Profetia 98

Ikuinen soihtu sytytetään Afrikassa uudelleen!


Kirjoitettu/puhuttu RUACH ha KODESH'N voitelussa
Elisabeth (Elisheva) Elijahn kautta
22. toukokuuta 2008
Julkaistu 3. kesäkuuta 2008

KIITOS YAHUSHUAN, ikuinen soihtu sytytetään uudelleen Afrikassa! Tässä on Almightywind-palvelustöiden uuden haaran synty Afrikassa. Ole hyvä ja mene osoitteeseen www.africaforyahushua.com vieraillaksesi palvelustyön uudella sivulla.

Tässä profetaalisessa sanassa on myös uusi sana uudelle Juudakselle. Tässä sanassa mainitaan sekä Sheree Rondon Uudesta-Seelannista että Nico Arnold jälleen. Antakaahan kun kerron teille Shereesta. Sheree kirjoitti minulle tammikuun lopussa ja sanoi olevansa samaa mieltä sen kanssa, mitä YAHUVEH puhuu tämän palvelustyön kautta. Tuonnempana on hänen ensimmäinen sähköpostiviestinsä minulle. Tämän sähköpostiviestin jälkeen puhuin Shereelle puhelimessa, ja hän sanoi, että YAHUVEH käski häntä antamaan hänen esikoiskymmenyksensä ja kaksi saarta, Mana-saaren ja erään toisen saaren jonka hän ilmeisesti omisti Uudessa Seelannissa, tälle palvelustyölle. Hän lähetti meille informaatiota postitoimiston kautta näistä saarista ja niiden historiasta, ja saimme selville, että Mana-saarella on hyvin kirottu menneisyys. Saari on laitettu karanteeniin aikaisemmin ja saarelta on täytynyt tappaa kaikki lampaat jonkin taudin takia, ja nyt valtio on julistanut sen lintujen suojelualueeksi, eikä kukaan asu saarella.

Joka tapauksessa, puhuin Shereelle pari kertaa lisää puhelimessa, ja hän alkoi kertoa minulle, että sanat 'Jumala' ja 'Herra' olivat pakanalliset ja vastoin Raamattua ja että meidän pitäisi ottaa nämä sanat pois palvelustyön sivuilta. Kerroin hänelle etten tulisi muuttamaan sanoja sivuilla, ja nämä tosiaankin olivat ne sanat, jotka YAH oli puhunut minulle aikaisemmin. Hän kirjoitti minulle sitten toisen sähköpostiviestin, jossa hän sanoi ettei nyt tulisi enää tukemaan tätä palvelustyötä esikoislahjoillaan ja hän otti saaren takaisin. Tuonnempana on se sähköpostiviesti myös.

Shereen ensimmäinen sähköpostiviesti minulle:

