Profetia 99

MINÄ, YAHUVAH, sanon: "Olette MINUN vihani lähtölaskennassa!"

Kirjoitettu/Puhuttu RUACH HA KODESH:in voitelun alla Elisabeth (Elisheva) Elijahn kautta

25. toukokuuta, 2008

Viitaten kuvaan englanninkielissä profetiassa: Viisi kiinalaista pariskuntaa otattivat hääkuvansa kun maanjäristys iski 12. toukokuuta, ja kaikki pakenivat ilman vaurioita. Kuvan sijaintipaikka, vuosisadan vanha hautausmaa, tuhoutui.

YAHUVAH usein antaa meille "kuvia" historiassa asioista, jotka ovat profeetallisia. Tämä, uskon, on, mitä tapahtui äskettäisen Kiinan järistyksen aikana, ja kuvat VIIDESTÄ morsiamesta, jotka yrittivät vaihtaa lupauksia juuri kun järistys iski (mielenkiintoista, eikö ole, -huomasitteko- että morsiamia oli VIISI?) Se on kuva tästä maailmasta, joka uhmaa YAHUVAH:ia pohjimmiltaan sanomalla: "Syömme, juomme, olemme iloisella tuulella…"LOPPUUN saakka. Kuva näyttää viisi morsianta kaikki seisomassa hämmennyksessä maanjäristyksen JÄLKEEN loan likaamisessa vaatteissa -ja kaikkialla heidän ympärillään on kivimurskaa, raunioita, tomua ja likaa kasoittain -mikä "kuva" tästä maailmasta! Murhe tälle maailmalle, joka pilkkaa elämän pyhyyttä abortilla, eutanasialla, homoseksuaalisuudella ja saman sukupuolen avioliitoilla. YAHUVAH:ia ei pilkata kauan. Murhe kansoille, jotka kääntävät selkänsä yhdelle ja tosi Luojalle, YAHUVAH:ille ja Messias YAHUSHUA HA MASHIACH:ille ja kalliille Äidillemme RUACH HA KODESH:ille.

On ironista, että tämän tuhon, murentuneen hautausmaan keskellä on 5 morsianta seisomassa, muistuttaa minua 5 typerästä neitsyestä, kuten YAHUSHUA on kertonut vertauskuvassa, odottamassa sulhastaan hakemaan heidät pois. YAHUSHUA tulee, mutta hakee vain 5 viisasta neitsyttä, joilla on ylimääräistä öljyä lampuissaan. Lukekaa maanjäristyksestä ja katsokaa Kiinassa otettuja kuvia, heidän pukunsa ovat likaantuneet, riekaleina, organisoitu vanha kirkko on raunioina. Herää ja näe, tämä ei ole sattumaa. Lue profetia ja rukoile ja näe, että YAHUVAH mainitsee erityisesti Kiinan ja sanoo, että tämä oli tuomio taivaasta, ja mitä tapahtui Kiinalle, tulee tapahtumaan Kalifornialle ja muille osavaltioille, maille ja kansoille varsinkin Amerikassa, kun he sitä viimeksi odottavat. 60 000 ihmistä Kiinassa ja heitä lasketaan vieläkin, kuoli, viimeksi kuulemani perusteella. Lukekaa, mitä YAHUVAH:illa on sanottavaa tästä. RUKOILKAA, että teidät lasketaan kelvollisiksi pakenemaan HÄNEN VIHAANSA, kun HÄN laskee päivään, jona HÄNEN KÄRSIVÄLLISYYTENSÄ loppuu! Kuten me laskemme päiviä Omeriin, niin myös YAHUVAH laskee päiviä, kunnes HÄNEN KÄRSIVÄLLISYYTENSÄ loppuu, ja murhe tälle maalle, kun niin tapahtuu!

Älkää tulko petetyiksi, YAHUVAH:ia ei niin vain pilkata! He, jotka tekevät näin, saatana pilkkaa heitä, koska hän tietää hinnan, joka tästä on maksettava, hän maksaa hintaa ikuisuuden. "Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut -kuka voi sen kestää?" Ilm. 6:17

Johannes, Ilmestyskirjan 6. luvussa, kuvailee traagisinta, hyödyttömintä rukouskokoontumista maailman historiassa! Rukoilkaa nyt, kun rukouksenne voidaan vielä kuulla armon vuoksi! Katukaa ja kääntykää pois synnistä kun vielä on aikaa! Huomenna voi olla liian myöhäistä!

