olet hyväksynyt Golgatan ja Nasaretin YAHUSHUAn, tänä päivänä! Kaikki enkelit taivaassa iloitsevat, sillä uusi nimi on lisätty Karitsan Elämän Kirjaan!

 

Anna meidän iloita sinun kanssasi. Jos sinä tarvitset pastoria, meillä on enemmän kuin yksi. Tervetuloa YAHUSHUAn Perheeseen! ME ODOTAMME SINUN TAPAAMISTASI TAIVAASSA, JOS EI MAAN PÄÄLLÄ!

 

E-mailaa Elisabethille ja anna hänen tietää ikuisen elämän lahjasta, jonka sinä olet juuri perinyt meidän kallisarvoiselta YAHUSHUA Messiaalta!

 

 

Me odotamme kuulla sinulta!

 

www.amightywind.com
www.almightywind.com