”RAKAS KALLIS SISKO ELISABETH ELIYAHU, JOS SAAN KUTSUA SINUA HEPREANKIELISELLÄ ÄÄNTÄMYKSELLÄ,SHALOM YAHUSHUA HA MOSHIACH'N MAHTAVASSA Nimessä, YAH ON TODELLA SIUNANNUT MINUA.EN OLE OLLUT POISSA TÄLTÄ NETTISIVULTA 22.1.08 JÄLKEEN, KUN MINUT JOHDATETTIIN TÄNNE. OLEN YHTÄ MIELTÄ YAHUWEH'N SANAN KANSSA, JOKA ON PUHUTTU TÄSTÄ PALVELUSTYÖSTÄ JULKI.TÄMÄ ON KUNNIA, ETTÄ ÄITIMME RUACH HA KODESH ON JOHDATTANUT TÄNNE. JA KAIKKI MIKÄ ON UUTTA, VAIPUKOON SE MINUN SYDÄMEENI JA TULKOON PUHUTUKSI ULOS SUUSTANI. SIUNATAKSENI MUITA.HALLELUYAH.PYYDÄN, ETTÄ RUKOILET JA KYSYT MEIDÄN TAIVAALLISELTA ISÄLTÄMME, KUINKA VOIN AVUSTAA MILLÄ TAVALLA TAHANSA SINUA JA SINUN AVIOMIESTÄSI,JA TÄTÄ PALVELUSTYÖTÄ.MINUN AVIOMIEHENI JA MINÄ TÄLLÄ HETKELLÄ ANNAMME KYMMENYKSEMME JA ANTIMEMME ERÄÄLLE PALVELUSTYÖLLE AMERIKASSA HEPREALAISTEN JUURTEN OPETUSTEN, SAPATIN JA HEPREALAISTEN JUHLIEN PITÄMISEN TAKIA.EN OLE YHTÄ MIELTÄ NIISTÄ ASIOISTA, MITÄ HÄN SANOO AMERIKASTA. KOSKA HÄN OPETTAA, ETTÄ AMERIKKA ON PARAS PAIKKA MAAN PÄÄLLÄ.HÄNEN 18-VUOTIAS TYTTÄRENSÄ HUOMAA, ETTEI SE OLE TOTUUS. KUN MENEN LÄHETTÄMÄÄN SÄHKÖPOSTIVIESTEJÄ HÄNELLE, NE EIVÄT SAAVU PERILLE.MUTTA OLEN TULOSSA TOISIIN AJATUKSIIN TÄMÄN PALVELUSTYÖN SUHTEEN,LÄHETTÄISIN MIELELLÄNI KAIKEN, MINKÄ ÄITI RUACH NÄYTTÄÄ MINULLE ANTAAKSENI KAIKEN INFORMAATION TÄLTÄ NETTISIVULTA ,MINUN TULEE VAIN SAADA TARVITTAVAT TARVIKKEET TULOSTIMELLENI, ETTÄ SE OLISI TOIMINNASSA,JA VAROKAA MAAILMA TÄÄLTÄ YAH TULEE.TULEN TEKEMÄÄN PARHAANI SILLÄ MITÄ MINULLA ON. KIITOS, ETTÄ OLET TOTTELEVAINEN.TÄYTYY OLLA MAHTAVAA OLLA AVIOLIITOSSA, KUN MIEHESI ON TULESSA YAHUWEH'LLE, KUTEN SINÄ.HALLELUYAH.TULEN OLEMAAN TOTTELEVAINEN MILLÄ TAHANSA TAVALLA VOINKAAN MIKÄ SIUNAA SINUA.PYYDÄN, ETTÄ KYSYT YAHUWEH'LTA OK. RAKKAUDELLA SHEREE.”

Tämä on Shereen sähköpostiviesti, joka sanoo aivan päinvastaista kuin hänen toinen sähköpostiviestinsä:

”RAKKAAT NIKO JA ELISABETH, KIRJOITAN ILMOITTAAKSENI TEILLE,SANON TÄMÄN RAKKAUDESSA,HALUAISIN NYT ILMOITTAA TEILLE, ETTÄ OLEN KATKAISSUT KAIKKI YHDYSSITEET KOSKIEN KYMMENYSTEN JA ANTIMIEN JA ESIKOISLAHJOJEN ANTAMISTA TÄSTÄ TALOUDESTA. TEILLE.ME KULJIMME PÄÄSIÄISEN LÄPI,TULIMME ULOS MAAILMANJÄRJESTELMÄSTÄ[KIRKKOJÄRJESTELMÄ], EIKÄ MEILLÄ OLE MITÄÄN HALUA PALATA SINNE [EGYPTI],JOTEN ARVOSTAISIN KAIKKI NE ASIAT JOTKA LÄHETIN,TULEVAN PALAUTETUKSI,KIITOS.YISRAELIN SEURAKUNNAN JÄSENENÄ.ANTAKAA ANTEEKSI, MINÄ EN KANNA KAUNAA.KAIKKI YAHUSHUAN MAHTAVASSA Nimessä.SHALOM.”

No niin, tässä sähköpostiviesti, jonka Sheree lähetti sisarellemme Leayahille Uudessa-Seelannissa yrittäen lahjoa hänet jättämään tämän palvelustyön:

”5.6.08
Rakas Leah & Yisraelin seurakunnalle,

Shalom

Minua käsketään kirjoittamaan tämä kirje, vahvistus tuli Lorrainelta Napierista, siksi minulla ei ole vaihtoehtoja. Isä puhui hänelle, & hän antoi minulle sen sanan, siksi kirjoitan siunatakseni, & varoittaakseni.

