Profetia 29

 

Kirotut Sudet Lampaan Vaatteissa!

 

Annettu Kunnianarvoisalle Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle helmikuun 4, 1999 2:12 PM

 

(Selvitys) Kirotut sudet lampaan vaatteissa! Älkää koskeko MINUN voideltuihini, älkääkä tehkö MINUN profeetoilleni vahinkoa. Vaikka tämä profetia annettiin toiselle, joka petti minut sivuston ylläpitäjänä, nimesi hänen ministeriönsä tämän mukaan. Silti tuo ministeriö johtaa muita harhaan materialismiin, ja tiettyihin vääriin opetuksiin. Englet nimesivät heidän ministeriönsä Pyhän Hengen Tuleksi, kopioiden mitä Jumala antoi minulle ja joka on Pyhää. Minun on määrä jakaa tämä profetia, sillä se on tarkoitettu rohkaisemaan toisia ministereitä ja ministeriöitä, missä sudet nielevät tai purevat teitä heidän torahampaillaan. Kuten Jumala suojelee minua, hän ei ole henkilöiden kunnioittaja ja tulee aiheuttamaan teidän viholliset juoksemaan seitsemään eri suuntaan!

 

Tämä nainen, joka kutsuu itseään pastoriksi, oli minun internet ylläpitäjä yhden yön ajan ja johdatti ihmisiä Amway:hin, ei YAHUSHUAlle! Minä en voi muuta kuin jättää hänen nimensä siihen, koska hän ei ole muuttanut hänen ministeriönsä nimeä. Hän sai voittoa tästä Profeetasta yhden yön ajan! Mikä on sielun hinta, minä kysyn häneltä ja kaikilta niiltä, jotka tekevät näitä asioita? Ministerit varokaa kaikki, jotka ottavat verovapaan aseman ja ovat Hallituksen lahjomia olemaan varoittamatta ihmisiä mitä tehdään tässä maassa vastaan. RUACH ha KODESH sanoi minulle, että todella tuo verovapaa asema tulee olemaan teidän ainoa palkkio! Pian ei tule olemaan palkkiota Hallitukselta, mitä te tulette tekemään sitten? Tämä ministeri joka on mainittu profetiassa alapuolella, minä mieluummin poistaisin hänen nimensä, mutta minulla EI ole lupaa, sillä tämä on Jumalan sana ja varoitus kaikille muille, jotka tekevät samaa. Muistakaa YAHUSHUA ja kuinka hän teki tyhjäksi rahanvaihtajien temppelit! Tämä profetia on vain pieni esimerkki siitä miltä hänestä tuntui. Minä annan hänelle anteeksi ja vain rukoilen, että hän lakkaa palvelemasta Materialismin Jumalaa.

 

Minä poistin tämän profetian pisimmäksi aikaa kunnes minä jatkuvasti sain pyyntöjä siitä. Minä en pidä, että minun täytyy puhua JUMALA YAHUVEHin kirouksia eikä siunauksia. Jumala on Tasapainon Jumala kaikissa asioissa. Lukekaa Deuteronomium 28, Jumalan kirouksia niille, jotka ovat tottelemattomia ja Jumalan Siunauksia niille, jotka Tottelevat! Helmikuu 4, 1999.

 

Annettu Kunnianarvoisalle Elisabeth Elijah Nikomialle

 

*******

 