Itkut, voihkeet, huudot, vaatimukset, valitukset ja kuiskaukset -kaikki kuullaan tuona tulevana YAHUVAH:in päivänä kun YAHUVAH:in viha ja tuomiot julkaistaan. Jopa vuoret ja saaret siirtyvät paikoiltaan.

Mutta siihen mennessä, syntisten miesten ja naisten rukoukset ja itkut ovat liian vähän ja liian myöhään!

Kaikki kuuluisat näyttelijät ja näyttelijättäret, puheohjelmien juontajat, poliitikot mukaan lukien, kuninkaat, presidentit, muiden maiden hallitsijat, uskoivat paholaisen valheeseen ja tiedemiehiin, ja asettivat luottamuksensa ja toivonsa itseensä ja muihin, joilla on inhimilliset kyvyt. He asettivat uskonsa "rahalla saa mitä vain", kuitenkin he liittyvät heihin, jotka itkevät pelossa. He itkevät murentuneita kallioita ja vuoria kaatumaan päälleen, piilottamaan heidät YAHUVAH:in vihalta ja YAHUVAH:in ainoalta pojalta, YAHUSHUA MESSIAS ON HÄNEN NIMENSÄ!

Olemme heidän joukossaan, jotka uskovat, että YAHUVAH:in tuomiot ovat taattuja. Emme tiedä päivää emmekä hetkeä. Mutta YAHUVAH tulee todellakin ravistamaan maata niin kuin sitä ei koskaan aiemmin ole ravistettu, ja HÄN antaa sen ainoalle UNIVERSUMIN KUNINKAALLE, YAHUSHUA HA MASHIACH:ille!

Huomio: Olemme jättäneet pois henkilön nimen tässä profeetallisessa sanassa. Elisabeth, Niko, ja Katherineyah olivat rukouksessa partnerin puolesta, joka kamppailee YAHUVAH:in tottelemisessa. Hän on epätasa-arvoisesti kytketyssä avioliitossa ja hän vaarantaa keksinnön, jonka ÄITI SKHINYAH on antanut hänelle pysymällä tässä epätasa-arvoisesti kytketyssä avioliitossa. YAH on sanonut, ettei keksintöä saada loppuun niin kauan, kun hän pysyy tässä avioliitossa, avioliitossa, joka ei ollut YAHUVAH:in.

Heti kun he alkoivat rukoilla, Katherineyah kuuli sanan "juoksuhiekka" ja näki vision miehestä uppoamassa juoksuhiekkaan. Tämä veli on juoksuhiekan peittämä. Katherineyah näki sitten betonimöhkäleitä hänen jalkojensa yläpuolella. Elisabeth sanoi, että hän oli tottunut betonilohkareisiin ja siihen, ettei hän voinut liikkua, mutta hän näki kuvan suuresta vasarasta hänen kädessään, jos hän päättäisi käyttää sitä. On hänen vallassaan tehdä niin, mutta se on hänen valintansa.

Tämä on kirjoitettu puhtaaksi ääninauhalta.

Niko: Veljemme …., joka tekee työtä keksinnön parissa, ja hän kulkee väärää polkua. Olemme opastaneet häntä siitä, mitä hänen tulisi tehdä, ja hän on kääntynyt väärään suuntaan. Joten rukoilemme ja esirukoilemme tästä. Meidän täytyy saada hänet selville suunnille eikä aikaa ole. Ei ole aikaa enää millekään muulle kuin tiukalle tottelevaisuudelle. Nämä tytöt saavat niin monia visioita ja muuta, annan heidän puhua.

Katherineyah: Tunnen, että HERRA tulee lähettämään salaman ja lyömään tuota betonia.

Niko: Mikä se salama on?