Viimeinen sähköpostiviesti, jonka lähetin, oli kertoa teille että olin saanut sanan Liitto-Isältämme, vastauksena siihen sanaan. Sanoin että kyllä, minä tulen tekemään sen. Pyysin Isä Yahuweh'a näyttämään sinulle ja seurakunnalle. Hän teki sen, Yah sanoi minulle, että sinä ja sinun perheesi tulisitte saamaan Hongoweka-lahden esikoislahjat & kaikki minulta tulevat esikoislahjat. Sanoin että tulisin tekemään sen. Mutta varoitan sinua: Niin kauan kuin yhdistätte itsenne Egyptiin (Almightywind-palvelustyö) ja keneen tahansa Egyptissä, joita ei ole kastettu, kun Yahuweh toi sinun aviomiehesi, sinut ja sinun perheesi siihen kasteeseen. Olet tehnyt liiton Hänen kanssaan, Hän toi tämän avioliiton yhteen, Hän on tehnyt tämän. Liittosi on Hänen kanssaan, ei ihmisen.

Jokainen joka tulee tämän avioliiton väliin, tulee tuomaan tuomion ylleen, me olemme erämaassa juuri nyt kun puhun. (kirjoitan tätä kirjettä.) Me olemme koettelemuksessa. Hän on erottanut karitsat vuohista. Me, jotka menemme luvattuun maahan, tulee irroittaa niistä jotka ovat tottelemattomia, Almightywind.com-palvelustyö ovat tottelemattomia, Yah ei ainoastaan lähettänyt minua vaan muita. Heillä oli Your Arms To Israel plus Restoration Scriptures, kaksi vuotta sitten Isä Yahweh lähetti totuuden silloin, Isä Yahweh on & tulee tuomaan muita näiden ihmisten tielle kunnes se ovi suljetaan, ei Hänen tahtonsa, mutta niiden jotka tekevät valintansa.

Nähden profetian selvästi & mitä tästä palvelustyöstä kylvetään, kuten Yahweh on näyttänyt minulle, saatana tulee olemaan ainoa voittaja täällä.

Olen nähnyt tuomion tulevan ihmisten päälle, siellä mihin Yahuweh on lähettänyt minut. Minä en ole mitään. Mutta Hän, joka on minussa, on se Mahtava. Hän lähetti minut antamaan sinulle Hänen sanansa, olen tehnyt osani.

Jos et halua luvattua maata & perintöä, joka Yahoshualla (Joosua) ja Kaalebilla on, veri ei ole minun käsissäni.

Minua käskettiin, ja annan tämän sanan sinulle rakkaudessa.

Yah tietää jo vastauksen, sinä tiedät kuinka katkaista yhteys, olet tehnyt sen minulle. Ja minä olen sinun perhettäsi. En ole loukkaantunut, annan anteeksi.

Hongoweka-lahti ja kaikki minkä Yah antaa minulle, kaikki mitä vapautan Yah'lle esikoislahjojen kautta, tullaan antamaan aviomiehellesi & sinulle itsellesi, kun mukaudutte olemaan Yisraelina.

Yah'lla on muita liittoihmisiä ottamaan teidän paikkanne. Yah tulee toimimaan Hänen tavallaan, mitä tapahtui niille, jotka jäivät erämaahan? He halusivat mennä takaisin Egyptiin ja he kuolivat. He toivat tuomion ylleen.

Olen nähnyt, mitä tapahtui Gill'lle (Jill). Nyt hän on palannut palvelemaan Yahuweh'a, hän tuli takaisin ennen pääsiäistä ja hänelle on annettu anteeksi, hän lähti Egyptistä ei koskaan palatakseen. Yah'n armoa. Vau, millaista Isää me palvelemmekaan.

Minä ja minun perheeni palvelemme Yahuweh'a, Yahushuaa, & ÄITI Eema Yah'a. Shalom.

Sheree”

Siinä se oli, ihmiset. Jälleen vihollinen yrittää ostaa tämän palvelustyön puolelleen ja meidän perheemme. Me emme ole koskaan tehneet Shereelle mitään, mutta silti hän yrittää jakaa ja tuhota tämän palvelustyön.