Tämän ministerin ja ministeriön viholliset, jotka tulitte lampaana ja näytitte susien torahampaanne ja aikomuksenne tappaa tämä ministeriö ja ministeri ja mitä se edustaa, te tulette katumaan päivää, jolloin (näin SANOO YAHUVEH, YAHUSHUA ja RUACH ha KODESH) te ylipäätään varastitte tämän ministeriön nimen saattaaksenne hämilleen pikkuiset, morsiamen, valitut ja valikoidut. Teillä ei ole oikeutta, enkä ole Minä HERRA YAHUVEH, tai YAHUSHUA, antaneet teille oikeutta nimetä teidän ministeriötä ”Pyhän Hengen Tulen Ministeriöksi!” Kadu tänään Barbara Engle varastamisesta mikä oli Pyhää ja kokoamisesta MINUN vihaani itsesi päälle, ja sinun motiivit ja ministeriö ovat epäpyhiä! Sinä olet Juudas, josta Minä varoitin MINUN tytärtäni Sherrie Elijahia kauan sitten. Anna takaisin seitsemänkertaisesti kaikki mitä sinä olet varastanut. Poista nimi, jonka sinä olet varastanut tai sinä tulet menettämään sinun sielusi, jos sinä jatkat eteenpäin tuhon polulla, jota sinä kävelet. Ei ketkään, jotka tekevät näitä asioita tule selviytymään ja helvetin liekit tulevat nuoleskelemaan sinun kasvojasi ja ruumistasi ikuisuuden ajan. Anna takaisin. Luovu kaikesta mitä sinä olet varastanut.

 

Varo, Minä olen JUMALA jota ei pilkata. Minä käytin MINUN palvelijatartani, MINUN Rakastettua palvelijaani koettelemaan sinua, varoittamaan sinua mutta sinä et suostunut kuuntelemaan. Sinä luit ja kirjoitit koneella profetiat, kuulit MINUN tuomiot julistettavan jumalattomien päälle ja niiden, jotka pyrkivät tuhoamaan ministeriön, joka ei ole rakennettu pelkän naisen käsillä. Vaan KAIKKIVALTIAS JUMALA YAHUVEHin, YAHUSHUAn ja MINUN RUACH ha KODESHini käsillä! Sinä uskallat varastaa ministeriön nimen, joka puhuu MINUN PYHÄN HENKENI tulesta. Niin tekemisen johdosta, jos sinä et kadu tänään ja hylkää tätä pahaa, sinä tulet menettämään sinun sielusi. Tämä on MINUN viimeinen varoitukseni teille Barb ja Paul. Te tulette ainoastaan olemaan sopivia minun tuhoamiselleni, kääntykää teidän pahoista teistänne. Muistakaa, Jaakobia Minä olen rakastanut! Esauta Minä olen vihannut. Icabod on sinun nimesi.

 

Älkää luulko, että tämä on Sherrie Elijah puhumassa, sillä Minä profetoin sinun tuhosi kaikilla tavoilla, jos sinä et käänny sinun pahoista teistäsi. Kauan sitten Minä varoitin sinua ja nyt Minä varoitan sinua jälleen. Sinun koirasi oli ainoastaan merkki. MINÄ HERRA JUMALA annan elämän ja MINÄ HERRA JUMALA otan sen pois. Kuinka hauras sinä olet, KADU tänään! Ota Pyhän Hengen Tulen Ministeriö pois ministeriön nimestä, jota Minä en antanut sinulle. Sinä kutsut itseäsi unen etsijäksi, mutta Minä HERRA JUMALA, jota sinä väität palvelevasi, tulen sinun pahimmaksi painajaiseksi jos sinä et kuuntele minun profeettaani, joka nyt puhuu eteenpäin. Anna takaisin seitsemänkertaisesti rahallisesti kaikki mitä sinä olet varastanut. Anna takaisin ministeriön pyhä nimi hänelle, jonka sinä olet varastanut. Ainoastaan helvetin tulen tulet sinä näkemään, jos sinä et tee tätä tänään. Koettele MINUA ja näe, enkö Minä tee mitä Minä olen puhunut. Koettele MINUA ja näe, enkö Minä tuo tuhoa kaikelle, mitä sinä olet rakentanut sinun käsilläsi. Etkö sinä ole vielä oppinut menneisyydessä? Sen tähden, että Minä en tahdo kenenkään tuhoutuvan, Minä olen varoittanut sinua jälleen.