Elisabeth: Se on voitelu, RUACH HA KODESH:in tuli juuri nyt, joka tulee lyömään tuota betonia YAHUSHUA.n MESSIAAN nimeen. Mutta taas, hänellä on valinta. Kuulen sen uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. Hän on niin tottunut pitämään betonijalkineita, hän on niin tottunut siihen, ettei voi liikkua, hän on tullut mukavuudenhaluiseksi. Hän on niin tottunut ottamaan käskyjä vaimoltaan, juuri niin kuin Garykin on. Hän on niin tottunut siihen, ja kuitenkin hän tietää. Hän tietää, mitä hänen tulee tehdä. Hän katsoo muihin käskemään, mitä hänen tulee tehdä, mutta hän tietää jo vastauksen. Hän tietää, ettei hänen tule mennä takaisin töihin. Hän ei voi koskaan sanoa, ettei hänelle annettu "Näin sanoo YAHUVAH":ia , että hänen tulisi mennä takaisin töihin. Hänen "työnsä" oli tuo keksintö. Hänen vaimonsa antoi hänelle käskyn mennä takaisin töihin. Hän (vaimo) antaa hänelle uhkavaatimuksen ja….sinä (Elisabeth alkaa rukoilla kielillä) olet kertova hänelle, että vaimon pelottelu, manipulaatio, ei toimi, ettei hän voi käyttää mielen kontrollia, manipulaatiota, pelottelua sinua vastaan. Hän on niin riippuvainen turvallisuudesta. Itse asiassa hän on häpeän täyttämä, häntä kiinnostaa vain vaikutuksen tekeminen hänen vanhempiinsa, perheeseensä. En tiedä, ovatko ne hänen oikeat vanhempansa vai joku, jonka puoleen hän kääntyy neuvoja saadakseen, mutta he sanovat: "Eikö hän ole vielä mennyt takaisin töihin? Kuinka kauan katselet tätä?" Joten kyse on hänen ylpeydestään. Hän (vaimo) ei ole missään, missään, näen kirjan, jossa on tyhjä sivu. Häntä ei ole missään, missään, ……:n sivulla, ei missään, ei missään, ei missään, ….., sinun sivullasi. Haluat hänet sivullesi, mutta häntä ei ole missään siellä."

*******

YAHUVAH alkaa puhua:

Ketä pelkäätte loukkaavanne, sanoo YAHUVAH? MINUN rakastettu poikani…., ketä pelkäät eniten? Ketä pelkäät loukkaavasi tai olemasta tottelematta?

Sinua testataan. Ei ole yhtäkään, yhtäkään, yhtäkään, yhtäkään yhtäkään, yhtäkään, yhtäkään YAHUSHUAN MESSIAAN Morsianta, jota ei testata juuri nyt, jotta nähtäisiin, ketä he tottelevat, ketä he pelkäävät loukkaavansa. Sen on parasta olla MINÄ. Sen on parasta olla MINÄ. Sen on parasta olla MINÄ, YAHUVAH. Sen on parasta olla YAHUSHUA, MESSIAANNE. Sillä eikö HÄN asettanut esimerkkiä? Että hän kieltäytyi olemasta tottelematta YAHUVAH:ia. HÄN kieltäytyi olemasta tottelematta HÄNEN taivaallista ISÄÄNSÄ.

Aika on niin lyhyt. Olen karsinut heidät pois yhden kerrallaan. Ei ole enää ilmaisia kyytejä. Kerroin teille, että olen MINUN kärsivällisyyteni lähtölaskennassa. Miksi luulette, että jatkuvasti kysyn teiltä: "Lasketteko Omeriin?" Jos ette kuule MINUA nyt, kuinka tulette kuulemaan MINUA siloin? Tällä Ministeriöllä on voitelu antaa halu ihmisille, joiden nimet ovat kirjoitettuina LAMPAAN Elämän Kirjassa, kuulla MINUN ääneni, tehdä MINUN tahtoni, sillä olette esimerkki heille. Mitä tulette tekemään……? MINÄ tiedän jo.