”Ikuinen soihtu sytytetään Afrikassa uudelleen!”
22. toukokuuta 2008

(Alkaa pyhillä kielillä…) Oi Elisabeth, Elisabeth, älä luule, että se on sattumaa… heti kun sytytät ikuisen soihdun, joka loistaa niin kirkkaana tavoittaen Etelä-Afrikan, tavoittaen koko Afrikan, ja pian maailma tulee näkemään sen valaisevan kirkkaasti, että tulet hyökkäyksen kohteeksi. Muistatko Profetian, jonka sanoin sinulle, että tulisin puhumaan julki sinusta? Se aloitettiin eikä sitä koskaan saatettu päätökseen. Sinun ei tarvitse koetella muiden profeettojen henkeä, kun Coenrad lähettää sinulle Profetian koeteltavaksi. Kerroin sinulle, että tulisin puhumaan julki sanan sinun kauttasi. Saatana ottaisi mieluummin henkesi kuin suvaitsisi sen sanan tulla puhutuksi julki. Hän yrittää jatkuvasti tänä päivänä. Pyhät sotajoukot, jotka minulla on ympäröimässä sinua ja suojelemassa sinua tässä talossa, MINUN pyhässä pyhäkössäni, tulevat esirukoilemaan ja tulevat rukoilemaan ja heidän ajatuksensa eivät tule olemaan sekatavaroissa, (tänään oli sekatavaroiden ostopäivä) he eivät tule lähtemään tästä talosta, sillä MINÄ olen melkein valmis synnyttämään ja saattamaan päätökseen sen, minkä aloitin sinussa, sillä afrikkalaiset kaipaavat sanaa, ei ”hyvän mielen sanaa”, ei sanaa joka taputtelee heitä selkään, taputtelee heitä päähän ja sanoo: ”Ole huoleti, Etelä-Afrikka. Ole huoleti, Afrikka. YAHUVEH tulee siunaamaan teitä. Älkää olko huolissanne palaamisesta pyhyyteen. Älkää olko huolissanne messuamisenne ja voodoonne lopettamisesta ja sitten kävelemisestä kirkkoon, älkää olko huolissanne, YAHUVEH tulee siunaamaan teitä.”

Kun sekoittaa hyvää pahaan, siitä täytyy maksaa hinta. Aion puhua julki totuuden sinun kauttasi, Elisabeth, uusi afrikkalainen nettisivu tulee kohottamaan ikuisen soihdun, mutta se tulee olemaan RUACH ha KODEH –TULI, joka tulee esiin Amightywind-palvelustyöstä! Se ei tule olemaan toisten mainostamista! Te ette tunne heidän henkiään. Te ette tunne heidän elämiään. Varo, rakas poikani Coenrad. Varo, ketä mainostat JEESUKSEN KRISTUKSEN Nimessä. Varo, rakas poikani Coenrad. Saatana ajaa tämän palvelustyön alas (eteläafrikkalaisen sivun jonka Coenrad & Nico Arnold laittoivat julki), mutta MINÄ sanon teille: olen nostanut sen ylös kuin Lasaruksen! Ja se, mitä Nico Arnold yritti tehdä, on epäonnistunut! Ja nyt ääni tulee vain puhumaan julki kovempaa.

Lähetin Miikaelin (arkkienkeli) Elisabethin luokse 27. kesäkuuta, tämä vuosipäivä on lähestymässä. Haluan sen tulevan julkaistuksi, en ainoastaan afrikaansin kielellä, vaan myös englanniksi, sillä oli olemassa syy ja on olemassa suunnitelma. Aivan yhtä varmasti kuin lähetin Joainneyahin sinä päivänä, sillä hänen täytyi tulla ennen kuin Miikael tulisi, sillä Joainneyah ei tiedä sitä, mutta häntä käytetään myös siemenenä, joka on kylvetty tähän talouteen ja tähän palvelustyöhön, ei ainoastaan edustamaan hollantilaisia, vaan myös edustamaan isänmaataan, Surinamea.

En aio puhua paljon enempää, ymmärrä vain, miksi hyökkäyksiä suunnataan sinua kohti, Elisabeth. Rituaalit on tehty. Nico Arnold teki sopimuksen paholaisen kanssa, että tämä palvelustyö tulisi tulemaan alas.