 

Älä kokoa sinun aarteitasi varastoon maan päälle vaan rakenna niitä taivaaseen! Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu, niin se tulee tapahtumaan, sillä nämä ovat yhden ja ainoan JUMALAN, ”MINÄ OLEN” sanat. ”MINÄ OLEN” tulen olemaan kuin sinun oma pahin vihollinen tästä päivästä eteenpäin, jos sinä et hylkää ja anna takaisin kaikkea, mitä sinä olet varastanut, seitsemänkertaisesti. Älä syytä aviomiestäsi Paul:ia, niin kuin Eeva, sinä tiesit, että mitä sinä olit tekemässä, oli väärin. Sinä tunsit MINUN suruni masennuksen muodossa, mutta kuitenkin sinä et katunut. Minä näytin sinulle MINUN vihani koskettamalla sinun koirasi elämää ja näyttäen sinulle kuinka haurasta elämä on, mutta sinä myös näit kuinka Minä voin antaa elämää missä on kuolemaa. Sairautta missä on terveyttä. Köyhyyttä missä on rikkautta. Surua missä oli iloa.

 

Sinun kohtusi tulee pysymään hedelmättömänä, ja kaikki se, mitä luulet MINUN sanoneen, ei tule tapahtumaan jos sinä et anna takaisin kaikkea mitä sinä olet varastanut Sherrie Elijahilta ja ota pois Pyhän Hengen Tulta sinun ministeriösi nimestä. Minä en sanonut sinulle tehdä sellaista pahaa. Häväistä tätä Pyhää ministeriötä, joka ainoastaan edustaa pyhyyttä, ja pilkata mitä Minä olen antanut Sherrie Elijahille. Jos sinä et tottele, kaikki sinun siunaukset, jopa pienin, kääntyvät kirouksiksi. Jokainen kerta kun sinä kirjoitat tai näet nimen Pyhän Hengen Tulen Ministeriöt, jonka sinä varastit sinun hyödyksi ja kuuluisuudeksi. Sinä tulet vastaanottamaan vielä toisen kirouksen kunnes sinun kohtalosi tulee olemaan kuin faaraon. Tulkaa ulos teeskentelijöiden kirkosta Barbara ja Paul Engle. Sherrie Elijah ei tiennyt täysin mitä sinä teit, mutta Minä näytin muille. Kun sinä työskentelit, Minä annoin sinulle merkkejä lopettaa sen mitä sinä teit, silti sinä jätit huomiotta nämä merkit. Jälleen Minä sanon, kadu sen vuoksi mitä sinä olet tehnyt. Anna takaisin tämän ministeriön nimi. Pyyhi pois sinun epäpyhyytesi MINUN Poikani vuodatetulla Verellä; hylkää pahat opetukset, ja muut hyödyn Jumalat. YAHUVEH, YAHUSHUA ja RUACH ha KODESH ovat varoittaneet sinua tänä päivänä, yhdet, joita sinä väität palvelevasi.

Helmikuu 4, 1999, 2:12 PM, mikä on sinun sielusi hinta? Ole varoitettu ja varo, Minä otan takaisin siunaukset, jotka Minä annoin sinulle jos sinä et KADU tänään! Minä lähetin sinut Sherrie Elijahin luokse, salliakseni sinun olla koeteltu, tietäen, että hän puhuisi eteenpäin MINUN sanat kun Minä puhuin ne. Sinä et voi sanoa, että sinulle ei kerrottu. Näin sanoo Suurien joukkojen HERRA JUMALA. KADU väärästä opista, johon sinä uskot ja opetat. Kutiavat korvat ja harhailevat silmät ja himo kullalle on johdattanut sinut pois Golgatalta.

 

*******

 

Puhuttu ja kirjoitettu minun palvelijattareni, Elisabeth Elijah Nikomian kautta 4-2-99 2:12 pm