Olisi niin helppoa MINULLE…….tehdä helpolla tavalla teille, mutta kuinka olisitte läpäisset testin? Kuinka todistaisitte tottelevaisuutenne? Kuinka todistaisitte, ketä rakastatte eniten? Tämä koskee kaikkia miehiä juuri nyt. Ja kaikkia naisia juuri nyt, jotka ovat epätasa-arvoisesti kytketyissä avioliitoissa. Heitä ei laitettu yhteen MINUN käteni kautta. Mitä tulette tekemään, kun Suuren Ahdingon aika tulee, ja jos teitä ei havaita kelvollisiksi tulla kutsutuksi MINUN Morsiamekseni, jos teitä ei havaita kelvollisiksi olemaan YAHUSHUA:n Morsian? Sillä muistakaa, mikä tahansa, mikä on YAHUSHUA:n, on MINUN. Ja mikä tahansa, mikä on MINUN, on MINUN POIKANI YAHUSHUA HA MASHIACH:in.(YAHUSHUA MESSIAS). Mitä tulette tekemään, kun teidät jätetään jälkeen? Tuleeko se olemaan sen arvoista? Sillä juuri he, joihin olette itsenne liittäneet, tulevat olemaan heitä, jotka tulevat pettämään teidät. Mitä tulette tekemään? Luuletteko, että nyt on vaikeaa? Teillä ei ole aavistustakaan. Tuohon aikaan aviomiehet tulevat pettämään vaimonsa ja vaimot tulevat pettämään aviomiehensä. Lapset tulevat pettämään vanhempansa ja vanhemmat tulevat pettämään lapsensa. Ei tule olemaan uskollisuutta. Ainoa perhe, joka tulee merkitsemään, tulee olemaan YAHUSHUA HA MASHIACH:in perhe. Nämä tulevat olemaan ainoita, joihin voitte luottaa. Jopa kun kohtaatte tuntemattoman, tulette tunnistamaan, keitä he ovat. Se tulee olemaan selvää kaikkien nähdä.

Joten ….. ja ……, ja muut miehet, joita Niko opettaa. En tule peruuttamaan testejänne. Niin haluatte MINUN tekevän. Kaikkia testataan. Eikö MINUN sanani sano: "Uskonne koetukset ovat kultaa kalliimpia?" Hän, jonka kautta nyt puhun, nämä viisi, jotka edustavat Viittä Viisasta Neitsyttä, kaikki on testattu. Adam käveli pois sieltä, mitä hän kutsui kodikseen monia, monia vuosia. Hän käveli pois tuottavasta työstä ja voi, kuinka kauan hän odotti sen tulevan liitoksi, kuitenkin käskin häntä kävelemään tiehensä. Joainneyah, hänen täytyi jättää biologinen perheensä, hänen oma lapsensa hänen kupeistaan. Kaikki teistä, kaikki teistä, kaikki teistä, äidin sydän tulee MINUN eteeni niin lyötynä ja murtuneena, ja ruhjottuna. Ikävöitte lapsianne, mutta asetitte heidät uhrialttarille ja se koskee sinuakin, Niko, ja sanoit: "Tee heille, kuten parhaaksi näet, he ovat SINUN." Joten kasvatan teille henkisiä lapsia, jotka itkevät teitä kuten äitiä ja isää ja he haluavat opetustanne ja he haluavat rakkauttanne. He haluavat totella MINUA ja käsken teitä johtamaan heitä ja opastamaan heitä. Ja olen jotakuinkin valmis antamaan teille shokin, nämä henkiset lapsenne rakastavat teitä enemmän kuin biologiset lapsenne koskaan voisivat rakastaa teitä. He kunnioittavat teitä. He arvostavat teitä. Älkää pitäkö ketään heistä itsestäänselvyytenä. Kuten teillä on kärsivällisyyttä biologisten lastenne kanssa, olkaa kärsivällisiä henkisten lastenne kanssa. Älkää kohottako käsiänne ilmaan ja sanoko: " Olen saanut tarpeekseni."

Niko, annan sinulle uuden mandaatin, on eräs, jonka suhteen olet kohottanut kätesi ilmaan ja sanonut: "Olen saanut tarpeekseni." Pesit kätesi hänestä, vaikka hän kutsuu sinua isäksi, tunnet hänet nimellä Jeremiyah. Sinun täytyy kirjoittaa hänelle. Sinun tulee ottaa häneen yhteyttä. Hän kutsui sinua isäksi.

(Emme ole olleet kontaktissa Jeremiyah:iin moneen kuukauteen. Sen jälkeen kun tämän sana oli annettu, Niko meni sähköpostille, ja arvatkaa, kuka oli lähettänyt sähköpostia. Kyllä, Jeremiyah lähetti meille sähköpostia ENNEN kuin Niko kirjoitti hänelle. Joten Niko lähetti hänelle sähköpostia ja olemme nyt kontaktissa Jeremiyah:in kanssa taas. Tämä on lisävahvistus siitä, että tämä sana on YAHUVAH:ilta.)