Sheree, sinä et puhu MINUN puolestani! Tämä palvelustyö ei ole myytävänä! Ei maineesta eikä rikkauksista! Sillä Elisabeth teki lupauksen kauan sitten, hän ei tulisi olemaan kuin huora ja pettämään MINUA. Tällä palvelustyöllä ei ole hintaa, muuta kuin hinta, joka täytyy maksaa nostaakseen ristinsä ja seuratakseen MINUA! Muuta kuin hinta elää pyhänä MINUN edessäni! Muuta kuin hinta olla tottelevainen MINULLE! Haluatteko tietää, ketkä ovat Morsian? Täytättekö nämä vaatimukset? Tämä palvelustyö ei ole kaikille. Se on joko vihollisen tuhoksi tai niiden siunaukseksi, joiden nimet on kirjoitettu KARITSAN elämänkirjaan. Mutta eivät kaikki tule siunatuiksi. On maksettava hinta ollakseen tämä Sormusneito. On maksettava hinta tullakseen kutsutuksi ”Viideksi viisaaksi”. On maksettava hinta ollakseen YAHUSHUA ha MASHIACH'N Morsian! Kuinka moni teistä on halukas maksamaan sen hinnan?!

Oi, MINÄ kuuntelen ja pudistelen päätäni ja itken, kun yksi ylöstempauspäivämäärä toisensa jälkeen annetaan ja edes he, jos totuus sanottaisiin, eivät täytä näitä vaatimuksia. He sanovat: ”Armoa, armoa, siihen tarvitsee vain armoa! Ei ole väliä miten teen syntiä. Ei ole väliä miten loukkaan YAHUVEH'A ja YAHUSHUAA. Me teemme sen meidän tavallamme. Me tulemme asettamaan päivämäärän. Katsotaanpa, lasketaanpa, saamme sen osumaan kohdilleen! Heräsin klo 4:44… ei, heräsin klo 1:11…” Pois MINUN luotani!!! Pois MINUN luotani!!! Pois MINUN luotani!!! Tämä ei ole vaatimus teille tullaksenne temmatuiksi MINUA vastaan yläilmoihin!!! Missä tämä on Pyhissä Kirjoituksissa?

Te olette omerin lähtölaskennassa, ja MINÄ olen kärsivällisyyteni lähtölaskennassa! Mitä enemmän he yrittävät tuhota tämän palvelustyön, olen varoittanut teitä yhä uudestaan ja uudestaan, ja kaksi jotka ovat ainoastaan sopivia tuomioni kohteeksi, nyt pian tämä profetaalinen varoitus tulee menemään eteenpäin, kun nimeän nimiä, ja tämä on vain alkua! Kerroin teille, että 2008 tulisi olemaan kuin sota vailla vertaa! MINÄ olen YAHUVEH ja MINÄ EN VALEHTELE!!! Ette voi tappaa MINUN Sormusneitoani! Voitte tehdä uhraamisianne, voodootanne, noituuttanne, hoodootanne, voitte tehdä sopimuksianne saatanan kanssa mutta ette voi tappaa MINUN Sormusneitoani! Ette voi pysäyttää ikuista valoa, joka loistaa niin kirkkaasti Aleph ja Tav ja Almightywind RUACH ha KODESH Tuli –palvelustyön kautta!

Niille teistä, jotka luulette voivanne hyökätä, olette vain langenneet saatanan ansoihin, ja hän nauraa teille, sillä hän tietää, mitä MINÄ tulen tekemään teille. Niille teistä, jotka sanotte: ”Annan teille maata. Tässä Amightywind, tässä Elisabeth (Elisheva) Elijah, tässä, annan teille maata. Annan teille taloja. Annan teille saaria. Tulen maksamaan kymmenykset ikuisesti palvelustyöhönne, tehkää se vain minun tavallani.” Pois MINUN luotani! Mihinkään lahjoihin, joita antaa tälle palvelustyölle, ei sisälly mitään ehtoja! Olette ainoastaan ottaneet köyden ja hirttäneet itsenne! Jokainen, jokainen, jokainen Profetia, jonka olen puhunut julki tämän palvelustyön kautta, pitäisi transkriboida afrikaansin kielelle ja muiden Afrikan kielille, sillä MINÄ olen asettanut aivan teidän keskuuteenne profeettoja, joiden henget te tiedätte.

Olen varoittanut aikaisemmin. Kuunnelkaa tarkasti mitä sanon, susia yrittää hiipiä sisään. He haluavat sanansa puhutuksi julki tämän palvelustyön kautta, mutta tulette erottamaan, ketkä ovat lampaat ja karitsat, ja voi ketä tahansa sutta, joka luulee huijanneensa teitä, sillä MINÄ tulen riisumaan häneltä naamion ja paljastamaan hänet, kuten aion tehdä näille kahdelle joiden päälle tuomio on julistettu.

Nico Arnold, sanoin Elisabethille että hän voisi luottaa sinuun, sillä sinä kannat hänen rakkaan aviomiehensä nimeä, vaikkakin kirjoitettuna eri tavalla. Tuolloin MINÄ puhuin nämä sanat: sinuun voisi luottaa. Mutta sitten sinusta tuli juudas. Koska pyhänä eläminen on vain liian vaikeaa sinulle. Et kykene vastaamaan Vanhurskauden Hengen vaatimuksiin. Joten sinä mieluummin heittäisit osia Raamatusta pois. Menit etsimään, kunnes löysit mitä olit etsimässä, ja aivan niin kuin eräs Juudas petti MINUT, niin myös he jotka rakastavat sinua, sinä petät heidät, mennen niin pitkälle että yrität jopa lahjoa, ei ainoastaan erästä Morsiamen jäsentä, vaan myös erästä heidän perheenjäsenistään, sillä heidän nettisivustonsa ylläpitäjä ei ole tavallinen nettisivuston ylläpitäjä, hän on täysin omistautunut MINULLE. Ja kun tulet hänen luokseen sopimuksesi kanssa, hän moittii sinua paholaiseksi, joka sinä olet.

Sheree, istuen niin mukavasti siellä Uudessa-Seelannissa, sinä tulet kuin pienenä lampaana ja karitsana ja sanot: ”Opettakaa minua. Neuvokaa minua.” Sillä todella se on MINUN tahtoni, että sinä opit. Mutta MINÄ tunnen sydämesi. Ja MINÄ tunnen hänen sydämensä, jota kutsutaan Jilliksi. MINÄ tiedän teidän vaikuttimenne. Etkö tiedä, että kirjain kuolettaa ja HENKI tekee eläväksi?! MINUUN ei tee vaikutusta se, kuinka paljon Raamattua kykenet opettelemaan ulkoa, sillä eikö jopa saatana lainaa sitä takaperin? Sanot olevasi loukkaantunut, koska he käyttävät sanaa ”Herra” ja ”Jumala”, koska heillä on Jeesuksen Kristuksen Nimi opettaessaan hepreankielistä sanaa joka on pyhä, YAHUSHUA ha MASHIACH, rinnakkain. Kuka sinä olet sanomaan heille? Kuka sinä olet opettamaan häntä? Hänellä on vain yksi OPETTAJA, ja MINÄ istun Taivaassa! Kuka sinä olet kutsumaan tätä palvelustyötä ”Egyptiksi” ja sanomaan: ”Se ei ole Israelista”? Minkä hinnan sinä olet maksanut? Minkä pyhyyden mittapuun mukaan sinä elät? Sinä tulet maksamaan hinnan. Sinä ja sinun kohorttisi Jill. Sillä MINÄ sanon sinulle tämän: Maa, jota tarjoat lahjuksena, tulee pysymään asumiskelvottomana. Et voi lahjoittaa pyhälle palvelustyölle maata, joka on kirottu, ainoastaan linnuille kelpaava. Et voi sanoa: ”YAHUVEH sanoi minulle, että kymmenesosa kaikesta mitä minulla on, menee tälle palvelustyölle” ja kääntyä vastakkaiseen suuntaan ja sanoa: ”Odotas hetki, olen muuttanut mieleni. Et toiminut minun tavallani. Et antanut minun manipuloida tätä palvelustyötä. Elisabeth, sinä kieltäydyit olemasta sätkynukkeni.” Pois MINUN luotani, Sheree!