Älkää koskaan olko niin ylpeyden täyttämiä, että yrittäisitte luulotella ihmisille, että olette aina olleet tottelevaisia MINULLE, sillä kaikki, kaikki, kaikki ovat kamppailleet jossain vaiheessa, kaikki ovat sanoneet: "Tekisin mieluiten minun tavallani." MINÄ vain annoin sellaisen selkäsaunan, että kaikki te opitte kantapään kautta. Ja sen vuoksi nyt sanotte: "Mitä tahansa SINÄ sanot, ISÄ YAHUVAH, teen SINUN tavallasi." MINUN ei edes tarvitse korottaa ääntäni. Tiedätte, kun teette väärin. En sano, että kukaan olisi täydellinen paitsi MINUN POIKANI YAHUSHUA, mutta sanon, että kaikki, mitä odotan keneltä tahansa MINUN lapseltani, on, että he yrittävät.

Joten ……, tee osasi, tiedät, mitä käskin sinun tehdä. Tiedät, mitä käskin sinun olla tekemättä. Saatana ei halua tämän keksinnön koskaan näkevän päivänvaloa. Joten hänellä on yksi nainen seisomassa tiellä. Ja hän on kuin hiiri, joka karjuu ja sinä kipität nurkkaan. Kuinka hän voi arvostaa tätä?

On myöhäisempi kuin luulette ja MINÄ lähetin Kiinan esimerkkinä siitä, mitä tapahtuu, kun MINUN kärsivällisyyteni alkaa loppua. Kauan sitten annoin sinulle sanan, Elisabeth, "Ensimmäisen kierroksen loppu, nyt kierrokselle kaksi." Varo, Kiina, koska kierros kolme on tulossa. (Kiinassa oli juuri järkyttävä maanjäristys, joka tappoi ainakin 60 000 ihmistä)

Ja Amerikka, MINÄ en ole edes aloittanut. Uudelleen ja uudelleen MINÄ olen sanonut, MINÄ olen säästänyt pahimman viimeiseksi. Et ole edes, edes, edes, edes aloittanut maistaa MINUN vihaani. Ja Eurooppa, älä luule, että tulet pakenemaan kohtaloasi. Juuri nyt on vain yksi äänekäs ääni protestoimassa sitä vastaan, mitä pidän iljetyksenä ja MINÄ käytän Katolista kirkkoa, muistakaa, kuten MINÄ käytin aasia, josta puhua, MINÄ käytän Katolista kirkkoa varoittamaan, varoittamaan elämän pyhyydestä. Missä ovat muut? Missä ovat muut organisoidut uskonnot? Maailmanlaajuisen itkun olisi pitänyt levitä, yhdistää eläin- ja ihmisalkio, edes suunnitella sellaista luonnostelmaa, olla puoliksi eläin, puoliksi ihminen, ette edes ala tietää polkua, jolla olette alkaneet kävellä. Pilkata MINUA avioliiton pyhyydellä? Maailmanlaajuisen, voimakkaan paheksunnan olisi pitänyt nousta vastaan saman sukupuolen avioliittoa! Miksi on niin hiljaista? Missä ovat kirkot? Mikseivät kaikki nuo Islamissa nouse? He välittävät sarjakuvasta! He lähettävät kauhua keneen tahansa, joka ei ole yhtä mieltä heidän kanssaan. Mutta miksi he ovat hiljaa?

Tämän vuoksi MINÄ olen MINUN kärsivällisyyteni lähtölaskennassa nyt. Se, minkä luulette olevan vuosien päässä, kaikilla teistä, kaikilla teistä, on raju herätys tulossa. Käsken tämän Ministeriön tehdä kaiken, minkä heidän tulee tehdä, ja tehdä se nopeasti. Ei ole aikaa enää paapoa vauvoja. Heidän on aika kasvaa. On aika miesten olla miehiä. Tämän vuoksi olen asettanut naisia johtajuuteen. Tämän vuoksi nostin Deborah:in! Miehet ovat Barakeja! He ovat pelkureita! Eivät kaikki MINUN mieheni. MINULLA on MINUN, MINUN omani. Ja he kuulevat MINUN ääneni ja he puhuvat julki MINUN sanani mutta voi, kuinka harva, kuinka harva. Ja te naiset, jotka on peloteltu näissä epätasa-arvoisesti kytketyissä avioliitoissa, ja Kirjoituksia on käytetty teitä vastaan sanomaan: "Pysykää hiljaa!". Käskin teidän totella miestä hänen ollessaan yhtä MINUN sanani kanssa. Jos hän ei ole, potkaiskaa häntä nivusiin! Jo riittää! Jo riittää !

MINUN kultaseni poika Niko, MINÄ voitelen sinut tänä päivänä puhumaan sanat rohkeudessa näille miehille, jotta he voivat muistaa, mikä miehen tulee olla. Heidän tulee miellyttää MINUA ennen kuin he miellyttävät ketään naista, ennen kuin he miellyttävät ketään lasta, ja naisille, jotka ovat näissä epätasa-arvoisesti kytketyissä avioliitoissa, muistutan teitä Deborah:in hengestä! Teidän tulee miellyttää MINUA. Teidän tulee miellyttää YAHUSHUAA. Ennen kuin yritätte miellyttää ketään miestä! Ennen kuin yritätte miellyttää lapsianne! Tottelevaisuus, tottelevaisuus, tottelevaisuus, on parempi kuin uhrit! Viekää pois kymmenyksenne ja viekää pois uhrinne ja viekää pois ylistyksenne, jos ette tottele MINUA! Sillä vain, jos ette tottele MINUA nyt, mikä saa teidät luulemaan, että tulette tottelemaan MINUA Suuressa Ahdingossa, kun tulee olemaan harvinaista kuulla profeetan puhuvan, kuten tämä? Oppikaa tottelemaan nyt! Kuinka todistatte, että tottelette YAHUSHUA HA MASHIACH:ia? Eikö MINUN sanani sano: " Jos rakastatte MINUA, tottelette MINUA?" Kuinka YAHUSHUA HA MASHIACH todisti, että HÄN rakastaa YAHUVAH:ia? Tottelemalla jokaista sanaa, jonka sanon. Älkää tehkö lupauksia MINULLE, joita ette koskaan aio pitää.

En ole huolissani ihmistekoisista avioliiton valoista avioliittoihin, joita en edes liittänyt yhteen, ja nyt näette toisenne sellaisina kuin olette. Olen vain huolissani niistä avioliitoista, jotka on määrätty taivaasta. Ja kuinka tiedätte, että ne on määrätty taivaasta? Koska olette yhtä MINUSSA. On totta, että sana sanoo, että aviomiehen pitäisi olla talouden henkinen johtaja ja kun tuo aviomies ei ole kelvollinen olemaan talouden henkinen johtaja, sitten MINULLA tulee olemaan talouden henkinen johtaja, olipa se nainen, olipa se lapsi, MINULLA tulee olemaan joku, joka puhuu julki MINUN sanani. MINULLA tulee olemaan joku, joka puhuu julki MINUN sanani! Vaikka se olisi pieni lapsi, MINULLA tulee olemaan joku, joka puhuu julki MINUN sanani! MINUN loistoni tulee olemaan selvää kaikkien nähdä. Te näissä organisoiduissa kirkoissa, te tiedätte, että he ovat löyhkä MINUN sieraimilleni, mutta te sanotte, että teillä täytyy olla rakennus, jossa seurustella. Mitä tapahtui seurustelemiselle MINUN kanssani yksi yhdelle? Mitä tapahtui seurustelemiselle yksi yhdelle MINUN POIKANI kanssa? Olette Omerin lähtölaskennassa. Olette MINUN kärsivällisyyteni lähtölaskennassa.

Murhe, murhe, murhe tälle maalle, kun MINUN kärsivällisyyteni on loppu! Rukoilkaa, että teidät lasketaan kelvollisiksi pakenemaan MINUN vihaani! Tämän pitäisi olla jatkuva rukouksenne jok’ikinen päivä! En ole vihainen heille, jotka tottelevat MINUA. En ole vihainen heille, jotka yrittävät totella MINUA. En ole vihainen heille, jotka sanovat: "Kuuntelen SINUN ääntäsi. Johda ja opasta minua." En ole edes vihainen heille, jotka sanovat: " Ole kiltti ja anna anteeksi." Olen vihainen heille, jotka kieltäytyvät tottelemasta. Ja tuomio alkaa YAHUVAH:in talosta. Pakanat eivät tiedä, kuinka kuulla MINUN ääntäni. Mutta olen vihainen heille, jotka väittävät, että he ovat MINUN, ja kuuluvat YAHUSHUA HA MASHIACH:ille, ja kieltäytyvät tottelemasta.