Synnytin tämän palvelustyön monta vuotta sitten erään nimeltä (Elisabeth) Sherrie Elijah kautta. Kuka sinä olet, sinä Uuden-Seelannin Sheree, hyökkäämään heitä kohti, hyökkäämään toista palvelustyön haaraa kohti? Leayah on yksi heistä. Hän ei ole yksi teistä. Ja se ikuinen soihtu sytytetään Uudessa-Seelannissa tämän palvelustyön toisena haarana. Et voi lahjoa Leayahia. Et voi sanoa: ”Jätä vain Elisabeth ja toimi minun tavallani. Jätä Amightywind, ja annan sinulle sen maan. Annan sinulle kymmenykseni.” Leayah ja Osana, hänen aviomiehensä, nauravat päin naamaasi. Pidä kirottu maasi, sillä se ei edes ole sinun. (Siitä mitä me nyt ymmärrämme, valtio on ottanut vallan saaresta jonka Sheree muka antoi palvelustyölle, ja saari on määrätty lintujen suojelualueeksi. Sheree sanoo saaren olevan yhä hänen, ja hän maksaa siitä yhä veroja, mutta se on valtion omistama lintujen suojelualue. Vähintäänkin vähän sekavaa.)

Ja sinä Nico Arnold, sinä yrität viedä nettisivujen ylläpitäjän mukanasi ja sanot: ”Jätä heidät, ja minä annan sinun käyttää internet-palvelimentarjoajaani, mutta jos et jätä heitä, tulen ottamaan sen pois”, ja niin sinä teit, mutta näettekös, Nico Arnold ja kaikki ne hänen takanaan salassa olleet jotka väijyivät, ette kyenneet pysäyttämään tätä ikuista soihtua tulemasta sytytetyksi uudelleen, ja nyt se tulee puhumaan julki jopa mahtavammalla tavalla, sillä missään mitä teit, Nico Arnold, ei ollut mitään voitelua, sinä joka sanoit, että tulisit tekemään nettisivun, uuden Almightywindille. Loukkaannuit, kun kova työsi heitetään takaisin päin naamaasi, sillä kaikki mitä tiedät on tekniikka, eikä mitään voitelusta. Tässä kohtaa katkeruus ja kauna astuivat sisään kun sinulle sanottiin yhä uudestaan ja uudestaan: ”Emme voi käyttää sitä, se ei ole voideltua.” Joten sen sijaan että olisit etsinyt MINUN Voiteluani, sen sijaan että olisit ottanut vastaan Totuuden opastuksen, sinä annoit Juudaksen hengen hiipiä sisään.

Tämä sana tulee rohkaisemaan niitä, jotka tuntevat Totuuden joka puhuu tässä palvelustyössä, jotka olen voidellut profeetoiksi Afrikasta kirjoittamaan Elisabethille ja Nikolle, sillä he tulevat erottamaan, ja teidän valonne tulevat liittymään yhteen ja loistamaan jopa kirkkaammin, sillä Afrikka, MINÄ en ole hylännyt sinua. Mutta en ole taputtelemassa sinua päähän ja sanomassa: ”Kaikki on hyvin.” Sillä kaikki ei ole hyvin. Mutta tämä profetia tulee tulemaan julki ja synnytetään Elisabethissa nyt, ja se mitä aloitin, tullaan saattamaan päätökseen, mutta ei juuri aivan tällä kertaa.

Sanan loppu

Elisabeth: Toukokuun 22:s 2008. Heräsin tämän sanan kanssa jouduttuani nuhtelemaan joitakin hyökkäyksiä, jotain voodoota ja noituutta, ja me vietimme ehtoollista, ja se jatkui, ja me kuulimme että tulisi tulemaan sana, ja eilen toukokuun 21:ntena 2008 africaforyahushua.com synnytettiin, ja meidän vain pitää siistiä hänet, puhdistaa häntä vähän, ja se tulee olemaan linkitetty www.amightywind.com-sivulta, ja siinä kaikki. Loppu. Kiitos YAHUSHUALLE. Amen.

Loukaten useimpia, valistaen muita
apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah

Jos tämä Profetia on ollut sinulle siunaus, pyydän että kirjoitat sähköpostia ja kerrot minulle.