Kiina maistaa MINUN vihaani nyt. Mutta MINÄ säästän heidät, jotka ovat MINUN. He nousivat ja sanoivat: " Raamatut eivät ole sallittuja täällä." He vangitsevat MINUN pyhäni, heidät, jotka todella rakastavat ja palvelevat MINUA, he teloittavat heidät. He kiduttavat heitä. He nälkiinnyttävät heidät! Maista MINUN vihaani Kiina, sillä lisää on tulossa!

Elisabeth sanoo: "Näen vision juuri nyt, ja näen pilviä, ja pilvien sisälle ennen maanjäristystä ja kerroin tästä Nikolle ja nyt ymmärrän miksi, oli pilvi ja siinä oli, jos katsomme sitä, sanoisimme, että siinä oli loistavin sateenkaari (emme ole samaa mieltä kaikkien kommenttien kanssa youtube.com:issa) pilvessä, mutta näin sen youtubessa ja muissa uutisraporteissa. Se oli niin kirkas, erivärisiä valoja valkoisen pilven sisällä ja se näytti niin kauniilta, ja he sanoivat, että 30 minuuttia ennen tuota tuhoisaa maanjäristystä, nämä pilvet riippuivat ja näin kuvat, jotka he ottivat ja meidän täytyy voida laittaa nämä kuvat kaikkien nähtäville, mutta nyt ymmärrän ja sanoin: "Miksi tuollainen kauneus tulisi ennen kuin maanjäristys tuli Kiinassa?" Ja tämän YAHUVAH sanoo minulle nyt kun HÄN näyttää minulle tämän vision."

Sana jatkuu: Koska sateenkaari edustaa lupausta ja tein lupauksen heille, jotka kutsuvat MINUA, murheellisille, vainotuille, heille, jotka kuolivat marttyyreinä Kiinassa, olemaan vankilassa, heille, jotka ovat vankilassa ja joita on kidutettu, koska he palvovat YAHUSHUA:a, tein lupauksen, että kostaisin heidän puolestaan. Ja tämä on vasta alkua, Kiina! Tämä on vasta alku, esimerkkinä kun yksi valtio maailmassa tekee samoin.

Eikö MINUN sanani sano, että MINÄ, YAHUVAH, kostan? Kosto on MINUN, sanon MINÄ, YAHUVAH. Kutsu MINUA, ja saan vihollisesi juoksemaan 7 eri suuntaan! Kuinka moneen eri suuntaan juokset, voi kiinalainen hallitus? Mutta MINÄ varmistan, että pyhät enkelit ovat siellä suojelemassa ja varustamassa sisarillenne ja veljillenne YAHUSHUA HA MASHIACH:issa. Murhe maailmalle, koska katsokaa Kiinaa. Tulette näkemään, mitä tapahtui Kiinalle, iskevän Kaliforniaan. En mainitse muita maailmanosia, mutta Amerikka, haluatko soittaa harppua? (H.A.A.R.P) Odota, kunnes MINÄ soitan MINUN harppuani. Haluat kontrolloida säätä, et ole nähnyt mitään vielä.

Lähetän hämmennyksen tiedemiehiin. Lähetän hämmennyksen astronomeihin. Valkoisessa Talossa on järjettömyys. Hallituksessa on järjettömyys. Ihmiset juoksevat edestakaisin. Kuinka he voivat johtaa ihmisiä? Joten kutsukaa MINUA. Kutsukaa MINUA. Kutsukaa MINUA, kun vielä kuuntelen, kutsukaa MINUA. En tee mitään, ennen kuin ensin puhun julki profeetoista. Varoitin tämän profeetan suusta, mitä tapahtuisi siitä hetkestä alkaen, kun he lähtivät Amerikasta, profetia julkaistiin ja varoitin teitä, mitä tapahtuisi, kun öljyn hinta nousee, varoitin teitä ruoan hinnasta, (profetia 85) varoitin teitä kustannuksista. Varoitin teitä jopa rekkakuskeista kun heidän kustannuksensa nousevat, ette ole nähneet mitään vielä.

Mutta tietäkää tämä, tämä nälänhätä ei ole MINUN tekoani. Se on heidän manipulointiaan, jotka ovat täynnä ahneutta. Kun he kasaavat kultaa ja hopeaa itselleen ja juonivat tappavansa heidät, jotka ovat avuntarpeessa. Se alkoi abortilla ja sitten jatkui heihin, jotka ovat liian sairaita puolustamaan itseään. Tämä oli kansanmurha, josta puhun. Rokotuksissa on kuolema. Olen varoittanut uudelleen ja uudelleen. Koska tämä maailma ei luule tarvitsevansa köyhiä lapsia. Varoitin teitä, että se jatkuisi vanhuksiin. Kaikki se on kansanmurhaa. Kaikki tämä, jota rikkailla olisi omissa silmissään. Ja nyt vääntelette käsiänne ja ihmettelette, miksi teini-ikäisten itsemurhat ovat niin korkeat. Ainoa toivonne on YAHUSHUA HA MASHIACH. Ainoa toivonne on katumuksessa ja tottelemisessa. Ainoa toivonne on MINUN armossani. Sillä MINÄ olen kärsivällinen. Joten jatkakaa tehdä, mitä teette. Jatkakaa varoittamista. Kun teillä on vapaus puhua julki, sillä on voimia, jotka ovat ja yrittävät hiljentää teidät, jotka yrittävät hiljentää MINUN tosi profeettani. Joten puhukaa, kun vielä voitte.

Sanan loppu

Niko: Toukokuun 25., loppui klo 21.24 illalla. Aloimme rukoilla veli ……:n puolesta, joka kamppailee totaalisen tottelevaisuuden kanssa ja me vain rukoilemme nähdäksemme, kuinka voimme auttaa ja antaa hänelle suuntaa.

Elisabeth: Se on epätasa-arvoisesti kytketty avioliitto ja hänellä on keksintö mullistaa maailma ja epätasa-arvoisesti kytketty avioliitto estää kaikkea.

Niko: Joten tämä tapahtui tuon vuoksi. Tämä sana tuli julki ja aiomme kirjoittaa sen maailmalle. Joten kiitos, ISÄ YAHUVAH, YAHUSHUA, ÄITI IMMAYAH. Ja rukoilen, veljet, rukoilen, että kuuntelette. Rukoilen, että se menee teille henkiin ja sieluihin. Millään muulla ei ole merkitystä, naiset ja miehet. Millään muulla ei ole merkitystä. Tehkää, mitä teidän kuuluu tehdä. Älkää tehkö kompromisseja. Totelkaa. Ja katsokaa ihmeitä, joita tehdään. Me olemme tehneet sen. Olemme kokeneet sen. Se tapahtuu joka päivä.

Katherineyah: Uskokaa, että YAHUVAH tietää, mistä puhuu, kun HÄN käskee teidän tehdä jotain. Älkää epäilkö HÄNTÄ. Se on loukkaus HÄNELLE. Jos tottelette, olette kunnioittavia JUMALALLE KAIKKIVALTIAALLE, joka on Auktoriteetti kaikkien yläpuolella.

Niko: Sinä saarnaat, Katherineyah! Saarnaa, sisar!

Elisabeth: Joainneyah, onko sinulla jotain sanottavaa?

Niko: Joainneyah, hänen täytyy laittaa 2 senttiänsä tähän.

Joainneyah: Älkää tehkö sitä minulle. Ylistäkää YAHUSHUA:a. Älkää murehtiko!

Kaikki: Ylistäkää YAHUSHUAA!

Niko: Kaikki valmiita?

Katherineyah: ISÄÄ surettaa, kun he eivät tottele HÄNTÄ. JUMALAA KAIKKIVALTIASTA surettaa, kaikki miehet, kaikki naiset, jotka eivät kuuntele ISÄÄ, ja tottele, piste. Ja tiedän, ettette halua surettaa HÄNTÄ, joten kuten Niko sanoi ja Elisabeth kuuli, kuunnelkaa, totelkaa, sillä selvä!

Niko: Sillä selvä!

Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia